עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט. בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר). לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה. בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12. בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12. תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by sxs,

אהלן, אני ואחי מחוברים בלאן ועד עכשיו הכל היה בסדר. עשיתי פורמט במחשב שלי ומאז אני לא יכול להיכנס לתיקיות המשותפות במחשב שלו. (You have no premission, please contact administarator blala bla) הוא יכול להיכנס לתיקיות שאני משתף. עכשיו, ברור לי שמשהו השתנה... השאלה מה לא בסדר ואצל מי?(אצלי או אצלו במחשב) יש לציין שניסיתי לבדוק את ההגדרות שמוגדרות שצלו ולשים אותם אצלי... ואנחנו באותו workgroup. בבקשה עזרה או איזה קצה חוט... מה לבדוק כי אני כבר דיי משתגע פה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אתמול רכשתי את ה TP LINK 1043ND וחיברתי אותו לHOTBOX בתור מודם. הגדרתי את ה L2TP והכל התחיל לעבוד. בקומה העליונה - שבה תמיד הייתי קולט ב HOTBOX במלוא המהירות (12 מגה), פתאום בראוטר הזה שאמור להיות הרבה יותר 'חזק' קיבלתי מהירות של 1-1.5MB. ניסיתי לשנות את ה CHANNEL לבדיוק מה שהיה מיקודם וגם לשנות את ה MHZ- שום דבר לא עזר. יש לציין שבחיבור קווי הכל עבד מעולה. היום בבוקר קמתי וגיליתי שאין אינטרנט - לא ב WIFI ולא בחיבור קווי! אחרי ריסט של הראוטר- ההאינטרנט חזר לעבודה. אז מה אפשר לעשות עם הראוטר? הוא מקולקל ב 100%? (בדקתי ב TPLINK קושחה, יש לו את הקושחה האחרונה)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הכרטיס רשת הוא של 3COM דגם : 3C905-TX. במידה ולא קיים מה עושים? רק לקנות כרטיס רשת חדש? תודה שבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד וsmartphone (שמחוברים WIFI ל tplink). בגדול, נראה כי הגלישה איטית יותר מאשר המחשב שמחובר …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by oded6188,

אני מחובר לאינטרנט עם מודם-ראוטר שקיבלתי מבזק (TP-LINK).... וברגע שיוצאים מהחדר שבו מותקן הראוטר, הקליטה יורדת משמעותית עד כדי כך שאי אפשר לעבוד... אז החלטתי לפזר בבית עוד 2 נקודות גישה. מכיוון שיש לי בבית 2 ראוטרים של LevelOne שאין לי מה לעשות איתם (LevelOne WBR-6020) הרצתי כבלים מהראוטר של בזק, לעוד 2 מקומות בבית שבהם אני רוצה להגדיר את ה WBR-6020 בתור AP נכנסתי לממשק של ה WBR-6020: ביטלתי DHCP שיניתי את הIP המקומי של המכשיר למשהו שיהיה בטווח הכתובות עליה עובד הראוטר של בזק עכשיו לבעיה: מתוך 4 לפטופים שניסיתי בעזרתם להתחבר לAP החדש, הצלחתי רק ב 2 השתיים האחרים פשוט לא מוכנים להתחבר לרשת הזו.... הם מוכנים להתחבר רק לרשת האלחוטית של הראוטר של בזק ניסיתי לבטל את האבטחה, אב…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by wiper,

שלום לכולם, יש לי כרגע ראוטר אלחוטי שאליו מחובר בכבל ה vod ודרך wifi המחשב הנייד. אני רוצה לדעת האם ניתן "לפצל" את העניין ולחבר מודם ל vod ואת הראוטר למחשב בצורה אלחוטית/חוטית? הכוונה היא כזו - יש לי ראוטר ישן של בזק (ADSL) שאני רוצה לדעת האם ניתן להגדיר אותו כמודם בלבד ולחבר אותו בחיבור ישיר ל vod. במקביל יש לי ראוטר חדש שקיבלתי מ 012 ואני רוצה לחבר אותו בחיבור קווי למחשב הנייד (לצורך השגת מהירות גלישה גבוהה יותר) ובמקביל שישדר אלחוטית לניידים ולטאבלטים. האם זה ניתן בכלל ואיך עושים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by wooper,

הי אני חווה ב 2 המחשבים בשבוע האחרון בעיה שכאשר אני מוריד קובץ בפירפוקס או ב jdownloader הקובץ יורד עד שהוא מגיע לסיום ונתקע בשניהם מתקבל הודעת שגיעה ב jdownloader מתקבל no permission to write to hd בפירפוקס מתקבל could not read the source שניהם מעודכנים מה אתם מציעים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מחפש דרך לחבר רק חלק מהמכשירים בבית ברשת לVPN, בעוד ששאר הבית לא יושפע מזה. חשבתי על האופציה הזו: ראוטר "ראשי" שיש לי כבר, יתחבר לאינטרנט באופן רגיל ואליו יחוברו חוטית או אלחוטית כל המכשירים שאני רוצה בהם אינטרנט רגיל. ראוטר "משני" מהסוג שיודע לקבל קושחת dd-wrt שיחובר חוטית לראוטר ה"ראשי" וישתף אינטרנט VPN למכשירים שאני מעוניין בכך עבורם. הם יתחברו אליו חוטית או אלחוטית. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי? השאלה השנייה - איך עושים את זה? ההיגיון שלי אומר לחבר את כניסת האינטרנט של הראוטר המשני אל חיבור רשת רגיל בראוטר הראשי, ולהגדיר לו אינטרנט רגיל dynamic ip ללא חייגן. אני מקווה שזה יגרום לראוטר הראשי להקצות ip וגישת אינטרנט לראוטר המשני, ואצלו כבר אוכל להגדיר חיבור VP…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לאחר יום שלם של ניסיונות, כישלונות ולמידה דרך היוטיוב לגבי הגדרת dd-wrt כרפיטר על לינקסיס הוותיק שלי, אני פונה עליכם בתקווה כי כאן הישועה. ביוטיוב מראים מספר הסברים שונים לגבי ההגדרה כרפיטר . יש לציין כי הנני מנסה להעביר את האות ממודם של בזק מסוג Netgear DGN2200v2. מס שאלות , לפי הסרטונים ישנם הגדרות כפולות, כלומר פעם אחת הן נבחרות ובפעם השניה הן לא . השאלה מה הנכון ? - תחת Network Setup מופיעים ה IP וה- Mask זה מובן לי שהIP שונה יש לשים והMask כמו המודם עצמו . מה לגבי Geteway ? האם להגדירו לפי הIP של המודם (Netgear) ?? - תחת Connection Type מופיע הגדרת DHCP כברירת מחדל האם להשארה או להחליפה ל Disable כפי שחלק מהסרטונים ? - תחת Network Address Server Settings מופ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by iliagildin,

הראוטר של בזק היתקלקל לי ואני החלטתי גם ביגלל שיצא חוק חדש שיכולים למכור לי מודם וראוטר בכל רשת ולא חייב בזק וגם כי הראוטר של בזק לא משהו את הראוטר הזה https://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=39031&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=8 יצויין שהלכתי עליו רק ביגלל המחיר (יקר יותר טוב יותר) האם נכון עשיתי?

12. בזמן האחרון באחד ממחשבים עוצמת האות פחתה ל 12-24 Mbps (במקום 54) הזזתי את הנתב וגם את האנטנה שמחוברת לכרטיס הרשת,והבעיה לא נפתרה מה עוד ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מחפש נתב בתקציב של 500-600 ש"ח(לא כולל מתאם) שבעיקר ישמש אותי בצפיית תכני HD, הורדות ומשחקי רשת(מחשב אחד). אני מבין שמומלץ להיות מחובר פיזית במשחקי רשת, אבל אני מעדיף לקנות ראוטר חזק שיפצה על זה מאשר להתעסק עם חיבור פיזי. המרחק בין המחשב לנתב יהיה בערך 4 וחצי מטר תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by bull,

שלום, יש לי מדפסת HP 4100TN בעלת כרטיס רשת פנימי. יש לי שני ראוטרים שונים: הראשון מחובר לאינטרנט וכתובתו הפנימית 192.168.0.1 255.255.255.0 השני מחובר לראוטר הראשון לצורך קבלת אינטרנט וכתובתו הפנימית 192.168.123.254 255.255.254.0 המדפסת מחוברת לרשת של הראוטר הראשון וכתובתה 192.168.0.175. האם יש אפשרות שמחשב ברשת השניה ידפיס לרשת הראשונה? אני מריץ וינדוס 7 וניסיתי להגדיר אותה כלוקאלית כ TCP/IP אך ללא הצלחה. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ראשית, תודה לכל העוזרים בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=36651 מכיוון שהת'רד הגיע כבר ל 4 עמודים וקצת גלש לכיוונים שונים, אפשר לנעול אותו, לקחתי את כל המידע שדליתי ממנו, אציג כאן את המצב לאחר כל הדיונים, אבקש רעיונות מה עלי לעשות : מחשב I : מחובר לאלקטל משודרג מריץ XP PRO בעל כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף מחשב II : מריץ XP PROבעל כרטיס רשת מחשב I + מחשב II מחוברים בינהם בכבל מוצלב. משתמשים ביוזר באותו שם ובעל אותה סיסמא (טיפ של אחראי הפורום ת'רד הקודם) - בשני המחשבים שניהם נמצאים בקבוצת עבודה זהה : WORKGROUP מטרה : שיתוף קבצים וגלישה באינטרנט (ע"י השארת המחשב הראשון דולק). מחשב I : כרטיס רשת מובנה, אליו מתחבר המוד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by BAR - moah,

שלום חברים, ברצוני להחליף את השילוב של BaudTec + TP-Link WR741ND במודם שהוא גם ראוטר (קופסא אחת) שיתאים לתשתית של בזק, ושלא יהיה בהתחייבות שנתיים לבזק. אליו יחוברו: נייח, נייד ומדפסת אלחוטית. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים העונים על הדרישות בתקציב של עד 300 ש"ח. תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by redead,

לא יודע אם זה קשור לפורום ואם מישהו יכול לעזור אבל בכל זאת אני ינסה.. לפני כמה שבועות עברתי לדירה חדשה והגיע טכנאי של בזק ועשה לי כאן שני שקעים חדשים, באחד מחובר הראוטר ביחד עם טלפון אלחוטי והשקע השני לא היה פעיל כי לא היה לי עוד טלפון.. אתמול קיבלתי את הטלפון האלחוטי השני וחיברתי אותו לשקע ומה שגיליתי היה זה שברגע שאני מרים את הטלפון החדש הוא מנתק לי את האינטרנט!! מישהו שמע פעם על כזה דבר?? אחד הדברים המוזרים שנתקלתי בהם.. מחר כמובן אני ירים טלפון לבזק ויזמין טכנאי אבל בכל זאת אולי מישהו נתקל ויודע את מקור הבעיה אז אני ישמח לדעת. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. http://www.evga.com/articles/00467/

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מחובר בבית עם ראוטר של בזק ויש לי חבילת גלישה של 5 מגה מהירות. המקסימום שאני מקבל זה 2.5, 3 מגה בלחץ. רוב הזמן אני גולש על מגה אחד. אין לי אפשרות להתחבר קווי ישירות למחשב, הדבר הזה מצריך ממני לחבר כבל רשת של 5 מטר מהמחשב לראוטר. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי שככה זה אלחוטי שאי אפשר להסתמך על זה כמו שאפשר להסתמך כביכול על חיבור כבל. הציעו לי לשדרג את המהירות וככה אני יוכל לקבל יותר מהירות גלישה, אבל זה אומר יותר כסף. ואני לא צריך יותר מ-5 מגה, אני בקושי נמצא בבית בשביל לגלוש במחשב. מה זה אומר לי המצב הזה? האם אני אמור להשלים עם המצב ולסבול? האם ניתן לסדר את הבעיה? אולי אני צריך לשנות הגדרה בראוטר? עדכון? אין איזה משהו שאני יוכל לעשות על מנת שאני באמת יקבל מהירות של 5 …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by BigBrownBalls,

שלום, ברשותי ראוטר של Edimax דגם BR-6104 אליו מחוברים שלושה מחשבים ומודם כבלים surfboard של MOTOROLA.... מאז שחיברתי את הראוטר ישלי בעיה להוריד קבצים במירק וגם בתוכנות שיתוף אחרות כגון KAZZA ו EMULE מסתמנת איזושהי בעיה בתעבורה... \\\ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Saari,

יש לי D-LINK 6850U שמתפקד בתור מודם ונתב ואליו מחובר סטרימר וגם TPLINK TL-WR941ND בחיבור קווי שמגדיל את הטווח ומחובר גם הוא לעוד 2 מכשירים בקווי. הייתי בחו"ל תקופה והאינטרנט לא עבד בא טכנאי של בזק החריב לי את כל ההגדרות, לאחר ששיחזרתי את המערכת עם שם שונה אני שם לב שבחיפוש הרשתות עדיין יש את הרשת הקודמת (נעשו מספר ריסטים ל-2 המכשירים) עם זה לא הייתה לי בעיה אבל לפעמים אני יכול להיות מרחק של מטר מהראוטר והוא רושם שאין אינטרנט ככה פתאום. בנוסף, אין לי אינטרנט בסטרימר בזמן האחרון, כלומר הכבל מחובר, יש נורה בסטרימר הוא גם רושם שהוא מחובר אבל בפועל אין אינטרנט אצלו כשבמחשב כן יש. אני רשמתי פה מספר בעיות שלא בטוח שקשורות אבל אני שוקל להחליף את הציוד ב…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by d_caspi,

אוקיי, הנה התאורים של שני המחשבים COMPUTER # 1 ADSL WINDOWS 98 SE COMPUTER # 2 ISDN WINDOWS XP PROFESSIONAL המחשב בעל האיי.די.אס.אל ממש מגעיל, בלי כרטיס מסך טוב ETC... ואני רוצה להוריד משם דברים ולהעביר למחשב השני, היותר טוב. שאלתי היא, האם בכלל אפשרי לעשות ביניהם רשת ביתית? כמה יעלה לי כל העניין? מה אני צריך? ואיפה אני יכול למצוא מדריך שיעזור לי בכך? בתודה, דן כספי

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן. היום כל חצי שעה מתכבה לי HOTBOX (המפסק פשוט מתחלף ל0). העניין הוא שאין לי זמן לחכות לטכנאי שבוע, יש לי מבחני סמסטר בעוד זמן קצר ואני לומד המון מאינטרנט, האם אני יכול, נגיד מחר, לסוע למרכז שירות כדי שיחליפו לי לאחד תקין או לקנות חדש? במידה ואני אקנה חדש, כמה זה יעלה לי? תודה! ועוד דבר, לא הבנתי לאן אלי לפנות - יש להם מרכזי שירות והחזרת ציוד, ו- מרכזי מכירה ושירות. די מבלבל הייתי אומר.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בחדר שלי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL. הכל איתו עובד והכל מצוין, אבל יש לי גם מחשב בסלון והוא מתקשה לקלוט את הרשת שלי. שמעתי שיש "מגבר" שאני יכול לחבר בבית שיקלוט את האותות של הרשת שלי ויגביר אותם, כך שגם המחשב בסלון יוכל לקלוט את האות. רציתי לדעת האם יש "מגבר" שכזה שאינו מצריך חיבור חוטי למחשב או לראוטר, שאני יוכל להציב בנקודה שונה בבית, כך שיגביר את האות של הרשת האלחוטית שלי, אשמח לקבל המלצות, טל talt13@017.net.il

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, יש ראוטר: 3Com® 3CRWER100-75 ואנחנו לא מצליחים לעשות שהוא יהיה עם סיסמא כדי ששכנים לא יכנסו אליו, למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים