עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mentally ill,

עד כה הייתי קונה מספק מסויים ,אך עקב אי שביעות רצון מהשירות החלטתי לעזוב, בנוסף לאור עובדה שנכנסה עבודה שכוללת רשתות, הייתי שמח לקבל המלצה על מקום בו אפשר לרכוש כלים בסיסיים לרשתות באיזור חדרה. מצאתי בוואלה שופס, לוחץ RJ45 בודק כבלי רשת (בספק עד כמה הוא ספציפית יעיל,הוא נראה דיי פושטי) ו-100 מחברים ב-150 ש'ח. יש המלצות נוספות? אני מעדיף לראות מה אני קונה לפני ואחר'כ להוציא כסף :] זו הבעיה שאני סולד מקניות בנט... אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, רכשתי לפני כשבועיים את TP-LINK WR1043ND התקנתי אותו עם עזרה של שירות לקוחות של הספקית ( נטוויז'ן) הוא מחובר באופן פיזי לנייח ( כלומר לא דרך ה WIFI אלה חיבור פיזי) הגלישה במחשב הנייח כמובן נשארה אותו הדבר כמו לפני הראוטר. אבל לפני שבוע רכשתי גם מחשב נייד ASUS N55SF וכאשר אני מתחבר לרשת של הראוטר שלי הגלישה היא מאוד איטית וכמעט על סף הבלתי נסבלת. מה גורם לזה? ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעייה הנ"ל? (קצת מידע על החבילת אינטרנט שלי, אני בעל 12 מגה-> תשתית הוט (CABLE) -> ספקית נטוויז'ן) תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. קיבלתי הצעה ל95 שקלים באנדל 15 מגה לא יודע אם לעבור..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. סוף סוף שיכנעתי את הורים שלי לADSL ועכשיו אני צריך לדעת איפה הכי זול משתלם ומהיר בבקשה וגם לדעת על מה אני בדיוק משלם כמו התקנה של טכנאי איזה מודם לקחת ולמה ( לא USB יש לי כרטיס שת שאני משיג בחינם מחבר של 3COM ) ואגב יש לי YES ואני מעוניין בחבילה של O.5 MB.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by unknown,

כמה יעלה לי לבטל את הקו של ה-isdn? אני יכול פשוט לעשות המרה של ה-isdn ל-adsl ואז קו ה-isdn יתבטל?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by AmirNadav,

שלומות, א. אני חדש :] קבלו אותי בברכה ב. יש לי ראוטר, [אין לי מושג איזה חברה כלום, לא כתוב על הקופסא ולא כתוב על הראוטר כלום חוץ מ BroadBand Router]. שאני נמצא באינטרנט, פעם בכמה זמן האינטרנט מתנתק, ואני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ואז להחזיר את מה ששיניתי והאינטרנט חוזר. שאני משחק משחקי רשת למינהם [דוגמא: Counter Strike] פעם בכמה דקות המשחק נתקע וכותב לי WARNING: CL_FlushEntityPacket ואחרי כמה שניות חוזר למשחק. זה קורה גם במשחקים אחרים רק שבהם לא כתובה השגיאה הנ"ל. מה לעשות? :{ זה מציק, כבר שנה+ זה ככה :[

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by AdiR^SiNaI,

אני צריך לדעת האם זה נכון שרת קבצים הוא שרת(מחשב ראשי) שמאחסן בתוכו נתונים (עבודות,נתונים) הוא מאשר גישה מהירה יותר לנתונים במידה ואנחנו רוצים לקחת נתונים אנחנו הולכים לשרת קבצים המחשב הראשי ולוקחים ממנו הוא מאפשר גם אבטחת מידע גיבוי מרכזי שרת מדפסות: הוא שרת המספק לשאר המחשבים מדפסת הוא חוסך בכסף,חומרה מדפסת לכול מחשב מחשב אחד שמספקת מדפסת לכול המחשבים,באמצעות מדפסת אחד 20 מחשבים יכולים להדפיס. שרת דואר:הוא שרת המספק אחסון לקבצים,הודעות(אימילים)דוגמא WALLA הוא שרת המאפשר שמירת נתונים,קבלת,והעברת כול הנתונים אשר נשלחים עובדים דרך המחשב הראשי ולאחר מכן עוברים ליעדם כול הנתונים נשמרים במחשב הראשי. שרת ישומים:הוא חוסך בהתקנה של חומרה בכול מחשבים חוסך כסף וחוסך עבודה על כול א…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ariel_rg,

שלום לכולם... אני צריך את עצתכם. קיבלתי הצעת עבודה לשדרוג רשת עבודה במוסד. הרשת כוללת שרת שיתוף קבצים, מחשבים מדפסות נתבים אלחוטיים וכו'. תכל'ס עיקר מה שאני צריך לעשות זה: א. לשדרג windows server (כיום standard edition 2003). ב. לקנות מחשבים חדשים ולחברם לרשת. ועוד כמה עניינים שוליים. אני מתלבט האם לקחת את העבודה מהסיבה היחידה שאני לא ממש מבין בזה... כלומר תחזקתי את הרשת הספציפית הזו במשך כשנה, אבל אין לי ידע אמיתי ברשתות - אני לא כ"כ יודע להסביר מושגים כמו DNS, DHCP וכו'. החשש שלי הוא בסה"כ מהתקנת הסרבר - פשוט בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג מה הולך לקרות. האם צריך להגדיר ומה ואיך וכו'. בקיצור - יש לי אינטואיציה טובה מאוד בכל מה שקשור למחשבים ורשתות אבל אין לי ב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by adidas1,

שלום לכולם. התחברתי ל Unlimited במהירות 200 סימטרי. בזמן שבמכשיר הסלולרי שלי המהירות גבוהה מאוד ברשת 5GHZ, בלפטופ שלי, כרטיס הרשת אינו תומך ב 5GHZ ולכן אני מחובר על רשת 2.4GHZ שבה אני לא יכול לקבל את מלוא המהירות. האם ישנו כרטיס רשת USB חיצוני שיוכל לתת לי 200 סימטרי בלפטופ? הראוטר הוא Netgear R7800. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני בהוט, ספק הוט נט. מקבל 200 מגה הורדה קבוע, העלאה כמעט תמיד 5. מידי פעם (נראה לי פעם בשבוע בערך, וזה קרה לי כבר 3-4 פעמים) המהירות יורדת ל-3 מגה. אני שם לב שהמהירות העלאה בטורנט פחותה, ובבדיקת מהירות מקבל 3 מגה. ריסט לראוטר לא עוזר (יש לי ראוטר נפרד), ורק כאשר אני מוציא את המודם HOTBOX מהחשמל ומחזיר, רק אז אני מקבל את ה-5 מגה בחזרה. יש מה לעשות בנידון? ולמה זה קורה בדיוק? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, בדיוק שידרגתי לחבילה של 2D ו0.512U בכבלים. הבנתי שהספקיות אינטרנט לא מגבילות את הUPLOAD וזה בזבוז כסף לשדרג גם את החבילה של הספק. האם זה נכון? מידע ודאי בבקשה, בלי ספקולציות.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by garydia1,

שלום, אתמול קניתי את הנתב על מנת לשתף אינטרנט בין מחשב שולחני ומחשב נייד בבית הוריי. הם מחוברים על תשתית כבלים עם מודם תומסון והספק הוא 012. יש לי את שם הסרבר של 012 - cablelns.012.net.il וכתובות IP של שרתי ה - DNS שלהם, אני מגדיר בהגדרות של הראוטר L2TP עם שם משתמש וסיסמא ולא מצליח להתחבר! וכן, בדקתי את נכונות פרטי ההזדהות. בהגדרות LAN של המחשב השארתי "Obtain Automaticaly..." בשתי האופציות... בבדיקת הסטטוס של הראוטר, רשום L2TP Disconnected. התחברות לאינטרנט רק של המחשב הנייח ישירות דרך המודם מתבצעת ע"י חייגן של 012 וההתחברות תקינה. אצלי בבית יש גם מחשב נייד ושני מחשבי שולחן, כולם עובדים עם נתב 6204WG על אותה התשתית בדיוק, רק עם ספק 013, הכל עובד פיקס. אז מה חסר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום הרצתי קצת חיפוש בפורום וחיפשתי באשכול מדריכים מדריך הפיכת מודם רוטל דגם rta1320 החדש של בזק לראוטר לרשת ביתית ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לתת לי קישור... תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. שלום. בשבוע האחרון התחלתי להרגיש שדרך הביטורנט אני מוריד ממש ממש לאט. גלישה הורדה וכל השאר נשארו בסדר גמור. חבר שלי אמר לי שיש מצב שנטוויז'ן במכוון הורידו לי את המהירות דרך הביטורנט. יש מצב כזה ? קרה למישהו ? אני מחובר בחיבור כבלים. הוט עם נטוויז'ן. ואם זה לא נטוויז'ן אז איך תסבירו שהכל עובד טוב באינטרנט פרט לביטורנט ? מה אני צריך לעשות ? תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by joker8834,

שלום, רציתי להעביר כבל רשת בצנרת בבית אבל מסתבר שאין מקום, הבאתי בעל מקצוע והוא גם לא הצליח אז חשבתי אולי לוותר על נקודת טלפון אחת שהכי קרובה לראווטר ולעשות ממנה חיבור רשת אבל אז קראתי שאי אפשר בגלל שהחוטים לא שזורים. האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום חברים, התקציב כ 250 ש"ח (לחרוג אם שווה) - גם לחסוך יתקבל בברכה. ימוקם בקומה התחתונה תשתית בזק (אבל מי יודע הלאה .......) קראתי פוסטים באתר ולא הגעתי לכלל החלטה מצד אחד ראיתי ש 1043nd מומלץ אך יש המון ביקורות קוטלות על נושא קושחה וניתוקים כמו כן יש 1043לבן וגם כחול מבקש עזרתכם אגב, מתוכננת רכישה מאייבורי סניף מודיעין

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by janan,

שלום לכלום התקנתי מצלמות אבטחה בבית. נתתי כתובות אי פי קבוע למצלמות ופורט. מה אני צריך לעשות בראוטר ( linksys ) כדי "לגשת" למצלמות מבחוץ? הדי וי אי חובר בכבל רשת לראוטר אני מצליח להגיע דרך דפדפן אינטרנט מהמחשב אח שאני יוצא מרשת אחרת איני מצליח להגיע. עשיתי פורט פורוורד. אמרו לי שיש אפשרות של dmz ? אשמח אם תוכלו לעזור תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by 114508534,

שלום , יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת - ששלושה מהם הם סרברים שמדי פעם אני צריך להתחבר אליהם מרחוק בשביל להתקין דברים וכו . הwindows remote desktop משגע אותי , אין סיסמא ליוזר של המחשב, אני מצליח "להתחבר " ואז וינדוואס מבקש סיסמא שוב שאין לי מושג מה היא כי לא הגדרתי מעולם סיסמא . אז קצת שובר את הראש עם זה , יש אולי חלופות אחרות מומלצות על פני windows remote desktop או שאולי אני עושה משהו לא תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by 8us.co.il,

אם אני מצליח להשיג קו סימטרי נגיד 10/10 או 20/20 בבית + להשים אל פסק ..האם אני אוכל להקים שרת חזק בבית במקום ללכת לחוות שרתים ? במידה ואני יתחזק אותו לבד /יגבה וכו' או שצריך עוד תנאים מסויימים שמתקיימים רק בחווה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה הייתי צריך להגדיר פורטים בראוטר של אדימקס שקניתי כדי שאימיול יוכל להתקשר לאינרנט. אז ככה, הגדרתי IP למחשב שלי, subnet mask , default gatway ו preferred DNS server. אח"כ יש לפנות לקונפיגורציה של הראוטר ולהגדיר לו, עבור IP שנתתי למחשב שלי, איזה פורטים לפתוח. כעת אני בעצם לא מבין למה עשיתי את כל זה ואני רוצה הסבר לתהליך עצמו כלומר מה לעזאזל עשיתי בעצם. אם אני נותן IP קבוע למחשב שלי למה אני צריך את כל יתר ההגדרות? מה כל הגדרה אומרת והאם זה הכרחי? אני מבין שהשאלות האלה כלליות אך באמת אני רוצה להבין מה נעשה כאן. הנה ההסבר של המסך להגדרת פורטים באדימקס: You can configure the Broadband router as a Virtual Server so that remote users accessing services such as the Web…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי רשת אם אח שלי ויש לנו אינטרנט ברשת עכשיו גם אני וגם אח שלי משחקים CS אבל הבעיה שמתי שאני משחק והוא עושה משהו האינטרנט אז זה משחק לי על פינג גבוהה. ואנחנו גם לא יכולים לשחק ביחד אז חבר שלי אמר לי להחליף את האינטרנט ל ADSL (יש לי כבלים) ולעשות 1.5 מגה ואז זה יתחלק חצי חצי כל אחד 750 מתי שאתחנו ביחד ומתי שאנחנו לבד אז יש לי את כל 1.5 ואני לא יודע אם זה נכון אז אני רוצה לדעת אם כדי לי להחליף ל ADSL?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הכל התחיל אתמול שנפלה ההחלטה לזנוח את בזק בינלאומי וחבילת ה- ADSL 1.5 שלי (שנתיים כבר...) לטובת חבילת הכבלים של ה- 1.5 עם תבל דיגיטל + Netvision ולהתחיל את פרקי כגולש כבלים... קראתי וקראתי תר'ד ועוד ת'רד ובסוף החלטתי להישאר נאמן ל- ADSL 1.5 שלי אבל מה?! אחרי חצי שנה של 150 ש"ח לחודש שקיבלתי "במתנה" מבזק בינלאומי רק כדיי שאני אשאר איתם (גם כן מתנה למרות שאני דיי מפסוט מבזק בינלאומי הן מבחינת שירות והן ממהירות. יצא לי חרוז אני ממש משורר! ;D) ואכן נשארתי אך המחיר החודש היה אמור לעלות ל- 231 שקלים (יותר משני שליש ממשכורתי הצבאית) וכאן הגעתי למסקנה שאני מתקשר לבזק בינלאומי לנסות לסחוט עוד חצי שנה (בהנחה שהסיכוי קלוש) ואם לא מקסימום עוברים ל- Netvision. ובכן, התקשרתי לבזק ב…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מיואש, אנא עזרה קנפגתי אלקטל והוא משמש כראוטר שגעון - אך יוצר בעייה עם emule - e-donekey - low id ניסיתי לפתוח את הפורטים 4661,4662, 4672 - דרך telnet- אולי טעיתי באיזשהוא שלב - איני יודע - אולי ב- inside adr - או outside adr האם יש אי מי שיכול לעזור ולפתור את הבעייה? מה עושים בדיוק? אולי פסחתי על שלב מסויים או החסרתי משהו איני מבין למה זה לא פותח למרות שסיימתי עם: save - ו- ctrl+c תודה עריכת המודר: כותרת.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by srolik,

רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 מחשבים ל ADSL (כל מחשב בחדר נפרד , ע"י שקע קו הטלפון (ADSL) ) ויהיה ניתן לגלוש איתם בו זמנית

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים