עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Anonymous1,

שלום רב, במשך 5 שנים בערך אני מקבל קו טלפון VoIP מחברת 012, שעקב התעקשותם כידוע מחובר באופן הבא. מודם AZTECH 600E, מתאם שיחות AudioCodes MP-202 ונתב D-Link DSL-2760U. מאחר והייתה לי בעיה בנתב, איפסתי אותו וניסיתי מספר פעמים לקבל תמיכה מ012, אך בשורה תחתונה, הפעם בניגוד למקרים דומים בעבר, בעמתלות שונות ומשונות, סירבו לתת את התמיכה ורצו שארכוש ב400 ש"ח בערך את ה SmartBox, על אף שכבר יש לי ציוד כאמור. לאור זאת ניסיתי לפי הבנתי, אבל כנראה שיש לי טעות כלשהי בהגדרות כי האינטרנט לא יציב ומודיע לעיתים על התנגשויות של כתובות. כתובת מתאם השיחות היא 192.168.100.1, לנתב הגדרתי IP סטטי 192.168.100.2 עם מסכת רשת משנה 255.255.255.0 וביטלתי את …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by malcolmx9,

לא משתמש בדואר הזה, אבל לקוח ביקש ממני את כתובת שרתי הדואר של וואלה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל/וואלה! למישהו יש מושג מה כתובת השרתים שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by QQQ,

כרגע אצלנו בבית משתמשים באינטרנט 1.5M של בזק, שמפוצל עם ראוטר לשלושה מחשבים. הבעיה היא, כשאני מוריד עם תוכנת BITTORRENT וגם הורדות HTTP לפעמים, כל רוחב הפס "נשאב" והאינטרנט אצל שני המחשבים האחרים פשוט זוחל. האם הבעיה תיעלם אם אני אשדרג לאינטרנט מהיר יותר, נניח 4M? ואם לא, האם יש פתרון אחר מאשר לקנות עוד תשתית + ספק נוספים? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by bennunz,

הי... יש לי ראוטר d-link di524 אלחוטי... ואני מנסה ליצור סיסמא כך שרק חברי הבית יוכלו להכנס... ולא יהיו מסתננים מבחוץ ... הצלחתי לעשות זאת בעבר אבל עכשיו משום מה אני לא מוצא תא הפונקציה הזאת ... עזרה בבקשה תודה לכל העוזרים והמתעניינים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by DeadByDawn,

למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by SomeOneDudOrg,

היי, אני כבר שבוע שני ברשת הוט (רק תשתית) והיו לי נפילות ובערב האינטרנט כלכך איטי ולא יציב בכלל, לאחר שהתלוננתי הגיע המתקין שוב ושים לי משהו שמחליש את העוצמה אבל זה לא פתר את העניין. לפני הנמחת עוצמה, שעה 19:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 19:00 לפני הנמחת עוצמה, שעה 09:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 09:00 גם בעייה נוספת שבאתר SpeedTest.net אני לא יכול לבצע את הבדיקה הוא כל הזמן נכשל ב ping, בלי שום קשר שמ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Dude29,

שלום, מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות לחבר מדפסת HP 5610 לרשת ביתית, ע"י חיבור המדפסת למתאם USB 2 Ethernet ודרכו כבל רשת לHub. האם חיבור בצורה הזאת יעבוד ויאפשר למחשבים נוספים בבית שמחוברים דרך הHub לראות את המדפסת ולהדפיס/לסרוק דרכה? *(המדפסת לא מגיעה עם כרטיס רשת מובנה ולכן יש צורך במתאם USB לכרטיס רשת) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by edenbd,

שלום לכולם, קניתי את הראוטר הנ"ל בנוסף לכרטיס רשת בחיבור USB גם מחברת EDIMAX. מכיוון שאני לקוח בכבלים חיברתי את הראוטר למודם ואת המחשב לראוטר. עבדתי לפי ספר ההדרכה אך הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם פרטי האינטרנט שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה? חשוב לציין שאני חוזר למצב הרגיל של רק מודם ישירות למחשב האינטרנט מתחבר עם אותם פרטים בדיוק. רעיונות?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם. רכשתי מודם C1000A של CenturyLink ולאחר שהצלחתי להתחבר דרך טריפל C נתקלתי בבעיית walled garden (גן סגור) שלמעשה מנתבת כל דף שאני גולשת אליו לעמוד רישום של החברה ללקוחות אמריקאיים. איך מתמודדים עם הבעיה הזו? האם יש דרך לבצע disable לפונקציה הז? יש לציין שאני לא מעוניינת להתחבר לראוטר נוסף, הרי רכשתי את המודם הזה מתוך כוונה שישמש לי גם כראוטר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Psy,

כידוע אפשר להקים HOST ללא צורך בIP קבוע. עשיתי את כל השלבים, הקמתי HOST, הפעלתי את התוכנה שמעדכנת את הIP עכשיו לא כל כך הבנתי איך אני אמור להפעיל את זה... כשאני רושם את הכתובת xxxxx.no-ip.biz הוא מוביל אותי להגדרות הראוטר. איך אני מגדיר לו שהכתובת הזאת תוביל למצלמות למשל \ או לכל דבר אחר ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Yonatan Avhar,

היי לאחרונה אני מקבל Packet loss של 0-50% באזור הערב (21:00+), אני מחובר עם כבל לראוטר, ונציגים של בזק אומרים לי "עכשיו הכל בסדר" בגלל שעד שהם עונים זה מפסיק. מה אני יכול לעשות כדי לגלות מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by big_guy,

שלום לכולם.יש לי ראוטר מדגם ASUS AM604G.הראוטר נמצא בממ"ד.אני עובד עם לפטופ בחדר צמוד לממ"ד וכל פעם זה מתנתק, או שהגלישה מאוד איטית בהשוואה למחשב שבממ"ד..האם יש המלצה לראוטר חזק יותר שאני יכול לקנות כדי לשפר את זה?תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם. בבית של אח שלי, יש 2 קומות. בקומה השנייה יש ראוטר של רשת אלחוטית ובקומה הראשונה לא קולטים את הרשת, ואח שלי צריך לקלוט בקומה הראשונה את הרשת בשביל הלימודים.(בין הקומה הראשונה לשנייה יש מדרגות) אז אח שלי ניגש לבאג והציעו לו לקנות edimax range extender access point באיזור ה200-300 שקל. רציתי לשאול אתכם, מה אתם ממליצים לעשות? יש פתרון אחר אולי? יש רכיב שכדאי לקנות והוא יותר זול? הפתרון של העברת כבל מהראוטר עד ללאפטופ לא פרקטי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by davidz85,

מישהו נתקל בבעיות התחברות לגיימר בבזק בינלאומי החל מהיממה האחרונה? ואם כבר מצליחים להתחבר זה איטי בטירוף..

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי נתב ECI B-FOCUS 312 שקיבלתי מבזק. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by pini k,

שלום, בקרוב אני עובר דירה, ושוקל לחבר את הדירה החדשה לבאנדל של אקספון. כאמור, אקספון לא מספקים מודם ועלי להביא אחד אישי. לפי קריאה בפורום הבנתי כי מודם\ראוטר משולב מומלץ הוא הTP-Link TDW9980 ושהמכשיר עדיף על המכשיר שאקספון מציעים בהנחה. בחיבור הנוכחי אני משתמש בראוטר TL-Link WR1043ND (בן ~4 שנים). האם קיימת אפשרות לרכוש רק מודם ולהתחבר? האם זה משתלם ועדיף על ה-9980? תודה, פיני

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. חברת TP-LINK מוסיפה נתב VDSL חדש לסדרת ה-VR שלה. ה-VR2800 מספק מהירות של 2167Mbps בתדר 5Ghz ו-600Mbps בתדר 2.4Ghz. כל יציאות ה-LAN שלו תומכות במהירות של 1G וכרגיל בסדרה זו, אחת מהן יכולה להיות מוסבת לכניסת WAN, כך שהוא יכול לתפקד גם כנתב אוניברסלי. לנתב 4 אנטנות חיצוניות ו-2 כניסות USB 3.0. הוא זמין לרכישה באמאזון UK ובעלות של כ-900 שקל יגיע אליכם עד הבית. http://uk.tp-link.com/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html https://www.amazon.co.uk/Wireless-Connections-UK-Archer-VR2800/dp/B06WD4RVL4?th=1

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by silky,

עשיתי ב 159 ש"ח לחודש + חודשיים ראשונים חינם(~132 ש"ח לחודש בממוצע). האם הדיל שהשגתי נחשב לוקרטיבי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by coch,

אהלן בוקר טוב אז נתקלתי בראוטר הזה. אני בשלבי סיום של לאחר שיפוץ הדירה, כולל חדר העבודה\מחשב שלי. בגדול ירדתי מאיזה רעיון הזוי שהיה לי לסלול כבלים ולעשות חיבורים קוויים בלבד בבית וכו' וכו'. לא משנה - החלטתי לרכוש ראוטר. נתקלתי בדגם הזה - VMG1312-B ונראה שהוא מתאים לי מבחינת מראה, זה קודם כל. הבנתי שהוא תומך ואפשרי להשתמש בו על קו בזק של 100 מגה. תקנים של WIFI \ מהירות WIFI \ כמה מכשירים אפשר לחבר ל WIFI, אלו לא דברים שמדברים אליי. מבחינתי שיהיה WIFI במהירות סבירה למכשיר אחד נוסף בבית שמנגן סרטים ( לא 4K ), כנ"ל לגבי 5G וכו'.. זה לא מעניין אותי. מעבר לזה חשוב לי היציבות של החיבור הקווי. מישהו מכיר את הראוטר ויכול לתת …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by viperain,

שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Chamuelm,

אחותי כל הזמן טוענת סרטים במגהוידאו במקום להוריד נורמלי ולראות נורמלי... הבעיה שזה גונב מרוחב הפס יותר מדי בצורה שמרגישים.. יש דרך לחסום משם צפיה? חשבתי אולי דרך הקוקיז - אחרי 72 דקות יש לאתר חסימה אולי יש דרך להאריך את זה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. האם יש לשרת DNS כזה או אחר השפעה על קצב הגלישה / הורדה ? האם להסתפק בברירת המחדל של הספק .... או ... להשתמש בזה של גוגל או OPENDNS ? שאלה נוספת: מתי משתמש זקוק ל DDNS ? באילו מקרים ? למה זה משמש ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ביצה,

שלום אני מתכנן לקנות ראוטר חדש וחשבתי על 2 אשמח לשמוע מכם המומחים איזה מהם עדיף. האחד - d-link dir-645 השני - belkin n450 http://www.electrophoto.co.il/pl_product~F9K1105AS~405~511.htm חשוב לי שלראוטר יהיה כיסוי נרחב ככל ההאפשר. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by 1tanai,

מישהו יודע על תוכנה שקובעת את מהירות האינטרנט מישהו יודע על תוכנה שמבטלת את ההגבלה של המהירות של האינטרנט

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. יש לי בעיה אצל מכר שכל כמה ימים הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט. כשהוא מנסה להתחבר דרך חייגן עם מודם\ראוטר של Aztech הוא מקבל שגיאה 678(ADSL). בכל מקרה, הגעתי אליו לפני שבוע לאחר שגם טכנאים של בזק לא הצליחו לפתור את הבעיה וטענו שהבעיה היא במחשב לאחר שהצליחו להתחבר לאינטרנט עם מחשב נייד משלהם. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי וקיבלתי את אותה השגיאה. לכן, החלטתי להיכנס אל הראוטר ולבדוק את ההגדרות שלו. נכנסתי ל- Quick Start וכנסתי שם משתמש וסיסמה נכונים לאחר שאלו היו Default ולחצתי על Connect. למרה הפלא האינטנרט עבד ואף לא היה צורך בחייגן. היום שוב קיבלתי שיחה ממנו ושוב הבעיה קרתה. היום היה אצלם שוב טכנאי של בזק ושוב הוא טען שהבעיה היא במחשב מכיוון שהצליח להתחבר לאינטרנט עם המ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים