רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני חודש העלתי את המהירות ל 5 מגה בגלל שהמהירות נמוכה עשיתי מנוי ל megaupload עם המנוי המהירות נעה בין 50-300 לעיתים רחוקות היא ממריאה ל 600 גם ביוטוב המהירות נמוכה בצפייה מה עושים?? אני מרגיש ששילמתי לשווא גם למגהאפלוד ו כמובן ל 012 גם התחייבתי לשנה לעזעזל מה שעבד עלי, זה שיש שירותים שהאינטרנט עובד במהירות מקסימלית ככה שלא הייתי בטוח אם באמת הם משחקים לי במהירות
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב כדי לחבר מספר מחשבים לאינטרנט דרך הכבלים. בגדול אני מדבר על חיבור של 3-4 מחשבים ולכן אני לא יכול להשתמש רק באפשרות של שיתוף אינטרנט או משהו כזה. נטוויזן מציעים לי נתב של level one עם 4 פורטים קווים וחיבור אלחוטי במחיר של 13.95 ש"ח לחודש למשך 24 חודשים. האם זה משתלם? האם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? האם יש נתבים אחרים במחיר טוב יותר שלדעתכם הם יותר מתאימים? למה בכלל צריך לשים לב כאשר קונים נתב? תודה מראש, רם
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, כרגע אני מחובר לבזק בין לאומי - 10MB ADSL משלם הרבה כסף וכמו אידיוט גם התחייבתי לשנה. אין לי בעיה של מהירות הורדה, כמעט תמיד אני אגיע למקסימום שלי, שזה בערך 1400K מה שכן מציק לי זה הפינגים לשרתים בחו"ל. אני כבר שנים משחק WOW, בשרתים המקוריים, בלילה ובשעות לא הגיוניות הפינג בסדר גמור 200-400, תקין לחלוטין למשחק. אך איך שמגיע סופ"ש , או אפילו בכל יום באמצע השבוע בסביבות 8-10 בערב, הפינג קופץ ל1500 פלוס אני מגיע למצבים שאפילו סרטון מסכן ביוטיוב של דקה אחת, לוקח לו 5-10 דקות לטעון. דיברתי איתם איו ספור פעמים, שום דבר לא עזר... בשורה התחתונה הם טוענים שהם מתחייבים למהירות מקסימאלית בהורדה שזה הם עושים 90% מהזמן.. אבל פינגים חשוב לי יותר. רציתי לדעת אם יש לכם איזו ה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.יש לי ראוטר מדגם ASUS AM604G.הראוטר נמצא בממ"ד.אני עובד עם לפטופ בחדר צמוד לממ"ד וכל פעם זה מתנתק, או שהגלישה מאוד איטית בהשוואה למחשב שבממ"ד..האם יש המלצה לראוטר חזק יותר שאני יכול לקנות כדי לשפר את זה?תודה
-
אני קונה לפטופ חדש, ומעוניין שיהיה לי זמינות קבועה של אינטרנט (למקרה שאין WiFi) יש לי 2 אופציות: אופציה 1: להתחבר ל-Nokia E71 שלי עם Nokia PC Suite דרך USB/Bluetooth, ודרכו לגלוש באינטרנט. אופציה 2: להוסיף 500 ש"ח ולרכוש מודם 3G ללפטופ, ואז להתקין בפנים סים נוסף (מה העלות של סים נוסף בסלקום?) האם יש הבדלים מבחינת המהירות? האם יש שיקולים אחרים לכאן ולכאן?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחכה בקליון עיניים. נ.ב היום התקשרתי להתנתק מהוט.נט ואמרו לי בהוט עד 7 ימי עסקים כי אני מחובר דרכם, פשוט בושה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נזכרתי בדבריו של ליאו מטק טי וי: לנו למשל (טק טי וי) יש T1 על משהו כמו 1500 מחשבים,ואנחנו גולשים ממש מהר. זה בגלל שרוחב הפס הוא גדול מאוד. הבעיה היחידה היא מהירות השליחה. על כל חבילה שהמחשב מקבל המחשב צריך לשלוח עוד חבילה שתאשר שהוא קיבל אותה. אז אני שואל: א.האם מה שזכור לי מדבריו הוא הסבר מדויק למצב. ב.מהו T1 ג.אז בשביל מה אני צריך מהירות קבלה גבוהה אם מהירות שליחה היא הכרחית? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 mps שאותו בזק בינלאומי מספקים לי. הבעייה שכל הזמן האינטרנט עובד לאט בכל מה שקשור בצפיות ישירות. לעיתים קרובות גם הגלישה איטית. דיברתי עם בזק בינלאומי ועם בזק והם אמרו שאין בעייה עם התשתיות של בזק (כרגיל ) ושמומלץ להוריד תוכנת אנטי וירוס ולבדוק אולי זה כתוצאה מוירוסים. אז הורדתי תוכנה והכל נחמד (המחשב נקי מוירוסים) אבל עדיין האינטרנט איטי מאוד בכל הקשור לצפיות ישירות. יש לי מודם אלחוטי מדגם ROTAL - RTA אבל אני לא עובד עם האלחוטי. השאלה איך סוף סוף אני אוציא מהאינטרנט שלי ביצועים? כי אני גולש אצל אנשים אחרים עם מהירות פחותה משלי וזה עובד אצלם יותר מהר. דבר שני האם עדיף להפעיל מצב אלחוטי על פני חוטי? ואיך אני בודק חשד אולי לפריצה למחשב או גלישה ברוחב ה…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לאחרונה אני מקבל Packet loss של 0-50% באזור הערב (21:00+), אני מחובר עם כבל לראוטר, ונציגים של בזק אומרים לי "עכשיו הכל בסדר" בגלל שעד שהם עונים זה מפסיק. מה אני יכול לעשות כדי לגלות מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לרשת את הדירה עם הציוד הבא: שקע קיסטון 3M Volition RJ45 STP Jack Category 6A כבל רשת U/FTP CAT6a קשיח מסוכך תוצרת טלדור 100 מטר קופסא עמוקה מעל הקיר 83*83*46 מ"מ + פנל עם קיסטון ריק מסגרת מתכת לפנל 83*83 מ"מ, תחת הטיח שאלות: 1. בארון תקשורת, האם עדיף לחבר גם שם שקע קיסטון שיהיה מחובר לפאץ פאנל ומשם מגשר לסוויץ או פשוט לחבר לתקע כמו זה: תקע RJ45 CAT7 מסוכך לכבל רשת, עם אינסרט לסידור המוליכים, תואם CAT7 של טלדור, סוג מקצועי - נחושת מלאה, מוזהב 50" מצד אחד פאץ פאנל מרגיש לי יותר מקצועי, מצד שני להוסיף עוד כבל לשרשרת. אם התשובה היא פאץ, האם כדאי לקחת פאץ ללא קונקטורים ולחבר לו קונקט…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פה איזה הגבלה בחיבור או משהו, משהו שקשור להסדר האייפי נראה לי, אני לא יודע לפתור את הבעיה.... אז בבקשה תעזרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שבעבר עברתי מחבילה 4 מגה ל8 ואני עדיין מוריד כמו ב 4, יש לי מודם DLINK 2650 יש למשהו מושג למה? או שמודם לא תומך?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3com (מחובר לאינטרנט של הכבלים), וממנו יוצאים ארבעה חיבורים ל: 1. המחשב שלי (WinXP). 2. מחשב הורדות (WinXP). 3. מחשב נוסף (WinXP). 4. מדפסת. הבעיה שלי היא שהראוטר מוגבלת למהירות 100mbit/sec, אך אני צריך מהירות העברה גדולה יותר בין המחשב שלי, למחשב ההורדות. אפשרות אחת לפתור את הבעיה, היא לקנות ראוטר של Gigabit, אבל המחירים בשמיים. אפשרות נוספת, יותר פרקטית כלכלית, היא לעבור לחיבור ללא חייגן, ולקנות מתג של Gigabit, לדוגמא זה: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=150 ולחבר אותו במקום הראוטר של 3com. האם זה אפשרי ?, אני פשוט לא מבין מה מתג מסוגל לעשות, האם הוא מסוגל לקחת אינטרנט מחיבור ללא חייגן, ולפצל אותו למספר מחשבים, ולתת לכל מחשב כתובת IP נ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עובר דירה, ושוקל לחבר את הדירה החדשה לבאנדל של אקספון. כאמור, אקספון לא מספקים מודם ועלי להביא אחד אישי. לפי קריאה בפורום הבנתי כי מודם\ראוטר משולב מומלץ הוא הTP-Link TDW9980 ושהמכשיר עדיף על המכשיר שאקספון מציעים בהנחה. בחיבור הנוכחי אני משתמש בראוטר TL-Link WR1043ND (בן ~4 שנים). האם קיימת אפשרות לרכוש רק מודם ולהתחבר? האם זה משתלם ועדיף על ה-9980? תודה, פיני
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבועיים ראוטר של EDIMAX BR6204 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הכל טוב ויפה,הכל מותקן. אך הראוטר מתנתק כמעט כל יום. זאת אומרת פעם ביום /יומיים הוא מתנתק.וכדי לסדר את הבעיה אני צריך לנתק אותו ולחבר חזרה לחשמל. כך הוא מתרענן כנראה ופועל שוב חזרה. והתופעה יחסית שכיחה,ואני לא מאמין שזה אמור להיות דבר לגיטימי והגיוני שאני ינתק אותו כל פעם מהחשמל בשביל שיפעל שוב. האם זאת תקלה? אם כן מה אפשר לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תהיתי לאחרונה, מה הקצב המקסימלי של רשת אלחוטית שניתן להשיג היום בבית? אני מדבר על משהו סביר וזמין, לא מהירות שתדרוש איזה נתב מטורף שיש רק לצבא ארצות הברית
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם. מישהו מכיר את נושא ה IP הדינמי ? מישהו משתמש בתוכנות השונות ? יש המלצות ? אני צריך תוכנה שתעבוד כ Nt Service , על מנת שיעבוד גם ללא LogIn של משתמש כלשהו, ומייד אחרי ה BOOT הוא יתחבר אוטומטית ויעדכן כתובת IP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במתג ספציפי הזה בגלל שהוא מאפשר QOS . אני במחשב אחד ישר לי קליינט טורנט ובשאר מחשבים אני מריץ סרטים STREAMING דרך קודי לצורך העניין , ואני עושה QOS - תעדוף לפורטים , בעצם פורט של טורנט הכי נמוך ושאר הפורטים של המחשבים הכי גבוהה , אז אני מקבל 2 ציפורים במכה - מצד אחד הטורנט יוריד מהר רק עם באפר של DELAY מסוים והקודי ירוץ חלק בשאר המחשבים כי PACKETS מתועדפים ראשונים ? הערה : או מכוון שPACKETS מתועדפים בסדר נמוך של הטורנט זה משפיע באופן ישיר על מהירות של הטורנט גם שהיא מוגדרת מבחינת מהירות UNLIMITED ? קישור למתג : http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-SG108-1000Mbps-Desktop-Gigabit/dp/B00A121WN6/ref=sr_1_22?s=pc&ie=UTF8&qid=1448271475&sr=1-22&k…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות ראוטר מחנות KSP שיהיה בו לפחות 2 כניסות רשת , ואפשרות ל WIRELESS כמובן , המטרה הראשית היא שאני יהיה מסוגל להתחבר ללא חייגן , שזה יהיה מחובר 24 שעות אוטומטי ללא צורך בחייגן אני לא יודע איזה לבחור שם.. יש שם מבחר גדול ומחירים בין 120 ל 500 ( האינטרנט שלי הוא NGN אם זה אמור לעזור ) תודה מראש לעוזרים * מה בגלל ההבדל בין המודם של ה 120 ל 500.. מי יקנה את זה .. מה מיוחד בו שהוא כזה יקר? * כשכתוב 150Mbps זה אומר שזה יכול לתמות במהירות של עד 150 MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש במודם 56K דרך 012 להם אני משלם 15 דולר בחודש (בערך 70 ש"ח - אני לא זוכר אם זה כולל מעמ או לא) ועוד 99 שח לבזק על מסלול חופשי חודשי, אני משתמש בקו טלפון שני שמשמש לשיחות ולאינטרנט. האינטרנט משותף לשני מחשבים דרך רשת 100 MBPS אך לשניהם יש מודם. אני ממש לא לחוץ על אינטרנט מהיר אבל משום מה יש לי חוש שנכון להיום אני יכול להשתמש באינטרנט מהיר (לפחות ADSL) באותה עלות של מה שאני משלם עכשיו - ונקודת המפתח היא התשלום החודשי שאני משלם על הקו (שאין לי מושג מה הוא). שתי השאלות הראשונות שלי: - האם ADSL זה כמו קו טלפון רגיל ואני יכול לשמור את המספר המקורי של הקו במעבר ל ADSL ? - אם אכן זה זה המצב - האם התשלום החודשי שמשלמים לבזק בשביל האינטרנט המהיר כולל את דמי השימו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי כבלים, נטוויז'ן 750K בעבר היה לי פינג Joint 350 עכשיו יש לי 120 בממוצע האם נטוויז'ן שיפרו את הפס שלהם לחול?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל מכר שכל כמה ימים הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט. כשהוא מנסה להתחבר דרך חייגן עם מודם\ראוטר של Aztech הוא מקבל שגיאה 678(ADSL). בכל מקרה, הגעתי אליו לפני שבוע לאחר שגם טכנאים של בזק לא הצליחו לפתור את הבעיה וטענו שהבעיה היא במחשב לאחר שהצליחו להתחבר לאינטרנט עם מחשב נייד משלהם. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי וקיבלתי את אותה השגיאה. לכן, החלטתי להיכנס אל הראוטר ולבדוק את ההגדרות שלו. נכנסתי ל- Quick Start וכנסתי שם משתמש וסיסמה נכונים לאחר שאלו היו Default ולחצתי על Connect. למרה הפלא האינטנרט עבד ואף לא היה צורך בחייגן. היום שוב קיבלתי שיחה ממנו ושוב הבעיה קרתה. היום היה אצלם שוב טכנאי של בזק ושוב הוא טען שהבעיה היא במחשב מכיוון שהצליח להתחבר לאינטרנט עם המ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנוי בבזק+בזק-בינלאומי ושדרגתי לאחרונה ממהירות 5 מגה ל-15 מגה. אני עובד עם מודם+נתב Simens SL-141 שהוגדר כמודם בלבד, ונתב Linksys WRT160N. הנתב עובד בסיגנל Mixed ובתדר 6. ניסיון לשחק עם ההגדרות האלה הוביל להתנגדות מצד הראוטר/ירידה באיכות החיבור. כשאני בודק מהירות הורדה דרך אתרי בדיקה שונים, אני מקבל מהירות של 15 מגה. לעומת זאת, כשאני מנסה להוריד משרתים של Rapidshare אני מקבל מהירות שעומדת על 1MB/s (כלומר, מהירות שמתאימה ל-8 מגה אאל"ט). זה לא קרה במהירות 5 מגה. במהירות 5 מגה קיבלתי מהירות של 600kb/s דרך שרתי Rapidshare. למישהו יש רעיונות? תודה, הפסען.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-