עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KoDkOd,

שלום ! בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה לדעת מה הפרוצדורה לחיבור לאינטרנט, איזה דברים אני צריך,איזה אפשרויות קיימות ומה חשוב לדעת. המחשב הנייד יהיה העמדה היחידה בבית. תודה ושבת שלום !

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אהלן חברה, אני צריך את עזרתכם שוב לאחר המון בירורים ותשאולים מרובים קניתי רשת אלחוטית. Linksys 54g router וכרטיס רשת netgear WG111 חיברתי את הראוטר למודם ראוטר של סמסונג שלי ואחר כך חיברתי אותו למחשב. במחשב השני חיברתי את ה NETGEAR התקנתי אותו והוא עובד מצוין ומתקשר אם הראוטר מצוין, מזוהה לגמרי ע"י ה SSID. הבעיה היא שאני יכול להיכנס לתיקיות שני המחשבים, ואני יכול לעשות פינג לראוטר מהמחשב אם הNETGEAR אבל אני לא יכול להיתחבר לאינטרנט ממנו. הגדרות ה SECURITY שלי הם על DISABLED ככה שאין לי WEP או WPA מופעלים וככה גם בהגדרות של ה NETGEAR זה כאילו הראוטר פשוט לא מעביר את השידור האלחוטי לאינטרנט אלה רק את החוטי. אני אודה לכם אם תעזרו לי עמית

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by DeeKay,

עברתי להוט בתור תשתית אינטרנט בלבד וקיבלתי את ה-Hotbox, שאמור להיות גם מודם וגם נתב. בהתחלה שמחתי כי חשבתי שסתם יביאו לי מודם ואמרתי לטכנאי כמה כיף לי, אבל אז הוא ציין בפני ש: א. שפעול אפשרות ה-Wifi עולה 10 ש"ח לחודש. ב. ה"התקנה" עולה 100 ש"ח. מה שקרה בפועל הוא שה-Hotbox הגיע פתוח ועובד (הקינפוג היה דרך ה-Wifi), ואז הטכנאי פשוט חסם אותו. ברגע שמנסים להתחבר לתוכנה של המודם (admin/admin@192.168.100.1) מגלים שאי-אפשר לשנות כלום (חוץ מסיסמת הגישה). בדוגרי, אני לא באמת צריך Wifi בבית כי אני יכול ליצור Hotspot במערכת ההפעלה, אבל הבעיה היא שאי-אפשר להגדיר Port Forwarding כי זה חסום ויש לי משחקים שסובלים. יש למישהו רעיון איך אני מטפל בבעיה חוץ מפריצות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by olegu,

אני מאוד רציתי להתחבר לערוצי זהב וחיכיתי לאינטרנט המהיר שנתיים רציתי להשתתף בניסוי אבל הם לא נתנו לי :'( :'( :'( :'( . אחרי שהם קיבלו אישור התקשרתי אליהם ורציתי להיתחבר לאינטרנט המהיר אבל לתדהמתי מי שדיברה איתי בטלפון אמרה לי שאין תשתית באזור קרית גת לאינטרנט המהיר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ושהתשתית תוקם בשנה הקרובה :'( :-/ ??? :bash: :asthanos: היתקשרתי עוד כמה פעמים וכולם אמרו לי את אותו הדבר :-/ :-X למרות שערוצי זהב מספקים בקירית גת טלויזיה בכבלים מזה 6 שנים ואני מנוי בערוצי זהב דיגיטלי. וערוצי זהב התחייבו לספק אינטרנט מהיר בכל מקום שיש תשתית כבלים (בעצם כל הארץ) האם צריך איזה שהיא תשתית מיוחדת כמו ADSLב שצריך מרכזיות בכל 4 ק"מ איך שאני יודע אז לא! וח…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Cheif,

שבוע טוב. חברת פרטנר מוכיחה שוב שהשיניים של משרד התקשורת אינן חדות מספיק ומעלה שוב את מחירי הגלישה סלולרית. http://www.netcheif.com/blog/?p=909 CHEIF

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by אופיר,

ברצוני להקים שדרה במהירות גיגה ולשם כך, בין היתר, אני צריך לרכוש 2-3 מתגים. מה דעתכם על Edimax ES-5500G 5 Ports? דרך זאפ הוא עולה 150 שח.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני רוצה לעשות לי רשת ביתית (רק לכמה שבועות)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שמתם לב שבשבוע האחרון בערך הייתה האטה בגלישה או שזה רק אני ???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום חברים , הבית שלי לא כזה גדול ..עם זאת יש לי נקודות מתות בפינה הרחוקה ביותר (שהיא הסלון לצערי הרב) ירשתי לאחרונה ראוטר ישן מדגם LEVEL ONE WBR-3406TX (תומך WDS לפי מה שרשום) בנוסף לראוטר שפעיל אצלי, וחשבתי להוסיף אותו כמגביר טווח קליטה לרשת ... התכנון הוא שהראוטר EDIMAX BR-6524N שיש לי לא מכבר ישאר בתפקידו כעיקרי (זה שמחובר קווית למודם של בזק) ובLEVEL ONE אני אשתמש כמגביר קליטה עכשיו ניסיתי לעשות את זה בכוחות עצמי זה לא ממש הלך נעזרתי בזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עכשיו או שאני לא עושה משהו נכון או ששני המכשירים לא מדברים ביניהם באותה שפה אשמח אם מישהו יוכל לעזור , תודה לעוזרים התבלבלתי באחת מה מכתובת הMAC ..אחרי שש…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום חברים.. לפני מספר ימים הקמתי רשת אלחוטית בבבית. בשני המחשבים יש לי אוווטלוק 2003 ואני יודע שיש אפשרות לשתף את האווטלוק כך שאני גם משמחשב השני אשלוט עליו. אם למישהו יש קצת הבסרים או מדריך אשמח לקבל אותו תודה צוות יקר.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי, אני מנסה לשנותא ת התכובת ה-IP הפנימית מ- 10.0.0.0/24 ל-192.168.1.0/24, אבל כשהנתב מתאתחל, אני אמנם מקבל כתובת שתואמת למזהה הרשת המצויין לעיל, אבל אינני יכול לתת פינג לראווטר. חשוב לציין שטווח הכתובות המוקצות לחלוקה רחוקה מהכתובת שנתתי לרואוטר (192.168.1.1) מישהו נתקל בשטות הזו ? האם אני מפספס משהו בהגדרות ? האם יש עדכון קשוחה לנתב הזה ? תודה על התשובות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Integer,

איך הם? מבחינת ביצועים שירות ותמיכה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום רציתי לשאול מה עושה כל אחד מהרכיבים האלו ראוטר(נתב) אני בערך יודע יש לו כניסה אחת 4 יציאות שמאפשרת חיבור של 4 מחשבים ביחד ולא כמו בכבל רשת כל המחשבים תלויים במחשב עם המודם הכוונה למחשב הראשי. עכשיו מה זה האב ומה זה סויץ' ולמה הם משמשים? אם לדוגמא אני יחבר לראוטר שיש לי האב ומההאב אני יוציא את ה2 יציאות למחשבים שיש לי מה התמורה שאני יקבל? אם בכלל? ומה סויץ' עושה? עריכה: נוסף לשאלה גם ברידג'? תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by shaks,

היי אני סטודנט שעכשיו עבר לבאר שבע. בין נטויזין ובזק בינלאומי במחירים כמעט זהים שניהם עם תשתית של בזק. בזק כמובן כל הזמן מדגישים את העובדה שיש להם NGN וחארטות כאלה. השאלה מבחינת איכות חיבור ואיכות הספק, מי מהם יותר טוב באזור וייתן לי את האינטרנט הכי איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. ברגע של שעמום וניסיון החלטתי לנסות קושחה של openWRT והורדתי את הגרסה הנ"ל http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory.bin צרבתי דרך ממשק ה-TPLINK הרגיל, לאחר שהכל הסתיים לא יכולתי להיכנס אל הממשק 192.168.1.1 למרות שפינגים אני מצליח לקבל מהכתובת http://oi43.tinypic.com/2hn16p2.jpg דגם הראוטר: WDR4300 V1.3 משתמש בחייגן PPPoE יש לי ראוטר VVG200 אשמח לפתרונות שלא כוללות פתיחה של הראוטר.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by bomba90,

קיבלתי מבזק Netgear VEGN2610 ובגלל שהטווח שלו לא טוב כמו הראוטר הקודם שלי TP-Link WR641G אז חיברתי בכבל רשת את הראוטר הקודם לראוטר של בזק שיישמש כנק' גישה. בחיבור של מחשבים לנק' הגישה (ואני יודע שזה מחובר לנק' הגישה ולא לראוטר של בזק לפי הערוץ ולפי שזה תקן G) אין שום בעיה באינטרנט. בחיבור של הטלפונים (נקסוס 4, נקסוס 5, SGS2) יש דיליי של כמה שעות בקבלת הודעות WHATSAPP או בגישה לאינטרנט. כרגע שני הראוטרים נמצאים מטר אחד מהשני. אשמח לעצות.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by moris,

היי! אני משתמש בפקס מובנה ב-XP . אני חובר "לHOT" בעלפון ואינטרנט בכבלים. השאלה שלי מדוע אני מצליח לפקסס מסמך אך לקבל פקסים איני מקבל? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

שלום חברים במשרד יש לנו כ10 מחשבים המחוברים קווית דרך סוויץ' למודם הוטבוקס. כל בערך כחצי שעה יש לנו ניתוק של 2-3 דק' לאינטרנט והוא חוזר. החבר'ה בהוט לא רואים את זה בלוגים ואם מחברים מחשב בודד למודם של הוט אז אין ניתוקים מה שגורם לי לחשוב שמדובר בסוויץ' שמנתק אותנו. יש אפשרות להיכנס להגדרות של סוויץ' דרך כתובת מסויימת? איך אני יכול לקפנג או לנסות לחשוב על פתרון לבעיה? (מדובר בסוויץ' חדש) הדגם hp 1410-24g

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by omri_ro,

שתי שאלות: 1. האם ישנם מודמים לכבלים שמתחברים לכ. רשת או רק USB 2. במידה והתשובה שלאלה הקודמת חיובית, האם אפשר לחבר מודם לHUB ובכך לאפשר שיתוף אינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. http://www.ccc.co.il/Internet/?View=b באתר של CCC הם מראים לבזק אהבה :lol:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by KoM,

שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by netanel1234,

שלום.. שידרגתי ל 10M של בזק ובנלאומי, עכשיו יש לי מודם של TNN DSL-600E וראוטר של EDIMAX לא יודע איזה דגם אבל הוא וקצת ישן.. עשיתי בדיקה בלי ראוטר ואני גולש על 10M כאשר אני מחבר את הראוטר אני גולש על 8M. צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? איך אני יודע עד איזה מהירות הראוטר תומך..? כתוב על הראוטר 10/100M (לא יודע מה זה אומר) אבל זה תומך ב 10M? תודה רבה ויום טוב..

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Av1vftp,

היי, כבר שבועיים שאני בשיחות טלפון יומיומיות עם הוט - הם מבחינתם טוענים שלא רואים שום תקלה (מבחינתם = נציגי שירות שונים שלא מעבירים אותי לשום אדם מומחה). החליפו לי הוטבוקס + כבלים, שלחו אליי טכנאי (שרק הגיע, החליף מגבר והלך מבלי לראות אפילו את התקלה) וכלום לא עזר. אחרי הטכנאי העוצמות רק עלו, ועכשיו יש הרבה יותר פאקט לוס של 100% באופן יותר תכוף (כל 5 דקות בערך למשך 4-5 שניות) יש לי בבית רק תשתית של הוט, אז אין לי ברירה להיות תקוע איתם. מה אפשר לעשות? עצות?

25. Started by leahd3,

שלום אני עובד בבית ספר ו אני יושבלהם על הוויפיי רציתי לדעת איך אני יכול לעקוף את החסימות שלהם לאתרים/ משחקים אונליין

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים