עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר אליו ישירות, המחשב השני מחובר דרך Wifi ב USB, מה הם העדיפיות שלו ברוחב פס, אם נגיד שנינו צורכים מי מקבל יותר והאם ניתן להגביל במחשב שלי את הצרכן השני. תודה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך משנים את כתובת ה IP בראוטר?????

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by sh3007,

הוט רוצים על מגדיל הטווח שלהם כ-500 שח .האם לקחת אוןתו או לקנות אחר ואיזה? בית של שתי קומות.מהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הוט מתקנאת הכבל התת-ימי של בזק בין לאומי (התוכי) וחותמת הסכם רב שנתי עם טמרס. מהכבל הזה עומדים להנות לקוחות הוטנט ולקוחות הוטמובייל. http://www.themarker.com/technation/1.2529560

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני צריך ראוטר( לא דחוף) כרגע יש אינטרנט 12 מגה בכבלים. לראוטר יחוברות 2 סמטפונים ומחשב נייד. http://www.gadgetar.com/cisco-linksys-x2000-modem-wireless-n-router-w-adsl2/

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. כידוע יש ניתן כבר להתקין אינטרנט מהיר בכבלים באזור ערוצי זהב ועוד מעט גם במת"ב ובתבל... אבל השאלה היא המחיר... שימו לב לזה: (מהירות ב- Bytes כמובן, עלות לפי קוי זהב, העלות בכל המקרים היא לחודש). אנלוגי - מהירות הורדה ממוצעת 5Kb/s, מהירות שליחה ממוצעת 3Kb/s... עלות - 100 ש"ח לנזק + 15-20 דולר לספק. חסרונות - תופס קו. כבלים חבילה I - מהירות הורדה 20Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 110 ש"ח לערוצי זהב + 20 דולר לספק. כבלים חבילה II - מהירות הורדה 100Kb/s, מהירות שליחה 13Kb/s... עלות - 120 ש"ח לערוצי זהב + 35 דולר לספק. WOW רגיל - מהירות הורדה 66Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 120 ש"ח לנזק + 30 דולר לספק. עכשיו תשוו את המודם הרגיל לחיבלה הראשונה של הכבלים ותראו שי…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כדי להוסיף את העמוד הנוכחי לסרגל הסימניות יש ללחוץ CTRL+D אך אני לא מוציא קיצר להסרת עמוד שכבר שמור בסרגל הסימניות. האם קיים קיצור כזה ? במידה ולא כיצד אני יכול לבצע את הפעולה בשיטה אלטרנטיבית אינטנט וכו' ? זה מיועד למקש MAKRO במקלדת שמאפשרת תכנות קוד עבור מקש או EXE של תוכנה\BAT וכו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם. אני תחקירן של תוכנית בערוץ "לוגי" בכבלים. הגיע אלי שאלה של ילד לגבי האינטרנט האיטי. השאלה היא: מדוע בעצם האינטרנט האיטי היה משמיע רעשים בעת התחברות לרשת? ומדוע אין את אותם רעשים ב-ADSL למשל? אשמח אם מישהו שמבין בתחום יוכל לענות לי על השאלה. תזכרו שזו שאלה של ילד, אז אם אפשר לקבל הסבר פשוט יחסית, אני אשמח. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הגיע המחשב נייד. המחשב הישן (2003) מכיל כ2 טרה של דברים (סרטים, סדרות, משחקים, פורנו) המחשב הישן לא מחובר למסך, אלא רק משמש לאכסן דברים ולהוריד דברים כדי לא לזבל את הנייד. למחשב הנייד יש 500GB. אני לא רוצה לשים עליו דברים. הראוטר האלחוטי יושב בארון חשמל. יוצא ממנו פורט 1 לחדר שלי. יש קליטה טובה (4 קווים) מהחדר בנייד. אם המחשב מחובר קווית, והנייד מחובר אלחוטית, לא קל לראות סרטים בHD. ובכללי להעביר דברים בין השניים עובר לאט רצח. תוצאה רצויה: מחשב ישן מחובר תמיד קווית. (להורדות כבדות, השתלטות מרחוק) אפשר להעביר דברים מהר בין השניים. פתרונות אפשריים: * לקנות האב זול ולשים אותו בחדר שלי ולחבר את שתיהם קווית כשאני רוצה לראות משהו\לשחק ברשת. * לחבר אותם בכבל מוצלב …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי שני מחשבים אחד עובד עם XP השני עם WIN 98. הכנסתי כרטיס רשת למחשב עם ה-98 ועכשיו אני רוצה לעשות רשת בין שני המחשבים. חיברתי את שני המחשבים עם כבל רשת אבל החיבור לא עובד. אני חושב שזה בגלל הכרטיס רשת שיש במחשב של הWIN 98. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לברר אם הוא באמת פועל. חוץ מזה התקנתי איזשהו דרייבר לכ.ר אבל אני לא בטוח שהוא מתאים...השאלה היא איך אני יכול לברר איזה דרייבר אני צריך לכרטיס רשת שלי? אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Yakirlv29,

באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה

13. יש לי בבית רשת של בזק בינ"ל עם 3 מחשבים, אחד מחובר ישירות דרך הראוטר SIEMENS S12-141 השני מחשב נייד ועוד מחשב נייח עם מתאם רשת USB אלחוטי. עד עכשיו הכל עבד בסדר כבר הרבה זמן אבל החל מהיום בבוקר המחשב עם המתאם האלחוטי לא מצליח לגלוש, אני מצליח להתחבר לרשת איתו וגם להכנס דרכו לממשק של הראוטר אבל לא מצליח לגלוש . שני המחשבים האחרים ברשת (הנייח עם הראוטר והנייד) גולשים בסדר הכל רגיל. חשוב לציין שבמחשב עם הראוטר נגעו בתוכנה TUNE-UP שונתנת כל מיני עצות לשיפור המחשב גם באינטרנט,יכול להיות שזה שינה הגדרות כלשהם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום מאז שעברתי לתשתית החדשה של בזק בינלאומי האינטרנט הפך להיות מאוד איטי מבחינת הזמן טעינה של דפי האינטרנט וגם יש פעמים שהאינטרנט רושם לי ש"לא ניתן להציג את דף זה " אבל עדיין האינטרנט מחובר,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

15. שלום לכולם! ובכן, השאלה עצמה בכותרת, אני אוסיף רק כמה פרטים. אני כרגע "תקוע" עם Edimax 7728In, שנכתב עליו בפירוש שהוא עובד עם ווידוס 7 64 ביט. אז נכתב, יש הרבה דברים שנכתבו, מעטים אלה שבאמת נכונים. היה לי מחשב עם ויסטה, עבד מצויין הכרטיס. פירמטתי אותו והתקנתי 7 64 ביט, ולא עבד. הדרייברים שבאו עם הווינדוס גרמו לכל המחשב לקפוא ולהתקע לעיתים תכופות, אלה שקיימים באתר החברה (שהם פחות עדכניי משום מה מאלה שמסופקים עם הווינדוס) עובדים לפחות, אבל אני נתקלתי המון בהאטה של האינטרנט (יש לי נתב בתקן N ואינטרנט 20 מגה. לפטופ בן 6 שנים שמחובר בתקן G מוציא 18 מגה במבחני מהירות, המחשב השולחני מוציא 3 מגה) ועד כדי איבוד מוחלט של החיבור (זה נע בין 4 קווי קליטה ל 0 קווי קליטה. מיותר לציי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ModChiP,

יש לי כבל של אינטרנט שהשחלתי בקירות. כרגע הוא מחובר מהראוטר ישירות למחשב בחיבור של 4 גידים. הכבל הוא CAT 5E. אני רוצה לפצל את החיבור הזה ככה שאני יוכל לחבר 2 חיבורים לשני מכשירים שונים(מחשב ועוד מחשב בקרבת מקום)- מאותו כבל שמגיע מהראוטר. איזה מוצר אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? חשבתי על דבר כזה- אבל הוא יקר ואני לא צריך 5 חיבורים. מה מוצר כזה ייתן לי? תודה רבה על היעוץ.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי צריך המלצה למודם שיתמוך בתשתית vdsl של בזק בחבילה של 40/3 מגה, יחובר לראוטר tplink wr 940 רכישה פרטית - לא דרך בזק , עדיפות לחנות בארץ אבל חו"ל גם אופציה, אין הגבלת תקציב אבל משהו שיעשה את העבודה שמודם אמור לעשות, לא פחות ולא יותר תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. הסיפור הוא כזה, אני מנסה להתחבר דרך המחשב הנייד שלי בעזרת כרטיס רשת (usb של tp-link) באופן אלחוטי, הכרטיס רשת מזהה את הראוטר אך אין ״גלישה״ כלל. על האייקון של האינטרנט פעם רשום ופעם לא - ״the DNS server isnt responding". דרך האייפון (5) והמחשב הנייד (מקבוק אייר) אני כן מצליח להתחבר ולגלוש. אני מבין שיש כאן איזשהי בעיה בהגדרות הפנימיות של הראוטר (שאופס ע״י reset) כי קראתי באינטרנט שזה עזר למישהו אך לשווא. חשוב לציין שאני מקבל את האינטרנט דרך כבל רשת של hot של בעל הדירה שלי והראוטר שייך לבזק (עדיין משלם עליו שקניתי לפני שנה וקצת והדגם שלו הוא: D-Link 2760u E1). אשמח מאוד לעזרה, אלירן. * כרטיס רשת אלחוטי - tp-link wn722n (קישור - …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מה הפתרון לחיבור רשת ביתית על שקעי החשמל כאשר בבית יש חיבור חשמל 3 פאזות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ras81,

שלום אני זקוק לכרטיס רשת. חשבתי על זה: Edimax PCI Gigabit Ethernet 10/100/1000 32Bit Lan Card Realtek Single Chip - EN-9230TX-32 האם הוא טוב? (אני צריך אותו למחשב ביתי לחיבור למודם אינטרנט) מה הכוונה של 32BIT? ראיתי שיש 64 האם זה משנה ? אם יש כרטיס יותר טוב ומומלץ אני אשמח לדעת תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. חג שמח אנשים (: לאחרונה אני מוריד על מהירויות נמוכות בטורנטים שיש בהם הרבה משתפים ... יש לי 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל ותשתית של Hot ... האם גם לכם ההורדות נהיו איטיות ב - P2P ?..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי ראוטר של 3COM, דגם 100-75. מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית, ובו הכל עובד תקין. הגדרתי הצפנת WPA, שמתי סיסמה של 20 תווים בדיוק ואישרתי הכל. הפעלתי את המחשב הנייד, וברשימת הרשתות, הוא זיהה את הרשת שלי. רשמתי סיסמה של הרשת כשנכנסתי אליה, והנייד מראה שהוא מחובר לרשת שהקמתי, אבל עם הודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה", ואין גלישה! ממה זה נובע? עריכה: במחשב הנייד, הפעלתי את האשף של "הקם רשת אלחוטית עבור משרד או בית פרטי" ומילאתי שם את כל מה שהאשף ביקש. זה יכול לעשות בעיות בחיבור לרשת שלי או בחיבור הנייד לררשתות אחרות? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 14:03:44 מצטער שאני מקפיץ, אבל הודעה עברה לעמוד שני.אף אחד לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? דרך אגב, המחשב הנייד כן מצליח ל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Blizz,

שלום, יש לי לאגים כשאני משחק ב-DOTA 2 ברשת שהופכים את המשחק לבלתי שחיק. במצב רגיל הפינג עומד על בערך 150ms והמשחק שחיק אבל כל דקה המשחק יכול לקפוץ פתאום ל-1000ms לכמה שניות. במצבים מסוימים הפינג הגבוה נמשך לזמנים ארוכים יותר או אפילו מסתיים בהתנתקות מהמשחק. התופעה הזאתי הייתה נפוצה בעיקר בסופישבוע אבל בשבועות האחרונים זה קורה בכל הימים בשבוע. התשתית היא DSL של בזק והספק הוא נטויז'ן. לפני כמה חודשים המהירות הייתה 15 מגה והעליתי אותה ל-40 בתקווה שהבעיה תפתר (היא לא נפתרה). יש לכם רעיונות למה יכול לגרום ללאגים? חשבתי להחליף ספקים ולבדוק באמצעות ניסוי וטעייה ספקים אחרים אבל הייתי מעדיף לנסות להתמקד בבעיה לפני כן.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אורח elran
    Started by אורח elran,

אני מחפש דרך להוסיף נק' חיבור לאינטרנט בחדר השינה שאין בו קו של בזק וחשבתי לשים home plug בחדר הזה. הראוטר נמצא בסלון ואני רוצה שבחדר השינה יהיה חיבור ישיר למודם, הבנתי שהום פלאג זה הפתרון למצב הזה. יש אחד מומלץ לקלוט 40 מגה במרחק של 60 מטר ללא קירות? והאם ישנה דרך עדיפה מהום פלאג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by aviram20,

שלום לכולם יש עניין שאני צריך בו הבהרה קצרה מאחר ואני לא ממש מבין בנושא יש לי איזה מודם מעפן מלפני 4 שנים משהו כזה שעד היום עבד טוב ואני גולש בו והוא עובד סבבה ומהיר .. שאלתי היא כזאת כאשר אני מחבר את המחשב לאינטרנט הוא מראה לי שאני מחובר במהירות 1.8 משהו.. ממה שהבנתי מהספקית שלי זה שיש לי אפשרות לשדרג את המודם בחינם.. האים זה נחוץ והאם זה כדאי ויעלה את מהירות הגלישה באינטרנט את הדפים שנפתחים וביכלל .. המחשב שלי עובד מטוס ממש אני לוחץ על האייקון שניה אחת הוא בגוגל כנ''ל לגבי כול האתרים טוען סרטים בשניה .. אך אני רוצה יותר מהר ממה שעכשיו אז כמו ששאלתי .... אשמח אם תאירו את עניי בנושא ...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים