עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Jesper,

אני הולך לשאול פה כמה שאלות נוביות ברמות כי אין לי טיפת מושג בתחום הזה של רשתות, אז בבקשה תסלחו לי :s05: עד עכשיו היה לנו בבית רק מחשב אחד. עכשיו אני קונה לבית עוד מחשב. איך משתפים את 2 המחשבים כך שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם? האם צריך לקנות ראוטר, או שכשמדובר רק ב-2 מחשבים אפשר גם בלי? האם לעשות רשת אלחוטית או לא? יש לי בבית תשתית להקמת רשת לא אלחוטית, אבל על מה אתם ממליצים? האם בכל מקרה אני צריך להוסיף כרטיס רשת למפרט המחשב החדש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by איתי הגיתי,

שלום חברים מזה כמה ימים יש לי תופעה מוזרה במחשב: ההורדות מה NG לא עובדת מאיזשהי סיבה. ההורדה מתחילה ואז כעבור כשנייה או שתיים, היא נעצרת. יש לי את תוכנת newsleechers ואני מנוי ב newshosting מזה כמעט שנתיים. ההורדה פשוט נעצרה שלשום. התקשרתי ל 012, דרכם אני מנוי, ושאלתי אם יש בעיה, או חסימה. הבחור שאל אותי אם אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים כלשהי, אמרתי שכן, והוא אפילו ידע מזה קבוצות דיון ואמר שהם לא חוסמים אף אחד. הוא שלח אותי לאתר שלהם שבודק את החיבור ומצא שהחיבור שלי תקין. התקשרתי לתמיכה של newshosting, וגם אצלהם אין כל תקלה, ובבדיקה מול האתר שלהם, החיבור שלי נמצא תקין לחלוטין. עליתי ב safe mode, עם רשת וגם כך ההורדה לא עובדת. מה זה יכול להיות? לא התקנתי שום דבר במחשב, זה פ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן. אני מחובר לבזק כבר כמה שנים טובות, בחודשים האחרונים יש בעיה רצינית בתשתית אצלהו (בכל האיזור) והורידו לי את המהירות מ 5 מגה ל 750 קילובייט (!!!) ועדיין יש בעיות וניתוקים. דיברתי עם חברת הכבלים ואני מעוניין לעבור לשם לחיבור של 6 מגה, הבעיה שיש לי ראוטר אלחוטי של בזק כי אני עובד גם עם מחשב נייד. השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר מודם של הכבלים לראוטר (שהוא גם מודם) של בזק ? פה יש פרטים על הראוטר חברת AZTECH דגם DSL 600EW בשרות חברת TNN http://www.tnn.co.il/NewStore/shop2019/NewStoreFront/common/Image/Product/data/50490.PDF יש לו גם חיבור USB וגם 4 חיבורי רשת בנוסף לחיבור האלחוטי שיש לו. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, בתור אחד שמאוד מנצל את האנטרנט זה בעיה בשבילי להיות על 7…

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by Yoav,

אני יודע שיש בעיות עם נטוויז'ן בהורדה בכל מיני רשתות P2P וטורנטים, אבל הHTTP עוד לא נתקלתי בבעיות, אבל אני חושד בכך. כשאני מנסה להוריד קבצים דרך שרתי HTTP, ההורדה בשלב מסוים נתקעת - זה יכול להיות אחרי חצי דקה וזה יכול לקחת שעה, אבל זה יתקע מתישהו. בקבצים קטנים אחרי שניים-שלושה ניסיונות אני מצליח להוריד, אבל, למשל, אני רוצה להוריד FEAR combat ולא יכול. זה קורה גם דרך ה-IE וגם דרך הFF. זה לא בעיה במחשב שלי לדעתי, כיוון שנתקלתי בבעיה הזו גם במחשב של אח שלי וקשה לי להאמין שזו בעיה תוכנה (או חומרה). לדעתי אני פשוט מאבד את הקשר עם השרת, למרות שהאינטרנט עובד בסדר גמור. חשוב לציין שאני מחובר דרך נטוויזן ב-ADSL עם רשת WOWNET שאליה מחוברים 4 מחשבים (כן, אני חייב WOWNET כי אחד המחשב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by buuhaa,

אהלן אני מניח שזו שאלה פשוטה ואפילו קצת טפשית אבל שמתי לב שיש אתרים שאין להם WWW . אז למה זה ואיך זה עובד? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אצל חברה לא מוכרת ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת לאינטרנט בכבלים איזה חברה הכי מומלצת מבחינת תמיכה??? מבחינת יציבות וגם מבחינת מהירות של האינטרנט אז מה אתם ממליצים ותנמקו בבקשה למה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by matan5165,

קניתי היום נקודות גישה של חברת EDIMAX דגם EW-7206APG זה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6503 אין בפנים הוראות הפעלה, רק חוברת קטנה באנגלית אבל אני ממש לא טוב בזה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות ? ואיך בסופו של דבר אני בכלל יכול לדעת שזה עובד טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yonir,

לא הייתי בטוח איפה לשים את השרשור אז אני מקווה שזה מתאים כאן.. אני יודע שקיימת אפשרות בתאוריה שכרטיס הרשת "יעיר" את המחשב ממצב standby למצב פעיל. עד כמה הדבר הזה נפוץ והאם יש סיכוי שיש תמיכה לזה ב-Pentium 3 שלי? תודה

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. שלום לכם.. אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית בשתיהם win xp pro... במחשב הראשי יש לי מודם של מתב שיש לו שתי יציאות אחת usb ואחת רשת. ה- usb מחובר למחשב הראשי , ויציאה השנייה של המודם מחובר כבל של רשת ארוך למחשב המשני וככה אני יכול לגלוש בשתיי המחשבים בלי בעייה. עכשיו השאלה שלי זה איך אני משתף בין שניי המחשבים קבצים? איזה הגדרות אני צריך לתת להם בשביל שיהיה להם שיתוף..?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by MachoMan,

אוקי אז ככה אני משחק מישחק מסויים ברשת שדורש פורט מסויים אני לא יודע מה הפורט וביגלל זב כל פעם שאני משחק אני מחבר חיבור ישיר תאינטרנט למחשב. קיצר זה העזרה שאני רוצה היא לדעת איך אני עושה שכל הפורטים היו פתוחים. תמונה של הפאנל: http://img337.imageshack.us/img337/3303/untitledpf3.jpg

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by israelnba,

יש לי שני מחשבים נייחים וכרגע אחד מהם מחובר דרך מודם בחיבור ADSL כאשר המחשב השני לא מחובר בכלל 1.קודם כל מה האפשרויות לחבר את שניהם לאינטרנט? האם אינטרנט אלחוטי זאת הברירה היחידה והזולה עם דגש על הזולה כלומר אני לא מחפש את הרשת האלחוטית אבל אם זה יצא לי הכי משתלם אז בסדר. ( צריך לקחת בחשבון שלשני המחשבים יש כרטיסי רשת פשוטים ולא אלחוטיים שזה עוד כסף בנוסף לנתב) בהנחה 2.בהנחה ואני מקים רשת אלחוטית כמובן שאני צריך לקנות נתב אבל האם אני אהיה חייב לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש אפשרות להניח את את הנתב בסמוך לאחד המחשבים ולחבר את המחשב לנתב בחיבור חוטי? וכך לחסוך קניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף וכך אצטרך לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי אחד. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קודם כול שלום לכולם וצהריים טובים. אני ישמח אם יעזרו לי ב 2 בעיות הראשונה: יש לי בעיה ברשת בבית אני לא יכל לשתף קבצים ואני לא רואה את מה שאני משתף במחשבים האחרים שאני רוצה לשתף תיקיה ברשת במחשב שלי זה מביא לי שגיאה הינה תמונה: ועוד בעיה בתוכנה Hamachi למי שמכיר שעושה באינטרנט כמו "רשת" חברים שלי מתחברים אלי הכל טוב ויפה זה רושם שזה עובד והכל טוב אבל שאנחנו ניכנסים למשחק כדי לשחק (אין בוא אפוציה של אינטרנט רק לאן) הם לא רואים תסרבר שלי ואני לא שלהם לא יודע למה ולא יודע למה זה קשור.. אולי יש כמה בעיות ומשהו יגיד פה אותם אינ יבדוק פירוול סגרתי והם גם סגרו הכל או שמשהו מכיר תוכנה אחרת שעושה את אותו פעולה של התוכנה Hamachi ? אני יודע לכם אם תענו לי על 2 השאלות…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  14. שלום יש לנו חיבור ADSL בבית, וצריכים חיבור למחשב בשטח, שנמצא במרחק של כק"מ. יש קו אווירי, איזור פתוח. אשמח לשמוע רעיונות

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by matan5165,

קניתי את הראוטר של קומפקס שיש בו חיבור USB ושאפשר לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני בתור שרת קבצים. במידה ואני עושה את זה, איך אני נכנס לדיסק הקשיח דרך האינטרנט ? זה דרך כתובת IP ? כי אם הכתובות שלי משתנה זה אומר שאני צריך כל פעם לבדוק מה הכתובת שלי לפני ששאני רוצה להכנס ממחשב אחר (לא בבית) לדיסק הקשיח ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Pandiani,

יש לי אינטרנט ADSL בבית. פעם היה לי מודם כחול של Samsung. כשרציתי לפצל את הרשת לכמה מחשבים, החלפתי אותו לראוטר-מודם של Edimax (את המודם של Samsung השארתי במחסן...). עכשיו אני רוצה להעביר את הרשת לפורמט אלחוטי. השאלה היא: להחזיר את המודם של Samsung ולקנות רק ראוטר אלחוטי? (אם כן, איזה?) או לקנות ראוטר-מודם אלחוטי? (האופציה העדיפה מבחינתי. אם כן, איזה?) תודה מראש נ.ב. רצוי כמה שפחות מסובך וכאבי ראש

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by podpeople,

שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בנתב שלי כל כמה זמן הוא מתנתק לי מהרשת. (לפעמים הוא מתחבר מחדש בעצמו ולפעמים אני צריך להיכנס לstatus ולחבר אותו) הבעיה הזו הכי נפוצה כשאני משתמש בתוכנות P2P כמו Azureus וכו', במיוחד אם התוכנה מתחילה להוריד מהר (200kb+). אני אשמח אם מישהו יוכל לאמר לי למה הנתב שלי מתנתק כל כך הרבה פעמים מהרשת. הפרטים של הנתב: Firmware Version: v1.00.4, Dec. 8, 2005 Router Name: WRT54G MTU: 1460 Keep Alive: Redial Period 30 Sec. אני מחובר בadsl ולכן אני משתמש בנתב בPPTP. אני יודע שהבעיה היא לא הקו שמחבר אותי לחברה 014 כי כשאני מתחבר ישירות עם חייגן (בלי הנתב) אין לי ניתוקים. עריכה: שכחתי להוסיף שביטלתי את אופציית הwireless יש שני מחשבים שמחוברים לרשת (אחד ניי…

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  18. לפני מספר חודשים, אחת משתי כניסות ה LAN של המחשב שלי הפסיקה לתפקד (כשאני אומר הפסיקה לתפקד, אני מתכוון שאפילו הנורות לא נדלקות). חיברתי את כבל הרשת לכניסת ה LAN השנייה, והכל עובד בסדר עד עכשיו. היום התקנתי מחשב נוסף בחדר שלי, ופתאום כניסת ה LAN שלו הפסיקה לתפקד. אין לו עוד כניסת LAN, כך שזה ממש מבאס. המשותף לשני המקרים, הוא ששניהם קרו עם אותו הראוטר - OfficeConnectWireless של 3Com. האם אתם חושבים שיש סיכוי שהראוטר שלי הוא שורף כניסות LAN סדרתי ?, הייתם מחליפים אותו בעקבות מה שסיפרתי לכם ?, פשוט מעולם לא נתקלתי בכניסת LAN שהפסיקה לתפקד, כך שאני לא מרגיש בנוח לחשוב שזה סתם צירוף מקרים...

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by m0ti,

יש לי שני מחשבים אחד לי ואחד ואח שלי שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת. כאשר אני מוריד מביטורנט זה גורם להאטת האינטרנט בשני המחשבים. ראוטר זה פתרון לבעיית האיטיות במחשב השני?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  20. תקשיבו, יש לי XBOX 360 ואני ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט ושאני עושה TEST הוא לא עובר לי את בדיקת הMTU, זזה קורה מתי שאני מחבר אותו למודם של TERAYON(אני מחובר דרך HOT) ומתי שאני מחבר אותו לראוטר של MOTOROLA אז הוא לא עובר לי את הבדיקת אייפי! תעזרו לי!!!!!

21. אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by Beginner,

שלום אני חדש בפורום ואני מכיר מישהו שכל הזמן שולח לי הודעות ספאם כאילו ממש הוא אמר לי כנס לאימייל שלך ואז ל- JUNK MAIL ובדקתי שמה ראיתי 500 הודועת ספאם ואמר לי שאלה ממנו . והוא ממשיך בזה! איפה אני יכול להתלונן עליו ? תודה :

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by r_rafaeli,

אתמול הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות. יש לי תוכנה למסחר בבורסה, שבאיזהוא שלב קרסה והדבר הבא שקרה הוא שלאט לאט התחיל להאכל הנפח של ההארד דיסק! הנפח צנח מ100 ג'יגה לפחות ממאה מגה בייט פנוי! סרקתי עם התוכנות נורטון,אדאוור,ספייבוט,ווינדואס דיפנדר, מקאפי סטינגר כלום לא עזר. מה עושים?! :

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  24. שלום, איני מצליח להקים רשת ביתית עם עוד מחשב. יש לי Windows Vista Ultimate ולמחשב השני יש Windows XP Professional... יש לי ראוטר של D-Link דגם DI-604, ומודם ADL של ECI דגם B-FOCuS 270pr. שני המחשבים מחוברים לראור, והראוטר מחובר למודם. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכו', אבל לשתף קבצים אינו מסוגל... אני חדש עם Vista ולא יודע איפה מה ואיך בשביל להקים רשת ביתית לשיתוף קבצים... בבקשה תעזרו לי, כי אני כבר נואש, חודש חודשיים אני מנסה וכלום לא מצליח לי! תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by The Winter King,

איך אני פותר את זה? אשמח לעזרה!

• 8 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.