רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום, אם אני צריך שרת שמשדר בסטרימינג מדיה ברוחב של כ-500kbps אז חיבור מחשב ביתי ל-ADSL במהירות של 8 מגה עם מהירות חזור של 800kbps אמור להספיק, לא ? (בהנחה כמובן שרק משתמש אחד מתחבר כל פעם לשרת)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר דרך הוט ו 013 חיבור 200 מגה . למשל אתר www.orange.co.il לא עובד אם אני מפעיל חייגן ומתחבר ל 014 הכל עובד תקין. בנוסף מורגשת איטיות בעוד אתרים, לעיתים יש מעין ניתוקים קטנים שפוגעים בעליית האתרים, ערכתי בדיקת תשתית והכל תקין. ראיתי עוד דיווחים בנושא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=177435520
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, זה התחיל אתמול וקרה כמה פעמים בעבר, מהירות הגלישה צונחת פי20 מ-15 מגה למטה, 0.8 למעלה ופינג של 20 ל...טוב ספיד סטסט יעשה את העבודה בשבילי: מה שמרתיח יותר, שפעם, אחרי בדיקה של ספידטסט, אם עושים עוד בדיקה, הכל נורמלי! כאילו הם משחררים איזה חסימה שלא נוכל להתלונן על האיטיות. אבל עכשיו זה לא עובד, ובכלל זה מעצבן להפעיל ספידסטס שאני רוצה לגלוש באינטרנט.. בעיה מוכרת? יש מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גולשי הפורום כאן, שמנוים בנטוויז'ן וודאי יגלו עניין בבדיקה הארוכה שביצעתי כדי "למפות" את שעות הגבלת המהירות שלהם אצלי. כל התוצאות בPDF שהעליתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 בדיקות ארוכות ומייגעות שלי על פני מספר ימים ברשת BitTorrent מעידות בבירור שאצלי הם מגבילים קשות את המהירות מהצהריים ועד אחרי חצות. פרוט ושעות מדוייקות - תוכלו לראות בגרפים שצירפתי. שיהיה לכולם חג שמח ומהיר יותר!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ברירת המחדל היא הוטנט ? כי פשוט הוט מתעדפים אותם לטובה... (למשל במקרה ויש תקלה בניתובים הוט תדאג מהר יותר לטפל בהוטנט מאשר בספקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אהלן. ברשותינו בבית ראוטר של LevelOne (מדגם WBR-3406TX). הראוטר אצלנו כבר 4-5 שנים ועד היום לא היו (יותר מדי) בעיות איתו. יש לנו 2 מחשבים נייחים שמחוברים אליו דרך כבל. אינטרנט במהירות 12 מגה. אף אחד ממשפחתי (כולל אני) לא מבין בהגדרות ראוטר, באיך מתפעלים אותו וכו'. וככה אנחנו חיים איתו בסמביוזה - הוא מספק לנו אינטרנט, אנחנו לא נכנסים לו לחיים ולא מנסים להבין אותו, והאחד מזין את השני. אממה! השבוע רכשתי לפטופ חדיש. נלהב, השקעתי, חיפשתי ועייניתי שעות במדריכים באינטרנט כיצד להגדיר את הראוטר לחיבור אל חוטי (מיותר לציין שאני לא מעוניין להיות כבול עם הלפטופ לראוטר כמו 2 המחשבים הנייחים שלנו). ואכן, מצאתי דרך לעשות את זה. עוקב שלב אחר שלב (באמת בלי להבין מה אני עושה) הצלחתי …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בשבועות הקרובים בזק תשדרג את קצב הגלישה של לקוחותיה, באופן אוטומטי וללא תוספת תשלום. לקוחות הגולשים בקצבי גלישה של עד 4M ישודרגו לקצב גלישה של 5M ואילו לקוחות במסלולי 5M ו-10M ישודרגו ל-15M. צריך לזכור שהשדרוג הוא חינמי עד מועד תום תקופת ההתקשרות של הלקוח. לאחריו המחיר יתעדכן לזה של המהירות בפועל.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לשתף תיקיה שרק ליוזר מסוים תיהיה הרשאה להיכנס אליו.. כשאני נכנס לשיתוף ואבטחה לתיקיה שאני רוצה לשתף ישנה אפשרות לבחור יוזרים רק מתוך המחשב הספציפי שאני עובד עליו.. כתוב: "מתוך מיקום זה" (שם המחשב שלי) ומצד שמאל כתוב מיקומים אבל אני לא יכול לבחור מחשב אחר ברשת אלא רק את שלי. עוד שאלה.. יש אפשרות לשים סיסמא ויוזר כללים על כל הדברים שאני משתף.. איך עושים זאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי אייפון עם חבילת גלישה של 5 גיגה. כרגע אני מחבר באופן ישיר את האייפון לנייד עם כבל בשביל להשתמש בו כמודם סלולרי. רציתי להשתמש ב USB מודם סלולרי ולהשתמש בסים שאני משתמש באייפון - באותה חבילת גלישה של 5 גיגה, ולא לשלם גם 5 גיגה לאייפון וגם 5 גיגה לנייד. האם הדבר הזה אפשרי ? (בעצם שיכפול הסים ואחד יהיה בנייד ואחד בפלאפון). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. היום ניגשתי למלאכת החיווט בבית. עד היום היו מחווטים רק ארבעה גידים, היום חיברתי את הארבעה הנוספים (סיפור ארוך, גם הייתי צריך להוסיף סוויץ') בנקודה אחת, אני מקבל 1Gbps אבל בשתיים אחרות, למרות החיווט הזהה בשני הצדדים (יש פאטץ' פאנל בצד השני) אני מקבל רק 100 מגהביט. אני משתמש באותו מחשב ובאותו כבל מהמחשב לנקודה (CAT 6) הכבלים בקירות עם CAT5E. מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לשדרג את האינטרנט למהירות 100mb אבל אני לא יודע אם הראוטר של תומך מדובר בראוטר שקנינו מבזק הדגם הוא DSL-2760U הוא נראה כמו הראוטר באתר הזה: http://www.netcheif.com/blog/?p=1205 קנינו אותו בערך חפני חצי שנה-שנה תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות switch אבל אני לא רוצה לקנות זבל אבל לא גם משהו רציני כי זה הולך להיות לשימוש בייתי בין 4 מחשבים!! אני רוצה 8 ports ושלא יהיה יקר. יש לי עד 300 שקל אני לא רוצה לקנות hub כי ברשת שלי תמיד מעוברים קבצים אז אני לא רוצה ירידה במהירות השליחה ראיתי בלמיר את הswitch הזהו רציתי לדעת איך הוא!? תודה מראש ;D
-
כיום ברשותי מודם ADSL של אזטק 600E שמופעל בראוטר ומחשב אחד ומדפסת. ומחובר לבזק במהירות של 1.5M אני מעוניין להקים רשת ביתית בכדי להכניס יותר מחשבים ולשתף ביניהם גם את המדפסת שהיא מדפסת רשת קוווית ואלחוטית. מקריאה של הפורום הכנתי תרשים שמראה איך אני חשבתי להקים את הרשת. מצורף הקובץ. השאלות שלי הן: 1. איך אמור להיות מחובר הראוטר האלחוטי? כ ראוטר? כ AP? 2. האם להשאיר את המודם DSL כראוטר או כמודם? 3. ראיתי שממליצים כאן על הנתב Edimax BR-6524N האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את הנתב Edimax BR6574N (כי יש לו חיבורי GIGA LAN?) 4. האם הנתב של בזק דגם N טוב כמו הנתב הנ"ל? 5. איזה דגם של SWITCH כדאי לקנות? האם גם כאן כדאי להשקיע עוד ולקנות SWITCH שתומך ב GIGA LAN? 6. איזה כרטיס ר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שאני מנסה להפעיל סרטים ב youtube לפעמים צריך לבצע כמה פעמים reload בשביל שיוצג הסרט, ולפעמים הם בכלל לא עולים ספק 012 תשתית הוט עצות/ הערות יתקבלו בברכה מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה גם תמונות לוקח הרבה זמן שהן עולות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נקודת אקסס פוינט. כרגע הקליטה עומדת על בין קו אחד לשתיים. המרחק בין הראוטר למשחב הוא 20 מטר ושני קירות (לא ממד). איזה אקסס פוינט כדאי? אני מתלבט בין אלה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4821 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4074 http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=623 http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=622 אני פתוח לעוד הצעות. אני רוצה את ההכי זול מבין אלו שיעשו את העבודה. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת ביתית כאשר שני מחשבים מחוברים לנתב המחשב הראשי שלי מחובר באופן ישיר לנתב והמחשב בחדר השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי כמעט הכל תקין אינטרנט הורדות וכולי. אבל שאני מנסה לעשות פינג לאתרים כמו תפוז ופייסבוק אין תגובה במחשב השני הרוב עובד אבל אתרים כמו תפוז ופייסבוק שהחליטו למשל שהם מסרבים לעלות גם פינג לאתרים האלה לא עובד. השאלה שלי אולי הבעיה בכיוון DNS שלי. היכן צריך לכוון אותו? בנתב? בהגדרת חיבור ב Windows? ובכלל מישהו נתקל פעם במשהו כזה? נ.ב הנתב שלי זה Edimax BR-6204WG מודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם השאלה שלי היא כזאת: כרגע יש לי מודם ALE 130 שסופק על ידי בזק אבל הבעיה היא שהוא לא נתמך בWIN 7 (שאליה אני רוצה לעבור בשבוע-שבועיים הבאים). אז אני נקעתי קצת כי אני לא מבין כלום בעניין הזה. איזה מודם אני צריך לקנות כדאי שיעבוד עם חיבור האינטרנט שלי (ADSL) + שיאפשר לי לעשות WIFI בבית. האם זה יתאים לי? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 וגם אני יוכל ליצור חייגן בWINDOWS ולהיתחבר עם השם משתמש שלי והסיסמא ללא בעיות? + האם אני צריך כרטיס רשת בשביל אחד כזה? אם יש לכם המלצות אחרות כלשהם בבקשה רק מKSP אם אפשר, לא מחפש לחסוך 50 שקל או משהו רק בגלל חנות.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, על מנת לקבל את העזרה הטובה ביותר אתן את כל הפרטים כי אני לא יודע מה רלוונטי. ברשותי מחשב שולחני Intel Core 2Duo E4500 @ 2.20Ghz ,2 GB of RAM ואינטרנט בתשתית כבלים של הוט ,ספקית נטויז'ן 2.5 מגה עם מודם של טומפסון (תמונה מצורפת) המחובר בכבל רשת למחשב . החיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית על מנת להתחבר לרשת עם מחשב נייד בטכנולוגיית WiFi . (המחשב הנייד הוא חדש בעל כרטיס רשת פנימי). בחיפוש קצרצר בגוגל נתקלתי באנשים שטוענים כי ישנה בעיה בחיבור הראוטר שהם רכשו (בעיקר מדגמים של אדימקס שהומלצו לי בתועלת מחיר-איכות) למודם של טומפסון מכיוון שהמודם של טומפסון ישן. 1) האם יש אמת בדבר ובחיבור ראוטר למודם של טומפסון אכן אתקל בבעיות ובניתוקים? 2)…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי ל-10.0.0.138 ואני תמיד אהבתי לנסות דברים חדשים אז שינתי את ה-IP שם ועכשיו אני לא מצליח להכנס לשם חזרה כדי לשנות את ה-IP שוב והריסט מאחורה במודם לא מגיב!!!!!! מה עושים?!?!?!?!?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיבור 2 מחשבים בלי רכז או אינטרנט האם זה אפשרי? ואם כן איך? אשמח לקבל תשובה אלעד..
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM .. לאחר המון זמן ששברתי את הראש עם ההגדרות שלפעמים הולכות ולפעמים פשוט לא נשמרות נשברתי!!! אני חייב הסבר... למי שמכיר ראוטרים אלחוטים של 3COM אני ישמח לעזרה תודה, אז ככה: יש לי ADSL 1.5 עם ראוטר של B-FOCUS 312+ קניתי ראוטר אלחוטי 3CRWER10075 של 3COM... הצלחתי לחבר את הראוטר לפוקוס ולקבל אינטרנט. הבעיה היא כזאת .. על מנת לשמור על אבטחה הגדרתי את ה 3COM ל WPA PSK ושיניתי את השם של הרשת ל BAREL לחצתי SAVE ואז APPLY זה עושה RESTART של 30 שניות וחוזר לדף הראשי... עד כאן הכל טוב במחשב המרוחק חיברתי USB סטיק התקנתי דרייברים התחלתי לחפש רשתות.. ואז הוא מוצא לי את הברירת מחדל של הנתב... 3COM... ללא שום הגנה.. אני מנסה להתחבר לזה והוא מתחבר!! יש לי …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם טכנית אפשר לקחת מחשב שמקבל אינטרנט דרך WIFI ולמחשב יש כרטיס רשת לקחת כבל רשת מוצלב ולחבר למחשב אחר במחשב השני יהיה אינטרנט ? או שזה לא אפשרי בגלל שהחיבור הוא WIFI USB ולא LAN
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן דיברתי עם 012 בתמיכה,יש לי מן בעייה בקשר לפתיחת משחקים "HOST",מאז ששידרגתי את האינטרנט שלי ל4מגה,ברגע שאני עושה הוסט וכולם מתחברים אלי ניהיה לאגים רציניים ,וזה מוזר אין לי פינג גבוהה וה-UPLOAD שלי טוב יחסית,לפני ה4מגה היה לי ת1.5 ושהייתי עושה הוסט זה עבד חלק. דיברתי עם 012 הם אמרו לי שהבעייה היא שאני צריך לפתוח פורטים בראוטר למשחק,בגלל ששידגרתי ל4 מגה אז ההגדרות היתהפסו. אני לא כלכך יודע אך לפתוח פורטים. ישמח לעזרה תודה! הפורט הוא 6112
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידוע למישהו האם ההוטבוקס עובד טוב כמודם עם חיבור חייגן עם נתב tl-wr1043nd של tp link ובאופן כללי האם ההוטבוקס עובד טוב עם חייגן l2tp במהירות של 30 מגה? אני רוצה לשדרג ומתלבט, כרגע אני ב 12 מגה ועובד מעולה, יש למישהו ניסיון עם 30 מגה או אפילו 20 מגה? אני לא רוצה לשדרג ולהתבאס, אשמח לשמוע תגובות מאנשים שניסו והיו מרוצים או התאכזבו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-