רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום *התחלת פרסומת * יש להוט מבצע אינטרנט+טלפון+כבלים +כל ערוצי הספורט ממש משתלם . *סוף פרסומת * יש בבית שתי מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד יהיה שימוש בטורנט + אמיול על בסיס קבוע ,( כמובן עם הגבלה על UP כדי שהרשת לא תיהיה חנוקה ) האם חבילה של 3M תספיק ? כמה UP מומלץ ? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לזה סיבה טכנולוגית כלשהי? זה אמור להשתפר בעתיד הקרוב? מה הקצבים במדינות נורמליות? (אירופה / ארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גם אני מוריד משהו במהירות עד 40 קב...צריך להיות מוריד במהירות 250 קב. יש לי תוכנות תקן בעיות וסרוק וירוסים ועוד... נא תעזרו לי ומי פתרון על בעיות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו ניסיתי לעשות רשת לפי המדריך (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29725;start=msg272298#msg272298) ולא ממש הצלחתי אז אני יפרט על המחשבים ומה הבעיה אז יש לי שני מחשבים(בשניהם אקס פי) ואני מחבר אותם בכבל מוצלב ללא אב או שמהו אחר רק כבל רשת מוצלבב הקיצר עשיתי כמו שכתוב ולא עבד תשאלו מזה לא עבד אז אני יענה לכם: אם אני עושה ב cmd פינג ואת ה ip של המחשב השני אז הוא מזהה אותו) (אבל אם אני הולך לworkgoup אין שם שום מחשבבב) ולמרות ששיתפתי בשתי המחשבים קבצים אי אפשר לראות אותםםםם יש לכם מושג מה הבעיה?? עכשיו במהלך המדריך הזה שעשיתי היו לי דברים לא כלכך ברורים שאולי שם הבעיה 1)אחרי שאני משתף קובץ כתוב שצריכה להופיע יד בצבע כחול הקיצר…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת מדגם: ,CLX-3175 יש לה כרטיס רשת. http://www.samsung.com/il/consumer/print-solutions/printer/multifunctional-color-lazer/CLX-3175FN/ETS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification אני לא מצליח לחבר אותה ל-SMTP של גוגל לצורך סריקה ושליחה למייל, כשהגדרתי את הSMTP של השרת שלי הכל עבד מצויין אבל לא עם של GMAIL, למה? זה ההגדרות שהכנסתי SMTP Server Setup : SMTP Server and Port : smtp.gmail.com / 465 SMTP Requires Authentication מסומן ב-V SMTP Server Login Name : david1555@gmail.com SMTP Server Password : הסיסמה שלי לדואר SMTP Server Connection Timeout : 30s Maximum Message Size : 4 MB ובהגדרות של החשבון דואר, המצב IMAP מאופשר. יש לי מהירות של 20MB עם מוד…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו. הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ? הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) . תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשבים מסויימים רואים את רשתות ה WiFi אך לא מצליחים להתחבר בזמן שאחרים כן מצליחים יש לנו חיבור כבלים עם מודם/ראוטר ומגדיל טווח לרשת ה WiFi שלנו. עד לפני כחצי שנה השתמשנו במודם של "פארטנר" והכל עבד מצויין, אך לפני חצי שנה עברנו לחבילת כבלים (לא פיבר) מורחבת של 1 ג'יגה בייט של "הוט", המודם הוחלף והתחילו בעיות. ישנם שני מחשבים (סורפייס פרו 7 ו Lenovo IdeaPad Flex 5 i5) המריצים וינדוס 10 שלא מצליחים להתחבר לרשת ולא משנה מה עשיתי, המחשב רואה את כל 4 הרשתות (2.4 ו 5 ג'יגה ישירות ודרך המגדיל טווח) הקיימות ומנסה להתחבר אליה אבל מציג שגיאה לא מוסברת של "לא מצליח להתחבר". הוינדוס 10 הדפוק לא אומר מה/איפה הבעיה אלא רק אומר "לא מצליח להתחבר"... יש לי מחשב נוסף של "שי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש צריך עזרה ואודה לכם אם תצליחו לעזור לי. אני נמצא בחחו"ל ורוצה שיהיה לי אייפי ישראלי. יש אפשרות כזאת? אם כן, איך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי לדירה חדשה, ומיקמתי את הראוטר באמצע הבית. מבחינת WIFI נראה שהקליטה טובה בכל הבית, ואני רוצה לחבר את המחשב הנייח שנמצא בקצה המרוחק לא דרך wifi (לא דונגל ולא מגדיל טווח). השתמשתי בעבר באינטרנט על גבי חשמל, ורציתי לדעת האם זה הפתרון הכי טוב והכי יעיל. *אין ממד בדירה. * אין אפשרות טכנית למתוח כבל מהראוטר למחשב. רב תודות!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצטרפתי ל-012 5 מגה בבדיקת מהירות מול בזק ו-012 קיבלתי מהירות הורדה טובה, אבל מהירות העלאה של 0.3-0.4 במקום 0.5 התומך ביקש שאעלה את המחשב במצב SAFE MODE WITH NETWORKING אגלוש לכמה אתרים כמו גוגל, ויינט, ננה, וואלה ואז לבצע netstat - n רצ"ב הפלט הוא אמר שבגלל שיש הרבה ESTABLISHED אז יש לי רוגלה או וירוס ושהוא לא יכול לעזור לי מעבר לכך מה דעתכם? מה אפשר לעשות? Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 10.0.0.1:1030 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1031 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1032 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1033 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1034 20…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני סטודנט שעכשיו עבר לבאר שבע. בין נטויזין ובזק בינלאומי במחירים כמעט זהים שניהם עם תשתית של בזק. בזק כמובן כל הזמן מדגישים את העובדה שיש להם NGN וחארטות כאלה. השאלה מבחינת איכות חיבור ואיכות הספק, מי מהם יותר טוב באזור וייתן לי את האינטרנט הכי איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי עובר דירה ומחפש ראוטר אלחוטי לשימושים ביתיים פשוטים וטווח קליטה נמוך (אין צורך ביותר מ-10 מ'). התקציב הוא 100-200 ש"ח, עדיפות לחנות באזור ירושלים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים טובים של קליטה מועטה דרך האינטרנט האלחוטי, אז בדקתי קצת באינטרנט והחלטתי שאני חייב לבנות אחד כזה. קראתי תמדריך: http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna יש לי כ.רשת אלחוטי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 לפי המדריכים צריך חיבור מיוחד ( Type-N Female ) שאני לא יודע ממש איפה למצוא אחד כזה, אני גר ברעננה ואין כאן חנויות אלקטרוניקה לפי מיטב ידיעתי. אני גם הרי צריך כבל שיחבר בין הכ.רשת לחיבור המיוחד הזה שמתחבר לפחית שימורים. מצאתי תכבל הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13226&catid=1823 מה אתם אומרים הוא מתאים? הבנתי שצריך גם להלחים נחושת לחיבור שבתוך הפחית, לא הבנתי בדיוק מה זה הנחושת הזאת אולי תוכל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני מחפש נתב חדש שיחליף את ה linksys שיש לי (כמה חבל שהוא לא מתקדם טכנולוגית - נתב מעולה ..). תקציב בערך 400 חשבתי לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=20521 חסרונות/יתרונות של תקן ac ברורים ..למעשה לא יהיה שימוש בינתיים ב ac , רק בתקן n .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 ואני מחובר בADSL דרך ראוטר ASUS AM604G. אני מעוניין להגביל את מהירות ההעלאה שלי. אם אפשר לכל המחשבים באופן גלובלי דרך הראטור- עדיף. אם לא, אז גם רק למחשב אחד זה בסדר. מה הדרך הכי קלה לעשות זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם .. היום התקשרה אליי אשת מכירות מאוד נחמדה של נטוויז'ן והציעה לי לעבור אליהם במחיר מאוד אטרקטיבי .. שאלתי אותה אם זה בלי חייגן והיא אמרה שזה בלי .. סבבה אמרתי לה שהיא יכולה לנתק אותי מ012 ונרשמתי לנטוויז'ן .. אחרי יום שלם שאני מחכה ואין שום דבר חדש .. מהירות רגילה דרך IP של 012 .. דיברתי עם נציג טכני של נטוויז'ן והוא אמר לי שאצלהם החיבור לאינטרנט זה רק דרך חייגן .. עכשיו .. אני לא רוצה חייגן .. אני שונא חייגנים .. לפי ניסיון ומה שאני יודע .. חייגן פירושו חיבור יותר איטי ... ויותר ניתוקים ובעיות עם האינטרנט .. זה נכון ? בכל מקרה .. לנטוויז'ן באמת יש חיבור אינטרנט רק עם חייגן ? מה הבעיה לעשות חיבור ללא חייגן ? אם אין להם ללא חייגן אני אבטל את הניתוק מ012 ואחזור אליה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2.5 מגה והוא מוריד לי על 50 במקום 300 מה זה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאלו שיש אינטרנט בכבלים אני מדבר על ה 750K אתם ;D מהגלישה וההורדה וכמה פעמים היו נפילות? או בקיצור זה שווה???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח בזק+בזק בינלאומי כרגע מחובר ב DIAL UP ו DYNAMIC IP אני הבנתי שיש אפשרות ליצוג STATIC IP גם בADSL עכשיו לעניין אני יש לי צורך בIP קבוע לצורך זמן מסויים לשימוש מסויים , וצורך ב IP מתחלף בזמן מסויים למשך זמן מסויים האם יש אפשרות לשלב בין שני הדברים ? או שאי אפשר להנות משניהם בו זמנית? והאם יש תחלופה אפשרית שאתם מכירים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי הרבה דברים טובים על הנתב האלחוטי של 3com מדגם 3CRWE554G72 והחלטתי לקנות. כשהגעתי לחנות(skypc) המוכר שאל אם זה לכבלים או adsl. אמרתי כבלים והוא אמר ש3com לא ממליצים על הנתב שלהם לכבלים ועדיף לקחת את ה- wbr-3406tx level1 שהוא אותו מחיר ואותם נתונים. אני שואל האומנם? לקחתי את ה-level1 אבל עדיין לא פתחתי את הקופסא. אנא מכם עיזרו לי להגיע לאמת... בנוסף הבחור אמר שהדגם הספציפי של 3com ה-g72 הוא טוב אבל כבר לא מייצרים אותו ועכשיו הדגם החדש הוא g75 שהוא פחות טוב. להישאר עם ה-level1 או לחזור ולקחת את ה-3com?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבית שלי עבר שיפוץ נרחב שכלל העברת כבלי רשת בתוך הקירות. כעת יש לי מעין "אמבטיות" בקיר שאליהן ניתן לחבר שקעים (רשת,טלפון וכו'). הבעיה היא שאני לא יודע את סוג האמבטיות כדי לדעת איזה שקעים מתאימים לקנות. מישהו יודע כיצד מבררים זאת? הנה דוגמא למספר שקעים: http://www.mediagalaxy.co.il/cat/231-%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D/ ועוד שאלה קטנה על הדרך: העברתי כבל CAT 5E ומשום מה בכל השקעים האלו כתוב באתר הנ"ל שהם תומכים רק ב 10/100 ורק בשקעי CAT6 כתובה תמיכה ב1000MBPS. האם יש הבדל בין השקעים לכבל או שזו טעות של האתר? עריכה: הצלחתי לתפוס את הקבלן ומתברר שאלו שקעי GEWISS. אשמח לתשובה על השאלה השניה (מה…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי ביום יום אני גולש דרך VPN. אני צריך את זה למטרות עבודה. הבעיה היא שמדי פעם אני חווה התנתקויות וזה גורם לי להפסדים כספיים. מה שאני צריך זה אינטרנט חסין נפילות, אני חשבתי על המערך הבא: 1. חיבור של שני קווי אינטרנט לרואטר, כאשר אחד נופל השני מגבה אותו כך שלמעשה אני לא חווה ניתוק 2. שני קוי VPN כאשר אחד נופל השני מגבה אותו אני משתמש בפתרון VPN של חברת StrongVPN בחבילת ה Deluxe OpenVPN - מחובר באמצעות קליינט אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, אנא השתדלו לפרט כמה שיותר ולרדת לפרטים הטכניים הכי קטנים תודה עצומה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-