רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
מחר אני צריך להתקין למישהו 4 מחשבים לראוטר,אמור להיות מאוד פשוט כל הכבלים כבר מושחלים ומגיעים מהראוטר למחשבים,אני רק צריך לבוא ללחוץ קונקטורים ולהגדיר את הראוטר עכשיו אני לא רוצה לחבר את כל ה-8 גידים השאלה זה איפה אני יכול למצוא סחמה של חיבור 4 גידים? ושאלה נוספת זה אם אני צריך לחבר אותם אותו דבר בשני הקצוות או שזה צריך להיות מוצלב? אשמח לעזרה תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב נייד אם אינטרנט סלולרי ולשחק איתו wow ברשת אני משחק בערך שלוש שעות ביום השאלה שלי היא כמה כיבולת אינטרנט אני צריך ואיך הוא ירוץ
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-Link DIR-655 גרסת חומרה B1 המחובר ל-D-link 6740U בתצורת Bridge (6740U מתפקד כמודם). על הראוטר מותקנת גרסת קושחה עדכנית: 2.05. בדירה של 4 חדרים הקליטה מאוד חלשה ברגע שמתרחקים מעט מהראוטר. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את הקליטה? יש לי ראוטר נוסף - TP-Link 1043ND, האם הוא יספק קליטה עדיפה בתור ראוטר במקום ה-655 או שעדיף בכלל להשתמש בו בתור AP בנוסף ל-655? אודה לכל רעיון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית שלי. התשתית אצלי היא של בזק והיא מגיעה למקסימום 40 מגה. בקיצור, אני צריך ראוטר שמתאים לתשתית בזק ותומך ב40 מגה. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בכתבה זו: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3648030,00.html אין יותר מדי פרטים בכתבה הזאת, אז השאלה שלי היא האם הפרצה רלוונטית אך ורק לשימוש אלחוטי, או שישנה סכנה כלשהי לפריצה דרך רשת האינטרנט עצמה. אני בטוח ב99 אחוז בתשובה לכך בעצמי(רק אלחוטי..), אבל אני רוצה לקבל מכם אישור..זה די רציני העניין.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר DLINK 2650U דרך בזק כבר איזה שנתיים וחצי ואני מנוי בספק לבזק בינלאומי על 4 מגה. כשאני מנסה לשחק אונליין (אם זה בפלייסטיישן או במחשב כמובן שהפורטים שצריכים פתוחים בראוטר) אני שמתי לב בימים האחרונים שאני מצליח לשחק בשעות הלילה , אבל אם אני מנסה לשחק בשעות הצהריים או הבוקר כמעט תמיד הוא יזרוק אותי החוצה כשהוא מנסה לקשר אותי עם משתמש אחר לצורך משחק. ממה הנובעת הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר ועוד ראוטר שמחובר אליו קווית ויוצר AP. במחשב מסויים שמתחבר לרשת בצורה אלחוטית יש לי תיקיה שאני משתף בין כל המחשבים ברשת. כשהמחשב מחובר לראוטר הראשי אני יכול לגשת לתיקיה אבל משום מה כשהוא מתחבר לראוטר שמתפקד כAP לא ניתן לגשת לאותה תיקיה. למה זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שולחני ורגיל ושני לפטופים. שני הלפטוים מחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ויש לי כמובן ראוטר אלחוטי. אני רוצה לקנות מכשיר משולב (מדפת פקס סורק וכו') ואני לא יודע אם לקנות מכשיר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה או לא. אם אני מחבר מכשיר המשולב ללא כרטיס רשת אלחוטי מובנה למחשב השולחני, אעשה עליו שיתוף לכל המחשבים ברשת, אני אוכל להדפיס עם הלפטופים באופן אלחוטי מחדר אחר, כאילו קניתי מכשיר משולב עם כרטיס רשת מובנה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התמונה של הכרטיס רשת בקובץ המצורף.. בקצרה: שדרגתי מהירות מ12 מגה ל40, תשתית בזק ספק הוטנט. המודם של בזק לא עובר את ה20 מגה בוויפי, קווי נותן לי 40 נקי. חיברתי אליו ראוטר שלי שתומך עד 300MB, בנייד מקבל 36MB מרבי, בנייח עם הכרטיס הישן של העד 54MB מקבל 21\22MB גג... רוצה לדעת האם לקנות חדש או שזה משהו אחר. אגב, הנייד היה כ2 מטר מהראוטר ואילו הנייח כ5 מטר אם טיפה קיר ביניהם. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מגדיל טווח של tp-link והראוטר הראשי גם הוא של tp-link. אני מקבל אינטרנט במאריך הטווח אך הרשת הביתית לא מחברת בין כל המקומות בבית - מכשירים שמחוברים לראוטר מזהים אחד את השני ומכשירים שמחוברים למאריך הטווח מזהים אחד את השני אך אלה לא מזהים את אלה. האם יש עצות? תודה! רונן
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה פרטים, אני גולש ברשת שהיא לא מאובטחת (כן, אני יודע, דבילי אבל זאת שכירות והאינטרנט לא בשלטתי), דרך Range Extender של TP LINK, ואני מניח שהראוטר הוא גם של TP LINK, ברגע שאני מפעיל את התוכנה המהירות בין הראוטר לRange Extender נופלת לכמעט אפסית, אפילו החיבור לאינטרנט של הראוטר משתבש. יש דרך לפתור את הבעיה מרחוק?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית אחד מחובר עם ראוטר ומודם ויש בו אינטרנט.. מה אני צריך שיהיה במחשב הנייח השני אינטרנט בלי שאני יצטרך להעביר כבל רשת? תודה רבה! הראוטר שיש לי הוא tplink 1043 nd
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ל YES בבית ורציתי לדעת אם אני מתחבר ל YES WOW כמה עולות החבילות והאם אני יכול לעשות SHRING לעוד שניי מחשבים חוץ מזה מה מהירות ההורדה\שליחה של נתונים ואם אפשר שמישהו שיש לו YES WOW יספר לי איך זה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר לרשת של האוניברסיטה והיא חוסמת לי לא מעט אתרים ופורטים. בבית של ההורים יש לי מחשב שפועל רוב היום, ואני רוצה להעביר את התעבורה שלי דרך המחשב ההוא. זאת אומרת ליצור פרוקסי על המחשב של ההורים. איך עושים את זה? וינדוס 7 שמותקן שם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבן שלי עבר לדירה שכורה שאין בה לא כבלים ולא טלפון כרגע. הוא מחפש דיל משתלם לאינטרנט שכולל את הספק והתשתית בהתחייבות של מכסימום שנה. מדובר על רוחב פס של 5M. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המודמים של בזק? ה NETGEAR DLINK תומכים? או שנהיה חייבים להחליף ציוד עם פריסת הוקטורינג?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד להפוך מחשב לשרת פרוקסי שיחבר בין קבוצת מחשבים לספק האינטרנט ויוריד את המידע אליו כך שכאשר מספר משתמשים יבקשו את דף מסויים השרת יתן להם אותו מתוכו ולא יווצר עומס על הקו מחשב-ספק אינטרנט..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB. רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל. ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו נית…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו את גרסה 2.7.31 עבור הראוטר הזה? (ראיתי באחד הנושאים בפורום שזאת הגרסה האחרונה)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש הרבה בביטורנט ובדרך כלל אין בעיה. אנ שם לב שבסופי שבוע המהירות יורדת דרסטית! אני בד"כ מוריד על המקסימום (סביב 300KB), בסופי שבוע המהירות יורדת לאיזור ה10KB. הטורנטים שאני מוריד טובים מאוד וכמו שאמרתי הם בד"כ יורדים על מקסימום. הגלישה כמובן תקינה לחלוטין והגישה לאתרים מהירה. מישהו נתקל בתופעה? יש משוה שאפשר לעשות? אולי להתקשר אליהם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס Edimax וחלונות xp pro ולא ניתן לפתוח פורטים בשום מצב, גם כשהוצאתי את הראוטר והתקנתי חייגן, פשוט לא ניתן לפתוח שום פורט, כל הפורטים סגורים מלבד פורטים חיוניים ובסיסיים - 25,80 ו-90. חשוב לציין שאין לי שום פיירוול מותקן וגם הפיירוול של החלונות לא מופעל בכלל. - דברתי עם ספק האינטרנט (בזק בינלאומי) והם אמרו לי שהם אינם חוסמים שום פורט וכנראה שהבעיה היא בחלונות. אני לא חושב שהבעיה היא בראוטר מכיוון שהפורטים סגורים גם כשהשתמשתי בחייגן. הבעיה קיימת כשנתיים כבר וכמה שלא חיפשתי, לא מצאתי אף אחד עם אותה בעיה ולא פיתרון ואין לי מושג מה לעשות. אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה ל Seedbox. אני מוריד ומשתף טורנטים מ tracker פרטי ולוקח לי המון זמן להשיג ratio שמספיק בשביל להוריד טורנט חדש. על איזה אתם ממליצים מניסיונכם? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת, אני מזמין מחר נתב וראיתי שה TL-WR941ND מומלץ אך מחישפוש בפורום ובגוגל לא מצאתי השוואה ביניהם גם באתר של TP-LINK לא מצאתי את הTL-WN941ND. כנראה שאלך על הTL-WR941ND אבל רציתי בכל זאת להבין מה שונה ביניהם. תודה, יוסי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הראוטר הישן שלי WR814N מתחיל לגמגם וכל יום אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל). בעיקרון אני צריך ראוטר עם לפחות 3 פורטים פיזיים ותמיכה בלפחות 10-20 מכשירים מחוברים בWiFi. חשבתי ללכת על הדגם המתקדם יותר WR1043N אבל אשמח לשמוע את המלצותיכם לפני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-