רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מודם (פנימי או חיצוני) ל ADSL . חישפתי ברשת ואין כמעט אף חנות שמוכרת את זה. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות ? ואם כבר אני שואל, יש איזשהו מודם מומלץ במיוחד ? תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי linksys x6200 שהוא הrouter הראשי ,ואני רוצה להוסיף לו ישן של netgear שניקנה בבזק כrepiter מחפש איך לעשות את ההגדרות בשניהם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כרגע D-link 2650u של בזק שיש לו ניתוקים והוא כבר לא תקין, והוא כבר לא באחריות. הציעו לי בבזק לקחת מהם ראוטר בחיוב חודשי של 10 שקלים או משהו כזה ולקבל netgear ששמעתי שהם לא טובים. רציתי לדעת האם אפשר לקנות נתב מודם משלי, משהו שיהיה טוב בשבילי, ואם כן אני אשמח לשמוע קצת המלצות כי לא הצלחתי להבין מה קורה בשוק הזה... סה"כ כרגע אני מחובר לADSL במהירות של 10 מגה, אני רוצה שהקליטה של הראוטר תהיה לטווח כמה שיותר גדול, שהמהירות של העברת הקבצים בתוך הLAN תהיה כמה שיותר גדולה, אני משתמש בכל ה-4 יציאות של הראוטר וגם מתחבר אליו באלחוטי ולכן אני צריך שהוא יהיה חזק תחת עומס. אין לי מושג לגבי תקציב, כי אין לי מושג כמה עולה היום משהו כזה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אתמול רכשתי את הנתב האלחוטי הנ"ל ונתקלתי בבעיה בפתיחת פורטים לאימיול מישהו יכול להדריך אותי איזה שלבים לעשות כדי לפתוח פורטים לאימיול דרך אגב נעזרתי באחד האנשים של בזק והוא הדריך אותי מה לעשות וזה לא עזר הוא טוען שאולי הפירוול במחשב שלי (nod32) חוסם אולי את האימיול אבל זה לא נכון כי עד שהחלפתי האימיול עבד מצויין בקיצור אני צריך עזרה בנושא הזה תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים עברתי לבזק ספק ותשתית עכשיו יש לי פינגים יחסית גבוהים, חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם אבל קראתי שזה משפיע בעיקר לחול , קראתי גם על הrate adaptive לא הבנתי בדיוק מה ההשלכות של זה , והבנתי שזה משפר פינגים, יש הסבר למה זה עושה בעיקרון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי פיתרון מתאים לבעיה שלי. יש לי שני מחשבים אחד עם אקס-פי 32 ביט ואחד עם ויסטה 64 ביט. ל-XP מחובר ראוטר של 3COM והויסטה מחוברת ברשת עם כרטיס רשת אלחוטי (של אדימקס). מחוברת אליה מדפסת HP Deskjet All in one F2180 ואני רוצה להגדיר את המדפסת ברשת שאפשר יהיה להדפיס גם מה-XP. הגדרתי את המדפסת כמשותפת הבעיה שאני לא מצליח להתקין אותה ב-XP. הוא מבקש את השם שלה וכשאני מעתיק אותו הוא אומר שזה לא נכון ולא מקבל... חשבתי שזה קשור לדרייברים בויסטה (מצורפת תמונה) אבל כשאני מנסה להתקין x86 הוא מחפש את הדרייבר ואין לי מאיפה להתקין את זה, גם לא בדיסק ההתקנה של המדפסת... זה קשור לבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה הם רושמים סתם CAT5 ולא מפרטים אם זה CAT5E ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים לפני כמה ימים הזמנתי חבילה של ספק+תשתית במהירות 12MB מבזק בינלאומי (תשתית HOT). היום הגיע טכנאי הכבלים (חסר מושג יש לציין) והצלחתי להתחבר בלי יותר מדי בעיות. אני מחובר דרך ראוטר של Edimax מדגם BR-6228nS וה-HOTBOX הגיע מוגדר כמודם בלבד. על פניו נראה שהכל עובד אבל למעשה אני מקבל רק מחצית מרוחב הפס הצפוי ואפילו מעט פחות - אבל רק בחיבור דרך הראוטר. בחיבור דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של עד 600Kbps וכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-HOTBOX ומגדיר חייגן במחשב אני מקבל קצב הורדה של 1400Kbps שזה מה שאני אמור לקבל. אני מקבל את אותו קצב העלאה בשני המקרים. האם אני מפספס כאן משהו? אשמח לעזרה בנושא. בתודה, צביקי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים שידרגתי ל10 מגה מ2.5 (יש לי ראוטר בבית , 2 מחשבים) ואני לקוח של בזק... הענין שאני לא רואה בכלל הבדל בגלישה ובמהירות שאני גולש.. ובהורדות זה בדרך כלל מוריד בכלל על 300-600 ויותר לכיוון ה500 ולעיטים נדירות מתקרב למגה לשניה.. איך זה הגיוני עם שכשהיה לי 2.5 היה מגיע לי ל370 כמו כלום... ובדקתי כמובן שהאינטרנט באמת על 10 מגה גם בבדיקה של בזק וגם מולם..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא wordpress.com הכוונה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ש לי ראוטר 2760U DLINK.אני מעוניין להגדיר רשת אלחוטית שתאפשר חיבור של מכשירי טלפון ניידים של בני המשפחה, ומדי פעם של אורחים.יש לי מספר שאלות: 1- מה שיטת ההצפנה שמומלץ לבחור? האם יש טלפונים שלא מתאימים לכולם? אני לא זקוק לאבטחה מי יודע מה - אין הרבה שכנים. לא ברור לי מה ההבדל בן שיטות ההצפנה.2- האם אני יכול להגדיר שמכשירים מסוימים (של בני הבית) לפי כתובת MAC, ייתחברו ללא צורך בהצפנה, וכל שאר המכשירים יאלצו להכניס סיסמא?3- האם אפשר להגדיר "סיסמא חד פעמית" לאורחים, כך שאחרי לכתם אני לא אצטרך לשנות את הסיסמא הראשית?4- האם אפשר לתת שם לכל כתובת MAC, כך שאוכל לזהות אותם לפי שם בטבלאות? (אני בודק לפעמים שאין גורמים זרים שגולשים לי במערכת)5- האם אפשר להגדער שאבל מייל כל פעם שמכשי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בכבלים של ערוצי זהב.מקריאה של מספר נושאים בפורומים שונים הבנתי שיש תוכנות האצה למהירות הגלישה באינטרנט. זה באמת עובד? מי יכול להמליץ על התוכנה הטובה יותר?רצוי שתהיי ללא תשלום!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של בזק (ראוטר A) שמתחבר לשקע בזק בקיר. ראוטר בזק (A) מחובר לראוטר (פרטי) של TP-LINK (ראוטר B) בכאבל רשת ישירות. חיברתי מחשב ישן עם מערכת הפעלה של FREENAS (שכשרת מדיה לבית) לראוטר B ישירות גם עם כאבל רשת. אז תקנו אותי אם אני טועה, אבל בעצם מה שקורה זה שראוטר B וכל מה שיושב על B הוא סאבנט תחת ראוטר A. המחשב שלי מחובר ב-WIFI לראוטר B ואני יכול לראות אצלי את התיקיית שיתוף, מאחר והשרת NAS מחובר ישירות לאותו ראוטר (B). המחשב של זוגתי מחובר בWIFI לראוטר A ולא יכולה לראות את התיקיית שיתוף. אני לא איש סיסטם, כך שהידע שלי קצת מוגבל מבחינה תאורטית ואשמח לעזרתכם. איך אני גורם לראוטר B לשתף קבצים עם מחשבים שעל ראוט…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מודם-ראוטר DGN1000 של Netgear לא תומך במעל 15 מגה בחיבור VDSL? זה מה שנאמר לי ע"י נציג תמיכה טכנית של טריפלC כשניסיתי לברר מדוע אני מקבל חבילה של 15 מגה למרות שאני מנוי על 25 מגה. בלי קשר לשאלת ההגינות שבלמכור למישהו חבילה שאין לו לכאורה יכולת טכנית לקבל, האם הנציג דובר אמת בסוגייה הטכנית לפחות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים החלפתי את מתאם הHPNA שלי (הייתה בעיה ממושכת וזה לא רלוונטי כרגע). האינטרנט בקושי עבד גם לפני. במחשב עם הנתב , האינטרנט עובד בצורה פנטסטית בלי בעיות. במחשב עם המתאם , הבעיות הן גדולות. דיברתי עם מספר תומכים מבזק , שלא הבינו את הבעיה , עד שאחד מהם הגיע למסקנה שהמתאם HPNA שלי עובד וזה רק המחשב שלי שעושה בעיות (בעיה תוכנתית, לפיו). לדעתו מדובר בחסימה של פורט 80 במחשב שלי ולפי מה שהוא אמר האפשרות היחידה היא לפרמט את המחשב (אופצייה שיכולה להיות קשה מבחינתי, כי אני לא אוהב לאבד מידע שלי) בקיצור, אם הבעיה היא נכונה, איך אני יכול לפתוח את פורט 80 במחשב שלי? יש לציין שמתאם WIFI עובד בצורה טובה במחשב שלי ונראה שחסימת פורט 80 היא אך ורק כשהמתאם HPNA מחובר. אגב, של…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ע"י חסימת פורט? או שיש דרך אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוף סוף שיכנעתי את הורים שלי לADSL ועכשיו אני צריך לדעת איפה הכי זול משתלם ומהיר בבקשה וגם לדעת על מה אני בדיוק משלם כמו התקנה של טכנאי איזה מודם לקחת ולמה ( לא USB יש לי כרטיס שת שאני משיג בחינם מחבר של 3COM ) ואגב יש לי YES ואני מעוניין בחבילה של O.5 MB.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית VDSL 6740U. האם ישנה אפשרות ליצור חיבור פס רחב על גבי רשת אינטרנט פעילה מבלי להפוך את הראוטר ל BRIDGE. בעיקרון אני עובד באחת חברות התקשרות בארץ , יש לי עמדה לעבודה מהבית, לעמדה עצמה יש קו משלה עם מודם פשוט שמתחבר למחשב מסוף של BIG שבוא כמובן כבר מוגדר חייגן. הייתי רוצה לחבר את הBIG לראוטר. האם הראוטר יכול ליצור שני פרופילים שונים שיכולים לעבוד בו זמנית, האחד כ BRIDGE והשני כראוטר? מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בחנות שלי יש לי מצלמות אבטחה שיכולתי לראות אותם מרחוק בעזרת תוכנת multiview כאשר הייתי מזין את הIP בדפדפן הייתי נכנס לממשק ומשם הייתה עולה התוכנה. כעת מותקן ויסטה על המחשב ואין לי אפשרות להיכנס לממש הmultiview אלה רק דרך הדפדפן עצמו בממשק. בחברה הם אמרו שאין תמיכה בויסטה. הממשק אחרי הזנת הIP : כאשר אני לוחץ על encoder viewer אני יכול לבחור בין צפייה במצלמה אחת או שתים או בMULTIVEIW ואפשרות הMULTIVIEW לא עובדת על ויסטה. איזה אפשרויות יש לי אם אני רוצה לראות את המצלמות מהמחשב המרוחק? (אני צריך MULTIVIEW כי יש לי 4 מצלמות)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי במהירות 10MB. חוברתי עוד לניסוי של הכבל החדש - PowerNGN וכמו שכבר פרסמו פה אנשים שמו לב שהסטרימינג האמיתי הוא ב720p ו1080p וה360 נטען מהר ונעצר עד שהסרטון מתקדם ואז ממשיך להטען. מיום שבת שמתי לב לאיטיות נוראית כשאני מריץ סרטונים על 1080p, לעומת זאת סרטונים ב720p נטענים ורצים חלק ללא תקיעות. 1080p זה כבר סיפור אחר לגמרי ביוטיוב, תקיעות לפעמים לא נטען בכלל, נטען עד לנק' מסויימת ונעצר, כשאני משתמש בתוסף של IDM להוריד סרטוני פלאש מהדפדפן זה מוריד על מהירות מלאה.. וזאת הכתובת שממנה הוא מוריד o-o.preferred.bezeq-tlv1.v14.lscache4.c.youtube.com. באמת מייאש שעד לפני כמה ימים כל סרטון שרציתי על 1080p היה נטען במהירות כל הרוחב פס ורץ חלק ללא תקיעות. עוד מישהו שם ל…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב אנשים...... אני חדש כאן ויש לי כמה בעיות...... יש שתי מחשבים מחוברים אם נתב Level One WBR3406TX האינטרנט של נטוויזין 2M...... כתובת פיזית: 00-05-1C-15-0D-37 כתובת IP?: 192.168.123.117 מסיכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער המהווה ברירת מחדל: 192.168.123.254 שרת DHCP?: 192.168.123.254 רשיון חכירה הושג: 10/03/2007 11:30:12 תוקף רשיון החכירה פג: 21/04/2007 03:30:12 שרתי DNS?: 212.143.212.143, 192.168.123.254 שרת WINS?: עכשיו יש שתי בעיות.... 1.. אני לא מצליח לשתף קבצים..... 2.. האימול יש לי תמיד LOW ID.... תעזרו לי בבקשה.....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיים ברשותי הנתב אלחוטי Linksys 802.11g Router WRT54GL כדי לחבר את המחשב מדיה שבסלון לנתב שנמצא בחדר שלי אני אצטרך כעת להפעיל את האופציה של WLAN וכדי שהוא יהיה מחובר עליי לקנות כרטיס רשת בשבילו. אני מניח שמומלץ שארכוש כרטיס רשת של לינקסיס כמו Linksys WUSB54GC. האומנם חייב לקנות כרטיס רשת של לינקסיס, ואם כן איזה מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב 5-6 מטר דרך קיר בטון אחד.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר hotbox, אני הולך לדף הפניית פורטים, ממלא פרטים, מאתחל את הראוטר, והפורט לא מופיע כפתוח, ביטלתי חומת אש, לא עוזר. אני חושב שהבעיה היא במילוי הפרטים, לכן אני אשמח מאוד למדריך/עזרה בסקייפ/עזרה בteamviewer. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שאלה אולי היא נראית קצת טיפשית אבל בכל זאת מתי שאני משחק CS לדוגמא אז יש לי פינג משהו כמו 80 שזה נחמד, עשיתי את הפקוד ההזאת שמראה לך כמה BW זה משתמש וראיתי משהו כמו 4KBS החוצה ו 4KBS פנימה. ה ISDN שלי מסוגל להגיע ל 15. המשחק לא מנצל את כל ה BW שהוא יכול.. אפילו לא חצי.. אז למה בכל זאת לכאלה עם ADSL או כבלים יש פינגים הרבה יותר טובים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-