רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית- ראוטר של D-LINK Dl-524 . שלושה מחשבים. שניים מהם עם XP64 וכרטיסי רשת USB של EDIMAX, ואחד נייד של HP עם VISTA. כשאני מחבר את אחד המחשבים ישירות למודם של הכבלים TERAYON TJ715 המהירות עובדת אחלה (320 ק"ב בממוצע). מהרגע שהראוטר מתחבר קורים אחד משני דברים- או שהמהירות יורדת לממוצע של 25 ק"ב, או שהוא מתחיל להעלות דף אינטרנט ואז נתקע באמצע... אני לא ממש מבין בכל הנושא, אבל נראה לי שהגיוני שהבעיה היא בראוטר...אז..מה לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, ההרוטאר מחובר ל-3 מחשבים בצורה שאחד מחובר ב WIRELESS ועוד אחד מחובר בכבל. המחשב השלישי מחובר דרך המחשב השני (הכבל, יעני). ברגע שאני מחבר את הארוטר, שמוגדר להיות מחובר תמיד לאינטרנט, ללא חייגן, המהירות יורדת לפחות מ -2 ק"ב, גם כשיש רק מחשב אחד פתוח. בדקתי וכשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה (המהירות היא 1.5 מ"ב דרך 012 בכבלים). מה אני יכול לעשות? זו בעיה של הגדרות או ראוטר דפוק?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם שני כרטיסי רשת (ASUS). יש לי 2 קווי אינטרנט בבית. מודם ראשון מחובר לנתב DLINK ואח"כ לכרטיס הרשת במחשב ומודם השני מחובר לכרטיס לכרטיס הרשת הנוסף. הגדרתי בנתב IP FILTER מכיוון ואנני רוצה לגרוע ממנו את המהירות גלישה, אלא רק להעביר מידע בין המחשבים. לצורך העניין יש לי אינטרנט של HOT בתצורת ללא חייגן (012) בשתי הקווים. הבעיה: כאשר אני מחבר את הנתב לכרטיס רשת הראשון + המודם הנוסף לכרטיס רשת השני נוצרת בעיה בקצב העלאה וגם בהורדה. במקום להעלות על 60KB - 65KB אני מעלה בערך 20KB - 30KB ובהורדה זה נע ונד. הבעיה נפתרת רק שאני מנתק את הכרטיס רשת שאליו מחובר הנתב. עכשיו ניסתי לשנות בין כרטיסי הרשת ולא עוזר. ניסיתי לעבור מתצורת ללא חייגן לחייגן וממש לא עוזר. זה גורם רק ל…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האינטרנט שלי נהיה להיות איטי יותר ומוריד פחות מ 60KB לשניה. עכשיו יש לי ראוטר לשלושה מחשבים. סגרתי 1 והשני פועל לו משחק רשת. התקשרתי לבזק ואמרו לי שהראוטר משתמש ברוחב פס או מוריד -קיצר בלבלו לי את השכל ואמרו שצריך את המודם שלהם כדי להוריד יותר. מה לעשות? לפני שאני חוזר למודם של בזק. (יש לי 1.5MB ומהירות העלאה 190KB ,אם שלושת המחשבים משתמשים באינטרנט זה 60KB ואם שנים אז 80.) שכחתי לכתוב שגם הגלישה באינטרנט איטית יותר
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני צריך את העזרה שלכם. בטעות שיחקתי עם הגדרות האינטרנט ב windows xp שלי, ושניתי שם את ערך ה mtu עם התוכנה cmtutoo. לא עשיתי גיבוי. אני יודע, נסיתי להחזיר את הערך ל 1500 אבל המהירות אינטרנט שלי עדיין נפגעה. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי(הספקית שלי), וקיבלתי מהירות הורדה שעומדת תמיד על kb100 ולא יותר!. יש לי אינטרנט 1.5 מגה. ולפני ששחקתי עם ההגדרות, הכל עבד כשורה והוריד לי על 190 קילובייט בשנייה. ניסתי גם הורדות אחרות מעוד שרתים בארץ שאמורים להוריד על כל המהירות, אך לצערי אני מקבל את המספר 100! מחקתי את התוכנה הארורה הזאת כבר. ואני שואל אותכם פה עכשיו. האם יש איזה קובץ תיקון ל xp שמחזיר את כל הגדרות האינטרנט לברירת המחדל של הווינדאוס,כאילו כמו אחרי פיר…
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה.. מערכת חדשה, הדבר היחיד שנותר הוא המודם, באשר לו שום דבר לא השתנה.. חיבורים וכדו' לפי הצעת נטויז'ן החלפתי מחיבור USB ל-RJ45 משום שאין תמיכה של זה ב-Win7 מאז המעבר ל-RJ45-- שתי נורות דולקות קבוע, השתיים הראשונות/העליונות, כל השאר לא נדלקות בכלל ב-HOT אמרו לי שהמודם תקין לפי בדיקה שלהם ושאין להם איך לעזור לי יותר חששתי שזה קשור לכבל שהשתמשתי בו, אז ניסיתי אחד נוסף. האם יש כבל מיוחד שאני צריך להשתמש בו? דרייברים של המודם מותקנים, כרטיס הרשת מותקן ומזוהה.. ה-Local area connection מסומן ב-X (רשום Network cable unplugged) והאופציה שם היא Disable בלה בלה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום שני TZ יש לי את המודם של אלקטל מהסוג שניתן לפרוץ אותט להגדירו כראוטר, הוא פועל לי רגיל (HOME ) אך שאני מנסה להכנס למסך ההגדרות (באינטרנט אקספלורר איני מצליח ,(משום שלפי האינטרנט אקספלורר מוגדר שימוש בפרוקסי (LAN ) איך אני יכול להגירו כך שאוכל להכנס להגדרות הללו ? יש לי 'WIN98SE
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לפני בערך חודש המחשב שלי היה במעבדה - החליפו לוח-אם וכרטיס מסך. (לא בגלל שהתקלקל - סתם בשביל לשפר). אז בשביל לא להשאר חס וחלילה ישמור השם בלי מחשב אז חיברתי את המחשב פנטיום 2 הישן שלי. יש לי אינטרנט כבלים ובמחשב הטוב המודם בחיבור LAN. במחשב הישן אין לי חיבור LAN אלא רק חיבור USB, אז ניסיתי לחבר את המודם ל-USB. הבעיה היא, שגם אחרי שהתקנתי את הדרייברים למודם, המחשב לא זיהה לי את המודם כמודם, וכשרציתי ליצור חשבון אינטרנט חדש אז הוא זהה רק את המודם טלפון הרגיל שלי ולא שום דבר אחר. ניסיתי הכל - ניסיתי לשנות הגדרות חומרה, ניסיתי לעשות את זה כהדמיית רשת ביתית, ניסיתי פשוט הכל - אבל המודם עדיין לא זוהה! אמנם עכשיו אני עם המחשב הטוב והכל, אבל מה יקרה כשאני אצטרך לעבור למחשב הישן ש…
-
אוקיי, אני עובד עם המודם של האלקטל כראוטור. עכשיו כתוצאה מזה יש קצת בעיות רגילות של אירוח משחקים וכו'. כעת רכשתי וובקם ואני רוצה לבצע שיחות ועידה באמצעות ה NetMeeting . הבעיה היא שאני נראה ונשמע אבל לא רואה ולא שומע. עכישו כפי שראיתי באחד מן המדריכים של השינוי ניתן להגדיר ב NAT את הפורטים לאיזה כתובת אייפי הם ייעודו אז אם מישהו יודע את הפורט של הנמטינג אני מאמין שזה יוכל לעזור. ניסיתי להגדיר את ה DEFSERVER ב NAT לאייפי של המחשב, אבל גרונישט - זה פשוט מנתק את האינטרנט בכל העמדות.... שחף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מדריך ברשת לשידרוג מודם סמסונג - aht e300 לראוטר ונכנסתי לכתובת 10.0.0.2 כ- admin וסיסמא -Bezeqwow לפי ההוראות הורדתי את הקובץ - GN0717.DLF נכנכסתי לאופציה >Admin Privilege-> Code Image Update. וב-browse כיוונתי לקובץ - GN0717.DLF ולאחר מכן לחצתי על upload קיבלתי הודעה לעשות כיבוי למודם ולהדליק מחדש וכך עשיתי, לאחר הפעולה הזו כבר לא יכול להתחבר .ניסיתי גם עם שם המשתמש והסיסמא האישית שלי ו... .....נאדה ! התקשרתי לבזק ואמרו לי לעשות ריסט למודם עצמו וגם לא עוזר ,יש למישהוא עיצה שיכולה לעזור ,להמשיך, או לחזור למצב תחילי .בקיצור, קצת הסתבכתי . המדריך הוא של גל דיסקין ,הייתי מפנה אליו שאלה רק שאני לא מצליח להירשם באתר של פרש . אנא עזרתכם. בתודה .
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה חודשים הפכתי את המודם ADSL מסוג סמסונג (הכחול) לנתב, עידכנתי Firmware ושינתי את ההגדרות ככה שהוא יעבוד כנתב. עכשיו הבעיה היא שזה מפריע לתוכנות כמו ביטורנו, אי מיול ואפילו העברת קבצים ב ICQ, בגלל שהנתב משמש כ Firewall... עכשיו יש שתי דברים לעשות, לבטל את היכולת FIREWALL שיש לו, או לעשות העברת פורטים. עכשיו בשניהם אני לא מבין כל כך, יש את המדריך בפרש שמסביר איך לעשות את זה בערך אבל לא הבנתי משם... אני מעדיף לבטל את הפירוול לגמרי כי אני עובד עם פירוול תוכנה (Sygate), אם מישהו יודע איך לעשות את זה אני ישמח, אם לא אז אני ישמח לקבל הסבר על העברת פורטים. תודה ויום טוב לכולנו...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט לפני חודש בערך קיבלתי מודם רשת מסוג : Eth Aztech DSL 600E . עכשיו שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל (בקיצור את כל החיבורים שתחברים) אז שהמחשב עולה לווינדוס אז הסמלים בצד עולים לאט ויש סימן של איקס על הסמל של נורטון אנטי וירוס 2005 לכמה שניות ואז זה נעלם ואחרי כמה שניות (נגיד 10-15 שניות) המחשב נתקע.... פשוט מאד העכבר לא מגיב והמקלדת (המנורות בכלל לא דולקות פתאום) וגם אי אפשר לכבות את המחשב מהכפתורים אלא רק ע"י הוצאה מהחשמל ..... אני מדבר איתכם כרגע עם מודם USB והכול תקין הכל רץ מהר הווינדוס עולה מהר ושום דבר לא נתקע..... דרך אגב יש לי רק מחשב אחד בבית אם זה עוזר לכם... אמרתי לעצמי אולי זה הבעיה בספק ? אז היה לי ספק 480W ג'נרי אז והחלפתי אותו ל- ENERMAX EG42…
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL מסוג Aztech TNN שמוגדר כראוטר ורק מחשב אחד מחובר אליו, אני יכול לעשות שהמחשב יקבל את האיפי האמיתי ולא 10.0.0.2 שאני מקבל כרגע?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, יש לי מודם-ראוטר של בזק: rotal rta 1320a, אני הגדרתי אותו שיתחבר לבד לאינטרנט ויהיה גם ראוטר לרשת הביתית (הוא הDHCP, והוא מחובר לSWITCH שאליו מחוברים כל המחשבים). הבעיה היא, שכל פעם שאני פותח תוכנה להורדת TORRENTים, הוא קורס ומפסיק לעבוד (הנורות עדיין דולקות, אבל אי אפשר להתחבר אליו + אין אינטרנט) וצריך להוציא אותו מהחשמל ואז להחזיר כדי שהוא יחזור לעבוד. רק כשאני מגביל את מספר החיבורים המקסימליים (גלובלית) שתוכנת הטורנטים יכולה לפתוח לפחות מ150, הוא נשאר פחות או יותר יציב ולא קורס. מה לדעתכם אני יכול לעשות בנידון? האם אני יכול לקנות מודם משלי מEBAY ולחבר אותו במקום? (אם כן, איזה אתם ממליצים - כזה שיתן לי מקסימום חיבורים לטורנטים). האם בזק יסכימו להחליף לי את המודם? ת…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר ומודם. המודם והראוטר עובדים בצורה תקינה וגם במחשבים הניידים שמתחברים אל הרשת האינטרנט עובד. הבעיה היא במחשב המארח, אני בד"כ לא מכבה אותו ומשאיר אותו פתוח בלילות. הלילה כנראה הייתה הפסקת חשמל או משהו אחר שגרם לו להתכבות ולהידלק מחדש. כשניסיתי לגלוש באינטרנט ראיתי שהוא לא עובד. ניסיתי להיכנס לממשק רשת של הנתב, והוא לא נכנס אליו. תודה לעוזרים... *עריכה* ניסיתי לבדוק את הIP של המחשב המארח ולפי הIPCONFIG זה לא מה שאמור להתקבל (192.168.0....) וגם לא מופיע DEFAULT GATEWAY
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה ישנו בבית מחשב הנמצא בצד השני של הבית מאחורי 4 קירות בלוקים שלא קולט את הראוטר בוואי פיי כמו שצריך ומסיבות לוגיסטיות אי אפשר להעביר את הראוטר למקום קרוב יותר. ניסיתי להתקין בבית HOMEPLUG של http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect_us/powerline/dhp-w307av-powerline-av-wireless-n-starter-kit וזה לא עזר במיוחד הנפילת מהירות היא של כמעט 100% מ80-90 מגה ביט ל1-2 מגה ביט. אז השאלה שלי היא איזה פתרון אפשר לעשות חוץ מלקדוח כבל RJ45 דרך כל הקירות? פרטי הבית: רשת החשמל היא תלת פאזי הנתב הוא DUAL BAND N600 אום פלאגים של D-LINK תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה לאחר התעסקות של חצי שעה בעצמי ועוד חצי שעה עם התמיכה הטכנית של בזק הגעתי למסקנה שיש לי בעיה במתאם רשת האלחוטי. הבעיה היא כזאת, בעת חיבור המתאם האלחוטי (שעבד לי כבר יותר משנה אני חושב) הכרטיס מזהה את רשת הWIFI בבית, נרשם אליה,אך לא מצליח למשוך כתובת IP מהראוטר (או לפחות ככה הבנתי מהתמיכה הטכנית של בזק) מערכת ההפעלה (W7) לאחר דקה של ניסינות כושלים של להתחבר לרשת ולאחר הרצת כלי אבחון תקלות מובנה של הוינדוס מודיעה כי קיימת כפילות (conflict) בכתובות הIP ברשת. למזלי היה לי מתאם נוסף בבית שמיקד את הבעיה על המתאם של TP LINK.(המתאם השני כן עובד) השאלה האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות כדי לאפשר פעולה תקינה של המתאם? לצערי ניתוק וחיבור מחדש, ריסטרט מחשב, החלפת יציאת…
-
- 13 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בנייד ויסטה ואני לא מצליח להתחבר לאימיול ומסנג'ר גם בניתוק פיירוול. במסנגר רושם משהו עם DNS. ובאימיול משהו עם שרת UDP למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום! לקחתי מבזק (לצערי) את הראוטר החדש שלהם של d-link 2760u והוא עושה לי קצת בעיות עם המסנג'ר שלי. מה שקורה זה שלפעמים יש הודעות שפשוט לא מגיעות או לא נשלחות.. וזה קורה בכל המחשבים בבית ורק עם הראוטר הזה.. (עם הישן שלי זה לא קורה) עכשיו כמובן שהתמיכה של בזק ברשתות עולה עוד כסף, והם לא מוכנים לקחת את הראוטר בחזרה אני באמת לא יודע מה לעשות, מי שיודע איך אפשר לסדר את זה, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט והדקנתי עליו מערכת פורטל של היבניוקר, אבל הבעיה היא שהיה לי באתר הקודם מערכת פורוםמים של invision ואני לא מצליח להעביר את המידע מהמערכת הישנה והחדשה וגם המערכת של invision יותר טובה מphpbb... אז הלכתי לאתר של היב ניוקר לפורומים ושאלתי אם יש אפשרות להמיר את הפורומים שמובנים בתוך המערכת פורטל מphpbb ל invision.. הם נתנו לי לינק למדריך שהוא חצי גמור וממש לא מובן איך להמיר את המערכת, ניסיתי בכל דרך לעשות את מה שכתוב שם אבל אני אל מבין כלום ב php... אז חשבתי עם מישהוא פה שמבין בphp יוכל להמיר לי את המערכת ?? ??? הנה לינק למדריך של היב ניוקר http://www.megaphoenix.net/IB-Phpnuke/ שם משתמש: HebNukeR סיסמא: HebNukeR אם זה יעזור במשהוא :-\ ...
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שדרגתי לwindows 7 ואני משתמש במחשב במתאם אלחוטי של בזק כדי לקלוט את הרשת האלחוטי.. המתאם הוא שחור ורשום עליו POZ... ניסיתי להוריד מהאתר של בזק אבל זה לא עובד... יש דרך לגרום לזה לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
פירסמתי נושא דומה בפורום תמיכה טכנית אבל סבלתי שם מהתעלמות אני מקווה שפה אנשים יועילו בטובם לעזור בבקשה... אז זה מה שפרסמתי : "יש לי לוח אם של אינטל DG41RQ יש בו כרטיס רשת מובנה , כרטיס קול מובנה, וצ'יפסט G41 שכולל כרטיס מסך מובנה X4500 כל אופן הכל עובד לי עד לא מזמן, לא הייתה שום בעיה בכל אופן יום שישי בלילה המחשב עוד עבר נורמלי אתמול שבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שאין לי רשת הכרטיס רשת המובנה פשוט לא מזוהה (לא מראה כלום במנהל ההתקנים אין שם שום סימן צהוב ולא מראה שום סימן שהיה קיים בכלל מתאם רשת) כשהפעלתי את המחשב בסייף מוד אז הוא זיהה לי והוא רשם עוד רשומות במתאמי רשת כמו WAN ועוד כמה דברים בכל מקרה יש לי גם הארד דיסק סאטא מחובר וגם אטאפי ובעיקרון הוא מזהה את האטאפי בת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים! יש לי בעיה... יש לי מחשב נייד שחיברתי והגדרתי אותו עם המחשב השולחני שלי לשיתוף אינטרנט וקבצים. כאשר במחשב השולחני לא היה אנטי וירוס כלל (לא רלוונטי כרגע), השיתוף גם של הינטרנט וגם של הקבצים עבד פיקס. הבעיות התחילו כאשר התקנתי את נורטון 2005 על הושלחני וכעת יש לי נורטון 2005 גם על השולחני וגם על הנייד (עליו תמיד היה) והשיתוף לא עובד כלל ... מה עושים ??? תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בעיה עם נט סטיק של פלאפון בווינדוס 7. אוקי, אין לי ממש מושג עם זה וכל הנט סטיקים למיניהם, אבל הבנתי שזה לא תומך בווינדוס 7. זה פשוט עושה roll back בהתקנה של הדרייבר. בקיצור מצאתי עכשיו באתר של פלאפון דרייבר שמיועד ל-7. http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/Novatel_MC950D/PlatformDevicePhone,89.aspx הורדתי את הדרייבר, הכל מותקן והכל, עכשיו אני מגיע לתוכנה ורשום לי ready. אני לוחץ connect ןזה פשוט לא מתחבר ומתנתק ושוב חוזר ורושם ready. למישהו יש מושג איך מפעילים את הדבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחובר באינטרנת דרך כבלים, והחודש קיבלתי חשבון שאני משלם 80 שקל רק על נטוויזן בלי הוט- 750מ"ב מהירות- זה המון כסף!!!! זה אמור להיות הרבה פחות כי המבצע שלנו נגמר, עכשיו, אני צריך שתרשמו לי את כל חבורת של ספקי האינטרנת כדי שאני ידע מה לבחור + המלצה אישית, וכמה אמור לעלות שם 750מ"ב אינטרנת.. תודה מראש לעוזרים. אם זה לא מתאים לפה אז בקשה תעבירו ..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-