עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MATTAN,

שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי, ההורים הולכים להתחבר בשעה טובה לסיבים של סלקום (תשתית בזק, אז אולי בעתיד יעברו לפרטנר\בזק) החיבור יהיה 1000\100. כרגע הם עם תשתית של הוט עם הוטבוקס ישן ו-TENDA NOVA MW3. חשבתי לקנות להם Xiaomi AX3200\Redmi AX6S (ראיתי שהרבה אנשים אומרים שעדיף את הסיני, האם זה נכון? כי הממשק WEB באנגלית נראה לי עדיף מצד שני שמעתי דברים סותרים לגבי הביצועים. חלק אומרים שהסיני יותר טוב וחלק אומרים שזו אותה החומרה בדיוק). מה שכן ראיתי זה שאפשר להתקין OPENWRT על ה- Redmi AX6S ולא על ה- AX3200 נכון לעכשיו. השאלה האם יהיה אפשרות לעשות MESH עם OPENWRT? גם יש מקומות שקראתי שמשום מה להתקין את זה מוריד את הביצועים. לא יודע אם זה נכון. בכל אופן הבית הוא בי…

3. Started by THE_COMMANDER,

איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Sango,

שלום אנשים, יש לי בעיה מאוד מוזרה: לפעמים אני מקבל ניתוקים ממש קצרים מהאינטרנט. האינטרנט עדיין עובד, כלומר אני כן יכול לגלוש למשל. זה קורה לי בהרבה אפליקציות: ICQ - כולם רואים שאני מתנתק ומתחבר מחדש. משחק STARCRAFT / DOTA , אני משחק דרך GARENA וזה מתנתק בשלב כלשהו של המשחק. FullTiltPoker מתנתק לי הרבה וממש רואים את זה בצאט שהוא מנסה להיתחבר מחדש ( ומצליח תמיד כי זה סוג של ניתוק קצר) uTorrent ברגף של הסטטיסטיקה רואים נפילות דרסטיתו, הרגף ממש לא יציב. יש לי אינטרנט של 10MB בזק + בזק בינלאומי. אני מאוד צריך פה את עזרתכם כי אין לי מושג למה זה קורה אז תודה מראש!

5. לא מצליח\לא ממש יודע איך מגדירים את הרשת הזאת בין שני המחשבים, אני מדבר על חיבור עם כבל שהיה מחבר בין המחשב למודם(זה כבל מוצלב?) הגדרת רשת ושיתוף קבצים.. בנייח כשאני מנתק את הכבל מהמודם ומחבר אותו לנייד מופיע לי משולש על שני המחשבים למטה.. אודה אם תוכלו לעזור לי..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by 1stcowgirl,

שלום, אישית אני מעדיפה חיבור ישיר עם מודם, אולם אני צריכה להתחלק עם עוד מחשב ולכן זקוקה לראוטר ®. אז נכון לרגע זה ה® אמור לחלק פס רוחב לשני משתמשים. חשוב לי שתהיה לו הצפנה של WPA2 TKIP _ (או לחילופין שה WPS יהיה נעול!) אין לי שום נסיון עם הרכיבים האלו ומעולם לא היה לי ® . אז אני מתלבטת בין שני אלו : TP-Link TL-WR941ND http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5331 או TP-LINK TL-WR841HP 300Mbps High Power Wireless N Router http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12792 מה לדעתכם יותר יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Tiger,

היי רציתי לדעת אילו חבילות יצאו לאינטרנט בכבלים האם יצאו חבילות עם Upload קצת יותר מ96k ויעלו נורמלי ? או שמה יהיה חבילות כמו באיי די אס אל ? בתודה טיגר

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

האם אפשר לעשות Internet sharing עם WINXP??? (אני יודע איך עם 56 אבל לא ניסיתי עם ADSL אז כל מה שאני שואל זה האם זה אפשרי?)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כדי שמהירות בין שני המחשבים ברשת בתית תיהיה גבוהה?? למרות שהמהירות היא 100M. בכל זאת כשמתבצע העברת קבצים ממחשב למחשב התעבורה איטית? כאשר על המחשב החזק ( AMD 1.13G) מותקן W2K, ודרכו מתבצע שיתוף אנטרנט (חיבור ISDN),ובמחשב השני מותקן WIN98SE.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. השטלתי על מחשב מרוחק , ואני חיב להדפיס ממנו מסמכים ,ואני רוצה להדפיס ממדפסת שמחוברת למחשב השולט, והגדרתי בהשתלטות שישתמש במשאבים מקומיים ,וכשאני מנסה להדפיס ,הוא מראה לי את המדפסת ברשימה של המדפסות ,אבל בפועל הוא לא נותן להדפיס ,הוא כותב הודעה שלא ניתן להדפיס בגלל בעיות הגדרה . למשהוא יש רעיון מה צריך להגדיר עוד . תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by doctor66,

שלום לכם, אודה לכם אם תעזרו לי יש לי רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים ונתב אחד מסוג TP LINK TL WR841NDאבל באחד המחשבים אין קליטה, איך אני יכול לשפר את הקליטה? האם עם AP מסוג TP LINK?והאם הוא מומלץ? לציין שיש לי נתב נוסף מסוג EDIMAX BR620AWG האם אפשר להעזר בו? ומה זה WDS ואיך אני יכול לדעת אם הנתב הוא כזה?להוסיף שאני יודע שהחיבור הקווי הוא האידיאלי אבל אין לי אפשרות כזו תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ben672,

שלום, רצית לברר לגבי המודם/ראוטר DSL-N17U ראיתי שיש לו תמיכה ב-VDSL2 ו- Vectoring איך הוא מבחינת האמינות? והאם בכללי זה נתב ממולץ? עריכה: יש באפשרותי להזמין גם את הנתב: vmg1312-b10d אשמח לחוות דעת של המומחים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי סיסקו חדש 2960 ואני לא מצליח לגשת לממשק הוובי שלו דרך ה IP הוא דורש סיסמה ויוזר התחברתי דרך CONSOLE ל SWITCH ויש לי סיסמת כניסה אבל בוובי הוא מבקש יוזר וסיסמה מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ishayh,

שלום רב ברוך משפחתי שני בתים פרטיים במרחק של פחות מ 15 מטר האחד מהשני. (יש מרחק קטן יותר בפועל אבל עם הפרשי גבהים זה 15 מטר לכל היותר) מדובר במשפחה בעלת אוכלוסיה מבוגרת. אני מעוניין לחבר את האינטרנט של שני הבתים ברשת מש אחת עליה אני יוכל לשלוט מרחוק כדי למתן את הבעיות ככל שיהיו. אודה למתן עצה, מה הנתבים המומלצים ביותר ליצירת רשת מש רחוקת טווח במצב כזה? כמו כן, האם עלי למקם את נקודת הגישה המרכזית בין הבתים על מנת שכל הנתבעים יהיו קשורים ליחידה המרכזית או שאפשר לקשר node אחד לאחר וכך ליצור שרשרת אספקה - כן איכות החיבור תרד אך זה פחות מפריע היות שמדובר המשתמשים מבוגרים שגם ככה לא ישתמשו באינטרנט סופר מהיר. לא…

15. שלום. יש לי ראוטר ועוד ראוטר שמחובר אליו קווית ויוצר AP. במחשב מסויים שמתחבר לרשת בצורה אלחוטית יש לי תיקיה שאני משתף בין כל המחשבים ברשת. כשהמחשב מחובר לראוטר הראשי אני יכול לגשת לתיקיה אבל משום מה כשהוא מתחבר לראוטר שמתפקד כAP לא ניתן לגשת לאותה תיקיה. למה זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by torchak,

חברי המלומדים, אני צריך עזרה. איך אני מגן על רשת שמחובר עם ROUTER ל ADSL? יעני ROUTER מחובר ל SWINTCH ואז כל המחשבים מחוברים לאינטרנט. אני רוצה FIRE WALL, השאלה מה כדאי, חומרה או תוכנה. האם יש חברות מומלצות, ומה סדר גודל של מחירים. אם מישהוא מכיר מוצר ספציפי שהוא יכול להמליץ עליו, אני ישמח מאוד. תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. כשאני בודק רוחב פס בSpeedtest אני רואה את המהירות שאני משלם עליה. אבל, לפעמים האינטרנט ז-ו-ח-ל. האם אפשר לסמוך על Speedtest.net? אם לא, איך אפשר לוודא רוחב פס אמיתי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מעניין אותי לדעת אם יש עוד מישהו שהחיבור שלו ל-SKYPE מתנתק כל היום לפרקי זמן ארוכים. שמתי לב שגם האתר שלהם איטי (אולי כולם מנסים לגלוש לשם) ד"א חיבור שלי דרך ADSL בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by tamos,

יש לי ראוטר edimax br-6204Wg. פתאום התחילה לי בעיית סנכון כלשהיא, הראוטר אינו מזהה את המודםן, לא דולקות הנורות 10/100M ונורת הLNK/ACT. חוץ מזה בממשק ניהול הראוטר איני רואה את אייפי המודם, איני יכול להגדיר אותו. הוא פשוט לא מזהה אותו. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Cheif,

באחר הפורומים המקבילים, פורסמה סקירה של ה-FiberBox המתמקדת בו כממיר וכמזרימדיה. כמה מחשבות קצרות על הנושא תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5120

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yonifra,

היי חברה', קיבלתי היום מחבר לעבודה ראוטר תקין של Linksys, רציתי לשדרג לו את הקושחה ולכן עשיתי את הריסט של ה 30-30-30. אחרי הריסט, אני לא מצליח להתחבר לראוטר בכתובת 192.168.1.1 לא משנה לאיזה LAN PORT אני מחבר את הכבל - אני תמיד מקבל הודעת שגיאה בנסיון ההתחברות לראוטר. למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? ניסיתי לעשות שוב ריסט ושוב להוציא מהחשמל אבל שום דבר לא ממש עוזר... תודה! יוני

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. עד כה ההצעה הכי טובה הייתה מנטויז'ן: 39 ש"ח לשלושה חודשים ללא התחיבות! זה כמובן ל-ADSL כאשר לבזק אני משלם 50 ש"ח לשנה בהתחייבות. עכשיו בזק בינלאומי הסכימו לתת לי את אותה החבילה עם אותם התנאים רק בכבלים וזה בלי חייגן כלומר אני מקבל IP מהספק. לפי נסיוני האישי, חייגן מביא צרות. אני רוצה להדליק את המחשב ולקבל IP מהספק ולא לחייג כדי לקבל ממנו IP. חייגן זה דבר בעייתי, הוא תלוי תוכנה (משאבים, תוכנות שמשפיעות עליו, TMU וכו') בעוד שחיבור עם IP ישיר הוא הכי "טהור" שיש: מודם הכבלים שולח MAC Address ומקבל מה-DHCP כתובת IP אינטרנטית של הספק עצמו, ככה שאני לא חלק מהרשת הפנימית של הכבלים ואני לא צריך חייגן VPN. האם אני צודק - האם זה אכן המצב בבזק בינלאומי והאם הם היחידים כיום באפשרות עב…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כרגע אני בבזק בינלאומי ומרוצה יחסית (הפינג סביב ה70 לשרתים באירופה, מהירות בדרך כלל קרובה ל100), אבל חשבתי לעבור לספקית אחרת זולה יותר ותהיתי האם יש הבדלים בינהן בכלל? מישהו עם ניסיון בהוט וספקית כלשהי שיכול להגיד אם הוא מקבל תוצאות דומות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by iveco,

אני מתלבט בין 3 ספקים : EXPRESS VPN , NORDVPN , PROTONVPN מה הכי טוב ? שלושתם מחוץ ל 14 עיניים , מה הכי טוב לקחת ?

דיונים חדשים בפורומים