רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
לצורך כונן רשת 1TB ... מייקרוסופט רוצים 5$ .. לעומתם DROPBOX רוצים 10$. מה הקטע ? מה מייקרוסופט לא מספרים ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיסי tp-link במחשב שלי עם וינדוס 7 64bit מותקן עליו. שני הדגמים שבדקתי הם tl-wn951n ו-tl-wn851n. אני מחובר דרך ראוטר TL-WR1043ND שמחובר למודם arris tm602a של הוט - 30 מגה (013 הספקית). הבעיה למעשה היא כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר של הוט, 013 אני מקבל מהיריות כמו 80 מגה, 100 מגה ומהיריות לא הגיוניות מהסוג הזה. דרך speedtest.net אני מקבל מהירות נמוכה מ-30 מגה לפעמים גם 10 מגה - 15 מגה, כל פעם משהו אחר, לא אחיד. גם בבדיקת מהירות של שניהן זה כאילו מתחיל לבדוק ואז זה כזה "קופץ" למהירות גבוהה לקראת סוף הבדיקת מהירות ונותן דברים מוזרים. מבחינת הורדה אני מוריד את הקבצים לבדיקת מהירות והמהירות הורדה מגיעה ל-1.5 מגה לשנייה בערך. הקליטה לפי הכלי של ו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני משתמש מעט מאוד באינטרנט (בעיקר יוטיוב לילדה מדי פעם). חשבתי לוותר על אינטרנט רגיל בבית (ספק+תשתית) ולקחת סים של 10 ג׳יגה ב-30₪, לחבר אותו לאיזשהו מודם סלולרי ומשם ישירות לטלוויזיה. מה דעתכם? יש טלוויזיות עם כניסה כזאת? (מעדיף לוותר על וויפי אם אפשר ולהישאר רק עם חיבור קווי). איזה מודמים סלולריים יעבדו כאן? יש לי VR600 אגב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז נתחיל מזה שהידע שלי במחשבים הוא בסיסי ביותר ורק אתמול התחלתי להשתמש ב-proxytool לצערי גיליתי שהגלישה דרך שרת פרוקסי היא חוויה למזוכיסטים בלבד או לכאלה בעלי מטרה ספציפית, בתור דובר גרמנית המטרה הברורה שלי היתה צפייה ב-zattoo, תוכנת שמכילה צפייה בהרבה ערוצים בגרמנית עם אפשרות לצפייה אונליין או באמצעות תוכנה חיצונית, בארץ אין אפשרות שימוש בתוכנה עם ip ישראלי. בגרמניה השתמשתי בה הרבה אבל בארץ גיליתי שאין לה יותר שימוש על המחשב שלי והסרתי אותה, עכשיו אחרי שגיליתי את הפרוקסי ( כאמור ידע קצת מוגבל במחשבים..) אני עדיין זקוק לפרוקסי אירופאי עם עדיפות לגרמני אבל השאלה שלי היא האם אחרי מציאת אותו שרת פרוקסי אירופאי אוכל לצפות בתכנים של זאטו ברמת מהירות נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בקאזה (לייט) כבר די הרבה זמן לאחרונה בשבוע-שבועיים האחרונים שמתי לב להאטה משמעותית בקצבי ההורדה. עוד מישהו מחובר דרך נזק בינ"ל ויכול לחוות דעה כדי שנוכל לדעת האם זו רק בעיה אצלי (לא נראה לי, שמתי לב בשני מחשבים שונים) או שזו הגבלה של נזק בינ"ל ואז כבר אפשר להתקשר ולהתחיל לעשות בלאגנים :AR15: :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה ומודיעה על השקת 500 מגה כבר בשנת 2014 חברת HOT קיימה הבוקר מסיבת עיתונאים, במסגרתה הודיעה על הכפלת מהירות הגלישה המקסימלית ללקוחותיה ל-200M. המהירות החדשה מביאה עימה גם בשורה בקצב העלאת הנתונים (Upload) - לקוחות שיתחברו למהירות 200M ייהנו מקצב העלאה של 5M. לרגל ההשקה יוצע למשך 3 חודשים טריפל במהירות 200M/5M ב-₪200 עבור מצטרפים חדשים. לקוחות קיימים יוכלו ליהנות מטריפל Platinum אטרקטיבי, שיכלול מהירות גלישה של 200 מגה, חבילת "הכל כלול" של כל ערוצי הטלוויזיה, שיחות בארץ ללא הגבלה ואת קופסת התקשורת החכמה HOT Fiber Box ב-399 ₪ בלבד. מנויי אינטרנט בלבד יוכלו ליהנות מ-200 מגה ב-169 ₪ לרגל ההשקה. - - - תגובה אוחדה: - - - כדאי לשים לב …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בזק הבטיחו 50MB וגובים על תשתית-ספק (בזק בנלאומי) 10 ש"ח בפועל מסתבר שבשכונה שלי יש 30MB, וספק אם יהיה 100 בטווח הקרוב. האם הוט תשתית+ספק 100MB, שמחוייבים לפי החוזה ל-70% לפחות, הם פתרון עדיף במקרה שלי? לכאורה 70MB > 30MB+ ועדיין, האמירה הנפוצה היא שהוט הרבה פחות מוצלח מבזק. והשרות זוועה. אשמח לשמוע ממי שיש לו הוט מה המהירות בפועל. היבט משני להתלבטות: צריך למתוח כבל 20 מ' לחדר מרוחק. הוט לוקחים על כך230 ש"ח, וטכנאי פרטי (בזק לא נותנים שרות כזה) יקח 350 ש"ח לפחות.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממאז ומתמיד אני מבטל את קרוטוקל QoS המוגדר למחשב/כרטיס רשת מסויים, אני יודע שהוא אמור לוודא דברים כגון אמינות הנתונים, הקצאת רוחב פס וכו', האם כדאי להשאיר אותו, הוא באמת מועיל ? והאם התשובה תשתנה אילו זו לא רשת בייתית, אלא רשת ארגונית גדולה מאוד ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים לא הייתה לי בעיה להיכנס לאתר fiverr. מלפני מספר ימים אני לא מצליח להיכנס (IE,FireFox,Chrome אני כן מצליח להיכנס רק כשאני מתחבר דרך הראוטר של שכנים שלי. למה זה קורה ואיך מתקנים את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים לי מודם USB של בזק בחדר אחד וקצב העברה לאותו מחשב הינו 450KBPS מקסימום, לפעמים 100-200 מקסימום, והייתי רוצה להחליף אותו. רוצה משהו שייתן לי לנצל את מלוא מהירות ההעברה (כשרק קניתי אותו הוא העביר על 1.5מגה לשניה והייתי מעוצבן שזה לא כמו חוטי על 8-9 מגה לשניה). תקציב 100 שקל תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות התחברות לגיימר בבזק בינלאומי החל מהיממה האחרונה? ואם כבר מצליחים להתחבר זה איטי בטירוף..
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח בזק+בזק בינלאומי כרגע מחובר ב DIAL UP ו DYNAMIC IP אני הבנתי שיש אפשרות ליצוג STATIC IP גם בADSL עכשיו לעניין אני יש לי צורך בIP קבוע לצורך זמן מסויים לשימוש מסויים , וצורך ב IP מתחלף בזמן מסויים למשך זמן מסויים האם יש אפשרות לשלב בין שני הדברים ? או שאי אפשר להנות משניהם בו זמנית? והאם יש תחלופה אפשרית שאתם מכירים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים לאור התחברותי לפס הרחב בסיב האופטי של אנלימטיד מתברר שהנתב שברשותי (לינקסיס EA3500) ׂאינו תומך ככול הנראה בהעברת קבצים מעבר למהירות של 200-300 מגה ואני מחובר במהירות 500 התחלתי קצת לנבור בנבכי הרשת בבחינה של נתב חדש שיוכל להעביר קבצים בפס רחב של 1 ג'יגה ללא בעיה והזרמת קבצים ב 4 K באלחוטי וקווי בצורה מיטבית לצערי הבנתי שלמצוא נתב כזה בטכנולוגיה של ימנו למי שלא מבין זה לחפש מחט בערימה של שחט לכן אני פונה אליכם לחכמת ההמונים בהמלצה על נתב איכותי ומתקדם וגם אשמח לקבל אתרים שבוחנים ביצועים של נתבים תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים: אחד עם Win7 והשני עם WinXP כל אחד בקומה אחרת, שניהם מחוברים לרכזת שאליה מחובר גם מודם. עד לפני חודש בערך הכל היה תקין, אבל פירמטתי את המחשב השני, זה עם הXP והרשת כבר לא חיה. כן - שני המחשבים באותה קבוצת עבודה. ניסיתי ליצור רשת חדשה ע"י האשף שיש בXP אבל הוא לא מציג לי את הכרטיס רשת הפעיל בכלל ככה שאי אפשר ליצור ובWin7 הוא לא מציג לי שום חיבורים שאפשר לעשות איתם רשת משהו מוזר לחלוטין. כשאני עושה net view בשני המחשבים אני יכול לראות את כולם אבל בping רק המחשב השני, עם xp מקבל reply מהWin7 ואם אני עושה מהWin7 לXP הוא עושה time out כשאני מנסה להיכנס למחשב השני עם הXP דרך Win7, בתקיה של הרשת אז אני מקבל שגיאה 0x80070035 אין אפשרות לגשת, בדוק את שם הרשת. נ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי... יש לי ראוטר d-link di524 אלחוטי... ואני מנסה ליצור סיסמא כך שרק חברי הבית יוכלו להכנס... ולא יהיו מסתננים מבחוץ ... הצלחתי לעשות זאת בעבר אבל עכשיו משום מה אני לא מוצא תא הפונקציה הזאת ... עזרה בבקשה תודה לכל העוזרים והמתעניינים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי חיבור של 100mb כאשר המודם מחובר ישירות למחשב המהירות בבדיקות קרובה ל100 . כאשר אני מחובר אלחוטית דרך ראוטר של לינקסיס e1000 המהיורת בסביבות 20mb . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטית של EDIMAX, והרשת היא בין שני מחשבים, אחד נייד עם כ. רשת אלחוטי והשני נייח שמחובר בכבל לנתב. אין לי כרגע שום הגנה על הרשת. קראתי באתר של מיקרוסופט שאפשר להגביל את הרשת ע"י הוספת מחשבים ע"פ מס' הMAC שלהם. מישהו יודע אולי איך לעשות את זה? עם תוכנה או בהגדרות של הנתב? אולי למישהו יש רעיון יותר טוב איך להגביל חדירה של משתמשים שנמצאים בטווח הרשת שלי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך נתב לבית בן 2 קומות כאשר הנתב ישב בקומה העליונה. הסתכלתי על כמה אופציות: 1. TL-WR841ND - באייבורי אמרו שהנתב חלש מדי בשביל 2 קומות. 2. TL-WR841HP - על זה המליצו בחנות במקום ה 841ND. 3. TL-WR941ND - אותו מחיר כמו של הקודם, האם עדיף? ל 941 יש 3 אנטנות של 3dBi ול 841HP יש 2 אנטנות של 5dBi, לכן אני לא יודע מה עדיף. אם יש משהו אחר שמומלץ אשמח לדעת, תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות לחבר מדפסת HP 5610 לרשת ביתית, ע"י חיבור המדפסת למתאם USB 2 Ethernet ודרכו כבל רשת לHub. האם חיבור בצורה הזאת יעבוד ויאפשר למחשבים נוספים בבית שמחוברים דרך הHub לראות את המדפסת ולהדפיס/לסרוק דרכה? *(המדפסת לא מגיעה עם כרטיס רשת מובנה ולכן יש צורך במתאם USB לכרטיס רשת) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבאתי אותו לא מזמן לפני שבוע וכבר יש הרבה הרבה ניתוקים ואתחולים בראוטר כאילו אני עכשיו גולש עוד 2 דקות אין אינטרנט ועוד 5 דקות יש אינטרנט וזה מעצבן אותי . אני חושב שצריך לעדכן את הראוטר . ראיתי שבאתר פיקוק מחשבים יש את את הגרסה של 1.58 אבל לי יש את ה 1.62 אז הלכתי לאתר העולמי וראיתי שיש את ה V1.76 וגם יש את ה 1.76 איזה מהן להתקין אם צריך ? וראיתי ששם הקובצ בא בקובצ ZIP צריך להוציא את הקובצ שבתוכו כדי לעדכן או לא ? האם אתם חושבים שצריך לעדכן או לא ? אתם חושבים שהבעיה תיפתר ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-