רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

לפני חודש בערך התחילו לי ניתוקים ברשת, תשתית 15 מגה של בזק עם ספק בזק בינלאומי. יש לי מודם aztec dsl 600e (כחול קטן), ראוטר של TPLink. הניתוקים קורים במהלך כל שעות היום, אחת לכמה שעות, אבל בימים האחרונים בשעות הלילה (23:00 צפונה) ניתוקים כל 5 דקות. ברשותי עוד שני מודם-ראוטר אחרים, siemens sl2-141 דיי ישן אבל השתמשתי בו עד לפני שנתיים ללא תקלות. אורנג' או-בוקס שזה siemens gigaset 604 il. כל המודמים סובלים מאותה בעיה - נורית הDSL נכבית, אחרי כמה שניות מתחילה להבהב וכשהיא חוזרת חוזר גם האינטרנט (מן הסתם) הזמנתי טכנאי שטען שכל הציוד שברשותי לא טוב ושאני צריך להחליף למודם-ראוטר חדש של בזק (בהשכרה). הוא "הוכיח" לי את הטענה שהמודם של בזק ש…
- 

- 2 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

זה מה שהרגע הבנתי מהתמיכה הטכנית, אני עכשיו מתקשר למשרד מכירות השירות הטכני אמר לי שזה לא תלוי בו. עד עכשיו השירות והאינטרנט היה מצויין.. אני ממש לא רוצה לעזוב. הם אומרים שזה ככה לכל לקוחות CCC, מישהו יכול להבהיר קצת בנושא?
- 

- 5 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

היי חבר'ה, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, הזמנתי בשבילו מחו"ל מתאם רשת אלחוטי USB בתקן N (צ'יפסט של Ralink). בחדר שלי (מרחק בין 8 ל 10 מטר ישיר מהסלון) יש ראוטר אלחוטי של NetGear דגם WGR614. הבעיה היא - שלא משנה מה אני עושה, האות לא נקלטת כמו שצריך, כולל התנתקויות וגם כאשר הוא קולט, אז הוא מצליח לקבל רק "חלש מאוד" ואז כמובן שהאינטרנט לא זז. בעבודה יש לי ראוטר Edimax 6524 המפורסם בעל 3 אנטנות, תקן N וMIMO - הבאתי אותו לבית, חיברתי אותו ושוב, המצב לא השתנה - למרות הכל. חשבתי שהבעיה אולי טמונה במתאם אלחוטי שהזמנתי, אז הבאתי מהעבודה גם מתאם אלחוטי של Edimax (שגם לו יש צ'יפסט של Ralink אגב, ואחרי בדיקה מסתבר שזה צ'יפסט נפוץ מאוד) ושוב, המצב לא השתנה - אפילו החמיר. אפילו צילמ…
- 

- 4 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם החלפתי מודם ראוטר ל 9970 ומאז התחילו כמה בעיות מוזרות (ספקית אקטקום, עסקית) אני לא מצליח לפתוח חלק מהאתרים (מה שיסתדר בינתיים והשאיר אותי עם יוטיוב לא נטען ועוד אתר שבו אני מעדכן סטטוסים ולא מצליח, שליחת בקשה לשרת עם טעינה אינסופית) יש מצב שמשהו עם התקשורת היוצאת? גם האוטלוק מקבל ולא שולח וגם הפוסט הזה נשלח מהנייד כי שוב מקבל טעינה נצחית. נסיתי dnsים של גוגל גם בנתב וגם פר עמדה כנל לגבי כל הגדרת פיירוול בנתב, כרגע הוא כבוי. רעיונות?
- 

- 8 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום חברי הפורום מצאתי בערך 4 מדריכים לנושא זה(באתר), אבל אף אחד מהם לא מתחיל מהתחלה, הם מפוזרים וממש קשה להבין אותם אם מישהו יוכל לסדר לי מדריך פשוט לשיתוף HARD DISK ברשת אשמח מאוד ! בתודה מראש
- 

- 6 תגובות
 - 920 צפיות

- 

- 

זה משחק אינטרנט ויש לנו מחשב ראשי אחד ו-3 מחשבים אחרים שמחוברים לאינטרנט דרך HUB של Ethernet שמחובר למחשב הראשי שמחובר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL), המחשבים משותפים . כשאני רוצה להעלות Dedicated Server במשחק כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק דרך המחשב הראשי (שמחובר ישירות למודם ALCATEL, ישירות לספק אינטרנט). הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר. אני חוזרת למשחק, ונכנסת לסרבר שהעליתי וגם שחקנים אחרים מצליחים להצטרף. עד כאן הכל בסדר אני חושבת.... אבל כשאני מנסה להעלות Dedicated Server דרך אחד משלושת המחשבים שמחוברים לHUB הוא מבצע את אותן הפעולות כמו במחשב הראשי, וכשאני מנסה להיכנס לסרבר שהעליתי אני מקבלת את ההודעה במשחק "connec…
- 

- 0 תגובות
 - 610 צפיות

- 

- 

- 

בשבוע שעבר נערכה בהונג-קונג תערוכת התאורה הגדולה ביותר באסיה ובין שלל המוצרים, הוצגה שם מערכת נורות תאורה מבוססת IP. כל הפרטים כאן -- http://bit.ly/YPcbiF
- 

- 0 תגובות
 - 894 צפיות

- 

- 

אני רוצה להגדיר רשת בין שתי מחשבים דרך hub (בנתיים זה 2 מחשבים מאוחר יותר יהיו 3) +שיתןף אינטרנט איך אני עושה את זה? ויש לי משהו מוזר מכייון שאני משתמש בשני כרטיסי רשת במחשב עם האינטרנט (אחד בשביל המודם כבלים ואחד שהולך לhub בקבל ישיר) ומופיע לי גם חייגן וגם שני חיבורי רשת הנה תמונה:נא ליתלם מהחיבורים הלחוצים אלא חיבורי רשת של VMware
- 

- 4 תגובות
 - 936 צפיות

- 

- 

עשיתי כבר מספר השוואות וראיתי המלצות ל VMG3926 שנראה שכבר לא נמכר בארץ. ראיתי את ה DSL-G225 אבל נראה שהוא לא חזק מספיק. איזה הייתם ממליצים רוטאר מודם לגיימינג ושיהיה אמין ועמיד בעומסים? יש לי כרגע 100M בבית. וכמובן עדיפות ל 1G ו AC אין לי בעיה להמזין מחו"ל, גם יכולים להביא לי אותו אנגליה.
- 

- 4 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

אם כן, אז איך? תודה!!
- 

- 4 תגובות
 - 721 צפיות

- 

- 

אני עובר בקרוב לדירה שנמצאת בבניין בן 10 שנים, ואני רוצה לרשת את כל הבית. WIFI לא אופציה מבחינתי. התשתית + ספק הם הוט והוטנט. בדירה הנוכחית הצלחתי לאלתר פתרון באמצעות מתאם חשמלי והרבה חוטים מכוערים שעוברים סביב קירות בבית. בדירה החדשה הייתי רוצה פתרון יותר אלגנטי ונקי. השאלה שלי היא כזאת: בכל חדר יש שקע של בזק וכבלים. האם אפשר להשתמש איכשהו בשקעים האלה כדי לרשת את כל הבית במקום להתחיל להעביר חוטים? הרי בשביל להתחבר לתשתית האינטרנט של הוט מחברים את ההוטבוקס לכבלים ולטלפון, אז למה אי אפשר לעשות את זה 4 פעמים (ב4 חדרים)? תודה מראש לעוזרים.
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי בבית תשתית אינטרנט ל3 מחשבים שמחוברת ע"י מודם נתב מדגם 2wire (למי שלא מכיר, זה מכשיר שמתחבר לרשת הטלפון הביתית ודרכה מחבר רשת בין המחשבים בבית, ולאינטרנט) ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית, ונתקלתי בכמה בעיות בדרך, ואני צריך את עצתכם. הבעיות: 1. יש לי 2 קומות בבית, האם כל מכשירי האלחוט קולטים למרחק רב ולגובה 2 קומות? 2. להחליף את המודם ולקנות מודם + נתב + האב אלחוטי? או להשאיר את המודם ולקנות רק האב שיעשה את עבודת האלחוט(מה שיגרום ללקיחת משאבים מהמחשב הנייח שדרכו יהיו מחוברים כל המחשבים + המודם הישן)? 3. מחירים, מה המחיר של כל אחת מהאופציות? ואיזה אופציה יותר משתלמת... המטרה העיקרית היא לדאוג לחיבור אינטרנט אלחוטי בקומה למטה, משום שלמעלה כמעט בכל חדר קיימת אפשרות לחיבור…
- 

- 6 תגובות
 - 643 צפיות

- 

- 

שלום לכולם , אני מנסה כמה שפחות להפחית את הלאגים שיש לי במשחקי רשת על ידי כל מיני דרכים . משהו שנראה לי מאוד משפיע על הלאגים שיש לי זה הכמות הענקית של הerrors בTraffic Statistics , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/5709/10944006fe8.jpg. כמו שאתם רואים יש שם 6442 erros ב Wan Received וגם 117 erros בWireless Transmitted זה כמות עצומה של erros מה עושים עם זה? כל מה שאני יודע שצריך לעשות זה לשנות את הערוץ (אני על ערוץ 11 ) . איזה עוד דרכים אפשר לטפל בerros האלה חוץ משינוי הערוץ ? גם בDsl line לא חסרות erros , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/212/sdsdhi1.jpg . תשתית ADSL , בזק בינלאומי 5 מגה ביט , ראוטר Rotal RTA 1025W .
- 

- 15 תגובות
 - 3.2k צפיות

- 

- 

כאשר אני ניכנסלאתרים לרוב אתרי צפיית סרטים האתר עולה לי כך למה זה כך
- 

- 2 תגובות
 - 623 צפיות

- 

- 

שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.
- 

- 3 תגובות
 - 920 צפיות

- 

- 

שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות 30 מגה + בזק בין לאומי כספק (ללא חייגן). מאז השידרוג לא הגעתי למהירות הזאת אף פעם (מגיע לפעמים ל25 מגה). מאז השידרוג ביקרו אצלי איזה שלושה טכנאים, כשהם באים (בבוקר), האינטרנט בבדיקת מהירות מגיעה ל25, לטענתם "מה זה עוד 5 מגה". מן הסתם בערב זה אף פעם לא עובר את ה10-12 מגה (בבדיקות מהירות כמובן), לפעמים זה נהיה עוד יותר גרוע. עכשיו הבעיה היא אחרת, היה צריך להגיע אלי טכנאי. חיקיתי לו כל הבוקר איחרתי בגללו לעבודה. בשלב מסויים התקשרתי להוט לשאול איפו הוא (היה צריך להגיע בין 7-10 בבוקר). הם אמרו לי "הוא כבר היה אצלך ולא היית בבית, יש מדבקה על הדלת". הייתי בשוק, רצתי לדלת, כמובן שלא הייתה שום מדבקה. מסתבר שהטלפון שהיה רשום אצלם במערכת לא היה מעוד…
- 

- 5 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, חברים ! יש ברשותי מדפסת HP PSC 2410 עם חיבור USB . האם אפשר לחבר לה מתאם USB ל - ERHERNET . הנה דוגמא למתאם כזה - USB 2.0 to LAN Adapter http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 תודה, זיו !
- 

- 2 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

המדריך המפורסם פה בראש הפורום הוא מדריך טוב, אך הוא מטפל רק במצב בו על 2 המחשבים - גם על השרת וגם על הלקוח מותקן WinXP. אצלי 2 המחשבים הם WinXP ו- Win98 SE, כאשר ה-XP הוא השרת. מה אני אמור לעשות בכדי להתאים את המדריך הזה אלי, או בקיצור, מה אני צריך לעשות בכדי שבסופו של דבר יהיה לי אינטרנט על 2 המחשבים..? 10x
- 

- 0 תגובות
 - 638 צפיות

- 

- 

כשאני מנסה להתחבר לקדמליה לא מנסה להתחבר ולא מצליח וגם לא מופיעים לי אנשים קשר של הרשת... משום מה גם שאני מחפש קבצים זה לא מוצא לי כלום... מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?
- 

- 4 תגובות
 - 612 צפיות

- 

- 

בעקבות ההמלצות שקראתי פה קניתי ראוטר TP-LINK WR1043ND ולקחתי מודם Aztech 600E מבזק. חיברתי את הכל אבל החיבור לא כ"כ יציב. נאלצתי לאתחל את הראוטר מספר פעמים כבר. הרשת כוללת את המכשירים הבאים: - Macbook, מחובר ב-wi-fi. - Macbook Pro, מחובר קווי. - Xbox, בעיקרון מחובר קווי אבל עדיין לא חיברתי אותו. - סמארטפון, מחובר ב-Wi-fi. חיבור האינטרנט שלי הוא דרך בזק/בזק בינלאומי במהירות 10Mb. אחרי שחיברתי את כל החיבורים, נכנסתי למסך ההתקנה של הראוטר, בחרתי PPPoE, הזנתי את ה-user והסיסמא ועל פניו הכל היה בסדר. ראשית, האם זו הדרך להגדיר את החיבור או שהייתי צריך קודם לחבר את המודם להגדיר אותו בנפרד ולבחור בהגדרות הראוטר Dynamic IP? אשמח לכל עזרה...
- 

- 5 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

- 

יש לי 3 קומות בבית כרגע יש לי ראוטר של LEVEL ONE 3406TX הוא נמצא בקומה השלישית ורק אם אני מכוון את האנטנה שלו למטה יש קליטה בקומה הראשונה. עכשיו המחשב בקומה הראשונה יש לו כרטיס תקן G והקליטה היא קו אחד אולי שניים. אני מחפש ראוטר טוב עם תקן N עם קליטה מצויינת עד 500 ש"ח שיקלטו גם בקומה הראשונה (הראוטר חייב להיות למעלה). עכשיו אם אני קונה ראוטר N אז אפשר שחלק מהמחשבים יגלשו G וחלק N? אולי אני אקנה בתקציב הזה גם כרטיס בתקן N למחשב בקומה הראשונה?
- 

- 4 תגובות
 - 765 צפיות

-