עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי 2.5 מגה והוא מוריד לי על 50 במקום 300 מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by baz0r-,

אתמול בערב התחילה לי בעיה מעצבנת, שחלק מהאתרים פשוט לא עובדים, בעיקר אתרים מחו''ל. נניח Ynet וHwzone עובדים מעולה אבל אתרים אחרים פשוט לא עובדים, הם אפילו לא טוענים אלא ישר מוציאים הודעת שגיאה. הדפדפן הוא Firefox אבל הבעיה גם בIE. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי, אני צריך נתב לבית בן 2 קומות כאשר הנתב ישב בקומה העליונה. הסתכלתי על כמה אופציות: 1. TL-WR841ND - באייבורי אמרו שהנתב חלש מדי בשביל 2 קומות. 2. TL-WR841HP - על זה המליצו בחנות במקום ה 841ND. 3. TL-WR941ND - אותו מחיר כמו של הקודם, האם עדיף? ל 941 יש 3 אנטנות של 3dBi ול 841HP יש 2 אנטנות של 5dBi, לכן אני לא יודע מה עדיף. אם יש משהו אחר שמומלץ אשמח לדעת, תודה!

4. Started by alex15,

הבאתי אותו לא מזמן לפני שבוע וכבר יש הרבה הרבה ניתוקים ואתחולים בראוטר כאילו אני עכשיו גולש עוד 2 דקות אין אינטרנט ועוד 5 דקות יש אינטרנט וזה מעצבן אותי . אני חושב שצריך לעדכן את הראוטר . ראיתי שבאתר פיקוק מחשבים יש את את הגרסה של 1.58 אבל לי יש את ה 1.62 אז הלכתי לאתר העולמי וראיתי שיש את ה V1.76 וגם יש את ה 1.76 איזה מהן להתקין אם צריך ? וראיתי ששם הקובצ בא בקובצ ZIP צריך להוציא את הקובצ שבתוכו כדי לעדכן או לא ? האם אתם חושבים שצריך לעדכן או לא ? אתם חושבים שהבעיה תיפתר ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מה המודם הטוב יותר כיום שיעבוד היטב עם נתב במהירות של 16 מגה ומעלה? הדיעה הרווחת היא שמודם מוטורולה השחור SB5100 הוא הטוב ביותר. הבנתי שלאחרונה נכנסו לשוק גם מודמים של סיסקו (אשר כנראה מיועד לדוקסיס 3 - 32 מגה ומעלה) מודם של חברת אריס ומודם אטלנטה, מה ידוע לכם הטוב יותר והאמין ביותר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Rin,

שלום , אני רוצה לקנות ראוטר מחנות KSP שיהיה בו לפחות 2 כניסות רשת , ואפשרות ל WIRELESS כמובן , המטרה הראשית היא שאני יהיה מסוגל להתחבר ללא חייגן , שזה יהיה מחובר 24 שעות אוטומטי ללא צורך בחייגן אני לא יודע איזה לבחור שם.. יש שם מבחר גדול ומחירים בין 120 ל 500 ( האינטרנט שלי הוא NGN אם זה אמור לעזור ) תודה מראש לעוזרים * מה בגלל ההבדל בין המודם של ה 120 ל 500.. מי יקנה את זה .. מה מיוחד בו שהוא כזה יקר? * כשכתוב 150Mbps זה אומר שזה יכול לתמות במהירות של עד 150 MB ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by cobmetal,

ברשותי חיבור של 100mb כאשר המודם מחובר ישירות למחשב המהירות בבדיקות קרובה ל100 . כאשר אני מחובר אלחוטית דרך ראוטר של לינקסיס e1000 המהיורת בסביבות 20mb . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by POPCORN,

אני מנסה ליצור קובץ הסנפה של התעבורה שלי בפיירוול הוא שומר לי קובץ קטן מאוד המליצו לי לבצע הסנפה עם tcpdump דרך ssh איך אני עושה את זה?? כי אם אני מבצע הסנפה לתעבורה מהמחשב שלי הוא הותן לי רק את התעבורה מהמחשב אני צריך של כל הרשת (בנוסף יש לי מספר vlan שונים, אני צריך של הכל כולל הvlan השונים) הבנתי שאחרי חיבור ssh אני כאילו נמצא בפיירוול ואז אוכל לשמור הכל השאלה היא איך אני מבצע את החיבור הזה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://www.pch.co.il/docs/pd1264763611.htm , אני והחברה רוצים לארגן מסיבה אבל לאף 1 אין נתב ואנחנו רוצים לקנות ביחד , האם הנתב הזה הוא מספיק טוב ,אנחנו 9 אנשים . אם לא אז תצליצו לי על משהו טוב !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי ALCATEL SPEEDTUCH אני אוהב לשחק בW3 ולהיות ההוסט ובשביל זה אני צריך את פורט 6112 פתוח,עד עכשיו לפני חודש וחצי ,שעוד היה לי את המחשב הישן והמחורבן שלי,הכל עבד טוב ויפה(היה פיירוול של XP SP2)גם עכשיו יש אותו דבר,הפורטים היו פתוחים לכתובת המקומית שלי (10.0.0.1) ולoutside adress (0.0.0.0( ועכשיו זה פשוט לא עובד.....ניסיתי הכל....(זה NAPT) למישהו יש הסבר/משהו לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by viperain,

שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ואם כן...איך אפשר לדעת מזה שזה קורה, כלומר זה לא דבר שקורה תמיד, זה מרגיש כאילו יש הקצבה חודשית??

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם יש אפשרות לחבר רשת ביתית של מספר מחשבים לראוטר אחד ואת הראוטר לחבר למודם ואז המחשבים לא יצטרכו להפעיל כל הזמן חייגן? אם כן, אז צריך לעשות הגדרות מיוחדות בראוטר?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה ומודיעה על השקת 500 מגה כבר בשנת 2014 חברת HOT קיימה הבוקר מסיבת עיתונאים, במסגרתה הודיעה על הכפלת מהירות הגלישה המקסימלית ללקוחותיה ל-200M. המהירות החדשה מביאה עימה גם בשורה בקצב העלאת הנתונים (Upload) - לקוחות שיתחברו למהירות 200M ייהנו מקצב העלאה של 5M. לרגל ההשקה יוצע למשך 3 חודשים טריפל במהירות 200M/5M ב-₪200 עבור מצטרפים חדשים. לקוחות קיימים יוכלו ליהנות מטריפל Platinum אטרקטיבי, שיכלול מהירות גלישה של 200 מגה, חבילת "הכל כלול" של כל ערוצי הטלוויזיה, שיחות בארץ ללא הגבלה ואת קופסת התקשורת החכמה HOT Fiber Box ב-399 ₪ בלבד. מנויי אינטרנט בלבד יוכלו ליהנות מ-200 מגה ב-169 ₪ לרגל ההשקה. - - - תגובה אוחדה: - - - כדאי לשים לב …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ModChiP,

יש לי כבל של אינטרנט שהשחלתי בקירות. כרגע הוא מחובר מהראוטר ישירות למחשב בחיבור של 4 גידים. הכבל הוא CAT 5E. אני רוצה לפצל את החיבור הזה ככה שאני יוכל לחבר 2 חיבורים לשני מכשירים שונים(מחשב ועוד מחשב בקרבת מקום)- מאותו כבל שמגיע מהראוטר. איזה מוצר אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? חשבתי על דבר כזה- אבל הוא יקר ואני לא צריך 5 חיבורים. מה מוצר כזה ייתן לי? תודה רבה על היעוץ.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by doraam,

קיבלתי הצעה מהם להחליף אותו מ6740U, אתם אומרים כדי? מה אתם אומרים עליו עדיף מ6740?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by kalda01,

מחפש המלצה למצלמת IP ביתית שמסוגלת לשלוח התראה במייל או SMS כשאר מזוהה תנועה בחדר בה היא מותקנת. חשוב שיהיה ניתן להפעיל כשיוצאים מהבית בצורה קלה וגם לשלוט מרחוק דרך הטלפון הנייד.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי תצורת הרשת שלי היא כזו- חיבורים פיזיים- NAS + Streamer (הNAS עם כ. רשת 1GIG, הסטרימר לא) + סוג מסוים של מערכת VOIP שנמצאת אצלי בניסוי חיבורים אלחוטיים- שני לפטופים, Wii, שני אייפודים ולפעמים עוד מכשיר או שניים כיום הכל מחובר למודם-ראוטר אלחוטי של בזק ואני מרגיש בבעיות ברשת- הזרמה בין הNAS לSTREAMER כנראה מכבידה על הראוטר ולכן מאיטה את הגלישה באינטרנט, מה שהוביל אותי לחפש ראוטר קצת יותר מוצלח. שקלתי ללכת לסוויץ' של GIGA בלבד וככה לעשות offload לתעבורה הקווית ולפתור את הבעיה, אך אני מעדיף שלא להכניס עוד רכיב לרשת הקיימת- אין לי ארון תקשורת וזה לא אסתטי במיוחד. אחרי ההקדמה הארוכה, לשאלות- 1) האם יש ראוטר "מוכח" (כמו הלינקסיס WRT) התומך בתקן G בלבדאך נותן 1GIG בקווי? 2) ה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום חברים, יש לי את הנתב הנ"ל,והוא תומך עד 300mbps,וב-MIMO. יש לי שני כרטיסי רשת מדגם :Edimax EW-7717Un,שתומכים באותם נתונים בדיוק. במחשב אחד יש Win7,ואני מקבל קצב שידור של 150mbps. במחשב השני יש WinXP SP3,ואני מקבל קצב שידור של 54mpbs. השאלה היא למה? מישהו פה פעם אמר לי,שהכרטיס שלי רק קולט ב-300,ולא משדר ב-300,אבל למה המחשב עם ה-XP מקבל מהירות של תקן G? משהו חסר לי?(פאצ'ים למינהם?) משהו אחר? דרייברים וקושחה מעודכנים. בתודה מראש, יוחאי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by sSs Dragon,

טוב אז השאלה היא כמו בכותרת...: האם אפשר להפוך מחשב רגיל לשרתשעליו אפשר להקים אתר באינטרנט להעלות קבצים וכו'???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by boaz,

ראשית, אני יצין, הידע שלי בכל הקשור לרשתות ותקשורת קטן מאוד, ואני אבקש ממכם לתת הסבר מדיוק לכל פעולה שאתבקש לעשות. המצב הוא כזה: בעל חנות מכולת קטנה, רוצה "להשגיח" על עובדיו מפני גניבות או מעילות. הוא רוצה להרים "מצלמת מעקב" בחנות. חשבנו על רעיון כזה - מחשב בחנות,(חשבנו על משהו חלש יחסית, פנטיום2) מצלמת רשת שתתחבר אליו, logitech quickcam pro 3000 - מצמת רשת מעולה, מהטובות שראיתי, שכבר נמצאת ברשותנו. המחשב יחובר למודם רגיל, (56K) אני רוצה שבעל החנות יוכל להתחבר למחשב בחנות דרך הטלפון, (לא האנטרנט, דרך חיוג למחשב) ולהסתכל דרך המצלמת רשת שמחוברת אליו. יש ברשותנו רשיונות (שתים) של התוכנה PCANYWHERE של סימנטק, שאמורה לאפשר לנו את התהליך, מותקנים על המחשבים. הבעיה היא, שאין לי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. האם ניתן לחבר למחשב פנטיום 3 ישן מחשב פנטיום 2 או 3 אחר, כך שישתמש בכח המחשוב שלו ? מקווה שהשאלה ברורה... :-\

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by STRENGTH,

יש לי רשת שמחוברת ל 4 מחשבים מודם של WOW רכזת של EDIMAX-ES3108P וכרטיס רשת של REALTEK רציתי לדעת איך מבטלים את ה FIREWALL כי אני רוצה להוריד מביטורנט ולשחק ברשת. בבקשה אני צריך עזרה אני מנסה כבר יותר משבועים!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by chris_u16,

היום אני מגלה להפתעתי שחוייבתי בסכום של 149ש"ח רק מחברת הכבלים על האינטרנט. התקשרתי לשירות לקוחות והחוצפנים האלו אומרים לי שזה בגלל שנגמר 'המבצע' אז עכשיו הם מחייבים אותי מחיר מלא ואחרי שצעתי עליו הוא אומר לי שאי אפשר לבטל את החיוב הזה ושיש עכשיו מבצע ב59ש"ח..... כל מה שנגמר זה לא מבצע אלא התחייבות שבו הם גם ככה דפקו אותי במחיר של 89ש"ח לחודש, שכבר המחיר ירד לפני כמה חודשים! הם ממש מחפשים את מי לגנוב! לא זכור לי שנאמר לי בהצטרפות שאחרי ההתחייבות אני יחוייב במחיר כפול וכמובן שלא אמרו לי מאומה לפני, פשוט חייבו מבלי להודיע בכלל בסוף השיחה הוא אמר שירשום את הטענות שלנו, משום מה לא נראה לי שהם יחזירו לי את הכסף הזה בקלות מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים