רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה גישה אל הקבצים שנימצאים על השרת שלי, על השרת מותקן המערכת freenas במערך רייד 5 והוא מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. יש אפשרות דרך המערכת freenas לגשת לקבצים מהשרת מכל מחשב דרך האינטרנט??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אינני מעוניין במה שמציעים בנטויזיון ובהוט ואני מעדיף לקבל המלצות מכם לגבי נתב הביתה (באיזור ה300 שח) אשמח לרעיונות.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שיצאו ראוטרים חדשים דואל בנד מישהו יודע אם הם טובים מסתם תקן N ?
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני קורא הרבה בפורומים שיש הרבה גרסאות קושחה(TOMATO וכאלה..) האם אני צריך לעדכן גרסה בראוטר חדש? ויש להרבה אנשים בעיה להגדיר את הראוטר עם חיבור כבלים של הוט. מה אני צריך לדעת על הראוטר ומאיזה גרסאות אני צריך להתרחק??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם זה טיפה ארוך, אשמח מאוד לקבל עזרה. בזמן האחרון הרגשתי איטיות כבדה בגלישה באינטרנט, במקום לגלוש על 1.5 (בערך 189KB), גלשתי על 20-50KB במקרה הטוב. הזמנתי טכנאי של בזק, הוא התחבר עם המחשב הנייד שלו בעזרת כבל רשת לנתב וגלש על מהירות מקסימלית. הוא אמר שהבעיה היא במחשב שלי ולא משהו אצלם. הבנתי שאם כך, המחשב השני שלי שמחובר ברשת אמור לגלוש טוב, בדקתי מהירות גלישה ובאמת הוא גם מוריד על המקסימום. אחרי שהטכנאי הלך, חזרתי למחשב שלי שמחובר בכבל רשת, בדקתי ספיי, וירוסים, תהליכים מוזרים שרצים ולא נמצא משהו שונה. עלה לי רעיון לבודד את הבעיה ולקחת את המתאם האלחוטי של בזק (שנמצא במחשב השני שלי) ולחבר אותו ל USB ולגלוש במחשב הבעייתי בעזרת המתאם ולא הנתב. ניתקתי את הכבל רשת של הנ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכחתי איך מחשבים את מהירות ההורדה.. אני זוכר משהו עם 1.8 ... מישהו יכול להזכיר לי?? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה שפרסמו באיזה פורום. אני מחובר דרך בזק TOP100 + וספק 012 100MB ( כאשר בזק מבטיחה מינימום 40 מקסימום 100) בבדיקת המהירות של בזק ודרך אתר OOKLA מהירות ההורדה היא 65MB העלאה 3.2MB - האם אלו בדיקות מהמנות? תוצאות הבדיקה דרך קובץ הבדיקה החיצוני מצורפות בתמונה. הבדיקה נעשתה בלי הורדות או גלישה במקביל. האם עומדים ביחס לחבילה שלי? או משהו שם לא בסדר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
ברשותי אינטרנט 4 מגה ביט שבפועל אני אמור להוריד מאתר BEZEQ בחיבור 1@1 500KB בפועל. בפועל יוצא לי להוריד 360-350K ולעיתים רחוקות זה עולה לי ל460-70. היו אצלי כבר מספר טכנאים, בדקו את הקו טענו שהוא תקין לחלוטין, הביאו מחשב נייד שלהם וראו שיורד אצלם על 460-70K שזה בתחום הנורמלי באופן קבוע וטענו שהבעיה היא אצלי במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לפעמים זה כן במהירות הזאת ולרוב לא. בדקתי עם SPYWARE DOCTOR ספיוורס למינהם, אין. אין ווירוסים. אני לא מבין את זה, את מי להאשים? כדאי לפרמט? האם בזק עובדים עליי בעיניים? עזרה, בבקשה. עריכה: חשוב לי לציין שאין לי מודם אלחוטי, הכל קווי ויש פילטרים על כל שקע טלפון. ככה שאין גניבות מצד השכנים...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי גירסה של יוטורנט 3.3 נראה לי שהיא הכי מעודכנת. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עם וינ 7 64 ביט. הבעיה היא שהתוכנה מופעלת אז לאחר זמן מסוים האינטרנט מפסיק לפעול והוא מתנתק. בנוסף הגלישה לפני הניתוק היא איטית להחריד. מבחינת ההגדרות של התוכנה הם הגדרות ברירת המחדל . לא שיניתי כלום. אשמח לעזרה. בנוסף גם היוטורנט לאחר זמן מה מאבדת מהירות. וקופאת .תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא מבין למה שאני כותב את הip שלי בnetwork connection ומאשר זה ההודעה שאני מקבל http://img499.imageshack.us/img499/8136/problem5tv.jpg אני מחובר ברשת אבל במחשב השני יש כתובת ip שונה מהמחשב שלי תודה
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, אני עכשיו בלטפון עם חברי לאתר מישה, והוא כבר מספר שעות לא יכול להתחבר לאינטרנט. עושה רושם כי השרת שלהם נפל(חיבור כבלים), ומשום שאין להם תמיכה טכנית בשבת, אי אפשר לבדוק איתם. מישהו יודע על זה משהו? בתודה, גוסט. נ.ב, שוב אני מציין שזה השרת של ערוצי זהב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פתחתי את הפורטים 4661-4711 בפיירוול של הנתב, ורציתי לפתוח גם את הפורטים של הפיירוול בSP2 כי יש לי lowID קבוע, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע איך פותחים את הפורטים בSP2? עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ביטלתי את הפיירוול של SP2 ועדיין יש lowID, אז חשבתי שאולי לא פתחתי טוב את הפורטים, אז איך בדיוק אני עושה זאת? (תמונה בסוף) תודה מראש Install מה בדיוק אני ממלא בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! יש לי vmware מתקן על מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי. יש לי פינג מהמחשב לvmware, אבל אין לי פינג ה vmware למחשב (אפילו בשתי תחנות שונות). זה רושם destination host is unreachable. בתיקיית ה networks הוא מזהה את המחשב ברשת, אבל לא מצליח להתחבר אליו . . . ה vmware מתקשרים מצויין בינהם. וגם יש פינג לנתב. מה שמוזר, זה שהם כן מצליחים לתקשר עם מחשבים אחרים בבית (לא זה שהם נמצאים עליו). זה לא עניין של חומות אש. וכולם יושבים על אותו מיסוך ובאותה קשת. תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של CONEXANT עם מודם מובנה... בהגדרות WAN הוא מבקש STATIC IP ואני לא יודע מה זה. תעזרו לי בבקשה... אה, וגם מהי SUBNET MASK??? (אני בבזק בינלאומי)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעוד שבוע בערך יהיו לי שלושה מחשבים(אחד של הורים, אחד של אחותי והחש שלי ;D) כולם יהיו מחוברים לרשת, ע"י HUB. וכדי לא להסתבך עם שיתוף האינטרנט, אני מתכוון לעשות ראוטר לינוקס לפי המדריךשבאתר הזה. בכל המחשבים יהיה 98SE. השרת יהיה P2-233. האם המחשב הזה מספיק מהיר לראוטר? האם ראוטר הזה עלול לתקוע את הרשת, או לעשות בעיות למחשבים אחרים? יש למישהו פה ניסיון טוב/רע עם זה? ???
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי בעיות באינטרנט שהוא מתנתק מדי פעם והחיבור איטי מאוד. התקשרתי לספק+תשתית שלנו והוא אמר לי לעשות reset ל router. יש לי router של kasda. לחצתי על הכפתור של ה reset ואז הלכתי לכתובת : http://192.168.1.1/ ושם מופיע לי : Update Software Step 1: Obtain an updated software image file from your ISP. Step 2: Enter the path to the image file location in the box below or click the "Browse" button to locate the image file. Step 3: Click the "Update Software" button once to upload the new image file. NOTE: The update process takes about 2 minutes to complete, and your DSL Router will reboot. Software File Name: אמרו לי שבגלל שלא קניתי את המכשיר ראוטר אצלם אני צריכה לעשות את העי…
-
- 8 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ביניהם 2 מחשבים אם מודם 56K רגיל בכל אחד, אחד לשני ישירות ללא בזק (אפשר מעגל אלקטרוני קטן / ספק 48V / דברים אחרים ביניהם אם צריך), כדיי ליצור LAN של 56K בין 2 המחשבים האלה ? האם ניתן לחבר ל LAN כזה יותר מ 2 מחשבים ? ניתן להשתמש במרכזיית טלפון ארגונית ישנה בשביל זה ? כמה יכולה לעלות מרכזיה כזאת הכי פשוטה ?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני עשיתי רשת ואינטרנט לפי שתי המדריכים אבל שאני נכנס לWORKGROUP אני לא רואה את המחשבים בשני המחשבים (כאילו אין כלום)..... מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התשתית היא הוט 100 מגה, כיום אני מחובר לספק הוטנט, הפינגים והגלישה איטית, רציתי לשאול האם 100 מגה ללא חייגן של בזק ייתן ביצועים טובים יותר? האם חיבור זה עובר דרך הכבל החדש שלהם? איך אפשר להוציא מהם מחיר טוב? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפעלתי חשבון IMAP על המייל שלי ב-OUTLOOK וזה עבר בהצלחה. נוספה תיקיה חדשה בתוכנה, ויכולתי לגרור אליה וממנה מיילים. עכשיו בעיה. יש לשרת שלנו איזה קטע עם "תיקיות משנה" (תיקיה בתוך תיקיה). כשיוצרים תיקיה דרך מערכת הWEBMAIL שמותקנת אצלנו, צריך לעשות שם V כדי שהיא תוכל להכיל תת תיקיות, לא ראיתי שם בכלל אפשרות ללערוך את התיקיות הקיימות לככה שהן יוכלו להכיל תת תיקיות. הכי גרוע, אני לא יכול להעביר ב-OUTLOOK תיקיות לחשבון IMAP לסינכרון אם יש להן תת תיקיות (הוא כותב לי שהשרת לא תומך בתת תיקיות). אני ריצה לגרור את כל התיקיות שלי ב-OUTLOOK לחשבון IMAP שיצרתי, אבל בגלל הבעיה הזו זה לא אפשרי כרגע. למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Family Net@013 רשת ביתית אלחוטית המחברת את כל המחשבים לאינטרנט המהיר האמיתי של 013 ברק יתרונות הרשת האלחוטית: * גלישה מהירה מכל המחשבים ברשת בו-זמנית. * שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מכל מחשב ברשת. * שיתוף והעבר של קבצים בין המחשבים. * פתרון אבטחת מידע מסוג Mac address Filtering* במסגרת השירות, המקצוענים של 013 ברק, ידאגו לפתרון מלא הכולל את התקנת הציוד, הגדרות, הרשאות גלישה מכל עמדה ואבטחת המידע על גבי הנתב, אצלך בבית. להזמנת השירות חייג ****** הפתרון הזה לא מספיק לטעמי, ואני ממליץ לכל מי שמשתמש רק בו להוסיף גם הצפנת נתונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בביתי מותקן אינטרנט קווי. הראוטר והמודם מצויים בתיבה הצמודה לבית ומהם מועברים קווים לנקודות שונות אליהן מחוברים המחשבים. האם יש דרך לחבר ראוטר אלחוטי או משהו דומה לאחת הנקודות הקוויות בבית בכדי שבבית יהיה גם אינטרנט אלחוטי. אם כן: אשמח להמלצה לראוטר/מודם או איך שתקראו למתקן הזה, בעלויות סבירות כאשר טווח הכיסוי שלו צריך להיות קומה אחת בלבד. תודה, אייל
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? יש לי שיתוף קבצים בין שניהם.. אבל אין אינטרנט.. יש לי חיבור קבוע לכבלים ועשיתי שיתוף אינטרנט דרך החיבור של האינטרנט אבל זה לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בIE 8. הורדתי פרוקסי שאני מנסה להריץ על עצמי, Paros Proxy. למרות זאת, אני לא מצליח להתחבר אליו. הפורט מתאים (ניסיתי גם לשנות את הברירת מחדל, 8080, ולא עזר) ניסיתי localhost ו 127.0.0.1 .. לא עזר הורדתי את הצ'ק בוקס של "אתר הגדרות באופן אוטומטי" ואפילו את זה של "עקוף פרוקסי בהתחברות פנימית" (למרות שזה לא צריך להפריע מן הסתם לאתרים חיצוניים). עוד יותר מוזר, ניסיתי סתם להגדיר לו להתחבר לIP שלא קיימים, או לחינמיים מהרשת- והוא לא התחבר אליהם. הקטע הוא, שההגיון אומר שהייתי צריך לקבל שגיאה.. אבל לא- הוא פשוט התעלם מזה שאמרתי לו להתחברל לפרוקסי כלשהו. אשמח להכוונה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-