עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה

2. חברים שלום, הנושא עלה מספר לא מבוטל של פעמים על דפי הפורום, אך לא הצלחתי להבין לחלוטין האם ניתן להשתמש בראוטר של בזק עבור התשתית של HOT. ברשותי ראוטר מסוג DLINK 2650 (למיטב זכרוני), ההוא שבזק נותנת. וכעת אני שוקל לעבור לHOT, עקב הצעה לא אטרקטיבית מצד בזק. לאינטרנט אני צריך לחבר שני מחשבים ניידים, שיתחברו באופן אלחוטי. האם ניתן לחסוך את הקניה של ראוטר נוסף? אני מדגיש כי אין לי שום צורך באפשרויות הקימות ב DLINK למעט יצירת חיבור אלחוטי עבור 2\3 מחשבים. מקווה לעזרה מפורטת ככל הניתן, תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן חברים, קניתי מדפסת של XEROX מסוג 120PEi המדפסת בעלת יכולת להתחבר ישירות לראוטר. עכשיו, במחשב שלי אני לא רואה אותה, לא משנה מה ניסיתי. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר עם בhttp://192.168.0.1/ וזה לא הצליח, כנראה שהוא מוגדר בכתובת אחרת (?) מה השלבים להגדרת המדפסת כמדפסת רשת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by QuickSilver,

גם אני מחובר דרך אקוואנט ... יש לי איזה בעיה , אני מוריד מקאזה ומאיי-מש במהירות שגורמת למודם חיוג 56K להראות טיל בליסטי ליד המודם ADSL שלי . אז ככה , השאלות שלי : 1. אקוואנט חוסמת לי את רוחב הפס לתוכנות כמו קאזה וכל מיני כאלה ? מכל מיני אתרי אינטרנט מעפנים אני מוריד בפול-ספיד ... 2. אם זו לא אקוואנט - למה המהירות כזו זנותית ?!?! 3. אהה ! גם דרך MIRC יש את אותה בעייה !!! 4. ניתן לעקוף את העניין ע"י פרוקסי ? יש הצעות ? 5. יש לי מודם ALCATEL HOME - איך אני משדרג אותו ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dominic16,

שלום לא מזמן קיניתי את הראוטר tp-link wr1043nd שהחליף edimax br-6524n. ועכשיו יש לי בעיות קליטה בקומה הראשונה, זה קצת מוזר בהתחשב של האנטנות של הTP-LINK יותר חזקות (3DB לעומת 5DB) השאלה שלי האם אני יכול לחבר את האנטנות של האדימקס לטיפילינק? ואם לא מה הדרך הכי טובה להגדיל את הטווח של הראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by dodhaloy,

בוקר טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד... מאתמול הוא לא מתחבר לאינטרנט, יש חיבור ותעבורת נתונים והכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני נכנס לאינטרנט מופיע לי מסך של דף אינטרנט לא זמין על כל האתרים, כלומר הוא בכלל לא קורא את זה שיש חיבור.. מה עושים עם זה, ממה זה התחיל?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by pure perfection,

שלום .. אני עובר מבזק בינלאומי לאורנג .. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקחת את הסמארט בוקס במקום הראוטר האלחוטי שיש לי מבזק ?? תודהה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by HFDO5,

שלום החלפתי סוף סוף את המודם USB שלי (ALE 130) למודם רשת מאז ההחלפה יש לי מלא בעיות של ניתוקים מהאינטרנט פשוט המודם מתחיל להבהב בנורת ה DSL ולא מצליח לתקשר חזרה בלוג של המודם כתוב לי DSL Carrier is down והדבר היותר מוזר הוא מתי שיש לי ניתוק מהקו DSL (לפי הלוג של המודם) אז ההתקשרות לאינטרנט ממשיכה "לעבוד" והמודם לא רואה את זה בתור ניתוק אז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אוליי הוא מצליח להתחבר מחדש ל DSL פתחתי את המודם לעבוד כראוטר והוא מחובר דרך האב של אינטל ל 3 מחשבים העתקתי לוג שלו שהוא לא מצליח להתחבר כמה פעמים ואז בסוף כן מזהה את הקו DSL : Valid Configuration Tree Firewall NAT service started Bridge Created: br0 Bridge Interface Added: eth0 Bridge Interf…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן יש לי מספר שאלות בקשר להום פלאג יש לי ראוטר ליד המחשב שמשמש גם כרשת האלחוטית של הבית כשיס התקינו לי את הממיר החדש הם התקינו לי הוםפלאג שלהם שרשום עליו NETPLUG 200+, שמחבר מן הסתם צד אחד ליד הראוטר וצד שני ליד הממיר. כרגע יש לי מחשב נוסף בחדר אחר שנמצא בצד השני של הבית ובחדר ההוא אין בכלל קליטה של אינטרנט, הגעתי למסקנה שהפתרון האולטימטיבי בישבילי זה הום פלאג, הקטע שאני לא יודע מאיפה להשיג את אותו ההום פלאג של יס ולפי מה שאני מבין אני אהיה חייב הום פלאג חדש בין הראוטר לחדר השני ללא כל קשר להום פלאג בין היס לראוטר מה שבזק נותנים אני אהיה חייב לרכוש 2 חדשים? אולי יש מישהו שיודע איפה להשיג הום פלאג כמו של יס? אולי יש איזה הום פלאג עם רכיב תקשורת זהה לזה שיש עכשיו ברשותי…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש. בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי. המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים. כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח. בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים. לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר. התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל. אולי למישהו כן. לי לא. התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי מדפסת לקסמרק משולבת מדגם x1270 שמחוברת בכבל usb למחשב וכמו כן יש לי נתב אלחוטי 3com שכרגע מחובר אליו רק מחשב אחד דרך כבל רשת האם ניתן להפוך את המדפסת שמחוברת בכבל usb למדפסת אלחוטית ואם כן אז איך תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by B@By-KiLLeR,

אני רואה שרשום לי שם bzq-225-179.red.bezeqint.net:2701 ואני בכלל מחובר דרך אינטרנט זהב. מה זה אומר ? שמישהו שמחובר לבזק בין-לאומי רואה לי את הקבצים ? בתודה מראש, אייל.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by maor21303,

לא מצליח לחבר לא משנה מה עשיתי. הפכתי את ה HOTBOX 4 ל BRIAGE MODE חיברתי את ה C6 ל WAN ואז למודם, הגדרתי בממשק את ההגדרות. דינמיק ופשוט באיפי מופיע 0.0.0.0.0. ולא מושך IP. עשיתי גם CLOLNE MAC מה אני מפספס ?

14. יש לי רשת אלחוטית ביתית עם 2 מחשבים. 1. ווינדוס XP SP3 מחובר חוטית 2. ווינדוס 7 מחובר אל-חוטית הגדרתי שיתוף קבצים ב2 המחשבים ניתן לצפות בקבצים של המחשב עם הXP דרך המחשב עם הווינדוס 7, אך הפוך לא ניתן! כשאני בא לצפות באחד הכוננים של ה 7 אני מקבל חלון דו-שיח המבקש שם משתמש וסיסמה. מה אני אמור לרשום שם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by rafi_d,

גולשי הפורום כאן, שמנוים בנטוויז'ן וודאי יגלו עניין בבדיקה הארוכה שביצעתי כדי "למפות" את שעות הגבלת המהירות שלהם אצלי. כל התוצאות בPDF שהעליתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 בדיקות ארוכות ומייגעות שלי על פני מספר ימים ברשת BitTorrent מעידות בבירור שאצלי הם מגבילים קשות את המהירות מהצהריים ועד אחרי חצות. פרוט ושעות מדוייקות - תוכלו לראות בגרפים שצירפתי. שיהיה לכולם חג שמח ומהיר יותר!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shafik,

שלום לכולם במידה ויש לי Hotbox שמחובר ל router, איך אני יכול לנהל את ה Hotbox? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. אני מנסה להגדיר נתב WR841ND כAP לנתב הראשי מדגם D-Link 2760U. ב841 סימנתי WDS בהגדרות הWIRELESS ועשיתי SITE SURVEY כדי לשייך אותו אל הDLINK. השאלה עם בDLINK גם יש צורך לשנות משהו בהגדרות כדי שיאפשר ל841 להתחבר אליו בWDS ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by SkeletonBoy,

היי, מישהו יודע איך ה QoS של ה BR6504N של אדימקס (והאם יש לו בכלל?) תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by arik100,

שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. ברשותי הכרטיס WIFI N הזה : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44 וכמו כן ראוטר תואם בתקן N גם כן : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הראוטר מוגדר לעבודה ב N בלבד והעסק עובד סבבה על מחשב עם WIN XP HOME. קניתי כרטיס רשת (דונגל USB) נוסף, זהה לישן, אותו דגם בדיוק. ההבדל היחידי הוא בדרייבר (מתאים ל WIN7) והממשק ששונה . הדונגל הנ"ל הותקן על מחשב עם WIN 7 ULTIMATE . משום מה אני לא מצליח ליצור קישור עם הדונגל החדש כאשר הראוטר סגור על N, רק אם אני משנה את הראוטר ל B+G+N אני יכול לתקשר איתו עם הדונגל החדש. בממשק הגדרה של הדונגל, אין אפשרות לבחור כלום חוץ מ G (מצ"בתמונה). מישהוא מכיר…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by IlyaN,

אהלן, אני מעוניין להשתמש בכרבטיס הקווי (marvell yukon מובנה) בחיבור LAN לסטרימר במקביל לחיבור האלחוטי לאינטרנט. הבעייה שבהגדרות הIP הethernet מופיע כלא מחובר (media disconnected), ואני לא מצליח להפעיל אותו (מחיקה ואיתחול, עידכון דרייבר, טוויקיניג בהגדרות advanced). האם ניתן לשלב חיבור wifi וקווי במקביל או שאחד בא על חשבון השני?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by stingeR-,

יש ברשותי מודם-נתב שקיבלתי מבזק דגם ASUS AM 604G, הוא מחובר בWDS לנתב פשוט תקן G של TP-LINK... הקליטה מאוד טובה, הגלישה באינטרנט וגם משחקי רשת עובדים נפלא(מבחינת PING והכל) בכל הבית.. אך העברת קבצים איטית מהרגיל.. גם שהמחשב יושב קרוב מאוד לראוטר עדיין אני לא מקבל קצב של יותר מ1.5MB ולא משנה לאיזה ראוטר אני מתקרב.. ואם אני מהסלון מקבל בתחילת העברת קבצים 900KB/S, אחרי דקה וחצי/2 הקצב יורד לאיזור ה550 ולבסוף נתקע. הפתרון היחיד שאני רואה לבעיה הוא החלפת נתב הTP-LINK שכידוע לא איכותי כמו נתבים מחברות אחרות.. גם בערך פעמיים בשבוע צריך לנתק אותו מהחשמל ולחבר בחזרה כי הוא פשוט מפסיק לשדר.. או שהוא נהיה מאוד מאוד איטי...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Lmagus,

שלום, יש לי ראוטר WRT54GL של לינקסיס, הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא בזק. בחודשים האחרונים הראוטר שלי התחיל להתנתק בתדירות גבוה(כל 2-3 שעות) ולקחו לו עוד כמה דקות להתחבר מחדש. הfirmware שלי הוא ההכי עדכני מלינקסיס. וגם ניסיתי להריץ על הראוטר Tomato, אבל גם זה לא עזר, אבל לפחות הלוגים הראו סיבות כלשהן: WAN SHUTTING DOWN וEXITING ON RECEIPT OF SIGTERM. מחברת לינקסיס אמרו לי שכל ההגדרות שלי טובות ושכנראה שהבעיה היא בראוטר עצמו וצריך להחליף אותו. דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shmuel_mr,

שלום. אז ככה קניתי לפני כמה ימים ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR841ND ושמתי במחשב בממ"ד כרטיס רשת TL-WN650G חיברתי הכל החלפתי את האנטנות שמגיעות באנטנות 7 DBI עכשיו זה עומד על 2-3 קווים של קליטה הבנתי שDBI יעזור בתור קולט זאת אומרת שהקליטה תעלה ככל שDBI גבוה יותר אני צודק? אם כן אני צריך לשים כרטיס רשת עם DBI גבוה נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by sofix4,

אני מחובר דרך 012 כבלים, ווואלה בימים האחרונים לא עובד לי. גם אצלכם? עכשיו אני רואה שגם אתרים נוספים לא עובדים כמו סקאי.פי.סי, נעה מחשבים, ביז פורטל, ובטח יש עוד שעוד לא ראיתי ???

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים