רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ובכן, השאלה עצמה בכותרת, אני אוסיף רק כמה פרטים. אני כרגע "תקוע" עם Edimax 7728In, שנכתב עליו בפירוש שהוא עובד עם ווידוס 7 64 ביט. אז נכתב, יש הרבה דברים שנכתבו, מעטים אלה שבאמת נכונים. היה לי מחשב עם ויסטה, עבד מצויין הכרטיס. פירמטתי אותו והתקנתי 7 64 ביט, ולא עבד. הדרייברים שבאו עם הווינדוס גרמו לכל המחשב לקפוא ולהתקע לעיתים תכופות, אלה שקיימים באתר החברה (שהם פחות עדכניי משום מה מאלה שמסופקים עם הווינדוס) עובדים לפחות, אבל אני נתקלתי המון בהאטה של האינטרנט (יש לי נתב בתקן N ואינטרנט 20 מגה. לפטופ בן 6 שנים שמחובר בתקן G מוציא 18 מגה במבחני מהירות, המחשב השולחני מוציא 3 מגה) ועד כדי איבוד מוחלט של החיבור (זה נע בין 4 קווי קליטה ל 0 קווי קליטה. מיותר לציי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שהרעיון הזה נשמע קצת הזוי ובלתי מציאותי בעליל אבל למה לא? אני יגיד לכם למה כן: הספקיות בארץ פשוט גרועות אין ספקיות טובות למה שאנחנו לא נקנה שרתים ותעבורה חודשית לחו"ל ונשלם על זה מכספנו? למה שלא נתאחד ונקים ספקית משלנו? המהירויות יהיו יותר טובות הפורטים לא יהיו חסומים והפינגים לחו"ל ישאפו ל0 שלא לציין שזה גם אמור לעלות פחות אני בטוח שיש לפחות 1000 אנשים פה שישמחו להצטרף אם הרעיון באמת מציאותי ואין קשיים ויהיה מי שייקח את זה על עצמו
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוט רוצים על מגדיל הטווח שלהם כ-500 שח .האם לקחת אוןתו או לקנות אחר ואיזה? בית של שתי קומות.מהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדי להוסיף את העמוד הנוכחי לסרגל הסימניות יש ללחוץ CTRL+D אך אני לא מוציא קיצר להסרת עמוד שכבר שמור בסרגל הסימניות. האם קיים קיצור כזה ? במידה ולא כיצד אני יכול לבצע את הפעולה בשיטה אלטרנטיבית אינטנט וכו' ? זה מיועד למקש MAKRO במקלדת שמאפשרת תכנות קוד עבור מקש או EXE של תוכנה\BAT וכו.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הוט מתקנאת הכבל התת-ימי של בזק בין לאומי (התוכי) וחותמת הסכם רב שנתי עם טמרס. מהכבל הזה עומדים להנות לקוחות הוטנט ולקוחות הוטמובייל. http://www.themarker.com/technation/1.2529560
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התשתית היא הוט 100 מגה, כיום אני מחובר לספק הוטנט, הפינגים והגלישה איטית, רציתי לשאול האם 100 מגה ללא חייגן של בזק ייתן ביצועים טובים יותר? האם חיבור זה עובר דרך הכבל החדש שלהם? איך אפשר להוציא מהם מחיר טוב? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה. אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש. פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב. אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! צריך עזרה... בבקשה קצת סבלנות... אני דיי חדש בתחום הטורנטים אז סליחה על הבורות. הבנתי שהכי מהר זה להוריד מטראקרים פרטיים. מה עליי לעשות כדי להוריד מטראקרים פרטיים? האם צריך להירשם לאתר שלהם? האם צריך להוריד מהאתר שלהם את הטורנט? מה עושים?? איך אתם מורידים? מה הכי מומלץ? יש לי יוטורנט... לאחרונה יש לי בעיה עם הטראקרים של the pirate bay, ולכן אני מחפש אפשרות הורדה ממקורות אחרים. אגב, יכול להיות שקיבלתי באן מ- the pirate bay? או אולי בימים האחרונים לכולם יש בעיה עם הטראקרים שלהם? אני מוריד בעיקרון רק מ-the pirate bay ומ- Mininova... בתודה מראש! אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר רשת ביתית של מספר מחשבים לראוטר אחד ואת הראוטר לחבר למודם ואז המחשבים לא יצטרכו להפעיל כל הזמן חייגן? אם כן, אז צריך לעשות הגדרות מיוחדות בראוטר?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , קודם הקדמה : אתמול התקנתי את הראוטר החדש בתקן N TP-LINK WR841N , הכל עבד טוב ויפה ואפילו הצלחתי להשיג מהירות הורדה מקסימלית יותר טובה מהראוטר הקודם (linksys) הישן. ישנם כמה מחשבים בבית 2 נייחים אחד מחובר בכבל רשת win7 השני עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (לא מובנה) עם XP, ועוד 2 ניידים ואקסטרימר פרו. כולם תומכים בתקן N ועובדים טוב חוץ מהנייד החדש. הנייד הסורר הוא samsung חדש עם כרטיס רשת intel centrino wirelessN 130 עם דריברים מעודכנים. הבעיה המרכזית היא מהירות תגובה של המחשב בגלישה פשוטה והורדות בסיסיות בדפדפן ואני אנסה לתאר: בעת כניסה לאתר או בלחיצה על לינק באתר ישנה השהייה של 20 עד 40 שניות בתגובה ואז האתר מתחיל לעלות , קודם טקסט ואז עוד השהייה ואז תמונות ופלאש. בהו…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הפקודה NETSH netsh d יש לה פלט רציני שלא כל כך הבנתי מה הוא אומר אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מאז שעברתי לתשתית החדשה של בזק בינלאומי האינטרנט הפך להיות מאוד איטי מבחינת הזמן טעינה של דפי האינטרנט וגם יש פעמים שהאינטרנט רושם לי ש"לא ניתן להציג את דף זה " אבל עדיין האינטרנט מחובר,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו ניסיתי לעשות רשת לפי המדריך (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29725;start=msg272298#msg272298) ולא ממש הצלחתי אז אני יפרט על המחשבים ומה הבעיה אז יש לי שני מחשבים(בשניהם אקס פי) ואני מחבר אותם בכבל מוצלב ללא אב או שמהו אחר רק כבל רשת מוצלבב הקיצר עשיתי כמו שכתוב ולא עבד תשאלו מזה לא עבד אז אני יענה לכם: אם אני עושה ב cmd פינג ואת ה ip של המחשב השני אז הוא מזהה אותו) (אבל אם אני הולך לworkgoup אין שם שום מחשבבב) ולמרות ששיתפתי בשתי המחשבים קבצים אי אפשר לראות אותםםםם יש לכם מושג מה הבעיה?? עכשיו במהלך המדריך הזה שעשיתי היו לי דברים לא כלכך ברורים שאולי שם הבעיה 1)אחרי שאני משתף קובץ כתוב שצריכה להופיע יד בצבע כחול הקיצר…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי לאגים כשאני משחק ב-DOTA 2 ברשת שהופכים את המשחק לבלתי שחיק. במצב רגיל הפינג עומד על בערך 150ms והמשחק שחיק אבל כל דקה המשחק יכול לקפוץ פתאום ל-1000ms לכמה שניות. במצבים מסוימים הפינג הגבוה נמשך לזמנים ארוכים יותר או אפילו מסתיים בהתנתקות מהמשחק. התופעה הזאתי הייתה נפוצה בעיקר בסופישבוע אבל בשבועות האחרונים זה קורה בכל הימים בשבוע. התשתית היא DSL של בזק והספק הוא נטויז'ן. לפני כמה חודשים המהירות הייתה 15 מגה והעליתי אותה ל-40 בתקווה שהבעיה תפתר (היא לא נפתרה). יש לכם רעיונות למה יכול לגרום ללאגים? חשבתי להחליף ספקים ולבדוק באמצעות ניסוי וטעייה ספקים אחרים אבל הייתי מעדיף לנסות להתמקד בבעיה לפני כן.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס כבר הרבה מאוד זמן, אני מחובר אליו וגם המחשב של אחי. בהגדרות שלו כשנכנסים ל"אתר" 192.168.2..... האפשרות לwireless כבויה. אבא שלי קנה טאבלט חדש וכשרציתי להתחבר לאינטרנט אלחוחטי דרכו פתחתי את האפשרות באתר של אדימקס, הטאבלט מצא את הרשת אבל לא הצליח להתחבר. בנוסך גם הבלקברי שלי מצא את הרשת כשחיפשתי WI FI אבל גם לא הצליח להתחבר... אפשר עזרה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שכחתם את סיסמת הגישה לרשת האלחוטית? אתם מחוברים לרשת האלחוטית אבל אינכם יודעים את הסיסמא שלה? הריצו את תוכנת NETSH המובנית ב-Windows בחלון DOS ותוכלו לגלות אותה. באמצעות התוכנה, שהופיעה לראשונה ב-Windows XP ואיפשרה לנהל את החיבורים הקווים, ניתן החל מ-Windows 7 להגדיר ולנהל גם את המתאמים אלחוטיים. במדריך שלהלן אני נותן רקע נרחב על תוכנה זו ועל האופציות שיש להפעיל בה על מנת לגלות מאפיינים שונים של כרטיסי הרשת ובכלל זה גם את סיסמת הגישה לרשת האלחוטית. ניהול הרשת האלחוטית באמצעות הפקודה NETSH WLAN
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. הסיפור הוא כזה, אני מנסה להתחבר דרך המחשב הנייד שלי בעזרת כרטיס רשת (usb של tp-link) באופן אלחוטי, הכרטיס רשת מזהה את הראוטר אך אין ״גלישה״ כלל. על האייקון של האינטרנט פעם רשום ופעם לא - ״the DNS server isnt responding". דרך האייפון (5) והמחשב הנייד (מקבוק אייר) אני כן מצליח להתחבר ולגלוש. אני מבין שיש כאן איזשהי בעיה בהגדרות הפנימיות של הראוטר (שאופס ע״י reset) כי קראתי באינטרנט שזה עזר למישהו אך לשווא. חשוב לציין שאני מקבל את האינטרנט דרך כבל רשת של hot של בעל הדירה שלי והראוטר שייך לבזק (עדיין משלם עליו שקניתי לפני שנה וקצת והדגם שלו הוא: D-Link 2760u E1). אשמח מאוד לעזרה, אלירן. * כרטיס רשת אלחוטי - tp-link wn722n (קישור - …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי גם הוט וגם בזק בבית אני רוצה לשלב את שניהם במחשב אחד ,ראוטר עם 2 חיבורי קוים אני יודע שקיים אבל זה הפתרון היחיד? או שקיימת תוכנה שמאחדת את 2 החיבורים ככה שאני לא יצטרך את הראוטר? אם יש ותוכלו לתת לי תשם שלה זה יעזור לי מאוד...בנתיים זה ככה יש לי 2 כרטיסי רשת על הלוח ושניהם מחוברים 1 לבזק ו2 לכבלים (כמו בתמונה) אבל משום מה זה מנצל רק קו אחד בהורדה לפחות הוא מוריד לי על 2.100 מגה לשניה בממוצע זה אומר שהוא מנצל את הקו של בזק במלואו עכשיו מה יוצא לי מזה שבכרטיס רשת השני מחובר הכבלים האם אני מצנל בו משו? עוד דבר בכבלים יש ראוטר שמחובר ל 5 מחשבים יש לי גישה מלאה לכל המחשבים שמחוברים לכבלים !זה אומר שהכרטיס השני גם עובד רק אני לא גולש דרכו או מנצל חלק מהמהירות שלו...ניראה …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם זאת מהירות סבירה לרשת? יש דרך לשפר את המהירות? היא מחוברת בכבל רשת באורך של 30 מטר. ודרך אגב אני לא חושב שזה פינג 1 אני עשיתי פינג בדוס ויצא לי 10. עם המחשב השני שלי יהיה נורמאלי, אז המהירות תשתפר?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 12MB. הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא HOT . יש לי ראוטר של חברת Linksys מדגם WRT54GL ומודם של Motorola שאני לא זוכר את הדגם שלו. האינטרנט עבד מעולה עד לפני כמה ימים. הייתה לי בעיה ברשת האלחוטית בבית אז אבא שלי עשה איפוס לראוטר ושיחזר אותו להגדרות היצרן. מאז האינטרנט מתנתק כל כמה דקות ולוקח לו כמה דקות לחזור וגם כאשר אני מנסה להוריד קובץ מהאינטרנט לא משנה מאיזה אתר ההורדה מתחילה ואז בשלב מסויים היא נתקעת ולא ממשיכה ואני חייב לבטל אותה. גם כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF למשל דרך האינטרנט הקובץ מתחיל להיטען ואז בשלב מסויים נתקע ואני חייב לצאת מהדפדפן. מה לעשות? להתקשר לבזק או שיש משהו אחר שכדאי לנסות? אגב זה קורה בכל המחשבים בבית ולא רק במחשב של…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי הרבה דברים טובים על הנתב האלחוטי של 3com מדגם 3CRWE554G72 והחלטתי לקנות. כשהגעתי לחנות(skypc) המוכר שאל אם זה לכבלים או adsl. אמרתי כבלים והוא אמר ש3com לא ממליצים על הנתב שלהם לכבלים ועדיף לקחת את ה- wbr-3406tx level1 שהוא אותו מחיר ואותם נתונים. אני שואל האומנם? לקחתי את ה-level1 אבל עדיין לא פתחתי את הקופסא. אנא מכם עיזרו לי להגיע לאמת... בנוסף הבחור אמר שהדגם הספציפי של 3com ה-g72 הוא טוב אבל כבר לא מייצרים אותו ועכשיו הדגם החדש הוא g75 שהוא פחות טוב. להישאר עם ה-level1 או לחזור ולקחת את ה-3com?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק נורת DSL שלו צריכה להבהב או לדלוק קבועה ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-