עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kalda01,

מחפש המלצה למצלמת IP ביתית שמסוגלת לשלוח התראה במייל או SMS כשאר מזוהה תנועה בחדר בה היא מותקנת. חשוב שיהיה ניתן להפעיל כשיוצאים מהבית בצורה קלה וגם לשלוט מרחוק דרך הטלפון הנייד.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by bennunz,

הי... יש לי ראוטר d-link di524 אלחוטי... ואני מנסה ליצור סיסמא כך שרק חברי הבית יוכלו להכנס... ולא יהיו מסתננים מבחוץ ... הצלחתי לעשות זאת בעבר אבל עכשיו משום מה אני לא מוצא תא הפונקציה הזאת ... עזרה בבקשה תודה לכל העוזרים והמתעניינים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ModChiP,

יש לי כבל של אינטרנט שהשחלתי בקירות. כרגע הוא מחובר מהראוטר ישירות למחשב בחיבור של 4 גידים. הכבל הוא CAT 5E. אני רוצה לפצל את החיבור הזה ככה שאני יוכל לחבר 2 חיבורים לשני מכשירים שונים(מחשב ועוד מחשב בקרבת מקום)- מאותו כבל שמגיע מהראוטר. איזה מוצר אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? חשבתי על דבר כזה- אבל הוא יקר ואני לא צריך 5 חיבורים. מה מוצר כזה ייתן לי? תודה רבה על היעוץ.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by assaf990,

א. מחפש מדריך מפורט וטוב. ב. כשאני בא לשנות את מאפייני ההתקשרות שלי כדי שיתמוך בחיבור למרחוק, אז אי אפשר להתחבר לאינטרנט (מחובר דרך HOT וברק013) ג. כשאני נכנס למחשב אליו אני רוצה להתחבר, אני יודע שצריך לדעת את האי פי שלו. ומה עוד? גם את שמו כפי שמופיע בהתחל>השורה הכי עליונה בפס הכחול?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, אני רוצה ליצור אפשרות להתקשרות בין שני המחשבים על מנת להעביר קבצים ולשתף אינטרנט. המודם הוא ALE130 במחשב בעל מערכת הווינדוס 2000 יש כרטיס רשת על בסיס לוח האם 8KDA3J ובמחשב עליו יש ווינדוס 98 יש כרטיס של REALTEK מבוסס על RTL8139D הבנתי שיש לי שתי אפוציות לחיבור 1. עם כבל מוצלב, ואז המחשב הראשי יצטרך לפעול כדי שהשני יכול להתחבר לאינטרנט 2. בעזרת ראוטר שיעבור 24 שעות ויחסוך את פעילות המחשב השאלות הן ככה: 1. איזה ראוטר מומלץ, ומה הציוד הנוסףף שאני צריך? (בהנחה כמובן שאני מעדיף חיבור חוטי, ולא אלחוטי) 2. איזה הגדרות נדרשות בכל אחד מהמחשבים (ניסיתי למצוא ברפרוף בפורום, אבל הרוב מדבר עם XPים למיניהם) תודה רבה, שחר

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by doraam,

קיבלתי הצעה מהם להחליף אותו מ6740U, אתם אומרים כדי? מה אתם אומרים עליו עדיף מ6740?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by olegu,

אני מאוד רציתי להתחבר לערוצי זהב וחיכיתי לאינטרנט המהיר שנתיים רציתי להשתתף בניסוי אבל הם לא נתנו לי :'( :'( :'( :'( . אחרי שהם קיבלו אישור התקשרתי אליהם ורציתי להיתחבר לאינטרנט המהיר אבל לתדהמתי מי שדיברה איתי בטלפון אמרה לי שאין תשתית באזור קרית גת לאינטרנט המהיר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ושהתשתית תוקם בשנה הקרובה :'( :-/ ??? :bash: :asthanos: היתקשרתי עוד כמה פעמים וכולם אמרו לי את אותו הדבר :-/ :-X למרות שערוצי זהב מספקים בקירית גת טלויזיה בכבלים מזה 6 שנים ואני מנוי בערוצי זהב דיגיטלי. וערוצי זהב התחייבו לספק אינטרנט מהיר בכל מקום שיש תשתית כבלים (בעצם כל הארץ) האם צריך איזה שהיא תשתית מיוחדת כמו ADSLב שצריך מרכזיות בכל 4 ק"מ איך שאני יודע אז לא! וח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ExploiT,

שלום כולם אני הולך בקרוב לקנות לוח אם האחד יש לו כרטיס רשת של 10/100/1000 כלומר גיגה לאן ולשני 10/100 כלומר רגיל מה ההבדל בינהם אני הולך לעשות בבית רשת עם רואטר לכבלים שיש לו תמיכה ב10/100/1000 האם היו הבדלים בעיות משהו?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by silky,

עשיתי ב 159 ש"ח לחודש + חודשיים ראשונים חינם(~132 ש"ח לחודש בממוצע). האם הדיל שהשגתי נחשב לוקרטיבי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by alex15,

הבאתי אותו לא מזמן לפני שבוע וכבר יש הרבה הרבה ניתוקים ואתחולים בראוטר כאילו אני עכשיו גולש עוד 2 דקות אין אינטרנט ועוד 5 דקות יש אינטרנט וזה מעצבן אותי . אני חושב שצריך לעדכן את הראוטר . ראיתי שבאתר פיקוק מחשבים יש את את הגרסה של 1.58 אבל לי יש את ה 1.62 אז הלכתי לאתר העולמי וראיתי שיש את ה V1.76 וגם יש את ה 1.76 איזה מהן להתקין אם צריך ? וראיתי ששם הקובצ בא בקובצ ZIP צריך להוציא את הקובצ שבתוכו כדי לעדכן או לא ? האם אתם חושבים שצריך לעדכן או לא ? אתם חושבים שהבעיה תיפתר ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by malcolmx9,

לא משתמש בדואר הזה, אבל לקוח ביקש ממני את כתובת שרתי הדואר של וואלה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל/וואלה! למישהו יש מושג מה כתובת השרתים שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by baz0r-,

אתמול בערב התחילה לי בעיה מעצבנת, שחלק מהאתרים פשוט לא עובדים, בעיקר אתרים מחו''ל. נניח Ynet וHwzone עובדים מעולה אבל אתרים אחרים פשוט לא עובדים, הם אפילו לא טוענים אלא ישר מוציאים הודעת שגיאה. הדפדפן הוא Firefox אבל הבעיה גם בIE. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by cobmetal,

ברשותי חיבור של 100mb כאשר המודם מחובר ישירות למחשב המהירות בבדיקות קרובה ל100 . כאשר אני מחובר אלחוטית דרך ראוטר של לינקסיס e1000 המהיורת בסביבות 20mb . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, אני צריך נתב לבית בן 2 קומות כאשר הנתב ישב בקומה העליונה. הסתכלתי על כמה אופציות: 1. TL-WR841ND - באייבורי אמרו שהנתב חלש מדי בשביל 2 קומות. 2. TL-WR841HP - על זה המליצו בחנות במקום ה 841ND. 3. TL-WR941ND - אותו מחיר כמו של הקודם, האם עדיף? ל 941 יש 3 אנטנות של 3dBi ול 841HP יש 2 אנטנות של 5dBi, לכן אני לא יודע מה עדיף. אם יש משהו אחר שמומלץ אשמח לדעת, תודה!

16. שמתם לב שבשבוע האחרון בערך הייתה האטה בגלישה או שזה רק אני ???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by viperain,

שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. קניתי 2 כבלים של CAT 6 ethernet cable . של בלקין. בעקרון מה שאני צריך זה : 1. הזרמת תכני HD והעברת קבצים ושיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים. שאחד מהם מחובר ברשת אלחוטית לרשת. 2. חיבור סטרימר למחשב והזרמת תכני HD בממהירות גבוהה לא קרטועים. מה מתאים מה אני צריך? האם הכבלים מתאימים מה הבדל בין הכבל הנ''ל שקניתי לבין כבל מוצלב?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני מחובר אליו ישירות, המחשב השני מחובר דרך Wifi ב USB, מה הם העדיפיות שלו ברוחב פס, אם נגיד שנינו צורכים מי מקבל יותר והאם ניתן להגביל במחשב שלי את הצרכן השני. תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי, אז ככה, אצלי בבית קיים מודם אלחוטי של בזק N600 ובנוסף מודם VOIP יעודי של 012. כיום המודם VOIP נפטר אחרי עבודה של למעלה מ10 שנים. אני רוצה להשתמש בפונקציית VOIP של המודם האלחוטי של בזק ולנצל אותו. בזק לא רוצים לתת תמיכה מאחר ואני לקוח של 012, ו012 לא יכולים לתת תמיכה למודם אלחוטי של בזק. להסרת הספק, אם אני אפנה ל012 ואבקש מודם חדש הם יתנו לי מודם אלחוטי חדש עם פונקציית VOIP בתוספת תשלום חודשית של 10ש"ח. וזה מיותר כי יש לי אחד כזה של בזק. אם אני אפנה לבזק ואעבור אליהם אז אני אשלם יותר על קו טלפון ביתי על בסיס אינטרנט ממה שאני משלם ל012. אני יכול לרכוש מודם VOIP יעודי חדש אבל אני קודם רוצה לבדוק אם אני יכול להשתמש במכשיר…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by pini k,

שלום, בקרוב אני עובר דירה, ושוקל לחבר את הדירה החדשה לבאנדל של אקספון. כאמור, אקספון לא מספקים מודם ועלי להביא אחד אישי. לפי קריאה בפורום הבנתי כי מודם\ראוטר משולב מומלץ הוא הTP-Link TDW9980 ושהמכשיר עדיף על המכשיר שאקספון מציעים בהנחה. בחיבור הנוכחי אני משתמש בראוטר TL-Link WR1043ND (בן ~4 שנים). האם קיימת אפשרות לרכוש רק מודם ולהתחבר? האם זה משתלם ועדיף על ה-9980? תודה, פיני

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Hapasan,

אני מנוי בבזק+בזק-בינלאומי ושדרגתי לאחרונה ממהירות 5 מגה ל-15 מגה. אני עובד עם מודם+נתב Simens SL-141 שהוגדר כמודם בלבד, ונתב Linksys WRT160N. הנתב עובד בסיגנל Mixed ובתדר 6. ניסיון לשחק עם ההגדרות האלה הוביל להתנגדות מצד הראוטר/ירידה באיכות החיבור. כשאני בודק מהירות הורדה דרך אתרי בדיקה שונים, אני מקבל מהירות של 15 מגה. לעומת זאת, כשאני מנסה להוריד משרתים של Rapidshare אני מקבל מהירות שעומדת על 1MB/s (כלומר, מהירות שמתאימה ל-8 מגה אאל"ט). זה לא קרה במהירות 5 מגה. במהירות 5 מגה קיבלתי מהירות של 600kb/s דרך שרתי Rapidshare. למישהו יש רעיונות? תודה, הפסען.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. כידוע יש ניתן כבר להתקין אינטרנט מהיר בכבלים באזור ערוצי זהב ועוד מעט גם במת"ב ובתבל... אבל השאלה היא המחיר... שימו לב לזה: (מהירות ב- Bytes כמובן, עלות לפי קוי זהב, העלות בכל המקרים היא לחודש). אנלוגי - מהירות הורדה ממוצעת 5Kb/s, מהירות שליחה ממוצעת 3Kb/s... עלות - 100 ש"ח לנזק + 15-20 דולר לספק. חסרונות - תופס קו. כבלים חבילה I - מהירות הורדה 20Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 110 ש"ח לערוצי זהב + 20 דולר לספק. כבלים חבילה II - מהירות הורדה 100Kb/s, מהירות שליחה 13Kb/s... עלות - 120 ש"ח לערוצי זהב + 35 דולר לספק. WOW רגיל - מהירות הורדה 66Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 120 ש"ח לנזק + 30 דולר לספק. עכשיו תשוו את המודם הרגיל לחיבלה הראשונה של הכבלים ותראו שי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Eden 6600,

חיברתי דונגל USB WIFI של חברת TPLINK למחשב נייד מסוג IBM X32 מפורמט אחרי שהורדתי והתקנתי את הדרייברים נפתח לי החלון שמראה לי את הרשתות WIFI שבסביבה, הבעיה היא שהמחשב לא מוצא שום רשת אני צריך להתקין עוד משהו חוץ מהדרייבר של הדונגל עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.