עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by -neo-,

שלום, מישו פה מכיר במקרה לאן שופ באיזור המרכז? תודה לעוזר!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by oded6188,

יש לי בבית 2 מחשבים + ראוטר מחשב אחד נמצא ליד הראוטר, והמחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת. עכשיו יש לי מחשב שלישי שנמצא ליד המחשב השני... ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת (בלי שיהיה תלוי במחשב 2, ובלי להעביר בבית עוד כבל רשת) האם אפשר איכשהו לפצל את הכבל בעזרת ראוטר נוסף? ציור להמחשה:

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

מותקנת אצלי הקשוחה העדכנית שלהם כבר זמן רב מאוד אבל נראה כי הם הפסיקו להוציא עדכונים... מה דעתכם? אולי לעבור למשהו אחר שכן מתעדכן?

4. כעת במוקד זמן המתנה ממוצע של כ 20 דקות (לא אופייני לשישי אחה"צ), כך שכנראה ואני לא לבד. אתרים באירופה בעיקר מציגים לוסים על ימין ועל שמאל, עם לייטנסי גבוה. בארץ נראה שהכל בסדר.אפילו פייסבוק וג'ימייל עושים טובה. *נראה שהסתדר...?*

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tamos2006,

הי, קיבלתי את ההוטבוקס לפני כמה חודשים וחיברתי אותו כמודם, הכל עבד יפה עד היום. נכנסתי להגדרות של הלינקסיס, ואני רואה שהוא לא מקבל אייפי בDHCP. אם אני מחבר מחשב ישירות להוטבוקס המעפן הזה, הוא כן מקבל אייפי מוזר כלשהוא מהוט, אבל משום מה הראוטר לא. ניסתי לרסט הכל ולא עובד. מה עושים וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by stak68,

יש לי 2 נתבים בבית מסוג Siemens SL2-141 האחד קבוע בבית כרשת ביתית והשני מיותר שאני מתכוון לקחת לצבא הבעיה שבצבא יש לי שם רק שקע של כבל רשת, ולנתב יש חיבור מודם. עכשיו חיברתי בבית מהנתב הקבוע לנתב השני שבחדר שלי כבל רשת לחיבור מס 1 ואת המחשב שלי לחיבור מס 2 בנתב, וזה עובד לי, גם החיבור כבל רשת וגם הwireless, אין לי מושג למה או איך. השאלה היא האם גם בצבא זה בטוח יעבוד לי או שבאמת צריך להגדיר כמה דברים בנתב ע"מ שזה בטוח יעבוד (כמו התנגשויות בין IP, שאני לא ממש מבין בזה). ושאלה שניה אם יש אפשרות להגדיר ש2 הנתבים בבית יעבדו בן זמנית ולא כמו כשניסיתי בבית שלי וכשכיבתי את הנתב בחדר שלי אז גיליתי שהנתב הקבוע הפסיק לעבוד, והייתי חייב להגדיר אותו מחדש (פשוט להכנס וללחוץ apply על הה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by most,

בוקר טוב, יש לי בבית מחשב אחד שמחובר אינטרנט דרך הכבלים ובזק בינ"ל ונמצא בממ"ד. יש גם מחשב נייח שני שלא מחובר לאינטרנט. ובנוסף רכשתי נייד של IBM מדגם T41 (משומש ב 1500 ש"ח - שווה??) ללא מודם אלחוטי (אקבל כזה). ברצוני לחבר את הנייד גם לאינטרנט (אולי גם את הנייח השני בשלב מאוחר יותר) האם אלחוטית עדיפה?? האם דרך רשת החשמל טובה?? (ואז אוכל להתחבר מכל מקום בבית) איזה ציוד אצטרך?? אשמח להצעות לציוד במחיר עממי שיתן יחס עלות מול תועלת גבוהה. בברכת שבת שלום

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  8. לא יודע בידיוק מה מתנתק אבל בזמן שאני גולש ופתאום אני מחליט להוריד איזה קובץ ב- BITCOMET אז נפסקת הגלישה ואין הצגת דפי אינטרנט ,ואני מצליח לחזור לגלוש רק אחרי שאני עושה Diagnose and repair לרשת ולפעמיים גם ריסט לראוטר. מי שיכול לעזור שיגיב בבקשה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם! חיפשתי בכל הפורומים האפשריים לגביי רשת אלחוטית בבית כאשר הטופולוגיה בבית היא 2 קומות עם מודם בממד - וגיליתי שיש חוסר מוחלט במידע כזה ..... אז ככה - אחריי הרבה ניסויים שעשיתי עם ראוטרים : המודם נמצא בממד בקומה הראשונה (בקצה אחד של החדר) והמחשב הנייד נמצא בחדר בקומה השנייה (ממוקם בכיוון ההפוך לראוטר, כאשר בין הקומות 15 מדרגות ) - יש קליטה טובה מאוד !!! הראוטר שנתן את הביצועים הוא : linksys WRT54GL אני מקווה מאוד שזה יעזור להרבה מאוד אנשים שניתקלו בבעיות מסוג כזה. תהנו !

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by Nat_D,

שלום, יש לי שאלה מעט מוזרה אך אשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליה... אני חדשה בתחום הרשתות ויש דבר אחד שקשה לי מעט להבין והוא כיצד עובדת העברת נתונים באינטרנט/ברשת. כלומר, מהי המשמעות כאשר מהירות גלישה היא 5 מגה חוץ מהעניין של מהירות הגלישה, וההבדל בין העברת נתונים בין כרטיס רשת לאינטרנט לבין כרטיס הרשת למחשב עצמו? לא ברור לי ההבדל ביניהם איך זה עובד בפועל ומי נגד מי בכל הנושא של תעבורת נתונים... תודה מראש לעונים, נטלי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by santichuit,

שבת שלום, יש ברשותי התקן בעל כניסת Ethernet ללא שום מידע על כתובת הMAC שלו. נמסר לי שאני אוכל לגלות כתובת זו בעזרת HUB(לא סוויצ') ,התוכנה Wireshark ומחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Idani26,

שלום רציתי שתמליצו לי על כרטיס רשת בסכום של עד 150 שקל. הוא עתיד להתחבר לראוטר של בלקין וחיבור רשת של 10 מגה.שכמה שפחות יתחמם וטווח קליטה גבוה ללא ניתוקים מרובים. אם אפשר יותר מדגם אחד. תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  13. היי! קיימים 10 מחשבים מחוברים ברשת : 1) כיצד אני מגדיר מחשב 1 שהוא ישמש כשרת? 2) אני מעונין לשלוח קבצים בין המחשבים, מה אני אמור להגדיר? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. עדיין אין ADSL וגם אין אינטרנט בכבלים אצלי באזור, ואת האמת זה כבר עולה לי על העצבים. מתי אמרו, 3 שנים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hello,

טוב...לי ולחברים שלי יש מחשבים מושקעים למדי... לכל אחד יש לפחות 2 כ.רשת. הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לחבר אותם אחד לשני היא כאשר אחד הוא host אז כמובן הוא יכול לגשת אל שתי המחשבים וכל אחד אליו. so far so good הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לשחק ברשת.... רק מחשב אחד יכול להתחבר... השאלה שלי היא אם חיבור של כולם אחד לשני יפתור את זה(3 כבלי רשת) או שחייבים כ.רשת עם שני חיבורים או hub או router.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. למה נועד BRIDGE בין שני כרטיסים באותו מחשב. אם יש כתבה כלשהי מפורטת אשמח מאוד לקבל לינק. תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. הי, יש לי כרטיס רשת PCI אלחוטי של TP-LINK שעובד בתקן N. ראוטר Edimax BR6574n ומודם בזק Aztech 600E האמת שאני סובל מהבעיה הזו כבר הרבה זמן וכבר די נמאס לי. מעבר לכך שפעם בכמה ימים האינטרנט מתנתק בלי סיבה וצריך לנתק את הראוטר ואת המודם ולחבר מחדש, בכל פעם שאני מפעיל את Utorrent ומפעיל את המהירות על המקסימום של 10Mbps - בערך 1MBps, אי אפשר לגלוש כי אתרים לא נטענים, והאינטרנט אפילו מתנתק מעצמו. אני מתאר לעצמי שאחד מהרכיבים לא מסוגל להתמודד עם המהירות. זה קורה גם כשאף מחשב אחר לא מחובר לראוטר. האמרו לי שהראוטרים של Edimax לא ממש מוצלחים בעניין הסיבולת שלהם, יכול להיות שהראוטר דופק לי פה את הכל? אם לדעתכם זה אכן הראוטר, יש למישהו המלצה לראוטר טוב שיחזיק מעמד? עדיף שיהיה בתקן N.…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by J0n1,

אני רוצה לשתף תיקיה באינטרנט (ולא רק ברשת הפנימית) אני צריך שיהיה לה כתובת HTTP/HTTPS (כנראה שFTP לא עובד) השאלה אם התקנת IIS על המחשב יעזור לי, ומה לגבי אבטחה עדכון, ניסיתי עם התוכנה HFS וזה עובד (תודה לnetcheif) אבל אני עדיין מחפש תוכנה אחרת שעושה את אותו עקרון, אשמח להצעות

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by alidanon,

אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים לאינרנט... בזמן העלאה... כבר מספר דקות של העלאה אני מקבל שגיאה = \... וזה מפסיק את העלאה, ניסיתי עד עכשיו להתנתק מהאינרנט מספר פעמים! ניסיתי כבר מספר אתרים ושום דבר לא עוזר... אשמח לעזרה תודה!

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  20. ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב ישן פנטיום 4 מערכת הפעלה XP לוח אם P4S533-MX של ASUS. המחשב זיהה חורה חדשה והחל תהליך ההתקנה עד לשלב בו אמור להעתיק קבצים למחשב . בשלב זה המחשב התמהמה כמה דקות ואז כבה. ניסיתי לחזור כמה פעמים על הפעולה ושוב אותה תוצאה. מישהו יודע מה עליי לעשות? תודה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום כולם, הראוטר והמודם שלי בבית נמצאים בקומה העליונה וכאשר אני יושב למטה ,קומה אחת מתחת- רמת הקליטה האלחוטית מאוד נמוכה. לאחר חיפוש ארוך הגעתי למספר פתרונות. 1. Accses Point 2. מגבר/אקסטנדר 3. מתאם רשת על גבי חשמל 4. לקנות כבל ארוך שבסופו הוא אנטנה ובכך להאריך את האנטנה למקום בולט יותר ובזווית טובה יותר. אני לא יודע מה הכי יעיל מבין ארבעתם ומה ההבדלים, אם אתם משתמשים באחת מהשיטות הנ"ל שתפו אותי.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by B.D.B,

[ltr]here's the deal from the start. Friday noon. I called them, talk with the tech support guy for 20 mins, complained about the pings to EU, he asked me for an IP for comparison and I gave him one for a battlefield 2 server in the UK. in the end he told me there's nothing he can do and that it's a routing issue and he had sent an email and he hope it will be sorted out. Friday afternoon. tried a friend account (actcom), got the same bad pings. when i went back to my account I got good pings, I guess they've done something. went to visit a friend. Friday midnight. came home, my mom told me someone from netvision called and said they did something. I check it out and all …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by guy94,

רציתי לשאול אם עוד מישהו פה מקבל לאחרונה (אני מנוי בברק 013, לא יודע לגבי אחרים) כל מיני הודעות דואר מאנשים לא מוכרים שלא ברשימת הנמענים שלו הודעות עם כל מיני קבצים כמו Palm_VII.jpg וכל מיני קבצי .bat .com !??!?!! זה פשוט מטריף אותי אני מקבל גם לתיבת דואר בברק וגם לאינטרנט זהב ועשיתי סריקה של ה - Klez הזה ואין לי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני וחבר שלי מתווכחים בלי הפסקה איזה תשתית אינטרנט יותר טובה ויותר מתקדמת טכנולוגית, בזק או הוט. אני רוצה לסיים את הוויכוח כאן ועכשיו- אם אפשר גם סיבות למה תשתית כזאת יותר טובה מהאחרת. תודה לעוזרים גל

25. Started by duzap,

יש לי בעיה כנראה באיזור שאני גר בו עם הקווים של הוט, הפינגים שלי פשוט לא יציבים. תסתכלו דוגמא: התמונה הזאת היא כשאני לא מחובר לאינטרנט, ככה שאין מה להאשים את הספק. (עשיתי פינג לכתובת שרת התחברות של 012) כמו שאתם רואים, יש פעמים שאני מגיע לפינג 10 (לפעמים קורה לי גם 8 ו-9 אבל זה לעיתים רחוקות) ומצד שני ישכל הזמן קפיצות וזה לא אחיד. אין לי שום דברים שרצים ברקע שעלולים לגרום לבעיות מהסוג הזה, אני אחד שקצת מבין הרבה באיך לשמור על המחשב שלו על רמת ביצועים גבוהה ונקי מכל הזבל שמסתובב באינטרנט. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם פינגים גם יותר נמוכים משלי אפילו, שאצלהם קבוע יש פינגים בין 5 ל-8 תמיד וגם יציבים. היה אצלי טכנאי של הוט שסידר לנו בעיות בטלויזיות כמה וכמה פעמים ופעם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.