עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם alcatel speed touch home משודרג לראוטר ומחובר לסוויט'ש ואליו מחוברים המודם ועוד 4 מחשבים.. כל הזמן יש לי lowid ואין לי מושג איך לפתוח לו את הפורטים הנחוצים ובכלל.. תודה על כל עזרה שתינתן. גיא.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eran898,

שלום. עברתי היום לבזק ושידרגתי את המהירות שלי אצל הוט ל30 מגה(מה שמצחיק זה שעשיתי מלא דברים +החלפת ממירים ושידרוג מ12 מגה לשלושים וכל השידרוג עלה 30 שח שזה גם לבזק וגם להוט). עכשיו אחת הסיבות המרכזיות שעברתי לבזק היא הכבל החדש שלהם אך הבנתי שאם אני גולש ללא חייגן אז אני לא גולש עליו ובשביל להשתמש בו אני צריך חייגן.. והאיש מכירות מבזק אמר לי רק חייגן ולא לשמוע שום דבר אחר,לעומת זאת היום שהתמיכה שלהם עזרו לי להתחבר עם ההוטבוקס והכל אז הוא אמר לי שלהוט בוקס יש בעיות עם גלישה עם חייגן ושאני אשאר ללא חייגן.. עכשיו השאלה היא מה באמת עדיף? נכון לעכשיו אני ללא חייגן והמהירות הורדה+ העלאה היא בסדר גמור אבל אם כבר הוספתי לבזק 5 שח בחודש לא כדאי לדרוש את המקסימום? אז לאנשים שבאמת מב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Rinus,

היי, יש לי שתי שאלות הקשורות לראוטר הזה: 1. יש לי בעיה בראוטר הזה: EDIMAX BR6204WG, שאף אחד לא מצליח לפתור אולי אתם תצליחו... (מקווה ^^) הבעיה: אני עושה איזה שינוי נגיד פותח פורט אז אני עושה APPLY אז אני צריך לחכות 30 שניות ואז אפשר ללחוץ על OK והוא אמור לחזור לפעול כרגיל...אז לא משנה אם אני ישר לוחץ או מחכה 2 דקות ואז לוחץ על OK הראוטר פשוט לא מגיב ואין אינטרנט... תמיד זה ככה: מגדירים/משנים משהו מסוים בראוטר הזה מחכים 30 שניות לוחצים OK ועדין הראוטר לא מגיב ואין אינטרנט... ניסיתי את כפתור הריסט... ועדין אותה בעיה... מה לעשות? 2. איך אני בודק את הגירסה הנוכחית של הראוטר שלי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by CriticalHit,

שלום, לאחרונה הותקנה לי בבית רשת HOME PLUG. בינתיים היא עושה את העבודה כמו שצריך אבל עוד מוקדם לדעת עד כמה היא טובה. יש לי שאלה שמסקרנת אותי, האם ניתן לגשת לרשת הזו בצורה חופשית? כי היא לא מוגנת בשום אמצעי כלשהו. במידה ומחר-מחרתיים השכן שאיתי בקומה מחבר למחשב שלו מתאם הום פלאג, הוא יוכל לקלוט את הרשת שלי ולגלוש בצורה חופשית? איך עובד כל העניין הזה? האם יש צורך לאבטח רשת כזו? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by שמואלל,

מה ההבדל בין נתב למודם? והאם אם הנתב הזה אני יכול להתחבר לאינטרנט של בזק ,ובזק בין לאומי? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=158

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום יש לי נתב של בזק - asus am 604g. לנתב הזה יש בעיה רצינית, הוא ממש חם והדבר משפיע על ביצועיי האינטרנט. זה מתבטא באי יציבות של מהירות ההורדה או העלאה ובנוסף לכך אני מרגיש איטיות ממש כבדה בגלישה באתרים, וכל זה עקב התחממות המכשיר. יש לציין שרק אחרי כיבוי והדלקה של המכשיר אני מרגיש שאני על הסוס הלבן, הרגשה שקיבלתי איזה boost. מהירות הגלישה בדפדפן מהירה ואני מקבל מהירות יציבה בהורדת הקובץ בדיקה של הספקית שלי(בזק בינלואמי). כיצד ניתן לפתור את בעיית ההתחממות? אפשר להרכיב על המכשיר מאוורר? זה יפתור את הבעיה הזאת? אם מאוורר זה הפיתרון נשאלת השאלה באיזה אופן לשים אותו, כאשר הוא מוציא אוויר חם או מכניס אוויר קר למכשיר. האם עוד אנשים נתקלו בבעית האיטיות עם המכשירים של בזק עקב הת…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי שאלה נניח ואני מחבר מספר מחשבים (בעזרת SWITCH) אל יציאה אחת!! של ראוטר ביתי - של TPLINL,3COM, האם הראוטר יודע להתמודד עם מצב כזה או שלכל יציאה של ראוטר ניתן לחבר רק מחשב אחד? אשמח לתשובה ski farm

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nahoom12,

מה זה WIFI? מה זה תקשורת WIFI בפלאפון? למה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ש לי שני נתבים ב2 דירות שונות באחת מהן יש לי נתב של בזק אל הנתב מחובר המחשב שלי בצורה אלחוטית וכן הפלאפון שלי מסוג נקסוס 1גם הוא דרך WIFI. אני משתמש ב2 ספקי SIP(ספקים לשיחות VOIP דרך האינרנט). 2 הספקים עובדים מצויין עם אני משתמש בהם דרך המחשב(שמחובר בצורה אלחוטית לנתב של בזק) 2 הספקים עובדים גרועה(או שהשיחה מאוד מקוטעת או שהצד השני לא שומע אותי) מאוד דרך הפלאפון שלי. אם אני מתחבר לנתב אחר מסוג NETGEAR שיש לי בבית אחר אז אחד מספקי הSIP עובד מצויין ואילו הספק השני לא עובד בכלל(לאחר שיחה עם התמיכה של בזק אני מנחש שיש לי פורט חסום???). 2 הספקים עובדים מעולה בפלאפון כאשר אני משתמש ב3G של אורנג'. ניסיתי לדבר עם התמיכה של בזק ולהם אין מושג על מה אני מדבר. האם למישהו יש מושג איך …

10. Started by תום מרילין,

(בטעות פרסמתי קודם בתמיכת חומרה) היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אלה האתרים שבנתיים נתקלתי בבעיה איתם... פשוט לא נכנס, או שלוואלה זה נכנס חצי במחשב שהוא השרת זה רץ חלק (הרשת היא 2 במחשב השרת ועם כבל מוצלב ללקוח)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שינויים: ** Important changes since RC3 ** [[FONT=Verdana]* various ath9k related fixes * a few board related fixes * fixes for packages depdending on curl * per feed download folders[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC2 ** * NAT & firewall throughput improvements * Security updates for OpenSSL & PolarSSL * Minor fixes in DHCP & DHCPv6 handling * Configuration support for GRE tunnels * Various other fixes[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC1 ** * fix a long standing ath9k deadlock bug * all feeds are now built * image builder now works and RC2 contains all board specific images * various board/stability fixes[/FONT] [FONT=Verdan…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Armageddon1,

לא מזמן חיברתי ראוטר של tp link 1043 (הגרסה הכחולה ) והפכתי את הנתב הקודם שהיה (netgear 2610) ל "מודם" . עכשיו כשאני מבצע בדיקה לכתובת מסויימת (לא משנה איזו) pathping xxx.xxx.xxx.xxx , כל מה שאני מקבל זה 2 הופים ראשונים של המחשב ושל הראוטר וזהו . למה זה ככה ? יש איזו הגדרה בTP LINK שצריך לעשות אולי ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by מורן פיסטרו,

היי לכולם, יש לי בבית אינטרנט של בזק + ספק של בזק בינלאומי, אני עם 40 מגה בבית והקליטה ממש נוראית!!! יש לי ראוטר של בזק- דילינק, אני בבית של כ- 80 מטר, איזור מגורים - בת ים, אין לי ממד בכלל בבית- ככה שעל פניו אני לא אמורה לסבול מעוצמה חלשה, אך בכל זאת בסלון או בהמטבח או החדר השני- אני ממש מרגישה ניתוקים, שלא לדבר על ה- vod של יס- שצולע , או האון ליין שמקרטע בפליסטיישן או הנינטנדו סוויץ.... 1. האם 100 מגה יפתור את הבעיה? 2. איזה ראוטר "יציל" את המצב?? 3. אם יש ראוטר חזק- אני יכולה להישאר עם 40 מגה? או בכל זאת לעבור?? תקציב לראוטר - סביב ה500/600 שח, צריכה ראוטר איכותי וטוב שיחזי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by KoDkOd,

שלום , איך אני יכול לנצל את ה - ADSL 0.5 שלי? אני מרגיש שהוא לא מנוצל בכלל!!! ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ophir91,

שלום אני משתמש חדש הקמתי רשת מחשבים עם כונן רשת משותף. הגדרתי בכל המחשבים את הכונן כנון רשת במחשב שלי, כאשר אני נכנס לכונן מיותר משלושה מחשבים ביחד המחשב מוציא לי הודעת שגיאה "שלא ניתן לכנס ולפנות למנהל הרשת", אבל כשאני יוצא מחד המחשבים שהכונן עבד בהם זה הוא נותן לי להכנס מחשב הרביעי... אשמח לעזרה.. יש לי עוד בעיה במחשב ספציפי אני לא האינטרנט לא נותן לי להוריד קבצים, נסיתי להחליף את האקפלורר לff או לזה של גוגל וזה לא עזר.. או לשדרג אותו ל7 מה יכולה להיות בעיה ?? עריכה: בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להוריד כלום המדפדפנים הוא גם לא יכול להוריד עדכונים של הווינדוס.. תודה לעוזרים!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. למקרה שזה לא רק אצלי - הנה המידע. אינטרנט 5Mb/512Kb, תשתית HOT, ספק 014. נתב Edimax BR-6204Wg, קושחה 1.57. התופעה: אינטרנט נתקע ללא הפסקה, אתרים לא עולים (timeout) או עולים בקושי אחרי מספר רב של פקודות רענון. בדיקת הורדה ב-Speedtest.net מתחילה באופן תקין ובקצב תקין, אך לקראת האמצע ההורדה פשוט נעצרת ולא זזה לדקה-שתיים. בסוף חוזרת ומסתיימת. הפתרון: באופן מפתיע, התקנת קושחה ישנה (1.55) פותרת את כל הבעיות. נשמע הזוי לחלוטין, מעולם לא נתקלתי בהשפעה כזו של קושחה בעבר, באף נתב. הזוי כפליים, שכן בדף הראשי של פיקוק מופיעה ההודעה הבאה: שימו לב!!! לבעלי נתב מסוג BR-6204WG וחיבור כבלים במהירות של 5MB ומעלה יש להוריד את העידכון 1.57 ולעדכן. ??? כתבתי לפיקוק עם פירוט מלאה של הבעיה, מ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני עובר מבזק להוט וזקוק להמלצה לראוטר איכותי. קראתי המלצות טובות על ה WR1043ND, ואני יכול להשיג אותו ב 500 ש"ח (אין במלאי ב skypc, ואני צריך לקנות את הראוטר באופן דחוף). אין לי בעיה באופן עקרוני, אבל האם הוא שווה את זה? האם בתור משתמש ממוצע, אני זקוק לראוטר כזה? במידה ולא, איזה ראוטרים איכותיים קיימים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. צורת החיבור: נייח מחובר להוטבוקס נתב 3COM מחובר להוטבוקס - משמש כנתב אלחוטי(AP).ככה שלמעשה הנייח אמור למשוך כתובת אייפי ישירות מההוטבוקס. הבעיה: כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, הנייח מנסה למשוך כתובת אייפי ולא מתחבר לאינטרנט, לאחר שאני מנתק את ה-3COM, הוא מתחבר תוך שניות. בעיה נוספת: כאשר אני מנסה להתחבר לאחר הפעלה מחדש להוטבוקס(כשהכל מחובר), המחשב נכנס לתפריט של ה-3COM. מה אפשר לעשות?? מה לדעתכם לא מוגדר נכון?? ד"א, בהוט לא יודעים מה לעשות ו"טכנאי" שהיה אצלי אמר לי לנתק את ה-3COM ולגלוש דרך ההוטבוקס על אלחוטי, לצערי הם לא מבינים שהאלחוטי שלהם פשוט גרוע.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, ויש לי ראוטר תוצרת דיינמוד.שהפיירוול מופעל בראוטר. אני ניכנס לאתר שנקרא www.msn.co.il, ואז זה ניתקע האתר ולא רואה כלום. באתרים אחרים אני רואה למשל ynet או וואלה או נענע הם בסדר. לפעמיים גם וואלה לא ניכנס לדואר. נראה לי משהו מוזר. שהפיירוול מבוטל. אז אני רואה טוב האתר msn וגם אתרים אחרים נמצאים תקינים. למה שהפיירוול שלי מופעל הגנה לא מצליח לעלות לאתר msn? איך פותרים את הבעיה,ומה מגדירים בראוטר? אגב: נסיתי בראוטר בהגדרות virtual server ---nat --- > יציאה פורט 80 של אתרים ובדקתי האתר msn . זה לא עובד. מה עושים? בתודה מראש מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בזמן האחרון, או יותר נכון כבר דיי הרבה זמן אולי 3-4 חודשים יש לי פינגים ולאגים במשחקי רשת עד לרמה שלא ניתן לשחק, בקאונטר סטרייק אני מגיע עד ל 800 האינטרנט הוא זהב (אני לא בטוח ) ולאחרונה עשינו קו 012 אבל עדיין אין שום לא הרגשתי אפילו הבדל הכי פצפון חוץ מזה שזה יוצא יותר זול בערך ב 60 שח לחודש... התשתית היא 2 מגה אני חושב, מהירות הורדה 190-180 . יש לי רשת ביתית ושהמחשב השני (בעל הראוטר) מכובה עדיין יש פינגים אבל בסביבות ה 70-100, הראוטר הוא ROTAL 1025W ואצלי יש מה שרשום במפרט. ניסיתי להכנס לDefault Gateway שרשום בipconfig כדי לראות את הגדרות המודם אבל זה סתם נכנס ל"לא ניתן להציג.." אז מה עלי לעשות? האם הבעיה היא בהגדרות הראוטר או שהיא במשהו אחר? בנתיים רק מעיפים או…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי לוחאם של fatality p67 של אסרוק. איך אני מגדיר ששתי החיבורים יעבדו ולא רק 1? יש לי אינטרנט 100 מגה. ואני מקבל סוף סוף 105 אבל זה מוריד לי על 4MB. ושמתי את זה על 1G דופלקס מלא. תודה לעוזרים מראש גל.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by א,

הכותרת די אומרת את הכל. החיבור הוא בכבלים (HOT), ואני צריך שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13741 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12077 ידוע לי ש-PCI נחשב לבחירה היותר בטוחה, אבל אני כן חושב על ה-USB בעיקר בגלל עניין המיקום. כרטיס PCI יהיה פשוט תקוע מאחורי המחשב שלי, חסום משני כיוונים. כרטיס USB אני אוכל למקם על השולחן שלי. מה לדעתכם הבחירה הנכונה פה? מה שחשוב לי זה קליטה אופטימלית ומהירות גלישה אלחוטית מקסימלית. המחשב משמש למשחקי רשת.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בעקבות תקלה אפשרית בכרטיס הרשת שהיה לי עד עתה (הדיון כאן), אני כנראה זקוק לאחד אחר, היות ויש לי מחשב נייח שלא נמצא באותו חדר עם הראוטר, וכבלים הם לא פתרון קביל מבחינתי. כל צורת חיבור אפשרית - USB, PCI, PCI-E. נדרשת מהירות של 150mbps (אין לי צורך ב300, אלא אם יש אחד זול) ויכולת לחדור קיר גבס אחד. טווח נדרש, דרך הקיר הזה - כ5 מטר. ראיתי שכרטיסי הUSB הכי זולים עולים כ60 שקל, ויש גם כרטיסי PCI-E במחיר שאינו רחוק מכך. הם שווים משהו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים