עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by xbuka,

אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית ל-2 מחשבים נייחים ומחשב נייד , המחשבים נמצאים יחסית קרובים אחד לשני ואין לי ממד או קומות שונות בבית. יש לי מודם פנימי של GlobespanVirata ואני לא מעונין לעשות קווית בגלל המחשב נייד ובגלל שזה סרט רע לסלול את הכבלים לאורך כל הבית. אני מעונין בהמלצה על נתב בתקציב עד 300.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שהגדרתי בו חייגן אוטמטי. יש אופציה להיכנס לראוטר כשאני רוצה לנתק את האינטרנט אז שיפסיק את החיוג לאינטרנט. וכשארצה להתחבר שוב אני אחייג דרכו שוב? אבל עדין להשאיר אותו על מצב אוטמטי של חיוג. הכוונה לכפתור Disconnect בראוטר?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. http://thecom.co.il/article.php?id=14717

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. האם מודם-ראוטר DGN1000 של Netgear לא תומך במעל 15 מגה בחיבור VDSL? זה מה שנאמר לי ע"י נציג תמיכה טכנית של טריפלC כשניסיתי לברר מדוע אני מקבל חבילה של 15 מגה למרות שאני מנוי על 25 מגה. בלי קשר לשאלת ההגינות שבלמכור למישהו חבילה שאין לו לכאורה יכולת טכנית לקבל, האם הנציג דובר אמת בסוגייה הטכנית לפחות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Jook,

אז ככה , אני מנוי לשרות WOWNET והבעיה היא כזאת. יש לי רשת ביתית של מחשב שולחני ושני לפטופים שמפוזרים באופן אלחוטי בבית. העניין הוא כזה: כאשר אני עובד על המחשב השולחני ואחד מהמחשבים הניידים או שניהם דלוקים , ואני חוזר אך ורק דלוקים ומחוברים לרשת (לא נעשה שימוש של רוחב פס בהם) הם אוכלים לי את רוחב הפס. כלומר , הנתב מקצה לשניהם חלק מהרוחב פס כבר כשהוא רואה שהם ברשת , גם אם הם לא צריכים את הרוחב פס הזה. דיברתי עם האנשים של בזק כמובן הם אמרו לי שככה זה ואין דרך לשנות את זה. ב-ו-ל-ש-י-ט תמיד יש פה אנשים חכמים שיודעים לעשות דברים טובים אז ככה , מה שאני בעצם רוצה זה שכאשר אני משתמש במחשב השולחני ובאמת צורך את הרוחב פס , כאשר המחשבים הניידים דלוקים , הנתב לא יקצה להם רוחב פס …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום יש לי כבר הרבה שנים edimax br6204wg הוא עושה המון בעיות, וזה לא משהו שהתחיל בתקופה האחרונה. הוא מחובר דרך L2TP. לפעמים האינטרנט מתנתק ואז אפשר לעשות לו ריסט דרך כניסה לממשק שלו. לפעמים אי אפשר בכלל להכנס לממשק שלו ואז צריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר. לפעמים חלק מהמחשבים ברשת נעלמים. יש לציין שמחובר אליו מחשב אחד בחיבור חוטי ועוד 3-4 לפטופים בחיבור אלחוטי. החלטנו לקנות נתב חדש וחשבתי על הWRT54GL, אבל קראתי שגם הוא עושה בעיות עם ,L2TP זה נכון? איזה נתב כן מומלץ לקנות בתקציב של 350 ש"ח? כדאי לקנות כבר נתב N? ואם כן, איזה? דרך אגב, בלשונית wireless האדימקס שיש לי כרגע מוגדר כAP. זה מה שאמור להיות מוגדר שם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לי קו טלפון VOIP של 012, שטכנאי של החברה חיבר בזמנו עם מתאם שיחות, שבא אחרי מודם ומחיבור Lan של המתאם הוא מחובר לנתב. שיניתי את ההגדרות באופן כזה שלא יהיה צורך במודם, כך שהמודם ראוטר מתחבר לאינטרנט ואת מתאם השיחות אני מחבר אחרי המודם ראוטר. הבעיה שמאז קו הטלפון לא יציב ועם תקלות שונות, הבעיה העיקרית היא שמפעם לפעם לא ניתן לחייג לקו הטלפון. מה שקורה בעצם, זה שכאשר מחייגים לטלפון, השיחה ישר מתנתקת. ישנה למשל גם בעיה של דיילי משמעותי בין החיוג בטלפון לבין קבלת השיחה בצד השני. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה, האם יש קשר ל Qos? אם כן, איך אני יודע מה להגדיר ב Qos? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי בסלון סוויץ' קווי 4 יציאות שעד היום היו מחוברים אליו: ממיר יס מקס, טלוויזיה חכמה, מכשיר מבוסס אנדרואיד (לקודי) ורסיבר (לרדיו אינטרנטי). הכל עבד חלק. הסוויץ' מחובר לראוטר D-link N600 של בזק. היום באו להתקין את הממיר החדש של יס - ultra שתומך ב4K, חיברו אותו במקום היס מקס, והממיר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט דרך הסוויץ', אלא אם כן מנתקים את שלושת המכשירים האחרים (ניתוק מהחשמל של כל הציוד / חידוש כתובת IP בממיר לא עזרו). מדובר בסוויץ' 100Mbps בסיסי שהזמנתי בזמנו ב eBay. האם לדעתכם החלפתו לסוויץ' ממותג של 1000 Mbps , דוגמת D-Link DGS1008C, תעזור? או אולי דגם אחר עדיף? (אני חושבת לקנות סוויץ' של 8 יציאות למרות שמספיק 4, כדי לוודא שיה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by blabla2002,

אחרי השקת חבילת 5MB, הגדלת הupload ל10% מהערוץ היורד עכשיו בזק מתחילה בניסוי לADSL2. למרות שלפי דעתי הכנסת ADSL2 היא בעיקר בשביל לספק שירות VOD ללקוחות yes אחרת יכול להיות שהיו עוברים שנים עד שהינו רואים שינוי מצד הטכנולוגיה. כרגע הניסוי מתבצע על מהירות 8MegaBit, כלומר סוף סוף 1Megabyte לשניה. שזה אומר הורדה של גיגה תיקח כ17 דקות, שזה ממש פריצת דרך. ADSL2 יכול להגיע עד ל12 מגה הורדה וADSL2+ יכול עד 24 (כנראה התקן הסופי שבזק יוציאו הוא ADSL2+, איפלו הראטורים האלחוטים שהם מוצאים היום תומכים בזה), הבעיה היחידה שבכל התקנים האלה הערוץ העולה "תקוע" ב1Megabit- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312293,00.html

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. במשך תקופה מסויימת הייתי משמתמש בטינדר ותמיד אחריי מספר מסויים של תמונות הטעינה של התמונות התחילה להיות מאוד איטית עד כדי שהון לא נטענו. זה היה ככה לפחות במשך שנה, פניתי לטינדר ובסוף התשובה שלהם היתה שהספק אינטרנט שלי כנראה מסנן לי את התעבורה. עכשיו אני מנסה לצפות ביוטיוב בווינדוס 10 ומשהו מוזר קורה. אני רואה את הפריים הראשון של הסרטון, בין אם פרסומת או סירטון, ואין שום הודעה על פלאגין או רכיב תוכנה שלא קיים ולא עובד, אבל הסרט לא מנגן בכלל. עד שהדפדפן מודיע שאוליי יש לי בעיה בתקשורת. השאלה האם זה הוט מסננים לי את התעבורה? יכול להיות? אני יכול לגלוש בפייסבוק ובאתרים אחרים כרגיל...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

ממש לפני כמה דקות מת הראוטר בבית, D-link dsl 2650u של בזק. עשה מעט בעיות בעבר אך בסה"כ סיפק אותנו. אני צריך המלצה לראוטר כלשהו (עדיף המלצה לכמה דגמים דומים אפילו מחברות שונות למקרה שלא יהיה). הדרישות - לפחות 4 יציאות חוטיות (4 מספיק), אינטרנט אלחוטי מאובטח וכניסת usb היא אופציה מועדפת. מחיר לא מוגבל פשוט אין צורך במשהו מעבר למה שציינתי. המהירות כרגע בבית 15MB, כמובן שאין צורך במשהו שתומך במהירויות הזויות שלא אתקדם אליהם. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by DJO,

אהלן. יש לי שאלה אולי היא נראית קצת טיפשית אבל בכל זאת מתי שאני משחק CS לדוגמא אז יש לי פינג משהו כמו 80 שזה נחמד, עשיתי את הפקוד ההזאת שמראה לך כמה BW זה משתמש וראיתי משהו כמו 4KBS החוצה ו 4KBS פנימה. ה ISDN שלי מסוגל להגיע ל 15. המשחק לא מנצל את כל ה BW שהוא יכול.. אפילו לא חצי.. אז למה בכל זאת לכאלה עם ADSL או כבלים יש פינגים הרבה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Eonblueapoc,

שלום חבר'ה, אני יכול להשיג את הראוטר הזה בחינם http://www.ericssonw35.com/models.html השאלה שלי מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 500$? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא הבנתי כל כך אילו עוד שימושים יש לו, חוץ מזה שהוא משמש כמודם לסלולארים דור שלישי אם הבנתי נכון? אשמח לקצת מידע, תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by TGA,

יש לי בבית מודם/ראוטר משולב מחברת בזק DGN2200V הבעיה היא שהוא נמצא רחוק מהסלון ואין לו קליטה כל כך טובה. (פס או שני פסים במצב טוב) שווה לרכוש את המוצרים שמציעה בזק או ללכת על קניה פרטית? ( אני מדבר על רפיטר או מעריכי טווח כמו HOME PLUG) מה שמציעה בזק : http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/homeplug.html http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או באופן פרטי: http://ksp.co.il/?uin=20463 מה אתם אומרים? אם יש לכם פתרון אחר לבעיית הקליטה שלי בבית אני ישמח ואם יש לכם הצעה אחרת תציעו בבקשה ואין הגבלה בכסף רק שיהיה משתלם....

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אז ככה, יש לי שלושה מחשבים מחוברים לראוטר של trend net. לאחרונה התחילה התופעה הבאה: כל המחשבים מחוברים לאינטרנט אך אין ביכולתי לראות את שאר המחשבים (כמובן שהבעיה בכל המחשבים).. ממ.נראה לי שזה הכל. כמובן שניסיתי אין ספור פעמים להגדיר מחדש את הרשת ואת שיתוף המחשבים והמדפסות אך לשב.. יש למישהו פתרון? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי "אחד על אחד" ב-ICQ או במסנג'ר. 234190847 - ICQ MESSENGER - gedolim@hotmail.com תודה מראש, ניר!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by gilboag,

הי במחשב הביתי שמחובר לראוטר D_LINK (תקן N אלחוטי ) בחיבור עם כבל מופיע עם עלית המחשב בחיבורי הרשת - רשת ציבורית לא מזוהה . זה מופיע מתחת לרשת (חיבור רגיל) בחלון "מרכז הרשת והשיטוף" כחיבור נוסף (ומיותר כנראה). רק כשאני עושה "הפוך ללא זמין" בפרטים של ה LOCAL AREA CONECTION ואחר כך לוחץ על "פתור בעיות" ו"תקן בעיות כמנהל" אז המחשב מתחבר ואפשר לגלוש... מה שעוד יותר מוזר שזה מופיע לא בכל הפעלה - אלה ברובם ... נציג של 012 "בתמיכה מתקדמת" לא ידע למה זה קורה ומה לעשות ורק הציע לנסות להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס הרשת (של אינטל). - הורדתי והתקנתי - אבל זה עדיין קורה ! יש למישהו מהמומחים כאן רעיון ? (זה די מציק - ובעיקר לאשתי שלא ממש יודעת לעשות את כל התהליך...) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by badolev,

1. מזה קרדיטים? 2. מזה כל הקטע של השיתוף? מזה שיתוף קבצים? איך אני משתף או איך אני משותף אצל אחרים? 2. איך אני צובר קרדיטים והאם יש לי אפשרות שליטה בזה ? 3. האם יש לזה קשר למהירות ההורדה ואיך אני יכול לשפר אותה ? מישהו שמבין אמר לי שמהירות ההורדה שאתה יכול להגיע אליה היא בסביבות ה 90 ויותר . אני לא מגיע לרבע מזה למרות שהאימיול עובד אצלי נון סטופ,אני בכלל לא מכבה אותו. אז בבקשה מכם אחים, תנו קצת עזרה ואל תתבישו בתשובות שלכם, אם עוזרים אז עוזרים עד הסוף. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by YOSI11,

שלום לא ממזמן שידרגתי לעשרים מגה VDSL בזק עד אז היה לי תדלינק 270 ופרייבט בוקס שאחד מהם היה מחובר (לגיבוי אחד מהם) כל זה על מהירות 15 מגה עם פינג לתל אביב 10 שידרגתי לעשרים מגה והחלפתי תמודם לתומך VDSL נטגיר 2000 VVG היחיד בבזק סטור הקרוב אלי מאז הפינגים קפצו בצורה מטורפת 20 15 פינג לפחות אני לא מדבר רק על ספיד טסט גם על משחקי רשת ושאר הדברים יש לי חבילת גיימר אבל אני חייב להגיד שחוץ מהפינג הנתב אמין מאוד וחזק הוא לא נופל בהורדות לילות שלמים ועוד שלוש מחשבים מחוברים וגולשיים אבל פשוט הפינג קפץ לא כיף לשחק ככה למרות שתלאגים לא מרגישים שזה מוזר אבל הפינג עלה ממאה למאה עשרים למשל .. מי שיודע איך אפשר לפתור את זה שיגיד לי כי קראתי תפוסטים על הנתב וראיתי שלא אהבו אותו אבל …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ה-DIR-825/AC של חברת D-Link משתייך לקבוצה קטנה של נתבים התומכים בתקן האלחוט 802.11ac ונמכרים בישראל בעלות של כ-400 שקל. לנתב 2 אנטנות חיצוניות, כניסת WAN אחת ו-4 כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 1G ובנוסף פורט בתקן USB 2.0 המותאם להתקני אכסון, מדפסות ומודמים סלולרים 3G ו-LTE. בחודש האחרון בדקתי את כל האספקטים של הנתב ואת הסקירה המלאה שלי עליו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. לא wordpress.com הכוונה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום העברתי מהראוטר לסלון, בתוך הקיר (על חשבון כבל כבלים לא שמיש) כבל 8 גידי שפוצל ל4 ו4 עבור 2 חיבורי רשת שונים. 2 חיבורי רשת בראוטר נכנסו לכבל 8 גידי אחד (4 ו4) ובצד השני בסלון חיברתי אותם לחיבור בקיר. אורך הכבל כ20 עד 27 מטר. ועכשיו התחילו הבעיות. הכבל הוא כבל עם ציפוי אלומיניום כזה (נראה לי שקוראים לזה סיכוך), אבל הגידים עצמם קרובים מאוד אחד לשני. גיליתי שכאשר 2 החיבורים הללו פעילים ביחד, הם מפריעים אחד לשני ומורידים משמעותית את המהירות עבור כל אחד מהם. כנראה שזה קורה בגלל הפרעות של שדה חשמלי ומגנטי שהם יוצרים זה על זה בתוך הכבל. השאלה מה עושים? האם להעביר כבל נוסף על יד הכבל הנוכחי (בתוך הקיר) בעל בידוד משלו (סיכוך?) יפתור את הבעיה? או שעדיין יווצרו הפרעות בגלל העובד…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. כיום יש לי תשתית בזק +פרטנר ספק מודם דלינק 225 אמור לגלוש עד 100 גולש בקושי עד 50 מגה בטענה מגוחכת שהנני רחוק ממרכזיה,המרכזייה נמצאת 6 בלוקים ממני כ-300 מטר עובדים עלינו ?

23. Started by Ymac,

שלום, רציתי לעשות פורט פורוורדינג ברשת אצלי (סרבר מיינקראפט, גמאני חשבתי שזה מטופש אבל מסתבר שזה נחמד ביותר ) וקראתי המון מדריכים אבל יש לי כמה בעיות: הקושחה של המודם שלי קצת דפוקה, יש שם בעיה (גם אבא שלי נתקל בה) שאי אפשר לאשר חריגה לפתיחת פורט (רושם שגיאה) יש לי בעצם שתי רשתות פנימיות בבית, אחת של המודם (מספר כלשהו.10.0.0) שמחובר לראוטר (שהוא הגייטווי של כל המחשבים בבית) רשת פנימית נפרדת (מספר כלשהו.192.168.1), על הראוטר אין בעיה, הבעיה היא שהמודם מדבר עם העולם החיצון ולכן גם אם אעשה את הפעולה בראוטר לא יעזור לי כלום. המודם \ ראוטר הוא ה-aztech dsl-600e המפורסם של בזק והראוטר הפנימי הוא TP-LINK TL-WR641G שהוא די ישן אבל עובד יופי האם יש פתרון לבעיה שהצגתי ו\או פתרו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by niv pirani,

יש לי linksys x6200 שהוא הrouter הראשי ,ואני רוצה להוסיף לו ישן של netgear שניקנה בבזק כrepiter מחפש איך לעשות את ההגדרות בשניהם

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי. יש לי dlink dhp306av והחיבור שלו לנתב ולסטרימר שמריץ קודי בחדר רחוק (25 מטר) דרך החשמל בכבל רשת. החיבור איטי לא יציב ולפעמים מתנתק. אני מחפש access point (או כל פיתרון אחר לחיבור סטרימר רחוק) שאני אוכל לחבר את הסטרימר בכבל רשת וסטרימר ומחשב אחר בwifi ושהחיבור יהיה יציב ומהיר. על איזה דגם של Access Point אתם ממליצים? אני מחובר דרך הוטבוקס במהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים