רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף 100 מגה של חברת הוטנט או 12 מגה עם הכבל התת ימי של בזל בין לאומי? בעיקר להורדות גדולות הרבה יוטיוב בHD ומשחקים און ליין
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בקומה התחתונה ואין שם קליטת WIFI חשבתי אולי לעביר קבל אינטרנט שמחובר לראוטר למעלה ועם הראוטר שבקומה שלי להגדיר לו סיסמה והכל ואז הוא ישדר WIFI השאלה שלי אם זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אהלן, האם יש אפשרות לשלם חודש אחד עבור 20 מגה, לקבל מודם VDSL, ואחרי חודש לבקש להנמיך חזרה ל-10 מגה בלי להחזיר את המודם? וככה בעצם להישאר על טכנולוגיית VDSL עם תשלום ל-10 מגה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהפינג שלי מזעזע! גם לארץ וגם לאירופה(זה מורגש במשחקים כשאני משחק בשרתים שמאוחסנים בגרמניה\UK) פינג לישראל : http://www.speedtest.net/result/2087961787.png פינג לגרמניה(FRANFURT): http://www.speedtest.net/result/2087965754.png פינג ללונדון(GB): http://www.speedtest.net/result/2087967615.png הפינג דיי מזעזע לדעתי(חברים מקבלים באזור ה65-70),אני מחובר אצל בזק ו012,ברשותי מודם D-LINK,עוד משהוא ששמתי לב עליו זה שניראה שאני לא מקבל 15MB כמו שאני אמור(בתמונות רק בלונדון אני מקבל 15MB),אבל מבחינת מהירות הורדה,אני מוריד על 1.8MB\S בסטים,2.2MB\S בORIGIN ובטורנט גם באזור ה1.6-1.8 תודה מראש לעוזרים
-
אנו נכנסים לדירה חדשה(יד שנייה) 5 חדרים. איך דבר כזה נעשה? ומה העלויות? האם כל החוטים מתנקזים למקום אחד(איפה שהראוטר נמצא) וזהו?
-
- 7 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק עם בזק בינלאומי ראוטר DSL2650U ללא חייגן כיצד אני מגדירה בווינדוס ויסטה התחברות לפרוקסי תודה הסתדרתי. בשביל מה שיעשה חיפוש בגוגל: בכרום setting search proxy manage proxy lan settings enter ip ¡ port ok done ההודעות אוחדו.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, בבית יש לי נתב משולב עם מודם של חברת d-link דגם 6740u שקיבלתי מבזק, קראתי המון שנתבים משולבים אינם אמינים כל כך, האם נכון הדבר? אני חווה המון ניתוקים בתקופה האחרונה והאם הפרדה של הנתב והמודם ישפרו את הנושא? אם כן, אני מחפש המלצה למודם תומך VDSL. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט הכל כבר, הגעתי לדרייברים חלופיים שנקראים Atheros והתקנתי את הגירסה של Windows 7 64-bit כמו שיש לי והכרטיס נראה מותקן והכל בסדר אבל הוא לא מזהה אף רשת. אם אני מתקין את ה-Atheros של Win XP אז זה כן מזהה רשתות אבל עובד לאט ויש ניתוקים. אם אני עושה את הדיאגנוסטיקה של windows אז זה מזהה בעיה בדרייברים אבל ב-Device Manager הכל תקין.. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? זה כרטיס מאוד נפוץ ולא ברור לי למה הדרייברים המקוריים של TP-Link גם כן מותקנים כאוי אבל שוב, לא נמצאות רשתות באוויר גם איתם.. אני אובד עיצות, בבקשה תעזרו אם מישהו יודע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב NETBOX של 013 התומך עד תקן N. יש לי 2 מחשבים +כונן חיצוני המחוברים ברשת קווית ומחשב נייד המחובר באופן אלחוטי. למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי התומך עד מהירות 54MBPS. כאשר אני מעביר קבצים בין מחשבי הרשת הקווית מהירות ההעברה היא 10 מגהבייט לשניה בערך. כאשר אני מעביר קבצים מהמחשב הנייד דרך הרשת האלחוטית מהירות ההעברה היא 2 מגהבייט לשניה. האם זה תקין? מהירות ההעברה של המחשב הנייד לא אמורה להיות גבוהה יותר בערך פי 2 או 3? נתונים: המחשב הנייד קרוב מאד לראוטר (אם הייתי יכול לחבר חוטי הייתי עושה זאת, נגמרו היציאות בנתב). כרטיס Dell wireless 1397 mini-card Channel 1 signal:Excellent security:wpa2-psk
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מובר לאינטרנט 5mb עם תשתית של בזק ומודם rta1320a אני רוצה להקים שרת NAS בבית ולחבר עוד מחשב (ליצור רשת ביתית עם שני מחשבים ושרת NAS, אחרי הביקורת פה באתר על My Book Live אז אולי אותו...). הגבול העליון של המהירות חיבור לאינטרנט של המודם הוא בין 10Mbits/s לבין 15Mbits/s - זה אומר שזאת המהירות המקסמילית שאני אוכל לקבל בהעברה קווית בין מחשבים ברשת הביתית? אם לא מה המהירות שאני אוכל לקבל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי סוויץ' שמחוברים אליו 6 מחשבים, ובכבל אחד מחובר לראוטר. האם אפשר לחבר סוויץ' לראוטר בעזרת שני כבלים על מנת להימנע מצוואר בקבוק? כלומר - ערוץ עולה וערוץ יורד בנפרד, או שני ערוצים מקבילים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מצב קיים אני מחובר לאינטרנט בתשתית הוט. הנתב שלהם (Hotbox) כולל 4 פורטים של 1 גיגה, אבל ללא כניסת USB. בנוסף, יש לנתב אפשרות להתחבר לשרות Dyndns בלבד. שרות זה הוא בתשלום בלבד. יש לי AP של Trendnet מדגם TEW-638APB המשמש כ-Repeater. לרכיב זה רק פורט רשת אחד. יש לי גם נתב של TpLink מדגם 1043ND. לנתב 4 פורטים של 1 גיגה, USB ותומך FTP ומספר שרותי Dynamic DNS, אבל אינו תומך במוד עבודה של Repeater ללא גרסת חומרה של DD-WRT שלא עבדה בהצלחה. מטרה יצירת שרת FTP שיהיה נגיש מבחוץ ללא תלות במחשב דולק. במס' מחשבי משפחה, תותקן תכנה לסינכרון תיקיות ל-FTP וכך יווצר אתר DR. מצב עתידי המשך שימוש בראוטר של הוט וב-AP הנוכחיים. רכישת ראוטר אלחוטי שיוכל לשמש כ-Repeater ושניתן יהיה להג…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3578082,00.html מה אתם אומרים הלהיט הבא או שיפול בקול תרועה רמה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הלכתי לחנות לקנות ראוטר על מנת לנתב את האינטרנט באופן חוטי (עשיתי רשת חוטית בבית) בגלל הקרינה. אמרו לי שם שאין ראוטר עם כפתור כיבוי. קניתי אדימקס 6524 ועכשיו אני רוצה לדעת איך מכבים את האלחוטי (דרך ההגדרות ברשת). תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום. מאחר ואיני מבין גדול בנושא רשתות אני שואל פה את מה שחבר שלי שאל אותי ולא יכולתי לתת לו תשובה. לחבר שלי יש מודם+ראוטר שנמצא בסלון והוא רוצה להיתחבר אליו מהחדר שלו. מה הוא צריך בשביל לעשות את זה? איזה כרטיס רשת או כל דבר דומה לזה הוא צריך לקנות, ובאיזו צורה יהיה יותר קל לעשות זאת? מצטער שזאת שאלה של לא "לא מבין כלום", אבל אני בחרתי את החלקים במחשב שלו וגם הרכבתי לו אותו, אבל עכשיו יש לי הרגשה שהוא חושב שזה בגלל המחשב ושהוא שאל אותי על זה הוא התקיל אותי כי אני באמת בור בכל הקשור לרשתות. האם זה יתאים: http://ksp.co.il/?uin=11606 ?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
זה יוצר עוד רשת וירטואלית עם isolation או משהו? זה מתבצע באמצעות שרת מתווך? אני מתאר לעצמי שצריך להיות מחובר דרך tr69 כדי שכל הנתונים יעודכנו בנתב. אם מישהו כבר נרשם אשמח לתמונות מסך מתוך הראוטר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני רואה שבכל המצבעים החדשים והמרגשים(כן בטח) של בזק למהירויות גבוהות, נלוות גם התחייבות לרכישת/שכירת נתב VDSL, למשל: אני לא מעוניין להיכבל לבזק או חברה אחרת בדרך כזו או אחרת ואני גם מעדיף לרכוש "ציוד קצה" כזה או אחר לבד. הצרה היא, שאני לא מצליח למצוא נתבים "בעלי יכולת VDSL" - אז השאלה שלי היא פשוטה, מה האינדיקציה לכך שנתב כלשהו הוא "VDSL"? תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט מהיר 30 מגה של הוט. החיבור שלי הוא אלחוטי. באתרים שבודקים לי מהירות הורדה זה נראה שהכל תקין. אבל שאני מוריד קובץ טורנט באמצעות תוכנת יוטורנט הוא מוריד לי על 100KB בממוצע!! למה זה קורה???? אני אמור להוריד על איזה לפחות 2MB מהירות. אודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND, שזה הראוטר הראשי שמחובר למודם. קיבלתי ראוטר שלא בשימוש, דגם focus telecom -asus am 604g של בזק. נכנסתי להגדרות שלו ונסיתי להגדיר אותו כ AP שיגדיל את טווח הראוטר שלי, (תמונה) http://bit.ly/OYL3Zq לפי מה שהבנתי בטבלה למטה אני רושם את השם של הראוטר הראשי שאותו אני רוצה להגדיל לו את הטווח(אבל הוא גם מוגן בסיסמא שלא הבנתי איפה את זה אני קובע לו...) הראוטר של תקן N והראוטר שישמש כ AP זה תקן G זה בעייתי ? אשמח לקצת עזרה תודה רבה ! אור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בבוקר נדפקה לי לחלוטין התשתית אז זימנתי טכנאי הוט לסדר את זה. על הדרך אמרתי לו שיש לי פינגים גבוהים מהרגיל מול שרתים בחו"ל ואם אפשר לסדר את זה. הוא אמר שהבעיה באינטרנט שלי קשורה גם לזה והכל יסודר. הוא עשה את שלו והלך, בדקתי ושום דבר לא השתנה. בBF3 אני עומד על 100-180 פינג בשרתים אירופאים, כשחבר'ה ישראלים שמשחקים איתי יושבים על 60-80. בוודאות אין לי שום דבר ברקע שגוזל תעבורה. אני משלם 68 ש"ח להוט על תשתית ו39 ש"ח לחודש ל012 קווי זהב על חבילה של 12 מגה. זה מה שיוצא לי במבחן מהירות [באתר של 012]: Download Speed: 6626 kbps (828.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 993 kbps (124.1 KB/sec transfer rate) Latency: 13 ms אין לי מושג אם זה תקין. אם מישהו יכול להגיד לי מה גור…
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי מודםSIEMENS SL2 141, של בזק, הכל עבד טוב עד שאתמול המנורה של WLAN לא עובדת לי ככה שאין אינטנט אלחוטי איך מסדרים את זה<?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית ראוטר שמשמש כמה מחשבים, עכשיו הילדים הקטנים בד"כ גולשים ולוקחים לי רוחב פס נרחב בזמן שאני משחק, האם ניתן להקצות רוחב פס? החיבור הוא 15 מגה אגב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי חדר בממד של הבית, האינטרנט בבית הוא אלחוטי ואני קולט ברוב חלקי הבית את האות אבל בממד אני לא קולט כמעט בכלל. הראוטר נמצא בקומה העליונה אני יודע שיש כמה פתרונות, רפיטר, רשת חשמל, רשת טלפון אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה? ואיפה אפשר להשיג את המכשירים?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-