עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ruff stuff,

אני רוצה לשדרג את המהירות ל 1.5 מגה האם יש הבדלים מהותיים בין המהירויות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by guyby,

שלום לכולם, הייתי בבזק והכל עבד סבבה. עברתי לבאנדל של נטויז'ן וקיבלתי מהם ראוטר ויש לי בעיה מוזרה מאוד. בלפטופ מתנתק לי האינטרנט כל 5-10 דקות. (משולש צהוב - אין אינטרנט) במחשב אחר הכל עובד מצויין באותו זמן. אם אני מחזיר את הראוטר של בזק, אין ניתוקים בכלל. מה שמוזר שהניתוקים קורים רק עם הראוטר של נטויז'ן ורק במחשב ספציפי. מה שעשיתי: עדכון דריברים + BIOS לנייד IP קבוע לנייד עדיין זה לא עוזר. מה דעתכם, איך ניתן לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. עירית תל אביב הודיעה היום, 6 שבועות לפני הבחירות לראשות העיר, כי היא סיימה את השלב הראשון בפריסת רשת ה-WiFi העירונית. הרשת מכסה בעיקר את חופי הרחצה, הפארקים ונקודות הבילוי המרכזיות. בסה"כ מדובר על כ-60 נקודות ברחבי העיר המספקות בעלות רוחב פס של 20M כאשר לכל גולש מוקצה רוחב פס של חצי מגה. את מפת הפריסה של נקודות ה-WiFi ניתן למצוא ב-LINK הבא - http://gisn.tel-aviv.gov.il/iView2/index.aspx?layers=846,845&back=map&minx=176547&miny=660674&maxx=182568&maxy=663868&

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי אינטרנט של בזק והבוקר קמתי והרשת לא מתפקדת. התחלתי לאתר את התקלה ופתאום שמתי לב שיש גורם שמחלק כתובות 192.168.1.100 וכו' במקום 10.0.0.138. שכחתי שבעבר הרחוק חיברתי את ה LAN של הממיר לרשת (הנחתי שכך הממיר יקבל עדכון מהוט יותר מהר). בקיצור גיליתי שכנראה בעקבות עדכון לתוכנה של הממיר, הממיר החל לתפקד גם כמודם ראוטר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by noam-r,

שלום לכולם, ברשותי מתאם linksys pap2t. האם מישהו מכיר ויכול להעביר לי את קונפיגורצית המתאם עבורחשבון sipme ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום היות ואיני מכיר את התפעול בויסטה כל כך טוב רציתי את עזרתכם. הייתי מעוניין לפתוח חייגן ולהגדיר מאיפה ואיזה סוג חיבור הוא יהיה, אך איני מוצא קישור להגדרה של חייגן חדש כל מה שיש זה קישור לחיבור של בלוטות כללי שלא נותן לי אפשרות להגידר לאיפה להתחבר ! בתודה מראש !!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by יואב שניר,

האם ניתן לרכוש מפרטנר ספק תשתית בלבד ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אורח גיל
    Started by אורח גיל,

שלום לכולם. בקרוב אשתדרג מ-15 מגה ADSL ל-100 מגה VDSL, ואני מעדיף לקנות מודם-ראוטר מאשר לשכור אחד מהספק אינטרנט. בגדול, אני מתלבט בין 3 דגמים (אבל פתוח להצעות אחרות): TP-LINK TD-W9970 TP-LINK TD-W9980 D-LINK DSL-G225 כרגע יש ברשותי מודם-ראוטר ישן מסוג NETGEAR DGN 2200 אם זה איכשהו רלוונטי. מה שחשוב לי זה שהטווח יהיה מספיק טוב (דירת 3 חדרים בגודל ממוצע, המכשיר יושב בסלון), שיהיה גם מודם וגם ראוטר, שיידע לספק מהירות עד 100 מגה (וכמה שיותר קרוב לזה גם ב- WiFi) בתשתית בזק, ובאופן כללי שיהיה מכשיר טוב ובמחיר סביר. ספציפית, אשמח גם לדעת כמה זה קריטי אם מכשיר לא תומך בתקן ac החדש (כולם כאלה לדעתי), וכמה זה קריטי אם אי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by bg1987,

אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Cheif,

הבוקר הכריזה חברת בזק על מודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב, מדגם DSL-7850U של חברת D-LINK, ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. בהבט האלחוטי, בתדר 2.4Ghz תומך הנתב ב-300Mbps ובתדר 5Ghz במהירות של 450Mbps וב-4 סביבות אלחוטיות (SSID) בכל אחד מתדרים אלה. בנוסף, כניסת ה-USB תומכת בתקן DLNA מה שמאשפר ניגון קבצי מולטימדיה ישירות מהנתב, ללא צורך במחשב פעיל. ביחד עם הנתב, בזק מתחילה לשווק מתאם אלחוטי דואלי מדגם DWA-160 בממשק USB, אף הוא של חברת D-LINK. את הנתב ניתן יהיה לרכוש בשני אופנים: 1. רכישה ב-24 תשלומים של 24.90 שקל לחודש. 2. במודל חיוב זיכוי: חיוב של 24.90 ₪ ומנגד זיכוי של 9 ₪ …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by davis5,

צריך לwebcashe של אימיול

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by WishMonster1,

אהלן, אני רוצה לחזק את עוצמת ה WDR4300 שלי. (האינטרנט בחדר מרוחק איטי מידי, והסטרימינג עם ה chromecast נתקע שמעלים את הרזולוציה) השאלה שלי היא למה מותר לי לשדרג ומה אנטנות הסטוק שלי? לא הצלחתי למצוא מה עוצמת אנטנות הסטוק ועד כמה מותר לי לשדרג הכי קרוב שמצאתי זה כאן: http://www.tp-link.us/resources/document/TL-WDR4300_V1_User_Guide_19100.pdf וגם משם לא הצלחתי לשלוף את המידע על אנטנות הסטוק, מה שכאן ראיתי זה המשפט הזה: מישהו יכול להסביר לי האזהרה אומרת? - בעצם מה ההגבלות שלי בקניית אנטנה? וקישור לאטנה ממוכר אמין יכול להיות מאוד יעיל

13. Started by E-R-P,

אהלן חברים יש לי בעיה קטנה ואני צריך עצה הגעתי למצב שבו האינטרנט מתנתק לי באופן תדיר הרמתי טלפון לתשתית בזק והם מודיעים לי לאחר שהם שלחו אלי טכנאי ולאחר בדיקות מרובות כי אין באפשרותי לגלוש ב 1.5 מגה אלא רק ב 750 בטענה כי אני רחוק יחסית מהמרכזיה מה אני יכול לעשות כעת האם אני יכול לדרוש מהם בתור חברה ענקית לסדר את התשתית באיזור שלי? האם יש לכם עצות מה אני יכול לעשות? מה הייתם אתם עושים במקרה כזה שחברה כמו בזק לא מספקת לכם תשתית של 1.5 מגה כמובן שמעבר ל 1.5 לא ניתן בכלל

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by sPoiled,

המודם שלי הוא מדגם ROTAL RTA1320A. יש לי אינטרנט של בזק כבר שנה שלישית עד עכשיו הכל היה טוב בלי בעיות. המודם שלי התחיל להידלק חצי שעה בערך : כשאני מדליק אותו DSL ETHERNET ירוקים (לא מהבהבים). PPP בצבע ירוק מהבהב כאילו אני מוריד משהו (מהר). POWER מהבהב גם מהר אבל בצבע אדום. ככה זה חצי שעה עד שהוא מגיע למצב שהוא נדלק נורמאלי. לפעמים כשאני משחק ברשת או סתם גולש באינטרנט הוא מתכבה אבל הפעם נדלק רגיל 5 דקות. הבעיה התחילה ככה סתם בלי שום דבר שעשיתי, מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by o_O,

אהלן מה אפשר לעשות עם SB4200 לעדכן firmwire להפוך לנתב או משהו כזה? חוץ מזה זה נכון שחבילה בסיסית רגילה של כבלים מאפשרת לך לחבר את המודם לסוויטץ ולשם עוד 3 מחשבים וכל אחד יקבל כתובת איפי אמיתית?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני לא מצליח להבין מצב מסוים היום החלטתי לחבר את הראוטר עם כבל ולא בחיבור אלחוטי, ביטלתי את אפשרות האלחוט בראוטר והתחלתי לגלוש, משום מה כל הגלישה והטעינה יותר איטיים, בדקתי פינגים והם לא השתנו אבל הגלישה עצמה בוודאות איטית יותר, בדקתי כמה פעמים ואותו דבר, איך זה יכול להיות שכשאני גולש בחיבור קווי לראוטר הגלישה יותר "אדישה" מכשהמחשב מחובר בווירלס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם , יש לי ניתוקים כל 15 שניות בין הראוטר לכרטיס רשת . המודם כבלים: sb5100 (של מוטורולה) , נתב: 3com 3CRWER100-75 כרטיס רשת אלחוטי: Edimax EW-7317Ug העוצמת אות של הנתב :טוב מאוד - מצויין , של הכרטיס רשת : 90%-100%. החייגן שלי הוא : L2TP . עשיתי כבר עידכון לנתב, אבל בכל זאת ממשיכים הניתוקים. השאלה שלי היא: אם אני אעבור לחייגן PPTP תיפתר בעיית הניתוקים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ben672,

שלום, רצית לברר לגבי המודם/ראוטר DSL-N17U ראיתי שיש לו תמיכה ב-VDSL2 ו- Vectoring איך הוא מבחינת האמינות? והאם בכללי זה נתב ממולץ? עריכה: יש באפשרותי להזמין גם את הנתב: vmg1312-b10d אשמח לחוות דעת של המומחים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מישהו יודע איך לשטף ברשט חיבור לאינטרנט בכבלים ערוציי זהב דרך חייגן NetVision ?יש דרך לקנפג WinRoute או WinGate במקררה הקשה הזה??? או שיש פיטרונות אחרות? מישהו מכיר נטב שאפשר לקנפג אותו עים חייגן?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dennoh,

אהלן, יש לי 2 קומות בבית עם ראוטר מחובר קווית למחשב שנמצא למעלה. הראוטר עצמו נמצא בחדר מדרגות. האם יש איזו דרך אמינה לגרום לקליטת WIFI טובה בקומה הראשונה? ניסיתי כבר מתאם דרך רשת חשמל והוא לא נתן תוצאות טובות. רציתי לשאול גם אם אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו טלפון כי הייתי מעדיף שיהיה גם חיבור קווי בקומה הראשונה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by +Eliran+,

יש לי ראוטר של אדימקס ועוד ראוטר של חברה אחרת. אני יכול להפוך את הראוטר מהחברה האחרת (SWEEX) לAP? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכם, אני מתנצל מראש אם זה כבר נשאל בעבר. יש לי בעיות עם הגלישה מדי פעם וגם ההורדה מאוד איטית רוב הזמן. בדקתי באינטרנט והגעתי לוויקיפדיה : http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs#Israel לגבי 012 מצוין כי limits bandwidth for accounts with a high traffic volume - YES בגלל שזה וויקיפדיה ולא תמיד אפשר לסמוך על המידע שיש שם, חשבתי לנסות גם בגוגל: חיפוש - "האם 012 חוסמת רוחב פס?" ונתקלתי בהרבה דברים לא חד משמעיים, ולכן החלטתי לשאול גם פה. אז, האם 012 חוסמת פורטים או מגבילה רוחב פס? אם כן האם זה מותר מבחינת חוק ואיך אפשר לבטל\לעקוף את זה ? בהורדה אני מתכוון גם להורדות ישירות מאתרים וגם בהורדות טורנטים. תודה מראש, יאיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, יש לי כרגע מודם-נתב ישן של בזק SIEMENS SL2 141 שאני משתמש בו רק כמודם והוא מחובר ל LINKSYS WRT54GL הוותיק והטוב מאוד. גולש במהירות של 15 והכל יציב מאוד. אז במידה וארצה לשדרג, עד לאיזו מהירות ניתן להגיע עם הציוד הזה ? למשל, אם אקח חבילה של 40MB, כמה מזה אקבל ריאלית ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by zam,

לחבר יש בעיה של נחיתות אות במרחק של 40 מטר. נראה לי שהנתב עצמו חלש. Edimax 6204 וניסה גם D-Link (לא זוכר דגם) . מה שקורה הוא, כשהוא מחבר את הנתב למודם (של הכבלים), ואז מושך 2 כבלים cat 5e מהנתב באורך של 40 מ' עד לשני המחשבים הנייחים שנמצאים במקומות שונים, הוא מקבל אותות נמוכים, האינטרנט לעיתים מתנתק כנראה בגלל שהנתב חלש, מראה לפעמים כאילו לא מחובר בכלל כבל רשת. אודה לכם, אם תמליצו לי על נתב (במידה וזה נתב) שיהיה מספיק חזק לדחוף אותות למרחק של 40 מ' (חוטי כמובן) לשני מחשבים. תקציב עד 400 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.