רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
אני מצליח להתחבר מהלפטופ לשולחן העבודה של המחשב הנייח כאשר אני מחובר דרך הראוטר של הבית. השאלה שלי היא: איך אני יכול להתחבר לשולחן העבודה כשאני לא בבית?.. בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקמתי רשת קווית בבית של אחי עם 8 נקודות קצה מהחדרים שמתרכזות לארון תקשורת. בארון התקשורת חיברתי את הנקודות למתג מסוג TL-SG1008D כאשר מודם של הוט מתחבר גם למתג ככניסה נוספת ומזרים אינטרנט לשאר. השאלה שלי היא מדוע אני לא מצליח לראות מחשבים והתקנים ברשת הביתית? ז"א, אני רוצה לגשת לתיקיות המשותפות שבמחשב 1 ממחשב 2 כאשר שניהם מחוברים למתג. האם המתג בכלל מאפשר תקשורת של רשת ביתית בין המחשבים/התקנים שמחוברים אליו?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים... אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים. היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן? במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524. יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה. בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט בבית ל300Mbps ובנוסף קניתי ראוטר-מודם מתאים - TPLINK TD-W9970. הראוטר-מודם הקודם שהיה לי, הוא הsmart-box של אורנג' אשר תומך עד 100Mbps, שהיה גם אחראי על שני קוי voip שהיו הטלפון של הבית. כנראה הייתי תמים, וחיבור פשוט בין שני הראוטרים, גרם לזה שכל המחכשירים שמחוברים לראוטר החדש מקבלים את מהירות הגלישה החדשה, אבל נותרתי ללא קו טלפון. אשמח לעזרה בקנפוג שני הראוטרים כך שיהיה לי קו טלפון וגם לנצל את מהירות האינטרנט הגבוהה יותר. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הנתב הנ"ל כל הזמן יש לי ניתוקים, היום שמתי לב שההתנתקויות נפסקות ברגע שאני מבטל את האבטחה בנתב. אם אני מחזיר את זה ל- WPA או ל- WPA2, זה שוב מתחיל... כמובן, שאני מגדיר בהתאם את הרשת במחשב של בני (הקולט). גם התקנתי הבוקר כרטיס רשת חדש במחשב הקולט, D-LINK DWA-547, RangeBooster N 650 Draft-11n PCI/Desktop Adapter, ולא עוזר... רק גרם עוד שאלה/בעיה: כשביטלתי את האבטחה ברשת והמחשב הקולט עם הכרטיס החדש, היה בסדר, הקליטה שלו היתה רק 130MBS, ולא 300.... למה זה? הרי הוא תומך בתקן N... מה כאן לא בסדר? גירסאות הנתב: hw - a4 fw - 1.31ww
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים... כל תוכנות האינטרנט שלי לא מתחברות לרשתות שלהן! לא ציינתי את שם התוכנה בכותרת כי יש כל כך הרבה מהן.... קאזה ביטורנט אימיול שראזה.... הורדתי את הפיירוול של ווינדוס (SP2) ואין לי מושג מה עוד לעשות.. זה כבר ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש כלומר על המחשב הזה עוד לא יצא להוריד כלום.... אבל הגלישה עצמה והורדה דרך דפדפן עובדים מצויין... יש לי ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ ואיפשרתי בו UPNP וגם פעם ניסיתי להוריד גם בו את הפיירוול ועדיין כלום! בבקשה תעזרו לי...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בבית מחובר ברשת 5 מחשבים לראוטר.בניתי אחד מחשבים שלי שרת דומיין. הישתמשתי במחשב רגיל לא שרת.רשמתי פקודה CMD ניפתח חלון שחור דוס. לדוגמא אני רושם פקודה שם האתר שלי Ping www.walla.co.il ואני רואה מספר IP לא בדיוק בשרת דומיין שלי. איך כותבים פקודה לימצוא IP אמיתי לשרת דומיין שלי? לא מצליח להגיע לראות IP אמיתי שלי. מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לחוות דעה על ראוטר אלחוטי של trendnet תקן N? דגם TEW-639GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4305 או TEW-633GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4045 הדגמים קיבלו ביקורות טובות גם ממשתמשים ב- newegg וגם בבדיקות של cnet ו- smallnetbuilder אשמח לשמוע אם מישהו התנסה עם אחד מהם
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשיתוף אינטרנט בכבלים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס רשת PCI אלחוטי של TP-LINK שעובד בתקן N. ראוטר Edimax BR6574n ומודם בזק Aztech 600E האמת שאני סובל מהבעיה הזו כבר הרבה זמן וכבר די נמאס לי. מעבר לכך שפעם בכמה ימים האינטרנט מתנתק בלי סיבה וצריך לנתק את הראוטר ואת המודם ולחבר מחדש, בכל פעם שאני מפעיל את Utorrent ומפעיל את המהירות על המקסימום של 10Mbps - בערך 1MBps, אי אפשר לגלוש כי אתרים לא נטענים, והאינטרנט אפילו מתנתק מעצמו. אני מתאר לעצמי שאחד מהרכיבים לא מסוגל להתמודד עם המהירות. זה קורה גם כשאף מחשב אחר לא מחובר לראוטר. האמרו לי שהראוטרים של Edimax לא ממש מוצלחים בעניין הסיבולת שלהם, יכול להיות שהראוטר דופק לי פה את הכל? אם לדעתכם זה אכן הראוטר, יש למישהו המלצה לראוטר טוב שיחזיק מעמד? עדיף שיהיה בתקן N.…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דרך? זה בין 100 ל300 ואני צריך לשפר את ה300...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ליד הבית יש סניף דואר שמשדר WIFI חינם. יש לי ראוטר tl-wr1043nd של טיפילינק. רציתי לדעת האם ניתן לקלוט באיזה אופן את אותות ה WIFI באמצעות הראוטר (מאחת משלושת האנטנות שלו) או לחלופין לחבר ציוד שיקלוט את אותות ה WIFI ולחבר אותו לנקודת ה WAN בראוטר? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נתב חדש שתומך ב100 עשיתי השוואה בין שני נתבים שברשותי ואני מחובר כרגע ל100 מגה של נזק ונטוויז'ן אחד bezeq netgear vegn2610 איתו אני מגיע עד 55 מגה ועוד ראוטר שקיבלתי חדש מבזק שאני משלם עליו דמי שכירות שהוא bezeq DLINK 6850U שאיתו אני מגיע ל 70-75 מגה יש אופציה לרכוש נתב זול שיכול להגיע ל75 מגה ואולי גם יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש access point לשים בארון התקשורת שלי. הנתב יושב בחדר אחד, וממנו מגיע כבל לארון. שם הוא צריך להתפצל לכבלים לכל חדר. בנוסף שתהיה גם גישה אלחוטית לרשת (לא מהנתב, מהארון). לכן, הדרישות הן: - לפחות 6 פורטי רשת - רשת 1G (לא 100M) - WIFI יש כזה דבר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשת מקומית בעלת חיבור לאינטרנט עובדים 3 מחשבים, עם מערכות הפעלה מסוג WINDOWS XP SP3. ברצוני שמחשב רביעי (גם הוא XP SP3) יתחבר לרשת אלחוטית, ויקבל גישה לשיתוף קבצים ולמדפסת רשת. האם יש אפשרות באמצעות הגדרות הרשת המובנות במערכת ההפעלה בלבד לעשות זאת? מעדיף שלא להשתמש בתוכנות צד שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד סרט של 700MB רגיל DVDRIP.. לצפייה ישירה.. כמה זמן היה לוקח לטעון כזה דבר עד שאתה יכול לראות אותו..? ומה לגבי סרט HD של 4.5GB.. לצפייה ישירה.. כמה זמן המשתמש היה צריך לחכות שהאתר יטעון את זה..? זאת אומרת זה אפשרי בכלל..?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר ע"י חייגן ולאחרונה מופיעה לי ההודעה הזאת: http://i.imgur.com/p7Zkl.png מה יכולה הסיבה לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבור של הראוטר והמודם הזה אני מחבר את המודם עם הראוטר הכל עובד גולש תקין אך בבדיקה שלי מהירות הורדה זה לא עובד טוב כאשר אני מוחבר אלחוטית אני מוריד בחצי מהירות מודם מוחבר ישירות אני מוריד מהר אני מוחבר ללא חייגן לפעמים עם אני עושה ריסטארט קטן לראוטר אז מוריד לי על 290 אבל שאני בודק בשנית אחרי זמן מה זה חוזר להיריד לאט בסביביות 120 אני מחובר על 2.5 תשתית הוט גירסה של הראוטר 1.3 תודה אלירן [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 02:00:00 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע עם הsiemens sl2-141 המעאפן הזה שבזק הביאו לי לפני 4 או 3 שנים, ודיי נמאס לי ממנו (signal אלחוטי על הפנים) מחשב שולחני אחד שמחובר אליו ישירות, ועוד מחשב שולחני שמחובר אליו אלחוטית (במרחק של כ15-20 מטר ממנו, ובקושי מצליחים לקלוט משהו) אני מעוניין לקנות נתב במחיר של עד כ400 ש"ח עם משלוח, אם אפשר (אפשר לחרוג אם זה כדאי) היתרון היחיד של הsiemens זה שהוא גם מודם - הייתי רוצה לשמר את זה גם בנתב החדש. הספקית היא בזק בינלאומי, יכול ליהיות שתשנה בחודש-חודשיים הקרובים, לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים =]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מאריח טווח לאינטרנט D LINK ומשום מה הוא לא מתחבר לי. האם ישנה אפשרות אחרת להאריך את טווח האינטרנט? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר תקופה מסויימת שהמחשב שלי קורס כמה וכמה פעמים ביום, לפעמים זה מסכים כחולים ולפעמים זה פריזים. היום הגיע השיא, המחשב קיבל פריז ולאחר עלייתו סירב לזהות את הראוטר שמחובר. בהתחלה חשבתי שיש בעיה באינטרנט מכיבן ששילמנו לבזק באיחור של שבוע, אבל לאחר בדיקה הכל תקין ועובד... חשבתי שמשהו נדפק בהגדרות והתקנתי OS בזריז, אך הבעיה נותרה, בניסיון בניסיון להגדיר IP ידנית. לא קורה שום דבר. הוא לא מזהה. בניסיון של חיבור כרטיס רשת שלישי (יש כבר 2 על הלוח) הוא מזהה את הכרטיס אך בחיבור של הכבל לא קורה שום דבר כאילו לא חיברתי אותו בכלל. TROUBLESHOTER רושם IP DETECTION
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. אני גר בבית בעל שתי קומות, כאשר הראוטר כרגע נמצא בתוך ממ"ד ובשאר החדרים קולטים ממנו. הקליטה לא משהו בקומה העליונה והמהירות מושפעת כתוצאה מכך. חשבתי לקנות ראוטר חדש ויותר חזק, אבל נתקלתי במושג שאני רואה שהוא לא חדש בכלל (הוא כן בשבילי) שזה ההומפלאג שעובד על קווי החשמל. אז המלצתכם - הומפלאג משתלם יותר במקרה כמו שלי? איך זה בכלל עובד? ואגב, אני מתכנן לקנות את זה בחו"ל, האם ישנם דברים מסוימים שעליי לבדוק לפני הקניה? (אולי משהו מסוים בפלאג שעובד רק בארה"ב\אירופה ולא בארץ...)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-