עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by avi_22,

שבוע טוב אנשים...... אני חדש כאן ויש לי כמה בעיות...... יש שתי מחשבים מחוברים אם נתב Level One WBR3406TX האינטרנט של נטוויזין 2M...... כתובת פיזית: 00-05-1C-15-0D-37 כתובת IP?: 192.168.123.117 מסיכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער המהווה ברירת מחדל: 192.168.123.254 שרת DHCP?: 192.168.123.254 רשיון חכירה הושג: 10/03/2007 11:30:12 תוקף רשיון החכירה פג: 21/04/2007 03:30:12 שרתי DNS?: 212.143.212.143, 192.168.123.254 שרת WINS?: עכשיו יש שתי בעיות.... 1.. אני לא מצליח לשתף קבצים..... 2.. האימול יש לי תמיד LOW ID.... תעזרו לי בבקשה.....

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, אני לקוח אינטרנט בתשתית הוט וספק הוטנט. לאחרונה חשתי שהאינטרנט מזייף, ובדקתי קצבי העלאה והורדה ופינגים. ההורדה וההעלאה תקינים לרוב, אבל יש בעיה חמורה של פינגים. אני מקבל פינג של מאות מילישניות ולפעמים מעל 1000 ל 8.8.8.8 וקצת פחות מזה ל default Getway שלי. אם אני מרסט את המודם או עושה release ל ip שלי במודם, ואז מתחבר מחדש אז בכמה עשרות השניות הראשונות יש פינגים יציבים של סביבות 80 וקצת, ואז הם קופצים למעלה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הייתי רוצה לבדוק פינגים לשרת תשתית של הוט, על מנת לשלול בעיית מודם/תשתית קווית בבניין. יש דרך למצוא את השרת? כשאני עושה tracert אז אני כן מקבל שרת שמתחיל בכתובת 10, אבל לא ניתן לשלוח פינג אליו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי לכולם ברשותי נתב בזק DSL-6740U. יש לו 4 יציאות חוטיות וכולן בשימוש. התעורר הצורך ביציאה חוטית נוספת (כרגע אחת, אבל הן נוטות להתרבות) האם הדבר אפשרי? אם כן, עדיף עם כמה שפחות מכשירים גדולים ומסורבלים (למשל חיבור נתב נוסף או כאלה)-יש לי נתב נוסף ישן, פשוט אין ממש מקום. אם הדבר אפשרי אעדיף משהו כמו מפצל (לקו טלפון או ל-USB) - השאלה אם דבר כזה קיים בנתבים והאם הוא לא יקר. דבר נוסף, היה הדבר לא יהיה אפשרי בצורה נוחה, או מכל סיבה אחרת, האם אם אחבר את אחד המחשבים דרך כרטיס רשת אלחוטי הדבר יפגע לי בקצב ההורדה והגלישה והאם עדיין יאפשר שיתופים רשתיים שונים עם דגש על הבאים: שיתוף באמצעות קבוצת משתמשים בWIN7 שיתוף מקלדת ועכבר באמצעות תוכנות שיתוף רשת DNLA שיתוף מדפסת תודה וסופש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442046,00.html חיים בסרט.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by FatalZero,

משהו יודע הכיצד ניתן לשחרר פורטים בנתב הנ"ל? או לכבות את הפיירוואל הכלול שבו לצמיתות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Shayulmer,

שלום. לפני כמה ימים החלפתי את מתאם הHPNA שלי (הייתה בעיה ממושכת וזה לא רלוונטי כרגע). האינטרנט בקושי עבד גם לפני. במחשב עם הנתב , האינטרנט עובד בצורה פנטסטית בלי בעיות. במחשב עם המתאם , הבעיות הן גדולות. דיברתי עם מספר תומכים מבזק , שלא הבינו את הבעיה , עד שאחד מהם הגיע למסקנה שהמתאם HPNA שלי עובד וזה רק המחשב שלי שעושה בעיות (בעיה תוכנתית, לפיו). לדעתו מדובר בחסימה של פורט 80 במחשב שלי ולפי מה שהוא אמר האפשרות היחידה היא לפרמט את המחשב (אופצייה שיכולה להיות קשה מבחינתי, כי אני לא אוהב לאבד מידע שלי) בקיצור, אם הבעיה היא נכונה, איך אני יכול לפתוח את פורט 80 במחשב שלי? יש לציין שמתאם WIFI עובד בצורה טובה במחשב שלי ונראה שחסימת פורט 80 היא אך ורק כשהמתאם HPNA מחובר. אגב, של…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ArZi17,

בוקר טוב, יש לי כרגע D-link 2650u של בזק שיש לו ניתוקים והוא כבר לא תקין, והוא כבר לא באחריות. הציעו לי בבזק לקחת מהם ראוטר בחיוב חודשי של 10 שקלים או משהו כזה ולקבל netgear ששמעתי שהם לא טובים. רציתי לדעת האם אפשר לקנות נתב מודם משלי, משהו שיהיה טוב בשבילי, ואם כן אני אשמח לשמוע קצת המלצות כי לא הצלחתי להבין מה קורה בשוק הזה... סה"כ כרגע אני מחובר לADSL במהירות של 10 מגה, אני רוצה שהקליטה של הראוטר תהיה לטווח כמה שיותר גדול, שהמהירות של העברת הקבצים בתוך הLAN תהיה כמה שיותר גדולה, אני משתמש בכל ה-4 יציאות של הראוטר וגם מתחבר אליו באלחוטי ולכן אני צריך שהוא יהיה חזק תחת עומס. אין לי מושג לגבי תקציב, כי אין לי מושג כמה עולה היום משהו כזה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Av1vftp,

היי, כבר שבועיים שאני בשיחות טלפון יומיומיות עם הוט - הם מבחינתם טוענים שלא רואים שום תקלה (מבחינתם = נציגי שירות שונים שלא מעבירים אותי לשום אדם מומחה). החליפו לי הוטבוקס + כבלים, שלחו אליי טכנאי (שרק הגיע, החליף מגבר והלך מבלי לראות אפילו את התקלה) וכלום לא עזר. אחרי הטכנאי העוצמות רק עלו, ועכשיו יש הרבה יותר פאקט לוס של 100% באופן יותר תכוף (כל 5 דקות בערך למשך 4-5 שניות) יש לי בבית רק תשתית של הוט, אז אין לי ברירה להיות תקוע איתם. מה אפשר לעשות? עצות?

9. Started by omer1789,

יש לי נתב של חברה לא מוכרת zcom-XG2000 אני לא מצליח לפתוח בוא פורטים, אין לי מושג איזה צריך... ובגלל זה אני מוריד דיי לאט בתוכנות ההורדה. איזה נתב אתם ממליצים לי לקנות? לא משהו יקר... אה והאם מישהו בכל זאת יודע משהו על הנתה הזה, תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by roes,

אני דיי נוב בזה ורציתי לדעת מה עושה כרטיס רשת? למה הוא נועד? *לא יודע אם זה משנה אבל מדובר על כרטיס הרשת של הלוח אם

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי את הכרטיס רשת הזה "KINAMAX 802.11a/n/b/g 300Mbps" ואת הראוטר הזה "TP-LINKE 1043D" שנייהם אמורים לתמוך בחיבור של 300Mbps אבל מסיבה לא ברורה אני מתחבר במהירות של 150Mbps למרות שהמחשב צמוד לראוטר(מטר ממנו בלי קירות) הגדרתי בראוטר שהוא יעבוד רק על תקן "N" ובמהירות של 300Mbps ובדקתי את הכרטיס רשת שרק הוא היה מחובר(אלחוטי) לרשת.. יש לי "WIN 7 U" ובדקתי את המהירות בעזרת לחיצה על מצב בכפתור הימני על כרטיס הרשת... מישהו יודע למה זה קורה , ואיך אני יכול לסדר את זה?? משם קניתי את הכרטיס: http://www.dealextreme.com/p/high-power-802-11a-n-b-g-300mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-dongle-33188

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. בעיה מאוד מוזרה.. יש לי במחשב SSD שהוא כונן C ומכיל את המערכת ההפעלה, ועוד דיסק 1TB שמחולק לD וE כאשר בE כל ההורדות ובD כל ההתקנות. רציתי לשתף את כונן E עם שאר המחשבים ברשת, עשיתי שיתוף מתקדם וסימנתי לEveryone שליטה מלאה. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן ממחשב אחר ברשת זה רושם לי: לWINDOWS לא הייתה גישה לכונן, אין לך הרשאה לגשת לכונן זה, פנה למנהל המערכת... למה זה קורה? המערכת הפעלה שלי היא WIN 7 PRO ובשאר המחשבים בבית HOME PREM אם זה משנה. ואגב, אם אני משתף את כונן D כל יש אליו גישה, אך לC כמו לE אין. מקווה שהבנתם ומקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by NiL,

שלום, אני מחובר במהירות 1.5M אבל בשבועות האחרונים הגלישה ממש איטית, בדקתי בspeed test וגם באתר של בזק והמהירות היא בערך 0.5M והפינגים על הפנים בסביבות ה700 ויותר לחו"ל ומעל 250 בארץ. העניין הוא שזה קורה רק כשאני מחובר דרך הראוטר, אם אני מתחבר ישירות למודם אז המהירות בסדר גמור, הראוטר הוא TP-LINKwr641g. יש למישהו רעיון מה הבעיה? יכול להיות שהראוטר נדפק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by rosesr,

יש לי בעיה עם הרשת שלי היא כל איזה שעה חצי שעה מתנתקת ואז מתחברת שוב וזה מפריע לשחק במשחקי רשת וגלישה באינטרנט יש לי מחשב אחד עם WIN2000SP3 שבמפרט ועוד אחד עם WINXPSP1 שהוא P3 866 256MB וכרטיס רשת של רלטקק מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מחפש להחליף את הראוטר של בזק בינלאומי שאני "שוכר" כל חודש ב 20 שח.... הוא יכול לנהל/לת להתחבר - עד 16 WIFI LAN CLIENTS בו זמנית ויש לי יותר מכשירים חכמים שמחוברים לרשת כך שמידי פעם צריך "ךכבות" כמה שהחשוביים יתחברו. TP-Link Archer VR600 יש מבצע עליו במחיר טוב אבל לא מצליח למצוא כמה מכשירי WIFI יכולים להתחבר אליו בו זמנית https://www.tp-link.com/en/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/v1/ למישהו יש אותו או יודע לגלות כמה LAN CLIENTS ב WIFI בוא מאפשר להתחבר בו זמנית? תודה

16. אהלן, יש לנו היום תשתית + ספק הוט במהירות 100 מגה. ברשותנו מודם משולב ראוטר של הוט (HotBox). אנו חווים 2 בעיות: איטיות + ניתוקים. כאשר יש איטיות, רק המחשב שמחובר לראוטר עובד רגיל. שאר רכיבים: מחשב נייד, מחשב נייח, 2 פלאפונים - גולשים באיטיות מחרידה שבקושי מאפשרת לטעון דף אינטרנט. 1. האם יש לכם המלצה לראוטר טוב שאנחנו יכולים לחבר ל HotBox שישמש עתה כמודם בלבד? מדובר בדירה גדולה יחסית, אבל החדרים יחסית קרובים אחד לשני. 2. האם אתם ממליצים לעבור אולי לחייגן בהוט ליתר בטחון? 3. האם זה זה אפשרי לגלוש במהירות 100 מגה דרך Wifi בהנחה ויש כרטיס רשת במחשב של 100 מגה וראוטר של 100 מגה? נציג שירות טען שמהזרות 100 מגה ניתנת רק למחשב שמחובר ישירות למודם, וזה נשמע קצת מופרך ש Wi…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. שלום העברתי מהראוטר לסלון, בתוך הקיר (על חשבון כבל כבלים לא שמיש) כבל 8 גידי שפוצל ל4 ו4 עבור 2 חיבורי רשת שונים. 2 חיבורי רשת בראוטר נכנסו לכבל 8 גידי אחד (4 ו4) ובצד השני בסלון חיברתי אותם לחיבור בקיר. אורך הכבל כ20 עד 27 מטר. ועכשיו התחילו הבעיות. הכבל הוא כבל עם ציפוי אלומיניום כזה (נראה לי שקוראים לזה סיכוך), אבל הגידים עצמם קרובים מאוד אחד לשני. גיליתי שכאשר 2 החיבורים הללו פעילים ביחד, הם מפריעים אחד לשני ומורידים משמעותית את המהירות עבור כל אחד מהם. כנראה שזה קורה בגלל הפרעות של שדה חשמלי ומגנטי שהם יוצרים זה על זה בתוך הכבל. השאלה מה עושים? האם להעביר כבל נוסף על יד הכבל הנוכחי (בתוך הקיר) בעל בידוד משלו (סיכוך?) יפתור את הבעיה? או שעדיין יווצרו הפרעות בגלל העובד…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני מנסה לחבר רשת בין מחשב נייד למחשב נייח באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ולא ע"י ראוטר אלחוטי. איך אני מגדיר את המחשבים ? במחשב הנייח יש כרטיס רשת אלחוטי, שדרכו אני רוצה לשתף את המחשב הנייד לאינטרנט במחשב הנייח.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם! אני משתמש בVista (אפילו די מרוצה מזה...) כבר חצי שנה ויחד איתו גם הבאתי ראוטר נחמד סטנדרטי ואלחוטי. הכל טוב ונפלא בבית, כולל הגלישה בין המחשבים ובאינטרנט. הבעייה היחידה היא- הצפייה במדיה דרך הרשת :-[ קפיצות, עצירות ושאר חוסר סנכרון הם מנת חלקנו בכל מה שנוגע לצפייה בסרטים דרך הרשת ממחשב אחר. הראוטר עובד בתקן g והוא 54MB סטנדרטי לחלוטין. הקליטה טובה במקומות המבוקשים ולא נראה שיש בעייה, פרט לקפיצות... עכשיו- עניין מוזר הוא שהפעלתי HD דרך הרשת שעבד בצורה חלקה לחלוטין במחשב השני, אבל קבצי וידאו בנפח של 700MB, דווקא לא עוברים טוב כל כך יש למישהו רעיון, פיתרון או אפילו עצה? אני יותר מאשמח לקבל אותה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by rost1k,

שלום, לפני מספר ימים עברתי לבזק ספק ותשתית עכשיו יש לי פינגים יחסית גבוהים, חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם אבל קראתי שזה משפיע בעיקר לחול , קראתי גם על הrate adaptive לא הבנתי בדיוק מה ההשלכות של זה , והבנתי שזה משפר פינגים, יש הסבר למה זה עושה בעיקרון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by NaNdoS,

יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני צריך להכניס סיסמא (שאין לי מושג מה היא) כדאי לראות ספריות מהמחשב השני. בעבר לא הייתי צריך שום סיסמא. יש איזה דרך לגלות מה היא הסיסמא ו/או לבטל אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום יש לי ראוטר WHR-HP-G54(קיבלתי עם קנית מחשב ניד) עכשיו בבית שלי יש תשתית של בזק וספק 012 והצלחתי להגדיר, אבל כשהלכתי לבית של אחותי(שהוא מיועד לשם) יש תשתית של HOT וספק 013. אבל לא הצלחתי להגדיר אותו כמו שעשיתי את זה אצלי בבית. לפי מה שהבנתי זה שיש קשר לזה שאצלי זה פרוטוקול(או מה שזה לא יהיה) PPPoE ואצל אחותי זה L2TP. עכשיו השאלות שלי זה אך אני מגדיר לL2TP(אם זה אפשרי בכלל). אם לא הפרוטוקול קשור לספק או לתשתית אני מתקוון אם היא תעבור ל012 הפרוטוקול יהיה גם PPPoE? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yuvalt,

היי יש לי מודם ADSL מסוג Alcatel Speedtouch. שיניתי אותו שיהיה גירסת pro והוא עושה עכשיו את ה PPTP ו-NAT. אני מעוניין לשנות את הכתובת שלו מ- 10.0.0.138 לכתובת אחרת 192.168.0.1 או לשנות לו את ה netmask ל- 255.0.0.0. למישהו יש מושג איך? תודה יובל

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Cheif,

חברת D-Link בישראל מכריזה על נתב חדש המכונה DIR-636L. זהו נתב אלחוטי בתקן N, בעל 4 כניסות LAN במהירות 1G וכניסת USB המאפשרת לחבר אליו כונן קשיח. האות L בסוף שמו של הנתב מציינת, שבאמצעות מנגנון הענן של החברה (myDlink), ניתן לגשת, לראות ולנהל התקנים ברשת הביתית. תוכנה זו תוארה במסגרת סקירת מצלמת ה-IP מדגם DCS-5020L - כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm כך ניתן, מכל מקום בו יש חיבור אינטרנט, לראות מי מחובר לנתב, באיזה אתר המשתמש גולש, לשנות הגדרות או לחסום משתמש מסוים. בנוסף, D-Link גם פיתחה אפליקציות חינמיות ל-iOS ולאנדרואיד שבעזרתם ניתן לבצע את כל הפעולות שהוזכרו, ללא תלות במחשב. הנתב קל להתקנה, הן בעזרת המחשב והן בעזרת האפליקציה חינמית בשם Q…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. היי. יש לי בעיה שכבר נמשכת זמן רב ואף אחד מהצדדים (ספק ותשתית) לא מוכן לעזור לי. הבעיה היא כזאת: זה קורה כמעט תמיד כשאני מדליק מכשיר חדש, אם זה מחשב נייח או נייד, כשאני בא לגלוש באינטרנט זה מקבל פתאום limited connection ודף האינטרנט רושם שגיאה dns probe finished no internet. חשוב לציין שהבעיה מתחילה כשאני מתחיל לזלול רוחב פס, אם זה טעינת סרטון youtube או טעינת אתר. זה אף פעם לא קורה באיזשהו משחק רשת (כשהמידע שמועבר קטן). הבעיה נמשכת מ-30 שניות עד כמה דקות. לפעמים המודם עובד ולפעמים עושה לעצמו restart. עכשיו מכיוון שזה קורה לרוב כשהמחשב מנסה לקבל כתובת IP, השאלה מה זה יכול להיות? ספק? תשתית? מודם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.