עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם .. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים ברשת ... הנתב של בנק asus am 604g מחובר למחשב שלי והמחשב השני מחובר ברשת.. עכשיו כשאני נכנס נגיד לאימיול אז הוא מוריד לי על המקסימום -על 300 בערך (אינטרנט 2.5) וכשהמחשב השני המחובר ברשת נכנס במקביל אז הוא מקבל את רוב המהירות של האינטרנט ואז האימיול אצלי יורד ל-20 ולו מתחיל פתאום להוריד על 280 למרות שאני התחלתי להוריד קודם וגם הנתב אצלי .. אז איך אני עושה שזה יהיה שווה בשני המחשבים או עם העדפה לי חחח ? תודה רבה מראש..

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by Burned,

יש כבר פרסומות בקשר לזה, ורציתי לשאול מתי זה יצא באפן מסחרי ולא רק ניסיון לתושבים באיזורים מסוימים. ועוד משהו, אם באזור שאני גר בו יש תשתית רק ל1.5 מגה בADSL, האם זה גם יגביל אותי ברשת החדשה? (הבית חדש נבנה פחות משנה.)

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  3. צריך המלצה לראוטר כזה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by danidin1313,

חיברתי בין שני המחשבים שלי בבית כבל רשת והגדרתי לכל אחד מהמחשבים את הרשת. ביטלתי את החומת אש של הרשת וכו' ובכל אופן הוא רושם לי בכל אחד מהמחשבים: קישוריות מוגבלת או חסרה. עכשיו זה לא רק בעיה אצלי במחשב אלא כל אחד שאני מדבר איתו אמר לי שזה קרה לו ואף אחד לא יודע לפתור את זה. בגלל זה אני לא יכול לשחק ברשת אחד נגד השני וכו' יש לי windows xp sp3 תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by shahar111,

שלום יש לי בעיה אני השמח אם תעזרו יש לי דוד בן 60 שהחליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק אם מחשבים :-) כל יום יומים הוא מתקשר אלי כדי שאני יפעיל לו א הICQ ואת האינטרנט אין לי כבר כוח ללכת עליו כל יום. שמעתי שקיימת דרך שאני יכול להשטלת לו על המחשב וכך הוא יראה מה אני עושה ואני ישאר בבית ושנינו ניהיה שמחים האם מישהו פה יודע איך אני השמח לקבל הסברים תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by azrlec,

לאחר שקראתי את הנושא "אחת ולתמיד .... איזה ספק ישראלי לא מגביל תקשורת ביטורנט ??" הבנתי שהבעיות איתם לא קורות רק אצלי. קודם כל אני מחובר דרך 012 בחיבור 1.5MB וראוטר EDIMAX BR6204. אני משתמש בעיקר בשתי תוכנות שיתוף- אימיול וutorrent. אציין שפורטים לא בעיה- הם פתוחים גם בצורה רגילה דרך virtual server וגם כDMZ. באימיול זה ממש סיוט, בחודש חודשיים האחרונים הוא לא מתחבר לשרתים כלל, בפעמים היחידות שהוא מסכים להתחבר לשרתים ולא נותן שגיאת timed out זה בשעות הבוקר המוקדמות. נניח והצלחתי להתחבר והכל בסדר, אני שם הורדות והאימיול מוריד אך ורק מישראלים! הוא מצליח להתחבר גם לאנשים זרים אך מוריד רק מהישראלים! בביטורנט בעיה דומה. הוא מוריד אך ורק מישראלים. אך שמתי לך לכך שהחל מ1-2 בלילה פ…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by GuyG,

שלום, יש לי רשת בבית של שני מחשבים ואני מתכוון להוסיף היום עוד מחשב לרשת. המודם אינרטנט מחובר לסוויץ'. הסוויץ' מחובר לכרטיסי רשת של המחשבים. עכשיו, אני רוצה לחבר עוד מחשב לסוויץ' ואני פשוט לא יודע איזה כבל רשת אני צריך: ישיר או מוצלב..? המודם: B-FOCUS ROUTER 312+ הסוויץ': HT-8005SB (של בזק) המחשב החדש (אם צריך), הלוח אם: MSI P965 V2 NEO [על הדרך, מישהו יכול לומר לי מה דעתו על הסוויץ'.. כי רשום לי שם כזה: 10MB GREEN, 100MB ORANGE : כלומר זה לא מגיע למהירות רשת המירבית (1000MB) זה משנה לי משהו (מאט) במהירות אינטרנט אם זה פועל רק על 100?] תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by amirn,

היי, יש לי נתב חוטי EDIMAX שהיה מחובר לאינטרנט ואליו חוברו שני מחשבים נייחים. רציתי לחבר גם מחשב נייד בחיבור אלחוטי, אל קניתי נתב NETGEAR אלחוטי, ומכיון שלא רציתי לשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת, מה שעשיתי היה לחבר את חיבור ה WAN בנתב האלחוטי לחיבור LAN של הנתב הקווי. הגדרתי את הנתב האלחוטי שיקבל IP קבוע. חיברתי את המחשב הנייד דרך החיבור האלחוטי, והוא עובד טוב בכל מה שקשור לגלישה באינטרנט. הבעייה - אני לא מצליח: 1. להתחבר בין המחשבים הנייחים ברשת למחשב הנייד / לשתף מדפסת (אין בעיית שיתוף בין שני המחשבים הנייחים) 2. להתחבר ל COLSOLE של הנתב האלחוטי מהמחשבים הנייחים (רק מהמחשב הנייד - גם בחיבור חוטי וגם אלחוטי) כל המחשבים מריצים XP (ברור שאפשר לוותר על הנתב החוטי, אבל רצית…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by avi1231231900,

יש לי שאלה בשביל אחותי,אם אני קונה מד USB אז אני אוכל לדעת דרך המחשב כמה גלשתי. וכמה מספיק לגלישה+בדיקת EMAIL בחודש?5GB מספיק או צריך 20GB תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, הכותרת לא הכי ברורה אז אסביר. ברשותי נתב של trednet שבו השתמשתי בעבר, כאשר לא מזמן רכשתי נתב אחר של level one (עם N ). אני רוצה לקחת את הנתב של טרדנט ולחבר אותו למחשב אחר ולהתחבר בעזרת הנתב לנתב של level one ולאינטרנט... זה אפשרי? איך אני עושה את זה? אני כאילו רוצה שהנתב הישן יהיה כרטיס רשת אלחוטי למחשב אחר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הדבר היחיד שמצאתי פה זה שיופינפי מוריד את רמת האבטחה. אם זה כך אז אני צריך גם לבטל אותו בנתב?

• 7 תגובות
    • 23.4k צפיות
  12. אוקיי אז אני כנראה קונה מחשב חדש בחודש הקרוב, המפרט כבר מוכן והדבר היחיד שמעקב את ההזמנה זה.. אבא קמצן.. אבל גם העובדה שיש לי הרבה מאוד קבצים במחשב הזה שאני לא רוצה לאבד, וחשבתי שזה יהיה רעיון טוב להעביר את כל הקבצים מהמחשב שלי שמהווה את המחשב הראשי ברשת ( מדובר במשהו כמו 12 ג'יגה, ולא לא של פורנו, בעיקר מוזיקה אם זה משנה ), למחשב השני בבית שלמזלי מצוייד בכונן קשיח גדול מספיק בשביל לקבל בברכה את תיקיית המוזיקה שלי עכשיו, אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה או אם זה אפשרי בכלל? אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO SP2 ואשמח אם מישהו מהתותחים כאן ידריך אותי בעניין הזה. תודה מראש, גיא.

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. Started by yuval_200,

מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by kinduv,

שלום, יש לי רשת ביתית ועשיתי שיתוף קבצים ומדפסות! אבל הדבר היחיד שלא הצלחתי לעשות, זה לשתף את הדואר אלקטרוני outlook אני רוצה שהקבצים יישארו במחשב הראשי, ורק לראות אותם דרך המחשב המשותף בלי שהקבצים יהיו פיזית עליו! אני בתקוה שהבנתם אותי! תודה אם תעזרו לי[br]פורסם בתאריך: 11.01.2009 בשעה 15:05:31 האם יש אפשרות שאת הדואר שאני מקבל ב outlook שיגיע בנוסף גם לגימייל של גוגול???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מעוניין שמי שמשתמש במחשב אחר ברשת לא יראה שאני מחובר, ובטח שלא יוכל להכנס לקבצים שלי. איך אני עושה את זה? (אני עובד ב-XP PRO). תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם. אני גולש בתשתית של HOT עם בזק בינלאומי מהירות 1.5. לפני כמה זמן התחברתי לטלפון של 012 smile, מאז יש לי בעיות אם האינטרנט. דבר ראשון אני משחק WOW ולאחר חיבור הטלפון היה כמעט בלתי אפשרי להיכנס לשרתי המשחק, דיברתי איתם ואיך שהוא הם הצליחו לסדר את הבעיה. דבר שני, לפעמים שאני גולש לאתרים בחו"ל, האינטרנט שלי מתנתק, ורק לאחר סגירת הדפדפן (firefox או IE) הוא מתחבר שוב (דרך אגב, החלפתי ל vista השבוע וזה עדיין לא נפתר). רציתי לדעת אם יש פיתרון למצב הזה, האם זה קרה לעוד משהו. תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. שכחתי לציין שאני מחובר חוטי לגמרי ( חוץ מהטלפון עצמו ) אין לי שום ראוטר חוץ מהראוטר של 012.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום יש לי את הנתב asus am 604g מבזק. האם יש קושחה חדשה שאפשר להוריד? אם כן אשמח לקבל את ההורדה. תודה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  18. אהלן, בעוד אני מנסה לצפות בוידאו דרך אתר אמריקאי, קופצת לי הודעה שהצפייה מתאפשרת רק לתושבי ארה"ב. איך אני יכול לשנות את ההגדרות במחשב, כך שהאתר יזהה אותי כתושב ארה"ב? זקוק מאד לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ברצוני לשדרג את האינטרנט שלי למהירות של 3 לערך, עברתי חבילה והכל טוב אבל היום התברר בבזק כי התשתית אינה מאפשרת מהירות של 3 וכדומה, האם הגיוני הדבר ? האם יש איזורים שלא מוכנים לאינטרנט מהיר באמת ?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  20. שלום, יש לי את הראוטר Edimax BR-6204-WG ואשמח לדעת אילו דרכים קיימות כדי להגביר את העוצמה. אני מתחבר לראוטר דרך iPod Touch 2G, ככה שאם יש פתרונות ברמת המחשב שמקבל אינטרנט אל חוטית זה לא נוגע אליי. בנתיים מה שאני יודע לעשות זה רק מרכז אות שעשיתי עם כמה שכבות של נייר כסף והצבתי על האנטנה של הראוטר עם דף אחר. האם יש פתרונות ברמת תוכנה-Custom firmware, חיפשתי בגוגל את השילוב של הדגם + Custom firmware ולא מצאתי תוצאות מתאימות, האם אני מפספס משהו? האם יש פתרונות ברמת חומרה - אנטנה חדשה גדולה יותר או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by טאז,

היי בעבר הציק לי המסנדר שבא עם וינדוס הורדתי אותו עם איזה פקודה בהפעלה והיתברר לי שכיום אני לא יכל לקבל סיוע מרחוק הפקודה היתה התחל הפעלה Rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove איך אני יכל לבטל את זה כדי שאני יוכל להישתמש בסיוע מרחוק מסנגר לא הכפת לי שיחזור המסן של היונדוס בתודה טאז

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  22. היי, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעיה בתפיחת פורטים. ברשותי ראוטר TP-LINK , אני משתמש בו כבר קרוב לשנה, ובנתיים זאת הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה לי... הבעיה היא כשאני פותח פורטים לאייפי הפנימי של הראוטר (אצלי למשל זה 192.168.1.100) הפורטים אמורים להיפתח והמידע בהם אמור לעבוד בלי בעיה... אבל לא הפעם, אין לי מושג למה, אבל כשאני פותח פורטים (כולל הפורטים שכבר כללתי ברשימה) הם פשוט לא "נפתחים"... היום למשל ניסיתי לפתוח את 4500 בשביל תוכנת שיתוף קבצים מסויימת, וכשבדקתי את הפורט זה הראש לי שהוא עדיין חסום... ניסיתי לפתוח פורטים גם לאייפי 192.168.1.1 בתקווה אולי זה יעבוד משום מה, אבל גם זה לא עבד... עלה לי הרעיון שאולי בזק חוסמת אותי כי אני מוריד די הרבה חומרים מהאינטרנט, אב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by whitiger19,

שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by ran1809,

כמה שזה נשמע מצחיק אבל שאלתי היא כזו: עשיתי לעצמי רשימת אנשי קשר במייל של גוגל (Gmail) עכשיו אני רוצה לשלוח לכמה אנשי קשר שלי את אותה הודעה ופשוט ללחות עליהם ושהם יתווספו כמו באוטלוק אבל אני לא מצליח לעשות זאת אם אני לוחת על אחד אז הוא לא מתווסף לזה שלפניו אלא מחליף אותו! אשמח לדעת איך אני שולח הודעה לכמה נמענים יחדיו? תודה רן

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  25. יש לי חיבור ADSL של 8 מגה בבזק בינלאומי. הורדות מהשרת של בזק בינלאומי תקינות ויורדות על המקסימום, כמו גם הורדות מראפידשר פרמיום. לעומת זאת בזמן האחרון ה-uTorrent כמעט לא זז, ניסיתי גם את טורנט הבדיקה של אופן אופיס וזה לא עובר את ה-30-40K ובקושי מתחבר ל-SEEDS. דיברתי עם נציג של בזק בינלאומי שהכחיש שהם חוסמים את התוכנות האלו ואמר גם שהם לא תומכים בהן. יש לי ראוטר Linksys WRT54GL. ניסיתי עם קושחה DD-WRT שהייתה מותקנת, עכשיו התקנתי TOMATO ללא שינוי. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב ושוב ללא שינוי. כל הפורטים פתוחים ואין FIREWALL. ניסיתי גם את TCPOPTIMIZER וזה לא עזר. נראה לי שזה עניין של החודשים האחרונים, בעבר זה היה הרבה יותר מהר. מה אתם מציעים לי לעשות? האם יש עוד פתרון…

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.