רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי רשת אלחוטית עם נתב של בזק TNN siemens SL-2-141 האינטרנט בשני המחשבים עובד מצוין (גם האלחוטי וגם זה שמחובר בכבל). הבעיה שאני לא מצליח לגשת למחשב אחד מהמחשב השני. אני בודק באתר את הכתובת IP של כל אחד מהמחשבים והוא מחזיר לי בשניהם את אותו מספר (כנראה המספר של הנתב עד כמה שאני מבין). קיצר, אני צריך הסבר קצר והדרכה קצרה. אני מבין קצת במחשבים אז לא צריך הסבר לפרטים, אבל עם הרשתות האלחוטיות אין לי עוד היכרות. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הבא : Check Point ZoneAlarm Z100G ניסיתי להכנס ל GATEWAY אבל אני צריך סיסמה ואני לא יודע אותה... ניסיתי ADMIN admin וכל מני כאלה... לא ממש עזר... אני יודע שאפשר לשאול בתמיכה טכנית, אבל קיוויתי שאולי מישהו יודע את ה DEFAULT או משהו כזה, כדי שאוכל לעשות זאת מהר יותר... תודה, יואב
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בתצורת AP. מחשב מארח בעל חיבור לאינטרנט שהוא הAP ועוד מחשב שמתחבר למחשב הראשון. הכל עבד יופי עד שקיבלתי את האייפון שלי וניסיתי לחבר אותו לרשת האלחוטית ולגלוש באינטרנט. האייפון הצליח להתחבר לרשת אבל הוא קיבל אייפי שמתחיל במספרים 169 שלפי מה שהבנתי זה אומר שהוא לא באמת מתחבר ויש בעיה. שוטטתי ברשת וקראתי שצריך להגדיר שרתי DNS ועוד כמה דברים אבל זה רק הרס וכעת אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב השני וכמובן גם דרך האייפון. מה בדיוק אני צריך להגדיר ואיך? IP GATEAWAY DNS ומה עוד? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
רציתי לשתף את חבילת הגלישה שיש לי בסלולרי, דרך הנתב הביתי, למספר מחשבים ניידים וקבועים. עשיתי את הניסוי הבא: - הפעלתי במכשיר הסלולרי את ה Wifi Hotspot - קינפגתי את הנתב הבייתי ( TP-LINK TL-WR841N ) כ bridge של ה hotspot בתקווה שכך אקבל גישה לאינטרנט בכל התחנות המחוברות לנתב. (עשיתי בעבר בהצלחה bridge על-גבי wifi בין שני נתבים רגילים). זה לא עבד. האם זה אפשרי ? או שאני חייב נתב 3G כדי לתקשר עם ה hotspot הסלולרי ?
-
האם יש הבדל מבחינתי? מבחינם איכות גלישה או רוחב פס? האם יש הבדל מבחינת הספק? יש לו את אותם היכולות לספק לי גם ב L2TP וגם ב PPTP? תודה וחג שמח.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה ביומיים האחרונים -עד עז הייתי מוריד ב 12 לשנייה קבצים שזה מהירות מעולה -אני מוריד מ SEEDBOX שיש לי באירופה אבל פתאום אני מוריד קובץ זה מתחיל במהירות מקסימלית ופתאום יורד ל מהירות של 1.5 לשנייה שזה כמו מהירות של 12 מגה התקשרתי להוט והם כמובן אמרו שהכל תקין עכישו אם אני מוריד קובץ באתר בדיקה של בזק בין לאומי http://2.i014.net/Check1.html אז המהירות היא יציבה על 13 לשנייה וזה לא יורד וגם בבדיקת מהירות בהוט המהירות היא תקינה מה לעזעזל יכול להיות הבעיה?? האם הם עושים משהו עם ההורדות מחו"ל ? עד לפני יומיים הכל היה מעולה עכשיו יש לי 2 מחשבים וניסיתי עם ראוטר ובלי ראוטר והתוצאות אותו דבר
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מנכ"ל משרד התקשורת נשמע הבוקר מעט לחוץ וקצת יומרני, ובניגוד למה שקרה עם חברות הסלולר, הוא עוד לא התעמת עם וועד העובדים של בזק שהוא כמובן בעל השפעה במרכז הליכוד. לאור זאת מעניין יהיה לראות מה תהיה התגובה לאיום על פירוק החברה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001032235
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של DLINK 614 פלוס. אני מחובר לאינטרנט זהב דרך כבלים. אני עובד עם אי מיול עם תוכנת NET LIMITER שמגבילה את פס הרוחב היוצא, ככה אני "מרמה"את האי מיול שאני מוציא 13, אבל לא משנה. לבעייה- שאני עובד עם האי מיול, ועם התוכנה שמגבילה פתוחה ברקע, אחרי 20 דקות הראוטר מתנתק, וצריך לחבר אותו מחדש שיעשה חיוג,ואז הכל עובד, ואז שוב אותו סיפור... שאני עובד בלי התוכנה, ורק אי מיול, כל האינטרנט נופל והמודם לא מסתנכרן יותר מ 5 שעות ! כל זה לא קורא ללא אי מיול ואין בעיה בראוטר, ויש לציין שבעבר הרחוק זה לא היה קורה בכלל... יש לי הרגשה שאחת החברות מפילה בכוונה..... זה נכון? מה הבעיה פה? ואיך פותרים אותה.....? תודה
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו בכבל רשת לראוטר שמחוברים אליו עוד שני מחשבים. כשאני מוריד קובץ כלשהו בהורדה ישירה המהירות די איטית, המהירות של האינטרנט היא 1.5 וההורדה עומדת כמעט באופן קבוע בלי קשר לסוג השרת שאני מוריד ממנו על 50KB, אבל.. כשאני מוריד מהתוכנה אזוראוס אני מקבל קצב הורדה כמעט קבוע של 185KB. מה אני צריך לעשות כדי לקבל הורדה ישירה בקצב מקסימלי? עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את זה: (כדאי להתקין את זה, יש מצב שזה יעזור לי?) http://www.start64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=942&Itemid=104 אני חייב לציין שאני בדר"כ מוריד מאתרים כמו FileFlyer, Rapidshare.. ובראפיד אני משתמש פרמיום. חוץ מזה, אל תתיחסו לזה שיש עוד שני מחשבים מחוברים, כי כשאני מוריד …
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לא מזמן העברתי את המחשב שלי לחדר אחר ושמתי לב שה IP של המחשב השתנה לפני ההעברה, ה IP היה קבוע למשך שבועות זה מביא אותי לשאלה, לפי מה ה IP נקבע?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס_7 ומחשב נייח עם וינדוס XP. עשיתי רשת ביתית, כמובן שדאגתי שיהיו באותה קבוצה, ובנייד אישרתי לו בהגדרות מתקדמות להתחבר עם מחשבים אחרים ולשתף וללא סיסמא וכו'. בנייח שיש לי וינדוס XP המחשב מזהה את המחשב הנייד (שמחובר באופן אלחוטי - ועובד מצויין) כחבר באותה קבוצת עבודה. אבל במחשב בנייד אני לא רואה את המחשב הנייח. אני משתמש בנתב של בזק D-Link DSL-2650U. מה יכולה להיות הבעייה ? (השתדלתי לתת את כל הפרטים)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם ראוטר SIEMENS SL2-141 מבזק רציתי לשאול איך אני הופך אותו לתפקד כמודם בלבד כי יש לי ראוטר בבית ואני מעוניין להשתמש בו
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מידע\תוכנה. איך לאחד שני קישורי אינטרנט פעילים לקו אחד ? כלומר: אם יש לי חיבור ADSL 2Mbit וגם חיבור כבלים 1.5Mbit איך אני מאחד אותם לקו אחד מהיר ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. עד היום היה לי BR-6204Wg ששבק חיים היום לאחר שנה אחת של שימוש מה שאיכזב אותי לחלוטין. מה שמאלץ אותי עכשיו לקנות ראוטר חדש, אני מחבר לראוטר בכבלים את הPS3 ואת המחשב, באלחוטי את הiPod, עם המחשב אני מוריד / מעלה המון המון במיוחד עם הuTorrent מה שאומר שאני צריך שהראוטר שאני אקנה יעמוד בעומס של הרבה חיבורים בו זמנית (מה שהBR-6204Wg דיי כשל בו, ברגע שהuTorrent היה פתוח לא יכולתי לגלוש באינטרנט), בנוסף אני צריך שיהיה טוב מאוד לגיימינג לPS3, הבנתי שהWRT54GL של Linksys מאוד טוב בעבודה מול הPS3, אבל הוא לא תומך בN. בעקרון עיינתי ברשימה הזאת והבחירות שלי הצטמצמו לWRT54GL שעובד טוב מאוד עם הPS3 ממה שקראתי ברשת או ה BR-6524N שתומך בתקן N וMIMO אבל מניסיוני המר עם Edimax קצת קשה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול עשיתי פירמוט למחשב ומחקתי הכול כולל את ה-Local area conncetion ולאחותי יש מחשב והיא גולשת חופשי יש לי XP ולוח אם MSI 0A90 מאיפה אני יכול להשיג את ה-Local area connection כי הוט רוצים על זה 200 שקל.... ואיך מתקנים את זה בבקשה...? תעזרו לי כמה שיותר מהר אני יודה לכם מאוד ליעד
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם.. יש לי בעיה במחשב... יש ברשותי שתי מחשבים בבית.. אחד נמצא בחדר אחד והשני בחדר לידו. המחשב הראשון מחובר לאינטרנט ע"י מודם של הוט וכאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני אני מחליפה בין הכבלים כלומר מחברת לנתב את הכבל של המחשב השני שנמצא בחדר השני. ההתחברות עבדה עד לפני כמה ימים שפירמטתי את המחשב וכשהתקשרתי ל012 בכדי שיורידו לי את החייגן נתקלתי בבעיה. הבעיה היא שברגע שבאים להקליד את השורה של הכתובת בדפדפן ( בדף של האינטרנט בשורה שבה מכניסים את הכתובות). זה לא נותן לי אפשרות וכתוב לי:internet explorer could not open the search page. מה אני אמורה לעשות בכדי שכן יתאפשר לי לכתוב כתובת??.. מקווה שמישהוא יצליח לפתור את בעייתי.. ספיר
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש ראוטר שיכלול שרת VPN פנימי אמיתי אשר יוכל לתמוך בבין 25-50 משתמשים ויתן אפשרות להתחברות לרשת קטנה מרחוק. דעתכם על : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124160 ואשמח לכל המלצה, עצה וכיוון.
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת utorrent להורדת תכנים מהאינטרנט והתוכנה הייתה עובדת מצויין ואף יותר מכך , אלא שלפתע התוכנה עצרה מלכת וכל קובץ שאני מנסה להוריד , גם קפצים בתפוצה גבוהה מאוד לא יורדים ולא די בכלך אלא שאני גם רואה שהתוכנה לא משיגה פרטים על הקבצים ( כלומר לא מתחברת אליהם כלל ) ולמי שמכיר את utorrent אז הקבצים שאני מבקש להוריד הסימן שלידם הופך לאדום ( במצב רגיל הוא כחול ) ביטלתי את ה fire wall ועדיין העניין תקוע אשמח לעזרה בהקדם !!! ???
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. נמאס לי מראוטרים של בזק ולכן החלטתי לקנות אחד בעצמי. חשוב לי שלא יהיו ניתוקים ושהראוטר יתפקד לפחות במשך שנה. נתקלתי בשני אלו: linksys wag120n edimax ar7284wna האם הם טובים? האם ה-linksys מצדיק את התוספת מחיר? האם יש ראוטרים טובים יותר רמה/מחיר דומים? האם הם יכולים לעבוד בתקן n ו-g במקביל? תודה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לקוח של הוט + בזק בינלאומי ראוטר - TP LINK WR541G הרשת הביתית שלי בנויה משלושה מחשבים (שלושתם עם XP) ועבדה תקין במשך יותר משנה. בשבוע האחרון היו לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט לפרקי זמן משתנים (הבעיה לא בתשתית או בספק, כי כשחיברתי את המודם ישירות לאחד המחשבים, האינטרנט עבד כראוי) היום האינטרנט נפל למספר שעות. המחשבים עדיין ראו אחד את השני ברשת ותיקשרו באופן תקין, אך הגלישה באינטרנט נפלה. אחרי משחקים רבים ראיתי שכאשר מחוברים לראוטר שני מחשבים, הגלישה באינטרנט תקינה, אך כאשר אני מחבר את המחשב השלישי, אני לא יכול לגלוש באינטרנט (אך עדיין המחשבים מתקשרים אחד עם השני) זו בעיה חדשה, עד היום שלושתם עבדו בסדר גמור. יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית פרטנר פייבר 500 ג'יגה. הנייד שלי והפלאפון (iPhone x) מזהים את הרשת של ה-5G אבל המחשב הנייח אליו מחובר כרטיס רשת (בחיבור USB) מסוג Alfa AWUS036H לא רואה את הרשת הזו אלא רק את ה-2.4G. יכול להיות שהכרטיס לא תומך ?
-
- 8 תגובות
- 7.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, לאחר כמה שנים טובות בתשתית הכבלים וספק בב"ל, אני מעוניין לעבור לADSL בעיקר בגלל המחיר שהכבלים דפקו לי.... יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1) האם המעבר מומלץ? 2) כיום אני בלי חייגן. האם ניתן לשמר את המצב בתשתית ADSL? 3) מה עדיף לי לקחת מבזק: מודם או ראוטר? בהנחה שיש לי ראוטר שאני מאוד מרוצה ממנו. 4) בהמשך לשאלה הקודמת, איזה דגם של מודם/ראוטר מוומלץ? 5) ראיתי שיש לבזק את הNGN. האם זה שווה משהו? 6) פעם היתה בעיה של קרבה למרכזיית בזק. האם הבעייה עדיין קיימת? אם יש לכם הערות, חוות דעת וביקרות ונקודות נוספות שלא חשבתי עליהן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם וערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשת שלי יש שני ראוטרים שמחוברים אחד לשני אחד הוא אלחוטי והשני הוא מודם ראוטר שמקבלים מבזק b-focus 312 עכשיו המחשב שאני רוצה לפתוח עליו את השרת מחובר לראוטר האלחוטי כי הוא היחיד בעל יותר מיציאה אחת אז עכשיו איך אני גורם לראוטרים לעבוד בצורה שבה השרת יוכל לעבוד כלפי חוץ אני מיתכוון לאינטרנט ולא רק לרשת הפנימית ,ניסיתי מלא דברים בהגדרות של הראוטרים ולא הצלחתי לעשות כלום אז אולי תוכל לעזור לי נ.ב שרת זה יהיה שביל הקהילה המצויינת שיש פה ב-hwzone לאחר שיופעל ישמש בתור מקום אחסון לקבצים שתרצו להעלות לפורום וכולי'
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שיש דבר כזה אבל כשהתקשרתי לספקית שלי (בזק בינ"ל) הם אמרו לי שאין דבר כזה. מישהו יודע ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי (סנטרינו) בצורה אלחוטית למחשב הדסקטופ שלי לשם שיתוף אינטרנט וקבצים. לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב הדסקטופ שלי. אני מחפש משהו לא יקר אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. הכרטיס יכול להיות בטכנולוגיה B (לא צריך G). אבל מה לעשות אני לא כל כך מבין בסוג החומרה הזה ולכן קשה לי לבחור כי ההיצע הוא די גדול. המועמד הטוב ביותר שלי כרגע הוא ה- D-Link AirPlus DWL-520 שנראה לי בסדר גמור, והבנתי שדי-לינק הם חברה מצוינת. אני ממש לפני רכישה אבל אני לא אקנה לפני שאשמע מה אתם חושבים על הכרטיס, אם יש לו חסרונות והאם כדאי לחפש אחד אחר. דרך אגב הכי זול שהצלחתי למצוא אותו היה 219 ש"ח (למרות שבבאג ואופיס דיפו הוא הרבה יותר יקר ואין לי מושג למ…
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-