רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר מגדיל טווח אחד בבית ואני רוצה להוסיף עוד אחד. האם זה בעייתי 2 מגדילי טווח מבחינת התנגשות ביניהם וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מלפני כחצי שעה, קו הטלפון שלי "מת" וה ADSL נשאר מסונכרן. הדבר האבסורדי הוא שה ADSL נשאר מסונכרן (כלומר, יש עוד שמץ של מתח העובר בקו הטלפון), אבל הקו מת! (מרימים את השפופרת ואין שום דבר). התקשרתי ל166, הזעיקו טכנאי, אני עדיין מחכה... לבינתיים, נתוני הסנכרון הממש מגוחכים של האלקטל (איבדתי כ5 מגהביט מיכולת הקו, לטובתם שזה יחזור ל10.5 כפי שהיה קודם לכן), להנאתכם : Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 5972 kbit/sec Attainable Atm rate : 5536 kbit/sec Used line rate : 2168 kbit/sec Fast used Atm rate : 1856 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec Rel.…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברתי ראוטר של netgear 1000. אליו חיברתי פיזית כונן חיצוני שהפך להיות "כונן רשת". השאלה: איך אני יכול להגביל תקיות בכונן הרשת ולתת להם הרשאות שונות כך שלא כל אחד יוכל להיכנס לכל התקיות? בתמיכה של בזק הם אומרים שזה לא ניתן. יש למישהו מידע?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר מקומות שמוכרים ציוד תקשורת של סיסקו יד שנייה ? אני צריך בעקרון 2 מתגים 2524 ואולי 2 רוואטרים 2620 עם 2 יציאות WIC ניסיתי את ALLTRADES אבל הם יקרנים בטירוף... על נתב כמו דנן שצוין לעיל הם רוצים מעל ל-200 דולר בעוד שבאיביי רוצים משהו כמו 100 דולר.....
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם .. היום התקשרה אליי אשת מכירות מאוד נחמדה של נטוויז'ן והציעה לי לעבור אליהם במחיר מאוד אטרקטיבי .. שאלתי אותה אם זה בלי חייגן והיא אמרה שזה בלי .. סבבה אמרתי לה שהיא יכולה לנתק אותי מ012 ונרשמתי לנטוויז'ן .. אחרי יום שלם שאני מחכה ואין שום דבר חדש .. מהירות רגילה דרך IP של 012 .. דיברתי עם נציג טכני של נטוויז'ן והוא אמר לי שאצלהם החיבור לאינטרנט זה רק דרך חייגן .. עכשיו .. אני לא רוצה חייגן .. אני שונא חייגנים .. לפי ניסיון ומה שאני יודע .. חייגן פירושו חיבור יותר איטי ... ויותר ניתוקים ובעיות עם האינטרנט .. זה נכון ? בכל מקרה .. לנטוויז'ן באמת יש חיבור אינטרנט רק עם חייגן ? מה הבעיה לעשות חיבור ללא חייגן ? אם אין להם ללא חייגן אני אבטל את הניתוק מ012 ואחזור אליה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו ניסיתי לעשות רשת לפי המדריך (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29725;start=msg272298#msg272298) ולא ממש הצלחתי אז אני יפרט על המחשבים ומה הבעיה אז יש לי שני מחשבים(בשניהם אקס פי) ואני מחבר אותם בכבל מוצלב ללא אב או שמהו אחר רק כבל רשת מוצלבב הקיצר עשיתי כמו שכתוב ולא עבד תשאלו מזה לא עבד אז אני יענה לכם: אם אני עושה ב cmd פינג ואת ה ip של המחשב השני אז הוא מזהה אותו) (אבל אם אני הולך לworkgoup אין שם שום מחשבבב) ולמרות ששיתפתי בשתי המחשבים קבצים אי אפשר לראות אותםםםם יש לכם מושג מה הבעיה?? עכשיו במהלך המדריך הזה שעשיתי היו לי דברים לא כלכך ברורים שאולי שם הבעיה 1)אחרי שאני משתף קובץ כתוב שצריכה להופיע יד בצבע כחול הקיצר…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 5 מחשבים ברשת בעיקרון 1 עם ציפסט B760 השני עם ציפסט H110 השלישי עם ציפסט Q67 הרביעי עם ציפסט H61 והחמישי H55 , המחשב B760 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב ה 2 הרשת 1 גיגה עובד המחשב השלישי Q67 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב הרביעי והחמישי לא משנה מה אני עושה ה 1 גיגה לא עובד בקושי 500 מגה מקבל גם ב H55 וגם ב H61 עכשיו על הנייר הם תומכים 1 גיגה אבל בפועל זה מגיע ל 500-600 גג !!! רוב הזמן הרבה פחות בין 100-300 מגה , יכול להיות שציפסט ישן מגביל את המהירות של הכרטיס רשת ? כי אפילו החלפתי מעבד למשהו חזק יותר והחלפתי כרטיס רשת כלום לא עזר ויש לי כבל 6A אז הכבל זאת לא הבעיה עזרה בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש חיה כזאת appliances של pfSense מומלצים שכוללים בתוכם רכיב אלחוטי, וסוויץ' של מספר פורטים, שניתן להשיג בארץ או אפילו להזמין מחו"ל? משהו שדומה למכשירים של Fortigate. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ccc.co.il/Internet/?View=b באתר של CCC הם מראים לבזק אהבה :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היה לי עד עכשיו Cisco RV220WEK9G5 ששבק חיים שעשה עבודה נפלאה הבעיה היא שלקנות עכשיו אותו דבר יעלה ל 1000 שקל בארץ , חזרתי לגועל נפש של HOT .. כמובן ה HOTBOX שלהם . השאלה שלי כזאת אני צריך מכשיר שיתן לי טווח אלחוטי טוב (לא מטורף) ומהירות טובה באלחוטי ובמחיר נמוך . לכל היותר 6 מכשירים יהיו מחוברים בדרך כלל לא בו זמנית. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה העניין של ספקית. בדרך כלל אם נרשמים לטריפל בחברה אז איתם אתה סוגר את המהירות של האינטרנט ולא ידוע לי על שינוי מחירים בחבילה בין ספקיות, אז למה קיים המושג ספקית (כאילו בקטע של לשלם לה כסף) אם את רוב העניינים אני עושה דרך החברה שממנה רכשתי את הטריפל והמחיר לא משתנה אם אני מחליף ספקית? בשאלה קצרה יותר על מה אני משלם בטריפל על האינטרנט ומה בנפרד לספקית? עוד דוגמא לכך זה שכשהרחבנו את המהירות דיברנו רק עם הוט לגבי שינוי הטרי פל והם אמרו לנו להודיע לספקית ולא הודענו אבל עדיין בבדיקת מהירות קיבלנו את המהירות בחבילה החדשה שנרשמנו אליה...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שאני מתחבר לאינטרנט בכבלים וגולש ברשת ביתית אלחוטית באמצעות ראוטר אלחוטי MSI-RG54G3. הבעייה שלי היא שלא מתאפשרת לי גישה לאינטרנט בתדירות מאוד גבוהה. (אין אפשרות לגלוש באתרים, ICQ, אימיול וכו') יש תקופות בהם זה קורה כל כמה ימים, ויש תקופות שבהם זה קורה כמה פעמים ביום. בד"כ אחרי שאני מנתק את החשמל לראוטר ומחזיר, זה חוזר לעבוד, אך יש מקרים שגם זה לא מועיל. בכל פעם שאני פונה להוט או לספק (ברק), הם עורכים מספר בדיקות ואומרים שאצלם הכל בסדר ואני מחובר. מרוב נואשות, הלכתי להחליף את הראוטר, הביאו לי ראוטר MSI חדש, ושוב - הבעייה לא נפתרה. יש לציין שהרשת הביתית עצמה ממשיכה לעבוד (גם המחשבים שמחוברים אלחוטית ממשיכים להיות מחוברים ולקבל קליטה טובה), ואפילו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס וגם כרטיס רשת אלחוטי. שניהם מתקשרים ומופיע לי בווינדוס שיש חיבור ועצמת הקליטה גבוהה. אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מישהו יכול לעזור לי? כי ההוראות של אדימקס פשוט זבל ולא כתוב שם כלום כמעט.. כשאני מגיע לדף הגדרות של הראוטר (מתוך האקספלורר) אני מקבל לבחור את סוג החיבור: יש לי: Cable Modem Fixed-IP xDSL PPPoE PPTP באיזה אני צריך לבחור? (מן הסתם שניסיתי את Cable Modem אבל זה לא כל כך הלך..) מנסיוני בלינוקס אני מניח שהאפשרות הבאה היא PPTP, אבל מה כל ההגדרות שם? Subnet, MTU, PPTP Gateway וכו'?? מה אני צריך להגדיר? (תחת Cable Modem ישנם רק שתי הגדרות והם אופצינליות: MAC ו- HOST NAME) והכי חשוב, אין אני צריך להתחבר? דרך הווינדוס או…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!, 1. יש לי מחשב בבית שלא עושה כלום חוץ מלשבת בחדר ולצבור אבק. אני רוצה להפוך אותו לשרת קבצים .. אבל - שאתם בתור משתמשים תוכלו להשתמש בו (שיהיה באינטרנט החיצוני - לא ביתי!). בגלל שאני בערך חדש - רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ? מדריכים יעזרו מאוד . 2. במחשב שלי בבית יש Win7 Pro אני רוצה להשתמש בRemote Desktop שלו גם באינטרנט החיצוני - אחרי הרבה מאוד ניסיונות כושלים, החלטתי להגיע לכאן ולשאול.. הבנתי שמשתמשים ב-DynDNS, ובפתיחת פורטים וכד' .. כל הסירטונים ביוטיוב מראים איך הם מצליחים ולי כמובן זה לא ממש הולך. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי איזה מדריך טוב מה שנקרא Step By step. ועוד משהו - איך אני עושה הפניית פורטים במודם/נתב D-Link DSL2760U ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון לחיזוק הקליטה מהאינטרנט לאזורים נרחבים בבית, כרגע המצב הוא שהמחשב הראשי עם הראוטר נמצא בקומה השניה ואין אפשרות להזיז אותו משם, ובקומה למטה הקליטה חלשה מאד וכמעט שלא ניתן לגלוש. דיברתי עם בזק ונאמר לי שהם לא מספקים פתרונות כאלה, ושצריך לפעול לבד. אין לי נתב ישן כך שאצטרך לקנות את הציוד. הבנתי שמדובר ב Access point. אבקש המלצה לציוד לא יקר שיעשה את העבודה. כמו כן מידע לגבי תהליך ההתקנה וההגדרה, האם העניין מסובך? תודה וחג עצמאות שמח, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמא שלי עובדת על המחשב שלה בחדר השני, וכל פעם היא מטרטרת אותי לשאלות, נמאס איך אפשר להשתלט לה על המחשב בצורה נוחה וקלה? בלי שהיא תצטרך לאשר שום דבר.. (היא תקרא לי שאני אאשר), ואם אפשר גם שאני אוכל להעתיק טקסט או קבצים מהמחשב שלי אליה... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכרטיסי רשת האלחוטיים האלה: 1. כרטיס רילטק שמיועד לבאקטראק - זול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35688 בא עם אנטנה של 6 DBI 2. כרטיס של אלפה 300 מביט http://cgi.ebay.com/Alfa-AWUS051NH-802-11n-DUAL-BAND-Wireless-N-USB-adapter-/380251393150?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5888bfcc7e Special note: we recommend this device for use with single band or dual band 802.11n access points/routers. We do not recommend it for use with 802.11g access points/routers. When used with 802.11g signals, though it is compatible, it functions more like a basic range G wireless adapter. You will find that Alfa’s long range 802.11g adapter, t…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לזה סיבה טכנולוגית כלשהי? זה אמור להשתפר בעתיד הקרוב? מה הקצבים במדינות נורמליות? (אירופה / ארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יצרתי בבית רשת עם שם מסויים. פירמטתי מחשב אחד ובטעות אחרי ההתקנה מחדש רשמתי את שם הרשת לא נכון אז הוא לא מצא מחשבים ברשת, אחרי זה יצרתי עוד רשת עם השם הנכון אבל עכשיו עדיין יש לו את הישנה שם ברקע וזה עושה בעיות עם השיתוף מדפסות וכאלה... מישהו יודע איך אפשר למחוק רשת שהוגדרה? תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שהרעיון הזה נשמע קצת הזוי ובלתי מציאותי בעליל אבל למה לא? אני יגיד לכם למה כן: הספקיות בארץ פשוט גרועות אין ספקיות טובות למה שאנחנו לא נקנה שרתים ותעבורה חודשית לחו"ל ונשלם על זה מכספנו? למה שלא נתאחד ונקים ספקית משלנו? המהירויות יהיו יותר טובות הפורטים לא יהיו חסומים והפינגים לחו"ל ישאפו ל0 שלא לציין שזה גם אמור לעלות פחות אני בטוח שיש לפחות 1000 אנשים פה שישמחו להצטרף אם הרעיון באמת מציאותי ואין קשיים ויהיה מי שייקח את זה על עצמו
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע הוטבוקס (כמודם) ונטבוקס (כראוטר) והקליטה נוראית. מהירות הגלישה היא 100 מגה. אני רוצה לחבר ראוטר שיספיק לפחות ל10-15 מטרים (לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל יש בדרך 3-4 קירות). האם הראוטר הזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13096&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אין משהו טוב במחיר הזה, יש טובים בסביבות ה200-300 שקלים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם לאחר פירמוט מחשב והתקנת וינדוס XP כולל SP3 רציתי לשדרג מאקספלורר 6 ל-7. אחרי ההתקנה הכל עבד תקין. לאחר כיבוי המחשב והדלקתו היום, לא ניתן להיכנס לשום דף אינטרנט (לא אקספלורר ולא מתוך המחשב שלי). חשוב לציין שאני כן מחובר לאינטרנט (מסנג'ר מתחבר וניתן לעשות פינגים לאתרים). היסרתי אקספלורר 7 וחזרתי ל6, הבעיה עדין לא ניפתרה, מלבד זה שעכשיו ניתן לגלוש באתרים דרך המחשב שלי. חשבתי שהבעיה באקספלורר עצמו והתקנתי FIREFOX, אך אותה בעיה. כל הדפדפנים לא פועלים והדרך היחידה שלי עכשיו היא דרך המשחב שלי.. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אז ככה, אצלי בבית קיים מודם אלחוטי של בזק N600 ובנוסף מודם VOIP יעודי של 012. כיום המודם VOIP נפטר אחרי עבודה של למעלה מ10 שנים. אני רוצה להשתמש בפונקציית VOIP של המודם האלחוטי של בזק ולנצל אותו. בזק לא רוצים לתת תמיכה מאחר ואני לקוח של 012, ו012 לא יכולים לתת תמיכה למודם אלחוטי של בזק. להסרת הספק, אם אני אפנה ל012 ואבקש מודם חדש הם יתנו לי מודם אלחוטי חדש עם פונקציית VOIP בתוספת תשלום חודשית של 10ש"ח. וזה מיותר כי יש לי אחד כזה של בזק. אם אני אפנה לבזק ואעבור אליהם אז אני אשלם יותר על קו טלפון ביתי על בסיס אינטרנט ממה שאני משלם ל012. אני יכול לרכוש מודם VOIP יעודי חדש אבל אני קודם רוצה לבדוק אם אני יכול להשתמש במכשיר…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבהרת נטוויז'ן (שנמצאת בבעלות מלאה של סלקום), קיבלה ממשרד התקשורת אישור רשמי להתנתק ממחלף האינטרנט הישראלי - ה-IIX. לפני כשנה וחצי התנתקה נטוויז'ן, באופן חד צדדי, מה-IIX ומשרד התקשורת חייב אותה להתחבר בחזרה. לפני מספר חודשים נטוויז'ן הציגה למשרד תוכנית הנדסית שהניחה את דעתו והוא אישר להם להנתק. מה יקרה בפועל עוד לא ברור. http://www.netcheif.com/blog/?p=4997
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-