עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GolanBerlin,

ביום האחרון יש לי בעיה במהירות הורדה. יש לי 12, כלומר 1,500 מגה. כשאני מוריד קובץ, זה מתחיל יפה על 1,500, אבל לפעמים קופץ לי פתאום ל-600 ונשאר ככה עד סוף ההורדה. מה הולך פה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by psychuil,

אז ניסיתי להצטרף להוט, אחת העלויות שהם אמרו לי זה 300 שקל התקנה. לי זה נשמע קצת מוגזם 300 ש"ח להתקנה של נקודות בדירה שכבר קיימת בה תשתית. למישהו יש נסיון עם העניין?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by wooper,

שלום אני דיברתי עם הספקית שלי בנוגע למהירות מאוד נמוכה בהורדת טורנטים אני מוריד ב pirate bay טורנטים והמהירות ממש זוחלת אני משתמש בגרסה הכי חדשה של utorrent הנציג אמר לי לנסות אתר פרטי ולא ציבוריים כי המהירות שם נמוכה האם זה הגיוני שיש הגבלה בהורדת טורנטים רק בספקית? פשוט בעיניי יש פה בעיה שהמהירות לא עוברת 30 kB ספק: 012 תשתית: הוט

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אני גר בקיבוץ המספק לתושבים תשתית ASDL הביתה. אחראי הרשת התקין אצלי את ראוטר ישן מדגם LINKSYS G1000 אבל בגלל בעיות בתשתית החשמל של הבניין, הראוטר הפסיק לעבוד. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ונאמר לי שיש מכשירים שיודעים להתמודד עם נפילות מתח בלי לאבד את ההגדרות שלהם. זאת דירה קטנה והרשת צריכה לכלול שני מחשבים ניידים (תעבורה ממוצעת), מדפסת רשת, זוג טלפונים ניידים ב-WIFI ו-PS3. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by matan007,

היום הטכנאי של הוט התקין לי את ה- HOTBOX ואני בתשתית 100M יחד עם ספק בזק בין לאומי. אני כמובן ללא חייגן וה- HOTBOX משמש כמודם+ראוטר. שאני נכנס לאתרי אינטרט לוקח להם כמאט 10 שניות להיטען! אתרים מחול לא זזים והורדות בטורנטים לא עוברים את ה- 4 מגה גג (גם לרגעים קצרים). למה זה קורה?? לפני היה לי 12M בבזק בין לאומי עם חייגן ותשתית בהוט עם נתב TP-LINK. הכל ממש טס לי וגלישה לאתרים הייתה ממש מהירה! מה לעשות? דיברתי עם הוט ובב"ל ולא עזרו בכלום, איפה לחפש את הבעייה? מבחני מהירות נותנים בין 30-60 מגה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by talevi83,

היי, עשיתי מנוי גיימר בבזק בינלאומי, איך אני יכול לבדוק שאני אכן מקבל ניתוב גיימר? תודה..

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by barman,

ואם כן מה הוא? תודה

8. שלום לכולם,אני מחובר ל-50 מגה בבזק ול-100 מגה בבזק בנלאומי.האם כדאי להוריד את המהירות בבזק בנלאומי גם כן ל-50 מגה (שזה יהיה בעצם אותו מחיר) או להשאיר את זה על 100 מגה?

9. Started by mrsph666,

שלום לכולם, היום הגיע טכנאי HOT והתקין לי את ה-HOTBOX SAGEMCOM F@ST TM 3184, במסגרת שדרוג ל-30 מגהביט, חבילת גיימר בבזק-בינלאומי. כצפוי, התחילו בעיות עם כמה אפליקציות רשת: פורטים, לכאורה, חסומים. הגדרות הפיירוול נשארו כשהיו, ובהגדרות הראוטר, בלשונית FIREWALL רשום "NO PORTS RESTRICTED". האימיול מקרטע, הביטורנט לא סגור על עצמו (פעם חיבור ירוק, פעם סימן קריאה צהוב וטענה שהפורט חסום). 1. מה יכולה להיות הבעיה? 2. איך ניתן לבדוק אילו פורטים חסומים? תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 17.7k צפיות
  10. Started by gabrielf,

קיימת בעיה כאשר ה DNS של גוגל מוגדר במכשירים של אםל- ההורדה איטית ביותר, הבעיה נפתרה עם הכנסת ה DNS של ה ISP 014

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rbik,

שלום, אני רוצה לקבל גישה לקבצים שעל המחשב שלי , מתוך טלויזיה שיש בה כניסת USB עבור דיסק חיצוני. האם יש ציוד/מתאם כלשהו שיתחבר ל-USB בטלויזיה ומצד שני לרשת הביתית ויתן לטלויזיה גישה לקבצי המחשב ? אני יודע שסטרימר יכול לעשות את זה. אבל בטלויזיה יש סטרימר מובנה (לצערי ללא כניסת רשת) ואין בכוונתי לקנות סטרימר. מעל לכל אני מעוניין לדעת האם בכלל יש פריט חומרה כמו שאני מתאר . תודה מראש

12. Started by Chelseaaa,

יש לי את smartbox יש לי גם את המערכת של הטלפונים וגם אינטרנט כמובן השאלה שלי אם הוא תומך מאה מגה אם יש לו אופציה שמה לשנות חיבור dynamic ip חיבור ללא חייגן והשאלה אחרונה אם יש לו טלפון בבית של הוט אני יכול לחבר אותם לסמארטבוקס

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. יש לי בעית מהירות באינטרנט האלחוטי. ברשותי מהירות של 12 מגה דרך הוט והספק שלי הוא 012. הגלישה במחשב הנייח שלי היא בסדר אבל כאשר אני מחבר כל מכשיר שתומך ב wi fi הגלישה וההורדה עצמה היא מאוד איטית! ניתן לציין שבכל מכשיר שאני מנסה לגלוש או להוריד כל סוג של תוכן הוא בקרבת הנתב והקליטה במכשיר היא מלאה. יש למישהו מושג למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה

14. שלום. מכיוון שקיימת איזו שהיא בעיה עם מערכת התגובות בדיון הזה, אשיב כאן על ממצאי: אכן בדקתי איתם כרגע. הנושא מאושר והמצב לדברי הנציג שדיברתי איתו הוא כזה (מי שיודע אחרת, מוזמן לעדכן/לתקן): 1. עבור כל אלו אשר מחוברים בבזק בינלאומי ב 100 מגה בלבד, נפתח מול חברת הוט Pool כתובות ייעודי. אלו ינותבו באופן אוטומאטי דרך הכבל התת-ימי החדש של בזק בינלאומי (כלומר דרך ה "Power NGN"). 2. כל לקוח יכול להתקשר כבר עכשיו לשירות הטכני, והם יבצעו איתכם שיחת ועידה להוט במטרה להעביר אתכם לחיבור ללא חייגן (MPLS). 3. במידה ולא יבצעו אתכם שיחת ועידה - ימסרו לכם מספר אסמכתא איתו תוכלו לפנות בעצמכם לתמיכה של הוט ולבצע המעבר לחיבור ללא חייגן. כל האמור מעלה רלוונטי לאלו אשר אינם מנויים על שירות הגי…

• 44 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by DinDani,

הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  16. כמו שכולנו יודעים, מהירות העלאה הכי גבוהה ללקוחות פרטיים זה 2MB (מהירות העלאה שמקבלים ב-100 מגה) במהירות העלאה של 2MB שזה 2000KB, מקבלים בפועל רק 250KB. במהירות העלאה כזאת למשל, אפשר להעלות בערך ב-13 דקות קובץ של 200 מגה. עכשיו, אם היה למשל ללקוחות פרטיים מהירות העלאה של 5MB שזה 5000KB, היינו מקבלים בפועל מהירות העלאה של 625KB, שאפשר להעלות תוך 4-5 דקות קובץ של 200 מגה. השאלה שלי מתי אתם חושבים שתהיה מהירות העלאה כזאת ללקוחות פרטיים, שיהיה אפשר להעלות קובץ במהירות של 625KB בפועל. כי אני מחכה ליום שתהיה מהירות העלאה כזאת על אמת. אני יודע שבחו"ל כבר נהנים ממהירויות העלאה גבוהות הרבה יותר מזה, ואני שואל את עצמי למה ישראל צריכה לפגר אחרי כל העולם?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. שלום. אני כנראה בימים הקרובים משדרג לתשתית בזק של 30MB. עכשיו יש לי בעיה עם האפלוד שמה. בבזק רשום שמהירות העלאה ל30 מגה תשתית זה 1000KB, ובספקית אקספון שמספקת מהירות עד 100 מגה ב-35 שקל בלבד, רשום ש-30 מגה יש לו 1500KB. עכשיו זה בעיה לא? באקספון יהיה לי 1500KB, אבל בבזק יהיה לי 1000KB, אז כמה בעצם אני אקבל? בזק דופקים אותי..גם התשתית של ה-100 מגה שלהם זה רק 1000KB! לעומת הוט שיש להם 2MB העלאה, אבל אני עדיין מעדיף להישאר עם התשתית של בזק, כך שאני נמצא כרגע בדילמה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי את כרטיס הרשת הבא: realtek rtl8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) מה המהירות המקסימלית שאני אוכל להתחבר אליה?כי אני מתלבט האם להצטרף להוטנט ולשדרג ל-100MB.. עוד שאלה: האם אתם ממליצים לעבור אליהם?ואיזו תשתית זולה ובו זמנית אמינה מספקת 100MB?( אם ידוע לכם גם מה המחיר זה יעזור )

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Cheif,

ה-BaudTec 1 Port ETH הוא מודם ADSL שבזק מספקת ללקוחות שלה. דגם זה מבוסס על המוצר R243R1 של חברת BaudTec הטיוואנית. המדריך מתאר, שלב אחר שלב, את אופן הפיכת המודם לנתב. http://www.netcheif.com/Articles/BaudTec/BaudTec.htm

• 1 תגובה
    • 9.2k צפיות
  20. שלום! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 20 מגה, ספק בזק בינלאומי, מודם D-LINK 6740U לפני שקיבלתי את הדי לינק היה לי נטגיר והיו לי מלא בעיות בקו והסינכרון כל הזמן התבטל, ואז קיבלתי את ה DLINK הבעיה עכשיו היא שכשאני עושה בדיקת מהירות (חיבור ישר ללא ספק) אני מקבל 15 מגה הורדה ו 0.5 העלאה מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך ליצור קשר עם בזק? במודם עצמו רשום שהמהירות של הקו היא: 22224/1227, כלומר הוא כן "מקבל" את המהירות שהוא צריך לקבל עזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yossika,

שלום לכולםהתחברתי היום לבזק במהירות 50 מגה (ואצל ספקית האינטרנט - בזק בנאלומי ל-100 מגה)רציתי לדעת מה דעתכם על איכות הקו ע"פ התמונה הבאהקרוב למרכזיה? הנתונים נראים סבירים/מעולים/גרועים?) תמונות: תודה מראש לעוזריםשבת שלום

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by dj-ariel,

שלום יש לי ראוטר של בזק עם אנטנה פנימית מסוג Netgear Netgear - DGN2200v2 הבעיה היא שהקליטה מהחדר בבית לסלון מרחק של 10 מטר הקליטה למחשב נייד היא קו אחד או שניים במקרה הטוב מה שגורם להתנתקויות רבות. בבזק לא מוכנים לעזור לי בגלל הטענה שהשרות שאני משלם עליו לא כולל תמיכה ברשת אלחוטית . חפשתי בגוגל פתרונות לביטול הגבלת עוצמת שידור בראוטר ולא מצאתי. אני כמעט בטוח שיש לי איזה משהו שמגביל את השידור אך לא יודע איך לבטל אותה... תודה חברה :]

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! בגדול, התקינו לי מחברת HOT ראוטר חדש. הראוטר הזה כלול בתוך קופסת תקשורת הכוללת בתוכה גם את הטלפון גם את הראוטר וגם מודם כפי שהם קוראים לה, HOTBOX. השם שמופיע על הקופסה הוא: SAGEMCOM איני יודע בוודאות האם זה שם חברת הראוטר או לא? מגלישה באינטרנט ראיתי אכן אתר בשם זה שנראה כחברת ראוטרים. אחרי שחיברו אותו שמתי לב כי איני יכול לקבל HIGH ID בתוכנת ה-EMULE ובכלל הגלישה דרכו חסומה לגמרי. מבירור בפורומים שונים הבנתי שהבעיה בעיקרה נעוזה בהגדרות הראוטר וב-PORT FORWORDING בפרט. התקשרתי לתמיכה של HOT ויחד עם נציג שכבר מלחתחילה הבנתי שלא מבין הרבה בעניין (זו לא ביקורת על החברה חס וחלילה. אשתי עובדת בה ) ביצענו הגדרות שלאחריהן נדפק כל החיבור לאינטרנט בכלל. כתוצאה מזה…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Wink,

שלום. האם ניתוק פתאומי של הראוטר באמצע תהליך הורדה בתוכנת יוטה טורנט פוגם בשלמות הקובץ או שהתוכנה מסוגלת להשלים את המידע החסר בעצמה? ברשותי כמה קבצים שהורדו באמצעות התוכנה ובהפעלתן מידי פעם משתבשת התמונה לכמה שניות ובמקומה מופיעים פיקסלים גדולים בכל מיני צבעים. האם יכול להיות שהתופעה הזו נגרמת עקב הניתוקים? אם כן, האם יש תוכנה שיכולה לזהות את הקבצים הפגומים האלה כדי שאוריד אותם שוב? *השאלה לא עוסקת בקבצים פיראטיים או לא חוקיים אלא מכוונת להיות שאלה תאורטית. * כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לשאלה. * אני יודע שהשאלה מוזרה וחסרת פשר אך אעריך מאוד תשובה עניינית בהתאם לידע שלכם. תודה רבה. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  25. שלום רב. ברצוני להגדיל את מהירות העלאה שלי. איני רוצה להגדיל את מהירות החבילה עצמה, אלא בלבד את מהירות העלאה. יש לי 10 מגה מהירות אינטרנט. אני מחובר בספקית ל-012, ובתשתית לבזק. 10 מגה מהירות זה אומר 800KB העלאה, ובפועל זה מעלה לי על 100KB-105KB לשניה. אני מאוד רוצה להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר. האם יש אפשרות להגדיל את מהירות העלאה שלי ל-3MB? כלומר שבפועל זה יעלה לי בערך על 375KB. האם ניתן לעשות דבר כזה? ואם זה לא אפשרי ללקוח פרטי, האם אני יכול לפתוח חשבון עסקי? וכמה זה יעלה לי בעצם להגדיל מ800KB ל-3MB מהירות העלאה במידה וזה אפשרי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים