רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול מה עושה כל אחד מהרכיבים האלו ראוטר(נתב) אני בערך יודע יש לו כניסה אחת 4 יציאות שמאפשרת חיבור של 4 מחשבים ביחד ולא כמו בכבל רשת כל המחשבים תלויים במחשב עם המודם הכוונה למחשב הראשי. עכשיו מה זה האב ומה זה סויץ' ולמה הם משמשים? אם לדוגמא אני יחבר לראוטר שיש לי האב ומההאב אני יוציא את ה2 יציאות למחשבים שיש לי מה התמורה שאני יקבל? אם בכלל? ומה סויץ' עושה? עריכה: נוסף לשאלה גם ברידג'? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי. אני מעוניין להגדיר את הנתב הנ"ל כמודם, לשימוש עם ראוטר WRT54GL. כמה שאלות: 1. האם כדאי לעשות את זה? הלינקסיס אצלי שוכב בלי שימוש, ועוצמת השידור שלו חזקה בהרבה משל ה D-link. מצד שני, לנתב הזה יש פחות זיכרון ומעבד חלש, האם ארגיש ירידה בביצועים של טורנטים וגלישה בכללי? 2. יש שני דרכים לבצע את זה, דרך אחת להשאיר את ה D-LINK במצב של ראוטר ורק להגדיר DMZ host לכתובת של הlinksys. אפשרות שניה היא להגדיר את ה D-link מצב של Bridged ולבצע את החיוג באמצעות הLinksys, שזה מה שעשיתי בעבר. איזו אפשרות עדיפה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע אפשר להקים HOST ללא צורך בIP קבוע. עשיתי את כל השלבים, הקמתי HOST, הפעלתי את התוכנה שמעדכנת את הIP עכשיו לא כל כך הבנתי איך אני אמור להפעיל את זה... כשאני רושם את הכתובת xxxxx.no-ip.biz הוא מוביל אותי להגדרות הראוטר. איך אני מגדיר לו שהכתובת הזאת תוביל למצלמות למשל \ או לכל דבר אחר ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי נתב +Dlink DI 614 לנתב מחובר מחשב שולחני בנוסף ברשותי מודם אלקטל 510 שאחראי על חלוקת ה IP (בנתב ה DHCP כבוי) ועל החיבור לרשת. המודם מחובר לנתב לכניסת LAN (ולא לכניסת ה WAN כמובן). התופעה שאני חש היא שלעיתים קרובות מאוד פתאום אין לי אינטרנט במחשב. אם אני מנתק את ה DLINK מהחשמל, ומחזיר אותו - האינטרנט חוזר. גירסת הנתב היא 3.43 בילד 17 LAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C4 WAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C5 WLAN MAC = 00-0F-3D-62-FB-0F F/W = 3.43 Build:0017 Date = 20 Sep 2004 ACX F/W = 4.56 Domain = 81 SSID = home_net PID = 3B00 VID = 1186 Watch Dog = 1 Restore Default = 0 מה עושים ?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני כבר שבוע שני ברשת הוט (רק תשתית) והיו לי נפילות ובערב האינטרנט כלכך איטי ולא יציב בכלל, לאחר שהתלוננתי הגיע המתקין שוב ושים לי משהו שמחליש את העוצמה אבל זה לא פתר את העניין. לפני הנמחת עוצמה, שעה 19:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 19:00 לפני הנמחת עוצמה, שעה 09:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 09:00 גם בעייה נוספת שבאתר SpeedTest.net אני לא יכול לבצע את הבדיקה הוא כל הזמן נכשל ב ping, בלי שום קשר שמ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המודם הטוב יותר כיום שיעבוד היטב עם נתב במהירות של 16 מגה ומעלה? הדיעה הרווחת היא שמודם מוטורולה השחור SB5100 הוא הטוב ביותר. הבנתי שלאחרונה נכנסו לשוק גם מודמים של סיסקו (אשר כנראה מיועד לדוקסיס 3 - 32 מגה ומעלה) מודם של חברת אריס ומודם אטלנטה, מה ידוע לכם הטוב יותר והאמין ביותר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הראוטר הנ"ל בנוסף לכרטיס רשת בחיבור USB גם מחברת EDIMAX. מכיוון שאני לקוח בכבלים חיברתי את הראוטר למודם ואת המחשב לראוטר. עבדתי לפי ספר ההדרכה אך הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם פרטי האינטרנט שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה? חשוב לציין שאני חוזר למצב הרגיל של רק מודם ישירות למחשב האינטרנט מתחבר עם אותם פרטים בדיוק. רעיונות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על פי גלובס, התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט (NAKED ADSL) יבוטל ככל הנראה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000700799
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חג שמח אנשים (: לאחרונה אני מוריד על מהירויות נמוכות בטורנטים שיש בהם הרבה משתפים ... יש לי 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל ותשתית של Hot ... האם גם לכם ההורדות נהיו איטיות ב - P2P ?..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך משנים איפי ? יש לי כבלים והוא לא משתנה... תודה לעוזרים ביי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר 824 של נט גיר. מעוני שמצלמת הרשת שחברתי תשדר לרשת את התמונה. התוכנה של המצלמה רושמת שצריך לפתוח ורט 85. איך עושים זאת תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אצלנו בבית משתמשים באינטרנט 1.5M של בזק, שמפוצל עם ראוטר לשלושה מחשבים. הבעיה היא, כשאני מוריד עם תוכנת BITTORRENT וגם הורדות HTTP לפעמים, כל רוחב הפס "נשאב" והאינטרנט אצל שני המחשבים האחרים פשוט זוחל. האם הבעיה תיעלם אם אני אשדרג לאינטרנט מהיר יותר, נניח 4M? ואם לא, האם יש פתרון אחר מאשר לקנות עוד תשתית + ספק נוספים? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות התחברות לגיימר בבזק בינלאומי החל מהיממה האחרונה? ואם כבר מצליחים להתחבר זה איטי בטירוף..
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף התחברתי לאינטרנט המהיר ויש לי כמה שאלות. *קיבלתי מודם Samsung שמתחבר לכרטיס הרשת ויש לי כרטיס רשת מובנה על nForce2. עכשיו ברגע שהמחשב עולה, המחשב "חושב" שהוא מחובר לאינטרנט, כלומר הICQ אוטומטי עולה. אבל הוא לא באמת מחובר, למה זה ? מה מציין ה 10/100 Mbps ? האם החוט שמתחבר למודם הוא חוט כמו של קו טלפון רגיל (הם נתנו לי חוט קצר) ? המ.. אני זוכר שהיה לי עוד כמה שאלות אבל הם לא עולים לי עכשיו.. בכל מקרה תודה רבה לכם
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הראוטר של D-LINK שירת אותי כראוי כבר כמה שנים, והוא מראה סימנים של גסיסה. (מדי פעם הוא נתקע) ניסיתי לשדרג את הקושחה ל: Firmware Version: 1.30WW אבל זה לא פתר את הבעיה, ואולי החמיר אותה. הראוטר מחובר ל-4 מחשבים בצורה קווית, ועוד 3-4 אלחוטיים. סה"כ הייתי דיי מרוצה מהראוטר, אבל, כאמור, הוא מסיים את החייו. השאלה, האם יש ראוטר ראוי שיכול להתמודד עם רשת עמוסה כזאת? האם יש ראוטר שמסוגל להתחבר ליותר מ-4 מחשבים במקביל ברשת הקווית? האם יש לאן להתקדם מראוטר כזה, או שעדיף לי לקנות כזה חדש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי בעזרתכם לקבל קצת פרטים על רשת אלחוטית N, וגבי מוצר Linksys WRT610N - http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WGA600N הנמכר בארץ גם, בסביבות ה 1400 שקל.לפי זאפ. מה יכולות תקן אלחוטי N.. טווח.. יכולות.. מהירויות...? מה זה אומר שמדובר ב רשת DUAL BAND...? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב רציתי אם משהו פה מכיר משהו בבזק שנקרא rate adaptive זה משהו שמוריד פינגים במשחקים ואני משחק הרוב בקונטר סטרייק ושם אם rate adaptive אני על גג 10פינג יכול גם 6 ובלי אני על 25~35 אחרי 101פעמים שהתקשרתי ובקשתי שישימו את זה שמו לי והיה הבדל ענקי עכשיו השאלה למה אסור שיהיה את זה ולמה הם מורידים את זה כי עכשיו מן הסתם אין לי את זה. מה לעשות אני רוצה שיהיה לי את זה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני גר בערך 60 מטר מהבית של ההורים ואני רוצה להתחבר לרשת בבית מהמחשב הנייח שלי באמצעות אנטנה אלחוטית שתעלה בסביבות 100-150 אם מישהו יכול בבקשה להמליץ ולכתוב מה טווח הקליטה שלה ואיך אני מחבר אותה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation לווינדוס 10 אמור להיות דרייבר מובנה לכרטיס רשת, שאני בודק במנהל התקנים מופיע לי שיש בעיה ב microsoft virtual wifi miniport adapter איך אני יכול לסדר את זה כדי להקים AC?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איך 012? פינגים טובים לחו"ל? איזה ספקית הכי טובה ל ADSL?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים להחליף את התשתית והספק שיש לנו היום. פנינו לסלקום וקיבלנו תשובה שהם עובדים עם הסיבים של בזק (שמותקנים בבניין). לא קיימים סיבים של סלקום בבניין. סלקום מצידם מעוניינת להשתמש בנתב שלהם שעליו היא מבקשת דמי השכרה של 25 ש"ח לחודש (מוגזם....). אני רוצה לבדוק אפשרות להשתמש בציוד שלי לטובת העניין. יש לי היום בהישג יד 2 נתבים: D-Link DIR-615T TP-Link TLWR841N האם אחד מהציודים הנ"ל מספיק בשביל להתחבר? (אצל מכר פרסו סיבים והיה להם ממיר אופטי ל ETH ואחריו נתב של סלקום) באם לא ניתן עם אחד הציודים הנ"ל, האם קיים ציוד פרטי שאיתו כן ניתן יהיה להתחבר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ל-EXPRESSVPN ו-NORDVPN יש חרא ביקורות בTRUSTPILOT, ול-CYBERGHOST ו-PUREVPN יש ביקורות יותר טובות. אבל הבנתי שיש מדינות שויפיאנים מסוימים עובדים בהן פחות טוב. לכן אני שואל אם אתם מכירים VPN שעובד טוב בישראל. עוד משהו שחשוב לי זה ההחזר חינם תוך 30 יום. יש ויפיאנים שעושים כאב ראש עם ההחזר חינם או שלוקחות מלא עמלה בקנייה עצמה של הVPN. אז אני צריך גם VPN שהוא בסדר בקטע הזה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-