עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, כרגע יש ל חבילת גלישה של 15MB גלישה בבזק, רציתי לשדרג מהירות ל 40MB ואמרו שאני צריך להחליף ראוטר לאחד שיתמוך במהירות הזו. כרגע יש לי את D-Link 2760u של בזק - http://www.dlink.co.il/il/products/3/1419_b.html ויש לי גם את המודם המובנה לוח אם, בנוסף לכרטיס רשת אל חוטי שהתקנתי - http://ksp.co.il/?uin=11605 המודם שלי בלוח אם יספיק כדי לתמוך במהירות 40MB או הכרטיס רשת האלחוטי? הראוטר הזה יספיק או שאני צריך לקנות אחר? אשמח לשמוע המלצות לראוטרים במידת וצריך, סכום עד כ 200 - 300 שקל

• 7 תגובות
    • 10.1k צפיות
  2. Started by Guy950,

היי יש לי את המודם wrt54gl שאצלי כבר 4 שנים ויותר, ועכשיו הגיע הזמן ללמוד להשתמש בו המחשב הקודם שלי היה מחובר לראוטר ברשת אלחוטית שאליו היה מחובר אקס בוקס 360 שהיו מתחברים לרשת בלי בעיה וגולשים באינטרנט בלי בעיה. אני אציין שהמחשב הקודם שלי היה עם XP. כשהמחשב הזה מת מרוב שהוא היה ישן, הראוטר עבר איפוס לפני המחשב החדש כי משום מה הוא הפסיק לעבוד באינטרנט. הוא "שכח" את כל הנתונים שלו, ובעזרת התמיכה התכנית של הספקית שלנו חיברנו אותו מחדש. עכשיו יש לי את המחשב החדש בעל ווינדוס 7 כמובן, וניסיתי לחבר את האקס בוקס למחשב ולרשת והכל נכשל, ואז לפתע נדלקה לי הנורה הקטנה מעל הראש ועליתי על הבעיה למה אני מנסה לחבר את האקס בוקס לאינטרנט ונכשל. בעיקרון שלבי הבדיקה של האקס בוקס הולכ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by JHONLEV,

התחברתי לרשת אלחוטית עם השכן, יש לו מודם(לא מודם, הדבר הזה ששולח אינטרנט ) . קניתי USB שקולט אותו, קלטתי אותו אבלה הדפדפן לא מה אני צריך לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by wisha,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני צריך כרטיס רשת חזק. יש לי בדירה אינטרנט אל חוטי (12 מגה). ויש עוד שני מחשבים אחרים שמשתמשים בו.. הראוטר הנוכחי שלי הוא TP-link של הוט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יציב.. מהיר... בלי בעיות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. פתחתי כבר נושא על זה, אבל כנראה לא ניסחתי את עצמי טוב ואנשים בכלל לא עזרו לי, אז עכשיו אני אנסח את זה בקצרה: יש לי רשת אלחוטית של ALCATEL שבזק התקינו לי, יש 2 מחשבים על הרשת, יש לי בעיית פינגים נוראית! כל חצי דקה בערך הפינג קופץ פי 5 בערך (אני ואח שלי משחקים במשחקי רשת אז אפשר לדעת לפי הפינג במשחק). זוהי הבעיה הכללית, יש לי פינגים נוראיים ופינג בלתי נסבל. מישהו כאן יוכל לעזור לי בלהציע לי דרכים איך לשפר את הרשת? תודה מראש ובבקשה לא לסטות מהנושא!

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by k22,

אני יושב מול המסך כ30ס"מ ממולי נימצא המודם והראוטר והמחשב צמוד לי ממש לרגל. תמיד אני יושב וכואב לי הראש אני מרגיש שיוצא קרינה חזקה מהמודם מהראוטר מהמסך ומהמחשב. יש מצב שזה עושה או שזה סתם פסיכולגי?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by Elad Rodrigues Lopes,

אהלן אני מעוניין ברכישה של מתאם רשת על חשמל (PLC), ורציתי שתמליצו לי בבקשה על האופציה הכי משתלמת במחיר ואיכותית שאפשר להשיג בארץ ושתיהיה זמינה לרכישה מיידית בלי הזמנות וכאב ראש, דרך אגב אני גולש על 100mb הורדה ובסביבות ה3mb להעלאה אם אני לא טועה, תשתית של הוט ואם אני לא טועה גם הספק.

9. לצערי אין ברשותי ציוד מיוחד, מדובר במחבר RJ45 כמובן, מוצלב.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by kalda01,

יש לי סוויצ' נטגיר דגם GS105 וראוטר אדימקס BR6524. ניסיתי לחבר בינהם עם כמה וכמה כבלים שונים והסוויצ' לא מזהה את החיבור. חיבורים אחרים לאותו סוויץ' מזוהים בלי בעייה. הבעייה לא קיימת עם סוויץ' אחר שיש לי(ישן יותר) מה יכולה להיות הבעייה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מחובר ל ADSL עם ה B-FOCUS ROUTER 312+ שיש לו רק יציאה למחשב אחד עד היום ההיתי מתחבר עם החיגן הרגיל ,עכשיו נכנסתי להגדרות שלו ושיניתי אותו לרואטר והכל עובד כמו שצריך. אבל הרעיון הוא לחבר עוד מחשב אחד ברשת,אז פיתרון אחד הוא לקנות HUB ולחבר את שני המחשבים ל HUB ואז למודם.הבעיה היא ש HUB רכיב 'טיפש' ויכול להיות סתם עומס ולכן הרעיון השני הוא לקנות SWICH ,רק שפה זה מסבך קצת את העיניין כי ל SWICH יש כתובת משלו וזה עוד רכיב עם הגדרות משלו ונראה לי שצריך לכבות את DHCP ברואטר ולתת כתובות סטטיות כדי שזה יעבוד וזה ניראה לי קצת כאב ראש אז מה כדאי לי לעשות? ודבר נוסף איזה כבלים אני צריך בין ה HUB/SWICH למחשבים ובין ה HUB/SWICH ל ראוטר? ד.א אם משהו יכול לתת לי לינק לרשימה של פורטי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תמיד בשעות יום מ12 בצהריים עד 12 בלילה ככה +- יש לי לאגים במשחקי רשת, באתרים של חו''ל וכו'. אבל בום באיזה 12 בלילה ככה +- פתאום הכל עובד חלק ומהר, אין יותר לאגים אין בעיות איטיות. למה זה? ומה אפשר לעשות בעניין?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by ronbs100,

שלום מעונין בראוטר לרשת אלחוטית לבית של 100 מ"ר. ראיתי את הראוטר של נטגיר שבמפרט נאמר שהוא MIMO G יש לי אינטרנט של כבלים של הוט. המודם של הוט מוציא יציאת רשת ראיתי בכמה מקומות שיש בעיות עם הראוטר הזה בכבלים. למרות שבמפרט נאמר שהוא מתאים גם לכבלים. בחנות נאמר שזה בסדר לכבלים. האם הראוטר הזה יעבוד לי בלי בעיות בכבלים? אשמח גם לחוות דעת על הראוטר הזה ביחס לאדימקס 6204 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, קרובים שלי מגיעים מארה"ב ואני צריך ראוטר. מנסיוני הראוטרים של לינקסיס הכי טובים. האם אני טועה ? באתר של לינקסיס ראיתי את דגם WRT610N והדגם WRT600N, שניהם בתדר N אבל הם DUAL BAND, משמע הם עובדים בשני תדרים במקביל. ראיתי גם את הדגם שנמכר גם בארץ WRT350N. אני צריך: טווח הכי גדול שיש (3 קומות), רוחב פס הכי גדול שיש למהירות הכי גדולה שיש באלחוט. ואם יש עוד תוספות הרי זה מבורך. התקציב לא מוגבל. מה היייתם ממליצים. בתודה מראש ערן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlomom,

שלום, יש לי רשת אלחוטית בה שני מחשבים עם כרטיסי רשת שונים מתחברים לראוטר 3Com 3CRWE554G72T המחובר למודם ECI של בזק ADSL. חיבור האינטרנט מתנתק לעתים. לא יודע אם האשם במודם או בראוטר. לאחר ניתוק אם אני נכנס לראוטר אני יכול לראות ב LOG שבוצע חיבור מחדש לאינטרנט PPPoE ואין כלום ב LOG לפני, מה שגורם לי לחשוב שזאת בעיה בראוטר. אני מפעיל eMule ברקע כמעט תמיד. יש לי את גרסת הראוטר האחרונה מ 15 לאוקטובר v2.01.10. 1. האם יש עוד מישהו עם אותו ראוטר שחווה בעיות כאלה ? 2. מה אתם מציעים לעשות ? 3. האם יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע כדי לעלות על מקור הבעיה ? :nixweiss:

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, הנתב שלי בשלבי גסיסה מתקדמים, ואחרי נסיונות רבים להחיותו, מסתבר שכנראה מדובר בבעיית חומרה בנתב. לכן, אני צריך לקנות נתב שיתאים לרשת הביתית שלי, שאלו הם המאפיינים שלה: - חיבור של 750Kbps דרך בזק, בעזרת נתב ROTAL - RTA1320a (שסופק ע"י בזק). - מחשב אחד מחובר בחיבור קווי, ושניים אחרים מחוברים בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בתקנים IEEE802.11 מסוג B ו-G, במהירות של עד 54Mbps. מדי פעם מחשב אלחוטי אחד נוסף קופץ לביקור. - מרחקי שידור של שלושה מטר (אנכי) למחשב אחד, ועשרה מטר (אופקי) למחשב שני. כבל באורך שני מטר למחשב השלישי. כמו שאפשר לראות מהנתונים, אין לי רצון מיוחד להשקיע בנתב שמספק מהירויות של מאות מ"ב לשניה, מאחר ואין לי יכולת להשתמש או צורך (אין העברות קבצים ענ…

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  17. האינטרנט שלי גולש סבבה בלי היתנתקויות שאני משתמש בו אבל כשאני לא גולש בו אז הוא מתנתק לי וזה הורג אותי. אני מוריד משהו , הולך ל10דקות , חוזר והאינטרנט מנותק! אני לא יודע למה זה ואיך לתקן את זה , מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  18. כאשר יש בבית חיבור טלפון מסוג VOIP ולא בזק, האם ניתן לחבר את המחשב לפקס? אם כן - כיצד? איזו חומרה? איזו תוכנה? (VOIP הכוונה של אחת החברות המסחריות כמו הוט, 013ברק, סמייל 012 או 018)

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  19. התחברתי לסלקום TV ראוטר מודם של בזק בממ"ד. ( חדר עבודה עם מחשבים מחוברים ישירות לראוטר.) מסלקום שמו לי מגביר טווח מחובר לראוטר ישירות בממ"ד + מגביר טווח בסלון שמחובר לממיר בכבל. ( האמת חיברתי אותו בכבל לראוטר ישן שישמש כרפיטר בסלון כי אליו מחובר גם מחשב HTPC בכבל ולכן הממיר והמחשב בסלון מחוברים בכבל לראוטר שמתפקד כרפיטר והרשת עובדת מצויין כמעט כמו גלישה בחיבור קווי לאחר בדיקת מהירות. ) אני רואה את הרשת 5G וה 2.4 G יש במגביר טווח מדבקה מאחור עם סיסמא ך 5G ול 2.4G אני מכניס ולא מצליח להתחבר. גם הרפיטר שאני רואה את הרשת WIFI שלו לא מצליח להתחבר ממכשיר סלולר כבעבר עם הסיסמא הישנה/קיימת של הרשת הביתית. אשמח לעזרה בנדון. התקשרתי לסלקום.... אמרו שלא ניתן להתחבר עם מכשיר סל…

• 7 תגובות
    • 14k צפיות
  20. Started by אור כהן,

רציתי לישאול שאלה, אם אני קונה כרטיס רשת אל-חוטי בטכנולוגיית WI FI, ויוצא לנקודות WI FI (כגון אילת), ומפעיל משם את המחשב, האם למחשב שלי יהיה אינטרנט מחיבור הWI-FI (כמו מחשבים ניידים)? ובמילים פשוטות, אם אני יקנה כרטיס WI FI למחשב האישי שלי והעמוד בנקודת WI-FI, המחשב שלי יוכל ליפעול באינטרנט? הנה קישור לכמה ממוצרי הWI FI, אם יש טובים יותר במקרה שהכרטיסים האלה נועדו לחיבור WIFI תכתבו אותם. האם יש כרטיסי מחשב שתומכים בHOT-SPOT? חיבור PCI (הוא נועד לWI-FI?) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472882 חיבור יו-אס-בי, האם הוא נועד לWI-FI)? http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imTEW-429UBmc&Cat2Cat1ID=213&Cat2ID=725&aff=Zap〈=he בתודה רבה, אור כהן

21. Started by alex15,

אני צריך כרטיס רשת USB שיהיה N קצב ההעברות 300 Mbps יש שני קירות אבל יש גם דלת אז אם הקליטה תהיה לא טובה אני אפתח את הדלת 1.תקציב: 400 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524n 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 10-15 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) . נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb ) 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס : שלא יהיה בו ניתוקים .והקליטה תהיה בסדר אני צריך גם המלצות לכרטיס , ואני צריך אם זה ישפר את הקליטה אנטנה ל כרטיס רשת USB יש לי ראוטר של אדימקס D-Link DWA-140 RangeBooster N USB Adapter http://www.dlink.com/products/?pid=652 Edimax EW-7718Un USB nMax Wireless 11n http://www.edimax.ro/en/produce_…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לנו שתי מחשבים, תשתית + ספק, עכשיו במחשב השני אני רוצה לעבוד דרך ספק אינטרנט אחר ! (כי אני רוצה ספק עם סינון אתרים מסויים למגזר הדתי, שבדיוק מתאים לי) האם אני יכול לעבוד דרכו בלי לשלם על עוד תשתית? אולי לחבר שתי מודמים שונים לכל מחשב? האם יש נתבים מוסימים שיכולים לקלוט לכל מחשב ספק שונה על אותה תשתית? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. היי, בניתי אתר דינאמי ב-Java, והוא מותקן על שרת Websphere בביתי ויש לי IP קבוע בבית. עד כאן הכל נחמד. יש לי דומיין שהוא למשל : www.example.co.il . כיצד אני מחבר בין הדומיין לבין השרת. כלומר אם מישהו יקיש בדפדפן שלו את שם האתר שלי www.example.co.il אז זה יפנה לשרת שלי ויציג לו את האתר. תודה !!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלא תהיה כניסה אוטומטית לראוטר .... אלה לוגאין כול פעם מחדש ...

25. יש לי 2 מחשבים ברשת בבית עשיתי שיתוף מדפסות.איך אני מדפיס ממחשב למחשב השני שיש בו את המדפסת?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.