עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by za-david,

יש לי xp ואני רוצה שאני יוכל לשלוט במחשב גם שאני בעבוד איך אני עושה את זה בלי תוכנת השטלתות אלא דרך RDP של ה XP ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by gidongidon,

שלום, יש לי שני מחשבים שהגדרתי עליהם Wake-On-Lan, אצלי ואצל ההורים. בשני המקומות יש פיירוול Kaspersky, ראוטר TL-WR841N, ספק HotNet ותשתית Hot עם מודם HotBox שמוגדר על Bridge Mode. הגדרתי בראוטר IP קבוע עם DHCP ו ARP ופתחתי פורט. הגדרתי בכרטיס רשת שיהיה ניתן להעיר את המחשב באמצעות Magic Packet. ה WOL עבד לי במשך שנים ללא בעיות, עד שפתאום לאחרונה שמתי לב שבבית של ההורים הוא הפסיק לעבוד. הבעיה לא קשורה לראוטר מאחר והחלפתי בין הראוטרים ועדיין ה WOL עבד רק אצלי. הבעיה כנראה לא בפיירוול או בכלל במחשב מאחר ולקחתי לפטופ וניסיתי להעיר אותו בשני הבתים, ורק אצלי הוא התעורר. הבעיה כנראה קשורה למודם / ספק / תשתית, דבר שנראה לי מוזר מאחר…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מיזם Unlimited ("רשת הסיבים של חברת החשמל") מפרסם באתר האינטרנט את מפת הפריסה הרישמית בגוש דן. הקליקו על ה-LINK על מנת לדעת מה מצב הפריסה ברחוב שלכם. https://unlimited.net.il/page.aspx?name=news_210715_1

5. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם חבר שלי מתכוון להביא לי מחשב פנטוים 3 ,ואני מתכוון להתחבר דרכו לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב.רציתי לשאול האם המעבד משפיע על המהירות של האינטרנט או שאין קשר? כלומר מחשב כמו שלי פנטיום 3 שהוא כבר ישן,יכול להאט את המהירות,או שזה הכל תלוי במודם? בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום ברשותי כרטיס רשת כזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=8&pl1_id=1&pl2_id=44 ובירצוני לקנות בשבילו אנטנה חזקה. דרישות: כמה שיותר חזק(מבחינת קליטה ומרחק), תקציב: מקסימום 24 דולר. חשבתי על שני מוצרים: 1) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 2) זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25292 וזה :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5230 מה אתם אומרים? מה עדיף? האם זה יעבוד?(גם עם הכרטיס שיש לי?) או שיש לכם המלצה אחרת (אני מעדיף מ- DX וכן עד ל-24 דולר)? הערה: יש לי במחשב הנייד גם יציאת PCMCIA (לא יודע אם כתבתי נכון, בכל מקרה זה כזה כרטיס גדול שמתחבר מהצד...) מנהלים: אם הודעה זו לא קשורה אבקשכם להפנות אותה לפורום אחר , במקרה ש…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by nw,

קצת מסובך אבל.. ברשתות גדולות.. איך אפשר לדעת באיזה סוג או טופולוגיה של רשת (token ring, ethernet וכו..) מדובר האם יש תוכנה שיכולה לגלות את המידע הזה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הי אנשים, אני מצטרף לשרות ADSL בימים הקרובים דרך המבצע של ברק, הם הציעו לי מודם פנימי או מודם חיצוני של בזק. את הפנימי אני יכול לקבל בחינם אן לשלם 480 ש"ח כבור המודם של בזק, נציגת המכירות אמרה שסוג המודם הפנימי הוא CMAD 800EF (שלא מצאתי עליו פרטים). השאלה היא איזה מודם נותנים בזק והאם המודם הפנימי נופל בביצועיו מהמודם של בזק ? תודה ;D

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by gilboag,

הי במחשב הביתי שמחובר לראוטר D_LINK (תקן N אלחוטי ) בחיבור עם כבל מופיע עם עלית המחשב בחיבורי הרשת - רשת ציבורית לא מזוהה . זה מופיע מתחת לרשת (חיבור רגיל) בחלון "מרכז הרשת והשיטוף" כחיבור נוסף (ומיותר כנראה). רק כשאני עושה "הפוך ללא זמין" בפרטים של ה LOCAL AREA CONECTION ואחר כך לוחץ על "פתור בעיות" ו"תקן בעיות כמנהל" אז המחשב מתחבר ואפשר לגלוש... מה שעוד יותר מוזר שזה מופיע לא בכל הפעלה - אלה ברובם ... נציג של 012 "בתמיכה מתקדמת" לא ידע למה זה קורה ומה לעשות ורק הציע לנסות להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס הרשת (של אינטל). - הורדתי והתקנתי - אבל זה עדיין קורה ! יש למישהו מהמומחים כאן רעיון ? (זה די מציק - ובעיקר לאשתי שלא ממש יודעת לעשות את כל התהליך...) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, בדיוק שידרגתי לחבילה של 2D ו0.512U בכבלים. הבנתי שהספקיות אינטרנט לא מגבילות את הUPLOAD וזה בזבוז כסף לשדרג גם את החבילה של הספק. האם זה נכון? מידע ודאי בבקשה, בלי ספקולציות.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by alexg1,

היי לכם, ידיד שלי ביקש שאני יעזור לו להגדיר את הראוטר הזה שנקרא BILLION או משהו כזה. לפני המדריך הקצר שלו, עשיתי בדיוק מה שרשום שם אבל זה לא עובד. עשיתי: 1. חיברתי את המודם ADSL שלו לכניסת WAN ונדלקה נורת WAN. 2. חברתי את הכ.רשת שלו בכבל מוצלב ונדלקה נורת LAN שם. מה עוד צריך לעשות או להגדיר?? אנא עזרו לי. נ.ב. יש לו XP

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. עדכון: מסתבר שהיתה בעיה בקופסא של בזק עצמה, במקרה ראיתי את הטכנאי של האזור, הוא בדיוק סידר אותה, עכשיו אני תוהה איזה ראוטר כדאי לי למכור ואיזה לשמור, כרגע ה dlink מחובר. שלום לכולם! אני אשמח לעזרה או הכוונה איך להגדיר את הראוטר D-Link G225 או TD-W9980. קצת רקע, הייתי באקספון עד עכשיו השירות הטכני שלהם היה מזעזע, החלטתי לעבור לבזק עם תשתית של פרטנר באנדל הפוך (שוקל לעבור לפרטנר עם תשתית של בזק). הסתבר לי בדיעבד שבזק לא נותנים תמיכה לראוטרים לא שלהם, והנציג תמיכה טכנית בשיא חוצפתו שאל אותי למה בכלל יש לי ראוטר פרטי ושאני יכול להשכיר ב10 ש״ח מהם אחד. אני רק עברתי לבזק וכבר שוקל להתנתק מהם, עד עכשיו לא היתה לי בעיה פחות או יותר להיכנס ל…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by 00Amir,

יש לי 12מגה של נטביזן דרך הוט , בבדיקה ב SpeedTest אני מגיע למהירות מירבית, בגלישה באתרים והורדות אני מוריד במהירות מירבית אבל רק ביוטיוב המהירות מאוד איטית , בקושי 100KB\S ... הסרטונים נתקעים (לאג) באמצע... למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני מיואש, אנא עזרה קנפגתי אלקטל והוא משמש כראוטר שגעון - אך יוצר בעייה עם emule - e-donekey - low id ניסיתי לפתוח את הפורטים 4661,4662, 4672 - דרך telnet- אולי טעיתי באיזשהוא שלב - איני יודע - אולי ב- inside adr - או outside adr האם יש אי מי שיכול לעזור ולפתור את הבעייה? מה עושים בדיוק? אולי פסחתי על שלב מסויים או החסרתי משהו איני מבין למה זה לא פותח למרות שסיימתי עם: save - ו- ctrl+c תודה עריכת המודר: כותרת.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by menymu,

היי, "צרבתי" את הקשוחה של openWrt על הראוטר שלי - buffalo wzr-hp-g300nh הכל עובד טוב ויפה... הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיע להגדרות של החבילה - openL2tp ככה שאני עם הקשוחה ללא חייגן... יש מישהו פה בפורום שיודע איך להגיד ולעשות זאת? מצאתי את המדריך הנ"ל - http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp אבל אין לי מושג איך ליצור את קובץ ההגדרות למשל... מגיעים לשם דרך הפאנל של הראוטר? דרך חיבור SSH? תודה על העזרה... כרגע חזרתי ל-DD-WRT ואני משתמש בו כ-static ip שהוא מקבל מראוטר אחר שיוצר את החיבור L2tp כי עם DD-WRT אני מגיע ל-18 מגה מתוך ה-30 שיש לי...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Dr.Shon,

שלום, בשבוע שבעבר עברתי מחבילה 4 מגה ל8 ואני עדיין מוריד כמו ב 4, יש לי מודם DLINK 2650 יש למשהו מושג למה? או שמודם לא תומך?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by AmirNadav,

שלומות, א. אני חדש :] קבלו אותי בברכה ב. יש לי ראוטר, [אין לי מושג איזה חברה כלום, לא כתוב על הקופסא ולא כתוב על הראוטר כלום חוץ מ BroadBand Router]. שאני נמצא באינטרנט, פעם בכמה זמן האינטרנט מתנתק, ואני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ואז להחזיר את מה ששיניתי והאינטרנט חוזר. שאני משחק משחקי רשת למינהם [דוגמא: Counter Strike] פעם בכמה דקות המשחק נתקע וכותב לי WARNING: CL_FlushEntityPacket ואחרי כמה שניות חוזר למשחק. זה קורה גם במשחקים אחרים רק שבהם לא כתובה השגיאה הנ"ל. מה לעשות? :{ זה מציק, כבר שנה+ זה ככה :[

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. http://thecom.co.il/article.php?id=14717

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yotam.m,

שלום רציתי לשאול משהו בקשר לראוטר חוטי. רציתי לשאול אם יש התקנות מיוחדות לראוטר חוטי אם צריכים הגדרה כלשהי. אני מתכוון לקנות ראוטר של EDIMAX האם הוא טוב? האם צריך להגדיר בו משהו מיוחד חוץ מהחיבור שלו? תודה לעונים! נ.ב האם יש דבר כזה ראוטר של בזק וראוטר של הכבלים כי כמו שהבני החיבורים שלהם שונים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Guy950,

אני מודע לזה שהכותרת לא עניינית, אבל זאת באמת השאלה שלי. אני לקוח של בזק - בזק בינלאומי ומחובר באופן קווי לראוטר. בתקופה האחרונה התחלתי לחוות סיטואציה די חריגה שממהירות קבועה של 88-90 מגה אני יורד למהירות של 10-17 מגה והפינגים שלי קופצים משמעותית. אני בודק את הפינגים שלי באמצעות משחקים או באמצעות פקודת ping דרך הCMD וניתן לראות שהפינגים גבוהים באופן חריג מבד"כ. הקטע הוא כזה, אני משתמש באתר SpeedTest.com בשביל הבדיקות, בד"כ אני לא בוחר שרת בעצמי אלא ישר לוחץ על ההפעלה וזה בוחר את השרת הכי טוב - ברוב המקרים זה בפתח תקווה. אבל שמתי לב שלאחרונה בכל פעם שהפינגים קופצים והמהירות יורדת, אז כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר זה בוחר לי באופן קבוע שרת בסור…

21. ראיתי בראוטר שיש אפשרות להגדיר מדינות ולכל מדינה יש סט ערוצים שלה. מי יודע לאיזה מדינה יש את הסט היעיל ביותר בתקשורת

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום,אני גר בקיבוץ,יש לי בבית ממיר דגיטלי,אני באזור שירות של תבל. חבר שלי שגר בעיר סמוכה,ומשתמש באינטרנט בכלבים(גם באזור שירות של תבל) בא אליי עם המודם,חיברתי אותו לשקע של הטלוויזיה בקיר. אומנם אצלי בבית השקע טלוויזיה לממיר לא אותו דבר כמו אצלו,אבל זה אמור לעבוד בכל מקרה לפי מה שאמרו לי,בכל מקרה השתמשתי בכבל רגיל של טלוויזה Data מודם Motorola SurfBoard 4200. הנוריות של המודם לא מצליחות להנעל על שליחה וקבלה. אם יש פה טכנאי שעובד בהוט שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by giladbe,

שלום, יש לי ברשת המחשבים מחשב עם מערכת הפעלה Windows XP שמותקן בו כרטיס מודם פקס. אני רוצה לשתף אותו ברשת כדי שאוכל לשלוח דרכו פקסים מתחנות אחרות ברשת. ו/או האם יש תוכנה שעושה זאת, תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום! התקבנתי ברשת הביתית שלי את התוכנה dameware , והתקנתי את ה agent-ים בכל המחשבים ברשת. יש שני מחשבי ווינדוס 7 ומחשב אחד XP , למחשב ווינדוס 7 , אני מצליח להכנס ולעבוד. למחשב XP אני מצליח לעשות רק remote desktop , אבל אם אני רוצה שהוא יראה מה אני עושה , דרך ה agent זה לא עובד... כשאני פותח את ה agent במחשב XP זה הנתונים שהוא מציג לי Port: 6129 IPv4(s): 10.0.0.6 IPv6(s): Teredo: Not Found. PNRP Local: n/a. PNRP Global: n/a. Global Cloud Status: Invitation Count: 0 אני לא יודע אם זה קשור אבל בווינדוס 7 שכן עובד לי , בשורה של ה teredo כן מופיע לי נתונים ובשאר גם תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by clutchless2,

שלום, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, כמובן שאין צורך לנצל את כל התקציב אם יש לדעתכם משהו שיתאים לי בתקציב נמוך יותר. הראוטר הנוכחי חלש ומתנתק כשאני מפעיל מספר חיבורים גדול (טורנט למשל) ואני צריך להגביל את כמות החיבורים כדי שהוא ישרוד. אז חשוב לי שהראוטר יהיה חזק ושיתאים גם לכבלים וגם לבזק. בעוד כחצי שנה אני נכנס לדירה חדשה ומעוניין בפתרון מדיה כלשהו, להזרים מדיה לכל החדרים בבית, אז חשוב לי שהראוטר יוכל לעמוד בזה. פחות חשוב לי טווח גדול כי הבית הוא קומה אחת ולא גדול במיוחד והראוטר ככל הנראה יהיה במרכז הבית, יותר חשוב לי מהירות ושיהיה חזק ולא יקרוס. אפשרות לקושחה צד שלישי- יתרון (כדי להנות מעדכונים גם כשהחברה תפסיק לתמוך) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.