עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקי, אז הלכתי לפי המדריך שבסטיקי, פרצתי את המודם הפכתי אותו ל PRO, שיניתי את פוטוקול החייגן וכו'. חיברתי את המודם להאב 8 יציאות עם כבל מוצלב, ואת כל המחשבים עם כבל ישר. הגדרתי את המחשבים כ 10.0.0.1-10.0.0.5 וכו'. עכשיו בכל המחשבים עם הווינדווס XP, אין שום בעיה, הכל עובד כשורה(טפו טפו טפו). במחשבים עם הווינדווס 98 טיפה הסתבכתי, הגדרתי את האי פי ל 10.0.0.3 וכדומה, את ה Subnet Mask ל 255.255.255.0, את ה GATEWAY ל 10.0.0.138 וב DNS קצת הסתבכתי כי זה שונה מה XP. כמו שכתוב בסטיקי, ה DNS של בזק בינלאומי הוא: Primary: 192.115.106.31 Secondary: 192.115.106.35 אבל בחלון ה DNS בווינדווס 98 אלו האפשרויות: Host Domain DNS Server Search Order Domain Suffix Search Order…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כמובן שלמי שיש מדריך איך לפתוח פורטים ראוטר Edimax להגיד לי...... ;D

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  3. היי יש לי בבית שלושה מחשבים. שני מחשבים ניגשים לאינטרנט דרך מחשב שלישי שעושה ICS. "גישרתי" בין שני המחשבים במחשב שאליו שניהם מחוברים כדי שיוכלו לגשת אחד לשני ולחלוק את השיתוף לאינטרנט. הבעיה היא שהגשר (כנראה) מגביל את מהירות הרשת ל10MBPS . - האם אפשר לשנות\ להעביר את זה ל100 ? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  4. אני מתכנן לשתף חיבור אינטרנט אחד בבית עם כמה מחשבים דרך ראוטר אחד מהמחשבים הללו הולך להיות שרת web כך שרצוי שהחיבור יהיה יציב רציתי לשאול אתכם : א. איזה מודם מומלץ לקונפיגורציה הנ"ל ב. האם אני אצטרך לקנות ראוטר מיוחד לצורך הנושא ? ג. עניין האבטחה כאן חשוב קצת יותר ממחשב ביתי רגיל מכיוו שאמנם זה שרת web ביתי אבל עדיין שרת - המלצות מיוחדות לנושא ? -- אם כבר --- ד. אולי מישהו יודע כיצד ניתן להשיג קצב העלאה יותר גבוה על חשבון קצב הורדה יותר נמוך ה. איזה חברה מומלצת על ידיכם כיום לחיבור לאינטרנט מהיר ? ו. מישהו אולי יכול לתת לי טיפ לגבי דרישות מקובלות כיום מספקים (IP קבוע, גודל תיבת דואר וכו' שנהוג [על ידי מי שמבין עניין] לדרוש מהספק) ז. מה כיום עדיף (מבחינת מחיר/בי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by hck,

היי! אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי איכותי בכדי לחבר מספר מחשבים ברשת. הנתב צריך להיות בעל יכולת קליטה (אלחוטית) בטווח של כ15-25 מטר דרך קירות עים קצב העברת נתונים של 54Mbps. כמובן שאני מעוניין לשתף את האינטרנט בכולם, ולכן אני אציין את החיבור שלי: כבלים, בזק-בינלאומי (ללא חייגן). בכל אופן, ראיתי בחוברת של באג(BUG) שיצאה עים העיתון של השבת, לגבי נתב של 3Com. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? החוברת של באג http://www.geocities.com/hck2cmp/BUG.jpg (התעניינתי בנתב הימני שעולה 759 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי)

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  6. טוב אז ככה, קודם כל על תגידו לי לעשות על זה חיפוש ולמצוא שם את התשובה כי עשיתי את זה ולא הצלחתי כלום.... זאת הבעיה שלי.... יש ברשותי ראוטר אלחוטי של LG LW2100AP, שתומך ברשת 802.11B, יש לו שתי חיבורים של LAN שהם: LAN1 ו LAN2 וחיבור CONSOLE שאין לי מושג מה הוא עושה..... יש לי שלוש מחשבים..... שתים רגילים ואחד נייד(הכרטיסי רשת של המחשבים הרגילים הם: LG lw2110p והשני הוא: +D-LINK dwl-520 והאינטרנט האלחוטי בנייד הוא לא עם כרטיס PCMCIA אלא עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוכו) עכשיו, חיברתי את המודם של הכבלים שלי לLAN2 (שמתי אותו שמה בלי סיבה, אבל הבנתי מכמה מדריכים שאני צריך לשים אותו בLAN1, אם אני צריך אז תגידו) והדלקתי את המחשבים... הכרטיסי רשת זיהו את הראוטר ואני הגדרתי אינטרנט …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הראשי שאליו מחובר מודם USB והוא ICS, הוא מחובר למחשב המשני, מחשב המשפחה. הבעיה כאן היא שאי אפשר כמובן לגלוש במחשב המשפחה כאשר המחשב הראשי מכובה, מכיוון שלמודם אין אפשרות להתחבר ללא הפעלת המחשב. כמובן שהתלות הזאת גורמת לבעיות ועצבים מיותרים ולכן חשבתי לשקול לקנות ראוטר או סוויץ', אין לי מושג מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות, ומה אני אמור לעשות... המטרה שלי היא סכה"כ שהמודם יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב הראשי מכובה, ולא להוציא יותר מדיי כסף על זה. דרך אגב מה ההבדלים בין הראוטרים?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by Bearzz,

טוב, אז אחרי הפתיח המעורפל, יש לי בעיה: יש לי רשת מקומית בין שני מחשבים, Alcatel Speed Touch Pro משמש כראוטר. אז בכל מקרה, כאשר שני המחשבים מחוברים להאב, אז האינטרנט לא עובד (או עובד לאט מאוד), כאשר מחשב א' מחובר לבד, האינטרנט עובד, לעומת זאת כאשר רק מחשב ב' מחובר - האינטרנט בו לא עובד. אני מניח שהבעיה היא בתוכנה של מחשב ב', אבל לא בהגדרה, כי אני בטוח שהרשת מוגדרת נכונה, אני לא יודע מתי זה נדפק, נראה לי כאשר הרצתי windows update - אבל כבר הספקתי להתקין מחדש את ווינדוס במחשב ב' (עם אותן הגדרות רשת - שתמיד עבדו) וזה עדיין לא עובד. יכול להיות איזה וירוס תולעת שמתעלק על הbandwidth של מחשב ב'? אנ,לא יודע, עזרה!

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by ClassZ,

הי, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני רוצה שמחשב זה, יחד עם המחשב הישן יהיו מחוברים לאינטרנט: אז אני מחבר את המחשב הישן (שימצא בחדר אחר) לחדש ברשת - חשבתי לחברם בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים, אבל קראתי שיש גם מעין Hub שכזה, שיכול להעביר את המידע ע"ג רשת החשמל (המחיר שלו זה בסביבות ה-350 ש"ח, ככה שזה יוצא יותר זול מקניית שני כרטיסי רשת אלחוטיים). מישהו יודע אם זה שווה משהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ExploiT,

שלום כולם אני צריך המלצה לנתב עם סוויץ כדאי לחבר 3 מחשבים לרשת המודם של הכבלים הוא לא של מוטורלה הוא מודם שחור כזה שעומד על הצד תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  11. אני משתמש בfilezila . כשהוא שואל בהתחלה לאן להתחבר אני כותב 127.0.0.1,אני לא יודע מה אני צריך לרשום שם לדעתי מכאן נובעת הבעייה,בכל מקרה ניתן להכנס לשרת רק דרך המחשב שלי דרך מחשב אחר בכתיבת ftp://127.0.0.1 אני מקבל הודעת שגיאה,connection could not be established בבקשה תסבירו לי שלב שלב מה כן צריך לרשום(ניסיתי ת'איי פי הנכוחי שלי וזה לא עזר),ומה הבעייה,מה לא עשיתי בסדר. noob כפי שניתן לראות... אייל

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. היי. עשיתי רשת בין שלושת המחשבים שלי. בניהם חיברתי ראוטר edimax ומודם רשת speedtouch 500. עד עכשיו הצלחתי לפתוח פורטים רק למחשב אחד כי כשאני נכנס לתוך ההגדרות של הראוטר למקום שבו פותחים פורטים וכשאני מוסיף אחד הוא שואל אותי את הכתובת איי פי של המחשב, אני יכול לכתוב רק אחד. הוא לא נותן לי לרשום את אותו פורט לשני מחשבים או לשלושה. אני רוצה שלשלושת המחשבים(לפחות לשניים החשובים) תהיה גישה לפורטים האלה ואני לא מוצא דרך לעשות את זה. מה לעשות?? בתודה מראש, לידור

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by joe44,

אני מחפש מקום חינמי לאיחסון קבצים ברשת. יש לי חשבון ב briefcase ב- Yahoo אך אני מחפש מקום אמין נוסף לשם איחסון,גם לשם גיבוי נוסף וגם לשם קבלת עוד נפח לאיחסון. אשמח לקבל המלצות. בתודה יוסי

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  14. שלום העבירו לי כבל רשת 30 מטר בבית ואני צריך לעשות להם שקעים למי אני פונה ? החשמלאי שהעביר לי לא יודע איך לחבר. ולי אין את הלוחץ הזה (כמו של בזק) למי אני יכול לפנות שיבוא ויחבר לי 2 שקעים בקצוות של הכבל ד'א תמליצו לי על ראוטר טוב מהיר ופשוט שיתאים למודם TERAYON של HOT תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Elius,

קניתי מחשב נייד לפני כשבוע ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית בבית מסיבות ברורות. המצב שלי קצת מסובך כי כבר יש לי רשת בבית עם חמישה מחשבים(ארבע בלי המחשב הנייד). יש מחשב אחד שהוא השרת של הרשת ודרכו כולם מתחברים לאינטרנט(דרך סוויטצ' פשוט עם 8 כניסות) ואני רוצה שהמחשב הנייד יעשה בדיוק את אותו הדבר. במילים פשוטות אני צריך סוויטצ' עם מינימום של 4 כניסות רשת רגילה(עדיף יותר) ועם תמיכה ברשת אלחוטית. יש לכם רעיונות איך אפשר לבצע את הדבר ועם איזה ציוד? נ.ב. עדיפות לפנדה, אפילו עם יש הפרש מחירים גדול.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

לא רק גלישה איטית...(בחלק מן האתרים)...אלא גם LOW ID באימיול ובמשחק SOF2 MP DEMO הפינגים שלי גבוהים בטירוף...500-300... מה לעשות??. יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הכבלים (נטויזיון)...פיירוול של וינדווס פעיל...

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by amisha,

אני מעוניין להקים רשת קווית ושני במחשבים מרוחקים כך שיש לי לפחות 40 מטר בין המחשב לראוטר האם זה בסדר ? יש לי מודם של סמסונג של בזק ( אם זה משנה משהו ...) יש לכם המלצה לראוטר זול וטוב ואמין במחיר סביר ? ואם אפשר יש לכם איזה מקום שיש בו מדריך להקמת רשת ? אני ממש לא מבין כלום בנושא הזה ............ אבל יש רצון

18. Started by שבע-שנים,

שלום, הייתי רוצה להתחיל להשתמש בproxy ואני צריך עזרה. לפי מה שהבנתי אני בעצם מתחבר לשרת כלשהו והוא מתחבר ליעד שהייתי רוצה להגיע אליו, הדבר מאט את האינטרנט, נכון? איך בכלל מתחילים להשתמש בפרוקסי, אני אמור להוריד תוכנה? והאם יש אפשרות להגדיר התחברות לproxy רק בעת גלישה באתר מסוים, לדוגמה אם אני מעוניין להיכנס לאתר www.one.co.il בלבד דרך פרוקסי, הדבר אפשרי? תודה מראש.

19. Started by Stastyle,

היום התקנתי במחשבי ראוטר אל חוטי, והצלחתי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד דרך הנתב... שאלתי היא כזאת: כיצד אני משתף קבצים, כמו שעשיתי לפני שקניתי את הראוטר - דרך הכבל... תודה ולילה טוב!

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by ניו יורקר,

שלום קניתי ראוטר בארה"ב של חברת ZYXEL ורציתי לעשות איתו רשת בין המחשב השולחני לניייד. אפילו הגדרתי כתובת IP קבועה של בזק שאליה הוא אמור להתחבר וזה עובד אבל עושה בעיות - כל פעם הוא מתחבר - ואחרי 5 דקות הוא מתנתק - ניסיתי לעושות ריסט לראוטר ולהגדיר מחדש וזה לא עוזר - כל פעם זה מתנתק.... תעזרו בבקשה תודה. 8)

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by BigO,

שלום מצטער עם כבר נישאל עשרות פעמים אבל... צריך עזרה לחבר את הנתב Syslink 54G דרך Netvision לאינטרנט. באיזה פרוטוקול להשתמש ??? מה הפרמטרים הדרושים ??? עודד

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השאלה בכותרת...עאליו איך אני יודע שזה לא מודם 56K וזה הכרטיס רשת...

• 8 תגובות
    • 7.8k צפיות
  24. Started by Sting,

?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.