עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by binyamin1001,

בתחילת יולי, עברנו מחיבור לאינטרנט על תשתית בזק, לחיבור על התשתית של הכבלים, ומאז התחילו כל הצרות... המודם הנחמד שלנו, Thomson TCM 425, מדי פעם מחליט שנמאס לו, שמשעמם לו, או מכל סיבה אחרת- ומאתחל את עצמו... היו אצלנו בבית טכנאים של הוט שטיפלו בתשתית בתוך הבית, טכנאים של בזק שטיפלו בתשתית מחוץ לבית (שמשום-מה היא תשתית של בזק), ופעם אחת גם החליפו את המודם (מאחד של מוטורולה לנוכחי), ועדיין- הניתוקים הלאו לא נפסקים. מישהו מכיר איזושהי סיבה, שיכולה לגרום למודם הזה לנתק את עצמו, ולהתחבר מחדש- סתם ככה? בתחילת השבוע התקנתי מחדש את מערכת-ההפעלה, ככה שהיא לא הבעיה, ואני מניח שזאת גם לא בעיה בתשתית של הכבלים. אם שי צורך בתצלום של מצב האסחון של המודם, אני אצרף תמונה. אולי הבעיה היא ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום אנו מעוניינים לקנות ראוטר אלחוטי טוב דרישות: מהירות יציבות אמינות שלא יהיו התנתקויות (אני שומע כל מיני סיפורים על ראוטרים של TP-LINK שמתנתקים אחרי יום ללא פעילות) הבית שלנו פשוט, בלי מפלסים, בלי ממ"ד מדובר על מחשב שולחני+מחשב נייד אנו מחוברים דרך HOT ו-012 במהירות 1.5 מגה מחיר: עד 200 ש"ח תודה רבה מראש, אביעד

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Yoav,

היי, מבלי להכנס ליותר מידי תאורים של הרשת המצב הוא כזה: בין 2 קומות בבית קיים חיבור חוטי, בכבלי cat5e. הראוטר, הסוויץ' והמחשבים כולם תומכים במהירות 1Gbit. הסכמה היא ראוטר - (חוט דרך הקיר לקופסת תקשורת) - סוויץ' - (חוט דרך הקיר לקומה אחרת) - מחשב. כשאני מחבר את המחשב ישירות לראוטר - אני מקבל חיבור של 1 ג'יגה ביט. כשאני מחבר את המחשב ישירות לסוויץ' - גם כן חיבור של 1 ג'יגה ביט. כאשר אני מחבר את המחשב בקומה התחתונה - אני מקבל חיבור של 100 מגה ביט בלבד... מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום היות ואיני מכיר את התפעול בויסטה כל כך טוב רציתי את עזרתכם. הייתי מעוניין לפתוח חייגן ולהגדיר מאיפה ואיזה סוג חיבור הוא יהיה, אך איני מוצא קישור להגדרה של חייגן חדש כל מה שיש זה קישור לחיבור של בלוטות כללי שלא נותן לי אפשרות להגידר לאיפה להתחבר ! בתודה מראש !!!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by יואב שניר,

האם ניתן לרכוש מפרטנר ספק תשתית בלבד ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by o_O,

אהלן מה אפשר לעשות עם SB4200 לעדכן firmwire להפוך לנתב או משהו כזה? חוץ מזה זה נכון שחבילה בסיסית רגילה של כבלים מאפשרת לך לחבר את המודם לסוויטץ ולשם עוד 3 מחשבים וכל אחד יקבל כתובת איפי אמיתית?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by KF,

היי יש לי בעיה מעצבנת עם האינטרנט.. עדכנתי את הגירסת קושחה האחרונה של הראוטר שלי RT-AX88U Pro מאז בכל טווח של עד שעה ואפילו פחות האינטרנט מתנתק לגמרי במחשב הספציפי. בכדי להתחבר מחדש אני צריך לעשות ריבוט / לנתק את הכבל רשת ולחבר מחדש עד הניתוק הבא.. ממה זה נובע? איך פותרים את זה?

8. אני מחפש ראוטר, שאמורם להתחבר אליו כ8-9 מחשבים נייחים, מספר דומה של סמארטפונים ועוד כשלושה ארבעה לפטופים. עבור המחשבים הניידים והנייחים חשוב שהאינטרנט יהיה רצוף וללא ניתוקים, הנתב הקיים היום של בזק מתנתק וזה קשה לעבוד בצורה כזו. חיבור האינטרנט הוא 100 מגה. התקציב ללא הגבלה משמעותית, גם 1000-1500 בא בחשבון, כמובן לא סתם לקנות יקר. אשמח להמלצה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אם אני מצתרף לספק הוטנט במהירות 100 מגה ויש לי תשתית בזק 20 מגה, האם זה יגרום לבעיות של התנתקויות וכו'? תודה

10. Started by dorshay4,

המחשב הוא samsung r540 בן חצי שנה. הבעיה היא בחיבור לאינטרנט אלחוטי (רשת ביתית) יש לי עוד מחשב נייד שמתחבר ולא עושה בעיות, אך הsamsung מראה שהקליטה גבוה ובכל זאת לא מצליח להתחבר (ממרחקים קרובים הוא מצליח מתרחקים 5-7 מטר מהנתב והוא כבר לא מצליח למרות שהוא מראה שיש קליטה גבוהה מאוד) ,לעומת המחשב השני שכן מצליח להתחבר ... מאחר והוא עדיין באחריות הציעו לי להחזיר אותו למעבדה אך איני יכול להרשות זאת בגלל שאני לומד עם המחשב הנייד ואני לא יכול להפסיד אותו למספר ימים. מקווה שהבעיה היא בעיית תוכנה ולא חומרה ואשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו

11. Started by The Shark,

לפני חודשים אחדים קניתי כרטיס רשת (ג'נרי למדי. הפרט היחידי שאני יודע עליו שהוא כרטיס Ethernet 10/100, שכחתי את שם החברה). קיבלתי איתו דיסקט דרייבר והצלחתי להתקין אותו... אך לא מזמן פירמטתי את המחשב, וכרגע אני צריך להתקין אותו שוב. לצערי הרב אני לא מוצא את הדיסקט דרייבר, וכרגע אני בבעייה כיוון שאני גם לא זוכר את שם הכרטיס.... ניסיתי דרך אשף התקנת החומרה של WinXP, אבל הוא לא הצליח משום מה. למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הכרטיס הזה??? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Cheif,

לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ory,

יש ל YES בבית ורציתי לדעת אם אני מתחבר ל YES WOW כמה עולות החבילות והאם אני יכול לעשות SHRING לעוד שניי מחשבים חוץ מזה מה מהירות ההורדה\שליחה של נתונים ואם אפשר שמישהו שיש לו YES WOW יספר לי איך זה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך רוטירר איך אני מעביר קבצים אחד לשני? בxp בעברית? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום רב! יש לי בעיה ברשת שהקמתי. מדובר בשני מחשבים שמחוברים בניהם בכבל מוצלב ומריצים windows XP. הגדרת הרשת בוצעה באופן אוטומטי ע"י אשף הגדרת הרשת. ICS עובד, והפינגים קטנים מאפס אלפיות השניה. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל..... שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד. בדקתי שיש תיקיות שמוגדרות כמשותפות וגם שכל הפרוטוקלים בהגדרות הרשת מסומנים ב-V (כולל את file and printer sharing). כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" במחשב שהוא שרת ה-ICS, מופיע רק המחשב המדובר. כשאני לוחץ על אותו הדבר במחשב שהוא לקוח ה-ICS, מופיעה ההודעה: "אין אפשרות גישה אל MSHOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shmuel_mr,

שלום אני מתכנן לקנות נתב משומש כדי שיהיה קולט לXBOX הנתב מדגם linkSYS wrt54g אם אני מגדיר אותו כריפיטר ולא קליינט ויחבר אותו לXBOX האם הוא ישתף אינטרנט או במילים אחרות האם ריפיטר יכול לשתף אינטרנט בחיבור קווי אליו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם. ברשותי ראוטר של EDIMAX - BR6104K קווי מלפני בערך 3 שנים (אולי 4). הבעיה היא שהוא מגביל את המהירות של האינטרנט לבערך 7.5 (1000 ק"ב בשנייה - הורדה) לעומת ה 12MB שאי אמור לקבל. התקשרתי היום לבזק בינלאומי - הספק שלי,חיברתי את המחשב ישירות למודם והתקנתי חייגן לפי הוראתם, עשיתי בדיקה של המהירות שהתשתית נותנת לי (HOT) וגם המהירות שהם נותנים לי ושתי הבדיקות יצאו תיקנות, כלומר המהירות הייתה 12MB כמו שאמרו להיות (1500 ק"ב בשנייה הורדה). לאחר שהחזרתי הכל למצב הרגיל עם הראוטר המהירות ירדה חזרה ל 7.5MB מכאן שהראוטר בעייתי ולא מאפשר גלישה מהירה יותר. הבחור מבזק נתן לי מספר של החברה שמיבאת את EDIMAX בארץ (בעצם התמיכה שלהם בארץ), בטענה שאולי עדכון קושחה של המכשיר יוכל לפתור …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MODI,

יש לי אינטרנט 12 מגה של בזק בין לאומי והוט בחיבור ישיר של המודם האינטרנט עובד בסדר, אחרי חיבור של הרואטר (trendnet tew 431brp) בצורה חוטית האינטרנט נורא איטית (בSPEEDTEST.NET יצא לי שהחיבור שלי הוא 0.85) איך מסדרים את זה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מחפש נקודת גישה בתקן AC החדש. מצאתי את זו באמזון שתעלה לי 260 שקל כולל משלוח לארץ: http://www.amazon.com/Linksys-Wireless-AC-Universal-Connector-WUMC710/dp/B0090DX8O8%3FSubscriptionId%3DAKIAICE7LOAJMK3SSLPA%26tag%3Dpcm_buyitnow-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0090DX8O8 מה שמוזר לי הוא שהיא עולה ממש זול יחסית לארץ (כ- 820 שקל בKSP)..זה הגיוני: http://ksp.co.il/?uin=23914 איך היא והאם יש משו אחר מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Drazick,

שלום. יש לי חדר בו אין קליטה של אות אלחוטי (הבדלי קומות). אני מעוניין בפתקון של HomePlug, העברת המידע של הרשת על גבי רשת החשמל. מהם הרכיבים המומלצים כיום? ראיתי לאחרונה את הסקירה הזו: http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm האם זהו המוצר העדכני והטוב ביותר כיום או שיש חומרה עם יכולות טובות יותר? כמו כן ההמלצה צריכה להיות למוצר שניתן להשיגו בארץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by duke6377,

שלום, רציתי לדעת איך ניתן להגדיל את מהירות ההורדה מהאינטרנט אם ספקית האינטרנט שלי הגדילה לי ל- 12Mbps. בדקתי ב- speedtest.net וזה אכן מראה 12 מגה אך מהירות ההורדה שהייתה קיימת לפני, לא גדלה. האם זה קשור לכרטיס רשת/ מודם/ כבלים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי בעיה ב Utorrent, הפורט שם מוגדר כ 31519. פתחתי את הפורט בראוטר (סימנס SL2-141). יש תקופות שבהן הפורט פתוח ויש תקופות שהפורט חסום. מישהו רואה סיבה הגיונית אחרת?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shikasha,

שלום, אשמח להמלצה לסוויץ' ביתי שישב בארון תקשורת. אני חושב ש 8 פורטים יספיקו. תודה.

24. שלום, יש לי ראוטר Level one WBR3408 hw ver 1 ,firmware ver 1.2 ישן, ואינטרנט של הוט וגיימר מבזק בינלאומי (עם גיימר) של 12 מגה. כדי לגלוש עם הגיימר אני חייב חייגן, והראוטר במצבו הנוכחי יכול לסחוב בקושי חצי מזה. יש דרך להתקין על הראוטר משהו, או באיזשהי דרך לתקן אותו שיתן 12 מגה? אם לא (רוב הסיכויים), מה הראוטר היציב הכי זול שסוחב 12 מגה? חשוב הרבה יותר שלא יתקע, יתנתק, ישרף או כל דבר אחר, מאשר שיהיה זול. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום , יש לי שלושה מחשבים שפרוסים בשתי קומות. בנתיים רק ל2 מבניהם יש אינטרנט. יש לי את הראוטר : TL-WR641G TP-LINK ואת הכרטיס (שהוא במחשב שלי) : TL-WN620G עכשיו אני צריך גם ללמטה לקנות עוד כרטיס שכדי שגם שם יהיה אינטרנט אבל הבעיה שניסיתי לחבר את הכטיס שלי למחשב למטה הקליטה לראוטר לא היתה משהו, למה ? (בגלל מרחק קומה ?) עכשיו אני חושב לקנות ראוטר וכרטיס בתקן N ... הקליטה אמורה להיות יותר טובה ? (כי גם עכשיו הכרטיס שלי עושה לי לפעמים בעיות - הוא רותח ומתנתק לפעמים) עכשיו מהראוטרים מה עדיף : Edimax BR-6424n או TP-Link TL-WR841ND (ועכשיו שמתי לב.... מה ההבדל בין TL-WR841ND ל TL-WR841N ? ההבדל משמעותי כי זה בלי הD יותר זול) ומהכרטיסים : TP-Link TL-WN821N או (לא מצאתי דגם אחר…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.