רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי linksys x6200 שהוא הrouter הראשי ,ואני רוצה להוסיף לו ישן של netgear שניקנה בבזק כrepiter מחפש איך לעשות את ההגדרות בשניהם
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ע"י חסימת פורט? או שיש דרך אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה XP אני יכול רק לצפות בספריית PUBLIC שב WIN 7 אני לא מצליח לצפות בתיקייה שלי (שזה הכי חשוב לי בשיתוף) אני עושה SHARE לתיקייה שלי אבל זה לא משפיע בכלל אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכם, ידיד שלי ביקש שאני יעזור לו להגדיר את הראוטר הזה שנקרא BILLION או משהו כזה. לפני המדריך הקצר שלו, עשיתי בדיוק מה שרשום שם אבל זה לא עובד. עשיתי: 1. חיברתי את המודם ADSL שלו לכניסת WAN ונדלקה נורת WAN. 2. חברתי את הכ.רשת שלו בכבל מוצלב ונדלקה נורת LAN שם. מה עוד צריך לעשות או להגדיר?? אנא עזרו לי. נ.ב. יש לו XP
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי נתב בזק DSL-6740U. יש לו 4 יציאות חוטיות וכולן בשימוש. התעורר הצורך ביציאה חוטית נוספת (כרגע אחת, אבל הן נוטות להתרבות) האם הדבר אפשרי? אם כן, עדיף עם כמה שפחות מכשירים גדולים ומסורבלים (למשל חיבור נתב נוסף או כאלה)-יש לי נתב נוסף ישן, פשוט אין ממש מקום. אם הדבר אפשרי אעדיף משהו כמו מפצל (לקו טלפון או ל-USB) - השאלה אם דבר כזה קיים בנתבים והאם הוא לא יקר. דבר נוסף, היה הדבר לא יהיה אפשרי בצורה נוחה, או מכל סיבה אחרת, האם אם אחבר את אחד המחשבים דרך כרטיס רשת אלחוטי הדבר יפגע לי בקצב ההורדה והגלישה והאם עדיין יאפשר שיתופים רשתיים שונים עם דגש על הבאים: שיתוף באמצעות קבוצת משתמשים בWIN7 שיתוף מקלדת ועכבר באמצעות תוכנות שיתוף רשת DNLA שיתוף מדפסת תודה וסופש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית , עכשיו אמא שלי רוצה להעיף את המחשב שמחובר לראוטר ולמודם (זה שמתחבר לשקע של HOT) , מה אני יכול לעשות בשביל שיהיה אצלי אינטרנט? כשהזמנו טכנאי לפני כמה חודשים הוא הציע לחבר כבל אינטרנט( לא סגור על השם), שיתחבר לשקע ומשם למחשב שלי , יש עוד אופציות חוץ מהכבל? תודה מרש.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל , והתקנתי אותו ליד המחשב הנייח כאשר המודם בכבלים מחובר אליו ברשת והמחשב הניד באלחוטי. הבעיה שלי היא שהוא נותן לי כל הזמן LOWID באימיול , ולא נותן לי להתחבר לרוב השרתים של ה IRC , למרות שב FORWARDING RULES הגדרתי בתוך SPEICAL AP את הפורטים של האימיול (6662-6672) לפתוח אותם לשני המחשבים , ומה שזה נותן זה שבמחשב הנייח הכול עובד בסדר גמור ואין LOWID ורק בנייד הוא ממשיך לתת את אותן ההערות. חשוב לציין כי הפיירוול של וינדוס מנוטרל במחשב הנייד וכמו כן אין פיירוול אחר שמותקן עליו. באתר של הפתיחת פורטים שמצויין בהודעה הקבועה לא מופיע הנתב הזה ולא מצאתי פיתרון בשום מקום אחר...האתר הזה הוא המפלט האחרון שלי לפני הזמנת טכנאי מחשבים...אודה מאוד למי שיוכל לעזור…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיום אני משתף מדפסת בין 3 מחשבים דרך שיתוף ממחשב אחד - זה אומר שרק אם מחשב ספיציפי שאליו מחוברת המדפסת דלוק אז אפשר להדפיס מהמחשבים אחרים דרך שיתוף אם הוא מכובה אז אי אפשר להדפיס . אני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לשתף את המדפסת בין 3 המחשבים ללא תליות במחשב ספיציפי זה אומר יכול להיות שכל המחשבים ברשת מכובים חוץ מאחד ואפשר להדפיס ממנו .
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ככל הנראה ישנה מתקפה על אתרים ישראלים. אני נתקלתי עד עכשיו באתר אמגזית http://www.amgazit.co.il/ מישהו נתקל בעוד אתרים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אחרי השקת חבילת 5MB, הגדלת הupload ל10% מהערוץ היורד עכשיו בזק מתחילה בניסוי לADSL2. למרות שלפי דעתי הכנסת ADSL2 היא בעיקר בשביל לספק שירות VOD ללקוחות yes אחרת יכול להיות שהיו עוברים שנים עד שהינו רואים שינוי מצד הטכנולוגיה. כרגע הניסוי מתבצע על מהירות 8MegaBit, כלומר סוף סוף 1Megabyte לשניה. שזה אומר הורדה של גיגה תיקח כ17 דקות, שזה ממש פריצת דרך. ADSL2 יכול להגיע עד ל12 מגה הורדה וADSL2+ יכול עד 24 (כנראה התקן הסופי שבזק יוציאו הוא ADSL2+, איפלו הראטורים האלחוטים שהם מוצאים היום תומכים בזה), הבעיה היחידה שבכל התקנים האלה הערוץ העולה "תקוע" ב1Megabit- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312293,00.html
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מוצא מפתח רשת בראוטר של חברת EDIMAX ואם אפשר אני רוצה לקבל תשובה בהודעה פרטית
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שלושה מחשבים מחוברים לראוטר של trend net. לאחרונה התחילה התופעה הבאה: כל המחשבים מחוברים לאינטרנט אך אין ביכולתי לראות את שאר המחשבים (כמובן שהבעיה בכל המחשבים).. ממ.נראה לי שזה הכל. כמובן שניסיתי אין ספור פעמים להגדיר מחדש את הרשת ואת שיתוף המחשבים והמדפסות אך לשב.. יש למישהו פתרון? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי "אחד על אחד" ב-ICQ או במסנג'ר. 234190847 - ICQ MESSENGER - gedolim@hotmail.com תודה מראש, ניר!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק ואינטרנט במהירות 40MB, כמה מטרים ליד ומאחורי קיר יש לי מחשב נייד שרואה עוצמת אות חלקית (בערך 3 מתוך 5 קווים) ומקבל מהירות של ~10 MB\S כשאני מקריב את הנייד לראוטר מהירות האינטרנט מסתדרת. הנייד הוא HP PROBOOK אם זה משנה. מה הפתרון המוצלח ביותר שאפשר לעשות? לקנות ראוטר טוב יותר בטח יהיה קצת יקר, ראיתי את המוצר הזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4151 האם הוא יעזור לי? איזה מוצר כדאי לי לרכוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה הזאת עניינה אותי.... שימו לב שזה ADSL, ולא DSL. תודה. עריכה: לא בארץ, בכללי הכוונה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני אומנם רק בן 17 אבל אני מתקן מחשבים ומתקין רשתות ויש לי מספר לקוחות קבועים.. בקרוב יש לי מספר עבודות של התקנת רשתות ביתיות ואני מחפש חנות שמוכרת ציוד לטכנאי רשתות אני מחפש חנות שיש לה את הדברים הבאים: - שקעים לרשת (רגילים וגם Gewiss - השקעים המודולריים שיש בבתים החדשים) - כבל השחלה (כבל פלסטי שמשחילים לצנרת בקיר לפני הכבל רשת, נראה לי שקוראים לזה סטלבנד) - לוחץ קורונות (אם מישהו יודע מה זה בכלל) - ראשים לכבל רשת - בודק תקינות של חיבורים בקשר לכבל עצמו יש לי מקום שאני קונה אותו די בזול אז אני לא מחפש את זה.. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות באמצעות ה- ICQ: 98136519
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביטלתי FIREWALL לגמרי. מה עושים? קראתי על הנושא בפורומים אחרים וגם שם לא מצאו פתרון לבעיה הזו. נראה שהבעיה מתרחבת... כאן: http://forum.emule-project.net/lofiversion/index.php/t115588.html קראתי שזה לא הספק, לא הWINDOWS ולא שום FIREWALL אחראים לבעיה. מה עושים!?!?!??!?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין ברירה אלא להתקין אותו בממ"ד (והקליטה צריכה להגיע לקומה למעלה), לכן חשוב שיהיה חזק. תודה רבה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חברת D-Link בישראל מכריזה על נתב חדש המכונה DIR-636L. זהו נתב אלחוטי בתקן N, בעל 4 כניסות LAN במהירות 1G וכניסת USB המאפשרת לחבר אליו כונן קשיח. האות L בסוף שמו של הנתב מציינת, שבאמצעות מנגנון הענן של החברה (myDlink), ניתן לגשת, לראות ולנהל התקנים ברשת הביתית. תוכנה זו תוארה במסגרת סקירת מצלמת ה-IP מדגם DCS-5020L - כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm כך ניתן, מכל מקום בו יש חיבור אינטרנט, לראות מי מחובר לנתב, באיזה אתר המשתמש גולש, לשנות הגדרות או לחסום משתמש מסוים. בנוסף, D-Link גם פיתחה אפליקציות חינמיות ל-iOS ולאנדרואיד שבעזרתם ניתן לבצע את כל הפעולות שהוזכרו, ללא תלות במחשב. הנתב קל להתקנה, הן בעזרת המחשב והן בעזרת האפליקציה חינמית בשם Q…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב מגיע תכנאי של פרטנר לחבר אותי לסיב. התשתית היא של בזק בעיקרון, זה לא "הסיבים של פרטנר". הבנתי שחשוב לשים לב שאני רוכש ממיר שנתמך ("רשום") ע"י החברה. רק שאני לא בטוח לפי איזה חברה אני נתמך אם הספק הוא פרטנר והתשתית היא בזק. יש לי כבר ראוטר מתאים, ולא נראה לי שאני מעוניין לשלם 25 שקל כל חודש בשביל bridge mode. זה משנה איזה ממיר אני קונה? יש דגשים מסויימים? יש רק 3 שמוצעים באתר של ksp https://ksp.co.il/mob/cat/?search=ממיר מדיה אופטי ועוד כמה במחירים מופקעים שמצאתי בזאפ: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-switching&db7399537=9495205&orderby=rate אשמח להצעות או לפחות הכוונה למה לחפש בדיוק. תו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה שהופיע לפני 4 ימים המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של הכבל שמחובר מהמודם למחשב והחיבור פשוט אומר a network cable is unplugged ניסיתי לעשות ROLLBACK לדרייבר למחוק ולהתקין אותו מחדש לעשות system restore ליום לפני שזה קרא ושום דבר לא עוזר.הבעיה היא בטוח לא בקבל כי ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא עובד מצויין.ראיתי שאחד הפתרונות הוא להזיז את הכרטיס רשת לסלוט PCI אחר אבל בדקתי את לוח האם וזה כרטיס רשת מובנה ואני לא שום מקום אחר שאני יכול לדחוף אותו ואני גם לא רואה איך אני יכול להוציא אותו...(לוח אם:ConroeXfire-eSATA2) והכרטיס רשת עליו זה RJ-45 port. אז יש למישהו הצעות כל שהן?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שהגדרתי בו חייגן אוטמטי. יש אופציה להיכנס לראוטר כשאני רוצה לנתק את האינטרנט אז שיפסיק את החיוג לאינטרנט. וכשארצה להתחבר שוב אני אחייג דרכו שוב? אבל עדין להשאיר אותו על מצב אוטמטי של חיוג. הכוונה לכפתור Disconnect בראוטר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע משחקי רשת עובדים לי לא רע בכלל אבל הרבה פעמים דפי אינטרנט עושים בעיות, במשחקים ב FACEBOOK יש לאגים ואפשר להוריד רק בשעות מסויימות וזה משגע אותי. אני במסלול GAMER והתחייבתי לחצי שנה (ההתחייבות נגמרה לפני כמה ימים). דיברתי עם XFONE וניסיתי להתחבר אליהם, אחרי כמה שיחות שלא עזרו בשום דבר הבנו שזה לא ילך אז XFONE הם לא אפשרות. כניראה שהם לא יכולים לחבר אנשים עם PPTP (הראוטר שלי לא תומך ב L2TP) או שהם לא יודעים שהם יכולים זה משאיר את 012, בזק בינלאומי ו ORANGE (או להשאר ב NETVISION). על 012 שמעתי הרבה דברים רעים, לפני NETVISION הייתי בבזק בינלאומי ולא היה טוב, באורנג' המחירים יקרים יחסית (על 2.5M אני אשלם אותו דבר כמו מה שאני משלם היום לגיימר אחרי שנגמרה ההתחייבות) וגם …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-