עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13741 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12077 ידוע לי ש-PCI נחשב לבחירה היותר בטוחה, אבל אני כן חושב על ה-USB בעיקר בגלל עניין המיקום. כרטיס PCI יהיה פשוט תקוע מאחורי המחשב שלי, חסום משני כיוונים. כרטיס USB אני אוכל למקם על השולחן שלי. מה לדעתכם הבחירה הנכונה פה? מה שחשוב לי זה קליטה אופטימלית ומהירות גלישה אלחוטית מקסימלית. המחשב משמש למשחקי רשת.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Yoav,

היי, מבלי להכנס ליותר מידי תאורים של הרשת המצב הוא כזה: בין 2 קומות בבית קיים חיבור חוטי, בכבלי cat5e. הראוטר, הסוויץ' והמחשבים כולם תומכים במהירות 1Gbit. הסכמה היא ראוטר - (חוט דרך הקיר לקופסת תקשורת) - סוויץ' - (חוט דרך הקיר לקומה אחרת) - מחשב. כשאני מחבר את המחשב ישירות לראוטר - אני מקבל חיבור של 1 ג'יגה ביט. כשאני מחבר את המחשב ישירות לסוויץ' - גם כן חיבור של 1 ג'יגה ביט. כאשר אני מחבר את המחשב בקומה התחתונה - אני מקבל חיבור של 100 מגה ביט בלבד... מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by roeecicu,

שלום אני מתחבר להוט שבוע הבא. ששאלתי את הנציג איזה מודם ראוטר הם הולכים להתקין הוא פירט מגוון סוגים והמליץ על ההוטבוקס (שהבנתי שהקליטה שלו גרועה) האם למישהו יש הכרות עם המודם ראוטרים השונים שלהם ויש לו המלצה בשבילי במה לבחור? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום היות ואיני מכיר את התפעול בויסטה כל כך טוב רציתי את עזרתכם. הייתי מעוניין לפתוח חייגן ולהגדיר מאיפה ואיזה סוג חיבור הוא יהיה, אך איני מוצא קישור להגדרה של חייגן חדש כל מה שיש זה קישור לחיבור של בלוטות כללי שלא נותן לי אפשרות להגידר לאיפה להתחבר ! בתודה מראש !!!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ברשותי הנתב linksys WRT54GL, רציתי לעדכן לו גרסא של DD-WRT. קראתי הכל בעיון והבנתי שאני יכול להתקין גרסא GENECRIC של DD-DRT v23 sp2. עדכנתי ומתי שהprogress bar היה בחצי הדרך היה כתוב שהצריבה הצליחה. מאותו רגע איני יכול לגשת לנתב או כתוב לגלוש דרכו. יש רעיונות לפתרון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by no_way,

האם שקע של טלפון בקיר יכול להפוך לשקע של אינטרנט?אם כן האם אפשר לעשות זאת באופן עצמאי? (דרך מדריכים כמובן)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שיצור קשר בICQ 76921212 או באימייל nyop@012.net.il

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כרגע אני בבזק בינלאומי ומרוצה יחסית (הפינג סביב ה70 לשרתים באירופה, מהירות בדרך כלל קרובה ל100), אבל חשבתי לעבור לספקית אחרת זולה יותר ותהיתי האם יש הבדלים בינהן בכלל? מישהו עם ניסיון בהוט וספקית כלשהי שיכול להגיד אם הוא מקבל תוצאות דומות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום. יש לי ראוטר ועוד ראוטר שמחובר אליו קווית ויוצר AP. במחשב מסויים שמתחבר לרשת בצורה אלחוטית יש לי תיקיה שאני משתף בין כל המחשבים ברשת. כשהמחשב מחובר לראוטר הראשי אני יכול לגשת לתיקיה אבל משום מה כשהוא מתחבר לראוטר שמתפקד כAP לא ניתן לגשת לאותה תיקיה. למה זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by eliron,

יש לי את הראוטר 6740U H1 של בזק, שהתעקשתי להחליף לאחר ניסיון רע עם דגמי הG למיניהם. חבר שלי הודיע לי שלפני חודשיים עדכנו לו את הגרסא הכי חדשה אוטומטי. בדקתי אצלי ואני עדיין עם גרסא מ2013. BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013כ בדקתי באתר של בזק, והגרסה שיש לי היא הכי חדשה שיש להם. יש אפשרות לעדכן חוץ מלהתקשר אליהם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי מודם b-focus router 270 pr שמחובר לראטור אלחוטי של- edimax br-6204wg הרואטר הזה מזין מחשב בכבל רשת ושתי מחשבים ולפטופ באלחוטי ובנתיים הכל עובד טוב. עכשיו בזק שלחו לי במתנה נתב אלחוטי שלהם שהוא גם מודם siemens adsl sl2-141 ועכשיו השאלה שלי באיזה מהם עדיף לי להשתמש? מישהו התנסה בנתב הזה של בזק ויוכל לתת לי חוות דעת עליו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מישהו מכם יכול להמליץ או לא להמליץ לגביי המבצע הזה ? בלי שום קשר שכרגע זה רק ניסוי בת"א רמת גן והשרון ואיזה מודם עדיף יותר USB או השני שדורש התקנת כרטיס רשת ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה איכותית למעקב רציף אחרי שימוש ברוחב פס (broadband monitoring...) לא לקו שאני משתמש בו, יהיה נחמד אם היא תכלול אופציה לבדיקת כמה קווים במקביל...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, אז קניתי את ה-Edimax BR-6504N וישר בחיבור הראשון שמתי לב משהו בעייתי: הגישה אליו איטית בטירוף - ברמה של 10 שניות המתנה במעבר בין תפריטים בממשק הניהול של הראוטר (192.168.2.1). בנוסף לזה, גם הגישה לאינטרנט הרבה יותר איטית, אבל זה נובע לדעתי מאותה בעיה. זה לא ש"מהירות ההורדה" איטית, אלא שפשוט התגובות איטיות ולוקח לכל עמוד 5-10 שניות עד שהוא בכלל מתחיל להגיב (ללא שום קשר לאתר ספציפי, זה קורה בכל האינטרנט). ניסיתי (והצלחתי) לעדכן firmware לגירסה החדשה ביותר - זה לא עזר. ניסיתי לעשות restore default factory settings (למרות שזה היה מיותר, התגובות האיטיות התחילו החל מהמבט הראשון שלי בראוטר) - גם כן לא עזר. יש לציין שאני מדבר על המחשב שמחובר לראוטר בחיבור חוטי, לא בחיבור…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בסלון ראוטר אלחוטי של הוט שמחובר למחשב בסלון. יש לי בחדר השינה סטרימר שכגע עובד עצמאית. קיים כבל שהוט פרסו לפני שנכנסתי לדירה מהסלון לחדר השינה וכרגע לא מחובר לכלום. האם אפשר להשתמש בכבל הזה כדי לגשת מהסטרימר אל המחשב בסלון? האם יש מתאמים כאלה מ COAX לכבל רשת והאם הם מספיקים? חשוב לציין שהכבל מהסלון לחדר השינה לא מחובר לכלום (כלומר, לא מועברים עליו שידורי אינטרנט או טלויזיה), אני פשוט רוצה להשתמש בו כתשתית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ranger04,

שלום, כיום אני מחובר להוט. יש ברשותי ראווטר שקיבלתי מהוט, ובנוסף יש לי ראווטר של siemens מסוג sl2-141. במקום בו אני שוהה לא קיימת קליטת אינטרנט טובה, אבל כרגע אני עובד עם כבל רשת שפרסתי ממיקומו של הראווטר של הוט למחשב שלי. ברצוני לחבר את הראוטר של הוט לראוטר של סימנס באמצעות הכבל אותו שרשרתי. כיצד אני עושה זאת? האם יש פורטים שעלי לפתוח בראוטר? אם יש לכם מדריך, אני אשמח תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by matan_rozenn,

שתי שאלות: 1. אפשר לחבר כבל רשת ל-USB? 2. איך אני בדיוק מגדיר רשת, והאם בעזרת כבל רשת אני יכול לראות כל מה שקורא במחשב השני ולהדפיס במדפסת שלו?(תסבירו לי איך אני עושה את זה בשתי המחשבים) (יש לי WINDOWS XP - שניהם פנטיום 4). בתודה מתן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shikasha,

שלום, אשמח להמלצה לסוויץ' ביתי שישב בארון תקשורת. אני חושב ש 8 פורטים יספיקו. תודה.

19. Started by lompy,

אבא שלי משלם מחיר מופרך לחלוטין לבזק על תשתית (85 שקל ל 15 מגה) ועוד 20 או 25 שקל לספק טריפל C. אני רואה שאני יכול להעביר אותו לתשתית בזק + ספק בטריפל CCC בעלות של 75 שקלים בחודש זה חיסכון די משעמותי. השאלה שלי , האם מניסיונכם יכולות להתעורר בעיות (כמו תמיכה,שירות,איכות) או שזה בדיוק אותו דבר רק שהתשלום עובד דרך צד שלישי. שאלה נוספת , במידה ואני מעביר אותו אני צריך להשיג מודם,אפשר להשכיר אצלם אחד בעלות של 10 שקלים או לקנות. לפי מה שאני רואה המודמים האלה לא זולים בכלל. מה אתם חושבים שעדיף - לקנות או להשכיר , אם לקנות אז מה מומלץ? אם יש לכם הצעות אחרות ,אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by duke6377,

שלום, רציתי לדעת איך ניתן להגדיל את מהירות ההורדה מהאינטרנט אם ספקית האינטרנט שלי הגדילה לי ל- 12Mbps. בדקתי ב- speedtest.net וזה אכן מראה 12 מגה אך מהירות ההורדה שהייתה קיימת לפני, לא גדלה. האם זה קשור לכרטיס רשת/ מודם/ כבלים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by gimdy,

מה השלבים ? ברשותי שלושה מחשב ים נייחים שבאחד נמצב הנתב של אסוס (שמסופק ע"י בזק) ובשני החשבי ם האחרים כרטיס רשת של EDIMAX (הכרטיס עם האנטנה עם החוט) לאחר התקנת כרטיסי הרשת בשני המחשב ים מה השלבים להגדרת הרשת ? יש הגדרות מיוחדות להגנה הרשת ?

22. הבנתי שיש 2 הבדלים גדולים בין החיבורים: 1) ללא חייגן, האינטרנט מתחבר מחדש לאחר ניתוקים למיניהם מה שגורם להורדות להימשך במקום להתקע. 2) IP קבוע (לפחות לתקופה של מס' שבועות) השאלה היא, האם אלה ייתרונות משמעותיים? 1) אין איזה תוכנה / סקריפט / חייגן שהוא לא הדיפולטי של windows שמזהה שנפל החיבור ומנסה להתחבר שוב? 2) האם מהירויות ההורדה עם כתובת IP קבועה גבוהות יותר בצורה משמעותית? תודה על התשובות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Allanon,

שלום רב, אני משתמש ותיק ב HPNA3 ומחבר בעזרתו את המחשב השני בבית לאינטרנט. לצערי היום המתאם (PET-320) הפסיק לעבוד. אני דיי בבעיה שכן ה HOMEPLUG הוא לא פתרון טוב אצלי כי המהירות שהוא מצליח לעבוד בה נמוכה מאוד, כשליש מרוחב הפס המלא שלי ולכן אני דיי חייב HPNA. הבעיה היא שבזק הפסיקו למכור את המתאמים ואני לא מצליח למצוא מקור אחר. אשמח לשמוע אם משהו מכיר איכן ניתן לרכוש מתאם כזה (ראוטר תומך ב HPNA כמובן שכבר יש). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by golde,

ה RE1000 מגודר לרשת של הראוטר E4200 אותה הצפנה כאשר הוא מחובר הטווח מוגדל אבל המהירות יורדת ל 10 מגה בבדיקת מהירות ובלעדיו עם מחשב קרוב לראוטר 14 מגה באלחוטי ו 15 בקווי יש פתרון ? הראוטר מרוחק כ 6 מטר מRE1000 כאשר ה RE1000 ממוקם קרוב מאוד לראוטר (מטר) המהירות לא יורד אבל האפקטיביות של הגדלת הטווח יורדת כי הוא רחוק יותר מהמחשב הקולט

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by N N C,

מאז שהתקנתי את הadsl יש לי בעיות בקאזה וכמעט כל הורדה שאני מסיים מתלווה בהודעת failed ורוב הזמן נמחקת לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת ? מי כאן החוליה החלשה ? (סליחה נסחפתי)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים