עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעוד שבוע בערך יהיו לי שלושה מחשבים(אחד של הורים, אחד של אחותי והחש שלי ;D) כולם יהיו מחוברים לרשת, ע"י HUB. וכדי לא להסתבך עם שיתוף האינטרנט, אני מתכוון לעשות ראוטר לינוקס לפי המדריךשבאתר הזה. בכל המחשבים יהיה 98SE. השרת יהיה P2-233. האם המחשב הזה מספיק מהיר לראוטר? האם ראוטר הזה עלול לתקוע את הרשת, או לעשות בעיות למחשבים אחרים? יש למישהו פה ניסיון טוב/רע עם זה? ???

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by hello,

טוב...לי ולחברים שלי יש מחשבים מושקעים למדי... לכל אחד יש לפחות 2 כ.רשת. הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לחבר אותם אחד לשני היא כאשר אחד הוא host אז כמובן הוא יכול לגשת אל שתי המחשבים וכל אחד אליו. so far so good הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לשחק ברשת.... רק מחשב אחד יכול להתחבר... השאלה שלי היא אם חיבור של כולם אחד לשני יפתור את זה(3 כבלי רשת) או שחייבים כ.רשת עם שני חיבורים או hub או router.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ממ יש לי מחשב AMD Dorun 1100 עם לוח אם של ג'יגה בייט 7zxe עם 128 מגה זיכרון וג'יפורס2 MX200 והארד דיסק 6 ג'יגה חלש ממ אני רוצה לקנות מודם 56K לא בשביל גלישה באינטרנט פשוט בניתי משהו VB שאמור להיות ספר טלפונים ושאני לוחץ פשוט הוא יחייג ואני כבר ירים את השפורפרת של הטלפון הרגיל ( ככה חיוג מהיר כזה דרך המחשב נוח ופשוט ) אז אני רוצה לקנות מודם ... שיתאים למחשב שלי ולאכס פי!! שיעבוד בטוח על אכס פי.. לקחתי מחבר שלי מודם של זולטריקס וזה לא הצליח לפעול אצלי עשה מלא בעיות.. עדייף שלמודם תהיה תמיכה בשליחת פקסים.. אבל אני חושב שלכולם יש... ואני צריך בכלל v92? כאלו אם זה לא לגלישה ומזה ה v92? אני רוצה אבל משהו עד 100-120 שקל אבל אם אפשר טיפה איכות איזה US ROBTICS או 3COM או מה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איך הסוויץ' הזה - "Gigabyte Switch 10/100 5-Port GS-SW005": http://tw.giga-byte.com/communication/products/products_switch_gs-sw005.htm פשוט אני לא יודע איך ג'יגהבייט ברשתות וזה די הסוויץ' המשתלם היחיד מבחינת מחיר בחנות ליד הבית שלי (אבל אין לחץ). מיותר לציין שזה מיועד להתחבר לאלקטל (הHUB הקיים שלי לא יכול להתחבר אליו, פועל רק על 100M).

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני שדרגתי את המודם שלי מ-Home ל-Pro וחברתי אליו שני מחשבים עם סוויטש, אחד הוא: 10.0.0.1 10.0.0.2 (עשיתי לפי המדריך הידוע ב-Fresh) הספק שלי הוא בזק בינלאומי התקשרתי והם אמרו לי שום דבר שימושי אז נתקתי. אני אישית בודק כל היום פינגים ע"י הפקודה ping -t ואני שם לב שאני תמיד מקבל(WinXP) ארבע פעמים Request out of(משהו כזה) וזה תמיד אותו מספר פעמים, התופעה לא מתרחשת בזמן מוגדר(לרוב בערב). זו ההודעה שהמודם נותן לי בתפריט ה-PPP כאשר אני מקבל את ההתנתקות(המודם נשאר מסונכרן) פשוט הפינג הוא 9999. תודה. דרך-אגב, זה לא השרת שאני בודק אליו פינגים נופל אלא החיבור כולו.... עריכה- זה קורה בהפרשים של כמה דקות אחד מהשני.

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by NoNiNatioN,

הADSL שלי לא פועל מהיר כמו שרציתי, אולי הוא לא פועל בכוונון, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לכוון את האיידיסיאל... מישהו יודע על משהו שיוכל לעזור לי??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by realmagic,

אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  8. שלום... יש לי אינטרנט מהיר ויש לי האב ואני חושב שיש לי בו גם ראוטר... ד'א מה זה ראוטר ומה הוא עושה? ואיך אני בודק עם יש לי בתוך ההאב ראוטר? טוב... אז השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המודם של הכבלים ישירות להאב ואז אני יוכל ליגלוש מכל המחשבים בו זמנית...? כלומר בימקום לחבר את המודם למחשב ואז את המחשב להאב אז לחבר ישר את המודם להאב... אפשר? ד'א.. יש לי בהאב 8 חיבורים ואז יש לי עוד אחד שרשום עליו UPLINK... מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by kikkler,

נאמר ויש לי 2 מחשבים, כאשר אחד מהם מחובר לadsl הייתי מעוניין לאפשר לשניהם לגלוש, אם אפשר גם בעת ובעונה אחת. זה אפשרי ? מה אני צריך לרכוש בשביל לאפשר זאת ? כבלים, נתבים וכולי

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  10. שלום לכולם! ברשותי מחשב פנטיום 166Mhz עם 32MB זכרון פנימי. אני שוקל האם להזמין אינטרנט בכבלים, שאמנם יעבוד אצלי (לפי דרישות המינימום. בעצם, זה המפרט הכי ישן שאפשר לעבוד איתו) אבל מן הסתם לא מהיר כל כך (אם כי אני לא מצפה להרבה, אני ארשם לחבילה של 256Kb). השאלה שלי היא עד כמה זה יהיה איטי? כלומר, אני מנחש שהאייסיקיו לא יעשה יותר מדי בעיות - דרישות המינימום להפעלה שלו נמוכות עוד יותר מהמחשב שיש לי, אבל מה בנוגע לגלישה? תוך כמה זמן בערך דפים יעלו? אגב, אני רוצה לציין שמכיוון שכרטיס USB ככל הנראה לא יעבוד אצלי, קניתי כרטיס רשת זול ואמרו לי שזה מספיק. לילה טוב, ותודה לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by MotoCross,

יש לי מודם אלקטל משודרג. אני לא מרוצה ממנו וחשבתי להחליף אותו באחד חדש ויציב יותר. אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אני שמעתי שYES ובזק בינלאומי התחילו לשווק T1 בארץ אבל לא כתוב על זה כלום באתרים שלהם, יש את זה או לא?? (המהירות של T1 היא מגה וחצי לשנייה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by Enforcer,

שלום יש לי בעיה והמליצו לי על הפורום הזה (Athlon~WINGS) בכל מקרה, זאת הבעיה. יש לי מודם מסוג: Alcatel Speed Touch Home. שעובד עם הספקים 012 ובמהירות של 1.5 מגה. חבר של אבא שלי "שיחק" עם המודם והפך אותו לנתב. הוא מבין הרבה במחשבים והוא עובד כאדמיניסטרטור באוניברסיטה או משהו. אחרי שהוא הפך אותו לנתב הכל היה בסדר. לאחר כשבוע הLine Sync התחיל להבהב ו"לזרוק" אותי מכל משחק רשת לאחר כדקה -שתיים. חבר של אבא שלי בא, בדק, פתח את הפורטים של השרתים שבהם אני משחק והלך - הבעיה ממשיכה. רציתי שהוא יגיע עוד פעם אבל הוא בן- אדם עסוק (לא). אז ניסיתי לאפש את המודם לDefaults. האינטרנט נותק :-\ לקח לי שעה וחצי של דיבור עם טכנאי בזק בטלפון בשביל לתקן. אני לא רוצה לעשות עוד משהו כזה.…

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  15. ברשותי ראוטר cnet 804-NF. מחוברים אליו ארבעה מחשבים. שניים מהמחשבים נמצאים קרוב לראוטר (מטר - שניים), ושניים אחרים מחוברים בכבלים ארוכים יותר (15 מטר, 30 מטר) שני המחשבים הרחוקים מזוהים ע"י הראוטר (נדלקת נורה) וגם הם מודיעים שיש חיבור רשת, אבל אין זיהוי של הרשת (לא ניתן לראות בקבוצת העבודה אף מחשב אחר). כלומר, לא ניתן לבצע את הפעולה ping .... אל הראוטר בעוד שמהמחשבים הקרובים ניתן לשלוח PING, ומקבלים תשובה שהכל תקין. כאשר העברתי את הראוטר אל אחד המחשבים "הרחוקים" וחיברתי אותו בכבל קצר, הוא התחבר לראוטר (היה פינג) ללא בעיה. אני לא רואה מה יכול להיות לא בסדר למעט אורך הכבלים (הכבלים כנראה לא פגומים). מישהו (בעל ידע) אמר לי שכשמטפלים בכבלים ארוכים יש לבצע הלחמה קטנה בקצות הכ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by darkman,

לחבר שלי יש שני מחשבים בקיצור האם אפשר לחבר על אותו קו שני מודמים אבל לא באותו שקע (האם אפשר באותו שקע?) האם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  17. שלום. אני מחפש מידע\תוכנה. איך לאחד שני קישורי אינטרנט פעילים לקו אחד ? כלומר: אם יש לי חיבור ADSL 2Mbit וגם חיבור כבלים 1.5Mbit איך אני מאחד אותם לקו אחד מהיר ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי עכשיו מחשב בחדר של אח שלי ויש בו כרטיס רשת (שמתחבר למודם של ADSL) ובמחשב החדש יהיה כרטיס רשת מובנה בלוח עכשיו מה עוד צריך לקנות (אני מעדיף לעשות את זה בהזמנה אחת) כדי שיתאפשר לי לבנות רשת?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by Dr Hardware,

שתקבע אותו ולא כל פעם שאני מכבה את המחשב זה יתחלף !! אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר...

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  20. טוב אז היום התנתקתי מאינטרנט בזק בין לאומי ואני מבואס... 1) תיבת האימייל שלהם ממש מגעילה ולא מקצועית כמו של בזק 2) אני לא יודע אבל אני חושב שהאינטרנט שלהם איטי [לקחתי חבילה של 1.5 מגה] 3) יש אתר אחד בחוץ לארץ שבודק את המחשב שקוראים לו PCTOP או משהו כזה אז יש בעיה שם שלפעמים הוא מאבד את הקשר עם המחשב שלי בגלל שאני בברק 4) הבני שרמ***ת האלה הביאו לנו חבילה של 1.5 מגה ב 69 שקל במקום להביא לנו חבילה משולבת של 140 שקל שכוללת את התשלום החודשי לבזק. יש עצות או משהו?

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by Elevation,

הייתי נסיין של הכבלים, והייתי נסיין של ADSL. היה לי כבלים בתור לקוח רגיל, וכנ"ל לגביי ADSL. אני שונא ADSL, בגלל שה U/S טוחן ל D/S ת'פנים, וזה משמעותי לי לפעמים, לצרכים שונים. ועוד ארבעה K קוסמים לי (פתטי ככל שזה נשמע, מה לעשות שזה ממילא מעט...). Let's cut to the case. אני רק רציתי לדעת אם יש בכבלים (שאליהם אני עומד לעבור, שוב, הכי טוב), מודם שעדיף מהמוטורולה? שהרי בכללי, אומרים שהוא עדיף מהשאר. ואני מתכנן לעבור לברק / נטוויזיאון, ואולי, אולי 012. (מניסיון עבר מצער [אני חושב שאני גולש כבר איזה עשר שנים לפחות] נזק בינ"ל, זה פשוט צואת בקר, ואינטרנט זהב, הם ממש לא מרגלית). איזה מהם הייתם ממליצים לאזור ירושלים (צפון ירושלים, ננניח), מבחינת פריסה (אם יש לכם מושג בקשר לזה), ולאי…

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by Falcon4g3,

שאלה: למה כשאני עושה \\*.*.*.* (האיפי של המחשב השני ברשת) קופץ לי חלון עם סיסמא? מהי הסיסמא? במחשב השני לא מוגדרת שום סיסמא.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by erbu,

אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי (סנטרינו) בצורה אלחוטית למחשב הדסקטופ שלי לשם שיתוף אינטרנט וקבצים. לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב הדסקטופ שלי. אני מחפש משהו לא יקר אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. הכרטיס יכול להיות בטכנולוגיה B (לא צריך G). אבל מה לעשות אני לא כל כך מבין בסוג החומרה הזה ולכן קשה לי לבחור כי ההיצע הוא די גדול. המועמד הטוב ביותר שלי כרגע הוא ה- D-Link AirPlus DWL-520 שנראה לי בסדר גמור, והבנתי שדי-לינק הם חברה מצוינת. אני ממש לפני רכישה אבל אני לא אקנה לפני שאשמע מה אתם חושבים על הכרטיס, אם יש לו חסרונות והאם כדאי לחפש אחד אחר. דרך אגב הכי זול שהצלחתי למצוא אותו היה 219 ש"ח (למרות שבבאג ואופיס דיפו הוא הרבה יותר יקר ואין לי מושג למ…

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by Drazick,

מישהו מכיר אתר המאפשר איחסון קבצים באינטרנט בחינם? קבצים גדולים. ואני לא מדבר על תיבות אי מייל. תודה.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by Peri228,

בלי לבלבל בשכל יותר מדי - אני צריך להקים רשת למשהו כמו 40 איש , בתקציב של כ 1500 שקל , עדיף מתחת . איזה סוויצ'ים כדאי לקנות , ואיפה באיזור תל אביב אפשר לקנות כבלים ( וראשים )בסיטונאות ובזול? כמו שאמרתי , התקציב לנושא הוא כ 1500 שקל , אבל אם אפשר עדיף פחות ..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.