עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם, אני כרגע מבצע מיני-פרוייקט של הקמת רשת ביתית\משרדית. הרשת תהיה מחוברת ככה"נ להוט-בוקס, ויש בה כ2-3 מחשבים נייחים ללא כ.רשת אלחוטי. ולכן אני מחפש המלצות חמות ל: 1. ראוטר עצמתי ואיכותי עם קליטה טובה ועם תמיכה בכמה שיותר כ.רשת אלחוטיים (מכיוון שיש מס' לפטופים ישנים במשרד אשר נמצא בבית) שיתחבר להוטבוקס של חברת HOT שישמש כמודם בלבד 2. כ. רשת אלחוטיים למחשבים נייחים, עם מערכת הפעלה XP ומעלה לא משנה לי אם USB או שיתחברו ללוח-אם. מה שיהיה איכותי יותר, אותו אני אעדיף לרכוש. אשמח להמלצות חמות בנושא ואפילו המלצות לחנויות שמהן מומלץ לרכוש את המוצרים תודה רבה

2. האם זה הגיוני והאם כדאי להעלות את המהירות למאה מגה אצל בזק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by creative,

יש לי בבית ראוטר מרכזי שמתחבר לאינטרנט ואליו חיברתי גם Access point בצורה חוטית על מנת לכסות את הקומה השניה בבית. עד כאן הכל בסדר. לאחרונה קניתי עוד ראוטר כדי לכסות עוד שטח בבית ברשת אל חוטית. חיברתי אותו בכבל רשת לראוטר המרכזי וניסיתי להפוך אותו לעוד access point כך שייתן לי עוד כיסוי רשת הבעיה שכנראה הראוטר החדש מתנגש עם ה AP שבקומה השניה והוא לא מעביר דרכו את האינטרנט. למישהו יש פיתרון מה עושים במקרה כזה??... תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. לראשונה, משווק בארץ באופן סדיר כרטיס רשת אלחוטי DUAL - כלומר כזה התומך הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz, |הדגש|בממשק USB|סדגש|. הכרטיס של חברת Linksys מכונה AE1000, עלותו בחנויות סביב 250 שקל והוא מגיע עם מעמד (STAND) המאפשר להניח אותו בנוחות על השולחן. פרטים על הכרטיס מאתר Linksys ניתן למצוא כאן - http://homesupport.cisco.com/en-us/support/adapters/AE1000 מי שמעוניין בכרטיס DUAL בממשק PCI יכול לרכוש בארץ את הכרטיס של חברת D-Link מדגם DWA-566 בעלות של כ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של תדר 5Ghz ניתן לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm השימוש בכרטיס כמובן רלוונטי רק למי שיש ברשותו נתב התומך בתדר 5Ghz.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. טוב, עכשיו זה כבר רישמי - התאומים הסיאמים HOT וה-HOTNET הופרדו. מי שירצה להתחבר לשירותי HOTNET יצטרך להתקשר למספר טלפון נפרד (*6901) ונציגי HOT לא יוכלו להעביר את השיחות בין החברות. כמו שאר ה-ISP, זה כמובן לא ימנע מ-HOT להציע חבילות BUNDLE אבל כלפי חוץ לא יהיה קשר בין החברות. הדבר בא לידי ביטוי בהודעה של HOT למשרד התקשורת - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000730788 והן במסר של נציג HOT בפורום - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=160053619

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכל חברי האתר . אני רוצה לקנות את הראוטר הזה לבית של ההורים שלי . חשוב שהראוטר יהיה מספיק חזק כדי לטפל בגלישה מסיבית של 4 משתמשים ללא לאגים וללא תקיעות . מה שחשוב גם שלא יהיה ניתוקים , כי ההורים שלי לא יודעים איך לטפל בראוטר וזה ישאיר אותם בלי אינטרנט כמה ימים עד ששנבוא אליהם לסדר את זה . האם הראוטר הזה יהיה הכי מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח ? תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום חברים יקרים, היום הצטרפתי לחבילת הגלישה של הוט ב100 מגה, ושמתי לב שכרטיס הרשת הנוכחי שלי מגביל אותי למהירות של 20 מגה. הבנתי שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס בתקן 802.11g, ושאני צריך כרטיס בתקן n. עכשיו עברתי על ההודעות בפורום וראיתי שיש כרטיסים שהם לא מומלצים, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס ומרוצה ממנו. רציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס PCI או USB, ואם אני אוכל לנצל את כל ה100 מגה שיש לי דרך כרטיסים אלחוטיים. המחשב עצמו מריץ מערכת הפעלה וינדוס 7 64bit. עוד דבר חשוב: אני משתמש בHOTBOX והמחשב נמצא בקומה אחת מעל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. אני בטריפל של הוט עם תשתית 100מגהביט וספק בזק בין לאומי במהירות תואמת. חיבור קבוע כמובן... כרגע בבדיקת מהירות באתר של הוט, לא מצליח לעבור את ה 30mbit המחשב, מחשב חזק (Q6600) עם כרטיס רשת 1gbit שמחובר להוט בוקס בכבל רשת רגיל. מה יכולה להיות הבעיה בגדול? ואיך הם יכולים לפתור אותה? וזה בהכרח פתיר.. ד"א הכבלים של התקשורת טלויזה/אינטרנט שמגיעים מלמטה למעלה בבניין שלי הם אותם כבלים שעשו מאז ההתקנה של הכבלים לפני 15 שנה... הגיוני שהכבלים של אז יכולים לעביר מהירויות כאלו של 100mbit? אני שואל את זה בכלליות... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש בידי ראוטר TNN SIMENS SL2-141 של בזק בינלאומי ובזק האם ניתן להגדיר אותו כראוטר ? בהוט לא הפעלתי את ההוט בוקס כראוטר בגלל ביקורות די עלובות שקיבל על תפקוד כראוטר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שבוע טוב. 1. אני רואה כאן לא מעט דיונים בהם חברי הפורום מבקשים לדעת אילו פינגים מקבלים לשרתים בחו"ל. ברור לי שהדבר כבר נעשה בעבר פעמים רבות, אך זו הזדמנות טובה לרענן הנתונים. 2. לקחתי שרתי-משחק מכמה מדינות, פופולאריות יותר ופופולאריות פחות וביצעתי עליהן tracert. שרתי-המשחק הם של Battlefield 3, כך שאפשר לצאת מנקודת הנחה שמדובר על חומרה איכותית (לפחות בצד השרת, ללא קשר לרשת) יחסית לשרתים המריצים משחקים ישנים יותר. 4. אתם מוזמנים לקחת את אותן כתובות ולפרסם כאן את התוצאות שלכם* בצירוף המידע הבא (שרלוונטי לתוצאות שלי במקרה זה): תשתית: כבלים 12 מגה. ספק קישוריות: 1. בזק בינלאומי 12 מגה + גיימר + חייגן L2TP בנתב 2. חיבור לשרת L2TP 212.25.127.20 ולא ל hot.bezeqint.net 3. התקבלה כ…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. מה אתם יכולים לומר עליו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by leda,

שלום חברים. אז ככה היום התקנתי יוטורנט בגרסה הכי חדשה 3.1.2. קראתי שמומלץ להפעיל הצפנה ומצד שני מומלץ גם להפעיל רשת DHT האם מותר להפעיל שניהם ביחד? קראתי שיש סכנה שיעשו לי BAN במקרה כזה?! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by plissje,

שלום לכולם, אמרתי אני ישתף פה חלק מהאנשים בדברים שמצאתי בכל מה שקשור לקופת פח אשפה הזאת שהוט קוראת לה hotbox. אז ככה, אני מנוי לטריפל silver עם מהירות 30 מגה בהוט וספק בב"ל + גיימר. אני חייב לציין שזה היה בדיוק הSETUP שלי כאשר היה לי 12 מגה ומודם מוטורולה והכל עבד פיקס. אבל כפי שכולכם כבר יודעים, הhotbox עושה פלאים. ביום וחצי שהיתי מנוי ל100 מגה של הוטנט והMPLS, הכל עבד בסדר גמור חוץ מכמובן הפינגים לחול. ובהייות גיימר, בשבילי זה ביטל לי את כל העיסקה. חזרתי חזרה לחייגן וקיבלתי צ'ופר גיימר על החזרה שלי ל014. מאז התחילה החגיגה. - נתחיל מזה שטכנאי של 014 אמר לי לגעת בMTU ולהגדיר ל1460, כאשר בב"ל בכלל עובדים עם 1420. שינוי של ההגדרה ל0 די פתר את הנושא. זה גרם לי לניתוקים …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לBUNDLE של הוט תשתית + HOTNET כספק (100MB) לצערי הרב, הEdimax הישן שלי תומך בתקן g ולא עוזר לי כרגע. יש לנו בבית 2 מחשבים, הראשון מחובר באופן קווי למודם ולראוטר והשני מתחבר באופן אלחוטי. אני לא מבין גדול ברשתות לכן: 1. רציתי לבקש המלצה לראוטר עד 350 ש"ח שיתמוך במהירות הזו וכמובן בחיבור אלחוטי. + כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחובר באופן אלחוטי. (עד 200 ש"ח) 2. בHotNET אני משלם 20 שקל עבור 100 מגה. בב"ל הציעו לי את אותה החבילה ב30 ש"ח. נכון לעכשיו, החשבון שלי בבב"ל בהקפאה אז אני לא משלם עד סוף החודש ואני צריך להחליט עם איזו ספקית אני נשאר. רציתי לשמוע חוות דעת שלהם על שתי הספקיות. בתודה מראש, רועי

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  15. היי חברים. החלפתי ראוטר עקב תקלה מבזק ל dlink 6740u עד אתמול האקסבוקס (G250) התחבר לרשת ללא כל בעיה והכל עבד מעולה. לא פתחתי פורטים ולא עשיתי כלום והכל עבד פיקס. היום אחרי החלפת הראוטר אני לא מצליח להתחבר לאקס בוקס ליב. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר ל xbox live. והופיע לי הודעה שאני אוכל להתחבר אך אסבול מאיכות פחותה במשחקים (לא אשמע קול בשיחות עם שחקנים וכדומה) שיחקתי עם פורטים בראוטר ופתחתי את כל הפורטים של האקס בוקס (80,88,3074,53) כל אחד לפי מה שהוא צריך. עכשיו האקסבוקס כבר לא מתחבר לאינטרנט ומודיע על תקלת mtu. ממה שראיתי באתרים שונים התקלה MTU פשוט אומרת שלאקס בוקס אין מושג מה התקלה וזה יכול להיות הרבה תקלות שונות... בקיצור זקוק לעזרתכם. חנן

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.themarker.com/hitech/1.1656620 אוי אוי אוי הוט. אתם כ"כ טפשים. אני מניח שעכשיו לא תהיה בעיה לפצל את חבילת "HOTNET Platinum"

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. בעקבות כל הבאלגן שהיה כאן ב-24 השעות האחרונות לגבי האפשרות להתנתק מ-HOTNET מבלי לפגוע בחבילת המבצע ב-329 שקל, פניתי ל-HOT ויש חדשות טובות. נציג רשמי של החברה פרסם בפורום השני אותו אני מנהל ("הפרדס") את ההודעה הבאה: * לקוח שכעת מעוניין להצטרף לטריפל Platinum לא כולל ספק ישלם 379 ש"ח תשלום חודשי. * כל לקוח שכבר הצטרף לטריפל הנ"ל במסגרת ההשקה כולל ספק HOTnet בעלות של 329 ש"ח + 20 ש"ח תשלום לספק, וכעת, לאחר סגירת הרשאת מבצע ההשקה יהא מעוניין לעבור לספקית אחרת, יכול לפנות דרך שירות הלקוחות, ותוך 2 ימי עסקים יבוצע עדכון מבצע טריפל Platinum לא כולל ספק במחיר ההשקה דאז, היינו 329 ש"ח ויוכל הלקוח להצטרף לכל ספק אשר יחפוץ. ההודעה של HOT גם מאשרת את נושא ההפרדה המבנית: " ספקית HOTne…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sashaefi,

על הצד ללא חיבור USB.מישהו ניסה? קראתי איפשהוא שזה משפר את האיוורור, מה שדי הגיוני.זה משפיע על הקליטה האלחוטית ? יש חסרונות ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. היום התקינו אצלי את ה100 מגה.הטכנאי הגדיר דרך HOTNET.יש לי מנוי גם ל013 .איך אני יכול לשנות את זה ולגלוש דרך נטוויזן כדי ולהשוות.

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות
  20. Started by DinDani,

לדעתי השמועה נכונה, ה HOTBOX פשוט גרוע בחיבור Wi Fi, ניסיתי לשחק עם הערוצים והנתונים, התוצאות אכן השתפרו, בדיקת מהירות מול אתר הוט נט משיגה תוצאות של 40 מגה בערך (לעומת 95 במחשב נייח קווי), שעקרונית זה בהחלט מספיק לי עבור האלחוטי, אבל למרות המספר הנ"ל האתרים איטיים מאוד. (הלפטופ תקין לחלוטין וטס ללא בעיה כאשר החיבור הוא קווי). 1. האם הפיכת ה HOTBOX למודם כרוכה בעלות ישירה/עקיפה כלשהי? (למרות שלדעתי הם צריכים להוריד לי התשלום החודשי, אבל אולי כשהמשיח יבוא). 2. האם הפיכת ה HOTBOX למודם מבטלת רק את יכולות האלחוט וה Switch שלו (חיבור מחשבים נוספים), או גם את הטלפון המחובר אליו? (אני מניח שלא) 3. האם אין אפשרות במקום להפוך אותו למודם, להמשיך להשתמש בו גם כנתב (מחוברים אליו מחש…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. אוקי, בדקתי במחשב אחר בבית ובחיבור אלחוטי קיבלתי הרגע 78MB. במחשב הנייד שלי שמחובר חוטית אני לא עובר את ה-10M אף פעם, כנראה בעיה בהגדרות כאלו ואחרות. אשמח לעזרה כדי שאוכל לגלוש כמו שצריך

• 63 תגובות
    • 9.4k צפיות
  22. אני אמור לקבל את המודם מהם? ולקנות לעצמי ראוטר? או שאני אמור לקנות את שתיהם? כי אני מוצא ראוטרים למכירה אבל לא מוצא מודמים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by gabrielf,

בחיבור 100 מגה הוט ללא חייגן הפינגים לכל שרתי נטויזן סבירים (15 מילי) כאשר אני מפעיל חייגן מהמחשב עצמו הפינגים לנטויזן הופכים להיות 90-100 מילי - תופעה מוזרה ביותר, אגב בפינג לשאר הספקיות המצב תקין. יכול להיות שהניתוב בין 014 ל נטויזן כ"כ גרוע??

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  24. או שהבעיות עם ה Netgear נפתרו? רוב הסכויים שהוא יחובר כ Bridge לנתב אחר. דרך אגב, התופעה של עוצמת שידור חלשה שקיימת ב 2760U BN, קיימת גם ב 6740U? תודה

• 96 תגובות
    • 16.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים