עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איזור ה60 זה המקסימום שאני רואה, למרות שזה בד"כ באיזור ה20-40. ההוטבוקס מחובר ל1043N בdynamic IP. בנוסף אני שם לב שההוטבוקס דיי חם. מה כדאי לבדוק לפני שאני פונה להוט בתלונות?

• 67 תגובות
    • 8.3k צפיות
  2. Started by Cheif,

אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים. אבל, מיד לאחר השדרוג (ובלי שום קשר) קרס דיסק C שלי. רק היום הצלחתי להחזיר את כל המערכת לעבודה. בשבוע הבא תתבצע בדיקת הביצועים של בזב"ל וההשוואה מול ביצוי HOTNET.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. השבוע עשו לי חבילת מאה מגה בהוט. כרגע הטי פי לינק לא בשימוש, רציתי לדעת האם כדאי להחזיר אותו לשימוש או שהאם כדאי למכור אותו או משו? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. עכשיו שעברתי ל100 מגה אין לי טעם בחבילת הגיימר, האם משחקי רשת יעבדו טוב אם עוברים לחיבור ללא חייגן? או שעדיף לחזור לשיטת החייגן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם ניתן להפוך נתב אלחוטי )dlink) לנקודת גישה. אני אפרט. אני גר בבית דו מפלסי. למטה נמצא הראוטר דילינק 6740. אני רוצה לשים בקומה למעלה ראוטר אחר שיהווה כמקלט אלחוטי. ויתחברו אליו בכבל התוצאה הסופית הרצויה: קומה תחתונה ראוטר אלחוטי משדר. קומה עליונה ראוטר אלחוטי מקלט. האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by DinDani,

הייתי ב ADSL, עברתי ל HOT, ברשותי נתב אלחוטי D-Link DSL 2650U שנותר בבעלותי לאחר ההתנתקות מבזק/ADSL - כרגע מונח בצד, אני עובד עם ה HOTBOX, אבל ה WiFi של ה HOTBOX לא מספיק טוב מבחינתי, לפני שאני רוכב נתב אלחוטי אחר והופך את ה HOTBOX לראוטר, אשמח לדעת האם ניתן לעשות משהו עם הציוד הקיים. 1. לידע כללי, האם כל נתב פיזית בנוי לפלטפורמה/תשתית ספציפית (ADSL/כבלים)? במידה וכן, מדוע, הרי ההבדל הוא רק בפרוטוקול/תוכנה (שאפשר לעדכן), ולא פיזית בחיבורים, לא? 2. אני רוצה להשאיר את ה HOTBOX כפי שהוא ולא להפוך אותו למודם בלבד, האם אני יכול פשוט רק לכבות לו את אופצית ה WiFi, לחבר את נתב ה ADSL שלי (D-Link DSL 2650U) ל HOTBOX, כך שהוא יתפקד רק כ AP, ויאפשר את ה WiFi? (כלומר, המחשבים הנייחי…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  7. טוב תשמעו קטע מענין -אני רשום כרגע גם להוטנט וגם לבזק בין לאומי -הוטנט עדיין לא ניתקו אותי ואני חמובר אליהם בחיבור ללא חייגן 100 מגה בבזק בין לאומי אני גם 100 מגה - לאחרונה בההורדות שלי בהוטנט ממש לא יציבות -אני מוריד כל פעם מאותו שרת -אז אנשים אמרו לי שאולי בעיה בשרת ... אז תשמעו את זה- על גבי החיבור של הוטנט התחברתי עם חייגן ל בזק בין לאומי (ראיתי גם ב SPEEDTEST שהוא מזהה את האי פי שלי כבזק בין לאומי ) ואלה התוצאות בחיבור של הוטנט הורדתי ב1.2 מגה שנייה ברגע שהתחברתי עם החייגן של בזק בין לאומי על גבי ה חיבור של הוטנט - הורדתי פתאום במהירות של 7 מגה !-שזה נראה לי המקסימום שאפשר בחיבור LT2P וזה גם במחשב נייד שמחובר באלחוטי! איך אתם מסבירים את זה? זה מראה שהוטנט מגבילים את…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. תקציב 500 ש"ח שיהיה לו עוצמת שידור WIFI גדולה. אפשרות התקנת DDWRT ושיוכל להתמודד עם 100MB אינטרנט שיהיה לו חיבורי 1 ג'יגה הראוטר יחובר לרכזת של 1 ג'יגה משם ל 15 מכשירים בצורה חוטית ואלחוטית

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  9. כשהנתב מוגדר כמודם יש עדיין אפשרות להשתמש בחיבור הusb שלו לחיבור מדפסת או שבחיבור כזה אני מאבד את האפשרות הזאת ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני מעוניין להתחבר לטלפון ואינטרנט 100 מגה בהוט. הבנתי שהראוטר של ההוטבוקס לא משהו אז אני אבקש שיגדירו לי אותו כמודם בלבד ואקנה ראוטר משלי כבר. השאלה אם הטלפון יחובר אליו האם הדבר אפשרי ? ואם כן האם יש בעיות מסויימות להתשמש בהוטבוקס כמודם לטלפון ואינטרנט בו זמנית ? בעיות איטיות תקיעות נפילות וכו.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בזמן האחרון האתר של תפוז מקרטע אצלי לגמרי, פעם זמין פעם לא זמין. חשבתי שזו בעיה אצלי, ולכן עשיתי כל מה שניתן כדי לפתור אותה, ללא הצלחה. בדקתי גם במחשבים אחרים (יוזרים שונים של בזב"ל) וגם שם יש את הבעיה הזו, מה שמשותף לכולם שהם מחוברים ע"י בזב"ל. האם הבעיה קיימת גם אצלכם עם תפוז ?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  13. מי שעוקב אחרי הפורום יודע שהתחברתי לבנדל של ה-100M ב-HOT כאשר הספק הוא HOTNET. על מנת לבדוק את נכונות הטענה של בזב"ל, כי החיבור שלהם ללא חייגן אכן עובד על הכבל החדש ויש לו יתרון על החיבור של HOTNET, בקשתי כבר ביום ראשון שעבר להתנתק משירותי HOTNET. למרות שעבר שבוע ולמרות שאני מנדנד ל-HOT יום יום, הם עדיין לא הצליחו לנתק אותי משירותי HOTNET. לכן גם הבדיקה של החיבור של בזב"ל מתעכבת. מעניין עוד כמה זמן יקח ל-HOT להפריד את החבילה....

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by guytam,

האם הprivatebox תומך בWDS? אני מעוניין לחבר אליו רפיטר איך אפשר לעשות את זה?

15. התחברתי לבזק בינלאומי לפני 9 חודשים ומשום מה התפתיתי להוסיף את השירות אנטי וירוס שלהם safenet. גיליתי מהר מאוד שהשירות מאט את האינטרנט והאתרים נטענים לאט יותר. בנוסף זה גם מעלה את הפינגים וחוסם דברים שלא צריך לחסום. הפתרון היה קל, פשוט הורדתי את הסיומת @csafe בחייגן. עכשיו הם כנראה שינו דברים והשירות פועל אוטומטית גם בלי התוספת הזאת בחייגן. איך אפשר לבטל את הדרעק הזה?! אם אני אצור קשר עם בזק בינלאומי הם בטח יגידו שאני בהתחייבות או משהו כזה. יש דרך לבטל את זה בלי ליצור איתם קשר? דווקא מאוד נהניתי מהשירות שלהם מאז הכבל החדש אבל עכשיו זה על הפנים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם איזה מחיר אני יכול לקבל מבזק בינלאומי עבור ספק 30MB תודה רבה לכולם

17. אני רואה פה הרבה כאלה שמדברים על זה , יש לי 20MB, בזק + 014 ראוטר של נטגיר VVG2000 הזה, רציתי לדעת מזה RATE ADAPTIVE שכולם אומורים שהוא מוריד פינג וכל זה מזה אפשר מידע?

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. שלום. יש לי בעיה מוזרה באינטרנט.החביור לרשת לא אקבי.מה זאת אומרת? ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. כאשר משחק משחקי רשת פתאום זה עושה לי ניתוקים מהמשחקים או מעלה את הPING. כמו כן לפעמים שאני מעלה אתרים מסוימים אז זה נותן לי עמוד שגיאה כמו כן בדקתי מהירות בספיד TEST זה מראה לי מהירות 12 מגבייט. אני לא מצליח לאבחן מה בדיוק הבעיה. ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. לפי הבדיקה שלי לדוגמה ביטטורנט מוריד לי דווקה בצורה תקינה. יש לי הוט בוקס על מצב ראוטר.(יש לי אם רוצה לחבר LINKSYS E1000)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by menymu,

בהמשך לזה שכתבתי שיש לי איבודי מידע, היום היה לי שוב. התקשרתי אליהם שוב זיהו הפעם 20-40% איבודי מידע. אמרתי לנציג, שמע זה יכול להיות שחצי שעה לא תהיה בעיה ופתאום חצי שעה 50% איבודי מידע. בקיצור אמר לי תנתק כבל רשת מההוטבוקס ניתקתי. הוא אמר לי עכשיו אני רואה אין איבודי מידע... אמרתי לו הבדיקה שלך לא יעילה מה קשור כבל רשת לזיהוי איבודי מידע בתשתית... אחר כך אמרתי לו, כפי שאמרתי לך יכול להיות שעכשיו חצי שעה לא תהיה בעיה אבל עוד חצי שעה תהיה... אמר לי, אולי יש לך בעיה בכרטיס רשת... אמרתי לו אם ככה אז גם שהייתי עושה פינג לראוטר היה צריך להיות לי איבודי מידע לא? אבל זה לא קורה... מה התשובה הייתה? - אבל אין לך כרגע איבודי מידע פשוט (מצטער על איך שאני אומר את זה) תוכי מטומטם. בנו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. עכשיו סגרתי על 100 מגה. תשתית בזק ב115 לחודש ו3 חודשים חינם. ספק בזב״ל 30 שח לחודש. עכשיו נותרה השאלה. איזה ראוטר לקחת. האם לקחת את מה שבזק נותנת ( לא כל כך מפריע לי להתחייב לשנתיים)? או לקנות פרטי. ( שני רכיבים או משולב )? ( 200 שח לא קריטי לי )?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by menymu,

הפינגים מאד נמוכים לגרמניה C:\Users\Siemens>tracert 78.159.97.14 Tracing route to hosted-by.leaseweb.com [78.159.97.14] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.11.1 2 7 ms 7 ms 7 ms 10.218.32.1 3 11 ms 16 ms 11 ms 213.57.0.230 4 11 ms 9 ms 10 ms 213.57.0.229 5 33 ms 32 ms 33 ms ge3-0.catania4.cat.seabone.net [93.186.129.130] 6 63 ms 69 ms 60 ms xe-0-2-0.franco31.fra.seabone.net [195.22.211.10 3] 7 79 ms 84 ms 79 ms fiberring-on-net.franco31.fra.seabone.net [89.22 1.34.117] 8 72 ms 71 ms 73 ms hosted-by.leaseweb.com [89.149.218.214] 9 75 ms 74 ms 74 ms 89-149-218-178.gatewayrouter.net [89.149.218.178 ] 10 6…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by dropsy,

אם אני לא טועה ומהמעט שהבנתי בשיטוט בגוגל ניתן להסיק מהLine Attenuation על מרחק מהמרכזיה. זה נכון ? ומה זה אומר שאצלי זה 0db ? זה הגיוני או שהראוטר לא קורא את זה פשוט ? אני עם בזק ובזק בינלאומי 30מגה, ראוטר VVG2000 NEGEAR תודה [table] [tr] [td] ADSL Link [/td] [td] Downstream [/td] [td] Upstream [/td][/tr] [tr] [td] Connection Speed [/td] [td] 33336 kbps [/td] [td] 1227 kbps [/td][/tr] [tr] [td] Line Attenuation [/td] [td] 0.0 db [/td] [td] 0.0 db [/td][/tr] [tr] [td] Noise Margin [/td] [td] 18.2 db [/td] [td] 36.7 db [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם, כרגע התקינו לי חיבור של 100 מגה. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל עובד מעולה. הראוטר שלי (1043ND) מוגדר על DYNAMIC והוא לא מצליח להתחבר עם ההוטבוקס. חיברתי את יציאה מס 1 מההוטבוקס לWAN בראוטר. מישהו יכול אולי לעזור לי לדבג את העניין?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yellow acid,

בדיוק עכשיו שיינתי מסלול בהוט וקיבלתי למייל את החוזה. כתוב שם שהם יכולים לחייב אותי על שימוש מעל 50 ג'יגה! :o יש למישהו יש עוד פרטים בנושא? גם בספקיות אחרות זה ככה? אני שוקל ברצינות להתנתק מהם בגלל זה...

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by elazari,

שלום חברים! אני על סף ייאוש ואשמח לעזרה.. יש לי את ההוט בוקס של הוט ב100M והוא מוגדר כראוטר, בנוסף יש לי ראוטר EDIMAX BR-6524N שההוטבוקס מחובר אליו אל הWAN ומוגדר אליו DMZ. הכל טוב ויפה רק שהם באותו מקום בבית גדול ויש נק' בבית עם מהירות גלישה בין 95MB ל12MB. (ולא אחים שלי אין מקום באמצע שיכסה את כל הבית) ניסיתי לעשות AP אבל זה לא מצליח לי כשההוטבוקס על 40MHZ, וכל פעם שאני שם אותו על 20MHZ מהירות החיבור להוטבוקס נופלת ל65MB ואז המהירות גלישה 50M, מחזיר ל40 עולה חזרה ל 150MB והמירות גלישה נושקת ל100, הAP פשוט לא מתפקד כשההוט בוקס ב40. ניסית הכל ברואטור EDIMAX וכלום לא עזר. אשמח לעצות, אני על סף ייאוש ושוקל לקנות את המתאמי רשת דרך החשמל ופשוט לחבר אותם דרך רשת החשמל וכך להרח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים