עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by itamas,

שהוא התקלקל לי מישהו אמר לי שלא לקחת USB או משהו אחר ולבקש את אלקטאל (השחור השטוח) אמר שהוא יותר טוב במה הוא יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by dbx22,

תמליצו לי על ספקית אינטרנט שמחיריה לא יהיו גבוהים בשביל אינטרנט מהיר בכבלים במהירות 750 אבל אני לא שואל על המחירים, אני מחפש המלצה על שירות טוב ומהירות טובה.,. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by XKnives,

יש לי בעיה מעצבנת. יש לי רשת בין שתי מחשבים עם אינטרנט עובד בשתיהם. אבל המחשב האורח לא מצליח להיכנס למארח והמארח יכול להיכנס לאורח.יש לי כבלים. אני מקבל הודעת "אין כניסה" כשאני מנסה להיכנס למארח דרך המחשב הזה. הצילו??

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by tom123,

האם זה אפשרי? מודם של MOTOROLA SB4200 אם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  5. 1) האם שווה להתחבר דרך יס אני מתלבט בין המבצעים של 1 מגה דרך יס או 1 מגה דרך ברק זה עולה 139 שקל? 2) האם אני צריך להתקשר גם לבזק וגם לספק שאני בוחר או שמספיק להתקשר לספק ואם דואגים להביא את יס לחבר לי אתה המודם וכו': 3) האם יש מודם מסוים שכדי לי לבקש ומי מביא לי את המודם הספק או בזק? 4) בנתיים זהו אבל אם יש לכם הערות אני אשמח לשמוע תודה ביי

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  6. חבר שלי שיש לו "יס" אמר לי שהוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים, האם זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by GiZmo,

אני לא מצליח להתקין את Gallery v1.4.1 באתרי, ההתקנה דורשת NetPBM או ImageMagick, תוכנות שאין על הרשת שבו אני מאחסן את אתרי קיבלתי הודעה שאפשר להתקין את NetPBM גם בלי גישת אדמין לשרת, השאלה שלי היא איך ?! תודה לעוזרים ! נ.ב, לא ידעתי לאן איפה לפרסם את זה...תרגישו חופשי להעביר

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  8. שלום. היום כמעט בכל בית יש כמה מחשבים וחיבור אינטרנט משותף. אני מחפש תוכנה כמו Vnc או Pcanywhere שבעזרתה אני יכול להיכנס למחשב שיש לו כתובת לא חוקית ולשלוט עליו. (כמובן שיהיה בצורה מאובטחת) יש לי דודים שיש להם הרבה בעיות ויהיה לי יותר קל לפתור אותם בעזרת Vnc מאשר להסביר בטלפון. הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר למחשבים בעלי IP לא חוקיים מרחוק. אז אם יש תוכנה כזאת אני ישמח לדעת.. שוב תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by puNani,

אוקיי יש לי ADSL רגיל, ואבא שלי קנה HUB שהוא גם ROUTER אלחוטי, כדי שיוכל לעבוד עם המחשב הנייד. התקנתי את העסק לבד, יש לנו שני מחשבים שולחניים ומחשב נישא. עכשיו כמו שאני מבין את זה, מעכשיו הHUB עצמו מבצע את האותנטיקציה והחיבור לאינטרנט, כי נכנסתי להגדרות שלו (דרך הכנסת הכתובת שלו בדפדפן) וקבעתי שם את צורת ההתחברות. ועכשיו לבעיה: המחשבים עובדים בסדר, יש רשת ויש אינטרנט, אבל אתרים מסויימים בחו"ל פשוט לא עובדים לי, למשל tripod.com אם אני מנסה להיכנס אליו, הוא לא מוצא אותו ומביא אותי לעמוד החיפוש של GOOGLE (משום שיש לי את הGOOGLE TOOLBAR) ושם הוא מראה שהאתר אכן קיים, אבל בלחיצה על הלינק האתר פשוט לא עובד. בנוסף, באתרים ישראלים כמו וואלה!, האתר עולה, אבל חלק מהתמונות באתר לא ע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Jack_g,

ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני לא מצליח לגרום ל98 להתחבר לאינטרנט אני מצליח להכינס לשיתוף קבצים במחשבים ברשת, אבל ב98 ששם אין חייגן - אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הגדרתי את השיתוף בחייגן לאינטרנט . אשמח להצעות נוספות

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  12. איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by alexrta,

שלום לכולם. שמעתי שיש דרך להיתחבר לשרתים במירק דרך פרוקסי או משהו כזה.. אז בבקשה אם זה באמת אפשרי אפשר לקבל הדרכה? תודה מראש עריכה: למה עיבדתי כוכב אחד?! היו לי 3

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אלה לא כרטיסי LAN 10/100... לפי מה שהבנתי.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by Bone-Breaker,

יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר של אדימקס והבעיה היא שאין גישה בין שני המחשבים. במחשב אחד יש ווינדוס XP ובשני 98. אני רואה שהרשת עובדת ע"י זה שאני שולח קבצים בין שני המחשבים במהירות של 1800KB/S. נגיד אני במחשב של הXP נכנס ל-My network places ואז לקבוצת עבודה שאצלי היא מוגדרת כ MSHOME אני רואה שם את שני המחשבים ואז שאני מנסה ללחוץ על המחשב השני הוא לא נותן לי. קראתי פה בכמה מדריכים קודם אבל לא הצלחתי לסדר את זה מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by qt1h00,

שלום, חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב, חלונות XP PRO, עם מודם PCI. עכשיו הקשר בין שני המחשבים עובד וקיים.. וניסיתי להגדיר את מה שכתבתם בכל ההסברים בתארדים הקודמים ובמדריך אבל אני עדיין לא מצליח לגשת לאינטרנט ... בחיבור הקודם שעשיתי (עם מחשב אחר) , זה היה ממש שטויות כלומר אמרתי לו לבנות רשת ותוך חצי דקה עבדה לי הרשת אבל כאן יש לי בעיות רציניות... עכשיו לשאלות בתכלס ה GATEWAY מוגדר במחשב הראשון או השני ועם איזה IP? ה IP של הספק מוגדר במחשב הראשון או השני? ה IP של המחשבים והMASK משנה מה כותבים בהם? למעשה העניין הוא יותר פשוט.. הבעיה שלי היא כזו, המחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט במחשב הראשון כלומר שאני לוחץ על האקספלורר בשני הוא מתחבר בראשון אבל שום דבר לא עולה.. וסימנתי ב V את …

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by biodome,

אהלן חבר'ה.. אבא שלי צריך לרשת את המפעל החדש שלו והוא קיבל הצעת מחיר של 1100 ש"ח.. עכשיו בהתחשב בכך שכבר יש תעלות שמובילות לחדר תקשורת, וגם יש כבר חיבורי RJ45 בקירות בכל החדרים, בעצם כל מה שצריך זה הכבלים (בין 100 ל-200 מטר תלוי כמה בדיוק הוא ירצה לחבר) להשחיל בקירות ולחבר אותם לחיבורי RJ45 בקיר, הסתכלתי באתר cable.co.il וראיתי שגליל של כבל מסוכך רגיל של 100 מטר עולה 165 ש"ח, כלומר אם צריך 200 מטר זה מקסימום 330 ש"ח.. מלבד זאת נצטרך גם לוחץ לקורונה שעולה באתר ההוא 150 ש"ח. קיצור יוצא שכל העניין לא יעלה לנו יותר מ-500 ש"ח אם נעשה את בעצמנו ונראה לי שזה מה שאני יציע לו. מה שבעצם אני רוצה לשאול: א. הכבלים שקונים - כמה זה משנה אם זה כבל קשיח או כבל גמיש.. אני מניח שכבל גמיש י…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי מודם ECI 270 לא מזמן התחילה בעיה מוזרה. המודם מחובר לכרטיס רשת אבל בזמן האחרון הוא מראה על ה ICON של החיבור שלו לכרטיס רשת סימן קריאה צהוב ואומר שאין קשר בינהם או שהוא מוגבל, אבל המודם עובד בסדר. השאלה שלי בגלל מה זה מראה על מגבלות בחיבור שלהם ? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by yotam360,

שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by ofirrjd,

היי, אז הנה הקונפיגורציה שלי: מחשב "חזק" מחובר לראוטר אלחוטי מחשב "חלש" מחובר אלחוטית לראוטר מחשב "נייד" שרוצה להתחבר קווית (לא אלחוטית!) למחשב החלש, למרות שבנייד יש תקשורת אלחוטית (הנייד רחוק מאוד מהראוטר כך שאין קליטה לרשת אלחוטית ולכן רוצה תקשורת קווית). אני מקבל את ההודעה "limited conectivity or no conectivity" בשני המחשבים שמחוברים קווית. בעבר עבד יופי. הבעיה נוצרה לאחר שהותקן חייגן (ע"י קובץ EXE של קווי זהב) בשני המחשבים: הנייד והחלש. מאז, הסרתי את החייגן (אני כבר מחובר מחברה אחרת) כמו כן הסרתי את כרטיסי הרשת בשני המחשבים (נייד וחלש) והתקנתי שוב (אולי כדי לאפס הגדרות) אבל זה לא עזר. מה עושים?? תודה אופיר

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by B0necrack3R,

שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים כעת דרך SWITCH רגיל למודם ADSL שהוא גם RAOUTER - ALCATEL אני רוצה להקים ביניהם רשת אלחוטית. כמו שאני מבין, אני צריך רואטר,ושני כרטיסי רשת. יש לי שני שאלות: 1)המודם ADSL של ALCATEL יתחבר לראוטר האלחוטי? או שהראוטר האלחוטי בעצמו משמש כמודם ADSL? 2) מה דעתכם על המפרט הבא שמצאתי באינטרנט: כרטיס רשת: 3CRUSB10075 ¤ 107.00 כולל מע"מ רואטר: 3CRWE554G72T ¤ 249.00 כולל מע"מ נראה אחלה ציוד, של חברה טובה ובמחיר זול. שווה?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by Axel Foley,

הגלישה באינטרנט מהירה מאוד (יחסית) וההורדות והסרטונים מהאינטרנט מאוד איטיים. מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה. יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  23. שלום לכולם! חיפשתי בכל הפורומים האפשריים לגביי רשת אלחוטית בבית כאשר הטופולוגיה בבית היא 2 קומות עם מודם בממד - וגיליתי שיש חוסר מוחלט במידע כזה ..... אז ככה - אחריי הרבה ניסויים שעשיתי עם ראוטרים : המודם נמצא בממד בקומה הראשונה (בקצה אחד של החדר) והמחשב הנייד נמצא בחדר בקומה השנייה (ממוקם בכיוון ההפוך לראוטר, כאשר בין הקומות 15 מדרגות ) - יש קליטה טובה מאוד !!! הראוטר שנתן את הביצועים הוא : linksys WRT54GL אני מקווה מאוד שזה יעזור להרבה מאוד אנשים שניתקלו בבעיות מסוג כזה. תהנו !

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  24. אחרי ההודעה הקודמת פה, והסטיקי, הצלחתי להגדיר לו להתחבר לאינטרנט. את ההתחברות עצמה הוא עושה יופי. יעני לחיצה על ההתחברות הידנית מצליחה להביא לכניסה לאינטרנט. אבל בתוך האינטרנט אין תגובה...מה יכולה להיות הבעיה? ראוטר אדימקס BR-6104K ומודם כבלים TERAYON 715X

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם ! אני צריך לחבר מחשב נוסף לרשת בבית ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לUSB, שיקלוט כמו שצריך, ישתף קבצים ומדפסת. אין לי תקציב ממש, כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל אני מניח ש200 ש"ח יספיקו. תודה !!

• 8 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.