עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, לפני כמה שבועות התקנתי בבית רשת אלחוטית של 3COM והיא עובדת בסדר. אבל עכשיו אני לא יכול להכנס להרבה אתרים ומקבל שגיאה: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. אני מחובר דרך ADSL וקווי זהב. הבעיה לא קרתה לפני התקנת הראוטר. ניסיתי לשנות את הDNS בהגדרות של הראוטר וגם לא עזר. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים מראש.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by avivlevy,

היתי רוצה להשוות עם מישהו שיש לו חבילה של 1.5M ולראות כמה הוא מקבל פה http://us.mcafee.com/root/speedometer/testing.asp קיבלתי 130K חשוב! שלא יהיה עוד דף חוץ מהדף שעושה את הבדיקה והטסט לא עובד עם FF רק עם IE מחכה לתוצאות

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  3. יש לי קיר אחד שהוא מבטון ומחשב שני בגובה של 10-15 מטר מעליי, ראשית נראה לי שהאופציה האלחוטית לא אפשרית, החשמלית והטלפונית לא בשבילי ונגיד שבחרתי באופציה החוטית בתעלות, השאלה אם אוכל להשתמש באלקטל שלי 510 מוסב לנתב בלי האב או סוויץ, רק עם שתי כרטיסי רשת אצלי ואחד אצל אחי, המהירות תהיה 10 ביט, או שיש אפשרות ליותר? בעיה שניה אצלי אם אצטרך כבל מוצלב או רגיל בכרטיס רשת השני מהמחשב שלי,שיחובר אל כרטיס הרשת של אחי ואצטרך להגדיר הגדרות מיוחדות? וכמה תאורטית אם ארצה מהירות יותר גדולה, תעלה לי חומרה של שני כרטיסי רשת של ג'יגה+מודם עם סוויץ מתאים שתומך בג'יגה מהירות וכמובן כבלים באורך שלפחות 35 מטר שתומכים בג'יגה? תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כשרק הזמנתי אינטרנט ניגשתי לבזק סטור לקבל את המודם שלי ושאלו אותי איזה מודם אני רוצה רשת או USB ששניהם "בחינם" עכשיו כשאני רוצה רוצה לעבור ל מודם רשת עקב וינדוס 64 ביט וסיבות נוספות הבני צונזר האלה מבקשים ממני 140 שקל! על מה?! האיתי מבין עם היה מצורף למודם כרטיס רשת נוסף אבל בישביל להחליף מודם 140 שקל? למישהו יש דרך להחליף למודם רשת? איזה קומבינה או משהו?נמאס לי מ USB הרשת הרבה יותר טוב ממנו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אממ,שלום אני חדש באתר וכל זה...אבל זה לא קשור P: ... אז תראו הבעיה שלי היא שהאימיול מוריד לי לאט ...לאט מאוד.. ויש לי לאוו איידי...והאינטרנט שלי מהיר הוא אחד וחצי מגה.. אמרו לי שהבעיה היא בזה שיש לי רשת בבית של שני מחשבים ...והמחשב שלי הוא המחשב שהראוטר עליו...אז אני לא יודע איך לתקן את זה.... ואם זה נחשב לווארז אז אני ערוך או משהו רק תגידו למרות שאימיול היא תוכנה חוקית....P: בכל מקרה אחד אני מעלה את המהירות להייג אידי אמרו לי משהו אם פורטים ואני לא מבין בכל העסק ... עזרה ...?

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  6. כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבדוק איך החיבור שלכם לאותם סרברים שנחוצים לי. 195.56.172.118 216.89.225.158 בבקשה תכתבו את הנתונים הבאים אני יתן לכם דוגמא ADSL 750K חברה ברק. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Administrator>tracert 195.56.172.118 Tracing route to 195.56.172.118 over a maximum of 30 hops 1 27 ms 23 ms 23 ms barak-6-lns-3.barak.net.il [212.29.206.140] 2 23 ms 24 ms 22 ms 212.29.206.142 3 22 ms 22 ms 26 ms 212.29.206.68 4 24 ms 24 ms 22 ms 212.150.234.93 5 119 ms 121 ms 121 ms 212.150.232.238 6 115 ms 119 ms 118 ms 212.150.232.150 7 109 ms 116 ms 121 ms ge-3-0-…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש, התקנתי XP, עשיתי חיבור ל ADSL עם מודם רשת. יש לי חיבור רשת onboard: הלוח - Gigabyte K8NF-9. הבעיה: אחרי שה XP עולה: (האיקונים על ה DESKTOP , והסמן נהיה חץ רגיל), אני לא יכול לפתוח את ה dialup connection ל ADSL. כלומר, אני עושה דבל-קליק עליו, ולא קורה כלום- רק אחרי יותר מדקה הוא עולה. אותה תופעה קורה אם אני מנסה לעשות "מאפיינים" למחשב שלי, או לפתוח את התפריט: התחל-> Connect To. במשך הדקה הזו, המחשב ב IDLE, ההרד-דיסק לא קורא, ואני יכול להריץ תוכניות. אין לי וירוסים/תולעים/MALWARE... רק אחרי שעוברת דקה, הפיירוול שלי עולה, ואני יכול להעלות את ה dialup connection ל ADSL. ניסיתי לעשות: uninstall לפיירוול uninstall לאנטי וירוס עדכון BIOS עדכון דר…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by MATTAN,

ברשת שלי יש שני ראוטרים שמחוברים אחד לשני אחד הוא אלחוטי והשני הוא מודם ראוטר שמקבלים מבזק b-focus 312 עכשיו המחשב שאני רוצה לפתוח עליו את השרת מחובר לראוטר האלחוטי כי הוא היחיד בעל יותר מיציאה אחת אז עכשיו איך אני גורם לראוטרים לעבוד בצורה שבה השרת יוכל לעבוד כלפי חוץ אני מיתכוון לאינטרנט ולא רק לרשת הפנימית ,ניסיתי מלא דברים בהגדרות של הראוטרים ולא הצלחתי לעשות כלום אז אולי תוכל לעזור לי נ.ב שרת זה יהיה שביל הקהילה המצויינת שיש פה ב-hwzone לאחר שיופעל ישמש בתור מקום אחסון לקבצים שתרצו להעלות לפורום וכולי'

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  9. יש לי אינטרנט בכבלים 750k. הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה לי Firewall, ושהיה לי Adsl היה מותקן לי Zonealarm והכל עבד מעולה. אבל עברתי לכבלים ויש לי בעיה מעצבנת מאוד. התקנתי מחדש את הWindows (לא בגלל זה) והתקנתי Zonealarm. ושהוא שואל איזה חיבור יש לך אני עונה לו Cable. מה שקורה זה שפשוט הFirewall לא נותן להיתחבר לאינטרנט שהוא מכובה הכל עובד מעולה. ניסתי לבחור את כל האפשריות בZone alarm אפילו בAdsl כמובן שזה לא עזר. שתי שאלות: 1.מישהו מכיר איך אני יכול לפתור את זה? 2.איזה Firewall אחר אתם יכולים להמליץ לי עליו אם אני לא יוכל לפתור את הבעיה הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Posford,

רציתי לדעת, מניסיון אישי של החבר'ה כאן. איזה ספקית עדיף בחיבור 1.5MB. Netvision או ברק 013? ההבדל במחירים הוא שברק רוצים 39 ש"ח, ונטוייז'ן רוצים 49 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם! אני מכיר מישהו, או יותר נכון הכרתי מישהו מבוגר, שפרץ לשרתי DNS של חברת אינטרנט כלשהי (אני לא מציין איזו כדי לא לתת רמזים לגבי הבנאדם). מתישהו הם תפסו אותו אבל זה לא העניין. העניין הוא ששאלתי אותו מה לעזאזל נותנת לו פריצת השרתים (חוץ מסתם כיף וניסיון ;D) והוא ענה לי שזה נותן לו מהירות חיבור גבוהה יותר... עכשיו מה הקשר בין שרתי DNS שסה"כ ממירים בין כתובת מספרית לכתובת הכתובה באותיות לבין מהירות החיבור לאינטרנט? אני אשמח אם מישהו יועיל בטובו להסביר לי. תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  12. יש לי כרגע בבית מנוי אינטרנט עם מודם אחד ושני מחשבים כאשר המחשב עם המודם מביא אינטרנט למחשב השני דרך כבל מוצלב של 10 מטר ...... עכשיו אחותי קונה לה מחשב ללימודים שמצריך גם חיבור אינטרנט מה אני עושה עכשיו ?? צריך ציוד ייקר לא ? (כל עוד זה עד 2 מחשבים זה לא בעיה ) צריך ראוטר ? נטבים ?... אני לא רוצה שזה יפגע לי בפינג אני משחק המון ברשת .... עכשיו ראיתי אצל חבר שלי לדוגמא שכאשר אח שלו בא אליו הוא מביא את המחשב עם המודם שלו ופשוט מחבר את המודם לקיר ויש לו חיבור זה אומר ששני מודמים מאותו בית יכולים לעבוד יחדיו אז התקשרתי להוט לשאול מה אני יכול לעשות והם אומרים שאני יכול אבל זה עולה לי תשתית !!!!!! (כולה מודם מסכן) אז שאלתי אותם אז מה קורה אם אני קונה ממישהו יד שניה הם טוע…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nati86,

שלום לכולם! האם יש אפשרות לבטל את פונקציית הNAT מהראוטר? בלי כל הפתיחת פורטים. שיהיה כמו חיבור רגיל וישיר לאינטרנט.. תודה מראש לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. אני בדרך להקמת רשת אלחוטית בבית ואני מתכנן לקנות ראוטר של D-LINK 624 יחד עם כרטיס רשת תואמם שלהם.... ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות או שיש מוצרים יותר מומלצים....אז אם יש למישהו נסיון והוא יכול לשתף אותו איתי אז אני יודה לו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  15. אני לא מתכוון לעשות רשת כי בנתיים יש לי רק מחשב אחד אני רק שואל האם יהיה ניתן לעשות רשת כזו: שתי מחשבים שניהם אם חלונות XP PRO אחד אם כרטיס רשת שני לא מודם Terayon TJ715 חשבתי אולי על רשת שאחד מהם סרבר (במקרה שלי זה יהיה המחשב החזק והוא יהיה מחובר כל הזמן) והשני קליינט (זה המחשב ללא כרטיס הרשת אלה רק USB) האם ניתן לבצע זאת? אין טעם לפרט איך עושים את זה איזה תוכנות צריך כי זה רק שאלה של תיאוריה. ואם לא אז תגידו האם יש עוד שיטו לעשות רשת בין בני המחשבים הנ"ל (במקרה ולא ניתן לעשות רשת כל עוד לשני איך כרטיס רשת תגידו ואני יקנה כרטיס רשת) תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. היי לכולם לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים. יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה. השאלות שאני מעלה בפניכם: 1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. 2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. בתודה מראש לכל העונים שי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עד עכשיו הייתי מחובר לכבלים בלי חייגן אז כל מה שעשיתי זה לחבר את כל המחשבים לסוויץ' וגם את המודם ככה היה לי אינטרנט לכל המחשבים. עכשיו עברתי לבזק ואני עם חייגן, חיברתי את המודם לסווץ' התקנתי את הדיסק של המודם במחשב שלי התחברתי הכל עבר טוב יש לי אינטרנט במחשב. אבל, בשאר המחשבים אין. מה שאני מנסה לעשות בכלל הוא הגיוני? או שאני חייב לחבר את המודם למחשב אחד להתחבר ושהוא ישתף לכולם אינטרנט דרך הסוויץ'? כי אם ככה יש לי בעיה כי יש מחשב אחד שהוא פועל תמיד ואליו המודם לא יכול להגיע ובמחשב שהוא כן יכול לא פועל תמיד, בגלל זה הפתרון של המודם כבלים עם הסוויץ' סידר לי את הבעיה..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Family Net@013 רשת ביתית אלחוטית המחברת את כל המחשבים לאינטרנט המהיר האמיתי של 013 ברק יתרונות הרשת האלחוטית: * גלישה מהירה מכל המחשבים ברשת בו-זמנית. * שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מכל מחשב ברשת. * שיתוף והעבר של קבצים בין המחשבים. * פתרון אבטחת מידע מסוג Mac address Filtering* במסגרת השירות, המקצוענים של 013 ברק, ידאגו לפתרון מלא הכולל את התקנת הציוד, הגדרות, הרשאות גלישה מכל עמדה ואבטחת המידע על גבי הנתב, אצלך בבית. להזמנת השירות חייג ****** הפתרון הזה לא מספיק לטעמי, ואני ממליץ לכל מי שמשתמש רק בו להוסיף גם הצפנת נתונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by magus972,

שלום לכולם התחברתי היום לראוטאר מודם של SWEEX דגם ANNEX A ואני לא מוצא בו את ההגדרות של הפאיר ואל הייתי מעדיפ לבטל אותו אפילו אם מישהו יודע איך כי כרגע הוא חוסם לי פנויות שלא אני יזמתי וזה שם אותי במצב גרועה ביותר בכל מה שקשור לשיתופ קבצים הנה המאניו הכללי שלו, אולי זה יעורר זיכרון חבוי אצל מישהו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by nore0,

תמיד שאני נכנס אל גוגל הוא באנגלית אני נכנס לאפשרויות שפה שם עברית וזה לא נישמר מישהו יודע מה הבעיה כי זה מעצבן כל פעם להחליף ת'שפה

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by Libby,

היי... אני כבר במצב מצמרר של לחיצה על כל הכפתורים ללא הבחנה... איך אני מוחקת את כל הלינקים המופיעים ברשימה הנגללת של כתובת האינטרנט למעלה?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  22. יש לי ראוטר של DLINK 614 פלוס. אני מחובר לאינטרנט זהב דרך כבלים. אני עובד עם אי מיול עם תוכנת NET LIMITER שמגבילה את פס הרוחב היוצא, ככה אני "מרמה"את האי מיול שאני מוציא 13, אבל לא משנה. לבעייה- שאני עובד עם האי מיול, ועם התוכנה שמגבילה פתוחה ברקע, אחרי 20 דקות הראוטר מתנתק, וצריך לחבר אותו מחדש שיעשה חיוג,ואז הכל עובד, ואז שוב אותו סיפור... שאני עובד בלי התוכנה, ורק אי מיול, כל האינטרנט נופל והמודם לא מסתנכרן יותר מ 5 שעות ! כל זה לא קורא ללא אי מיול ואין בעיה בראוטר, ויש לציין שבעבר הרחוק זה לא היה קורה בכלל... יש לי הרגשה שאחת החברות מפילה בכוונה..... זה נכון? מה הבעיה פה? ואיך פותרים אותה.....? תודה

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by doreiny,

שלום לכולם לחברה שלי שי אינטרנט בכבלים והיא משתמשת בלינוקס יש לנו הרבה בעיות ניתוקים כנראה כתוצאה מהחייגן של נטויז'ן בכל אופן רציתי לדעת אם לכבלים יש איזשהו מודם שהוא גם נתב או שאפשר להפוך אותו לכזה.. תודה לעוזרים.:]

24. Started by -neo-,

שלום, מישו פה מכיר במקרה לאן שופ באיזור המרכז? תודה לעוזר!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.