רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ראוטר ה edimax שלי (שקיבלתי מנטוויזן) נדפק סופית, גם לפני שהוא נהרס הוא לא הצליח להתמודד עם שיתוף קבצים לאורך זמן (האינטרנט הואט קיצונית והפינגים קפצו לשמיים) רציתי בבקשה לקבל המלצה לראוטר קווי איכותי שיוכל להתמודד עם שני מחשבים שמפעילים תוכנות שיתוף קבצים ועדין להתמודד עם גלישה רגילה ברשת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכם ההורים בנו בית חדש ובעצתי ניתבנו תעלות תקשורת בתוך הקירות ככה שישמשו לתקשורת מחשבים. הרעיון היה לבנות רשת ביתית מעל הממוצע מבחינת המהירות וכו. קניתי כבל כבלים של CAT7 והשחלתי אותם כבר לתעלות התקשורת + חיווט השקעים כנדרש. כאמור כל הכבלים מתרכזים במקום אחד שבוא ימוקם ארון תקשורת שיכיל את המודם ראוטר אם נצטרך + סוויץ . השאלה שלי כרגע זה הציוד שיש לי מודם כבלים MOTOROLA SB4200 הרעיון הוא לבנות רשת של 1GB עם אפשרות ניהול הרשת וחלוקת תעבורה לשלטתי כמה שאלות: התקציב הוא 3000 ש"ח לכל העסק איזה סוויץ לבחור שיהיה לו אפשרות ניהול דרך WEB או אפשרות ניהול שיהיו די פשטניות איזה רואטר לבחור ? האם יהיה צורך בראוטר אם המודם יהיה מחובר לכבלים בחיבור קבוע ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב איך אני יכול לגלוש בלי שהספק=שרת יוכל לצוטט לגלישה שלי ? האם HTTPS השרת יכול לראות מה רשמתי ? ואיך אני יכול לגלוש כך לכן האתרים ? האם PROXY יכול לעזור ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים ומחשב נישא שאני מתכוון לקנות, הבעיה היא ששני המחשבים הנייחים נמצאים בקומות שונות בבית בחדרים רחוקים, אז אני צריך ראוטר שיוכל לקשר בין שני קומות.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בבדיקת פורטים כתוב Checking port 39468 on 82.81.141.186... Error! Port 39468 does not appear to be open יש לי 5 מגה על כמה לשים ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אוקי שלום. עשיתי לאח שלי פירמוט במחשב ועכשיו משום מה אני מחבר קבל רשת יש לי ירוק בכרטיס אבל המחשב לא מזהה אני עושה לו ליצור חיבור רשת חדש אבל אין לא מוצא כלום =\ התקנתי שוב תיונדוס ולא עזר למה זה קורה? אם למשוה יש מוסג תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, בחיפושי ברשת למצוא איך אני יכול לפצות על המרחק שלי בין המחשב לאקס בוקס מצאתי שיש המצאה חדשה שלא דורשת אלחוטיות... קוראים לה homeplugs... זה בעצם מתאם שמכניסים לשקעי החשמל ויש להם מהצד השני כניסה לכאבל רשת ואז ככה אם מחברים שניים אפשר לקבל רשת ביתית חוטית (שבשביל האקס בוקס זה יותר טוב בשבילי...) רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנות בארץ שמוכרת אותם או אם מישהו מכם התנסה בהם...
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לאחר זמן מה לאחר שאני מתחבר ל3COM (192.168.1.1), ולא עושה בו שימוש, הוא מתנתק אוטומטית - כלומר, אם אנסה לבצע כל פעולה הוא יחזיר אותי למסך הכנסת הסי סמה. אני רוצה שזמן השהייה במערכת ללא ביצוע פעולות יהיה גדול יותר, איך גורמים לכך? האם יש קשר לfirwall >SPI? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חברים שלום אחרי כמה שנים שאני משתמש באינטרנט הסלולארי של חברת פלאפון מאוד שמחתי שהם סוף סוף נותנים חבילה נורמאלית לגלישה במחיר סביר . החלטתי לקנות מודם USB ולחבר אותו במקום האינטרנט הרגיל וככה כאשר אני צריך אני לוקח את המודם ומשתמש בו מחוץ לבית המהירות ממש טובה והמחיר סביר קניתי את המודם USB של TELIT כולל חבילת גלישה 10 גיגה ב120 שקל לחודש בבדיקה שלי אני לא רואה שאני מגיע ל10 גיגה בחודש.. אז זה היוצא סביר. בקיצור מה אתם אומרים על זה? התחילו להיות סוף סוף שחקנים חדשים בתחום האינטרנט הביתי? נראה ירידת מחירים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את הps3 למחשב דרך אקסספוינט בבדיקה התחברות שאני מבצע הכול יוצא טוב חוץ מ nat type שהוא לא מצליח אני מקבל שגיאה 80130203 שאומרת משהו לגבב הפורטים, אין לי ראוטר אז איך אני יכול לפתוח פורטים
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בבית (נייח) שהיתי רוצה להתחבר אליו מכל מקום בעולם, ברשת הביתית שלי 5 מחשבים כלומר יש ראוטר ASUS והמחשב הספציפי הזה מחובר דרך ACCESS POINT שהגדרתי מראוטר EDIMAX בחיבור כבל רשת כמובן. הגדרתי בווינדווז את כל מה שצריך ובתוך הרשת הפנימית אין לי בעיה להתחבר למחשב הזה, אבל שאני רוצה להתחבר מבחוץ אני לא מצליח... התקנתי על המחשב את שירות DYNDNS וגם זה לא עובד, פתחתי את פורט 3389 בנתב אך גם זה לא עובד.... ביטלתי FW במחשב ובנתב ולא עובד בקיצור אני בבעיה, פשוט לא מצליח לנתב את הRDP דרך הנתב למחשב הספציפי הזה שכמובן מוגדר לו IP בכרטיס הרשת. על המחשב מותקן XP PRO ואני כבר על סף ייאוש..... הסיבה לדחיפות טיסה לחול להרבה זמן ויש על המחשב המון מידע שאזדקק לו גם שם.. אשמח …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב כמו שאפשר לראות במפרט בצד. ועכשיו גם עוד אחד "חדש" p3 667 ... איך אני עושה שגם בפנטיום 3 יהיה אינטרנט בלי עוד נקודה או עוד מודם?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחשב הראשון (במפרט) יהיה מחובר ישירות לראוטר ולמודם (1.5MB אם זה משנה) והמחשב השני שנמצא בקומה מתחת יתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי חשבתי על הראוטר הזה http://tms.co.il/product/5463 אני לא צריך מהירות שיא במחשב שמחובר בקו האלחוטי , כי השימוש בו הוא רק לאינטרנט ומשחקי פלאש. מה דעתכם ? ואשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי PCI תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com עם מודם כבלים.....יש לי מהירות אינטרנט של 1.5 מגה(אני אמור להוריד על 180 kb\s) עכשיו הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להוריד ב utorrent ובהורדות ישירות אפילו מרפידשייר יותה מ 30 kb\s לפני שקניתי את הנתב הייתי מוריד על 180 kn\s אתם יודעים מה הבעיה אני חייב עזרה!
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אפשרי לקחת מחשב שישמש כשרת ולהרכיב בו כמה כרטיסי רשת וככה לחבר אליו ולהגדיר שיתוף לכמה מחשבים שונים? אני יודע שאפשרי לעשות את זה למחשב אחד בלבד, אבל לכמה מחשבים זה אפשרי? או שעדיף כבר לקנות ראוטר? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שיניתי את הסיסמה שלי בGMAIL לסיסמה שאני לא זוכר אבל את הסיסמה הישנה שלי אני דווקא זוכר, קרה לי פעם שפרצו לי למייל של וואלה ושלחתי להם דואל עם הפרטים והסיסמה הישנה והם שיחזרו לי לסיסמה אחרת כי הבאתי את הסיסמה הישנה. יש איזה מקום בתוך GMAIL שאני אוכל לכתוב להם משהו דומה? כי בשאלה ותשובה סתם חירבשתי שפתחתי את האימייל. אם אתם יכולים גם לעזור לי לנסח להם מייל באנגלית אני אשמח כי אני די גרוע באנגלית תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב ככה לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית. המחשב והראוטר שלו ממוקמים בחדרים נפרדים. כרגע יש לו בעיה (שהופיעה רק עכשיו,כלומר הוא עבד תקופה ארוכה כאשר הכל טוב) שהוא יכול להתחבר לאיסיקיו,תוכנות שיתוף למיניהם וכד' אבל הוא אינו יכול לגלוש באינטרנט (פיירפוקס/אקספלורר). למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר מקום בו אוכל לקנות כרטיסי רשת עם 4 פורטים (קרי 4 NICS בכרטיס PCI אחד ) ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברה. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי, התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. רציתי לדעת כמה דברים: א. האם לכל ראוטר אלחוטי יש בנוסף אופציה לחיבור חוטי? ב. איך בדיוק מחברים את הראוטר? ג. האם אני צריך לחבר למחשב המשני משהו שבעזרתו הוא יקלוט את הראוטר? (מקווה שהייתי מובן). בבקשה המליצו לי על דגם מסוים ותנו לי פרטים עליו ומאוד יעזור גם אם תאמרו לי באילו רשתות ניתן לרכוש אותו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של siemens, כזה שמקבלים מבזקסטור... יש לי גם טלפון אלחוטי דיגיטלי של Uniden. הבעיה היא שבכל פעם שמתקשרים אליי לבית האינטרנט מתנתק... יש למישהו מושג למה זה קורה? אולי משהו בהגדרות? Aviko
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא עולים לי אתרים אחרי שאני מוריד טורנטים . אני בה בבוקר סוגר את הטורנט מנסה להיכנס לאתרים ולא עולים אז אני צריך להוציא מהחשמל את הראוטר ולחבר מחדש כדי שיעבדו. קניתי את הראוטר הזה בגלל שיש לו שם של חזק בP2P . איך אני מסדר את זה ? ואם שווה לי להתקין את הfirmware של dd-wrt ? זה נותן שיפור ?
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
צריך עזרה ! לא מצליח להקים רשת ביתית כדי לשתף דרכה אינטרנט בדרך אלחוטי בין שני מחשבים מחשב ראשי מקבל אינטרנט דרך מודם סלולרי של סלקום למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי פנוי פעיל במחשב , במחשב השני (שלי , אותו אני רוצה לחבר לאינטרנט) גם יש כרטיס רשת פעיל ותקין . איך אני יוצר בינהם חיבור ?? אני רוצה שהמחשב שלי יקבל אינטרנט מהמחשב השני שמקבל אינטרנט דרך המודם הסלולארי . אני צריך להגדיר בינהם רשת רגילה לא ? (שיתוף הרדיסקים .....מדפסות ...וכו) ולאפשר בסך הכל אפשרות אינטרנט במחשב הראשי עם המודם כאשר מדובר בשני מחשבים זה אמור להיות פשוט לא ? אם זה קוי אז כבל מוצלב ....אבל אם זה אל חוטי - איך אני עושה ? הבנתי שאני לא זקוק לראוטר עדיין למרות שמדובר באלחוטי , אבל איך אני עושה את זה …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-