רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב בגג אשר מחובר לראוטר במרחה של 40-50 מטר בעזרת כבל אינטרנט. האינטרנט במחשב הגג איטי מאוד כאשר המודם מחובר בכניסת הבית, אך רץ מהר כאשר הוא בגג. הכבל מושחל דרך הקיר, ויהיה סיפור להוציא אותו. לכן, ארצה לדעת האם ניתן להשיג מגבר לכבל האינטרנט על מנת שיפעל במהירות המירבית? כמה הוא עולה? מאיפה? דגמים? בברכה, אור כהן :-X נ.ב: הבעייה לא במחשב, נוסה על מחשבים שונים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אחרי בקשות מההורים, הם הסכימו לשדרג את האינטרנט. עד עכשיו הייתי מנוי ל-013Netvision, וסבלתי מניתוקים קצרים של 5 דקות, בערך 5 פעמים בשבוע. אחרי שביררתי לגבי ספקיות אינטרנט, הבנתי שכיום רק ב-013 ואקספון אין את הנושא של התעדוף ו"חבילת גיימרים" (אם אני טועה - אשמח אם תאירו את עיני). אז החלטתי לתת ל-013 הזדמנות להסביר את הניתוקים, והם טענו שזה יכול לנבוע משימוש בסוויטץ' (אני משתמש בסוויטץ' Edimax ES-3205P). אני משתמש בסוויטץ' בשביל לחבר את הראוטר לעוד 4 מחשבים, חוץ משלושת הפורטים התפוסים המובנים בראוטר. המחשב שלי מחובר באופן ישיר לראוטר, אך הנציגה טענה שזה לא משנה והסוויטץ' עדיין עלול לגרום לניתוקים גם אצלי (גם הנורה של ה-DNS בראוטר נכבית כשיש ניתוקים). אז קודם כל, זה נכ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי שמח אם למישהו יש רעיון איך להתחבר עם ראוטר של 3COM לאינטרנט של 012 עם מודם כבלים של מוטורולה. יש 4 אפשרויות חיבור לגייטווי הזה: 1. Static IP 2. Dynamic IP Address 3. PPPoE 4. PPTP איזה סוג צריך לבחור ?? כשאני בוחר באפשרות 2 - Dynamic IP Address אז הראוטר מקבל IP מהמודם ואני לא מצליח לגלוש למרות שברואטר הגדרתי את שם המשתמש והסיסמא ואיזה כתובת IP אני אמור לתת לראוטר או למחשב שיזהו אחד תשני ?? תודה מראש לעזורים אם מישהו הצליח להגדיר אני ישמח לקבל פיתרון מלא ------------------------------------------------------ יש לי את הכתובות של: DNS PPTP SERVER ויש לי בעיה של ה INITIAL IP הוא כל זמן הוא נותן לי שהINITIAL IP יהיה כמו הPPTP SERVER רק שהסיומת היא אחד... ועדיין זה לא…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות בנוגע לראוטר של בזק DSL-2760U-BN 1, ברצוני לשלוח לו פינגים - היכן אני מגדיר שיוכל לקבל ולענות. (כרגע לא עונה בפניה ממחשב מרוחק לכתובת החיצונית) 2. האם ניתן להגדיר בו שליטה מרחוק. כלומר לפנות אליו בפורט 80 או פורט אחר מכל מחשב. אם כן, היכן מגדירים זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני בהוט, ספק הוט נט. מקבל 200 מגה הורדה קבוע, העלאה כמעט תמיד 5. מידי פעם (נראה לי פעם בשבוע בערך, וזה קרה לי כבר 3-4 פעמים) המהירות יורדת ל-3 מגה. אני שם לב שהמהירות העלאה בטורנט פחותה, ובבדיקת מהירות מקבל 3 מגה. ריסט לראוטר לא עוזר (יש לי ראוטר נפרד), ורק כאשר אני מוציא את המודם HOTBOX מהחשמל ומחזיר, רק אז אני מקבל את ה-5 מגה בחזרה. יש מה לעשות בנידון? ולמה זה קורה בדיוק? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קו טלפון VOIP של 012, שטכנאי של החברה חיבר בזמנו עם מתאם שיחות, שבא אחרי מודם ומחיבור Lan של המתאם הוא מחובר לנתב. שיניתי את ההגדרות באופן כזה שלא יהיה צורך במודם, כך שהמודם ראוטר מתחבר לאינטרנט ואת מתאם השיחות אני מחבר אחרי המודם ראוטר. הבעיה שמאז קו הטלפון לא יציב ועם תקלות שונות, הבעיה העיקרית היא שמפעם לפעם לא ניתן לחייג לקו הטלפון. מה שקורה בעצם, זה שכאשר מחייגים לטלפון, השיחה ישר מתנתקת. ישנה למשל גם בעיה של דיילי משמעותי בין החיוג בטלפון לבין קבלת השיחה בצד השני. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה, האם יש קשר ל Qos? אם כן, איך אני יודע מה להגדיר ב Qos? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי במהירות 10MB. חוברתי עוד לניסוי של הכבל החדש - PowerNGN וכמו שכבר פרסמו פה אנשים שמו לב שהסטרימינג האמיתי הוא ב720p ו1080p וה360 נטען מהר ונעצר עד שהסרטון מתקדם ואז ממשיך להטען. מיום שבת שמתי לב לאיטיות נוראית כשאני מריץ סרטונים על 1080p, לעומת זאת סרטונים ב720p נטענים ורצים חלק ללא תקיעות. 1080p זה כבר סיפור אחר לגמרי ביוטיוב, תקיעות לפעמים לא נטען בכלל, נטען עד לנק' מסויימת ונעצר, כשאני משתמש בתוסף של IDM להוריד סרטוני פלאש מהדפדפן זה מוריד על מהירות מלאה.. וזאת הכתובת שממנה הוא מוריד o-o.preferred.bezeq-tlv1.v14.lscache4.c.youtube.com. באמת מייאש שעד לפני כמה ימים כל סרטון שרציתי על 1080p היה נטען במהירות כל הרוחב פס ורץ חלק ללא תקיעות. עוד מישהו שם ל…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... מישהו יודע איך אפשר להתקין את הקושחה הנ"ל על הראוטר הזה..?? הורדתי את הקושחה העדכנית מהאתר הזה : ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/12-24-10-r15962/tplink_tl-wr941ndv4/ אני עושה עדכון קושחה ישירות מהקושחה של הTPLINK או שיש הגדרות מיוחדות לפני..?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה להגבלת מהירות הורדה/ העלאה ברשת הביתית שתתן לי את האפשרות לשלוט בכל תעבורת הרשת הביתית דרך המחשב שלי. תוכנת NETLIMITTER לא מתאימה כי היא ניתנת להסרה מהמחשבים ע"י המשתמשים *הראוטר הוא הוטבוקס 2 כך שאין בו את האפשרות QOS תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע משחקי רשת עובדים לי לא רע בכלל אבל הרבה פעמים דפי אינטרנט עושים בעיות, במשחקים ב FACEBOOK יש לאגים ואפשר להוריד רק בשעות מסויימות וזה משגע אותי. אני במסלול GAMER והתחייבתי לחצי שנה (ההתחייבות נגמרה לפני כמה ימים). דיברתי עם XFONE וניסיתי להתחבר אליהם, אחרי כמה שיחות שלא עזרו בשום דבר הבנו שזה לא ילך אז XFONE הם לא אפשרות. כניראה שהם לא יכולים לחבר אנשים עם PPTP (הראוטר שלי לא תומך ב L2TP) או שהם לא יודעים שהם יכולים זה משאיר את 012, בזק בינלאומי ו ORANGE (או להשאר ב NETVISION). על 012 שמעתי הרבה דברים רעים, לפני NETVISION הייתי בבזק בינלאומי ולא היה טוב, באורנג' המחירים יקרים יחסית (על 2.5M אני אשלם אותו דבר כמו מה שאני משלם היום לגיימר אחרי שנגמרה ההתחייבות) וגם …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כיום בבית משלמים 90+25 ש"ח על האינטרנט, כשיש לנו מהירות של 15MB בלבד. ראיתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%94/ ורציתי לדעת האם כדאי כבר לעבור לאחת החברות המתחרות החדשות (012, אקספון וכו) או שהעניין עדיין לא בשל לחלוטין וכדאי לחכות.. ואם כדאי, יש חברה שעדיף לעבור אליה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בראוטר הזה בתצורת... ראוטר. הבעיה היא, שכל פעם שאני מכבה את הפיירוואל בהגדרות הראוטר, הוא לא מצליח להתחבר לראוטר. יש לי בעיות רבות במשחקים כאשר אני משתמש בפיירוואל, ושום פתיחת פורטים וכו' לא עוזרת. אשמח לעזר, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני חדש פה ותחלתי ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע...אני רק בחודש הראשון. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר של 3COM כריפטר (מגביר אות לרשת אלחוטית) לסמארט בוקס של אורנג'. עשיתי מס' שלבים ואני יכתוב אותם על מנת שאם תגלו תקלה תוכלו לתקן אותי.. 1: חברתי את הראוטר של 3COM מחיבור LAN לחיבור LAN לראוטר של אורנג'. 2: נכנסתי ל 3COM וכיבתי את ה DHCP. 3: ניסתי לגלוש אבל יש בעיות. הבעיות: 1: ניתוקים רבים. 2: רק אחד מהראוטרים עובד או שאפחד לא עובד, כאילו או ה 3COM מאפשר גלישה או הסמארט בוקס. השאלה מה עשיתי לא נכון?? והאם צריך לחבר את הראוטרים לWAN ול LAN? הערה חשובה: ל 3COM אין חיבור WAN, יש ADSL ו LAN. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את התשתית מ-15 מגה ל-40 מגה. כרגע יש לי ראוטר 2760U (מודם ADSL ולא VDSL) וחשבתי לקחת מבזק רק מודם (DSL699U5) ולחבר אותו לראוטר שלי. ובמידת הצורך בהמשך להחליף לראוטר יותר רציני. האם אפשר לבטל את המודם הפנימי ב-2760U, לחבר אליו את המודם VDSL, ולהשתמש בו כראוטר בלבד? תודה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי עשרים מגה כבר הרבה זמן עם הראוטר נטגיר שמחובר לפרייבט בוקס עם או בלי הפרייבט בוקס הראוטר נותן לי פינג של 37 פלוס לספק או לתשתית שאני עושה בטרסינג אני מקבל בהופ השני 39 והתוצאות זהות בספיד טסט ובבדיקת פינגים איך אפשר להוריד את הפינג חוץ מלהחליף ראוטר החלפתי פעם אחת לדלינק והפינג חזר להיות עשר בערך איך אפשר לסדר את זה עם הנטגיר גם ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך פותרים את זה? וזה משפיע על מהירות האינטרנט שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום תראו אני רוצה להתייעץ בנוגע למשהו אני רוצה לעבור ליס בכבלים ולהשאיר את התשתית של הוט בבית שאני על 200 מגה מה שהסוכן של יס אמר לי זה שהממיר שלהם מתחבר לראוטר שלי בחדר (ממד) ובקומה למעלה לדגומא הוא רוצה שאני אחבר לממים ראוטר פרטי שימשוך מהראוטר שלי כתובת DHCP כאילו עכשיו לשאלה שלי, מה שהוא אומר לי שלמעלה זה רשת פרטית נפרדת ולא יקח לי מה 200 מגה אם הם יגלשו או יורידו קובץ שכאילו מהראוטר שלי כל יציאת LAN מקבלת 200 בחיבור קווי שזה נשמע לי הזוי ושקר זה נכון ? לדוגמא אם אני אוריד קובץ בטופ מהירות בטורנט לדוגמא, ועכשיו בקומה למעלה פתאום יורידו קובץ... זה יקח לי מהמהירות שלי ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה התחילה היום בערב שפתאום לא היה לי אינטרנט, זה אף פעם לא קרה לי לפני אבל כל הזמן יש ניתוקים. יש לי ראוטר של D-LINK DSL 2650U ואינטרנט של בזק. זה קורה לעוד מישהו או שהבעיה רק אצלי? ואיך פותרים אותה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. ידיד שלי טוב פנה אלי וביקש לעזור לו לבחור החלפה לROUTER שלו. יש לו SEIMENS ישן ונמאס לו מבעיות איתו (הוא עושה RESET כל הזמן ומחשבים מעבדים חיבור לאינטרנט). תעזרו לי בבקשה לבחור לו משהו טוב. יש לו 10 הגה, מחוברים מחשב 1 נייח ו2 נטבוקים באלחוטי. גם רציתי לשאול האם כדאי לקחת מ בזקסטור או לקנות בחנות פרטית? תודה לכל ה עוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני באקספון מרגע שהם התחילו להציע חבילות אינטרנט עד עכשיו. תמיד הייתי מוריד בביטורנט על מלוא רוחב הפס. לאחרונה שידרגתי תשתית בזק ל15 מגה (המבצע ההוא שהיה) וחבילה של אקספון 35 שח ללא הגבלת מהירות. בחודש הראשון הכל היה בסדר. לאחרונה (מזה מס׳ חודשים) אני חווה איטיות. מרגיש שחוסמים אותי. מוריד קבצים פופולריים בביטורנט על 50 קיי, במקום מגה וחצי. יוטיוב לא סוחב, וקבצי וידאו נטענים לי באייפון יותר מהר כשאני על 3g מאשר ויי פיי. לדעתי אקספון גייסו יותר מידי לקוחות בכדי שרוחב הפס שלהם יספיק לכולם. האם ידועות לכם חברות שבוודאות לא חוסמות הורדות ומאטות את הגלישה באופן כללי? מה עם בזק בינלאומי? היה לי 012 לפני אקספון, והם היו חוסמים בצורה ממש ברוטלית. האם עדיין חוסמים? האם ידועה…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה בבקשה לכרטיס רשת אלחוטי עם הטווח קליטה הכי גדול שאפשר. כעיקרון, הוא מיועד שאני יוכל לקלוט כמה שיותר שכנים וכמה שיותר רשתות אלחוטיות! אם זה אפשרי אז שיקלוט את כל הרחוב שלי (אולי למישהו פה יש 100MB חחח ;D ). ראיתי ב-DX את אלה: http://dx.com/p/kasens-990wg-6000mw-2-4ghz-802-11-b-g-n-150mbps-wifi-wireless-network-adapter-112207?item=4 http://dx.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 http://dx.com/p/kasens-g9000-6000mw-802-11b-g-n-150mbps-wifi-wireless-network-adapter-113078?item=2 ויש שם עוד מלא מלא דגמים! בארץ ראיתי את זה (עם 2 אנטנות!): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 איזה הכי טוב מבינהם??? יש …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום...קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת מובנה (amd) יש לי בבית פנטים 4 שחיברתי אליו גם כרטיס רשת המודם מחובר למחשב amd וכבל רשת מחבר בין שתי המחשבים לצורך שיתוף של האינטרנט התקנתי הכל.. ומתי שאני מחבר את הכבל עצמו המחשב בלי המודם (פנטיום4) נתקע ומתי שאני עושה לו reset הוא נתקע בעלייה של הוינדווס (ב "ברוך הבא") על שני המחשבים מותקן xp מה אפשר לעשות? מה הבעיה? אולי amd ואינטל לא הולך ביחד? ??? : :-\ ??? תודה לעוזרים עריכה: הפנטיום 4 הוא fat32 והאיימדי ntfs אם זה משנה...
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קצת רקע: הלפטופ שלי מחובר למודם של בזק עם כבל רשת. אני מעוניין שלפטופ אחר יתחבר לאינטרנט דרכו ואין לי ראוטר. ראיתי באפשרויות אינטרנט בלוח בקרה שיש אפשרות לאפשר למחשבים אחרים להתחבר לרשת דרך הלפטופ "allow other network users to connect through this computer s internet connection" האפשרות הזו קיימת גם בחייגן של בזק וגם בlocal area connection עכשיו יש שתי בעיות: הראשונה היא שאני לא מצליח בכלל לעשות וי באפשרות הנ"ל. השנייה האם אפשר בכלל להשתמש בלפטופ כראוטר ולהתחבר עם לפטופ אחר לאינטרנט דרך החיבור של הלפטופ המחובר קווית? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עכשיו בהוט עם ההוטבוקס וTP-LINK TL-WR841N, אבל עברתי דירה לפני כמה חודשים ומאז יש לי ניתוקים מעצבנים כל כמה זמן. החלטתי לנסות לעבור לבזק*, ממה שהבנתי מהמכירות שלהם, הם מוכרים מודם+ראוטר אם אני רוצה, אבל אם לא אני צריך לקנות מודם בעצמי, כי הם לא מספקים מודם לבד. אני לא מאמין בציוד של החברות האלו, אז, איזה ראוטר כדאי לקנות שיכול לשמש גם כמודם עבור בזק? הבית די קטן, ככה שלא צריך mesh או ריפטרים או משהו מיוחד, ראוטר רגיל אמור לכסות את כל הדירה, רק צריך שהוא יתמוך בחיבור לבזק *אנלימיטד משום מה מגיעים לכל הרחוב שלי, ואפילו לאותו מספר בניין שלי בכניסה א' אבל לא בכניסה ב' שאני נמצא בה... אז בנתיים אין לי עוד ברירה, ולא ביררתי מה צריך בשבילהם, אבל …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-