רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
אני מנוי באינטרנט של 014 במסלול לסטודנטים, משלם ל 5 מגה 12.9 שקל בחודש, ב ADSL. האינטרנט בחודש חודשיים האחרונים חל איטיות מחרידההה...ביצעתי בדיקות באתר "ספיד-טסט" חוץ מישראל כל שרת עם פינגים גבוהים והורדה הכי גבוהה הייתה לי פחות מ 2 מגה תוצאות בדיקה. בכל נסיון להתקשר ל014 הם אמרו לי שהם לא מקבלים את הבדיקות של האתר "ספיד-טסט" אלה רק שלהם, וברור שהוא מהיר, 5M. עשיתי טסט השבוע, לקחתי חשבונות של חברים ומשפחה והתחברתי עם היוזר שלהם ובבדיקת מהירות קיבלתי בדיוק 5 מגה, ושחזרתי ליוזר שלי זה הוריד לאט. התקשרתי ל014 והודעתי להם את מה שעשיתי ואני רוצה לקבל גם מהירות כמו משתמשים אחרים, 5מגה, הנציג אמר לי באיזה יוזר עשיתי בדיקות לדוגמא (היו של נטויזין ועוד של 014 גם במהירות של 5 מגה, …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות כתובת IP של מחשב שמחובר דרך ראוטר לצורך הורדה במקביל של קבצים מ RAPIDSHARE? במידה ואכן ניתן, אשמח לקבל הסבר איך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשבים מסויימים רואים את רשתות ה WiFi אך לא מצליחים להתחבר בזמן שאחרים כן מצליחים יש לנו חיבור כבלים עם מודם/ראוטר ומגדיל טווח לרשת ה WiFi שלנו. עד לפני כחצי שנה השתמשנו במודם של "פארטנר" והכל עבד מצויין, אך לפני חצי שנה עברנו לחבילת כבלים (לא פיבר) מורחבת של 1 ג'יגה בייט של "הוט", המודם הוחלף והתחילו בעיות. ישנם שני מחשבים (סורפייס פרו 7 ו Lenovo IdeaPad Flex 5 i5) המריצים וינדוס 10 שלא מצליחים להתחבר לרשת ולא משנה מה עשיתי, המחשב רואה את כל 4 הרשתות (2.4 ו 5 ג'יגה ישירות ודרך המגדיל טווח) הקיימות ומנסה להתחבר אליה אבל מציג שגיאה לא מוסברת של "לא מצליח להתחבר". הוינדוס 10 הדפוק לא אומר מה/איפה הבעיה אלא רק אומר "לא מצליח להתחבר"... יש לי מחשב נוסף של "שי…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, היום התחברתי לשירות במהירות 100 מ"ב של אקספון, לאחר שטכנאי של בזק ביקר וביצע התקנה ובדיקת תשתית. כאשר חיברתי את המודם-ראוטר המדובר בחיבור קווי למחשב, קיבלתי מהירות גלישה שנעה בין 65-75 מ"ב, ואילו כשעברתי לגלישה אלחוטית אני מקבל מהירות שנעה בין 5-20 מ"ב... מה הסיבה לכך? האם שינוי הגדרות בראוטר יכול לשנות את המצב? שיטת האבטחה הנוכחית היא WPA2-PSK. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה היום שידרגתי את האינטרנט ל10 מגה וקיבלתי את הרוואטר מודם dlink 2650u נכנסתי והגדרתי לו את הפורט של הµTorrent והפורט נפתח (בדקתי) הבעיה היא כזאת איך שאני מפעיל את הµTorrent כל האינטרנט לא זז...איזה דקה לוקח לי להיכנס לגוגל.. וכשאני עושה סטופ על ההורדה או יוצא מהµTorrent האינטרנט פועל מצויין איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? יש דרך להגדיר טוב יותר את הµTorrent? ניסיתי לשחק במהירות הורדה והעלאה אך ללא יועיל תודה לעוזרים ולמנסים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהיאנטרנט בשני המחשב שלי נהיה ממש איטי... בדקתי את זה בהגדרות הראוטר, ומסתבר שמישהו אחד התחבר לי לרשת כולל המחשב השני בחדר שלי שכבר היה מחובר... אני קראתי את המדריך פה לאבחטת הרשת, ניסיתי את ה- MAC, ואז את ה WPA , ונראה היה שהמחשב השילשי לא הצליח להתחבר... אבל צצה בעיה נוספת, המחשב השני לא הצליח להתחבר לי לרשת, הוא בכלל לא הופיע לי ברשת ה STATIONS בהגדרות הראוטר... אבל המחשב השלישי שגלש לי על הרשת בחינם כן מופיעה.. המחשב הזה, המחשב הראשי שעליו מחובר הראוטר כן פועלת האינטרנט בסדר, אבל אף מחשב לא מצליח להתחבר לרשת, גם לא שלי וגם לא של השכן או מי שזה לא יהיה... לפני שניסיתי לאבטח את הרשת הכול פעל מצויין, רק האיטיות הייתה הבעיה.. עכשיו , אחרי שקבעתי את ה…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חיברתי לראוטר בעזרת כבל CAT6 מחשב נוסף כבל באורך 15מטר בערך במחשב המרכזי שגם מחובר לראוטר רואים חלק ובלי השהייה לעומת זאת במחשב הנייד שמחובר לכבל יש השהייה בצפייה והיא לא רצופה כמו במחשב המרכזי יש לי רואטר tp-link ואינטרנט של הוט. אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, אני אשמח לעזרה. אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק - הוא כמובן מחובר לרשת האינטרנט. אין לו IP קבוע - איזה שירות מומלץ לכתובת קבועה חינמית? ואיזו תוכנה מאפשרת חיבור למחשב מרוחק? איך אפשר לאבטח אותו שלא כל אחד יוכל להתחבר לאותו מחשב? המחשב הנ"ל מחובר ברשת אלחוטית מאובטחת, האם צריך להקצות לו IP קבוע פנימי ולפתוח לו פורטים שיוקצו בתוכנה? אני צריך שיהיה לי גישת Admin למחשב, כמובן גישה לכונן ראשי C ולשאר הדברים במחשב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם נגמר לי התחייבות ל014 עכשיו אחרי מן"מ דיי ארוך המחיר של 014 ו013 כמעט זהה ולכן השאלה מי יותר טוב 014 או 013? האם כדיי לעבור ל013? (אני גולש בתשתית של בזק) תודה רבה לעונים יניב
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, שידרגתי את האינטרנט ל40MB אצל בזק ואמרו לי שאני חייב להחליף את המודם ל 6740U על מנת שהמהירות החדשה תעבוד. לאחר השידרוג התחילו הרבה בעיות כאשר הבעיה המרכזית היא קליטה חלשה מאוד של רשת אלחוטית בכל הבית (לאחר בירור עם בזק הבנתי שזאת בעיה עם המודם הזה). ברשותי מודם יותר ישן של בזקום (2650U) ובמודם הזה לא היו בעיות בכלל של קליטת רשת אלחוטית, האם אפשר להשתמש במודם הזה רק כמשדר רשת אלחוטית במקום המודם החדש? במידה וכן מה אני צריך לעשות? מתנצל על הבורות ותודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה שמשגעת אותי,המחשב הנייד שלי גורם לראוטר לקרוס אחרי זמן רנדומלי המחשב זה MSI GT70 עם כרטיס רשת Killer Doublshot 1202 הסיפור המלא: עברתי ל40מגה של בזק בהתחלה קיבלתי את הDLink DUALBAND שלהם הכל היה סבבה האינטרנט עובד אחלה. חיברתי את הנייד שלי ל5GHZ עבר כמה שעות\דקות ה5GHZ קורס נשאר רק ה2.4 וצריך לעשות ריסט לראוטר ככה כמה ימים מפה לשם החלפתי 4 ראוטרים ! שתיים DLINK ושתיים NETGEAR ואותו סיפור עם כל אחד, שעות על הקו על בזק כלום לא עוזר ועכשיו השארתי את הרשת פתוחה בלי סיסמא וככה היא לא קורסת.. ניסיתי דרייברים שונים ומה לא גם בפורום של MSI וכלום לא עוזר.. יש למישו רעיונות ??
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כבר שבוע מנוי על חבילת 5m ללא התחייבות באורנג' מהיום הראשון החיבור של הנתב לisp לא עבר חלק לפעמים מתחבר מייד ולפעמים זה לוקח דקות ארוכות לבזק בנלאומי תמיד מתחבר לי מיידית. יש לי נתב נטגיר Wpn824 ומודם אזטק 600e התמיכה של אורנג' בנתיים לא ממש מצליחים לרדת לשורש הבעייה. כמובן שהציעו לי להחליף את הנתב לsmartbox כי אותו הם מכירים ויכולים לשלוט בו ואת הנתב שלי הם לא יודעים איך לאכול. הציעו לי גם לפנות לתמיכה של נטגיר... מה יכולה להיות הסיבה שעם התשתית של בזק בנלאומי אין לי בעיות ועם אורנג' החיבור נתקל בקשיים?? שמתי לב באתר של נטגיר שלנתב הזה יש 2 גירסאות קושחה, אחת לארה"ב ואחת לשאר העולם. אצלי יש את הגירסה האמריקנית. למישהו יש מושג האם זה יכול להיות קשור לבעייה שלי?? אני ש…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי בחינם תראוטר הזה מהוט.ואני משתמש הרבה מאוד ב utorrnet גירסה 2.2 ובדיוק כל 4 ימים מתנתק לי החיבור לאינטרנט במחשב שלי שמחובר קווית לראוטר בגלל שהראוטר לא מסוגל להתמודד עם כמות החביורים של התוכנה.השאלה שלי היא כזאת מה לעשות בהגדרות של התוכנה שדל הטורנט גשי ששלא יהיו לי כל 4 ימים ניתוקים איזה הגדרות לעשות בדיוק כדי שלא יתנתק לי?.ישמח לעזרה! תודה מראש.אני משתמש באנגלית!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רשימת הנתבים המומלצים באתר NetCHEIF עודכנה. כמה דגשים: 1. חברת 3COM שלא הציגה אף נתב N לשוק הבייתי יצאה כליל מרשימת המומלצים. 2. כל נתבי ה-G יצאו מרשימת המומלצים ובכלל זה הנתב הוותיק של LINKSYS - ה-WRT54GL. 3. כרגע מופיעים ברשימה נתבים מומלצים בתקן N בלבד וכן מספר נתבים התומכים ב-150Mbps. הערות והארות יתקבלו בברכה. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שלי בפורום אז קודם כל נעים מאוד יש לי שאלה שאני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי... יש לי מחשב בסלון שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, עכשיו אני רוצה לחבר אותו באופן אלחוטי גם למסך בחדר שינה (מפריד ביניהם קיר) האם יש איזשהו חיבור אלחוטי כך שאוכל להעביר את התמונה למסך בחדר שינה... זה בעצם הסטרימר הזה שיס מפרסמים עכשיו? יש משהו דומה כי אני בהוט ולא מתכוון לעבור ליס... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם וראוטר של בזק DLINK N600 . הבית מחווט בתקשורת קווית כ8 נקודות רשת הפזורות בבית . רכשתי רואטר אלוחוטי חדש של LINKSYS EA6400. אני רוצה לבטל את התקשורת האלחוטית של הראוטר של בזק (שהראוטר של בזק יהיה רק לתקשורת קווית וישמש כמודם ). והרואטר השני ישמש לתקושרת אלחוטית ולתקשורת קווית סה"כ 8 נק ' . כיום שניהם מחוברים ביטלתי את התקשורת האלחוטית ברואטר של בזק אבל נוצרו לי 2 רשתות שונות ואיני יכול לגשת למדפסת ולמחשים שמחוברים ברואטר השני . אשמח לעזרה . תודה אוריה .
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היה לי רשת אלחותית בבית, מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר, ומחשב שני מחובר עם כרטיס אלחוטי! מכיוון שהמחשב עם הכרטיס האלחוטי היה בממ"ד אז החלטנו לסלול כבל ישיש מהראוטר למחשב. סללנו כבל של איזה 20 מטר והכל עבד בסדר. אבל מאזתמיד יש קריסות של הרשת. האייקון של המחשב למטה הוא עם סימן קריאה צהוב עליו ולפעמים הוא נראה כאילו הוא טוען אבל בכל פעם אין אינטרנט!!! רק אם משחקים עם הכבל מכניסים ומוציאים אז הרשת עובדת, וכמובן רק לזמן מסויים כי אחרי זמן מה זה שוב קורה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם זה כבר שעה וחצי שאני מחפש את 3COM DISCOVERY TOOL יש לי איזה AP של 3COM WL-524 שכבר מוגדר ברשת קטנה ואני רוצה רק להכניס לו סיסמה... כוון ש HP קנו אותם הפכתי כל אבן למצוא את התוכנה ללא הועיל. ולא מצליח לעלות על ה IP של הח** הקטן הזה יש למישהו פתרון איך אני מוצא את ה IP שלו.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית 5 חדרים בבניין. בכול החדרים קולטים בצורה טובה למעט הממד, ניתוקים בלתי פוסקים. הבנתי שזו בעיה ידועה בממדים. אדם מסוים שמתעסק בתחום נתן לי פתרון. הוא אמר לי שמוכרים רכיב שמתלבש על שקע חשמל בבית אליו מחברים את הנתב בצורה ישירה עם כבל רשת, בחדר הבעייתי(במקרה הזה הממד) עושים את אותה פעולה ומחברים את המחשב לרכיב דומה שיושב שם על שקע. הוא אמר שצריך לבדוק אם שני השקעים יושבים על אותה פזה וזה פותר את הבעיה במאה אחוזים. כמה שאלות: רציתי לדעת איך קוראים לשיטה ולרכיבים האלה? האם זה עובד? מה העלויות? ואם אפשר הכוונה לחנות שמוכרת אותם? איך אני בודק אם שני שקעים יושבים על אותה פאזה? האם יש פתרון אחר בטוח לבעיה? הנתב הוא של חברת Lynksis הדגם המוכר הישן הכחול/ס…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי נתב בתקן N דגם BR6524N של אדימקס ומעוניין לחבר אותו כAP BRIDGE לנתב הראשי דגם 2650U של DLINK מישהו יכול להדריך אותי כיצד עושים זאת??
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכן להתחבר לadsl דרך אקוונט הם מציעים לי שתי אפשרויות מודם pci או מודם usb את הPci הם נותנים חינם והusb דורש תוספת של 150 שקל רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המודמים חוץ מהבדל הנוחיות ומה לדעתכם יותר כדי לקחת ע"פ הצעה זו
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היום התקנתי את רשת במחשב הראשי מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS 7 ומחוברת אליו מדפסת במחשב השני מותקן WINDOWS XP , המחשבים חוברו והכל עבר חלק ומזהים זה את זה , שיתפתי הכל ותאמתי WORKGROUP בין שתי המחשבים , הבעיה היא : כשניסיתי לשתף את המדפסת היא לא זוהתה במחשב השני עם ה-XP , עשיתי שיתוף מדפסת+ נתתי לה שם בWIN7 , מה הבעיה? ושאלה נוספת בבקשה, כשאני רוצה לתת הרשאות למשתמשים במחשב , זה רק במחשב מסוים או שאני יכול לתת הרשאות גם למחשבים אחרים ברשת מהמחשב הראשי , כי אני במחשב הראשי תמיד רואה USERS או ADMINSTRATORS , אני לא רואה שמות של משתמשים ( נגיד במחשב השני למשתמש קוראים אורן , אני לא רואה אורן במשתמשים במחשב הראשי תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במקום בו אני נמצא קיימת רשת אלחוטית שדרכה אני יכול להתחבר לאינטרנט אך לשימוש מוגבל, אם לצורך העניין אני רוצה להתחבר לsteam או אוריג'ין יש חסימה. יש דרך לעקוף את זה? הבנתי שיש חסימה לשרתי פרוקסי אגב.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1264763611.htm , אני והחברה רוצים לארגן מסיבה אבל לאף 1 אין נתב ואנחנו רוצים לקנות ביחד , האם הנתב הזה הוא מספיק טוב ,אנחנו 9 אנשים . אם לא אז תצליצו לי על משהו טוב !
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-