רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בסלון ראוטר אלחוטי של הוט שמחובר למחשב בסלון. יש לי בחדר השינה סטרימר שכגע עובד עצמאית. קיים כבל שהוט פרסו לפני שנכנסתי לדירה מהסלון לחדר השינה וכרגע לא מחובר לכלום. האם אפשר להשתמש בכבל הזה כדי לגשת מהסטרימר אל המחשב בסלון? האם יש מתאמים כאלה מ COAX לכבל רשת והאם הם מספיקים? חשוב לציין שהכבל מהסלון לחדר השינה לא מחובר לכלום (כלומר, לא מועברים עליו שידורי אינטרנט או טלויזיה), אני פשוט רוצה להשתמש בו כתשתית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
הזמנתי את הראוטר הנ"ל מאמזון גרמניה ושלחו אותו עם UPS והם מבקשים מפרט לצורך אישור שלו מול משרד התקשורת. איזה נתונים אני צריך לתת להם? ואם יש סיכוי בכלל שיאשרו אותו? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת מהו המודם ADSL הטוב ביותר שניתן להשיג בבזק סטור ובבזק בכלל כיום, מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מהירות אינטרנט של TOP 40MB והראוטר של בזק שווה לתחת. יש איתו הרבה בעיות וחשבתי לקנות ראוטר אחר ולהגדיר את הראוטר של בזק כBRIDGE. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות? רוצה לציין, שיש לפחות 5~10 מכשירים שדורשים אינטרנט אצלנו בבית.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לנו 3 מחשבים בבית המחוברים למדפסת רשת אחת שמחוברת למחשב "הראשי" מחשב אחד מדפיס בלי בעיות, והמחשב השני, פעם המדפסת מדפיסה לו פעם לא. שמנו לב שיש אייקון שמציין שהרשת מחוברת פעם מופיע פעם לא. ככה שפעם אפשר להדפיס פעם לא.. יש לציין שהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית עם ראוטר.. ורק מחשב אחד עושה בעיות ומהדפסת לא מדפיסה לו... מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים והעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק וראוטר של TPLINK. לפני שהתקנתי WIN 7 פשוט התחברתי לאינטנרט וזהו, לא חייגתי ולא כלום. עכשיו כשאני רוצה להתחבר, הוא לא מצליח ודורש שם משתמש וסיסמא. מה שמוזר, זה שבמחשב השני שהוא מחובר לאינטרנט ע"י כרטיס רשת אלחוטי יש אינטרנט והכל פיקס ומהיר. מה אני צריך לעשות כדי להכנס לאינטרנט במחשב עם הWIN7 ועוד שאלה קטנה, במחשב שכן מחובר לאינטרנט, אני יכול למצוא את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזק מתקשרים " שלום יש לך אינטרנט מהיר?" כן יש לי דרך הוט " הייתי רוצה להציע לך אינטרנט דרכנו" יפה אבל אתם מוגבלים ל-5 ודרך הוט יש לי 12 " בהוט אתה מקושר דרך קו שיתופי ואצלינו זה קו פרטי" למה אני צריך 5 מבזק כשיש לי 12 מהוט " בדקת את מהירות הקו ? זה קו שיתופי אז יש לך בטח פחות" גברת, אני בודק כל יום ויש לי 12 מלא. טוב אצלך זה משהו נדיר, בדרך כלל מקבלים פחות וירדה מהקו. :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ל YES בבית ורציתי לדעת אם אני מתחבר ל YES WOW כמה עולות החבילות והאם אני יכול לעשות SHRING לעוד שניי מחשבים חוץ מזה מה מהירות ההורדה\שליחה של נתונים ואם אפשר שמישהו שיש לו YES WOW יספר לי איך זה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב נייד אם אינטרנט סלולרי ולשחק איתו wow ברשת אני משחק בערך שלוש שעות ביום השאלה שלי היא כמה כיבולת אינטרנט אני צריך ואיך הוא ירוץ
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חשבון premium לאתר, ומשתמש בו די הרבה. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי חבילה של 5מגה ואני קיבלתי מהירות הורדה מתאימה לחבילה, משהו כמו 400קס/ש מאתמול אני בקושי מקבל 20-30 גם בשעות שאין בהן עומס בכלל. התשתית שלי היא ADSL והספק לצערי הוא 012 זהב. מה שמוזר הוא שניסיתי אתרים אחרים NETLOAD ו MEGAUPLOAD HOTFILE ....ושם אני מקבל את מלוא רוחב הפס בממוצע 250+ אינני בטוח עדיין אם הבעיה היא בכלל אצלי (הספק מבצע חסימה או משהוא) או שהבעיה היא אצל RAPIDSHARE. אני רוצה לבדוק אצל חבר מספק אחר אם גם אצלו יש האטה במהירות יש אפשרות לבדוק/לעבור מהחסימות?????
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בכתבה זו: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3648030,00.html אין יותר מדי פרטים בכתבה הזאת, אז השאלה שלי היא האם הפרצה רלוונטית אך ורק לשימוש אלחוטי, או שישנה סכנה כלשהי לפריצה דרך רשת האינטרנט עצמה. אני בטוח ב99 אחוז בתשובה לכך בעצמי(רק אלחוטי..), אבל אני רוצה לקבל מכם אישור..זה די רציני העניין.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעביר את ההורים שלי לסיבים של פרטנר, אני מעוניין לקנות להם עכשיו בבלאק פריידי ראוטר מחו"ל. אני אשמח לראוטר שאוכל להזמין ושלא יעצרו לי במכס (הבנתי שיש בעיה עם Tri-band) והחלק החשוב הוא שתיהיה קליטה בכל הבית (הבית 140 מטר רבוע=1550 בFEET), כמו כן יש להם חדר של ממ"ד אז רצוי משהו שהוא חודר ממ"ד/ ראוטר שבא עם איזה טכנולוגיית MESH. מחיר מקסימלי 1000 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב אחד אני לא מצליח להיכנס להרבה אתרים ואילו במחשב השני אני יכול, מישהו יכול להסביר לי למה ומה לעשות כדי לתקן את זה? ד.א זה מה שזה כותב לי כשאני מנסה להיכנס לחלק מהאתרים: זה מה שזה כותב: החיבור הופסק החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען. * האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים. * אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת. * במידה והמחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, וודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp pro . למחשב יש שני כרטיסי רשת. אחד מחובר לראוטר אדימקס ודרכו גולש באינטרנט. השני מחובר למחשב מקינטוש(לא להיבהל - לא רלוונטי) ומשמש רק להעברת קבצים. הכרטיס הראשון מוגדר לקבל ip אוטומטי. לשני יש כתובת ip קבועה. כאשר שני הכרטיסים במצב enable , המחשב לא מצליח לגלוש. כאשר אני עושה disable לכרטיס השני - יש אינטרנט. כלומר כאשר שני הכרטיסים מאופשרים, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס השני.(ולכן לא מצליח). איך אני מגדיר לו להתחבר דרך הכרטיס הראשון ??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מבלי להכנס ליותר מידי תאורים של הרשת המצב הוא כזה: בין 2 קומות בבית קיים חיבור חוטי, בכבלי cat5e. הראוטר, הסוויץ' והמחשבים כולם תומכים במהירות 1Gbit. הסכמה היא ראוטר - (חוט דרך הקיר לקופסת תקשורת) - סוויץ' - (חוט דרך הקיר לקומה אחרת) - מחשב. כשאני מחבר את המחשב ישירות לראוטר - אני מקבל חיבור של 1 ג'יגה ביט. כשאני מחבר את המחשב ישירות לסוויץ' - גם כן חיבור של 1 ג'יגה ביט. כאשר אני מחבר את המחשב בקומה התחתונה - אני מקבל חיבור של 100 מגה ביט בלבד... מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול באופן ספונטני לחלוטין האינטרנט הביתי הפסיק לעבוד בנייד (Lenovo SL510). ניסיתי להתחבר לרשת של השכנים והצלחתי. נסיתי להתחבר לרשת שלי בעזרת הPSP והכל עובד. הנתב של הוא: TL-WR740N בנייד משום מה הרשת פתאום מוגדרת בתור רשת לא מוכרת (לא זוכר את המלל המדוייק) ובתור Public. אחרי ששינתי אותה לרשת פרטית הצלחתי לגשת לקבצים שמשותפים אצלי ברשת אבל משום מה עדיין אין אינטרנט. מסיבה לא מובנת אני גם לא מצליח להתחבר לעמוד ההגדרות של הנתב דרך הנייד. אני מוכרח לציין שהתקלה הזאת הופיעה באופן ספונטני באמצע השימוש באינטרנט מבלי ששינו שום הגדרה בנייד או בנתב. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני אתן דוגמא, כדי להעביר את מה שאני צריך. תניחו שיש לכם מחשב אחד, עליו יש קובץ גדול כלשהו, כמו סרט, או כמו קובץ טקסט גדול מאד(למשל 1GB), ועכשיו אתם רוצים לפתוח את הקובץ הזה עם התוכנה המתאימה(למשל VLC, או Text Viewer כלשהו אם זה קובץ טקסט), ולעשות Seek בתוך הקובץ. אם כל הסיפור על מחשב אחד (כלומר גם הקבצים, וגם מה שמפעיל/מנגן אותם), אז אין בעיה, זה יעבוד נפלא. עכשיו למצב היותר קשה, שהוא גם מה שאני שואל לגביו: תניחו שיש לכם שני מחשבים. במחשב האחד, יש לכם רק ה-Players למינהם, (למשל VLC עבור סרטים, או איזה Text Viewer עבור קבצי טקסט גדולים) ובמחשב השני, יושבים הקבצים הגדולים עצמם. שני המחשבים נמצאים באותו LAN, והכל תקין. עכשיו אתם רוצים לפתוח קובץ כלשהו, אבל בלי להוריד …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אקאונט ברפידשר ובזמן האחרון ההורדות משם ממש איטיות עוד מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להקליט באופן רציף עם מצלמת אבטחה ip? כוונתי האם יש אפשרות לחבר מצלמה כזאת, ישירות למחשב שנמצא בסמוך ולבצע הקלטה רציפה על גבי הדיסק הקשיח של המחשב? אם כן איך נעשה החיבור,דרך המודם וחיבור לאינטרנט ? או שאפשר לחבר ישירות למחשב עם כבל ולבצע הקלטה? לא חשובה לי הצפיה דרך האינטרנט בזמן אמת בנעשה במקום ,יותר חשוב לי ההקלטה והשמירה של החומר המצולם על מחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס ועוד ראוטר של חברה אחרת. אני יכול להפוך את הראוטר מהחברה האחרת (SWEEX) לAP? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לגלוש ברשת בצורה אנונימית כלומר שהIP שלי לא יהיה דבוק לכול מה שאני עושה, ושהאנונימיות תחול רק על דפדפן האינטרנט. ובאופן כללי שמות של תוכנות ומידע על איך זה נעשה? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי רשת עם קבל 20 מטר למחשב אחד לראוטר.. תמחשב שלי השני חיברתי ישר למודם בלי הראטוטר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני להגביל משתמשים אלחוטיים ספיציפים לפי שעות אציין כי הרשת בבית מחוברת כך: המודם מחובר לראוטר של נטוויז'ן (MP-202 C 2FXS), ואליו מחובר קווית ראוטר אדימקס BR6504N כנקודת גישה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-