רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מעוניין להגדיר את הנתב הנ"ל כמודם, לשימוש עם ראוטר WRT54GL. כמה שאלות: 1. האם כדאי לעשות את זה? הלינקסיס אצלי שוכב בלי שימוש, ועוצמת השידור שלו חזקה בהרבה משל ה D-link. מצד שני, לנתב הזה יש פחות זיכרון ומעבד חלש, האם ארגיש ירידה בביצועים של טורנטים וגלישה בכללי? 2. יש שני דרכים לבצע את זה, דרך אחת להשאיר את ה D-LINK במצב של ראוטר ורק להגדיר DMZ host לכתובת של הlinksys. אפשרות שניה היא להגדיר את ה D-link מצב של Bridged ולבצע את החיוג באמצעות הLinksys, שזה מה שעשיתי בעבר. איזו אפשרות עדיפה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות רשת בבית אבל אני צריך להחליט באיזה תשתית להשתמש. אתם יכולים לומר לי איזה תשתיות יש ומה המחיר הממוצע שלהם ואת המהירות שלהם? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים לאור התחברותי לפס הרחב בסיב האופטי של אנלימטיד מתברר שהנתב שברשותי (לינקסיס EA3500) ׂאינו תומך ככול הנראה בהעברת קבצים מעבר למהירות של 200-300 מגה ואני מחובר במהירות 500 התחלתי קצת לנבור בנבכי הרשת בבחינה של נתב חדש שיוכל להעביר קבצים בפס רחב של 1 ג'יגה ללא בעיה והזרמת קבצים ב 4 K באלחוטי וקווי בצורה מיטבית לצערי הבנתי שלמצוא נתב כזה בטכנולוגיה של ימנו למי שלא מבין זה לחפש מחט בערימה של שחט לכן אני פונה אליכם לחכמת ההמונים בהמלצה על נתב איכותי ומתקדם וגם אשמח לקבל אתרים שבוחנים ביצועים של נתבים תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש במודם 56K דרך 012 להם אני משלם 15 דולר בחודש (בערך 70 ש"ח - אני לא זוכר אם זה כולל מעמ או לא) ועוד 99 שח לבזק על מסלול חופשי חודשי, אני משתמש בקו טלפון שני שמשמש לשיחות ולאינטרנט. האינטרנט משותף לשני מחשבים דרך רשת 100 MBPS אך לשניהם יש מודם. אני ממש לא לחוץ על אינטרנט מהיר אבל משום מה יש לי חוש שנכון להיום אני יכול להשתמש באינטרנט מהיר (לפחות ADSL) באותה עלות של מה שאני משלם עכשיו - ונקודת המפתח היא התשלום החודשי שאני משלם על הקו (שאין לי מושג מה הוא). שתי השאלות הראשונות שלי: - האם ADSL זה כמו קו טלפון רגיל ואני יכול לשמור את המספר המקורי של הקו במעבר ל ADSL ? - אם אכן זה זה המצב - האם התשלום החודשי שמשלמים לבזק בשביל האינטרנט המהיר כולל את דמי השימו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב.. יש לי בעיית איטיות קשה מאד ברשת בבית. בבדיקות מהירות שהרצתי אני מקבל 4-6 מגה מהירות הורדה ובמקרה הטוב 400KB מהירות העלאה מאחר ואני יותר משחק במחשב במשחקים כמו פיפא וCS אז זה גורם לי לקפיצה בפינג וללאגים קשים ביותר. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה אני יושבעל תשתית של בזק אבל הספק הוא סלקום.. תודה רבה והמשך שבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם סוויצ' בעל מהירות X משמע מהירות X לכל פורט (בנפרד בו זמנית)? כלומר אני יכול לגלוש על 100 מגה בסוויצ' של 10 מגה בעל 10 פורטים וכל אחד יקבל בו זמנית 10? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב (לא זה שבמפרט שלי) שאמור להתחבר לראוטר (שמוגדר טוב ויש מחשבים שמחוברים אליו כבר) יש לו מערכת הפעלה win98se הכל מוגדר כמו שצריך (ההגדרות מועתקות משאר המחשבים) אבל המחשב לא מגיב בשום אופן לפינגים ולא מצליח להתחבר הנורה של הכרטיס רשת דולקת וגם בדקתי את הכבל הוא תקין ניסיתי להתקין מחדש כרטיס רשת ואת הווינדוס... למישהו יש רעיונות? אגב כשאני עושה ipconfig מופיעים לי 3 כרטיסים 2 מהם בעלי פרטים ריקים (זא 0.0.0.0) והשלישי זה בעצם הכרטיס רשת שלי שבו מופיעים הפרטים שאני קבעתי לו בדקתי רק הכרטיסים שאומרים להיות מותקנים מותקנים...למישהו יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר d link 2650u של בזק הוא תומך בטכנולוגית PPPOA OVER ATM אבל הראוטר מוגדר ב PPPOE שאני מגדיר אותו PPPOA הוא מתחבר בלי בעיה רציתי לדעת מה עדיף ומה ההבדל בין השניים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ראוטרים netgear n600 ו-netgear dgn2200. הגדרתי את ה-dgn2200 כ-AP, לפי המדריך הזה, שני הראוטרים מחוברים זה לזה בצורה חוטית. כאשר ה-WIFI מכובה בראוטר (n600), אני מצליח להתחבר ל-AP. אבל כאשר אני מפעיל את ה-WIFI, אני לא מצליח להתחבר ל-AP (או לפעמים מצליח להתחבר אחרי הרבה זמן). מה לא עשיתי נכון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליך של בניית בית חדש ורשתתי את כל הבית בכבל קטגוריה 7 השאלה המתבקשת, איזה אביזרי קצה (קונקטורים ושקעים שבתוך הגיר שמותאמים לקופסאות גוויס ) מבחינת סוג ואיפה אני מוצא אותם אשמח לקישורים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ברשותי ראוטר שלך LEVEL ONE דגם WBR-3406TX הוא הייה מותקן אצלי עד לפני כחצי שנה ועכשיו אני רוצה לחברו שוב ודי שכחתי את ההגדרות של החיבור ואני ממש צריך עזרה דחוף.. ובקיצור חיברתי את הראוטר למחשב ולמודם כמו שצריך.. נכנסתי לכתובת של הראוטר (XXX.XXX.XXX.XX) ויש לי שם בעיה אני לא יודע איך לגרום לו לעבוד הוא פשוט כותב לי שהוא לא מצליח להתחבר\לקשר ל GATEWAY וכל השאר אצלי ב 0.0.0.0 (תמונה מצורפת) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה מהירות הגלישה שלי נופלת ל 1.5/1 למספר שעות ביום/ גולש דרך 012 + HOT בחבילה של 12M, מחשב יחסית חדש עם ATI A10 KAVERI וחלונות 8.1 חוקי מהטכניון. אחרי תמיכה מ012 בשיחת ועידה עם הוט עברנו לחיבור ישיר והמהירות עלתה ל 3/1 - עדיין לא ברור למה. הנציגה של HOT ביקשה ממני לעלות ב-SAFEMODE והמהירות עלתה לערכים המוצהרים - אני בשוק . לשוס של היום, חשבתי מה הבעיה, הסתכלתי במוניטור של חלונות - אין חונקי רוחב פס כלל. בדקתי את הגדרות כרטיס הרשת, קיים דרייבר שנקרא AppEx Network Accelerator, מסתבר שAMD מתקינה אותו בהתקנה של חלק מהתוכנות של CATALYST. לאחר הורדת הסימון, המהירות חזרה לערכים המוצהרים. יצאתי חומוס, אבל התמיכה עזרה לי להבין את זה... מה אתם הייתם עושים? או למי לשלו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע יותר כסף כדי לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן MIMO? בכוונתי להקים רשת ביתית בין 2 מחשבים כשאחד מהם יהיה במרחק 20 מטרים מהנתב והשני במרחק 10 מטר. כרגע תכננתי ללכת על השילוב הבא לפי תקן MIMO: נתב: Edimax BR-6216Mg MIMO Wireless Router במחיר 390 ש"ח 2 כרטיסי רשת: Edimax Wireless LAN PCI Adapter MIMO EW-7628IG במחיר 200 ש"ח כל אחד מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קיבלתי מודם ראוטר אלחוטי חדש של בזק היום. מודם ADSL 2+ אני משתמש בו בתור ראוטר, לא מעוניין להשתמש באפשרות האלחוט שלו. קינפגתי אותו ופועל לא רע כרגע, אבל יש דברים שלא שינתי מהגדרות ברירת המחדל - כמו נניח PPOE במקום PPOA וכו'. (כל מיני הגדרות כאלו) נניח לא נגעתי בהגדרות FIREWALL NAT וכו' וכל ההגדרות המתקדמות יש מישהו שבבעלותו המודם או מכיר אותך ויכול לפרט פרט פרט מה זה אומר ומה מומלץ לי לשים על מנת לקבל את מקסימום המהירות ויציבות מן הקו ADSL והרשת שלי? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצטרפתי ל-012 5 מגה בבדיקת מהירות מול בזק ו-012 קיבלתי מהירות הורדה טובה, אבל מהירות העלאה של 0.3-0.4 במקום 0.5 התומך ביקש שאעלה את המחשב במצב SAFE MODE WITH NETWORKING אגלוש לכמה אתרים כמו גוגל, ויינט, ננה, וואלה ואז לבצע netstat - n רצ"ב הפלט הוא אמר שבגלל שיש הרבה ESTABLISHED אז יש לי רוגלה או וירוס ושהוא לא יכול לעזור לי מעבר לכך מה דעתכם? מה אפשר לעשות? Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 10.0.0.1:1030 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1031 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1032 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1033 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1034 20…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בחודש הבא אני אמור להתחבר לאינטרנט של HOT, אזור רחובות, חיבור MPLS דרך 012. אני יודע שהחברה מספקת מספר מודמים שונים ללקוחות ומקריאות ושמועות פה ושם אני יודע שחלק מומלצים יותר מאחרים. בבית של ההורים תמיד היה לי ה-MOTOROLA SB4200 והייתי מרוצה. אני לא יודע האם עדיין מספקים אותו. ממה שיש כרגע - מה כדאי וממה כדאי להתרחק?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה לבית גדול (שלוש קומות וחצר). כרגע יש לי ראוטר של Linksys WRT54GL שמחובר למודם רשת של בזק וזה לא מספיק. על אילו אפשרויות אתם ממליצים (בתקציב סביר) בשביל ליצור רשת אלחוטית עם קליטה טובה בכל הבית והחצר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! צריך עזרה... בבקשה קצת סבלנות... אני דיי חדש בתחום הטורנטים אז סליחה על הבורות. הבנתי שהכי מהר זה להוריד מטראקרים פרטיים. מה עליי לעשות כדי להוריד מטראקרים פרטיים? האם צריך להירשם לאתר שלהם? האם צריך להוריד מהאתר שלהם את הטורנט? מה עושים?? איך אתם מורידים? מה הכי מומלץ? יש לי יוטורנט... לאחרונה יש לי בעיה עם הטראקרים של the pirate bay, ולכן אני מחפש אפשרות הורדה ממקורות אחרים. אגב, יכול להיות שקיבלתי באן מ- the pirate bay? או אולי בימים האחרונים לכולם יש בעיה עם הטראקרים שלהם? אני מוריד בעיקרון רק מ-the pirate bay ומ- Mininova... בתודה מראש! אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס וגם כרטיס רשת אלחוטי. שניהם מתקשרים ומופיע לי בווינדוס שיש חיבור ועצמת הקליטה גבוהה. אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מישהו יכול לעזור לי? כי ההוראות של אדימקס פשוט זבל ולא כתוב שם כלום כמעט.. כשאני מגיע לדף הגדרות של הראוטר (מתוך האקספלורר) אני מקבל לבחור את סוג החיבור: יש לי: Cable Modem Fixed-IP xDSL PPPoE PPTP באיזה אני צריך לבחור? (מן הסתם שניסיתי את Cable Modem אבל זה לא כל כך הלך..) מנסיוני בלינוקס אני מניח שהאפשרות הבאה היא PPTP, אבל מה כל ההגדרות שם? Subnet, MTU, PPTP Gateway וכו'?? מה אני צריך להגדיר? (תחת Cable Modem ישנם רק שתי הגדרות והם אופצינליות: MAC ו- HOST NAME) והכי חשוב, אין אני צריך להתחבר? דרך הווינדוס או…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המודם הוא Aztech 600 E כחול קטן כזה , הסויץ הוא של : Edimax ואני לא יודע למה , אני לא מצליח למשוך כתובות בכל מחשב .. המודם הוסב לראוטר DHCP , הראוטר מחובר לסויץ, וכל אחד מהמחשבים מחוברים לסויץ גם כן .. מישהו יכול לתת לי את ההגדות TCPIP הנכונות. .. כנראה שלי שגויות ... תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אולי לשים ראוטר בבית אבל אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד במהירות של 1 GB בתוך ה LAN. כמובן שבכל מחשב יש לי כרטיס רשת מתאים לזה וכמובן שאני צריך את זה בשביל להעתיק סרטים ממחשב למחשב בקצב של דקה לסרט במקום 10 דקות לסרט יש הצעות - מראש אני מעדיף לא לשמוע משפטים שמתחילים במילים DLINK
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ברשותי נתב אלחוטי WRT54GL חדש אשר מחובר למודם BFocus 312+ (חיבור ADSL). ביצעתי הגדרה של PortForward ונראה שכל התוכנות מתפקדות כראוי למעט ה uTorrent. בעת הפעלת ה uTorrent כל הרשת נהיית איטית להחריד. פניה לWebInterface של הנתב ו/או של המודם מתבצעת באיטיות רבה. כמו כן הגלישה בHTTP. שניות לאחר שאני סוגר את התוכנה, הכל חוזר לתפקד בצורה נורמלית. ניסתי להקטין את מס' החיבורים למקסימום 50 חיבורים וכ 25 עבור torrent בודד (חצי ממה שהיה קודם). עד למעבר לשימוש בנתב החדש המודם תיפקד כנתב מחובר ל HUB והכל היה תקין. רעיונות ? שחף.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז נתחיל מזה שהידע שלי במחשבים הוא בסיסי ביותר ורק אתמול התחלתי להשתמש ב-proxytool לצערי גיליתי שהגלישה דרך שרת פרוקסי היא חוויה למזוכיסטים בלבד או לכאלה בעלי מטרה ספציפית, בתור דובר גרמנית המטרה הברורה שלי היתה צפייה ב-zattoo, תוכנת שמכילה צפייה בהרבה ערוצים בגרמנית עם אפשרות לצפייה אונליין או באמצעות תוכנה חיצונית, בארץ אין אפשרות שימוש בתוכנה עם ip ישראלי. בגרמניה השתמשתי בה הרבה אבל בארץ גיליתי שאין לה יותר שימוש על המחשב שלי והסרתי אותה, עכשיו אחרי שגיליתי את הפרוקסי ( כאמור ידע קצת מוגבל במחשבים..) אני עדיין זקוק לפרוקסי אירופאי עם עדיפות לגרמני אבל השאלה שלי היא האם אחרי מציאת אותו שרת פרוקסי אירופאי אוכל לצפות בתכנים של זאטו ברמת מהירות נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בחדר - הנקדה יוצאת מ"הקיר cat5E" ואני צריך לפצל רשת (לא צריך wifi). למחשב, סטרימר, מדפסת, והתקנים, TV איזה נתב מתג מומלץ ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-