עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני בונה בית, או יותר נכון, נמצא בשלב התכנון המפורט - בין היתר, תוכניות חשמל (שם כללי לכל התשתיות בקירות שאינם מים)... מכיוון שבית לא בונים לשנה - שנתיים או אפילו לטווח של 5 שנים בלבד, אשמח לדעת, איך לדעתכם כדי לתכנן היום את תשתיות האינטרנט, טלוויזיה כך שיתאימו גם לעתיד כפי שנראה כיום? למה להיערך? אילו כבלים לסלול בקירות? מה התכנון האידיאלי לדעתכם? אסף.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הי אני וחברים שלי מתכננים לערוך מחר לאן פארטי אצלי בבית, רציתי שתגידו לי איזה תוכנה הכיטובה והכי חשוב- הכי פחות מעמיסה על המחשב, שאפשר לדבר דרכה אחד עם השני, תוך כדי הלאן. אני אשמח גם אם תסבירו לי בכללי איך לעבוד עם התוכנה, ושתתנו לי לינק להורדה. אני שוב מזכיר, התוכנה צריכה כמה שפחות להעמיס על המחשב ( כי יש לי מחשב שהוא גם שרת וגם משחקים בו ), וגם שישמעו בה טוב ולא סתם חירטוטים. תודה רבה, יובל

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לחברי הפורום *התחלת פרסומת * יש להוט מבצע אינטרנט+טלפון+כבלים +כל ערוצי הספורט ממש משתלם . *סוף פרסומת * יש בבית שתי מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד יהיה שימוש בטורנט + אמיול על בסיס קבוע ,( כמובן עם הגבלה על UP כדי שהרשת לא תיהיה חנוקה ) האם חבילה של 3M תספיק ? כמה UP מומלץ ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

שלום חברים במשרד יש לנו כ10 מחשבים המחוברים קווית דרך סוויץ' למודם הוטבוקס. כל בערך כחצי שעה יש לנו ניתוק של 2-3 דק' לאינטרנט והוא חוזר. החבר'ה בהוט לא רואים את זה בלוגים ואם מחברים מחשב בודד למודם של הוט אז אין ניתוקים מה שגורם לי לחשוב שמדובר בסוויץ' שמנתק אותנו. יש אפשרות להיכנס להגדרות של סוויץ' דרך כתובת מסויימת? איך אני יכול לקפנג או לנסות לחשוב על פתרון לבעיה? (מדובר בסוויץ' חדש) הדגם hp 1410-24g

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שאלה למי שיודע.. תשתית של הוט עם ראוטר נמצאת בחדר א' בחדר ב יש ממיר + מוקה מהמוקה יש 2 יציאות של רשת- אחת מהן מעבירה אינטרנט למחשב האם אפשר להעביר דרך המוקה גם קו טלפון ביתי? זאת אומרת שבחדר ב' יהיה טלפון נייח שאליו יתחבר כבל (רשת?) ישירות מהמוקה שיעביר את הקו הנייח של הוט..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. ברשותי נתב +Dlink DI 614 לנתב מחובר מחשב שולחני בנוסף ברשותי מודם אלקטל 510 שאחראי על חלוקת ה IP (בנתב ה DHCP כבוי) ועל החיבור לרשת. המודם מחובר לנתב לכניסת LAN (ולא לכניסת ה WAN כמובן). התופעה שאני חש היא שלעיתים קרובות מאוד פתאום אין לי אינטרנט במחשב. אם אני מנתק את ה DLINK מהחשמל, ומחזיר אותו - האינטרנט חוזר. גירסת הנתב היא 3.43 בילד 17 LAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C4 WAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C5 WLAN MAC = 00-0F-3D-62-FB-0F F/W = 3.43 Build:0017 Date = 20 Sep 2004 ACX F/W = 4.56 Domain = 81 SSID = home_net PID = 3B00 VID = 1186 Watch Dog = 1 Restore Default = 0 מה עושים ?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by roadrunner,

המלצה לכרטיס רשת טוב?(שעובד טוב ב-XP)

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. גם במשרד וגם בבית אני חווה תקלות בהגעה לשרתים בארה"ב. אתרי חדשות אמריקאיים, אתרי בנקים אמריקאיים, ובכלל - כל מה שלא ממוקם בארץ. מישהו שם לב לזה? אם כי הספק שלי גם במשרד וגם בבית הם בזק בינלאומי, והתשתית היא של בזק.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי מחשב ביתי עם Dlink-655 A04 1.34 מחובר עם חייגן L2TP להוט 16מגה + בזק גיימר , שמחובר למודם הוט Motorola SB5101. יש לי מחשב נייד Asus G73JH-A1 שפירמטתי + עידכונים + כל הכיוונים שאני בד"כ עושה והכל פיקס מבחינת משחקים והורדות מהאינטרנט ופינגים. כשהמחשב נייד מחובר דרך כבל 1GBPS, הכל מהיר דרך הרשת + הורדות, העברה בין המחשבים היא 100-90MB. כשהמחשב נייד מחובר דרך האלחוטי במהירות 150MBPS, מהירות הורדה + פינגים יציבים 1.60-1.95 אבל המהירות המקסימלית היא רק 10-12MB העברה בין המחשבים. (הכרטיס במחשב הנייד הוא Atheros AR9285 Wireless). אם אני אקנה כרטיס אלחוטי יותר טוב זה יעזור? של אינטל לדוגמא. הראוטר מכוון בגישה אלחוטית ככה : Mixed 802.11n and 802.11g כי אני צריך לחיבור מחשב ני…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Ari95,

היי רכשתי ראוטר Dlink dsl g225 הגדרתי אותו לפי ההוראות, כל הנורות (WLAN, DSL, INTERNET) דולקות אבל זה לא מתחבר לאינטרנט לא דרך WIFI ולא ישירות למחשב יש לציין שניסיתי עם ראוטר אחר והכל עובד חלק השאלה האם הראוטר תקול או שיש משהו שלא לקחתי בחשבון?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by olegu,

אני מאוד רציתי להתחבר לערוצי זהב וחיכיתי לאינטרנט המהיר שנתיים רציתי להשתתף בניסוי אבל הם לא נתנו לי :'( :'( :'( :'( . אחרי שהם קיבלו אישור התקשרתי אליהם ורציתי להיתחבר לאינטרנט המהיר אבל לתדהמתי מי שדיברה איתי בטלפון אמרה לי שאין תשתית באזור קרית גת לאינטרנט המהיר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ושהתשתית תוקם בשנה הקרובה :'( :-/ ??? :bash: :asthanos: היתקשרתי עוד כמה פעמים וכולם אמרו לי את אותו הדבר :-/ :-X למרות שערוצי זהב מספקים בקירית גת טלויזיה בכבלים מזה 6 שנים ואני מנוי בערוצי זהב דיגיטלי. וערוצי זהב התחייבו לספק אינטרנט מהיר בכל מקום שיש תשתית כבלים (בעצם כל הארץ) האם צריך איזה שהיא תשתית מיוחדת כמו ADSLב שצריך מרכזיות בכל 4 ק"מ איך שאני יודע אז לא! וח…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום חברים.. לפני מספר ימים הקמתי רשת אלחוטית בבבית. בשני המחשבים יש לי אוווטלוק 2003 ואני יודע שיש אפשרות לשתף את האווטלוק כך שאני גם משמחשב השני אשלוט עליו. אם למישהו יש קצת הבסרים או מדריך אשמח לקבל אותו תודה צוות יקר.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yakirsh4,

שלום, אני מח]ש משהו שאני לא יודע אם הוא קיים והייתי שמח שתעזרו לי אני מחפש כבל או מתאם של חיבור ethernet משהו כמו זה אבל לחיבור של כבל רשת אם אפשר קישור לאיבי או אם יש את זה בארץ אפילו יותר טוב תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by galai198777,

שלום אני רוצה לקנות לממד Deco X60 ורציתי לדעת איך זה עובד בממד בלי כבל רשת וגם כמה יחידות צריך הבית 140 מטר והממד זה 12 מטר מהנתב יש לי מגדיל טווח של בזק עובד סביר ומה אתם אומרים על Deco m5?

15. Started by luchyf,

שלום אשמח לעצה , לפני כשבוע HOT בצעה עבודת תשתית ונתקה את האינטרנט לכל האזור ליום שלם. לאחר החזרה הראוטר לא מתחבר ולא מצליח למשוך כתובת . מדובר ב TP LINK N750 ללא חיגן שעבד כמה חודשים מאז שנקנה ללא בעיה. לאחר מספר שיחות עם הוט ובזבוז שעות על שעות בהמתנה ועבודה עם תומכים מאוד זוטרים הם התנערו מהבעיה. ראוטרים אחרים אכן מתחברים על הקו אבל זה לא מבטל אתהעובדה שהתקלה חייבת להיות בצד שלהם. לא יתכן שהתקלקל הראוטר החדש בדיוק בזמן שהם בצעו עבודת תשתית. משהו תקוע אצלם לדעתי. איפוס להגדרות מחדל לא שינה את המצב. CLONE k MAC לא עזר. זה ברור לי שהבעיה תהיה מה שתהיה נמצאת אצלם אבל הדבר היחיד שהם מסוגלים לעשות זה לנסות לחבר את המחשב במקום,אין שם פעולה של דיבגינג או חס וחלילה בדיקה אצלם …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. http://www.ccc.co.il/Internet/?View=b באתר של CCC הם מראים לבזק אהבה :lol:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by dovik,

ביוטיוב בגלרית תמונות אחרי החיפוש מופיעים חלונות שחורים במקום התמונות של הוידאו. איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by KoDkOd,

שלום ! בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה לדעת מה הפרוצדורה לחיבור לאינטרנט, איזה דברים אני צריך,איזה אפשרויות קיימות ומה חשוב לדעת. המחשב הנייד יהיה העמדה היחידה בבית. תודה ושבת שלום !

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, האמת שאין לי בעיה, כי פתרתי אותה, אבל חשבתי שיהיה טוב לפתוח ת'רד בנושא בשביל אנשים שיתקלו באותה הבעיה בעתיד. החלפנו ראוטר ממש בימים האחרונים (בשביל לעבור למבצע של 018), וכשניסיתי לפתוח פורטים בראוטר היה לי איזה באג מוזר. אגב למי שמחפש מודם-ראוטר מדובר במודם-ראוטר הכי זול (ADSL2, כלומר עד 24Mbps) שיש בשוק ממה שראיתי. את הפתיחה אפשר לעשות באמצעות המדריך הזה - http://www.pcwintech.com/port-forwarding-tp-link-td-w8901g-tp-link-firmware מה שקרה לי זה שגם אחרי שעשיתי מה שרשום במדריך עדיין כשנכנסתי דרך המחשב שאליו פתחתי את הפורט, ונכנסתי לעמוד שבודק אם הפורט פתוח, אז זה הראה שהפורט סגור. מה שגיליתי בדיעבד זה שצריך שתוכנה ממש תיגש לפורט (במקרה זה יו-טורנט) אחרת זה מרא…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by max_shifrin,

שלום אני מחפש אולי לשים ראוטר בבית אבל אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד במהירות של 1 GB בתוך ה LAN. כמובן שבכל מחשב יש לי כרטיס רשת מתאים לזה וכמובן שאני צריך את זה בשביל להעתיק סרטים ממחשב למחשב בקצב של דקה לסרט במקום 10 דקות לסרט יש הצעות - מראש אני מעדיף לא לשמוע משפטים שמתחילים במילים DLINK

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by T3,

שלום, היה לי עד עכשיו Cisco RV220WEK9G5 ששבק חיים שעשה עבודה נפלאה הבעיה היא שלקנות עכשיו אותו דבר יעלה ל 1000 שקל בארץ , חזרתי לגועל נפש של HOT .. כמובן ה HOTBOX שלהם . השאלה שלי כזאת אני צריך מכשיר שיתן לי טווח אלחוטי טוב (לא מטורף) ומהירות טובה באלחוטי ובמחיר נמוך . לכל היותר 6 מכשירים יהיו מחוברים בדרך כלל לא בו זמנית. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם! ובכן, השאלה עצמה בכותרת, אני אוסיף רק כמה פרטים. אני כרגע "תקוע" עם Edimax 7728In, שנכתב עליו בפירוש שהוא עובד עם ווידוס 7 64 ביט. אז נכתב, יש הרבה דברים שנכתבו, מעטים אלה שבאמת נכונים. היה לי מחשב עם ויסטה, עבד מצויין הכרטיס. פירמטתי אותו והתקנתי 7 64 ביט, ולא עבד. הדרייברים שבאו עם הווינדוס גרמו לכל המחשב לקפוא ולהתקע לעיתים תכופות, אלה שקיימים באתר החברה (שהם פחות עדכניי משום מה מאלה שמסופקים עם הווינדוס) עובדים לפחות, אבל אני נתקלתי המון בהאטה של האינטרנט (יש לי נתב בתקן N ואינטרנט 20 מגה. לפטופ בן 6 שנים שמחובר בתקן G מוציא 18 מגה במבחני מהירות, המחשב השולחני מוציא 3 מגה) ועד כדי איבוד מוחלט של החיבור (זה נע בין 4 קווי קליטה ל 0 קווי קליטה. מיותר לציי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם משחק רשת ובפרום משחקים אמרו לי שזה בעיה של הראוטר. יש לי רשת של שני מחשבים עם מודם שהפכתי לראוטר (ECI 270) +סויץ'. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי איזה פורטים צריך לפתוח ופתחתי לפי המדריך http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=8844&forum=Networking&omm=0 אבל זה לא עזר. בעיקרון פתחתי פורטים לאימיול לאחר LOW ID וזה עבד השאלה אם יש אפשרות לבדוק אם פורט מסויים באמת פתוח כדי לדעת בוודאות שזה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב על נתב WRT54G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting", ולפעמים נותן הודעת שגיאה שאומרת בערך "Cannot get IP address from L2TP server". כמו כן, נתקלתי בבעיה נוספת: מדי פעם הנתב נתקע. לדוגמא, ברוב הפעמים שאני לוחץ על save setting הנתב מפסיק להגיב (אף דף שלו לא עולה יותר), ואני נאלץ לעשות לו ריסט. מצורף סקרינשוט של ההגדרות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by amadey,

הי אני מחפש נתב חדש שיחליף את ה linksys שיש לי (כמה חבל שהוא לא מתקדם טכנולוגית - נתב מעולה ..). תקציב בערך 400 חשבתי לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=20521 חסרונות/יתרונות של תקן ac ברורים ..למעשה לא יהיה שימוש בינתיים ב ac , רק בתקן n .

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים