עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה המודם הטוב יותר כיום שיעבוד היטב עם נתב במהירות של 16 מגה ומעלה? הדיעה הרווחת היא שמודם מוטורולה השחור SB5100 הוא הטוב ביותר. הבנתי שלאחרונה נכנסו לשוק גם מודמים של סיסקו (אשר כנראה מיועד לדוקסיס 3 - 32 מגה ומעלה) מודם של חברת אריס ומודם אטלנטה, מה ידוע לכם הטוב יותר והאמין ביותר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. קניתי 2 כבלים של CAT 6 ethernet cable . של בלקין. בעקרון מה שאני צריך זה : 1. הזרמת תכני HD והעברת קבצים ושיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים. שאחד מהם מחובר ברשת אלחוטית לרשת. 2. חיבור סטרימר למחשב והזרמת תכני HD בממהירות גבוהה לא קרטועים. מה מתאים מה אני צריך? האם הכבלים מתאימים מה הבדל בין הכבל הנ''ל שקניתי לבין כבל מוצלב?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by alex15,

הבאתי אותו לא מזמן לפני שבוע וכבר יש הרבה הרבה ניתוקים ואתחולים בראוטר כאילו אני עכשיו גולש עוד 2 דקות אין אינטרנט ועוד 5 דקות יש אינטרנט וזה מעצבן אותי . אני חושב שצריך לעדכן את הראוטר . ראיתי שבאתר פיקוק מחשבים יש את את הגרסה של 1.58 אבל לי יש את ה 1.62 אז הלכתי לאתר העולמי וראיתי שיש את ה V1.76 וגם יש את ה 1.76 איזה מהן להתקין אם צריך ? וראיתי ששם הקובצ בא בקובצ ZIP צריך להוציא את הקובצ שבתוכו כדי לעדכן או לא ? האם אתם חושבים שצריך לעדכן או לא ? אתם חושבים שהבעיה תיפתר ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by malcolmx9,

לא משתמש בדואר הזה, אבל לקוח ביקש ממני את כתובת שרתי הדואר של וואלה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל/וואלה! למישהו יש מושג מה כתובת השרתים שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום חברים, יש לי את הנתב הנ"ל,והוא תומך עד 300mbps,וב-MIMO. יש לי שני כרטיסי רשת מדגם :Edimax EW-7717Un,שתומכים באותם נתונים בדיוק. במחשב אחד יש Win7,ואני מקבל קצב שידור של 150mbps. במחשב השני יש WinXP SP3,ואני מקבל קצב שידור של 54mpbs. השאלה היא למה? מישהו פה פעם אמר לי,שהכרטיס שלי רק קולט ב-300,ולא משדר ב-300,אבל למה המחשב עם ה-XP מקבל מהירות של תקן G? משהו חסר לי?(פאצ'ים למינהם?) משהו אחר? דרייברים וקושחה מעודכנים. בתודה מראש, יוחאי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by qwerty1987,

המטרה היא לסנכרן דו-כיוונית באופן אוטו' קבצים בין נייח לנייד, ושהגישה לקבצים תהיה מוגנת ע"י סיסמא. הבנתי ש-FTP זו הדרך הכי טובה לעשות זאת. כיצד אני מבצע את השיתוף בפועל? (לסנכרון אדאג אח"כ) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ron533,

שלום, קיבלתי נתב לינקסיס WRT 1900AC שנרכש באוסטרליה. ואני לא מצליח להתחבר בחיבור עם חייגן. אני עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל, עד עתה הייתי מחובר עם הוטבוקס 2 כמודם וראוטר TP LINK , (בתצורת חייגן L2TP) הסיבה לחייגן ולא חיבור קבוע היא איכות הקו שהשליכה על שיחות וידאו שאני עושה, עם חייגן (ניתוב דרך בזק) איכות הוידאו הייתה גבוהה יותר לעומת ללא חייגן. כעת החלפתי את ה TP LINK בראוטר החדש, ואני לא מצליח להתחבר ולמשוך כתובת. מוזר שבכתובת השרת אין אפשרות להכניס host name, אלא רק IP (שהיה לי). לאחר ניסיונות רבים עם התמיכה של בזק/הוט - עברתי לחיבור ללא חייגן (הגדרת DHCP) ונוצר חיבור תקין. כעת שוב איכות הוידאו פחות טו…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by EzE126,

שמעתי הרבה דברים טובים על הנתב האלחוטי של 3com מדגם 3CRWE554G72 והחלטתי לקנות. כשהגעתי לחנות(skypc) המוכר שאל אם זה לכבלים או adsl. אמרתי כבלים והוא אמר ש3com לא ממליצים על הנתב שלהם לכבלים ועדיף לקחת את ה- wbr-3406tx level1 שהוא אותו מחיר ואותם נתונים. אני שואל האומנם? לקחתי את ה-level1 אבל עדיין לא פתחתי את הקופסא. אנא מכם עיזרו לי להגיע לאמת... בנוסף הבחור אמר שהדגם הספציפי של 3com ה-g72 הוא טוב אבל כבר לא מייצרים אותו ועכשיו הדגם החדש הוא g75 שהוא פחות טוב. להישאר עם ה-level1 או לחזור ולקחת את ה-3com?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by AGK,

שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי ראוטר 824 של נט גיר. מעוני שמצלמת הרשת שחברתי תשדר לרשת את התמונה. התוכנה של המצלמה רושמת שצריך לפתוח ורט 85. איך עושים זאת תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. האם יש לשרת DNS כזה או אחר השפעה על קצב הגלישה / הורדה ? האם להסתפק בברירת המחדל של הספק .... או ... להשתמש בזה של גוגל או OPENDNS ? שאלה נוספת: מתי משתמש זקוק ל DDNS ? באילו מקרים ? למה זה משמש ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. ראיתי המלצות על שתי כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן USB ואני מתלבט איזה מהם לקנות, אשמח לשמוע חוות דעתכם. אפשרות מספר אחד - Cisco AE1200 אפשרות מספר שתיים - D-LINK DWA 160 Xtreme N יצויין כי ברשותי מודם ראוטר משולב של חברת TPLINK. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by 1111,

טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב. יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר. עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי! מה לעשות?!?!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by pini k,

שלום, בקרוב אני עובר דירה, ושוקל לחבר את הדירה החדשה לבאנדל של אקספון. כאמור, אקספון לא מספקים מודם ועלי להביא אחד אישי. לפי קריאה בפורום הבנתי כי מודם\ראוטר משולב מומלץ הוא הTP-Link TDW9980 ושהמכשיר עדיף על המכשיר שאקספון מציעים בהנחה. בחיבור הנוכחי אני משתמש בראוטר TL-Link WR1043ND (בן ~4 שנים). האם קיימת אפשרות לרכוש רק מודם ולהתחבר? האם זה משתלם ועדיף על ה-9980? תודה, פיני

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי בעיה אצל מכר שכל כמה ימים הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט. כשהוא מנסה להתחבר דרך חייגן עם מודם\ראוטר של Aztech הוא מקבל שגיאה 678(ADSL). בכל מקרה, הגעתי אליו לפני שבוע לאחר שגם טכנאים של בזק לא הצליחו לפתור את הבעיה וטענו שהבעיה היא במחשב לאחר שהצליחו להתחבר לאינטרנט עם מחשב נייד משלהם. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי וקיבלתי את אותה השגיאה. לכן, החלטתי להיכנס אל הראוטר ולבדוק את ההגדרות שלו. נכנסתי ל- Quick Start וכנסתי שם משתמש וסיסמה נכונים לאחר שאלו היו Default ולחצתי על Connect. למרה הפלא האינטנרט עבד ואף לא היה צורך בחייגן. היום שוב קיבלתי שיחה ממנו ושוב הבעיה קרתה. היום היה אצלם שוב טכנאי של בזק ושוב הוא טען שהבעיה היא במחשב מכיוון שהצליח להתחבר לאינטרנט עם המ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שמתם לב שבשבוע האחרון בערך הייתה האטה בגלישה או שזה רק אני ???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by olegu,

אני מאוד רציתי להתחבר לערוצי זהב וחיכיתי לאינטרנט המהיר שנתיים רציתי להשתתף בניסוי אבל הם לא נתנו לי :'( :'( :'( :'( . אחרי שהם קיבלו אישור התקשרתי אליהם ורציתי להיתחבר לאינטרנט המהיר אבל לתדהמתי מי שדיברה איתי בטלפון אמרה לי שאין תשתית באזור קרית גת לאינטרנט המהיר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ושהתשתית תוקם בשנה הקרובה :'( :-/ ??? :bash: :asthanos: היתקשרתי עוד כמה פעמים וכולם אמרו לי את אותו הדבר :-/ :-X למרות שערוצי זהב מספקים בקירית גת טלויזיה בכבלים מזה 6 שנים ואני מנוי בערוצי זהב דיגיטלי. וערוצי זהב התחייבו לספק אינטרנט מהיר בכל מקום שיש תשתית כבלים (בעצם כל הארץ) האם צריך איזה שהיא תשתית מיוחדת כמו ADSLב שצריך מרכזיות בכל 4 ק"מ איך שאני יודע אז לא! וח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dagandlerx,

שלום לכולם, אני לקוח 018 כבר כמה שנים, ורוצה לעבור לחבילות החדשות שלהם במסגרת הרפורמה באינטרנט. בשיחה איתם הבנתי שהם מציעים למתחברים לחבילות החדשות אפשרות לקנות נתב במחיר מוזל דרך באג (290 במקום 400) השאלה היא מה איכות הנתבים המוצעים, והאם ניתן למצוא טובים יותר או באיכות דומה במחיר זול יותר (כי באג הרי מלכתחילה לא ידועים במחירים שוברי שוק) שני הדגמים במבצע הם: Dlink DSL-6740U Kasda KW5212 VDSL (שזו חברה שלא שמעתי עליה בחיים) אם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם אשמח לשמוע. ראיתי כבר את הרשימה בNETCHEIF אבל אין שם שום ביקורת אלא רק רשימה של דגמים תואמים... זה לא אומר לי הרבה. אני צריך מודם שרכיב הנתב בו איכותי מספיק עבור סטרימינג באיכות גבוהה בWIFI. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by no_way,

אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?

21. Started by club_501,

אני מעוניין לחבר מחשב שולחני עם מחשב נייד בעזרת כבל usb חברתי את הכבל מה עכשיו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני קונה לפטופ חדש, ומעוניין שיהיה לי זמינות קבועה של אינטרנט (למקרה שאין WiFi) יש לי 2 אופציות: אופציה 1: להתחבר ל-Nokia E71 שלי עם Nokia PC Suite דרך USB/Bluetooth, ודרכו לגלוש באינטרנט. אופציה 2: להוסיף 500 ש"ח ולרכוש מודם 3G ללפטופ, ואז להתקין בפנים סים נוסף (מה העלות של סים נוסף בסלקום?) האם יש הבדלים מבחינת המהירות? האם יש שיקולים אחרים לכאן ולכאן?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Dude29,

שלום, מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות לחבר מדפסת HP 5610 לרשת ביתית, ע"י חיבור המדפסת למתאם USB 2 Ethernet ודרכו כבל רשת לHub. האם חיבור בצורה הזאת יעבוד ויאפשר למחשבים נוספים בבית שמחוברים דרך הHub לראות את המדפסת ולהדפיס/לסרוק דרכה? *(המדפסת לא מגיעה עם כרטיס רשת מובנה ולכן יש צורך במתאם USB לכרטיס רשת) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי אנשים. בקרוב אני אחבר את הרשת שלי, כבר יש לי את רוב החלקים ויש כמה דברים שאני צריך לדעת.. הרשת נועדה לשתף שני מחשבים ולאפטופ לאינטרנט מהיר שיהיה מחובר למחשב הראשי. החלקים שאני אשתמש בהם: נקודת גישה אחלוטית> D-Link DWL-5000AP כרטיס רשת> Realtek 8029 Based 10/100 כרטיס רשת אלחוטי לנייד> D-Link DWL-A650 כרטיס רשת אלחוטי למחשב 2> D-Link DWL-A520 סוויטצ'> Linksys EtherFast Workgroup Switch 10/100 5-Port מודם> Alcatel SpeedTouch כבלי רשת> 3 - לא יודע איזה. טוב את כל אלה יש חוץ מהכבלים, ומספק כח שחסר לי למחשב השני.. כל החלקים של הרשת האלחוטית מסוגלים להגיע עד 70Mbps, תלוי במרחק. הנה תרשים של התכנון איך הכל יתחבר: אני יודע שהנקודת גישה צר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם. רכשתי מודם C1000A של CenturyLink ולאחר שהצלחתי להתחבר דרך טריפל C נתקלתי בבעיית walled garden (גן סגור) שלמעשה מנתבת כל דף שאני גולשת אליו לעמוד רישום של החברה ללקוחות אמריקאיים. איך מתמודדים עם הבעיה הזו? האם יש דרך לבצע disable לפונקציה הז? יש לציין שאני לא מעוניינת להתחבר לראוטר נוסף, הרי רכשתי את המודם הזה מתוך כוונה שישמש לי גם כראוטר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.