רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי ראוטר ועוד ראוטר שמחובר אליו קווית ויוצר AP. במחשב מסויים שמתחבר לרשת בצורה אלחוטית יש לי תיקיה שאני משתף בין כל המחשבים ברשת. כשהמחשב מחובר לראוטר הראשי אני יכול לגשת לתיקיה אבל משום מה כשהוא מתחבר לראוטר שמתפקד כAP לא ניתן לגשת לאותה תיקיה. למה זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שולחני ורגיל ושני לפטופים. שני הלפטוים מחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ויש לי כמובן ראוטר אלחוטי. אני רוצה לקנות מכשיר משולב (מדפת פקס סורק וכו') ואני לא יודע אם לקנות מכשיר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה או לא. אם אני מחבר מכשיר המשולב ללא כרטיס רשת אלחוטי מובנה למחשב השולחני, אעשה עליו שיתוף לכל המחשבים ברשת, אני אוכל להדפיס עם הלפטופים באופן אלחוטי מחדר אחר, כאילו קניתי מכשיר משולב עם כרטיס רשת מובנה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב תחת XP. יש לי נתב Siemens שקיבלתי מבזק. כרטיס הרשת רואה את כל הרשתות של השכנים שלי, אבל הוא לא רואה את הנתב הנמצא 20 ס"מ ממנו! מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן , יש לי מודם וראוטר במכשיר אחד שנקרא dynamode adsl router איך אני יכול לפתוח בו פורטים כדי להשתמש בתוכנות מסויימות ? תוודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב אחד אני לא מצליח להיכנס להרבה אתרים ואילו במחשב השני אני יכול, מישהו יכול להסביר לי למה ומה לעשות כדי לתקן את זה? ד.א זה מה שזה כותב לי כשאני מנסה להיכנס לחלק מהאתרים: זה מה שזה כותב: החיבור הופסק החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען. * האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים. * אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת. * במידה והמחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, וודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ל YES בבית ורציתי לדעת אם אני מתחבר ל YES WOW כמה עולות החבילות והאם אני יכול לעשות SHRING לעוד שניי מחשבים חוץ מזה מה מהירות ההורדה\שליחה של נתונים ואם אפשר שמישהו שיש לו YES WOW יספר לי איך זה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לסוויץ' ביתי שישב בארון תקשורת. אני חושב ש 8 פורטים יספיקו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מודם hotbox חבילה טריפל הוט 30 מגה. המודם נמצא אצלי בחדר ומחובר דרך כבל רשת, עובד מצויין, אבל רק אני נהנה ממנו... יש לנו מחשב נייד וסלולרים שלא מקבלים קליטה בסלון (שנמצא צמוד לדלת שלי) ובשאר הבית. האינטרנט עובד להם, אבל ממש לאט ורואים גם שאין הרבה קליטה. היה לי ראוטר של בזק שעשה את אותה בעיה... אני מחפש ראוטר שייפתור את בעיית הקליטה. יש מלצה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן- אני כרגע עומד לשדרג את התשתית שלי ורציתי להתייעץ אתכם כדי למקסם אפקטיביות: יש לי מודם+ראוטר AMBIT של HOT בתקן G, עם TPLINK WR941ND בתפקיד REPEATER (אני מנחש שעקב המוד הוא משדר גם כן בG). תשתית של הוט במהירות 12 מגה (רק בקווי), כשבWIF יש בערך 4.5-6 מגה במרבית הדירה, מתכוון לעבור ל30. הבעיה: דירה באורך כ20 מטר מקצה לקצה עם קירות בטון כשחלק מהם קירות מקלט עבים במיוחד. הAMBIT יושב בקצה אחד, והTPLINK יושב באמצע. המטרה היתה שיגיע באופן טוב גם לקצה השני אך זה לא קורה- הוא מגיע באופן מינמלי ומאוד לא יציב (מראה שיש חיבור למכשיר אך אין גישה לאינטרנט בכמחצית מהמזמן). המטרה שיהיה WIFI יציב מספיק לגלישה לחדשות ומיילים בכל רחבי הדירה. האופציות: 1. לשדרג את ambit להוט…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. היום מישהו שאני מכיר, אמר לי בסקייפ שהוא "יכול להפיל לאנשים את האינטרנט". בהתחלה חשבתי שזה סתם script kiddie ששולח לי פינגים. מסתבר שזה אכן כך, אבל הוא לגמרי הצליח. הוא גילה את כתובת ה IP שלי דרך הסקייפ (גם תוכנה שאפשר בקלות למצוא באינטרנט), הפעיל את התוכנה שלו, והאינטרנט שלי אכן הפסיק לעבוד לגמרי, עד לרמה שקיבלתי timeout בפינגים לגוגל. אפילו כשהוא הפסיק את פעילות התוכנה, הראוטר שלי לא התאושש, והייתי צריך להפעיל אותו מחדש. הציוד שאני משתמש בו : מודם d-link 2760u עם ראוטר Linksys WRT54GL, שמריץ DD-WRT. לפי מה שידוע לי, ב DD-WRT אמורה להיות הגנה נגד DDoS. אם אכן קיימת הגנה כזו, האם היא כזו חלשה שלא מסוגלת להתמודד עם מתקפה ממחשב אחד? או שיכול להיות שמה שהפסיק לעבוד זה …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התמונה של הכרטיס רשת בקובץ המצורף.. בקצרה: שדרגתי מהירות מ12 מגה ל40, תשתית בזק ספק הוטנט. המודם של בזק לא עובר את ה20 מגה בוויפי, קווי נותן לי 40 נקי. חיברתי אליו ראוטר שלי שתומך עד 300MB, בנייד מקבל 36MB מרבי, בנייח עם הכרטיס הישן של העד 54MB מקבל 21\22MB גג... רוצה לדעת האם לקנות חדש או שזה משהו אחר. אגב, הנייד היה כ2 מטר מהראוטר ואילו הנייח כ5 מטר אם טיפה קיר ביניהם. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבאתי להורים מתאם רשת על גבי חשמל שעבד אצלי בלי בעיה במקביל לרשת האלחוטית של הראוטר. אצלם, הטלפון הנייד שלהם (Samsung Galaxy S3) לא מצליח להתחבר לאף אחת משתי הרשתות האלחוטיות -- של הראוטר או של המתאם -- כאשר שתיהן פועלות ביחד, לא משנה אם יש להן אותו שם רשת או לא, ולא משנה אם הן על ערוצים נפרדים או על אותו ערוץ. הטלפון טוען במקרה כזה שהאימות נכשל, על אף שהסיסמא בודאות נכונה. כאשר רק אחת משתי הרשתות האלחוטיות פועלת, הטלפון מתחבר אליה מיד. יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני בודק רוחב פס בSpeedtest אני רואה את המהירות שאני משלם עליה. אבל, לפעמים האינטרנט ז-ו-ח-ל. האם אפשר לסמוך על Speedtest.net? אם לא, איך אפשר לוודא רוחב פס אמיתי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לאינטרנט ולטלפון של 012 (אני עכשיו בבזק בינלאומי). ממה שראיתי באתר שלהם המחירים ממש זולים לעומת בזק, אבל בעבר שמעתי שהיה ל-012 הרבה בעיות. קודם כל אני רוצה לשאול אם למישהו פה יש טלפון של 012 והאם הוא מרוצה, והאם האינטרנט של 012 הוא יציב ומספק את הסחורה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לפני כ-3 חודשים 3 נתבים מסוג edimax 6524 ויש ברשותי אינטרנט של כבלים 10 מגה. אני מנסה להגדיל את הטווח בבית ע"י חיבור של 3 הנתבים בכל קומה. מה שעשיתי הוא כך: ראוטר 1 מחובר ישירות למודם של הוט בחיבור של ה-wan ראוטר 2 מוגדר כrepeater וראוטר 3 מוגדר כrepeater אחרי 24 שעות אין אינטרנט באופן קבוע, מה שעשיתי הוא, הורדתי את העידכון קושחה האחרון של הנתבים הללו ועדין ישנה את אותה הבעיה... ניסיתי גם להגדיר בראוטר הראשי wds וזה גם לא עזר... בבקשה תעזרו לי, אני באמת נואש מכל הדבר הזה! תודה רבה, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול, האם מישהו הזמין טכנאי שיתקין לו נקודת רשת (הכוונה אחת בחדר למשל ואחת שממוקמת ליד הנתב) בבית? חשבתי לעשות נקודת רשת בממ"ד אבל אני לא בטוח מה העלויות והאם זה דורש חציבה, מישהו יכול להמליץ לי על מישהו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזה הדברים האלה במדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 לא הבנתי מזה תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאמור. אני מחפש מודם vdsl (תשתית בזק 100 מגה) לנתב הזה. משום מה, ההיצע דל מאוד וגם המחירים בהתאם. חיפשתי באמזון, איביי ועלי אקספרס. יש רק נתבים. (לא מודם בלבד) וגם המחירים הינם 100$ + למישהו יש פתרון, או לפחות הסבר לתופעה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס ועוד ראוטר של חברה אחרת. אני יכול להפוך את הראוטר מהחברה האחרת (SWEEX) לAP? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למודם + ראוטר קטן שלא מתחמם ולא לא עובד לפעמים כמו אלה של בזק. המודם היה במקום לא גדול וסגור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעביר את ההורים שלי לסיבים של פרטנר, אני מעוניין לקנות להם עכשיו בבלאק פריידי ראוטר מחו"ל. אני אשמח לראוטר שאוכל להזמין ושלא יעצרו לי במכס (הבנתי שיש בעיה עם Tri-band) והחלק החשוב הוא שתיהיה קליטה בכל הבית (הבית 140 מטר רבוע=1550 בFEET), כמו כן יש להם חדר של ממ"ד אז רצוי משהו שהוא חודר ממ"ד/ ראוטר שבא עם איזה טכנולוגיית MESH. מחיר מקסימלי 1000 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס. שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm). לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר) בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים. לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit. אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים באזור שלי בזק אינם מספקים מעל 40 מגה תשתית. אני שוקלת לעבור להוט 200Mb. . (אשמח לרעיונות טובים יותר אם יש כאלו ) 1. התכנון הוא לחבר רק אינטרנט כנראה במבצע של ה- 200Mb. . לא טלויזיה, סיכוי מסוים שבהמשך טלפון קוי כנראה שלא. 2. מה תוכלו לספר (או להפנות אותי בלינקים) לגבי העניין? 3. ראיתי באתר שלהם התייחסות להוטבוטקס2. ראיתי גם שמדברים על HOT FiberBox אבל אם הבנתי נכון זה מיועד רק לאלו שמתחברים גם לטלויזיה שלהם. איני רוצה בכך. אבל אם הבנתי נכון זה גם לאנשיגם הוטפייבר אהאם זו האופציה היחידה או שיש אחרות. אם יש אחרות, איזו כדאי לדרוש (לפני העסקה זה בדיוק הזמן לבקש ולקבל דברים ) 4. קראתי פה באיזה דיון שיש בעית קליטה עם הקופסאות של הוט. האם יש לכך פתר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מודם משולב ראוטר אלחוטי של אלקטל speed touch 570 על פי מה שאני יודע הוא עובד רק בתקן b ( הוא כבר בן כמה שנים טובות). ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר חדש. רכשתי עקב חוסר ידיעה ראוטר של אדימקס 6424n. ואז הבנתי שאני חייב גם לחבר לו מודם. יש אפשרות לחבר את הראוטר למודם(ראוטר) של אלקטל ?? כלומר להפוך אותו כאילו רק למודם ולבטל את הראוטר האלחוטי שבו. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, שמי איתן אני חדש כאן וכו'.. אני מנוי על תשתית של 15Mb\s(מן הסתם בזק) וספק באותה המהירות, אני חווה בדירה בעיות קשות ותכופות של ירידה בקצב הגלישה כאשר בכ80% מהזמן אני מקבל מהירות בטווח של 1-7Mbps. פרטי הנתב המלאים כאן: http://i.gyazo.com/f36204422c3b1e501f01f14be7cc7759.png מה בדקתי? תשתית: * אכן קיימת תמיכה ב15Mb ע"י התשתית. * התחברות ישירות לתשתית(@1) וקבלת מהירות 15 מלאה. ספק: * הצלבת היוזר שלי על מחשב שלהם-תקין(כ15) * בדיקה אצלי עם יוזר זמני - תקול. * הקמה מחדש של היוזר שלי-תקלה בעינה. * החלפת ספק אינטרנט לחלוטין. צד לקוח-אני: * ווידוא כי אין תוכניות שמנצלות את רוחב הפס(שיתוף קבצים\WIN UPDATE וכד') * החלפת מחשב לחלוטין(בלי קשר, הייתי צריך לשדרג), מחשב מפורמט עם…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-