עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by assaf990,

א. מחפש מדריך מפורט וטוב. ב. כשאני בא לשנות את מאפייני ההתקשרות שלי כדי שיתמוך בחיבור למרחוק, אז אי אפשר להתחבר לאינטרנט (מחובר דרך HOT וברק013) ג. כשאני נכנס למחשב אליו אני רוצה להתחבר, אני יודע שצריך לדעת את האי פי שלו. ומה עוד? גם את שמו כפי שמופיע בהתחל>השורה הכי עליונה בפס הכחול?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by no_way,

אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?

3. הי, יש לי לפטופ לנובו G580. קבוע במקומו. אני מוריד דברים כל הזמן / רדיו אינטרנטי. רכיב הוויפי בשימוש 24/7. האם זה יכול להזיק לו שהוא בשימוש כל הזמן? או שאין בעיה? האם יש עדיפות אולי לחיבור קווי דרך המתאם חשמל (כניסה לכרטיס רשת) ולתת לוויפי לנוח כל עוד אפשר? או שזה ממש לא משנה ושתיהם בסדר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by dyn,

שלום, אני עובד בבית עם 3 מחשבים, שלושתם מחוברים עם כבל רשת לראוטר של אדימקס, הראוטר מחובר למודם של הוט. באחד המחשבים ברשת אצלי בבית, האתרים לא עולים - "לא ניתן להציג דף זה", רק google.co.il עולה והשאר לא. ניסיתי להשתמש בכמה דפדפנים ובכולם לא ניתן להיכנס לאתרים, פרט לגוגל, אתחול לראוטר גם לא עזר. מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב ספציפי האתרים לא עולים בהתחשב בעובדה שהרשת תקינה (כל המחשבים האחרים גולשים).

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. ממאז ומתמיד אני מבטל את קרוטוקל QoS המוגדר למחשב/כרטיס רשת מסויים, אני יודע שהוא אמור לוודא דברים כגון אמינות הנתונים, הקצאת רוחב פס וכו', האם כדאי להשאיר אותו, הוא באמת מועיל ? והאם התשובה תשתנה אילו זו לא רשת בייתית, אלא רשת ארגונית גדולה מאוד ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by POPCORN,

שלום יש לי פיירוול עם 6 פורטים לכל פורט יש van משלו ומגיע לחדר אחר אני מעוניין לחבר מחשב אחד לרשת שנמצאת בחדר אחר , לדגומא יש לי שתי חדרי מחשבים חדר 1 - יושב על vlan 192.168.1.254 חדר 2 - יושב על vlan 192.168.2.254 יש מחשב 1 שנמצא בחדר 2 וצריך להיות מחובר לרשת של חדר 1 לפי מה שהבנתי יש לי שתי אופציות 1) להעביר כבל נוסף מהחדר הראשון לשני (מדובר על כ50-60 ומסובך) 2) לקנות סוויץ מנוהל שיקבל לחדר השני את שני ה vlan ואז יפצל את שני ה vlan אפשרות שניה נשמעת לי יותר הגיונית כרגע מבחינת עבודה + יכולת מספר שאלות 1) אני צודק בקשר לסוויץ המנוהל 2) איזה סוויץ מספיק לי? 3) ראיתי את זה ב…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by morbidangel,

שלום כולם לאחר פירמוט מחשב והתקנת וינדוס XP כולל SP3 רציתי לשדרג מאקספלורר 6 ל-7. אחרי ההתקנה הכל עבד תקין. לאחר כיבוי המחשב והדלקתו היום, לא ניתן להיכנס לשום דף אינטרנט (לא אקספלורר ולא מתוך המחשב שלי). חשוב לציין שאני כן מחובר לאינטרנט (מסנג'ר מתחבר וניתן לעשות פינגים לאתרים). היסרתי אקספלורר 7 וחזרתי ל6, הבעיה עדין לא ניפתרה, מלבד זה שעכשיו ניתן לגלוש באתרים דרך המחשב שלי. חשבתי שהבעיה באקספלורר עצמו והתקנתי FIREFOX, אך אותה בעיה. כל הדפדפנים לא פועלים והדרך היחידה שלי עכשיו היא דרך המשחב שלי.. למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. חיברתי באמצעות כבל רשת את המחשב שלי למחשב X אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת, כלומר מחשב Y השאלה היא, אם אני יכול מהכרטיס רשת במחשב שלי, שמחבר את מחשב X, להוציא מפצל ולחבר במקביל גם את מחשב X וגם את Y דרך אותו חיבור. חשוב לציין כי מדבור פה ברשת חוטית(כבל רשת ממחשב למחשב) תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by cganir,

רק לידיעתכם - החברה הזו מבצעת מדי פעם עדכוני מחירים לחבילות השונות, ולא טורחת לציין ללקוחות המשלמים את השינויים האלה. כך יוצא שלפעמים אתה ממשיך לשלם על החבילה את המחיר הישן במשך מספר חודשים, למרות שהמחיר כבר אינו כזה , אלא זול יותר. לתשומת לבכם - בדקו מדי פעם את התעריפים, כדי לא לצאת פראירים !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by mega1234,

שלום לכולם, התחדשתי בחיבור 12 מגה עם הוט ונטויזיון 013. כאשר המודם מחובר ישירות ללפטופ בכבל אני בודק בspeedtest ומקבל את משאני אמור לקבל מבחינת מהירות (12M\1000KB) אבל כשאני מחבר את הראוטר ומריץ את אוטו מבחן מהירות אני מקבל תוצאות של 8M\1000KB. למישהו יש מושג למה ? משהו בהגדרות של הנתב אולי ? תודה לעוזרים באשר הם.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. משיחה שלי עם מנהל התמיכה - מתברר שבימים הקרובים 014 ישיקו תצורת חיבור חדשה ב MPLS ללקוחות הכבלים שתכלול את הכבל החדש ואולי אף גיימר...אופן הפעולה לא ברור אבל נעשים מאמצים רבים שזה יהיה בימים הקרובים בגלל התקלות בחיבור ה 100 עם חייגן אשר לא ניתנות לפתרון

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by hlxp,

אהלן, ברשותי נתב DLINK DSL 2650U שקיבלתי מבזק, מאז התנתקתי מהם ונשארתי עם הנתב. יש לי חיבור רשת מהיר שמתחבר למחשב באמצעות Ethernet Port, במחשב מוגדר חייגן. חיברתי כבר רשת מהנקודה בקיר לכניסה LAN 1 של הנתב, חיברתי מחשב נייח לנכניסה LAN 2 של הנתב. במחשב הנייח שמחובר לLAN 2 הגדרתי את החייגן כאילו המחשב מחובר ישירות לקיר ואני מצליח לגלוש באינטרנט. לעומת זאת כאשר ניסיתי להתחבר ממחשב נייד, הצלחתי אומנם להתחבר לרשת האלחוטית אך זו הייתה לא גישה לאינטרנט, בעיה נוספת היא שלפעמים אני לא מצליח לגשת למערכת הניהול של הנתב בכתובת 10.0.0.138. מישהו יודע איך עושים זאת ? תודה מראש, הדר.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

שלום, בעבר השתמשתי בטורנטים והיה בסדר גמור,לאחר מכן שמרתי על הטראקרים הפרטיים פעילים ברמת המינימום כדי שישאר החשבון ולא מעבר לזה. עכשיו אני רוצה לחזור ולהשתמש אבל נתקלתי בבעיה ממש מוזר, פורטים אני יודע לפתוח, המהירות דווקא בסדר ממה שראיתי, הבעיה שלי היא יצירת תקשורת עם הטראקרים או לאחר שנוצרה תקשורת העדכון נכשל. ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר הרשמי וגם ממקומות אחרים, הטורנטים הרבה פעמים נעשים אדומים בגלל שהתוכנה לא מצליחה לתקשר עם הטראקר, היא מנסה לזמן מה ולאחר מכן זה הופך לoffline (timed out). מה הבעיה פה? זה נראה שזה בא מהספקית, גם בTEST שיש שם כל שרת שאני מנסה לבדוק דרכו את המהירות נותן לי TIMED OUT ובנוסף בבדיקת פורטים (וזה משהו לא חדש) בשעות הפחות עמוסות הוא …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. כמה דברים: א. יש למישהו מדריך מסודר לפתיחת פורטים בנתב Linksys WRT54GL? נכנסתי ללוח בקרה, ראיתי שיש לו רק 10 אפשרויות פתיחת פורטים (וחבל..) והצלחתי לפתוח פורטים לאימיול. אבל יכול להיות שפיספסתי משהו, אז מדריך יכול לסגור את החשש לפערים האלו. ב. לאימיול אני יודע שצריך לפתוח פורטים (כדי להפוך ממזהה נמוך למזהה גבוה). האם למוזילה פיירפוקס גם צריך לפתוח פורטים? בהתחלה חשבתי שכן, בגלל שבמחשב הזה ולאחר שקניתי את הנתב (לפני זה הייתי על מחשב מהיר יותר ובלי נתב - רק מודם) ככל שאני פותח מס' לשוניות גדול יותר כך הוא מתחיל לטעון לי את הלשוניות באיטיות רבה יותר עד "לא ניתן להציג דף זה". בהתחלה חשבתי שזה תלוי בפורטים, אבל אני רואה שהפורטים משתנים, אז הבנתי שלא צריך לפתוח פורטים לפיירפו…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני צריך לחבר 2 יחידות הנמצאות במרחק 50 מ' (אווירי- בערך 25-30 מ'), וכידוע ככל שהכבל ארוך יותר ההתנגדות הכללית גדלה, האם אפשר להשתמש ב50-60 מ' כבל מוצלב, ועדיין האותות (המידע) יעברו כראוי? כמו כן, בין יחידות הדיור יש קיר בטון כך שפתרון אלחוטי בלתי אפשרי...

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני מתלבט בין 3 הכרטיסי רשת האלחוטיים האלה: 1. כרטיס רילטק שמיועד לבאקטראק - זול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35688 בא עם אנטנה של 6 DBI 2. כרטיס של אלפה 300 מביט http://cgi.ebay.com/Alfa-AWUS051NH-802-11n-DUAL-BAND-Wireless-N-USB-adapter-/380251393150?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5888bfcc7e Special note: we recommend this device for use with single band or dual band 802.11n access points/routers. We do not recommend it for use with 802.11g access points/routers. When used with 802.11g signals, though it is compatible, it functions more like a basic range G wireless adapter. You will find that Alfa’s long range 802.11g adapter, t…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני ממש צריך עזרה ואודה לכם אם תצליחו לעזור לי. אני נמצא בחחו"ל ורוצה שיהיה לי אייפי ישראלי. יש אפשרות כזאת? אם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי נתב ECI B-FOCUS 312 שקיבלתי מבזק. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by BeBest,

אהלן, יש לי רשת ביתית קווית שמכילה ראוטר וסוויץ'. אל הסוויץ' מתחברים 2 מכשירי סטרימינג. הראוטר TP-Link WR1043ND הסוויץ D-Link DSG1005A (http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=504&idCategory=215) הבעיה החלה לפני שבוע בערך, כשפעם ב-X זמן החיבור בניהם מתנתק ואין אפשרות להחזיר אותו רק כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו מחדש (ולפעמים גם זה לא עוזר ואני מנתק את 2 המכשירים מהחשמל). לא ברור לי למה זה קורה... בדקתי את הכבלים שמחברים בניהם - תקינים. כשהתקלה קורית הנורית שבראוטר נכבית (הנורית של הפורט שהכבל מחובר אליו). אני מנסה לחשוב על סיבות שיכולות לגרום לתקלה כזו ולא ממש עולות לי... הכל עבד טוב חודש בערך עד שפתאום התחילו התקלות : אגב הנה הנושא המקורי שעזרו …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. רציתי לדעת מה העניין של ספקית. בדרך כלל אם נרשמים לטריפל בחברה אז איתם אתה סוגר את המהירות של האינטרנט ולא ידוע לי על שינוי מחירים בחבילה בין ספקיות, אז למה קיים המושג ספקית (כאילו בקטע של לשלם לה כסף) אם את רוב העניינים אני עושה דרך החברה שממנה רכשתי את הטריפל והמחיר לא משתנה אם אני מחליף ספקית? בשאלה קצרה יותר על מה אני משלם בטריפל על האינטרנט ומה בנפרד לספקית? עוד דוגמא לכך זה שכשהרחבנו את המהירות דיברנו רק עם הוט לגבי שינוי הטרי פל והם אמרו לנו להודיע לספקית ולא הודענו אבל עדיין בבדיקת מהירות קיבלנו את המהירות בחבילה החדשה שנרשמנו אליה...

22. Started by 3pac,

לוח אם - D945GCCR כרטיס רשת מובנה. יש מצב שחייב SNMP כדי להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by baz0r-,

אתמול בערב התחילה לי בעיה מעצבנת, שחלק מהאתרים פשוט לא עובדים, בעיקר אתרים מחו''ל. נניח Ynet וHwzone עובדים מעולה אבל אתרים אחרים פשוט לא עובדים, הם אפילו לא טוענים אלא ישר מוציאים הודעת שגיאה. הדפדפן הוא Firefox אבל הבעיה גם בIE. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Yonatan Avhar,

היי לאחרונה אני מקבל Packet loss של 0-50% באזור הערב (21:00+), אני מחובר עם כבל לראוטר, ונציגים של בזק אומרים לי "עכשיו הכל בסדר" בגלל שעד שהם עונים זה מפסיק. מה אני יכול לעשות כדי לגלות מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום. בעזרת המלצת הפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל וכבר קפצו הבעיות אני מחובר עם תשתית של HOT (כבלים) והספק אקספון שמתחבר בעזרת L2TP מה שמוזר שהראוטר מתחבר ל L2TP אבל כשאני בודק את האיי פי במחשב הוא עדיין עם האייפי של HOT ואני לא יכול לגלוש משום מה. אני דיי NOOB בעניין של ראוטרים אבל אני מקווה שזאת לא בעיה בראוטר עצמו! אגב בלי הראוטר האינטרנט עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים