עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by maorbarazani,

למישהו יש ספייקים של לאגים קטנים כל הזמן בשעות הערב בזמן האחרון, ככה שלושה ימים אחרונים? יענו Lag Spikes גם אני וגם חבר סובלים מאותה בעייה. אחרי 40 דקות בטלפון עם הוט, אני חושב אולי אני עצבני על החברה הלא נכונה.. אז החיבור הוא MPLS, ללא חייגן, בבזק בינלאומי, דרך תשתית הוט. עוד מישהו סובל?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Guy King,

יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט ומחשב נייד, בחדר אחר, שלא מחובר לאינטרנט (המחשבים במרחק של כ-3-4 מטר זה מזה). במחשב הנייד יש לי כרטיס רשת אלחוטי (אני קולט אינטרנט אלחוטי במעונות שאני גר בהם). בבית אני מחובר לבזק ויש לי מודם ALE130. איך אני מחבר את המחשב הנייד לאינטרנט במינימום עלות ותחכום? (ניסתי לקרוא כמה מדריכים פה, אבל ההבנה שלי בתחום שואפת ל-0 ואני לא בטוח שהגעתי למדריכים הנכונים).

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by lowdez,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם כבל רשת, ולפטופ שמתחבר אליו בWIFI. המחשב הראשון תמיד דולק. המחשב השני בדר"כ כבוי ואני משתמש בו רק אם אני רוצה להדפיס משהו. (יש לי מדפסת ישנה, ממש ישנה ובמחשב החדש אין חיבור COM1) הבעיה עם הראוטר זה איטיות בגלישה לסירוגין, ומתי שזה כבר קורה ... אז בשביל להיכנס לאתר כלשהו אני צריך לעשות רענון 4-5 פעמים עד שמשהו עולה, ובימים ממש גרועים אני צריך לאתחל את הראוטר (לנתק מהחשמל לאיזה 15 שניות ולחבר בחזרה). אני בטוח שהביעה בראוטר, כי אם וכאשר מתוך עצבים אני מנתק אותו לגמריי ומתחבר לאינטרנט ישירות דרך המודם, לא קורה שום מצב של איטיות בגלישה. זה משהו שבא והולך, ללא סימנים מיוחדים וכדומה ... מה שכן שמתי לב אליו, זה שמתי שמתחילה האיטיות בגלישה, אני לא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by AmirNadav,

שלומות, א. אני חדש :] קבלו אותי בברכה ב. יש לי ראוטר, [אין לי מושג איזה חברה כלום, לא כתוב על הקופסא ולא כתוב על הראוטר כלום חוץ מ BroadBand Router]. שאני נמצא באינטרנט, פעם בכמה זמן האינטרנט מתנתק, ואני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ואז להחזיר את מה ששיניתי והאינטרנט חוזר. שאני משחק משחקי רשת למינהם [דוגמא: Counter Strike] פעם בכמה דקות המשחק נתקע וכותב לי WARNING: CL_FlushEntityPacket ואחרי כמה שניות חוזר למשחק. זה קורה גם במשחקים אחרים רק שבהם לא כתובה השגיאה הנ"ל. מה לעשות? :{ זה מציק, כבר שנה+ זה ככה :[

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני משתמש בRS הייתי מנוי שם... ולאחרונה עם חיבור בתשתית בזק וספק 014 המהירות הורדה מ12 בצהוריים בערך עד 12 בלילה נהיית איטית מאוד. מחובר ל1.5M ומוריד ביום עד.. ואני מדגיש עד 30K... ובעצם ניסיתי עשרות אתרי הורדה והמהירות בה נורא איטית בשעות היום והערב. עכשיו בין פלא אחרי 12 בלילה או 1 בלילה לא עשיתי LOG בדיוק לזה קצב ההורדה עולה פתאום ל187 קבוע שזה בעצם המקסימום שלי. עכשיו ניסיתי עם ספק אחר שהספק עצמו נמצא קילומטר ממני וזה ספק טכניון על תשתית בזק... שההגבלה שלו זה 10M.. ואני מתפלא שהמהירות לא משתנה. בלילה הכל טס ובשעות היום תקוע. יש לי אנטי + פייר אין ספיוור ואין כלום על המחשב.. סתם בשביל הקטע פרמטתי והכל נשאר אותו דבר. על אותה תשתית בדקתי יכול להיות משהו דפוק עם המחשב (ל…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Omer Shamia,

מעוניין לדעת אם יש הבדל באחריות בין איבורי שנותנת אחריות שלה לבין קי אס פי שנותנת אחריות יבואן רשמי של בנדא מגנטיק. (קניתי מאיבורי ועדיין לא פתחתי את האריזה) להשאיר או להחזיר ולקנות מ-ksp?

7. Started by ori-silver,

אני כרגע אצל בזק ב-1.5 מגה,המודם שלי כרגע או בחיבור usb ויש איתו קצת בעיות של ניתוקים,אני מחר עובר ל2.5 מגה בadsl,האם אפשר לדרוש ללא תשלום מודם אחר בהשאלה או משהו כזה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום הרצתי קצת חיפוש בפורום וחיפשתי באשכול מדריכים מדריך הפיכת מודם רוטל דגם rta1320 החדש של בזק לראוטר לרשת ביתית ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לתת לי קישור... תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. יש לי כבל רשת שהעברתי מחדר עם ראוטר לחדר שינה, ואני רוצה לפצל את הרשת למספר כבלי רשת. השאלה, איזה Switch לקחת? יש לי TP LINK של 5 פורטים שעולה 50 שקל, ויש גם של 5 פורטים שעולה 100 שקל. מה ההבדל? http://ksp.co.il/?uin=12706 http://ksp.co.il/?uin=21972 האם גם בSwitch הכי זול לא ארגיש איזשהו delay ברשת? (חשוב למשחקי רשת). בסופו של דבר, אשמח להמלצה על Switch שהייתם קונים על פי הקריטריונים של הדיון. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני משחק במשחק אוןליין שדורש להיות מחובר כל הזמן. כבר חודשים שאני מתנתק מהמשחק 20 פעמים ביום כל כמה דקות יש ניתוקים רנדומלים וזה זורק אותי מהמשחק. זה משחק נגד אנשים וזה מטריף אותי וגם המשחק כולו יוצא החוצה וצריך לטעון הכל מחדש תהליך שלוקח 5+ דקות. עד היום הייתי בטוח שמדובר בשרתים של המשחק עצמו אבל אנשים אחרים אומרים שזה לא עד כדי כך נורא והם יכולים לעבור ימים שלמים בלי ניתוקים מהשרתים של המשחק. קשה לי לבחון את הבעיה מחוץ למשחק כי מדובר בניתוקים של שנייה או שניים כנראה דברים שלא באים לידי ביטוי בסתם גלישה רגילה או אפילו העלאה של וידאו ליוטיוב כי יש מנגנונים שמתגברים על ניתוקים. אבל במשחק פה ניתוק רגעי הורס לגמרי. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by CyberBot,

איך פותרים את זה? וזה משפיע על מהירות האינטרנט שלי?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ShahafH,

שלום לכולם! יש לי בבית ראוטר של בזק D-LINK 6740u שכבר הרבה זמן עושה לנו בעיות (איטיות מ40 מגה לחצי מגה), קריסות, ובדרך כלל לפיתרון אנחנו עושים ריסט וזה עובד. העניין הוא שזה נעשה על בסיס יומי וזה באמת נמאס אז אנחנו חושבים לקנות ראוטר פרטי. אנחנו ארבעה מחשבים שמחוברים לראוטר אז צריך שיהיו לו לפחות 4 פורטים לרשת חוטית. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by AdiR^SiNaI,

אני צריך לדעת האם זה נכון שרת קבצים הוא שרת(מחשב ראשי) שמאחסן בתוכו נתונים (עבודות,נתונים) הוא מאשר גישה מהירה יותר לנתונים במידה ואנחנו רוצים לקחת נתונים אנחנו הולכים לשרת קבצים המחשב הראשי ולוקחים ממנו הוא מאפשר גם אבטחת מידע גיבוי מרכזי שרת מדפסות: הוא שרת המספק לשאר המחשבים מדפסת הוא חוסך בכסף,חומרה מדפסת לכול מחשב מחשב אחד שמספקת מדפסת לכול המחשבים,באמצעות מדפסת אחד 20 מחשבים יכולים להדפיס. שרת דואר:הוא שרת המספק אחסון לקבצים,הודעות(אימילים)דוגמא WALLA הוא שרת המאפשר שמירת נתונים,קבלת,והעברת כול הנתונים אשר נשלחים עובדים דרך המחשב הראשי ולאחר מכן עוברים ליעדם כול הנתונים נשמרים במחשב הראשי. שרת ישומים:הוא חוסך בהתקנה של חומרה בכול מחשבים חוסך כסף וחוסך עבודה על כול א…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. כשאני מנסה להתחבר לרשת שלי. דרך הפלאפון למשל. הוא מתחבר לי לאינטרנט. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך המחשב עצמו הוא מביא לי שגיאה 105 err_name_not_resolved. כל הנורות בראוטר ובמודם עובדות. מישהו יכול לעזור..?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אורח ארגמן
    Started by אורח ארגמן,

שלום רב האם יש דרך/תוכנה להשתלט על מחשב הנמצא ברשת ה WIFI שלי מבלי לגשת אליו או להתקין עליו תוכנה כלשהי ? תודה

17. Started by Satlan,

אהלן מצטער מראש על התיאורים המסובכים. אחת הרשתות שבניתי לאחרונה מבוססת על ראוטר ראשי, מכשיר repeater נוסף בקומה העליונה שמשתמש ב-WDS, ובנוסף חיבור מהראוטר הראשי ל-LAN מבוסס חשמל שנותן אינטרנט לאיזור אחר מחוץ לבניין (הבניין בחוץ ישן ולא חודרת אליו קליטה) הבעיה היא שאני לא יכול למתוח כבל LAN רגיל בין הראוטר הראשי לבין הנקודת LAN מבוססת חשמל (התקעים שקרובים לראוטר הראשי אינם מצליחים 'להתקשר' עם התקעים שבבניין בחוץ, ורק תקע במרחק של 4 מטר מהראוטר עובד). בשביל לחסוך במתיחת כבל של 4 מטר ולסרבל את המשרד, רציתי לדעת האם יש מכשיר שיודע ליצור תקשורת באופן אלחוטי בין הראוטר הראשי ליציאת LAN מבוססת חשמל. צירפתי תרשים שמצביע על הרכיב שאני מחפש - מכשיר קטן שמתחבר בצד אחד לethernet lan …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. עד לפני כמה ימים לא הייתה לי בעיה להיכנס לאתר fiverr. מלפני מספר ימים אני לא מצליח להיכנס (IE,FireFox,Chrome אני כן מצליח להיכנס רק כשאני מתחבר דרך הראוטר של שכנים שלי. למה זה קורה ואיך מתקנים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Mentally ill,

עד כה הייתי קונה מספק מסויים ,אך עקב אי שביעות רצון מהשירות החלטתי לעזוב, בנוסף לאור עובדה שנכנסה עבודה שכוללת רשתות, הייתי שמח לקבל המלצה על מקום בו אפשר לרכוש כלים בסיסיים לרשתות באיזור חדרה. מצאתי בוואלה שופס, לוחץ RJ45 בודק כבלי רשת (בספק עד כמה הוא ספציפית יעיל,הוא נראה דיי פושטי) ו-100 מחברים ב-150 ש'ח. יש המלצות נוספות? אני מעדיף לראות מה אני קונה לפני ואחר'כ להוציא כסף :] זו הבעיה שאני סולד מקניות בנט... אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, במשך שנתיים וקצת הכל היה בסדר. אתמול להוט הייתה איזה תקלה איזורית ומאז אני לא מצליח לקבל חיבור אינטרנט על המחשב שלי דרך הראוטר. לזמן קצר בבוקר היה רושם שהיה אינטרנט בויפי אבל במחשב שמחובר קווית לא היה כלום ובסטטוס של הראוטר לא היה סימן לחיבור אינטרנט. על הראוטר מותקן DD-WRT, ובחיבור ישיר למודם אני מקבל אינטרנט. למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אז ככה, יש לי את הראוטר הזה: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm מאז שהוא חובר למחשב יש לי קצת בעיות, שהמרכזית היא שאני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיי סי קיו איתו. אז הממ, למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון?

22. Started by DJO,

אהלן. יש לי שאלה אולי היא נראית קצת טיפשית אבל בכל זאת מתי שאני משחק CS לדוגמא אז יש לי פינג משהו כמו 80 שזה נחמד, עשיתי את הפקוד ההזאת שמראה לך כמה BW זה משתמש וראיתי משהו כמו 4KBS החוצה ו 4KBS פנימה. ה ISDN שלי מסוגל להגיע ל 15. המשחק לא מנצל את כל ה BW שהוא יכול.. אפילו לא חצי.. אז למה בכל זאת לכאלה עם ADSL או כבלים יש פינגים הרבה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי אני בבזק +בזק בינלאומי, וביומיים שלושה האחרונים יש לי חשד שהם מגבילים אותי בתעבורה להורדות בחו''ל באופן כללי וזה פשוט זוחל לי ההייתי רוצה לקבל המלצה על מספר שרתי איכסון כמו FILEFLYER וכו', שמורידים על מקסימום גם כמשתמש חינם בשביל לבדוק את זה האתר axifile.com זכור לי כמוריד על מקסימום גם באופן חינמי, בכל שעות , כולל שעות העומס, אבל עכשיו הוא לא עובר לי את ה150KB בלחץ. -(יש לי 10 מגה) (מישהו יכול לבדוק ולהגיד לי אם זה מוריד על המקיסמום אצלו?) עוד אתר הוא DUCKLOAD שלא ממזמן נתקלתי בו, גם הוא הוריד לי 99% מהזמן על מקסימום מהירות של 1.25MB לשניה אתרים כמו/ FILEFACTORY / RAPIDSHARE / HOTFILE / NETLOAD מורידים באופן איטי וזוועתי, אני לא יכול לבדוק איתם. מדי פעם MEGAUPLOAD מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. היי, היום יש לי מחשב אחד בבית אשר מחובר לאינטרנט מהיר 1.5 MB באמצעות בזק בינלאומי ADSL. המודם שלו הוא של אלקטל (בצבע שחור). קניתי מחשב חדש שיהיה עם רכיבים חדשים ולכן יותר מהר ואני מעוניין לחבר ביניהם בצורה אלחוטית כדי לאפשר גם למחשב החדש גלישה באינטרנט. השאלות שלי הן: 1) האם כל מה שאני צריך כדי לבצע זאת זה שני כרטיסי רשת אלחוטיים (אחד למחשב החדש והשני לישן) וראוטר? 2) אני יכול לבצע זאת לבד או שאני צריך לדבר עם הספק שלי? 3) יש איזה ראוטר מומלץ במיוחד? שמגיע עם כרטיסים טובים? 4) מה המהירות שאוכל להגיע אליה כאשר שנינו ניהיה מחוברים? תודה לכל העונים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.