עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. העלילה מצדיקה את השם, הוט ברוב חוצפתם בתמיכה העסקית אומרים כל פעם אותו דבר "יש בעיה איזורית SNR רעשים בקוים ואין צפי בדרך כלל זה 3 שעות" ועוד המנהל שלהם אומר שאין צפי וזה יכול לקחת חודש,חודשיים," אין בושה! אז במשך כבר שבוע שלם יש את הבעיה הזאת כל יום במשך יותר מ 6 שעות וגם אחרי זה הוא עובד בצורה לא תקינה. היום זה עבר את הגבול ש-מ 8:30 עד 00:00 לא היה אינטרנט בכלל בכלל, יותר מ 99% איבודי מידע וניתוקים. וגם ב 01:00 שזה חזר יש יותר מטריליון שגיאות בתוך המודם. רק מכבה ומדליק את המודם ויש יותר מ 5000 שגיאות. בלי שאני יעשה כלום זה עולה ללא הפסקה, רק לוחץ ריפרש וזה קופץ. ובזק המעפנים האלו שיעשו כבר NGN ברמת גן, די נמאס, כבר 80% עשו ואנחנו פה אחרונים. יש מישהו ברמת גן שגם סובל מכ…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by samos,

יש לי ראוטר DIR 655 Firmware Version: 1.34WW Hardware Version: A4 החל מהיום לא ניתן לגלוש באף אחד מהמחשבים. המחשבים מתחברים לראוטר והראוטר מקבל IP. החייגן בראוטר. חיבור בזק בין לאומי HOT. לאחר בדיקות התברר לי שזאת בעית DNS. אם אני מכניס DNS בכרטיס רשת של המחשב אז המחשב הספציפי מתחבר ללא בעיה. ניסיתי להכניס DNS בראוטר אבל זה לא עוזר. בקיצור ה DNS של הראוטר לא עובד בכלל. כמובן שגם איפסתי את הראוטר וקינפגתי שוב את החיבור וזה לא עזר. (קינפוג ידניף לא העלתי מקובץ שמור) מישהו נתקל בכזאת בעיה? יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני רוצה לעשות רשת HOMEGROUP ב WINDOWS 7 U בין שני ניידים באמצעות הWIFI שלהם (אני רוצה לעשות את זה ללא ראוטר) מה הדרכים שאני יוכל לעשות את זה???

4. מישהו שם החליק על הראש בהוט, החברה החליטה בחוזה חדש (מנויים חדשים/מחדשים החל מ- 1.12.11) להגביל את נפח התעבורה ל- 50GB ושומרת לעצמה את הזכות להגביל את הלקוח בגלישה ו/או לחייבו בחריגת הנפח. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by kalda01,

יש לי נתב TL-WR941ND גירסת חומרה 3.6 האם מישהו הצליח להתקין קושחת DD-WRT על הנתב הזה בהצלחה ?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  6. שלום רב, אני מחובר בתשתית לבזק והספקית שלי בזק בינלאומי. יש לי תקלה חמורה, עם הפינג. לפני כחודש גלשתי עם 2.5MB והחלטתי לשדרג ל-8MB. בדיוק אחרי השידרוג החלה התקלה. עשיתי בדיקות הורדה, העלאה ופינג עם האתר www.speedtest.net אם אתם מכירים, התוצאות היו קשות למראה. בוא נתחיל מאי שביעות ממהירות ההורדה שהייתה מגיעה לסביבות ה-6MB, העלאה בסדר, אבל הכי מוזר זה לקבל פינג של 520ms בשרת שנמצא בתל-אביב! אחרי הבדיקה הנ"ל, החלטתי להתקשר לספקית ולנסות לפתור את התקלה; לאחר הבדיקות שלהן המסקנה שלהם שהתקלה נובעת מהתשתית. התקשרתי לתשתית, שוב בדיקות, גם אצלם הבדיקות מראות תקינות הקו. התעקשתי שישלחו טכנאי לבדוק, שבוע לאחר מכן הגיע הטכנאי (לא הייתי באותו זמן בבית) הטכנאי עשה בדיקות פינג דרך CMD ו…

• 92 תגובות
    • 21k צפיות
  7. אהלן, אני מנוי להוט אינטרנט 5MB באנדל עם בזק (הוט תשתית ובזק בין-לאומי ספק). יש לי את המודם הטלפוני הזה Terayon TA-102/202 ובנוסף יש לי את המודם אינטרנט שלי Thomson 425. השאלות שלי הם: 1.מה כל אחד מהם עושה? 2.האם אני באמת צריך את שניהם? 3.אני מתכוון לשדרג בקרוב ל-UFI 12/10 MB. אשמח לקבל המלצה למודם טוב שיש להוט. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. שלום! אני משתמש בפקודה getmac ב CMD כדי להוציא כתובת mac של כרטיס רשת על מחשב אחר. הבעיה היא שאני מקבל שגיאה. למשל, אם אני מכניס את הפקודה הבאה : getmac /s mycomputer /u user1 /p password אני מקבל את השגיאה הבאה : ERROR: The RPC server is unavailable. מה זה בדיוק שרות RPC ואיך אני פותר את הבעיה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הגדרתי את החייגן שיצרתי יחד עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף בחלונות 7, כך שיעלה באופן אוטומטי עם הפעלת המחשב ע"י הדבקת קיצור הדרך שלו בתיקיית ההפעלה. אבל מה: כל פעם שהמחשב מודלק, כאשר החייגן מופעל, מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: (ראו קובץ מצורף) לעיתים הוא לא טוען את החייגן בכלל בלי כל הודעת שגיאה כלשהי, ולפעמים הוא טוען בלי שום בעיות. מה הסיבה לבעייה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by DANIELK27,

יש לי רוואטר ראשי: BR-6524N וראווטר :TL-WR841N שאת הTP-LINK אני רוצה להגדיר כAP אייך אני יכול לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by golla,

שלום רב, אני כרגע מנוי בבזק בינלאומי תחת 10 MB ויש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר אלחוטית והשני ישיר דרך כבל. המחשב שמחובר אלחוטית מקבל את מלוא המהירות כלומר בכל בדיקת מהירות יוצא 10MB אבל המחשב השני שלי שמחובר דרך כבל כאילו מוגבל או משהו כזה, הבדיקות מהירות לא מצליחות לעבור את ה-5 MB במקרה הטוב, והמהירות גלישה נוראית מה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הי, רציתי לשאול אם יש משהו שמתחבר אליו כבל רשת (שמחובר למודם) ומאפשר להפוך את הרשת לאלחוטית? הכוונה היא למשל במקום לחבר את הכבל רשת למחשב ואז יהיה רשת באותו מחשב - לחבר לדבר הזה את הכבל רשת ואז האינטרנט יהיה אלחוטי. זה בכלל אפשרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by epichorus,

שלום, היום התקשרתי לבזק בינלאומי להרשמה לPower ngn, הופנתי להוט שיגדירו אצלם חיבור עם חייגן וחזרתי לתמיכה של בזב"ל להגדרת חייגן בראוטר. במהלך השיחה נאמר לי ע"י נציג התמיכה כי הראוטר שברשותי אינו תומך בהגדרת חייגן עם כבלים והומלץ לי על ראוטרים אחרים. האמנם דבריו נכונים ? במידה וכן אני מתלבט בין ה 6424 של אדימקס ל 941 /841 של TPLINK יש לכם המלצה ?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  14. שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 400ש"ח על הראוטר להחזיק כ 5 מחשבים ביניהם 3 אלחוטי ו 2 חוטי + שתי מכשירי סמארטפון (זה כנראה המקסימום שאני מצפה). המחשבים אלחוטיים יהיו במרחקים הבאים מהראוטר: מחשב אחד כמטר וחצי - שתיים (באותו החדר) מחשב שני כ 10-15 מטר (בחדר שמופרד על ידי שתי דלתות) מחשב שלישי כ7-10 מטר (בחדר שמופרד על ידי דלת אחת) אף אחד מהמחשבים לא נמצא בממ"ד, הקירות הם קירות רגילות (לא גבס) והדלתות הן דלתות עץ. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואפרט. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by menymu,

יש לי גיימר נטוויזן וככל שזכור לי האיפי מתחיל ב-62.XXX.XXX.XXX אבל האיפי שלי הוא קבוע ומתחיל ב-82.XXX.XXX.XXX בעבר כבר עשו לי פאק ושמו לי איפי קבוע במקום גיימר... עכשיו שדיברתי עם הנציגה הטכנית היא אמרה לי שבשבועות הראשונים הגיימר הוא איפי דינמי עד שאני מקבל איפי קבוע והוא מתועדף (גיימר) האם לעוד מישהו יש גיימר אצלהם וזה באמת ככה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכלום אני רוצה להכין צלחת WIFI שמשפרת את הקליטה אבל אני חייב לדעת האם זה באמת אמיתי ועוזר זה המדריך http://www.upim.co.il/t1328/ אם תסתכלו במדריך תראו שאני סך הכל מחבר לו מעמד.. זה לא שאני מחבר את ה"כלי אידוי" לאנטנה של הWIFI אז השאלה שלי האם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה של הWIFI אם אני יכין לפי המדריך הנ"ל? כי אני פשוט לא רואה שום מגע בין האנטנה של הWIFI ל"כלי אידוי". שימו לב שבסוף כותב המדריך אומר שמאין קליטה קפץ לו ל72% אבל לי זה נראה שפשוט בגלל שהוא תלה את הWIFI בחוץ זה נהיה לו ככה... מישהו יודע האם זה יעזור והאם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by AiXC,

מישהו כבר הצטרף ובדק איך היא בטורנטים והכל?

• 6 תגובות
    • 11.4k צפיות
  18. Started by ehud4,

שלום! שיניתי באחד המחשבים ברשת הביתית את שם ה workgroup ועדיין יש פינגים אליו וממנו, גם ב IP וגם ב Hostname עשיתי גם flushdns . . . שינוי workgroup לא אמור לעשות בעיות בתקשורת ברשת ביתית ? תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Brono,

שלום חברים, ברשותי ראוטר edimax br6204wg הנמצא בתוך ממ"ד ומחובר עם כבל למחשב נייח. שלושת המחשבים הניידים בבית (שתי קומות) קולטים אותו מאוד חלש. מה הפתרון הכי יעיל ופשוט על מנת להגביר את האות בכל הבית? חשבתי על כמה פתרונות. האם הם טובים? האם יש הצעות יותר טובות? 1. לקנות עוד ראוטר ולחבר אותו בכבל לראוטר הקיים? (אחד יהיה בתוך הממ"ד ואחד מחוצה לו). 2. לקנות התקן המתחבר לראוטר עם כבילה או בצורה אלחוטית ולהציב אותו מחוץ לדלת של הממ"ד כך שיוציא לי את האות החוצה? 2. לקנות ראוטר חדש אשר יחליף את הקיים ויהיה בעל אפשרות חיבור אנטנה עם כבל? (הראוטר עצמו יהיה בתוך הממ"ד והאנטנה מחוצה לו. הכבל לאנטנה לא צריך להיות ארוך מכמה עשרות ס"מ). 3. או פשוט לשים מפצל לחיבור RG45 במודם של הוט כך …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הצלחתי להקים חיבור VPN בין שני ווינדואסים יש חיבור והכן אני רואה בWIRESHARK שמדובר בPPPTP עכשיו השאלה , מרגע החיבור , איך בעצם אני מעביר גם DATA בין המחשבים המחוברים ?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Hapasan,

שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ehud4,

שלום לכולם! יש לי נתב TP-LINK שה DHCP מוגדר לחלק בו כתובות מ 100 עד 199. מה שמוזר לי, זה שכאשר אני נותן למחשב כתובת סטאטית שהיא מחוץ לטווח של ה DHCP מוגדר בנתב, אז המחשב הזה לא יכול להשתמש בנתב כדי להגיע לאינטרנט (אבל הוא כן מתקשר ברשת הביתית). אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הקשר בין חלוקת הכתובות של ה DHCP לזה שהנתב לא יכול לנתב את המחשב כאשר הוא מקבל כתובת שהיא מחוץ ל DHCP שמוגדר בו . . . . הרי הטווח של הרשת שלי בתכלס זה לפי המיסוך, ולא לפי מה שהראוטר מחלק, לא? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by oki54,

שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? מקווה שהגעתי הפעם לפורום ה"מתאים"! אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  24. שלום, כרגע אני מחובר דרך חיבור ללא חייגן HOT+ BB . עכשיו אם אני מחייג על החיבור VPN לחשבון גיימר BB אני מקבל תעדוף ותעבורה הרבה יותר טובים - פינגים כנ"ל . אם אני יחייג VPN על החיבור ללא חייגן , לספקית אחרת שמספקת שירותי VPN בחו"ל , האם הפינגים שלי יקוצרו ? האם זה ישנה משהו? מה זה בעצם יעשה ? איך זה עובד? תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. Started by binyamins,

שלום, יש לי 2 מחשבים (XP ו-7) ואני רוצה לשלוט דרכם על מחשב מרוחק (XP) דרך הרשת. יש לי במחשב המרוחק תוכנה של העסק ואני רוצה להוציא מידע, חשבוניות וכו' עבדתי עם LOGMEIN וזה נחמד אבל יקר. יש אפשרות לשלוט ללא תשלום ע"י הגדרות או תוכנה אחרת ? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים