רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM .. לאחר המון זמן ששברתי את הראש עם ההגדרות שלפעמים הולכות ולפעמים פשוט לא נשמרות נשברתי!!! אני חייב הסבר... למי שמכיר ראוטרים אלחוטים של 3COM אני ישמח לעזרה תודה, אז ככה: יש לי ADSL 1.5 עם ראוטר של B-FOCUS 312+ קניתי ראוטר אלחוטי 3CRWER10075 של 3COM... הצלחתי לחבר את הראוטר לפוקוס ולקבל אינטרנט. הבעיה היא כזאת .. על מנת לשמור על אבטחה הגדרתי את ה 3COM ל WPA PSK ושיניתי את השם של הרשת ל BAREL לחצתי SAVE ואז APPLY זה עושה RESTART של 30 שניות וחוזר לדף הראשי... עד כאן הכל טוב במחשב המרוחק חיברתי USB סטיק התקנתי דרייברים התחלתי לחפש רשתות.. ואז הוא מוצא לי את הברירת מחדל של הנתב... 3COM... ללא שום הגנה.. אני מנסה להתחבר לזה והוא מתחבר!! יש לי …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למדתי CCNA לפני 4-5 שנים אני רוצה לרענן את הזכרון שלי בחינם ללא קורסים או משהו כזה.. הצעות לרענון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר מנוטבוק(אסוס עם ווינ 7) לסימנס בזק המקומי שלי, ומקבל ב80% מהזמן "אין אפשרות להתחבר" הודעה. בדו'ח איבחון שגיאות מצויין שם שהרשת נסתרת ואין אפשרות להתחבר, מה שלא הגיוני כי שם הרשת מופיע במשבצת הWIFI, הראוטר מוגדר כפתוח לכל(WAP וWEP לא עובדים מה שלא ניסיתי) והרשת גלויה אני גולש מהאייפון בשניות ומזהה אותה, הווינ 7 מתעקש שהיא נסתרת ונותן תשובה סתומה ,"אין אפשרות להתחבר אל הרשת המוסתרת SIEMENS -XXX " יש לציין שלפעמים הוא כן מתחבר אוטו' בלי בעייה ואף משתף קבוצה ביתית כולל העברות קבצים ענקיים במהירות, הפיירוואל מוגדר כפתוח, המתאם רשת נותן חיווי תקין במנהל התקנים. בהגדרות צריכת החשמל הורדתי את האופציה לשינה למתאם האלחוטי. כבר שבוע שאני שובר את הראש עם זה..מה אני מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר במעונות ומאתמול בערב אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בחדר שלי, כאשר אני יוצא לסלון אני כן מתחבר, רק בחדר שלי אמנם נוצר חיבור אך מופיע לי משולש צהוב עם סימן קריאה על אייקון הקליטה וכאשר אני מניח את סמן העבר רשום לי no internet access. לפני כן הכל עבד מצויין ובמהירות גבוהה. ניסיתי עם לפטופ של חבר ואצלו עובד סבבה יש לו מתאם tp-link. המחשב שלי - dell vostro 3500, מתאם: DW1051 wireless-N WLAN half-mini card. באינטרנט אקספלורר לחצתי על "diagnose connection problems" והופיע לי ההודעה הבאה: wireless network connection" does not have valid IP configuration" מערכת הפעלה: windows 7 ultimate תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב אני צריך עזרה בחיבור ראוטר אלחוטי D-LINK DIR300 לראוטר אלחוטי אחר אשר נמצא בסלון והוא זה אשר מתחבר לאינטרנט, המכשיר הינו מודם ראוטר משולב של בזק DSL-2760U. בגלל שישנו קיר בין הראוטרים, איני יכול להעביר כבל רשת מראוטר המשני(הDIR300) לראשי. המטרה הינה לחבר את 2 מחשבים נייחים לראוטר המשני DIR300 באופן חוטי תודה מראש LEON
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלבס"ד שלום, אודה לכל מי שיוכל לעזור לי יש ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הכרטיס של חברת EDIMAX לצער י כשרציתי לבחור רשת להתחבר אליה נאמר לי "וודא שתכונת רשת אלחוטית מופעלת במחשב שלך" מה עליי לעשות בכדי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטית?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראוטר שלי הוא בעצם הוטבוקס שנמצא בסלון. החדר עם הלפטופ נמצא כ6 מטר מהראוטר, אך עם קיר שמפריד. בבדיקת מהירות אני מקבל בין 5-20 מגה וטעינת סרטונים איטית. האם הדרך הבטוחה להשיג מהירות הקרובה ל100 מגה היא באמצעות מתאם רשת על גבי חשמל (homeplug)? בנוגע למגדיל טווח, אני מפחד שזה יעשה בעיות ויגרום לניתוקים ולא ישפר משמעותית את המהירות, מה דעתכם? מגדיל טווח שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00NHLEP8M/ref=mp_s_a_1_3?qid=1446804656&sr=8-3π=SY200_QL40&keywords=wifi+extender&dpPl=1&dpID=31QIWXWasML&ref=plSrch Homeplug שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00FRCDFYE/ref=mp_s_a_1_2?qid=1446804729&sr=8-2π=SY200_QL40&keywords=Homeplug&dp…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, כרגע אני נמצע אצל הוט עם חבילת 100MB ומקבל מהירות צולעת של שנת 1998, סרטונים ביוטיוב על 144p לא זזים לי כך שהחלטתי להתנתק "התמיכה שהם נתנו לי...". בעוד כמספר ימים אני מתחבר לחבילת הבנדל של פרטנר עם עד 100MB מהירות גלישה, מקווה שיהיה יותר טוב, בכל מקרה אני לא מעוניין לשכור מהם נתב והחלטתי לרכוש אחד משלי לצורכי ניוד עתידי אם ו... אחד הראוטרים המומלצים כאן באתר הוא ה-TP-Link Archer VR600 V2 אשר קיים ברשת KSP (בדקתי שאצלהם יש אתV2 ולא V1) והשאלה שהיא האם הראוטר יתמוך ותומך ברשת פרטנר? ושאלה נוספת היא לגבי חיבור הראטור בצורה קווית למספר מכשירים, מסך סמארט TV אחד בסלון ועוד 2 מחשבים בחדר שאר המחשיכים האלחוטיים יהנו מרשת האייפי, מה היא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לעשות רשת ביתית חדשה בבית , עד עכשיו היו לנו 2 מחשבים שחוברו על ידי שתי חשבונות שונים (לא רשת..) שתיהם היו 5 מגה.. לאחרונה צירפנו עוד 2 מחשבים , אחד לשימוש של אמא שלי (לא שימוש רב במיוחד..) ואחד למחשב HTPC שנמצא באזור ללא קליטה.. (החלק הבעייתי שבעניין..) הבנתי שהנתבים שמקבלים מבזק לא טובים כ''כ ולכן החלטתי לקנות מבחוץ.. אבל מכיוון שיש צורך ברשת HPNA (בגלל שאין קליטה בHTPC) , מכיוון שיש לי מרכזיה בבית אני חושש שיהיה בעיה להגדיר את ה HPNA.. פתרון נוסף ששמעתי עליו הוא לשים שתי ראוטרים בבית.. ושאחד מהם ישמש Access Point... יש לי כמה שאלות בנוגע לשיטה הזאת, א. מה המשמעות של הקרינה ברשת אלחטוית? אני נמצא שעות רבות בחדר (כולל את הלילה ) ואם יש קרינה אז אין על…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין להפעיל רשת איתם, אבל ישנה בעיה אחת: המרחק ביניהם הוא נע בין מינימום 15 מטר למקסימום 20 מטר. ברשותי 2 כבלים של רשת ביתית - כל אחד אורכו 10 מטר. השאלה שלי זו: איך אני יכול לעשות רשת בין המחשבים מבלי לקנות כבל רשת שאורכו 20 מטר? אני חשבתי שאולי קיים איזה מתאם שאפשר לחבר איתו את הקצה של הכבל הראשון למחשב, את הקצה השני שלו למתאם, את הקצה של הכבל השני למתאם ואת הקצה השני של הכבל הראשון למחשב השני - כך שהמתאם בעצם יחבר את שני הכבלים. קיים בכלל מתאם כזה? - מתוך מחשבה ורעיון שיש לי אחד כזה לכבלים של טלפון.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי ל-10.0.0.138 ואני תמיד אהבתי לנסות דברים חדשים אז שינתי את ה-IP שם ועכשיו אני לא מצליח להכנס לשם חזרה כדי לשנות את ה-IP שוב והריסט מאחורה במודם לא מגיב!!!!!! מה עושים?!?!?!?!?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כרטיס רשת אלחוטי שייתמך בלי בעיה ב RPI. כרגע הנתב שלי הוא TP link 4300 תומך בשני תדרים במקביל dual band. כדאי לי לקנות גם כרטיס שתומך בשני התדרים? או ללכת על כרטיס פשוט יותר שתומך רק ב 2.4? ראיתי כמה כרטיסים שתומכים גם dual band אבל כולם היו בתצורה של DOK (בלי אנטנה חיצונית) ולפי מה שאני מבין אנטנה חיצונית יכולה לשפר משמעותית את הקליטה. יש למישהו דגמים מומלצים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב מגיע תכנאי של פרטנר לחבר אותי לסיב. התשתית היא של בזק בעיקרון, זה לא "הסיבים של פרטנר". הבנתי שחשוב לשים לב שאני רוכש ממיר שנתמך ("רשום") ע"י החברה. רק שאני לא בטוח לפי איזה חברה אני נתמך אם הספק הוא פרטנר והתשתית היא בזק. יש לי כבר ראוטר מתאים, ולא נראה לי שאני מעוניין לשלם 25 שקל כל חודש בשביל bridge mode. זה משנה איזה ממיר אני קונה? יש דגשים מסויימים? יש רק 3 שמוצעים באתר של ksp https://ksp.co.il/mob/cat/?search=ממיר מדיה אופטי ועוד כמה במחירים מופקעים שמצאתי בזאפ: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-switching&db7399537=9495205&orderby=rate אשמח להצעות או לפחות הכוונה למה לחפש בדיוק. תו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז יש קומה עליונה בה יושב המחשב הראשי, בעיקרון בראשון באים להתקין אינטרנט של בזק. הראוטר הא Edimax BR-6424N. לפי ה-MANUAL יש לו WDS. יש לי ראוטר נוסף D-Link DIR-300, שחשבתי לשים בקומת קרקע כדי להרחיב לשם את הרשת האלחוטית. הבנתי שבשביל זה אני צריך פונקציית WDS שכנראה לא קיימת ב-D-Link הזה. כן ניתן להגדיר אותו כ-Access Point, אבל אין לי אפשרות לחבר כבל רשת בין שני הראוטרים. האם אני יכול להגדיר שה-D-Link יהיה ראשי ואז שה-Edimax יהיה ה-Repeater שלו? או שצריך לקנות ראוטר אחר שגם תומך ב-WDS, ואם כן האם יש מומלץ למטרה? צרכים: קומה עליונה הורדות מרובות באינטרנט 15MB, בחיבור קווי ישיר. קומת קרקע - אינטרנט Wifi לסלולרי וחיבור למחשב מדיה סנטר לנגן קבצי HD של סדרות וסרטים מהמ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, האם יש אפשרות לשלם חודש אחד עבור 20 מגה, לקבל מודם VDSL, ואחרי חודש לבקש להנמיך חזרה ל-10 מגה בלי להחזיר את המודם? וככה בעצם להישאר על טכנולוגיית VDSL עם תשלום ל-10 מגה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראווטר hotbox של הוט ומהירות גלישה של 100 מגה, אני מחובר למחשב בכבל רשת כאן אין בעיות המחשב רץ באופן רציף. בנוסף יש לי בבית עוד מחשב בכבל רשת נייד וטלויזיה חכמה של LG כאן הבעיה הנייד והטלויזיה עובדים על הרשת האלחוטית(WI-FI) שאני מנסה להיתחבר לטלויזיה דרך הראווטר אני מצליח אבל כל רגע יש תקיעות. לפעמים עד כדי שהטלויזיה חושבת כחצי דקה/דקה ואז חוזרת להגיב אני יודע שהבעיה היא בעצם הWI-FI השאלה שלי האם כדי לקנות מגדיל טווח או ראווטר חדש אני בעד האופציה השניה. רציתי קצת פירוט האם המגדיל טווח בכלל יעזור במשהו ואם שווה יותר ראווטר איזה ראווטר עדיף מבוסס רשת אלחוטית כלומר שהWI-FI יהיה בעדיפות ראשונה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בעתיד הקרוב אנחנו עוברים דירה, וזה מאלץ אותי להקים בדירה החדשה והגדולה רשת בייתית. הרשת אמורה להכיל מחשב PC אחד, מחשב נייד אחד, 2 טלפונים סלולרים, ואחד סטרימר. החיבור הוא לרשת של הוט במהירות של 2.5M אז מצאתי שאחד הראוטרים החזקים הוא linksys-wrt54GL ופתאום נתקלתי בעוד ראוטר שלהם (ביד-2) Linksys-wrt160N מישהו יודע להסביר בשפה פשוטה מה ההבדלים בניהם? מבחינת תמיכה בתקן N - למה בדיוק אני צריך את זה? ואם יש הצעה לראוטר אחר (לא של EDIMAX) - אשמח לשמוע. תודה רבה, אייל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידוע למישהו האם ההוטבוקס עובד טוב כמודם עם חיבור חייגן עם נתב tl-wr1043nd של tp link ובאופן כללי האם ההוטבוקס עובד טוב עם חייגן l2tp במהירות של 30 מגה? אני רוצה לשדרג ומתלבט, כרגע אני ב 12 מגה ועובד מעולה, יש למישהו ניסיון עם 30 מגה או אפילו 20 מגה? אני לא רוצה לשדרג ולהתבאס, אשמח לשמוע תגובות מאנשים שניסו והיו מרוצים או התאכזבו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי מספר שאלות בקשר להום פלאג יש לי ראוטר ליד המחשב שמשמש גם כרשת האלחוטית של הבית כשיס התקינו לי את הממיר החדש הם התקינו לי הוםפלאג שלהם שרשום עליו NETPLUG 200+, שמחבר מן הסתם צד אחד ליד הראוטר וצד שני ליד הממיר. כרגע יש לי מחשב נוסף בחדר אחר שנמצא בצד השני של הבית ובחדר ההוא אין בכלל קליטה של אינטרנט, הגעתי למסקנה שהפתרון האולטימטיבי בישבילי זה הום פלאג, הקטע שאני לא יודע מאיפה להשיג את אותו ההום פלאג של יס ולפי מה שאני מבין אני אהיה חייב הום פלאג חדש בין הראוטר לחדר השני ללא כל קשר להום פלאג בין היס לראוטר מה שבזק נותנים אני אהיה חייב לרכוש 2 חדשים? אולי יש מישהו שיודע איפה להשיג הום פלאג כמו של יס? אולי יש איזה הום פלאג עם רכיב תקשורת זהה לזה שיש עכשיו ברשותי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאיפה כדאי להתחבר היום ? ללא הגבלות מוזרות של ביטורנטים או נפחים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום ואם מישהו יכול לעזור אבל בכל זאת אני ינסה.. לפני כמה שבועות עברתי לדירה חדשה והגיע טכנאי של בזק ועשה לי כאן שני שקעים חדשים, באחד מחובר הראוטר ביחד עם טלפון אלחוטי והשקע השני לא היה פעיל כי לא היה לי עוד טלפון.. אתמול קיבלתי את הטלפון האלחוטי השני וחיברתי אותו לשקע ומה שגיליתי היה זה שברגע שאני מרים את הטלפון החדש הוא מנתק לי את האינטרנט!! מישהו שמע פעם על כזה דבר?? אחד הדברים המוזרים שנתקלתי בהם.. מחר כמובן אני ירים טלפון לבזק ויזמין טכנאי אבל בכל זאת אולי מישהו נתקל ויודע את מקור הבעיה אז אני ישמח לדעת. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי. יש לי מודם THOMSON מהלבנים הישנים, הספק הוא בזק בינלאומי התשתית כבלים והמהירות 12MB. יש לי כרגע EDIMAX חוטי מלפני כמה שנים והוא מגביל את המהירות אינטרנט(יש בערך 7 MB במקום 12MB), בנוסף יש לי צורך באינטרנט אלחוטי - מחשב נייד (בית שתי קומות אם זה חשוב) תקציב לא ממש מוגדר אבל אני מאמין שלא יותר מ 300 ש"ח. תודה רבה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע על מהירות 10MB דרך החברות הנ"ל. לפני כמה ימים החלה האטה משמעותית בהורדות ביטורנט, כולל מאתרים פרטיים עם מספיק מקורות. גם הקו נפל לגמרי בשלב מסוים. התשתית שלחו טכנאי, שהוריד את המהירות מ 15 ל 10 שאני כרגע מקבל, וטען שהמודם-נתב של DLINK שהיה לי פגום, ושם לי סימנס 141 . הבעיה בהורדות לא נפתרה. השאלה היא אם מדובר פה אולי בנתב שלא מתאים אולי לרשת NGN ? חייב לציין שעד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה D LINK . האם מישהו מכיר אתר שאפשר לשדרג בו תוכנה לסימנס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי עליו קצת וכתוב שם 3 dbi אבל לא הבנתי שלוש DBI לשלושה אנטנות או שכל אנטנה נותנת שלוש DBI ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מתכנן להתחבר לסיבים של פרטנר, אחרי שבזק לא הצליחו להעביר את הסיב. כמה שאלות: 1. הבנתי שבזק לא יכולים להעביר את הסיב דרך הצינורות של הכבלים רק דרך השקעים של הטלפון, והם אמרו שאם חברה אחרת עושה את זה דרך הכבלים אפשר אחרי להתחבר אליהם. אם פרטנר יעבוד טוב שווה להוסיף עוד 40 שקל ולעבור בזק? 2. ממליצים על הסיבים של פרטנר? יש ניתוקים? 3. איך הראוטר שלהם? 4. נראה לי שהראוטר שלהם בסדר, אבל חושב שזה כבר הזדמנות לקנות יותר טוב א. ממליצים לקנות? ב. מה נותן לי להשקיע ב ax היום, מעבר לזה שזה טוב לעתיד? זה יעשה משהו אם המכשירים שלי הם על ac? ג. מצאתי כמה דגמים, אשמח אם תעזרו לי לבחור - לא אוכל להשקיע יותר מזה, ונראה לי שאלך או על השני או …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-