עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MaStRiX,

האם כבר כבר קיים 2.5MB בייתי ? בבזק,וברק 013 דוגמה.. כי לפניי חצי שנה,אמרו לי שעוד שלושה חודשים שיהיה לבית גם 2.5MB... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by jambo222,

שלום יש לי מחשב נייד אסוס ללא כניסת כבל רשת חוטית. אנחנו יוצאים לכמה ימים לבית מלון והרשת הויפיי בבית המלון חלשה אני רוצה לחזק את הקליטה האם יש פתרון , חיבור מכשיר, מה עלי לעשות . תודה

3. Started by koboc9,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן. אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת? אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין? תודה.

4. האם יש לשרת DNS כזה או אחר השפעה על קצב הגלישה / הורדה ? האם להסתפק בברירת המחדל של הספק .... או ... להשתמש בזה של גוגל או OPENDNS ? שאלה נוספת: מתי משתמש זקוק ל DDNS ? באילו מקרים ? למה זה משמש ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. חיברתי באמצעות כבל רשת את המחשב שלי למחשב X אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת, כלומר מחשב Y השאלה היא, אם אני יכול מהכרטיס רשת במחשב שלי, שמחבר את מחשב X, להוציא מפצל ולחבר במקביל גם את מחשב X וגם את Y דרך אותו חיבור. חשוב לציין כי מדבור פה ברשת חוטית(כבל רשת ממחשב למחשב) תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by aviram20,

שלום לכולם יש עניין שאני צריך בו הבהרה קצרה מאחר ואני לא ממש מבין בנושא יש לי איזה מודם מעפן מלפני 4 שנים משהו כזה שעד היום עבד טוב ואני גולש בו והוא עובד סבבה ומהיר .. שאלתי היא כזאת כאשר אני מחבר את המחשב לאינטרנט הוא מראה לי שאני מחובר במהירות 1.8 משהו.. ממה שהבנתי מהספקית שלי זה שיש לי אפשרות לשדרג את המודם בחינם.. האים זה נחוץ והאם זה כדאי ויעלה את מהירות הגלישה באינטרנט את הדפים שנפתחים וביכלל .. המחשב שלי עובד מטוס ממש אני לוחץ על האייקון שניה אחת הוא בגוגל כנ''ל לגבי כול האתרים טוען סרטים בשניה .. אך אני רוצה יותר מהר ממה שעכשיו אז כמו ששאלתי .... אשמח אם תאירו את עניי בנושא ...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכל מומחי הרשת למיניהם! בשעה טובה ומוצלחת, הפכתי את האלקטל שלי ל-Router, ועכשיו כל מה שנשאר לי כדי שרשת המחשבים בבית שלי תהיה מושלמת (שני מחשבים בסך הכל) הוא לקנות Switch ולחבר את שני המחשבים וה-Router אליו. השאלה היא... איזה Switch כדאי לי לקנות כך שהוא יהיה זול אך עדיין יהיה מספיק טוב למטרות כמו משחקי רשת והעברות קבצים? שמתי את עיני על Edimax או על Linksys... מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by spaaaam,

חברתי ראוטר של netgear 1000. אליו חיברתי פיזית כונן חיצוני שהפך להיות "כונן רשת". השאלה: איך אני יכול להגביל תקיות בכונן הרשת ולתת להם הרשאות שונות כך שלא כל אחד יוכל להיכנס לכל התקיות? בתמיכה של בזק הם אומרים שזה לא ניתן. יש למישהו מידע?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. קניתי 2 כבלים של CAT 6 ethernet cable . של בלקין. בעקרון מה שאני צריך זה : 1. הזרמת תכני HD והעברת קבצים ושיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים. שאחד מהם מחובר ברשת אלחוטית לרשת. 2. חיבור סטרימר למחשב והזרמת תכני HD בממהירות גבוהה לא קרטועים. מה מתאים מה אני צריך? האם הכבלים מתאימים מה הבדל בין הכבל הנ''ל שקניתי לבין כבל מוצלב?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ואחראי למצב הזה,אני מאחל לך את כל הרע שבעולם אם אתה קורא פה תדע שאתה אחראי לגזל,אני משלם לכם על 12 מגה וזה מה שאני מקבל ? אני מאחל לך שתעבור תאונה קשה ולא תוכל להגיע יותר למקום עבודתך ולהגביל לאנשים את חיבור האינטרנט שכמו שאתה חוסם את חיבור האינטרנט שלי יחסמו לך העורקים בלב שיחסם לך הגרון שלא תוכל לדבר יותר,שתהיה לך חסימת כלי דם במוח

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by QQQ,

כרגע אצלנו בבית משתמשים באינטרנט 1.5M של בזק, שמפוצל עם ראוטר לשלושה מחשבים. הבעיה היא, כשאני מוריד עם תוכנת BITTORRENT וגם הורדות HTTP לפעמים, כל רוחב הפס "נשאב" והאינטרנט אצל שני המחשבים האחרים פשוט זוחל. האם הבעיה תיעלם אם אני אשדרג לאינטרנט מהיר יותר, נניח 4M? ואם לא, האם יש פתרון אחר מאשר לקנות עוד תשתית + ספק נוספים? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום רב! היום חיברתי את שתי המחשבים שלי ברשת בדיו כמו שכתוב במדריך שבאתר. מאיזושהיא סיבה מחשב הלקוח מסרב להתחבר. אם צריך עוד פרטים רק תבקשו ואני אכתוב. תודה רבה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הי, יש לי לפטופ לנובו G580. קבוע במקומו. אני מוריד דברים כל הזמן / רדיו אינטרנטי. רכיב הוויפי בשימוש 24/7. האם זה יכול להזיק לו שהוא בשימוש כל הזמן? או שאין בעיה? האם יש עדיפות אולי לחיבור קווי דרך המתאם חשמל (כניסה לכרטיס רשת) ולתת לוויפי לנוח כל עוד אפשר? או שזה ממש לא משנה ושתיהם בסדר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Zadu,

יש לי כבר מגדיל טווח אחד בבית ואני רוצה להוסיף עוד אחד. האם זה בעייתי 2 מגדילי טווח מבחינת התנגשות ביניהם וכו'?

15. בחדר - הנקדה יוצאת מ"הקיר cat5E" ואני צריך לפצל רשת (לא צריך wifi). למחשב, סטרימר, מדפסת, והתקנים, TV איזה נתב מתג מומלץ ? תודה,

16. כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני מנסה לחבר רשת בין מחשב נייד למחשב נייח באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ולא ע"י ראוטר אלחוטי. איך אני מגדיר את המחשבים ? במחשב הנייח יש כרטיס רשת אלחוטי, שדרכו אני רוצה לשתף את המחשב הנייד לאינטרנט במחשב הנייח.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by viperain,

שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום אני כרגע משתמש במודם 56K דרך 012 להם אני משלם 15 דולר בחודש (בערך 70 ש"ח - אני לא זוכר אם זה כולל מעמ או לא) ועוד 99 שח לבזק על מסלול חופשי חודשי, אני משתמש בקו טלפון שני שמשמש לשיחות ולאינטרנט. האינטרנט משותף לשני מחשבים דרך רשת 100 MBPS אך לשניהם יש מודם. אני ממש לא לחוץ על אינטרנט מהיר אבל משום מה יש לי חוש שנכון להיום אני יכול להשתמש באינטרנט מהיר (לפחות ADSL) באותה עלות של מה שאני משלם עכשיו - ונקודת המפתח היא התשלום החודשי שאני משלם על הקו (שאין לי מושג מה הוא). שתי השאלות הראשונות שלי: - האם ADSL זה כמו קו טלפון רגיל ואני יכול לשמור את המספר המקורי של הקו במעבר ל ADSL ? - אם אכן זה זה המצב - האם התשלום החודשי שמשלמים לבזק בשביל האינטרנט המהיר כולל את דמי השימו…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by no_way,

אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?

21. Started by thebenjamin,

שלום, בעבר השתמשתי בטורנטים והיה בסדר גמור,לאחר מכן שמרתי על הטראקרים הפרטיים פעילים ברמת המינימום כדי שישאר החשבון ולא מעבר לזה. עכשיו אני רוצה לחזור ולהשתמש אבל נתקלתי בבעיה ממש מוזר, פורטים אני יודע לפתוח, המהירות דווקא בסדר ממה שראיתי, הבעיה שלי היא יצירת תקשורת עם הטראקרים או לאחר שנוצרה תקשורת העדכון נכשל. ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר הרשמי וגם ממקומות אחרים, הטורנטים הרבה פעמים נעשים אדומים בגלל שהתוכנה לא מצליחה לתקשר עם הטראקר, היא מנסה לזמן מה ולאחר מכן זה הופך לoffline (timed out). מה הבעיה פה? זה נראה שזה בא מהספקית, גם בTEST שיש שם כל שרת שאני מנסה לבדוק דרכו את המהירות נותן לי TIMED OUT ובנוסף בבדיקת פורטים (וזה משהו לא חדש) בשעות הפחות עמוסות הוא …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dagandlerx,

שלום לכולם, אני לקוח 018 כבר כמה שנים, ורוצה לעבור לחבילות החדשות שלהם במסגרת הרפורמה באינטרנט. בשיחה איתם הבנתי שהם מציעים למתחברים לחבילות החדשות אפשרות לקנות נתב במחיר מוזל דרך באג (290 במקום 400) השאלה היא מה איכות הנתבים המוצעים, והאם ניתן למצוא טובים יותר או באיכות דומה במחיר זול יותר (כי באג הרי מלכתחילה לא ידועים במחירים שוברי שוק) שני הדגמים במבצע הם: Dlink DSL-6740U Kasda KW5212 VDSL (שזו חברה שלא שמעתי עליה בחיים) אם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם אשמח לשמוע. ראיתי כבר את הרשימה בNETCHEIF אבל אין שם שום ביקורת אלא רק רשימה של דגמים תואמים... זה לא אומר לי הרבה. אני צריך מודם שרכיב הנתב בו איכותי מספיק עבור סטרימינג באיכות גבוהה בWIFI. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום חברים, יש לי את הנתב הנ"ל,והוא תומך עד 300mbps,וב-MIMO. יש לי שני כרטיסי רשת מדגם :Edimax EW-7717Un,שתומכים באותם נתונים בדיוק. במחשב אחד יש Win7,ואני מקבל קצב שידור של 150mbps. במחשב השני יש WinXP SP3,ואני מקבל קצב שידור של 54mpbs. השאלה היא למה? מישהו פה פעם אמר לי,שהכרטיס שלי רק קולט ב-300,ולא משדר ב-300,אבל למה המחשב עם ה-XP מקבל מהירות של תקן G? משהו חסר לי?(פאצ'ים למינהם?) משהו אחר? דרייברים וקושחה מעודכנים. בתודה מראש, יוחאי.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

לאלו שיש אינטרנט בכבלים אני מדבר על ה 750K אתם ;D מהגלישה וההורדה וכמה פעמים היו נפילות? או בקיצור זה שווה???

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. כלומר אנשים שולחים לי הודעות(וידאתי את זה אתם) וחלק מההודעות לא מגיעות. זה קורה גם במסנג'ר וגם בצ'אט של פייסבוק. זה מאוד בעייתי, ממש פגוע לי ביחסים עם כל מיני אנשים. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי את הנתב תקן N של בזק 2760u. windows vista

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים