עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

במהלך אחה"צ השתעשתי עם גרסת הבטא של Connectify Dispatch והעסק ממש עובד יפה. יחסית לגרסת בטא, התוכנה יציבה לחלוטין ולא קרסה אפילו פעם אחת. למי שלא מכיר (או שלא זוכר את השרשורים הקודמים שלי בנושא), Connectify Dispatch מאפשר לשלב מספר רב של חיבורי אינטרנט שונים ולהשתמש בהם כחיבור אחד, בעל רוחב פס גדול. החיבורים ש-Connectify Dispatch יודעת לזהות ולהשתמש יכולים להיות קווים, אלחוטיים, מבוססים על מודמים סלולריים (3G) או על קשירה (Tethering) של טלפונים חכמים וכמובן כל שילוב שלהם. מבחינת המחשב, המהירות המשולבת יכולה לשמש כל אפליקציה הדורשת חיבור לאינטרנט החל בתוכנות דואר, דפדפנים, תוכנות הורדה למינהן וכיוב'. השילוב של Connectify Dispatch עם הגרסה הבסיסית של Connectify מאפשר למחשב …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי אינטרנט בכבלים והספק הוא בזק. אתמול היה לי ניתוק לכמה דקות ומאז האינטרנט עובד אפילו יותר גרוע ממה שהוא עבד לפני זה. משחקי רשת לא עובדים בכלל, חלק מהאתרים לא נפתחים/צריך לעשות רענון כמה פעמים עד שהם נפתחים, חלק האתרים מופיעים חלקית והמהירויות הורדה נוראיות. לעוד מישהו יש בעיה כזאתי? לא שינינו שום דבר והמחשב נקי (יש לי ANTIVIR,AVG ועוד כמה תוכנות הגנה נוספות ל SPY ושאר הירקות).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ronen062013,

איך מוצאים כמה קונקשנים פעילים יש למחשב בזמן נתון לאינטרנט? (וינדוס)

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by omrij,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1619 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4042 זה משנה בכלל? יש משהו שצריך לדעת על SWITCH לפני שקונים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לאחרונה, פורטים אשר פתוחים בנתב ובפיירוול נראים כחסומים. הפורטים הם: 4662/4672/46669.. זה אולי קשור לספקית האינטרנט או משהו כזה? בכל מקרה אני מחובר דרך בזק בינלאומי, תשתית בזק. יש לציין, שעד לפני שבועיים בערך לא היו שום בעיות עם פתיחת הפורטים. יש רעיונות? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by eranx,

יש לי מודם של אלקטל, הפכתי אותו ל-510. יש לי שני מחשבים בבית, בירצוני לשתף אותם בחיבור באינטרנט. קראתי את המדריך בפורום לשיתוף ICS (רק רציתי להגיד שבעבר הצלחתי, משום מה עכשיו זה לא פועל) אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי שום בעיה, אומנם כשאני מנסה לשים IP כלשהו כמו 192.168.0.1 או 10.0.0.180 וכו' לכרטיס רשת שמחבר עם המחשב השני, זה פשוט מנתק לי את הרשת. אינני מצליח אפילו להיכנס להגדרות של המודם ב 10.0.0.138 . מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה! אממ, אני מוסיף אם במקרה אתם צריכים לדעת. ווינדוס אקס פי SP2

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by demultiplexer,

אני קולט מחוץ לבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט אבל מתוך הבית אני לא קולט (לא יודע של מי הרשת). איך אני יכול לשופר את הקליטה ? האם יש כרטיסי wifi pcmcia שמאפשרים חיבור ל אנטנה חיצונית ? מה על נתב אלחוטי ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום. אני משתמש בתוכנה UTORRENT במשך חודש. בזמן האחרון, הולכת וגוברת תופעה כזו, שכל פעם שהתוכנה בשימוש (עושה SEEDING למעל 40 טורנטים), אני לא מצליח לגלוש לאתרים. האייסיקיו והמסנג'ר עובדים, אבל אין גישה לאתרים. ברגע שאני מכבה את התוכנה או מדליק את הראוטר מחדש - הכל חוזר לקדמותו. מה דעתכם? האם הבעיה נובעת מהעובדה שיש הרבה טורנטים בשימוש? אם כך - מה הפואנטה בתוכנה? או שאולי הבעיה נמצאת בראוטר? בווינדוס? זקוק לעזרה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Noybee,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים האקספלורר פשוט לא פותח חלק מהאתרים או העמודים, או לאחר זמן רב. תחילה חשבתי כי יש בעיה עם חיבור האינטרנט, אולם המוזילה מתפקד בסדר גמור (אני מעדיף אקספלורר תקין..). האתר speedtest מאשר כי החיבור תקין. נתונים שאולי יעזרו לאיבחון: 1. יש לי נתב לעוד כמה מחשבים בבית (הוא תקין ולא עושה בעיות) 2. יש לי bittorrent 3. תוכנת netlimiter מותקנת אצלי (ניסיתי לכבות אותה כדי לשלול שהיא איכשהו הגורם לתופעה. גם כשהיא אינה עובדת יש בעיה). כאשר יש איטיות התוכנה לא מדווחת על פעילות מצד סרביסים כלשהם. 4. לעיתים נראה כי ריסטרט עוזר (כמו לכל הצרות). 5. הבעיה הייתה לי באקספלורר 7 וגם לאחר התקנת 8 אין כל שינוי. 6. מדובר במחשב חזק יחסית, ככה שאין מצב שיש פה העמסת יתר …

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  11. בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר הראשון שלי ורציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות עליו כדי למקסם ביצועים ולקבל חווית משתמש אופטימלית. הבנתי שיש עדכון קושחה שצריך לבצע, או משהו כזה אך אני חסר נסיון בנושא ואין לי כוונה לגרום נזקים.... כמו"כ הבנתי שיש איזו תוכנה ששולטת עליו מהמחשב או משהו כזה ולא מצאתי זכר לדבר כשהתקנתי אותו... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  12. יש לי מודם בלי ראוטר עם 2 לפטופים,אני יכול לקנות כבל מפצל ל2 כניסות כבל רשת ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Trumpeldor,

תודה מראש לעוזרים... אני תושב בקיבוץ, מחובר לאינטרנט דרך ADSL, תחת הרשת של הקיבוץ- כלומר המהירות שלי מוגבלת ע"י האחראי על האינטרנט ( >) , יש לי IP קבוע, והגדרות וכדי והחליף את המודם USB המעפן הייתי צריך לחקור למעמקי האלקטל הישן שלי המודם (אלקטל הום, לא פרוץ בינתיים אבל שיניתי את ההגדות שלו שיתפקד כ bridge) מחובר למחשב השולחני שלי בכבל רשת. הייתי רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת ולאינטרנט, לנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (סטודנט, מה לעשות...) ורציתי לדעת האם זה אפשרי באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני לשתף את הנייד ברשת עם המחשב השולחני ובאינטרנט. כמו כן האם יהיה צורך להמשיך ולפרוץ את המודם שיתפקד כראוטר, ואני מקווה מאוד שלא. מקווה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מערכת ספרייה , כלומר מחשב שמספר מחשבים יוכלו להכנס אליו דרך הרשת הפנימית ולגשת לתכנים הרלוונטים שאני אקצה להם, לצערי לא צלח בידי הדבר. מדובר ברשת אונברסיטית של 5-10 מחשבים בעלי וינדוס 7-8. הדרישה היא לתת לכל משתמש גישה למידע שלו בלבד השמור על מחשב מרכזי. ​אשמח לעזרה להכנה ותפעול המערכת.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by nabot,

היי, שידרגתי את האינטרנט ל40MB אצל בזק ואמרו לי שאני חייב להחליף את המודם ל 6740U על מנת שהמהירות החדשה תעבוד. לאחר השידרוג התחילו הרבה בעיות כאשר הבעיה המרכזית היא קליטה חלשה מאוד של רשת אלחוטית בכל הבית (לאחר בירור עם בזק הבנתי שזאת בעיה עם המודם הזה). ברשותי מודם יותר ישן של בזקום (2650U) ובמודם הזה לא היו בעיות בכלל של קליטת רשת אלחוטית, האם אפשר להשתמש במודם הזה רק כמשדר רשת אלחוטית במקום המודם החדש? במידה וכן מה אני צריך לעשות? מתנצל על הבורות ותודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  17. כרגע יש לי בבית שתי עמדות מחשב, האחת היא זאת ועוד אחת שאיננה מחוברת לאינטרנט... אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בין החדר הזה לבין החדר השני שהוא בעצם חדר ממ"ד...(החדרים סמוכים אחד לשני אך אין בינהם קו ישר). האם תיהיה בעיית קליטה בחדר הממ"ד? אם כן, יהיו הפרעות קטנות או שממש לא יהיה אפשר להסתדר עם זה? אילו פתרונות אחרים אתם יכולים להציע(לא יקרים מדי)?

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  18. למחשב נייח בן 6 שנים מערכת הפעלה אקס פי ? :s05:

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  19. אם אני רוצה שתהיה רשת בין שני המחשבים בבית. אבל גם שהם יוכלו לפעול עצמאית, זאת אומרת.. נניח שאני משתמש בחשבון אינטרנט לשניהם - משתמש בראונטר. ואז נניח לוקח את החשבון אינטרנט של חבר שלי, ומשתמש בו באחד המחשבים, ובמחשב השני ישתמשו בחשבון הרגיל (או עם ראוטר או בלי זה לא חשוב). מה צריך? ויש אפשרות כזאת?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  20. לפני כשבוע וחצי התחברתי לאינטרנט מהיר בכבלים (תבל, בזק בינלאומי), הטכנאי שהתקין אותו לא שאל אותי איזה ספק אני , שם משתמש או כלום. הוא נכנס לאיי פי מסויים שכנראה היה המודם ובחר במשהו, באפשרויות התחברות הוא כתב ביוזר ROOT ובסיסמא משהו שאני לא יודע וזהו. האינטרנט מחובר ואפילו לא עושה תהליך של התחברות עם פתיחת המחשב. כיצד זה קורה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לפני שבועיים בRSM כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP-LINK WN353GD בהמלצתו של המוכר... אני רכשתי אותו ב100 ש"ח בעוד מוכרים אותו בחנויות המתחרות ב60 ש"ח!!! http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=99360-353-00 הגזמה פרעית... מילא המחיר אבל גם הקליטה שלו על הפנים. הלאפטופ הישן שלי מלפני 5 שנים (כן כן...) קולט יותר טוב חתול בשק או מה? 1- בכל מקרה, אני מתכוון לתקן את המעוות. יש כרטיס רשת אלחוטי לנייח מומלץ כלשהו?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by kfirkb,

שלום לכולם, שני ראוטרים זולים התקלקלו לי בשנתיים האחרונות והחלטתי לקנות ראוטר איכותי. הכי חשוב שיהיה אמין, ואלחוטי עם טווח גדול. עיקר השימוש הוא לגלישה של שני מחשבים (ואייפון), מדפסת אלחוטית HP C7283. תקציב: +/-700 ש"ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tamir1400,

היי. אחרי שניסיתי להתעסק עם הנושא הזה די הרבה זמן, אני קרוב להכנע. אני סובל מאיטיות נוראית במשחק כלשהו (לא כזה רלוונטי, אבל GW2), ואמרתי שאני אנסה לקדם פורטים שהמשחק משתמש בהם כדי לעזור לזה קצת. הספק שלי זה נטוויז'ן, והראוטר הוא D-link DSL 6740U. עכשיו, הבנתי שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לקבוע למחשב שלי כתובת IP סטטית. הורדתי תוכנה שקרית כלשהי, ועשיתי את זה. לצורת העניין, קבעתי כותבת של 10.0.0.32. (קיבלתי הודעה שאני לא יכול לחרוג מהטווח של ה DHCP). אחרי שעשיתי את זה, הורדתי את התוכנה simple port forwarding. קבעתי את הפורטים שאני רוצה לקדם, הכנסתי את ה IP הסטטי שלי, וה IP של הראוטר (10.0.0.138). הבעיה היא, שכשאני מנסה לבדוק אם הפורטים באמת פתוחים (דרך האתר הזה למשל htt…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ranrt,

שלום רב, אני מבקש את עזרתכם בבעיה הבאה, יש לי ראוטר של חברת LEVEL ONE המממוקם בחדר ממ"ד ומחובר למחשב נייח ולמודם THOMSON של הוט, הבעיה היא שעוצמת הקליטה במטבח ובסלון מאד נמוכה ומתנתקת לסרוגין כאשר אני משתמש במחשב נייד או ב אייפד באזורים הללו. רכשתי את המוצר הזה http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=0103030106&id=514 אנטנה גדולה יותר, אך אני אצטרך להחזירה לחנות כי אינני יכול לחברה, מכיוון שהאנטנה של הראוטר שלי לא מתפרקת. שאלתי היא האם יש לכם פתרון מעשי טוב יותר לשיפור הקליטה מהממ"ד לשאר חדרי הבית. ? האם מתאם אלחוטי לרשת החשמל הוא פתרון טוב ? ואם כן מה ואיך עלי לחבר או מה הציוד שעליי לרכוש ? תודה רבה לעוזרים ! רן

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.