רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה, האם כאשר ההוטבוקס משמש כמודם בלבד הוא גם מחייג את ההתקשרות L2TP עם הספק או שהנתב שמחובר אליו צריך לבצע את החיוג הזה? האם משתלם להחליף את המודם מוטורולה אינטרנט והמודם מוטורולה טלפוניה שלי בהוט בוקס? אם ההוטבוקס מבצע את החיוג לשרת הL2TP בעצמו ואני יוכל להגדיר את הנתב 1043ND שלי לdynamic ip הרי זה יתן חיבור הרבה יותר יציב לא?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול להסביר לי.. מי אחראי למהירות האינטרנט שיש לי כרגע הספק אינטנט או התשתית?? אם אני ירצה להגדיל את המהירות אני יצטרך לשנות בשניהם או לשלם יותר בשניהם?? תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי. ברשותי נתב של בזק Dlink 2650u ומערכת ההפעלה שלי היא win7 32bit
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מבנה הרשת: - נתב משולב של בזק - Netgear DGN1000 שמחובר לשקע הטלפון בקיר, מחייג את החיבור ומשמש כ-bridge בלבד ללא שידור אלחוטי. - נתב אדימקס BR6574 שמחובר לנתב של בזק בכניסת wan ולמחשב בחיבור קווי. בנוסף משדר אות אלחוטי לשאר המכשירים בבית (שני ניידים, אייפד, אייפונים PS3 ועוד...) - תשתית בזק, ספק בזב"ל, מהירות הורדה 10M. עד היום הכל עבד כמו שצריך חוץ מדבר אחד - החיבור האלחוטי שהיה מתנתק לפחות אחת לשעה וחוזר אקראית לאחר מס' דקות או לאחר ניתוק מהחשמל... לפני כשבועיים עדכנתי גרסת קושחה בנתב לגרסה הרשמית האחרונה של אדימקס (1.76) אך לא חל כל שיפור. משיטוט בפורומים שונים הבנתי שזו בעיה נפוצה בנתבים של אדימקס מהדגם הנ"ל ושע"י עדכון לקושחת dd-wrt ניתן להשיג יציבות בחיבור אלחו…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול התקינו אצלי תשתית הוט 20 מגה עם הוטבוקס (בתפקיד מודם+ראוטר). ספק: בזק בינלאומי. כמובן שאני לא מקבל 20 מגה, אולי פעמיים ביום בדיקות מהירות (speedtest.net, speed.hot.net.il) מראות 20 מגה, שאר הזמן אני רואה 1-3 מגה. היום הגיע שוב טכנאי שינה את התדר ל-5Mhz במקום "אוטומטי". בדיקות מהירות שוב מראות מהירויות זוועתיות. האם הבעיה יכולה להיות באשמת הראוטר? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי 10מגה של בזק אתמול ולא לקחתי אלחוטי רציתי לדעת מה מומלץ?עד 300-350 ש"ח מה אני רוצה מהראוטר? פילטר של IP קבוע כלומר לפי כתובת מאק קליטה טובה,אמנם אני לא רחוק אבל לא רוצה להתרחק 10-15 מטרים ולראות קו אחד. יעצו לי על ה linksys e1000 וראיתי את הלינק הזה גם: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm מה אתם ממליצים.???
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מודע לבעיית חוסר מודומים VDSL בארץ ומתוך רצון להימנע מזה המוצע על ידי בזק המשלב נתב ומודם החלטתי לחכות עם הרכישה. כיום אני בחבילת 30 מגה ADSL 014 גולש יציב בלי בעיות על ראוטר של לינקסיס ומודם של בזק http://www.baudtec.com.tw/p_adsl2+%20router_r243r1.htm# למה אני מוגבל ל 15 מגה ולא ל 24 מגה תיאורטיים אשר נתמכים על ידי המודם בתקן ADSL 2? אני מוכן ל"סחוב" על 24 מגה למרות החבילה של 30 מגה שאני משלם העיקר לא לקנות מבזק. אך למה אני לא מקבל את המהירות התיאורטית הנתמכת על ידי התקן? תודה מראש משה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת אם הראוטר TL-WR1043ND של חברת TP-LINK יכול לשמש כנקודת גישה. לפי הפרטים שמצאתי באתר האינטרנט הרשמי שלהם הוא תומך ב WDS. רציתי לשאול ולהתייעץ כאן על מנת להיות בטוח לפני שאני קונה אחד כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מצלמת IP מסוגFOSCAM דגם FI8918W אני לא מצליח להתקין אותה, הראוטר פשוט לא רואה אותה, צריך אולי לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין ליצור WDS בין 2 ראוטרים בכל קומה. ברשותי יש לי LinkSys WRT54GL וממה שאני מצליח להבין מהאתר שלהם שאין לו תמיכה בWDS ולכל ראוטר שלהם... האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי כולם, אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי לאינטרנט. אתמול נשרף לי המכשיר הקטן הכחול (לא יודע אפילו מה היה תפקידו, מפענח אולי? בכל אופן, החברה המייצרת זה Thomson). היום בא טכנאי מהוט ועכשיו אני עובד במצב שהוט קוראים לו "קומבו" - טלפון ואינטרנט דרך המודם Arris. קודם הטלפון היה דרכו והאינטרנט היה דרך ה- thomson. השאלה שלי הייתה האם זה ישנה לי משהו בגלישה? בינתיים ראיתי שזה כן, כי אני לא יכול יותר לעבוד עם הנתב שיש לי (Linksys WRT54G) כי אם אני מחובר דרכו יש כל הזמן ניתוקים. האם מישהו מכיר דרך לגרום לו לעבוד כמו שצריך ללא חייגן עם הוט ודרך ה-arris? אם לא, איזה ראוטר עובד טוב בקומבינציה הזו? אני בדרך בבית עובד גם ב-wifi עם עוד לאפטופ נייד... לצורך ההגינות, פרסמתי את השאלה גם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום קניתי חדש.. בהגדרות אני מנסה להגדיר אותו לפי מדריך ההתקנה. והבעיה שאחרי שאני מגדיר הכל ל חיבור L2TP שמתי משתמש וסיסמא וגם את שם השרת של נטוויז'ן.. אני עושה SAVE וזה כותב CONNECTING... שעה ככה לא מתחבר.. וזה עושה רפרשם מעצבנים. וכשאני אני מגדיר את סוג החיבור לDynamic IP אז הכל בסדר ויש אינטרנט מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא בתשתית 12M הוט עם 012 לפני מספר ימים החליפו לי ל"הוטבוקס" החדש של הוט שהוא גם ראוטר עם אנטנה פנימית מאז כל סרט שאני רואה במחשב המחובר ברשת אלחוטית נתקע כל הזמן ולא ניתן לראות רצוף הבעיה לא היתה קודם עם אותם מחשבים ומרחק-רק הראוטר היה של "אמביט" כיצד ניתן לפתור את הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חייב את עזרה שלכם ולכמה שאלות דחופות : יש לי ווילה בעלת 2 קומות , בקומה למעלה יש לי ראוטר מסוג : LinkSys WRT54GL ובקומה למעלה יש קליטה בכל הקומה חזקה מאוד. בקומה למטה הוא בקושי מקבל קו אחד מחשב , איפון וכו' כיום הזמנו מצלמות רשת מסביב לבית לקומה למטה . השאלה שלי היא כזאת : האם יש אופציה לקנות עוד ראוטר ולהשים אותו בקומה למטה ולחבר את שניהם ושיהיה למטה קליטה מלאה? או שיש כזה דבר שקונים מגבר מחברים אותו והוא משדר אות חזקה גם למטה? אם היש לנתב ראורטים ביחד ולעשות עוצמה חזקה בכל הבית אשמח להמלצות של ראוטרים להשים למטה... או המלצות של מגברים... תודה רבה לכולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב. קיבלתי לפני מספר רגעים אימייל שהודיע שהכתובת שלי חוברה לרשת ה NGN (סוף סוף). כיום אני גולש עם נזק בינלאומי במהירות 5 מגה (די מרוצה יחסית...). עכשיו, אני מעוניין לשדרג כמובן למהירויות ה-NGN, אבל לפני שינסו למכור לי לוקשים, אני רוצה לקבל תשובות אמיתיות, שאותן נראה לי שאקבל רק כאן: 1. האם אני צריך להחליף מודם? או שהמודם הנוכחי מתאים גם לחיבור NGN? 2. במה באמת שונה חיבור ה NGN מאשר החיבור הנוכחי? (האם אני צריך ראוטר עם עוצמה וקצב מסוים, או כבל מיוחד, או שהכל אותו דבר ויתאים) 3. מהי המהירות האמיתית שאני אקבל? (ז"א, לפי החישוב שלי במהירות של 50 מגה אני אוכל להוריד בקצב של 6+ מגה לשניה?...) תודה!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שכן שלי ביקש ממני שאאפשר לו לגלוש עם הסמארט שלו דרך הנתב שלי. אמרתי לו שאין בעיה אבל הוא לא מצליח. אני מניח שיש לי firewall עם הנתב. הנתב שלי הוא D Link 2650u. השאלה שלי איך ומה אני עושה. כדי שהוא יוכל לגלוש אשמח לתשובה כי הוא אחלה שכן, ואני גם חייב לו כסף (זה שווה כמה נקודות לא? אולי הוא יוותר לי על הכסף)
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לפורום היקר לפני מספר ימים התקינו לנו בבית קו של 013 והם שנמכו את הגירסה של הראוטר ועכשיו אני לא מצליח לשנות את הסיסמא העניין מעט דחוף כי השכנים חוגגים לי על האינטרנט מצרף גירסה של הראוטר: Device Info Model Name: DSL-2760U-BN Board ID: 96358VW2 Software Version: BN_2.26 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-102.9 Wireless Driver Version: 5.10.85.0.cpe4.402.0 תודה רבה עידו [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כשבוע הראוטר השתבש.. האינטרנט עובד רק דרך הwireless אבל בחיבור עם כבל אין אינטרנט.. המחשב כן מזהה את הרשת אבל יש אייקון אזהרה ורשום שאין גישה לאינטרנט.. הפכתי את ההגדרות של הראוטר, שום דבר לא עוזר.. ייתכן והפורטים של הראוטר נשרפו ? ואם כן איך אפשר לבדוק את זה ? הערה: זהו ראוטר WRT120N של LINKSYS
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, כיצד משרשרים 2 נתבים אלחוטיים במקום גדול בו נתב אלחוטי אחד לא מספיק ? האם שמות ה SSID יהיו שונות או אותן שמות ? אני רוצה שיהיו אותן שמות. אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
ערב פתיחת תערוכת CES 2012, הכריזה חברת Broadcom על זמינותם של שבבים המיישמים את תקן ה-WiFi החדש 802.11ac. תקן זה עתיד לספק רוחב פס הגבוה פי 3 עד פי 6 מתקן N ומיועד לתמוך בשירותים עתירי רוחב פס כמו הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. במדריך המצ"ב אני סוקר את המאפיינים של התקן ואת היתרונות והחסרונות הגלומים בו. כדאי לזכור שהתקן נמצא כרגע בשלב הטיוטה הראשונה ולכן מאפיניו הסופיים עדיין לא ידועים. המידע המופיע במדריך מבוסס על מידע המסופק על ידי חברת Broadcom ועל שיחות שקיימתי עם נציגי היצרנים. http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת סוף השבוע אני אעלה סקירה מקיפה של תקן 802.11ac. מדובר בדור הבא של תקן ה-WiFi שהודגם לראשונה ב-CES 2012. אם למישהו יש שאלה מיוחדת לגבי התקן החדש הזה, שיוסיף הערה ואני אתייחס אליה כאן או בסקירה.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר... WINDOWS 7
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר (גם מודם) של HOTBOX (כן הדפוק של הוט) ומכיוון שהוא יושב בממ"ד אני בקושי קולט בשאר חלקי הבית, קראתי שאפשר להגדיר ראוטר נוסף כ-reapeater וכך להגדיר את טווח הקליטה. השתמשתי במדריך זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הגדרתי הכל כמו שצריך או לפחות כמו שכתוב, רק נתקלתי ב-2 בעיות שאולי קשורות זו בזו. אני לא מצליח לדעת מהו טווח כתובות ה-DHCP של הראוטר של הוט, ה-HOTBOX ולכן מתקשה לתת לראוטר הנוסף שלי (שדרך אגב הוא מדגם TPLINK WR641G כתובת אי פי שונה מזו מחלק הDHCP של הראוטר של הוט. הבעייה השנייה שאולי קשורה לראשונה היא שלמרות שאני מצליח לזהות את הראוטר השני שלי כAP ויכול לנסות להתחבר אליו, ההתחברות לא מצליחה והוא מקבל אי פי ב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי משרד ובו 11 מחשבים המחוברים בחיבור חוטי ועוד כ-5-4 המחוברים בחיבור אלחוטי. כיום יש לנו מודם אשר מחובר לראוטר, המחובר לעוד לראוטר שמחובר לעוד אחד, סך הכל 3 ראוטרים, מה שמאט מאוד את התקשורת של הרשת. רציתי לדעת מה אני אמור לרכוש על מנת שכל המחשבים יחוברו לראוטר אחד ומשם למודם ולאינטרנט? כמובן שהוא צריך להיות גם אלחוטי, כיוון שיש לנו גם אנשים הגולשים מהטלפון הסלולרי ומחשבים ניידים שמשתמשים בתקשורת אלחוטית. התשתית במשרד היא 30 מגה לשניה בכבלים. מה מומלץ לי לקנות אשר לא יהיה יקר מידי אך גם איכותי ויתן את הפתרון הטוב ביותר. תודה רבה, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-