רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו, יש לי XBOX 360 ואני ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט ושאני עושה TEST הוא לא עובר לי את בדיקת הMTU, זזה קורה מתי שאני מחבר אותו למודם של TERAYON(אני מחובר דרך HOT) ומתי שאני מחבר אותו לראוטר של MOTOROLA אז הוא לא עובר לי את הבדיקת אייפי! תעזרו לי!!!!!
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מודם סלולרי (של סלקום או אורנג') משדר בנפחים גדולים יותר ולמרחק גדול יותר ולכן עוצמת השיגור שלו חזקה יותר מאשר אינטרנט אלחוטי. האם סכנת הקרינה ממודם סלולרי כזה מסוכנת ? מיקום המודם הסלולרי במרחק של 3-4 מטר מאדם מספיק ? האם יש מידע כלשהו על עוצמות הקרינה וסכנותיה ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את המלצתכם החמה על נתב אלחוטי בתקיב של עד 400 ש"ח שיתאים לכבלים ו ADSL עם קליטה טובה וללא ניתוקיםץ קראתי המלצות של Netchife בקיצור על מה ללכת לי יש בבית TP LINK שקניתי מאייבורי והוא זוועתי מלא ניתוקים תודה על עזרתכם חג שמח ושבת שלום לכולכם
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני - ויסטה אולט' מחשב CLIENT ברשת הביתית - xp pro sp3 אני מחפייש איזו תוכנה שבעזרת אני יוכל לשלוט במחשב השני (לא remote desktop, למרות שגם זו אופציה נחמדה) אלא מבחינת קבצים, להריץ CMD, תיעוד של פתיחת תוכנות רישום סטט' תעבורת רשת והתקנה/מחיקת תוכנות "מאחורי הקלעים".. יש חיה כזו? :-X
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי הפתיח המעורפל, יש לי בעיה: יש לי רשת מקומית בין שני מחשבים, Alcatel Speed Touch Pro משמש כראוטר. אז בכל מקרה, כאשר שני המחשבים מחוברים להאב, אז האינטרנט לא עובד (או עובד לאט מאוד), כאשר מחשב א' מחובר לבד, האינטרנט עובד, לעומת זאת כאשר רק מחשב ב' מחובר - האינטרנט בו לא עובד. אני מניח שהבעיה היא בתוכנה של מחשב ב', אבל לא בהגדרה, כי אני בטוח שהרשת מוגדרת נכונה, אני לא יודע מתי זה נדפק, נראה לי כאשר הרצתי windows update - אבל כבר הספקתי להתקין מחדש את ווינדוס במחשב ב' (עם אותן הגדרות רשת - שתמיד עבדו) וזה עדיין לא עובד. יכול להיות איזה וירוס תולעת שמתעלק על הbandwidth של מחשב ב'? אנ,לא יודע, עזרה!
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ברוב האינטרנט ופשוט לא מצאתי בם באתר, אם מישהו יכול להפנות אותי ללינק אני אודה לו מאד.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עושה לאן-פרטי למשחקי מחשב בפסח למשחק: csgo , זאת אומרת שאנשים באים עם המחשב שלהם מהבית ואני מחבר אותם בעזרת ציוד: סוויצים , נתבים וכ'ו השאלה שלי אם הציוד שלי מספיק חזק, הולך להיות באירוע 120 מחשבים שמחוברים בו-זמנית, עכשיו הזמנתי מבזק 2 קווים פרטיים(כל קו 100 מגה הורדה,3 העלאה) אני הולך לחבר את הנתב הזה לכל קו: http://www.vipsales.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=CPAP-SG680-NGTP-W-ADSL-A-WORLD&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he - זה נתב עד 50 משתמשים עכשיו אתם בטח שואלים למה דווקא את הנתב הזה....אז ככה התקשרתי לבזק לעסקי , הם אמרו לי שאם אני מזמין קו 40 מהירות הורדה , 4 העלאה, אז אני מקבל תנתב הזה או סיסקו va887w יעני הם תומכים בנתב הז…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני חושב שזה מה שיש לי, כי לפי המחשב הwifi עובד וקולט אבל האינטרנט לא עובד. אחרי שאני מנתק ומחבר שוב את הראוטר האינטרנט עובד שוב לפרק זמן וחוזר חלילה. למה קורים הניתוקים האלו? יש לי ראוטר TP link ווינ' xp תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איפה אתם מארחים את הקבצים שלכם? עבדתי עם box.net אבל יש מגבלה של 10 מגה לקובץ! נרשמתי לxdrive אבל הלוגין לא מסתיים מה ההמלצות שלכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות אותו כחלק מ black friday ? אולי כדאי להוסיף עוד קצת לקחת משהו יותר עמיד ? ראיתי שממליצים על ה D-Link DIR655 , האם כדאי כבר לקחת את ה DLINK ? הוא אמור יהיה להתחבר למודם של HOT ללא חייגן , האם זה אפשרי ? עריכה : מוכן להשקיע עד כ 500 ש"ח . צריך תקן N לנייד .
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי... חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי... איך מקימים רשת מ 2 מודמים ? במקרה שלי מדובר ב 2 מודמים של הוט : המודם הראשון הוא מוטורולה שמחובר לחיבור של הוט בסלון. המודם השני הוא הוטבוקס שמחובר בחדר, לחיבור של הוט כמובן. איך אני גורם לכך שתהיה תקשורת ביניהם מבלי לחבר כבל ביניהם ? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב בחדר של אח שלי ויש בו כרטיס רשת (שמתחבר למודם של ADSL) ובמחשב החדש יהיה כרטיס רשת מובנה בלוח עכשיו מה עוד צריך לקנות (אני מעדיף לעשות את זה בהזמנה אחת) כדי שיתאפשר לי לבנות רשת?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חיברתי נתב והגדרתי הבטחה של WPA ושאני בא למחשב הנייד הוא מזהה אותי אני כותב לו את הסיסמה והוא מנסה כל הזמן הלוך ושוב ,ACQUIRING NETWORK ADDRESS " ... שני המחשבים יחסית חדשים.. יכול להיות שאין תמיכה? מה אפשר לנסות? שאני נכנס במחשב הנייד לאפשרויות זה הכן מוגדר שם כWAP..
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הייתי מחובר לספקית X והכל היה תקין. (חיבור מהיר לאינטרנט) החלפתי לספקית Y ונדבקתי בתולעת עקשנית שלא הצלחתי להפטר ממנה! היא חזה לי שוב ושוב. חזרתי לספקית X ולאח הסרת התולעת שוב בתולעת לא חזרה. חזרתי לספקית -Y ושוב פעם התולעת (אותה תולעת ) תוקפת אותי. זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
במידה והרשת שלי מחולקת ל VLANS והגדרתי בשרת ה DHCP כתובות די אן אס של ספקית האינטרנט עבור VLAN שלם.. ואני רוצה לחסום גישה לאינטרנט ממחשב ספציפי דרך המחשב עצמו לא בצורה רשתית חסימה לאינטרנט כל זה בלי לשנות את הקבל כתובות האוטומטית מהשרת? יש דרך חומרתית או משהו במאפייני אינטרנט ידוע למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לקרוב משפחה שלי יש חברה קטנה, והוא רוצה להקים רשת מחשבים וטלפוניה בה. (עדיין אין לו.. לא של מחשבים ולא של טלפוניה....) אני הולך לעזור לו עם זה. בקיצור, יש שם כרגע 5 מחשבים, אבל מתוך חשיבה לעתיד נניח וזה הולך לגדול ל-עד 16 מחשבים. אותו דבר לגבי טלפונים - 5 עמדות טלפון צריכות להיות, עם מרכזייה בינהן שתאפשר להעביר שיחות, ושתחובר ל-3 קווי חוץ. השאלה שלי היא: מבחינת רשת מחשבים, עשיתי את זה כבר כמה פעמים אז הסיפור ידוע. אבל לגבי רשת טלפוניה, כאן היו קצת שינויים בשנים האחרונות ופה אני צריך להתעדכן: האפשרות המעפנית היא לקנות מרכזייה אנלוגית, למתוח חוטי טלפון, לחברם למרכזייה, ולחבר את המרכזייה לקווי-חוץ של החברה. האפשרות היותר טובה(או לפחות יותר עדכנית), היא להשתמש במרכזיית V…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב. מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי. לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר. שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר. הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר אדימקס 6104K חדש כשהFIRMWARE עודכן ל3.25 האחרון. כשאני מחבר אותו למודם הכבלים (חיבור טרי לכבלים) המודם מישתגע ומנסה להיכנס לסינכרון (מנורות מהמהבות בסדר הדרגתי) כל הזמן לפעמים גם במשך 3 שעות וזה אחרי שאני מנתק את הראוטר ממנו. להיתחבר לאינטרנט דרך הראוטר אני בכלל לא יכול עקב חוסר הסינכרון של המודם. משהו גורם למודם להישתגע כשהנתב מנסה לדבר איתו ואני מנסה לאתר מה הבעיה. *כדאי לציין שיש התנתקויות עם המודם (בחיבור חייגן רגיל) וחיבור ללא חייגן עדיין לא עשו לי. כנראה יש איזו בעייה בתשתית שצריך לסדר והיא גורמת להתנתקויות אבל זה לא מסביר את הבעיה עם הראוטר. נתונים נוספים: -יש לי גישה מלאה לראוטר מהמחשב. -המודם הוא THOMSON 425 (משומש לצערי). -כבלי רשת ישרים. -ספק בב"ל:…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת של מספר מחשבים בבית המשתמשים בדיסקים אחד של השני ואני צריך לחבר יחידת דיור לאינטרנט כך שלא יראו את הדיסקים שלי. מה שאני רוצה לעשות הוא: ראוטר ראשון יתחבר למודם של כבלים ויהיו לו שתי יציאות. יציאה אחת תתחבר לראוטר שני (כניסת WAN) שעליו תרוץ רשת מקומית ישנה שלי (4 מחשבים שרואים מדפסות ודיסקים) יציאה שניה תתחבר ליחידת הדיור למחשבים. במידה ויחידת דיור תרצה אלחוטי, אקח ראוטר שלישי (ישן) ואכניס לו את את יציאת רוטר ראשון לכניסת WAN של שלישי ואפעיל אלחוטי לשימוש ביחידת הדיור. האם אצליח כך להפריד יחידת דיור מרשת שלי מקומית. בברכה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם לא ראוטר. צריך לקנות כרטיס רשת לנייד וגם ראוטר? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
בזק בינלאומי מפרסמים בכל מקום את רשת הNGN שלהם וטוענים שהאינטרנט שלהם הכי מהיר, יש שרת פרטי ובלה בלה בלה. בתכל'ס, מי שמנוי לבזק בין לאומי (בעיקר כאלה שהיו בעבר בחברה אחרת) - באמת האינטרנט שלהם הכי מהיר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, תהיתי איזה סוג כבלים דרושים בשביל שיעבדו אם כרטיסי רשת בקצב של 1GBIT לשנייה? יש לי כמובן בכל המחשבים שעליהים מדובר כרטיסים מתאימים. יש לי כרגע כבל מלפני בערך 7 שנים שהרשתות מזהות אותו כ FULL DUPLEX רגיל של 100MBIT והוא עובד דווקא מצויין מבינת האיכות הגיע ל 94MBIT בפיקים ושומר יציב בלי בעיה על 89 MBPS אבל אני רוצה רשת של GBIT אז אני תוהה איזה כבל עלי לקנות לצורך כך.. (CAT 5 רגיל זה מה שיש לי כרגע) שאלה נוספת - איזה תוכנות יש ל XP שנותנות לעשות QOS ברשת חוצ מהדבר המובנה...? איך אני יכול להגדיר QOS ACCESS LIST למשל ברמת המערכת הפעלה? אני יכול להתאים את המערכת הפעלה לצורך כך יש לי גם XP PRO וגם 2003 SERVER וגם 2000 SERVER אז אם זה קיים אני אבחר את המחשב לצורך כך שע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה עברתי לבזק אחרי שנים עם תשתית של הוט. אני מחובר כרגע על מהירות 30 מגה. יש לי ראוטר של בזק מסוג די לינק 6740U שמחובר כ BRIDGE לרואטר הפרטי שלי גם כן די לינק DIR-655 . ההבעיה שבחיבור עם הראוטר של בזק ישירות למחשב אני מקבל את ה 30 מגה ובחיבור דרך הראוטר שלי אני לא עובר את ה 15 מגה למרות שהוא תומך עד 1G . מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור בבקשה תודה מראש טל.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-