עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לחברי הפורום *התחלת פרסומת * יש להוט מבצע אינטרנט+טלפון+כבלים +כל ערוצי הספורט ממש משתלם . *סוף פרסומת * יש בבית שתי מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד יהיה שימוש בטורנט + אמיול על בסיס קבוע ,( כמובן עם הגבלה על UP כדי שהרשת לא תיהיה חנוקה ) האם חבילה של 3M תספיק ? כמה UP מומלץ ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בחלון שרואים בתמונה, תמיד אמרו לי להגדיר PAP ו-SPAP ו-Optional encryption. אבל אף פעם לא הבנתי, מה אלו הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. האם יש אפשרות לחבר רשת ביתית של מספר מחשבים לראוטר אחד ואת הראוטר לחבר למודם ואז המחשבים לא יצטרכו להפעיל כל הזמן חייגן? אם כן, אז צריך לעשות הגדרות מיוחדות בראוטר?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by 3pac,

לוח אם - D945GCCR כרטיס רשת מובנה. יש מצב שחייב SNMP כדי להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by THE_COMMANDER,

לאלו שיש אינטרנט בכבלים אני מדבר על ה 750K אתם ;D מהגלישה וההורדה וכמה פעמים היו נפילות? או בקיצור זה שווה???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני ממש צריך עזרה ואודה לכם אם תצליחו לעזור לי. אני נמצא בחחו"ל ורוצה שיהיה לי אייפי ישראלי. יש אפשרות כזאת? אם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by arik100,

אז ככה אני לקוח בזק+בזק בינלאומי כרגע מחובר ב DIAL UP ו DYNAMIC IP אני הבנתי שיש אפשרות ליצוג STATIC IP גם בADSL עכשיו לעניין אני יש לי צורך בIP קבוע לצורך זמן מסויים לשימוש מסויים , וצורך ב IP מתחלף בזמן מסויים למשך זמן מסויים האם יש אפשרות לשלב בין שני הדברים ? או שאי אפשר להנות משניהם בו זמנית? והאם יש תחלופה אפשרית שאתם מכירים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by amadey,

הי אני מחפש נתב חדש שיחליף את ה linksys שיש לי (כמה חבל שהוא לא מתקדם טכנולוגית - נתב מעולה ..). תקציב בערך 400 חשבתי לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=20521 חסרונות/יתרונות של תקן ac ברורים ..למעשה לא יהיה שימוש בינתיים ב ac , רק בתקן n .

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי מדפסת מדגם: ,CLX-3175 יש לה כרטיס רשת. http://www.samsung.com/il/consumer/print-solutions/printer/multifunctional-color-lazer/CLX-3175FN/ETS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification אני לא מצליח לחבר אותה ל-SMTP של גוגל לצורך סריקה ושליחה למייל, כשהגדרתי את הSMTP של השרת שלי הכל עבד מצויין אבל לא עם של GMAIL, למה? זה ההגדרות שהכנסתי SMTP Server Setup : SMTP Server and Port : smtp.gmail.com / 465 SMTP Requires Authentication מסומן ב-V SMTP Server Login Name : david1555@gmail.com SMTP Server Password : הסיסמה שלי לדואר SMTP Server Connection Timeout : 30s Maximum Message Size : 4 MB ובהגדרות של החשבון דואר, המצב IMAP מאופשר. יש לי מהירות של 20MB עם מוד…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by 0xIDE,

יש לי בבית שני מחשבים: אחד עם Win7 והשני עם WinXP כל אחד בקומה אחרת, שניהם מחוברים לרכזת שאליה מחובר גם מודם. עד לפני חודש בערך הכל היה תקין, אבל פירמטתי את המחשב השני, זה עם הXP והרשת כבר לא חיה. כן - שני המחשבים באותה קבוצת עבודה. ניסיתי ליצור רשת חדשה ע"י האשף שיש בXP אבל הוא לא מציג לי את הכרטיס רשת הפעיל בכלל ככה שאי אפשר ליצור ובWin7 הוא לא מציג לי שום חיבורים שאפשר לעשות איתם רשת משהו מוזר לחלוטין. כשאני עושה net view בשני המחשבים אני יכול לראות את כולם אבל בping רק המחשב השני, עם xp מקבל reply מהWin7 ואם אני עושה מהWin7 לXP הוא עושה time out כשאני מנסה להיכנס למחשב השני עם הXP דרך Win7, בתקיה של הרשת אז אני מקבל שגיאה 0x80070035 אין אפשרות לגשת, בדוק את שם הרשת. נ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Bug2000,

אני חושב שהגדרתי הכל כמו שצריך ;D ואח שלי יכול לחבר אותי לאינטרנט ולנתק אותי ! אבל הוא לא יכול לגלוש ! :bash: מה לא עשיתי טוב ? נ.ב איך אני יכול להראות לכם בתמונות את מה שהגדרתי?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. קיים לי מודם USB של בזק בחדר אחד וקצב העברה לאותו מחשב הינו 450KBPS מקסימום, לפעמים 100-200 מקסימום, והייתי רוצה להחליף אותו. רוצה משהו שייתן לי לנצל את מלוא מהירות ההעברה (כשרק קניתי אותו הוא העביר על 1.5מגה לשניה והייתי מעוצבן שזה לא כמו חוטי על 8-9 מגה לשניה). תקציב 100 שקל תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by gabrielf,

ממליצים על מגבר/מנחת?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by L0M,

שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום! האנטרנט שלי הוא 5MB, עשיתי בדיקה מול הספק והתשתית והכל תקין (בעיה שהייתה בקו סודרה DSL)!!! אבל שאני מוריד דרך JD מראפידשר עם פרימיום המהירות היא איטית מאוד.... עד לפני כשבועיים הייתי מוריד על 550KB בכיף... לאחרונה בגלל הבעיה המתמשכת פירמטתי את הכונן והתקנתי וינדוס 7 במקום XP SP3 שהיה לי... סידרתי את פיירוול ועוד דברים ועדין המהירות איטית... אני גר באזור השומרון.... המחשב חזק Q6600 ניסתי מלא שרתים לא עוזר... (השרתים של רפידשאר כמובן) LEVEL 3\TL2 וכו'.... יש הצעות בבקשה אני משתגע מזה אני תמיד מוריד דברים על מהירות MAX..... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי נתב אלחוטית של EDIMAX, והרשת היא בין שני מחשבים, אחד נייד עם כ. רשת אלחוטי והשני נייח שמחובר בכבל לנתב. אין לי כרגע שום הגנה על הרשת. קראתי באתר של מיקרוסופט שאפשר להגביל את הרשת ע"י הוספת מחשבים ע"פ מס' הMAC שלהם. מישהו יודע אולי איך לעשות את זה? עם תוכנה או בהגדרות של הנתב? אולי למישהו יש רעיון יותר טוב איך להגביל חדירה של משתמשים שנמצאים בטווח הרשת שלי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by wooper,

שלום לפני חודש העלתי את המהירות ל 5 מגה בגלל שהמהירות נמוכה עשיתי מנוי ל megaupload עם המנוי המהירות נעה בין 50-300 לעיתים רחוקות היא ממריאה ל 600 גם ביוטוב המהירות נמוכה בצפייה מה עושים?? אני מרגיש ששילמתי לשווא גם למגהאפלוד ו כמובן ל 012 גם התחייבתי לשנה לעזעזל מה שעבד עלי, זה שיש שירותים שהאינטרנט עובד במהירות מקסימלית ככה שלא הייתי בטוח אם באמת הם משחקים לי במהירות

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. ממאז ומתמיד אני מבטל את קרוטוקל QoS המוגדר למחשב/כרטיס רשת מסויים, אני יודע שהוא אמור לוודא דברים כגון אמינות הנתונים, הקצאת רוחב פס וכו', האם כדאי להשאיר אותו, הוא באמת מועיל ? והאם התשובה תשתנה אילו זו לא רשת בייתית, אלא רשת ארגונית גדולה מאוד ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הי ביום יום אני גולש דרך VPN. אני צריך את זה למטרות עבודה. הבעיה היא שמדי פעם אני חווה התנתקויות וזה גורם לי להפסדים כספיים. מה שאני צריך זה אינטרנט חסין נפילות, אני חשבתי על המערך הבא: 1. חיבור של שני קווי אינטרנט לרואטר, כאשר אחד נופל השני מגבה אותו כך שלמעשה אני לא חווה ניתוק 2. שני קוי VPN כאשר אחד נופל השני מגבה אותו אני משתמש בפתרון VPN של חברת StrongVPN בחבילת ה Deluxe OpenVPN - מחובר באמצעות קליינט אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, אנא השתדלו לפרט כמה שיותר ולרדת לפרטים הטכניים הכי קטנים תודה עצומה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by boaz,

ראשית, אני יצין, הידע שלי בכל הקשור לרשתות ותקשורת קטן מאוד, ואני אבקש ממכם לתת הסבר מדיוק לכל פעולה שאתבקש לעשות. המצב הוא כזה: בעל חנות מכולת קטנה, רוצה "להשגיח" על עובדיו מפני גניבות או מעילות. הוא רוצה להרים "מצלמת מעקב" בחנות. חשבנו על רעיון כזה - מחשב בחנות,(חשבנו על משהו חלש יחסית, פנטיום2) מצלמת רשת שתתחבר אליו, logitech quickcam pro 3000 - מצמת רשת מעולה, מהטובות שראיתי, שכבר נמצאת ברשותנו. המחשב יחובר למודם רגיל, (56K) אני רוצה שבעל החנות יוכל להתחבר למחשב בחנות דרך הטלפון, (לא האנטרנט, דרך חיוג למחשב) ולהסתכל דרך המצלמת רשת שמחוברת אליו. יש ברשותנו רשיונות (שתים) של התוכנה PCANYWHERE של סימנטק, שאמורה לאפשר לנו את התהליך, מותקנים על המחשבים. הבעיה היא, שאין לי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by bennunz,

הי... יש לי ראוטר d-link di524 אלחוטי... ואני מנסה ליצור סיסמא כך שרק חברי הבית יוכלו להכנס... ולא יהיו מסתננים מבחוץ ... הצלחתי לעשות זאת בעבר אבל עכשיו משום מה אני לא מוצא תא הפונקציה הזאת ... עזרה בבקשה תודה לכל העוזרים והמתעניינים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם. אני רוצה שהדואר שלי יתנקז אל ה- Outlook. מערכת ההפעלה היא Vista. משהו שקשור לשרתי in ו- out. אני אשמח לעזרה. תודה.

23. Started by Hapasan,

אני מנוי בבזק+בזק-בינלאומי ושדרגתי לאחרונה ממהירות 5 מגה ל-15 מגה. אני עובד עם מודם+נתב Simens SL-141 שהוגדר כמודם בלבד, ונתב Linksys WRT160N. הנתב עובד בסיגנל Mixed ובתדר 6. ניסיון לשחק עם ההגדרות האלה הוביל להתנגדות מצד הראוטר/ירידה באיכות החיבור. כשאני בודק מהירות הורדה דרך אתרי בדיקה שונים, אני מקבל מהירות של 15 מגה. לעומת זאת, כשאני מנסה להוריד משרתים של Rapidshare אני מקבל מהירות שעומדת על 1MB/s (כלומר, מהירות שמתאימה ל-8 מגה אאל"ט). זה לא קרה במהירות 5 מגה. במהירות 5 מגה קיבלתי מהירות של 600kb/s דרך שרתי Rapidshare. למישהו יש רעיונות? תודה, הפסען.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי מודם אלקטל רגיל שמחובר למחשב אחד. חוץ ממנו יש לי עוד מחשב אחד ועוד נייד אחד שמחוברים (לפי תורות) לכרטיס רשת במחשב הראשון. אני רוצה לעבוד עם ראוטר ככה שכל מחשב שיתחבר אליו יוכל להתחבר מיד בלי חייגנים, בלי הגדרות ובלי בלגנים (גם כדי שיהיה קל להתחבר עם לינוקס). אם אני מבין נכון, יש לי כמה אפשרויות: 1. לשדרג את האלקטל לפרו ולחבר אליו HUB. זה לא כל כך מוצא חן בעיני כי שמעתי על אנשים שנתקלו בבעיות. 2. להוסיף עוד כרטיס רשת במחשב הראשון בשביל שיהיה אפשר לחבר את כל המחשבים ביחד. זה גם לא נראה לי כי אני לא מקבל את הנוחות שנותן ראוטר. 3. למכור את האלקטל ולקנות במקומו ראוטר עם מודם ADSL פנימי ו-HUB. זאת נראית לי האפשרות הכי טובה, אבל אני מפחד שהיא תפגע לי ביכולת להתחבר P2P…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by didS,

תראו ניסיתי לעשות רשת לפי המדריך (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29725;start=msg272298#msg272298) ולא ממש הצלחתי אז אני יפרט על המחשבים ומה הבעיה אז יש לי שני מחשבים(בשניהם אקס פי) ואני מחבר אותם בכבל מוצלב ללא אב או שמהו אחר רק כבל רשת מוצלבב הקיצר עשיתי כמו שכתוב ולא עבד תשאלו מזה לא עבד אז אני יענה לכם: אם אני עושה ב cmd פינג ואת ה ip של המחשב השני אז הוא מזהה אותו) (אבל אם אני הולך לworkgoup אין שם שום מחשבבב) ולמרות ששיתפתי בשתי המחשבים קבצים אי אפשר לראות אותםםםם יש לכם מושג מה הבעיה?? עכשיו במהלך המדריך הזה שעשיתי היו לי דברים לא כלכך ברורים שאולי שם הבעיה 1)אחרי שאני משתף קובץ כתוב שצריכה להופיע יד בצבע כחול הקיצר…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.