עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Psy,

כידוע אפשר להקים HOST ללא צורך בIP קבוע. עשיתי את כל השלבים, הקמתי HOST, הפעלתי את התוכנה שמעדכנת את הIP עכשיו לא כל כך הבנתי איך אני אמור להפעיל את זה... כשאני רושם את הכתובת xxxxx.no-ip.biz הוא מוביל אותי להגדרות הראוטר. איך אני מגדיר לו שהכתובת הזאת תוביל למצלמות למשל \ או לכל דבר אחר ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by milgy,

שלום אני מחפש את עדכון הקושחא האחרות ל SBox הזה הפכתי את כל גוגל ולא מצאתי אני יודע שזה ציוד ישן אבל אצלי הוא עובד וזה מספיק לי, האם למישהו יש? יודע מאיפה להשיג? תודה מראש שי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום לכולם שנה טובה זה התחיל מלפני כמה ימים שאני מדבר בצ'אט של הפייסבוק ואנשים מתלוננים שאני כל הזמן מתנתק.... באמצע כתיבת הודעה לפרטי הדף מרפרש את עצמו ומבטל לי את כל מה שכתבתי..... ניסיתי באקספלורר8,פיירפוקס וכרום אותה בעיה!!!!!! ניסיתי בהמון מחשבים אחרים נטולי וירוסים זה מנתק אותי מהצ'אט בלי סוף ואנשים לא מצליחים לכתוב לי(לפעמים מצליחים כן להשחיל לי איזה משפט) האם זו בעיה שמישהו נתקל בה?מאיפה היא נובעת?איך ניתן לתקן תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Cheif,

במסגרת תערוכת CES 2015 מציגה Linksys שני נתבים חדשים - ה-EA8500 וה-WRT1200AC. את כל הפרטים לגבי נתבים אלה, כולל מפרט, מחירים וזמינות, ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5430

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by SomeOneDudOrg,

היי, אני כבר שבוע שני ברשת הוט (רק תשתית) והיו לי נפילות ובערב האינטרנט כלכך איטי ולא יציב בכלל, לאחר שהתלוננתי הגיע המתקין שוב ושים לי משהו שמחליש את העוצמה אבל זה לא פתר את העניין. לפני הנמחת עוצמה, שעה 19:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 19:00 לפני הנמחת עוצמה, שעה 09:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 09:00 גם בעייה נוספת שבאתר SpeedTest.net אני לא יכול לבצע את הבדיקה הוא כל הזמן נכשל ב ping, בלי שום קשר שמ…

6. טוב אז לאחרונה היתחדשתי בראוטר Asus am604g של בזק אחרי שהראוטר הישן והאהוב עלי(AZTECH 600EW) מת. עכשיו הייתי רוצה לדעת מהי שיטת ההצפנה הכי טובה בשביל לאבטח את הרשת האלחוטית שלי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיסי tp-link במחשב שלי עם וינדוס 7 64bit מותקן עליו. שני הדגמים שבדקתי הם tl-wn951n ו-tl-wn851n. אני מחובר דרך ראוטר TL-WR1043ND שמחובר למודם arris tm602a של הוט - 30 מגה (013 הספקית). הבעיה למעשה היא כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר של הוט, 013 אני מקבל מהיריות כמו 80 מגה, 100 מגה ומהיריות לא הגיוניות מהסוג הזה. דרך speedtest.net אני מקבל מהירות נמוכה מ-30 מגה לפעמים גם 10 מגה - 15 מגה, כל פעם משהו אחר, לא אחיד. גם בבדיקת מהירות של שניהן זה כאילו מתחיל לבדוק ואז זה כזה "קופץ" למהירות גבוהה לקראת סוף הבדיקת מהירות ונותן דברים מוזרים. מבחינת הורדה אני מוריד את הקבצים לבדיקת מהירות והמהירות הורדה מגיעה ל-1.5 מגה לשנייה בערך. הקליטה לפי הכלי של ו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי אנשים, כרגע אני מחובר לבזק בין לאומי - 10MB ADSL משלם הרבה כסף וכמו אידיוט גם התחייבתי לשנה. אין לי בעיה של מהירות הורדה, כמעט תמיד אני אגיע למקסימום שלי, שזה בערך 1400K מה שכן מציק לי זה הפינגים לשרתים בחו"ל. אני כבר שנים משחק WOW, בשרתים המקוריים, בלילה ובשעות לא הגיוניות הפינג בסדר גמור 200-400, תקין לחלוטין למשחק. אך איך שמגיע סופ"ש , או אפילו בכל יום באמצע השבוע בסביבות 8-10 בערב, הפינג קופץ ל1500 פלוס אני מגיע למצבים שאפילו סרטון מסכן ביוטיוב של דקה אחת, לוקח לו 5-10 דקות לטעון. דיברתי איתם איו ספור פעמים, שום דבר לא עזר... בשורה התחתונה הם טוענים שהם מתחייבים למהירות מקסימאלית בהורדה שזה הם עושים 90% מהזמן.. אבל פינגים חשוב לי יותר. רציתי לדעת אם יש לכם איזו ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by nice,

אני מחפש מישהו מקצועי (רצוי מאוד חברה מסודרת ולא טכנאי שכונתי) שיעביר לי כבלים דרך הקיר. וזהו. הציוד הדרוש הוא ידע, סטבלנד ומהדק כזה כדי לחבר את הראש של הכבל לכבל עצמו חיפשתי בגוגל אבל אף אחד כבר לא מתקין רשתות לפרטיים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by oren778,

אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי! אתמול שדרגתי את הלפטופ שלי לWINXP. הכל הלך טוב ויפה, אבל מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הרשת שכבר קיימת בבית, ולהפך - המחשבים שכבר מחוברים לרשת לא מזהים אותו (אני מדבר שאני מוסיף NEW NETWORK PLACE) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מודם ראוטר חדש שישמש אותי גם לעתיד הרחוק כשתשתית הפייבר תעבור גם אצלי בבית. בנוסף, חשוב לי שלראוטר תיהיה אפשרות חיבור לVPN. אחרי בדיקת חברות ודגמים הגעתי למסקנה שTP-Link נותנת לי את המענה המושלם עם דגמי VR2800v ו-VR2800. אחרי קריאה והשוואה של ה״ספקס״ מצאתי שהדבר היחיד שההבדל בינם הוא חיבור לvoip בVR2800v. אשמח אם תותחי הקבוצה יוכלו לבדוק שאני לא טועה בעניין ואולי למצוא עוד הבדלים.. והכי חשוב, האם בשניהם ניתן להשתמש בארץ? אלה הדגמים: VR2800: https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html VR2800v: https://www.tp-link.com/il/products/de…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eran69,

שלום, התחברתי לאינטרנט של הוט 100 מגה והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי ההמלצות באתר ההוטבוקס משמש כמודם וה-1042 TPLINK כראוטר. הבעיה היא שבחיבור דרך ה-TPLINK אני לא מבל בד"כ את מלוא 100 המגה אלא רק כמחצית , אולם אם אני מחבר את המחשב ישירות להוט בוקס אני כן מקבל את מלוא המהירות. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי שני מחשבים אחד עובד עם XP השני עם WIN 98. הכנסתי כרטיס רשת למחשב עם ה-98 ועכשיו אני רוצה לעשות רשת בין שני המחשבים. חיברתי את שני המחשבים עם כבל רשת אבל החיבור לא עובד. אני חושב שזה בגלל הכרטיס רשת שיש במחשב של הWIN 98. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לברר אם הוא באמת פועל. חוץ מזה התקנתי איזשהו דרייבר לכ.ר אבל אני לא בטוח שהוא מתאים...השאלה היא איך אני יכול לברר איזה דרייבר אני צריך לכרטיס רשת שלי? אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by realmagic,

אהלן, קנייתי ראוטר לינקסיס השבוע ואני מנסה לקנפג אותו ככה שיהיה לו DNS קבוע (Static DNS) - אבל ברגע שאני מגדיר אחד, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט (אין הודעת שגיאה מוגדרת - או שאני פשוט לא יודע לזהות בעיה כזו). ניסיתי שני ספקי אינטרנט שונים אבל זה לא מתחבר לשניהם. ניסיתי גם להגדיר OpenDNS וזה נתן את אותן תוצאות. אני משתמש ב-Tomato והאינטרנט הוא בכבלים (L2TP) - מישהו ניסה את זה פעם? מישהו עם לינקסיס וכבלים יכול לבדוק אצלו ולראות אם זה קורה גם אצלו (אולי הראוטר לא תקין)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כפי שכתבתי בכותרת, אני מעוניין שתמליצו לי על מודם-ראוטר חוטי שתומך באינטרנט שבכבלים. אני אשמח אם תתנו לי 3 אפשרויות כי התקציב עוד לא ברור (בסביבות 400 ש"ח). תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב מיני נייד שעבר פירמוט לפני מספר ימים התקנתי בו WINDOWS7 STARTER, משום מה הוא לא מזהה את הרשת בבית רושם לי "אין חיבורים זמינים" בצד למטה. יש לי ראוטר אלחוטי.. כל המחשבים בבית פועלים מצויין עם האינטרנט.. רק הנייד לא. לא מובן לי איך הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית .. יש פיתרון כלשהו? תודה לעוזרים.

18. Started by emeister,

שלום לכולם, מאוד אודה על עזרתכם - שרפתי על הבעיה הזו כבר יותר מדי שעות טופולוגית הרשת הביתית: * HD NAS מחובר ל Router בכבל - 100 mbps * ה Router מתקן 802.11n של TPLink * מחשב המחובר לרשת ב Wi-Fi דרך USB (שאמור להיות גם 802.11n, וב windows אכן רושם שמחובר לרשת ב mbps 300) * טלביזיה המחוברת ל Wi-Fi דרך USB (של סמסונג) אני משתמש במחשב כשרת DLNA (serviio) שמוסיף כתוביות לסרטים המאוחסנים ב NAS. אולם, המחשב מקרטע גם כאשר הוא מנגן סרטים ישירות מה NAS וכן כאשר הוא עושה streaming לטלביזיה. על המחשב עצמו לא הצלחתי לזהות צוואר בקבוק - ה CPU, הזכרון, הדיסק והרשת - כולם עם מדדים נמוכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, אלעד

19. Started by junyon,

אהלן חברה, לאחרונה התקנתי תשתיש כבלים של HOT והתחברתי ל012 בתור ספק, לאחר מכן רכשתי באופן פרטי ראוטר של DYNAMODE מדגם BR-6004-W-G-N. דיברתי עם 012 ואינטרנט זהב והם אמרו לי שעדיף שאשתמש ב STATIC IP, ולאחר שתאמו זאת הגדירו כך גם HOT וגם 012. כאשר אני מתחבר ישירות עם המחשב למודם האינטרנט עובד מצויין. כאשר אני מתחבר עם כבל רשת לראוטר האינטרנט עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לגלוש בWIRELESS. אני מצליח להתחבר לראוטר ולגלוש באתרים מסויימים, לצורך העניין GOOGLE נפתח לי בעוד שWALLA לא כמו גם FACEBOOK ואתרים רבים נוספים. לעתים נפתח אתר כזה ואחר ושוב נהיה לא זמין אחרי זמן קצר. החלפתי ראוטר בראוטר זהה אך חדש והבעיה נשארה. אני רוצה להבהיר שבזמן שאני לא מצליח להכנס דרך הווירלס …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כזאת יש לי מקלדת חיבור ps2 קניתי מתאם מ-ps2 ל-usb אבל זה כותב לי usb לא מזוהה המתאם תקין בדקתי אותו על משהו אחר אני גם קניתי מתאם מ-usb ל-ps2 אני רציתי לחבר את הכבל של המודם שהוא usb ל-ps2 על ידי מתאם האם שני הדברים האלה אמורים לעבוד בכלל האינטרנט לא עובד בכלל כאשר אני מחבר אותו עם המתאם של usb ל-ps2 האם יש תוכנה לבדיקת ה-usb על הלוח או תוכנה שבודקת האם הלוח תקין או שפשוט לקחת אותו למעבדה ולמה עשיתי את כל זה אני יגיד לכם בגלל שיש לי מסכים כחולים אני הייתי מחובר למודם עם כבל רשת רגיל עכשיו אני הבאתי את המחשב הישן שלי לאחותי והוא במרחק 15 מטר היא מחוברת למודם שלי דרך כבל רשת 15 מטר ואני נידפקתי עם החיבור של usb ואני בטוח שבגלל זה יש לי מסכים כחולי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by YAHOOGEEK,

שלום אני מתכנן לעבור לתשתית VDSL של בזק בימים הקרובים, ביחד עם המודם שהם מספקים VVG2000 (כן המודם, לא הראוטר), הסיבה שאני לא לוקח מהם ראוטר היא כי לא בא לי להתחייב לשום דבר, אני מחפש המלצה לראוטר בסיסי שתומך VDSL, ושיכול לעבוד ביחד עם המודם הזה. אין שום דרישות אחרות... רכישה בארץ או ב- EBAY תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by davidz85,

מישהו נתקל בבעיות התחברות לגיימר בבזק בינלאומי החל מהיממה האחרונה? ואם כבר מצליחים להתחבר זה איטי בטירוף..

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by kfirbep,

אני כבר במשך יומיים מנסה להוריד קובץ ששוקל 500mb באינטרנט אבל כל פעם ההורדה נפסקת באמצע (הכי הרבה ששהורדה הגיעה זה 175mb והכי קצת זה 7.5mb) בהתחלה ההורדה המהירות היא בסדר (230kb ל2.5 mb)אבל אז היא מתחילה לרדת עד שההורדה נפסקת לגמרי. מה לעשות? יש לי הורדה אחרת זה ששוקלת 13gb ולבנתיים היא יורדת על 50kb אני לא רוצה שגם פתאו היא תיפסק כי זאת הורדה של שלושה ימים. תודה לכל העוזרים! נ.ב יש לי מספיק מקום בשביל ההורדה בדיסק הקשיח

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by avivb,

שלום פורום יקר, לפני כמה ימים החלטתי לבדוק בעצמי את הtrace route שהמחשב שלי מבצע כאשר הוא פונה לשרת של משחק אינטרנט בשם FFXIV. לאחר שלהרגשתי יש lag מסויים ולעיתים "freezeים" של שניות בודדות. להלן הtrace המלא לשרת המשחק בקנדה (199.91.189.30) Tracing route to 199.91.189.30 over a maximum of 30 hops 1 <1 ms <1 ms <1 ms ---.---.---.--- 2 8 ms 7 ms 7 ms 10.251.160.1 3 * * * Request timed out. 4 13 ms 13 ms 11 ms bzq-115-189-145.static.bezeqint.net [192.115.189.145] 5 12 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-189.cablep.bezeqint.net [62.219.189.189] 6 13 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-94.cablep.bezeqint.net [62.219.189.94] 7 86 ms 82 ms 86 ms 213.242.116.29 8 152 ms 151 ms 15…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by yaloner,

שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלי אני מעלה קבצים עצומים (עד 4GB) לאינטרנט על בסיס קבוע. אני מחובר כיום במהירות של 5/500 של בזק וכל העלאה כזו מנטרלת לי את האינטרנט ל-10 עד 30 שעות. זה ממש לא הגיוני להמשיך לעבוד ככה מבחינתי. חוץ מלשדרג למהירות 8/800, שזה לא שיפור כל כך גדול, איזה עוד פתרונות קיימים בארץ ? אולי חשוב לציין שה-DOWNLOAD לא משנה לי בכלל, רק ה-UPLOAD. תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.