עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם עברתי ל100 מגה , והוא לא נותן כמו שצריך נותן לי 50 70 באתר של הוט. ובספייד טסט אני מקבל 20 לא משהוא בכלל. היה לי לפני 12 מגה שהיתי מקבל חלק והיתי אפילו חורג ל14. עכשיו ככה ביום חמישי בא אלינו מתקין בשביל לעשות לנו תשתית חדשה תשתית כולה להחליף מודם ולקח לי את 2 המכשירים שהיו לי התיפילינק והמודם עצמו. למרות שאני צורך יותר חיבורים אני צריך 6 , נעזוב את זה הקליטה שלו על הפנים וממש מעצבנת עם הטיפילינק היתי הולך לשכן והיה קולט לי עכשיו לא קולט לי מהסלון ממש על הפנים אני מבואס מהמכשיר הזה. וגם אני לא מקבל 100 מגה, ובטלפון ממשיך לקבל חירטוטים בלי סוף ואז היא גם אומרת לי דבר כזה עם זה תקין אז זה יעלה לך כסף אני עושה לה תגידי את סתומה יש לך בעייה בראש מה את מנסה לעשות לי…

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום היום חיברו אותי לטלפון של 012 (ובנוסף יש לי אינטרנט 10 מגה וטלפון של בזק) עכשיו הטכנאי שהיה פה ביטל לי את הקו של בזק עכשיו שאני מוריד ואו גולש יש לי בעיה במהירות ההורדה אפילו שאני בpower ngn זה מוריד על 40,עכשיו רציתי לדעת אם יש קשר לזה שהוא ניתק לי את הקו של בזק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yossi-kel,

אולי מישהו יודע - יש לי נתב אלחוטי חדש של הוט (שכולל מודם וראוטר בקופסא אחת). חלק מהקומבינה שלהם להתחרות בספקי האינטרנט. בקיצור האות האלחוטי שלו די חלשלוש. אבל הדיל הכספי בסדר נשאר לי ממקודם ראוטר של אדימקס 6524 - די נפוץ במקום להוציא אותו לפנסיה, האם ניתן להגדיר את האדימקס כ REPEATER עצמאי שיגביר אות האות באיזור אחר של הבית (בצורה אלחוטית, ללא חיבור פיזי לנתב של הוט) ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לפני כשבוע שדרגתי מ 2.5 מגה ל 20 מגה בעקבות המבצע של בזק. כידוע בזק מעניקה ראוטר VVG2000 . בבדיקה של מהירות גלישה אני מקבל פינגים גבוהים, הבדיקה נערכה היום בשעות הצהריים תמונה... ושאלתי היא, האם הבעייה היא בראוטר ?, ואם כן האם זכותי לדרוש להחלפתו.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום ברשותי תשתית הוט וספק האינטרנט - נטוויזן.(12 מגה) אני מרבה לשחק ברשת וארצה לדעת האם כדאי לי לעבור לספקית בזק בינלאומי תחת הרשת החדשה, והאם בתוך זה גם לחבילת גיימרים. האם הבדלי הפינגים משמועותיים? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אתמול עברתי לHOT עם האינטרנט 30MB HOTBOX לפני כן היה לי NGN 10MB נתקלתי בדבר מוזר, כשהייתי מחובר למשל עם האייפון לרשת האלחוטית בNGN והייתי מוריד דברים הייתי מוריד על המקס' מהירות לצורך העיניין 10MB ניתן להוריד 1.2MB בשנייה. אך עכשיו כשאני מחובר לHOTBOX כאילו המהירות נחסמה לי אני מצליח להוריד מקס' על 180KBS שזה כלום במקום להוריד מקס' 3.8MB בשנייה. מישהו יודע מה הבעיה אולי בהגדרות של הנתב? עידכון: הבנתי שיש אפשרות להפוך את המודם כמודם בלבד ולהשתמש בנתב לצורך העיניין כמו שלי D-Link 2760U NGN לנתב הראש WIFI אשמח לדעת אם הנתב הקודם שלי מתאים ואם כן אשמח לדעת איך עושים זאת,תודה רבה

• 10 תגובות
    • 7.1k צפיות
  7. שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי !אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by DinDani,

1. התחברתי להוט, מהירות 100 מגה, הכל מצויין, אני עובד עם ה HOTBOX, שמתי לב שבניגוד לבזק ולראוטר הקודם שלי, ה Wi Fi כעת איטי משמעותית, גלישה מהלפטופ שנמצע במרחק מספר מטרים איטית, אתרים עולים לאט משמעותית וכו'. אני לא מתכוון להפוך את ה HOTBOX למודם ולרכוש ראוטר אלחוטי, אני אשמח לדעת האם אכן מדובר בבעיה ידועה ב HOTBOX, והאם יש דבר מה אחר שעשוי לשפר את הקליטה שאוכל לבצע. 2. אני מנסה לגרום לכך שאוכל להשתלט על אחד המחשבים דרך האינטרנט ב Remote Desktop, אני מנסה לפתוח את הפורט כפי שעשיתי בעבר, להלן צילום מסך, אך לא עובד, מה אני עושה לא טוב? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 9.9k צפיות
  9. קנינו מסך טלויזיה חדר עם אופציה לחיבור אלחוטי, ואני מעוניין ליצור כונן שיתוף של כל הסרטים המוסיקה לכל המסכים והמחשבים בבית. לשם כך קראתי כי קיים פרוטוקול הזרמת תכני וידאו הנקרא DLNA ונתמך על ידי הטלויזיה. בנוסף אני מתכנן רכישת סטרימר נוסף לשימוש בעוד מסך. אשמח לקבל את עזרתם ביצירת כונן השיתוף - שיחובר לראוטר. האפשרויות בשלב זה: - חיבור כונן חיצוני ב-USB2 לחיבור הבודד בראוטר (עם כל החסרונות שלא יהיו יותר חיבורים כאלו, ואיטיות של USB2) - חיבור כונן NAS דוגמת - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13463 במחיר של כ-760 שח. - קניית Pogoplug Diskless System Series 4 וחיבור של כונן קשיח חיצוני בממש USB3 אליו. אני אשמח מאוד אם למישהו יש ניסיון עם דבר כזה, ויכול…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by cobmetal,

שלום , אני מתכנן בזמן הקרוב להתחבר ל100 מ"ב דרך התשתית של הוט , אני מחפש ראוטר טוב ויציב שיתמוך בQOS גם העלאה וגם הורדה , כדי שאוכל להגדיר ל3 מחשבים את רוחב הפס שינצלו כאשר יתחבר לHOTBOX של הוט . המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה450 . מבקש המלצה לראוטר כזה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by YaaY,

לפני כחודש עברתי מHOT לבזק (הוט 12 לבזק 15. הספק נשאר בזק בינלאומי). מאז המעבר יש לי ניתוקים מוזרים, הניתוקים מתבטאים באיבוד פינג לראוטר עצמו (D-Link dsl-2760U), ומן הסתם כל יכולת גלישה אחרת נאבדת גם כן. הדבר קורה בחיבורים אלחוטיים וגם במחשב המחובר עם כבל. בזק כמובן בורחים מאחריות, אבל הסכימו להחליף לי ראוטר (לאותו דגם) וגם כבל רשת וגם נבדקה התשתית (כרטיס רשת החלפתי לבד). אך הדבר ממשיך. התופעה קוראת פעם בכמה שעות ונמשכת בין 5 ל30 דקות. רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא שמתי לב שהטכנאי לקח את הראוטר הישן שקניתי מהוט. לא שילמתי דמי התקנה על ההוטבוקס, זה התנאי? לעוד מישהו הם לקחו את הראוטר?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אני מנסה את המדריך שיש בנטצ'יפ, שיניתי את האייפי ל 192.168.1.99, אני מצליח לבטל DHCP, שם על WDS, שם SSID שונה מהמקור, מכניס את כתובת הMAC (ניסיתי גם את זו שאני מקבל לרשת האלחוטית וגם את זו שחרוטה על ההוט בוקס), הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שבהוט בוקס עצמו אני לא מוצא שום מקום להכניס את ה MAC של האדימקס... בכל מקרה שלא ניסיתי אני לא מצליח לקבל איפי בטווחים שההוט בוקס נותן... אם מישהו הצליח - אנא תעזרו ! חצי בית לא מכוסה לי.... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by A.Z.P,

מישהו שמחובר לCCC יכול להעיד על איזשהו שינוי? איזה פינגים מקבל לאירופה (אנגליה, גרמניה)?. מעניין שאף אחד עוד לא הגיב על הנושא כאן... תודה מראש למי שיספק מידע!

• 58 תגובות
    • 10.7k צפיות
  15. יש לי בעיה מוזרה שהתחילה ביומיים האחרונים -עד עז הייתי מוריד ב 12 לשנייה קבצים שזה מהירות מעולה -אני מוריד מ SEEDBOX שיש לי באירופה אבל פתאום אני מוריד קובץ זה מתחיל במהירות מקסימלית ופתאום יורד ל מהירות של 1.5 לשנייה שזה כמו מהירות של 12 מגה התקשרתי להוט והם כמובן אמרו שהכל תקין עכישו אם אני מוריד קובץ באתר בדיקה של בזק בין לאומי http://2.i014.net/Check1.html אז המהירות היא יציבה על 13 לשנייה וזה לא יורד וגם בבדיקת מהירות בהוט המהירות היא תקינה מה לעזעזל יכול להיות הבעיה?? האם הם עושים משהו עם ההורדות מחו"ל ? עד לפני יומיים הכל היה מעולה עכשיו יש לי 2 מחשבים וניסיתי עם ראוטר ובלי ראוטר והתוצאות אותו דבר

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Alex89,

יש לי בבית אינטרנט 10M של בזק. אני משתמש בנתב החינמי שלהם ROTAL 1025W. תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא תומך ב 802.11n. האם השינוי באמת משמעותי והאם באמת שווה רק בגלל התמיכה בזה להחליף נתב? אם כן, לאיזה?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by Teliran1,

אהלן, אמא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וכדי לחבר אותו לאינטרנט צריך ראוטר. עכשיו בבית יש לנו מודם של HOT של מוטורולה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי להזמין מהוט ראוטר והאם זה עולה כסף או משהו, או שכדאי לקנות אותו באופן פרטי? אם כן אשמח אם תמליצו לי על אחד טוב ואיכותי אך לא יקר. שאלה נוספת היא, שיש לנו כרגע 12MB האם הראוטר ישפיע במידה רבה על מהירות הגלישה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by menymu,

אז ככה, התשתית שלי עד לפני שבוע הייתה סופר מעולה. 102\2 כל היום שליחת פינגים כל הלילה נגמרה עם 0 איבודי מידע! לפני כשבוע אני לא יודע מה נסגר התחלתי לקבל מלא איבודי מידע... גם שהתקשרתי לתמיכה אמרו לי שרואים שיש לי 60%! איבודי מידע... עכשיו זה לסירוגין יכול להיות 5 שעות הכל טוב ופתאום שעה התקפה של איבודי מידע משהו מטורף... שלחו לי טכנאי שללא ממש עשה משהו חוץ מלהחליף מפצל כלשהו שממש לא שינה כלום (אולי היטיב עוד יותר עם העוצמות שהיו מעולות בכל מקרה) עדיין יש לי עוצמות מצויינות אבל מאיפה נובע איבודי המידע? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. google.com דרך פינג רגיל 209.85.148.106 173.194.35.148 173.194.35.180 ולשרת של WOW 195.12.242.247:3724 דרך tcping

20. חבר ביקש ממני עצה איזה ראוטר לבחור לתשתית 100 מגה החדשה בהוט. אני אישית חושב שההוט בוקס סביר בנושא הזה אבל הוא טוען שזה עושה בעיות. על הפרק בשלב זה עומדות 3 אפשרויות: 1. TP-link 1043 המוכר שעולה כ-270 שח בארץ. 2. Linksys E2000 בהזמנה מחו"ל, שיעלה כ-270 שח 3. Linksys E2500 שיעלה בהזמנה מחו"ל כ-300 שח אני לא מכיר את הראוטרים של לינקסיס ולכן אבקש את עצתכם בנושא הזה. נ.ב. אם אני לא טועה ה-E2500 מגיע בחיבור קווי של 10/100 בלבד, סיבה לפסול אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום , לפני 3 ימים שידרגתי מ10M ל15M של בזק , ובזק בינלאומי יש לי נתב TNN-SIEMENS SL2-141 . לאחר השידרוג אני חווה איטיות גדולה באינטרנט עשיתי בדיקת מהירות וזה לא עובר את הרף של 3M. השאלה שלי היא האם הבעייה היא בנתב כי האמת ראיתי פה תגובות על הנתב הנ"ל שהוא ממש גרוע, ואם כן איזה נתב מומלץ לי לקחת למהירות של 15M ? דרך אגב יש לי מחשב אחד בבית.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. היי אני משרת בצריפין ויש לי מחשב נייד,משהו כמו קלימוטר ליידי יש את אסף הרופא ויש שמה רשת ציבורית של 10MB. אני רוצה לקנות איזה כרטיס רשת אלחוטי שיהיה מספיק טוב בשביל לקלוט לי את הרשת שמה. אני לא מבין בזה כל כך,יש בזה דברים כמו DBI או כרטיסים שרשום עליהם 2.4GHZ וכדומה,אני רק יודע שתקן N זה התקן הכי חזק שיש כיום. נכנסתי לDX וראיתי את זה,מה אתם אומרים? http://www.dealextreme.com/p/2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-usb-2-0-wireless-network-dongle-built-in-antenna-black-silver-102969 ויש אולי תוכנה שפשוט מגדילה את הטווח קליטה?,כי ראיתי שלאייפון יש כמה אפליקציות כאלה,אולי גם לPC?

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by labenny,

שלום אני מעוניין לרכוש סוויץ של 5 פורטים בחנות של KSP ראיתי סוויץ - edimax es3205P או סוויץ - tenda s105 מה עדיף? או שיש למישהו המלצה לסוויץ אחר בטווח מחירים של 100-50 ש"ח

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. נציג תמיכה טכנית של ספק אינטרנט כלשהו אמר לי כי אם התשתית שלי 15 לדוגמא ואני משדרג רק את הספק למהירות 30 או 100, זה יכול לעשות בעיות כמו ניתוקים וכו'. יש משהו בדבריו או שזה שקר מוחלט?

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים