עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SilverCivic,

אהלן שלום לכם.. היום התקנו רשת ביתית בבית לאחר רכישה של מחשב נוסף לבית במחשב הראשון היה מודם לכם הוא השרת ומחובר אליו מחשב חדש שאין לו מודם.. רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ( אני מתשמש במחשב עם המודם ).. : 1. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות ההורדה? 2. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות המחשב עצמו? 3. האם שאני סוגר את המחשב שלי ( זה עם המודם ) האינטרנט של המחשב השני יחדל לפעול? 4. מה ההשלכות של הפעל אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת ברשת? 5. האם אפשר שברשת אחת יהיו 2 מודמים כך שלא יהיה את כל ה"סלט" הזה? תודה , ואנא ממכם אל תגידו לי לעשות חיפוש כי ביצעתי ולא מצאתי מה שרציתי שוב תודה

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by O.G.D 2k5,

לאחר שהשתמשתי במדריך ל ICS עם חייגן (netvision) האימיול הפך להיות LOW ID בשני המחשבים??? למה ואיך לתקן???

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by asafm,

ןמה בדיוק הקשר שלו לפיירוול? ומההקשר בין פייר וול לראוטניג? הסבירו לי על הנושא טיפה אבל אני לא הבנתי אותו כמו שצריך אני מאוד אשמח אם למשהו יש אתר שמלמד על הנושא

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  4. עשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שמסביר איך עושים זאת במבחינת הגדרות. מבחינת חומרה הבנתי שאני צריך ראוטר שאותו אני מחבר לכל אחד מכרטיסי הרשת במחשבים וגם מחבר את המודם שברשותי לראוטר, החיבור הוא בכבל רשת רגיל או מוצלב? ושוב האם ישנו מדריך כלשהו שמסביר איך עושים זאת מבחינת הגדרות?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  5. יש לי רשת של שני מחשבים על ידי נתב, האפ אפשר לכבות מחשב באמצעות הרשת ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Shbd,

התקנתי היום הכל סבבה רק יש פירוואל שאני לא יודע איך לבטל.....

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by IRIVERMAN,

אני מתתחבר מחדש ל-ADSL אחרי אכזבה קשה מהכבלים.. כעת אני צריך לבחור מודם (מבזקסטור) רציתי לדעת איזה מודמים (USB 1) מומלצים..? (מבחינת סינכרון, מהירות תגובה וכו'..) תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  8. הרשת אצלי עובדת.... זה 2 כרטיסי רשת וכבל אחד... שני המחשבים הם XP הם מזהים אחד את השני (הכוננים הכל) אבל המחשב שאינו מחובר לאינטרנט לא מצליח להתחבר לאינרנט דרך הרשת.... ניסיתי כבר הכל... DNS כל האשפים שיטפתי את החייגנים.... מה עוד צריך לעשות? תודה 2יי 2יי אהה עוד שאלה קטנה: שכתוב במדריך שצריך לשטף את החייגן.. איזה צריך לשטף ? של האינטרנט או של הרשת? כי בשניהם יש אפשרות לזה ... והמחשב מאשר לתת רק לאחד מהם... יש לי מודם USB.... בקשה תעזרו לי....

9. Started by hck,

היי ברשותי נתב אלחוטי DI-624 של D-LINK שמחוברים אליו מספר מחשבים בצורה אלחוטית. אני מעוניין שלא כל אחד שמסתובב ליד הבית שלי יוכל להתחבר אלי לרשת. הגעתי למסך המצ"ב, ואני שיש מספר אפשרויות אבטחה. מישהו יודע מה ההבדלים בין כל שיטות הקידוד והאבטחה כדי שאני אוכל לדעת מה מתאים לי? כמובן שאני מתאר לעצמי ששיטה X יותר מאובטחת אבל גם יותר איטית... וכ"ו * האם ניתן לחייב אישור שלי לכל מחשב שמנסה להתחבר לרשת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by Green,

שלום יש לי בעייה כבר כמה חודשים האימיול שלי פשוט כל הזמן מוריד בסביבות ה30 אני מוריד הרבה קבצים ביחד ואני משתף ניסיתי כמה סוגים של אימיול (ליון,להלה,אורז,והמקורי) עכשיו אני משתמש בזה של להלה היתי בנטויזין ועברתי לבזק בינלומי וכלום לא ישתנה אני משתמש בראוטר אלחוטי של D-LINK יש לי HIGH-ID ואני מוריד קבצים נפוצים עם הרבה מקורות ומתחבר לריזורבק 2 מישהו יודע מה הבעיה או נפגש עם הבעיה הזו בעבר? אהה ואני על ADSL 1.5

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by Svideo,

הבנתי שמאוד לא מומלץ להשאיר אותו פתוח, הורדתי UTILITY קטן שיכול לסגור/לפתוח אותו - מה לא יעבוד אם אסגור אותו ? (גלישה/קאזה/מסנג'ר וכו') ? תודה

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  12. בימים האחרונים שמתי לב שכאשר אני מחובר לאינטרנט ושום תוכנה לא עובדת (גם לא ב tray), שמתי לב ששני המחשבים "עובדים" לחצתי אליהם ואני מוריד ומעלה מידע בקצב של קילו ביטיים בודדים. נכון שזה כלום אבל לפני כשבוע לא היה לי... בדקתי וירוסים וגם עם התוכנה NetLimiter שיראה אולי איזה משהו של Windows עושה את זה, אבל כלום הוא מראה לי 0 בגם בהעלה וגם בהורדה. אני מחובר לבזק בינלאומי 750KB אם זה משנה. מישהו יודע למה זה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by NyKoN,

יש לי מודם אלקטל שהפכתי כבר לפרו יש לי רשת גדולה- לכל חדר פה יש שקע ומשם זה מגיע לאיזה ארון ששם יש עוד שקעים מהשקעים האלה חיברתי כבלים להאב עכשיו השאלה זה- כשאני מחבר את המודם להאב דרך כניסה רגילה של מחשב- אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשבים/מודם? אם כן אז מה צריך לשנות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gshhar,

שלום. יש לי בבית רשת בין שני מחשבים עם האב,מודם אלקטל שמתפקד גם כראוטר. עכשיו,בחדר יש לי שני מחשבים לא נגעתי בהגדרות ככה שאני מעביר את הכבל רשת כל אחד מהם מתחבר יופי. עכשיו אני רוצה שגם המחשב השני שלי בחדר יהיה מחובר לכן קניתי כבל מוצלב וחיברתי אותו למחשב שמחובר ברשת(שמחובר להאב). אבל הוא לא מתחבר לאינטרנט. במחשב שלי שמחובר לרשת יש לי שני כרטיסי רשת(לוח-אסוס A7N8X דלוקס) וגם במחשב השני יש לי כרטיס רשת. דרך אגב-בכל שלושת המחשבים יש לי XP PRO . איך אני מסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  15. שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום קראת את האשכול המושקע של מנהל הפורום, אך עדיין ש לי בעיה. יש לי 2 מחשבים המריצים חלונות XP, ומחוברים בינהם בכבל רשת. המחשב הראשון מחובר למודם כבלים של מת"ב דיגיטל 750K בעזרת חייגן. ביצעתי שיתוף אינטרנט + קבצים. שיתוף הקבצים עובד מצויין, שיתוף האינטרנט - לא. הבעיה היא שבהחלט ניתן לגלוש באינטרנט במחשב הראשון, אבל אי אפשר במחשב השני ! הבעיה קיימת גם כאשר אינני משתמש חומת אש (בשום מחשב !) כתובת המחשב הראשון : 192.168.0.1 כתובת המחשב השני : 192.168.0.2 רואים אחד את השני ב "רשת שלי" וניתן לגשת אחד לקבצים המשותפים של השני (אבל זה לא קשור לשיתוף אינטרנט ) יש פינג תקין בין 2 המחשבים. שער ברירת המחדל במחשב השני הוא 192.168.0.1 ה …

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  16. שלום לכולם. למי שקרא את הת'רד הקודם החילפו לי כבר את הכרטיס שלא עושה בעיות. המצב נורא פשוט..... רשת אלחוטית של שני כרטיסי רשת. אני עובד עם השיתוף של XP. בלי פירוול המהירות זהה אפילו במחשב המשני... אין לי טענות על מהירות הרשת האלחוטית. אבל עם פירוול, ולא מזה איזה, לא עולים אתרים. יש פינגים מצויינים שאני בודק (20ms) אבל האתרים פשוט לא עולים...... ניסיתי את NORTON PERSONAL FIREWALL, ZONE ALARM PRO, KERIO, SYGATE..... וגם ניסיתי בחלק מהם לעשות הגנה ממש ממש מינימלית וזה לא עזר. למה הפירוולים רעים אלי? אולי להסתפק בפיירוול של אקס פי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by -=THE MUMMY=-,

שמעתי שיש עכשיו בבזק בינלאומי אבל להוא עולה 59 שקל לחודש השאלה שלי אם אני יקנה לבד את המכשיר אני יכול לעשות רשת ביתית אלחוטית ?. בלי תשלום כמובן???

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  18. ממאז ומתמיד אני מבטל את קרוטוקל QoS המוגדר למחשב/כרטיס רשת מסויים, אני יודע שהוא אמור לוודא דברים כגון אמינות הנתונים, הקצאת רוחב פס וכו', האם כדאי להשאיר אותו, הוא באמת מועיל ? והאם התשובה תשתנה אילו זו לא רשת בייתית, אלא רשת ארגונית גדולה מאוד ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. בעודי משוטט בפורום מצאתי אתר מעולה שהוא למעשה מאין מדריך המורה כיצד תוכל לנצל באופן מירבי את האינטרנט המהיר שלך. זה שיש לך אינטרנט "מהיר" לא אומר בהכרח שהוא באמת מהיר, נכון ? עשיתי כל מה שהוא אמר שם (טוב כמעט הכל) והכל עובד מצויין. עד היום ולא חוויתי שום בעיות עם זה,הכל חלק. (חשוב לציין, את כל השינויים שעשיתי אצלי עשיתי עוד לפני שבועיים. החלטתי לתת לזה תקופת "הרצה" לראות שלא צצות בעיות עם כל המודיפקציות). תהנו..... (ואם יש דעות וחוות דעת אשמח לקבל בנושא....) הקישור : http://cable-dsl.home.att.net/#Asymmetry

20. Started by ydyehuda,

שלום לכולם מחשב פנטיום-3 עם WIN_XP_PRO ועליו מודם PCI של ADSL מחשב פנטיום-4 עם WIN_XP_HOME על רשת מקומית PING ביניהם נענה בזמן נמוך מ-1ms אולם בשכנים ברשת אני לא רואה את שני המחשבים (ששיכים לאותה קבוצה group), כל מחשב רואה את עצמו בלבד. יש לכם רעיון? זה עבד לי עד שפירמטטי את השרת אינטרנט (העתקתי את כל המסכים ונראה לי שזה אותו דבר.....) בתודה מראש וחג שמח, יהודה

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  21. היתחברתי ליפני שנה לADSL ;D היה נחמד עד שהתחלתי להוריד ,היה ממש לאט (256) אבל סביר... ליפני חודש החלטתי להעלות ל750 ליפני שבוע הם ניזכרו שיש להם לקוח על סף טביעה מישפטית בגודל אסיה שצריך לחבר ל750 רק אז נירגעתי(5-10 טלפונים בשבוע)היום אני ממש על סף קריזה ופונה למומחים אנא הסבירו לי למה המודם המחו*בן שלי מיתנתק :'( כל 20-50 הדקות אני ממש מיתעצבן כשבאמצע מישחק אני מיתנטק וכולם חושבים שאני פשוט בורח(זה די מוריד את הדעה עליך אצל חבריך) אנא הסבירו אני מחובר דרך YES WOW המודם הוא חיצוני ומונח ישירות על המארז שלי יש לי 3פילטרים וכולם מחוברים לטלפון ואני לא מוצא שום הסבר הגיוני אנא מיכם האירו את עיניי ??? :-[ בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

אני משאיר להוריד מהו במירק אני חוזר מוזיז טיפה תעכבר *המחשב מתרענן* ואז הוא מתנתק ומופיענ לי הודעה שהאייסיקיו לא מחובר וההורדה מהמירק נפסקת ... מה גורם לו להתנתק ? איך מתנגדים ? ???

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by BlueZone,

היי אני רוצה להתחבר ל-ADSL 256K, אני גרה ביבנה. מי הם הספקים המהירים ביותר? (אינטרנט זהב, נטוויז'ן, ברק 013 וכו') תודה.

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by shay108,

שלום. אני מנסה לגשת למודם-ראוטר שלי (B-Focus 270PR) ע"י telnet כדי להפוך אותו לראוטר אבל אני מקבל את ההודעה הבאה: Could not open a connection to host on port 23: connection failed מצאתי את הודעת השגיאה הזו בדיוק ב- help של Windows אבל לא הבנתי איך לפתור אותה... יכול להיות שהפורט שלי חסום? אם כן (וגם אם לא...) מה עושים? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, הבעיה שלי קצת מורכבת אבל ננסה לעשות את זה צעד צעד: בינתיים הבעיה שהמחשב שלי אני יכול לגשת למחשב אחד ולשני לא. אבל, כשאני מנסה לגשת אליו דרך הכתובת הישירה \\10.0.03 אז אני כן יכול לגשת אליו! אבל כשאני לוחץ בשכנים ברשת פעמיים על השם של המחשב הזה אז הוא לא נכנס אליו ואמור שאין לי רשות. מישהו יכול לעזור? תודה

• 8 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.