עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by B@By-KiLLeR,

אני רואה שרשום לי שם bzq-225-179.red.bezeqint.net:2701 ואני בכלל מחובר דרך אינטרנט זהב. מה זה אומר ? שמישהו שמחובר לבזק בין-לאומי רואה לי את הקבצים ? בתודה מראש, אייל.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. תראו יש מספר חיובים שהראוטר או האקסס פוינט חייב לעמוד בהם . 1)מתחבר חוטי למחשב חוטי ולשאר אלחוטי שיהיה בכמה בכמה מחשבים ולא רק באח ד "אחד חוטי והשאר אלחוטי/אם אפשר יותר בחוטי ובאלחוטי גם אפשר ." 2)שיעמוד בקליטה טובה מהראוטר שיש בו אינטרנט "לא מתכוון לחבר בחוטי את הראוטר שיש בו אינטרנט לבין הראוטר שאקנה /או האקסס פוינט" 3)שלא כל פעם יתקע לי . 4)שלא יהיה יקר מדי "תקציב עד 400" 5)חודר קירת . 6)שיהיה בעל אנטנה חזקה במיוחד .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מקבל מחשב חדש עוד כמה ימים :) בין החדר שלי לחדר שבו נמצא המחשב שאליו יחובר הראוטר מפריד קיר ממ"ד אחד והמרחק זה משו כמו 8-10 מטר. עברתי קצת על הודעות קשורות בפורום וראיתי שהדגמים המומלצים לראוטר בתקן N הם בעיקר BR6504 Edimax או Linksys WRT150. בכל מקרה אשמח לקבל המלצה לראוטר + כרטיס רשת אלחוטי תואמים לתקן N, חריגה פה ושם מהתקציב אפשרית במידה ויש הצדקה אהה כן... והאינטרנט מסופק באדיבות YES ובזק (לא בינלאומי, סתם בזק...) במהירות של משו כמו 2-2.5M, לא בטוח בדיוק אם צריך אפשר לבדוק... תודה רבה :-)[br]פורסם בתאריך: 28.05.2008 בשעה 08:01:24 Anyone??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by sxs,

אהלן, אני ואחי מחוברים בלאן ועד עכשיו הכל היה בסדר. עשיתי פורמט במחשב שלי ומאז אני לא יכול להיכנס לתיקיות המשותפות במחשב שלו. (You have no premission, please contact administarator blala bla) הוא יכול להיכנס לתיקיות שאני משתף. עכשיו, ברור לי שמשהו השתנה... השאלה מה לא בסדר ואצל מי?(אצלי או אצלו במחשב) יש לציין שניסיתי לבדוק את ההגדרות שמוגדרות שצלו ולשים אותם אצלי... ואנחנו באותו workgroup. בבקשה עזרה או איזה קצה חוט... מה לבדוק כי אני כבר דיי משתגע פה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by amitaiz,

שלום עד עכשיו הייתי מחובר באמצעות מודם(aztech 600e) שהיתחבר לנתב 3COM והכל עבד מצוין. מסיבה כל שהיא אני רוצה להיתחבר בלי הנתב. הפכתי את המודם לנתב והכל עובד מעולה חוץ מהתקשרות VPN למקום העבודה שלי. כשאני מחייג את ההתקשרות אני מגיע לשלב של אימות שם משתמש וסיסמה ואז מקבל שגיאה 619. אני מבין שהבעיה כנראה בפיירוול הפנימי של המודם אבל לא מצליח למצוא איפה ההגדרה הבעייתית. כשאני מתחבר באמצעות חייגן במחשב הכל עוד טוב למישו יש רעיון? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by madix,

שלום, עבדתי עד עכשיו עם נתב TP-Link TL-wr841n שקיבלתי מתנה לפני כמה שנים. עד לפני כמה חודשים הוא עבד מצויין, מהירות בסדר, בלי ניתוקים, קליטה טובה בבית, וכו' על רשת של שלושה מחשבים שמחוברים קווית ועוד 3 מכשירים ב-Wifi. לפני כמה חודשים הוא התחיל להתקע בערך פעם ביום ושמתי לב שהוא מאד מתחמם. כשניתקתי אותו מהחשמל, נתתי לו להתקרר והחזרתי אותו לחשמל, הוא המשיך לעבוד בסדר. אתמול הוא נשרף סופית ואני צריך המלצה לראוטר חדש. אני לא מבין כל כך בתחום של הראוטרים, אבל מבחינת דרישות ה-tl-wr841n עשה את העבודה, אז אני לא צריך משהו יותר מתוחכם, הייתי קונה את אותו אחד, אבל אני פוחד שיתחיל להתחמם שוב.. יש המלצות לנתב טוב ויציב באיכות דומה או טובה יותר בתקציב?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by mitelka2004,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד ואני מתלבט לגבי החיבור לאינטרנט. שימוש בנסטיק נראה לי מופרף היות וזה דורש התחייבות לחברות הסלולר (הבנתי שאין קניה חד פעמית של נסטיק ושימוש חופשי...) למרות היתרון העצום של אינטרנט בכל מקום. הציעו לי לא להתעסק עם החברות אינטרנט ולככת לקנות ראוטר - אבל לא הבנתי בדיוק איך זה עובד העסק (ההתקנה, מה זה למעשה מדמה רשת אלחוטית)? כמובן שהפתרון השלישי הוא רשת אלחוטית. האם עדיף ראוטר על פניה? אשמח לעזרה, ארז.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם! לא מזמן דיברתי עם 012 בתמיכה,יש לי מן בעייה בקשר לפתיחת משחקים "HOST",מאז ששידרגתי את האינטרנט שלי ל4מגה,ברגע שאני עושה הוסט וכולם מתחברים אלי ניהיה לאגים רציניים ,וזה מוזר אין לי פינג גבוהה וה-UPLOAD שלי טוב יחסית,לפני ה4מגה היה לי ת1.5 ושהייתי עושה הוסט זה עבד חלק. דיברתי עם 012 הם אמרו לי שהבעייה היא שאני צריך לפתוח פורטים בראוטר למשחק,בגלל ששידגרתי ל4 מגה אז ההגדרות היתהפסו. אני לא כלכך יודע אך לפתוח פורטים. ישמח לעזרה תודה! הפורט הוא 6112

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by TalG,

היי, חשבתי להביא את הראוטר הבא מארה"ב: http://www.bestbuy.com/site/belkin-ac750-dual-band-wireless-ac-router-with-4-port-ethernet-switch/7478383.p?id=1218847153051&skuId=7478383&st=ac%20router&cp=2&lp=15 חשובה לי התמיכה ב AC. האם נשמע לכם טוב?

10. Started by rafi_d,

גולשי הפורום כאן, שמנוים בנטוויז'ן וודאי יגלו עניין בבדיקה הארוכה שביצעתי כדי "למפות" את שעות הגבלת המהירות שלהם אצלי. כל התוצאות בPDF שהעליתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 בדיקות ארוכות ומייגעות שלי על פני מספר ימים ברשת BitTorrent מעידות בבירור שאצלי הם מגבילים קשות את המהירות מהצהריים ועד אחרי חצות. פרוט ושעות מדוייקות - תוכלו לראות בגרפים שצירפתי. שיהיה לכולם חג שמח ומהיר יותר!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by DetailsD,

החשמלאי שקבלן השיפוצים עובד איתו העביר CAT6 בכל הדירה ע"מ לרשת אותה, אבל הוא אומר שמישהו צריך להסביר לו כיצד לחבר את הגידים לשקעי התקשורת בכל חדר כדי שה LAN יעבוד, קבלן השיפוצים אמר שיבדוק מי יכול להסביר לו, האם מישהו יודע? יש שרטוט שאפשר להדפיס ולהביא לחשמלאי? אגב, במידה וגם הנושא הבאה קשור לפורום: אני מתכוון לרכוש מסך "60 LED, אבל אני צריך שכבל החשמל שלו יהיו באורך שני מטרים, וזאת כדי שיגיע דרך הצנרת שבקיר, לשקע החשמל שנמצא בצידו השני של הקיר (חדר צמוד). לבקש מחשמלאי שיבצע הארכה של הכבל אפשרי, אבל אני מניח שזה יבטל את האחריות, האם יש פתרון אחר? אולי כבל מאריך שאפשר לחבר אבל שלא תופס נפח ויכול לעבור בקוברה שבקיר? (אולי יש חיבור זכר/נקבה שמתחבר לכבל הקיים ומאריך אותו לא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש גם סוג טלפון שאינו שייך לי וכתובת IP שיניתי סיסמא מה עוד ניתן לעשות במקרה זה? תודה

13. Started by shimon23,

אני מנסה לפתוח פורטים מסוימים עבור ה-Emule ב- windows vista 64bit שאיתה אני עובד, אבל משום מה זה לא מצליח לי. פתחתי את הפורטים בראוטר טוב, כי ב-XP זה עובד. בנוסף לכך, ניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של vista. עשיתי הוסף פורט והוספתי את הפורטים הרלוונטים ומשום מה הם לא נפתחים. למישהו יש הסבר לתופעה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Rockstatement10,

לא יודע בדיוק אם מדובר בניתוקים, אבל האינטרנט שלהם די מעצבן. לעיתים כשאני פותח אתר מסוים הוא פשוט נטען שנה, וכאשר אני נכנס לאתר אחר הוא נפתח ישר.. זה כל פעם קורה באתר אחר ולפעמים לא קורה בכלל.. למה זה ככה? כשהייתי ב-012 לא זכור לי שזה היה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כותרת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Ohad-a,

לאחרונה שידרגתי את הרשת הביתית הקווית לרשת גיגה, או לפחות כך רציתי. יש לי ראוטר אלחוטי עם 4 פורטים של גיגה, הוא מחובר לסוויטש 5 פורטים גם גיגה, כל כרטיסי הרשת במחשבים הם של גיגה, ובכל זאת, אני מקבל מהירות 100 חוץ מבמחשב אחד (דווקא זה שמחובר לסוויטש), מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by mrraz,

לפני שבוע התחברתי למהירות החדשה של הוט 100 מגה, תשתית וספק. ראיתי שהמהירות שאני מקבל דרך הראוטר היא 96 מגה יציב וחיבור כרטיס הרשת הוא 100 מגה. למרות שכל הציוד תומך ב-1 גיגה אז הנחתי שיש בעיה בכבל. בדקתי מהירות יצא כרגיל 96 מגה חיברתי כבלים אחרים שיש לי והצלחתי להגיע לחיבור של 1 גיגה, תוך כדי התהליך כיביתי את ההוטבוקס והדלקתי מחדש. בדקתי שוב מהירות והפעם יצא 75, תוצאה מוזרה. כיביתי הדלקתי והתוצאה לא משתנה, אמרתי נחכה קצת. אחרי כ-10 דקות עלה ל-85 אחרי חצי שעה עלה ל-90 אחרי חצות ההוטבוקס הפסיק להסתנכרן, עזבתי אותו כשהוא מהבהב. בבוקר ראיתי שהוא מחובר, בדקתי הכל עובד והמהירות כרגיל 96 מה קורה ?

18. Started by liorna88,

שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR 3408. לאחרונה ניסיתי לעשות לו שדרוג קושחה, אך זה לא צלח, משום מה. חששתי שהכשל הזה עלול לקרות משום שאין סיסמא מוגדרת לראוטר (בדף השדרוג ישנן שתי תיבות טקסט - אחת לסיסמא והשנייה לנתיב קובץ השדרוג. מאחר ולא היתה לי סיסמא, השארת אותה ריקה) - ולכן נאותתי ליצור לו אחת. כעת, כשאני מנסה לערוך את ההגדרות שלו - הראוטר דורש שם משתמש (אותו לא ביקש להגדיר במעמד יצירת הסיסמא) - ואותו אני לא יודע. ניסיתי להקליד את שם ברירת המחדל (admin), את שם המחשב, את שם חשבון האינטרנט ואלה לא צלחו. כלומר, שינוי בהגדרות אינו אפשרי יותר, על כן - ברצוני לאתחל את הנתב (אלא אם כן, כמובן, למישהו פה יש המלצה כיצד אוכל לעקוף את הבעיה הנ"ל). את הראוטר בתחילתו הגדיר טכנאי - ואנ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by BeN-T,

שלום לכולם. לאחרונה בביתי נתקלתי בבעיה מוזרה בהתחברות wifi בשני מחשבים ניידים. קודם כל אני אציין שאבטחת ה wifi שלי היא wep. כשאר אני רוצה להתחבר ל wifi עם לפטופ נפתח לי חלון קטן למטה דומה לזה של הסיסמת wifi , רק שהכותרת של החלון זה אבטחת ווינדוס ואז בחלון: אימות רשת נא הזן אישורי משתמש. וזה מבקש ממני שם משתמש+סיסמה. אף פעם לא היה לי את זה,ואיני יודע מה להכניס בתור שם משתמש וסיסמה ניסיתי פשוט הכל. בעבר היה פשוט צריך להכניס את סיסמת הwifi שהזנתי בהגדרות הראוטר וזהו. תודה רבה לעוזרים. בן.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by roeecicu,

שלום אני הולך להתחבר לאינטרנט בדירה חדשה ושוקל לקנות ראוטר בעצמי במקום להתחבר לחתום על מסלול חיוב-זיכוי בבזק. יש לכם המלצות לראוטר שיספיק לדירת 3 חדרים גדולה עם קירות בטון עבים בין חדר לחדר? במידה ואני אקח את הראוטר שבזק מציעה מה עדיף? D-LINK 2760U Netgear DGN200 Netgear 834NU תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Gnome,

את מכירים במקרה תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה באינטרנט? כי יש לי מודם ADSL של חצי מגה ופתאום אני מוריד במהיות שהיא חצי ממה שאני אמור להוריד..!!! (דרך אגב יש לי אותו רק 4 ימים)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dor100,

שלום לכולם, ברשותי נתב מדגם TPLINK ER-1043ND עשיתי לו עידכון קושחה ל DD-WRT V24 SP2 מאז שעברתי אליה אני נתקל בהמון תקלות . אני מוענין לחזור לקושחה המקורית אבל אני לא מצליח, אני הולך לפי המדריף פה http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm#חזרה_מקושחת_DD_WRT_לקושחה_המקורית בכול אופן אני מגיע ל PUTTY הוא לא טוען את LOGIN ולא מבקש ממני סיסמא או שם משתמש, ניסתי להתחבר גם דרך כתובת הIP שלי אבל גם זה לא הסתדר. מבקש ממכם את עזרתכם!! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. חברים שלום, הנושא עלה מספר לא מבוטל של פעמים על דפי הפורום, אך לא הצלחתי להבין לחלוטין האם ניתן להשתמש בראוטר של בזק עבור התשתית של HOT. ברשותי ראוטר מסוג DLINK 2650 (למיטב זכרוני), ההוא שבזק נותנת. וכעת אני שוקל לעבור לHOT, עקב הצעה לא אטרקטיבית מצד בזק. לאינטרנט אני צריך לחבר שני מחשבים ניידים, שיתחברו באופן אלחוטי. האם ניתן לחסוך את הקניה של ראוטר נוסף? אני מדגיש כי אין לי שום צורך באפשרויות הקימות ב DLINK למעט יצירת חיבור אלחוטי עבור 2\3 מחשבים. מקווה לעזרה מפורטת ככל הניתן, תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות switch אבל אני לא רוצה לקנות זבל אבל לא גם משהו רציני כי זה הולך להיות לשימוש בייתי בין 4 מחשבים!! אני רוצה 8 ports ושלא יהיה יקר. יש לי עד 300 שקל אני לא רוצה לקנות hub כי ברשת שלי תמיד מעוברים קבצים אז אני לא רוצה ירידה במהירות השליחה ראיתי בלמיר את הswitch הזהו רציתי לדעת איך הוא!? תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by giliboy,

נכנסתי ל-10.0.0.138 ואני תמיד אהבתי לנסות דברים חדשים אז שינתי את ה-IP שם ועכשיו אני לא מצליח להכנס לשם חזרה כדי לשנות את ה-IP שוב והריסט מאחורה במודם לא מגיב!!!!!! מה עושים?!?!?!?!?!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.