עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יצרתי רשת בין שני המחשבים בביתי אבל שאני מנסה ליצור תיקיה משותפת אז אני לא מצליח לראות אותה במחשב אחד ובמחשב השני כן .... למה זה???????? מה עושים?????. תודה...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by amitaiz,

יש לנו רשת של 7 מחשבים ללא שרת, מחוברת בהאב. איך אפשר לעשות שתהיה גישה מכל מחשב לאווטלוק שבמחשב הראשי או לסנכרן כל אווטלוק עם האווטלוק במחשב הראשי? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477955,00.html בתשובה לחבילת ה 8 מגה של בזק, הוט מציגה חבילת אינטרנט במהירות של 10 מגה הורדה (1250Kb/s), ומגה העלה (125Kb/s). המחירים לתשתית יהיו בסביבו ה 250 ש"ח (שימו לב! ללא תשלום לספקית האינטרנט), מחיר שערורייתי לחלוטין בהתחשב בעובדה ש 8 מגה עולה בדיוק חצי. מה שמסריח בכל שוק האינטרנט הזה, שהמחירים אינם יורדים כלל כבשאר התחומים לאחר השקת מוצר חדש ומתקדם. המחירים פשוט נערמים אחד על השני, ללא ירידות משמעותיות בחבילות ה"ממוצעות" (אפשר להגיד ש 2.5 כבר ממוצע עם המהירויות האחרונות). השקתם חבילת 10 מגה? תחתכו את המחירים של שאר החבילות, תנו לאנשים להנות יותר מהאינטרנט שלהם באותו מחיר. כנ"ל נזק. האם שוק האינטרנט בישראל מתחיל סוף סוף להזי…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום. התקנתי DD-WRT בנתב המדובר, ואני רוצה להחזיר את הקושחה המקורית. ניסיתי להתקין את הקושחה המקורית [מהאתר של לינקסיס] דרך ממשק עדכוני הקושחה, וגם ניסיתי להתקין קבתי BIN שמיועדים להחזיר את הקושחה המקורית, ובכל המקרים, הנתב אותחל הרבה זמן וחזר לפעול ב DD-WRT. אשמח לקבל עזרה מקצועית [לא קישורים לאתרים, אותם כבר מצאתי בעצמי] תודה מראש לכולם.

5. עברתי ספק אינטרנט וקיבלתי את הנתב הזה. אני שם לב שמהירות ההעלאה בWIFI זהה לחיבור קווי, אך מהירות ההורדה (מכמה מחשבים שונים) נוראית. עד 20 מגה במקום 40 מגה גם אם המחשבים צמודים לנתב. האם זו מגבלה של הנתב ואין מה לעשות או שאפשר לעשות משהו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by hlxp,

אהלן, ברשותי נתב DLINK DSL 2650U שקיבלתי מבזק, מאז התנתקתי מהם ונשארתי עם הנתב. יש לי חיבור רשת מהיר שמתחבר למחשב באמצעות Ethernet Port, במחשב מוגדר חייגן. חיברתי כבר רשת מהנקודה בקיר לכניסה LAN 1 של הנתב, חיברתי מחשב נייח לנכניסה LAN 2 של הנתב. במחשב הנייח שמחובר לLAN 2 הגדרתי את החייגן כאילו המחשב מחובר ישירות לקיר ואני מצליח לגלוש באינטרנט. לעומת זאת כאשר ניסיתי להתחבר ממחשב נייד, הצלחתי אומנם להתחבר לרשת האלחוטית אך זו הייתה לא גישה לאינטרנט, בעיה נוספת היא שלפעמים אני לא מצליח לגשת למערכת הניהול של הנתב בכתובת 10.0.0.138. מישהו יודע איך עושים זאת ? תודה מראש, הדר.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by KoDkOd,

שלום ! בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה לדעת מה הפרוצדורה לחיבור לאינטרנט, איזה דברים אני צריך,איזה אפשרויות קיימות ומה חשוב לדעת. המחשב הנייד יהיה העמדה היחידה בבית. תודה ושבת שלום !

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני כבר שבוע מנוי על חבילת 5m ללא התחייבות באורנג' מהיום הראשון החיבור של הנתב לisp לא עבר חלק לפעמים מתחבר מייד ולפעמים זה לוקח דקות ארוכות לבזק בנלאומי תמיד מתחבר לי מיידית. יש לי נתב נטגיר Wpn824 ומודם אזטק 600e התמיכה של אורנג' בנתיים לא ממש מצליחים לרדת לשורש הבעייה. כמובן שהציעו לי להחליף את הנתב לsmartbox כי אותו הם מכירים ויכולים לשלוט בו ואת הנתב שלי הם לא יודעים איך לאכול. הציעו לי גם לפנות לתמיכה של נטגיר... מה יכולה להיות הסיבה שעם התשתית של בזק בנלאומי אין לי בעיות ועם אורנג' החיבור נתקל בקשיים?? שמתי לב באתר של נטגיר שלנתב הזה יש 2 גירסאות קושחה, אחת לארה"ב ואחת לשאר העולם. אצלי יש את הגירסה האמריקנית. למישהו יש מושג האם זה יכול להיות קשור לבעייה שלי?? אני ש…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, אני זקוק לראוטר מרובה משתמשים. כ-25 משתמשים (אלחוטיים) בו זמנית. אפשר להשיג משהו כזה ? זה מסובך לחבר אותו ? כמה זה אמור לעלות והאם מישהו יכול לתת לינק ? תודה רבה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מדריכים יתקבלו בברכה... אם אפשר גם בצירוף תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. אני צריך לחבר מחשב וממיר של יס לכבל רשת אחד 8 גידים. האם אפשר להשתמש בכבל מוצלב? החיבור מגיע מהתעלות בקיר למחשב, ואז לממיר- אני רוצה מהירות מקסימאלית במחשב. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by sh3007,

הוט רוצים על מגדיל הטווח שלהם כ-500 שח .האם לקחת אוןתו או לקנות אחר ואיזה? בית של שתי קומות.מהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by luchyf,

שלום אשמח לעצה , לפני כשבוע HOT בצעה עבודת תשתית ונתקה את האינטרנט לכל האזור ליום שלם. לאחר החזרה הראוטר לא מתחבר ולא מצליח למשוך כתובת . מדובר ב TP LINK N750 ללא חיגן שעבד כמה חודשים מאז שנקנה ללא בעיה. לאחר מספר שיחות עם הוט ובזבוז שעות על שעות בהמתנה ועבודה עם תומכים מאוד זוטרים הם התנערו מהבעיה. ראוטרים אחרים אכן מתחברים על הקו אבל זה לא מבטל אתהעובדה שהתקלה חייבת להיות בצד שלהם. לא יתכן שהתקלקל הראוטר החדש בדיוק בזמן שהם בצעו עבודת תשתית. משהו תקוע אצלם לדעתי. איפוס להגדרות מחדל לא שינה את המצב. CLONE k MAC לא עזר. זה ברור לי שהבעיה תהיה מה שתהיה נמצאת אצלם אבל הדבר היחיד שהם מסוגלים לעשות זה לנסות לחבר את המחשב במקום,אין שם פעולה של דיבגינג או חס וחלילה בדיקה אצלם …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by koboc9,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן. אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת? אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין? תודה.

15. Started by Or94,

שלום, יש לי אינטרנט במהירות 12MB. הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא HOT . יש לי ראוטר של חברת Linksys מדגם WRT54GL ומודם של Motorola שאני לא זוכר את הדגם שלו. האינטרנט עבד מעולה עד לפני כמה ימים. הייתה לי בעיה ברשת האלחוטית בבית אז אבא שלי עשה איפוס לראוטר ושיחזר אותו להגדרות היצרן. מאז האינטרנט מתנתק כל כמה דקות ולוקח לו כמה דקות לחזור וגם כאשר אני מנסה להוריד קובץ מהאינטרנט לא משנה מאיזה אתר ההורדה מתחילה ואז בשלב מסויים היא נתקעת ולא ממשיכה ואני חייב לבטל אותה. גם כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF למשל דרך האינטרנט הקובץ מתחיל להיטען ואז בשלב מסויים נתקע ואני חייב לצאת מהדפדפן. מה לעשות? להתקשר לבזק או שיש משהו אחר שכדאי לנסות? אגב זה קורה בכל המחשבים בבית ולא רק במחשב של…

16. יש בעיה ב ADSL שמתנתק לכמה שניות וחוזר. במודם הישן ביפוקוס, אור שלו של SYNC מתכבה בזמן ניתוק מרשת ונדלק אחרי 2 שניות.. בא בזק, אמר נו בטח מודם שלהם גם ישן מאד וגם לא שווה כלום. תלך לבזק סטור יחליפו לך באחד חדש D2560U של דילינק. ואפילו בחינם. החלפתי ובאמת עכשיו אור של SYNC דולק קבוע כל הזמן. אבל אינטרנט מתנתק כמו קודם לכמה שניות וחוזר ו SYNC במודם דולק קבוע. מתברר שדלינק הזה חדש מאד אבל מכבה אור של SYNC רק אם קשר מת ליותר מ 10 שניות ! מי יש לו מודם כזה שינתק קו ממודם ויראה ש SYNC מתכבה רק אחרי 10 שניות שקרן המודם הזה וצריח להיזהר ממנו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם! ובכן, השאלה עצמה בכותרת, אני אוסיף רק כמה פרטים. אני כרגע "תקוע" עם Edimax 7728In, שנכתב עליו בפירוש שהוא עובד עם ווידוס 7 64 ביט. אז נכתב, יש הרבה דברים שנכתבו, מעטים אלה שבאמת נכונים. היה לי מחשב עם ויסטה, עבד מצויין הכרטיס. פירמטתי אותו והתקנתי 7 64 ביט, ולא עבד. הדרייברים שבאו עם הווינדוס גרמו לכל המחשב לקפוא ולהתקע לעיתים תכופות, אלה שקיימים באתר החברה (שהם פחות עדכניי משום מה מאלה שמסופקים עם הווינדוס) עובדים לפחות, אבל אני נתקלתי המון בהאטה של האינטרנט (יש לי נתב בתקן N ואינטרנט 20 מגה. לפטופ בן 6 שנים שמחובר בתקן G מוציא 18 מגה במבחני מהירות, המחשב השולחני מוציא 3 מגה) ועד כדי איבוד מוחלט של החיבור (זה נע בין 4 קווי קליטה ל 0 קווי קליטה. מיותר לציי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ניסן פ.,

כבר כמה זמן שאני פותח את האקספלורר ודף הבית שלי הוא זה: http://searchweb2.com/ ניסיתי כמה פעמים לשנות אותו וזה לא עוזר.. (עד עכשיו השתמשתי בוואלה) מה צריך לעשות כדי לשנות אותו?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Gabriel Manor,

שלום, עברנו בשעה טובה מבית 70 מטר בקומה אחת ל190 מ׳ על שלוש קומות. בבית יש גרם מדרגות ישר לכל אורך הבית שקיר בטון (כנראה תומך) מפריד בינו לבין שאר הבית. כאשר מחברים את הראוטר באחד המפלסים, הקליטה במפלס השני (אפילו ברמה של בחצי גרם המדרגות) יורדת לאפס, כנראה עניין של קירות עבים. יש פריסה טובה של תעלות ברחבי הבית ואין לי בעיה להעביר כבלי רשת מקומה לקומה ולחבר אותם אל מפסקי רשת בכל אחת מהקומות. התכנון הנוכחי שלי הוא לקנות מערכת MESH כלשהי, ולחבר התקן קומתי ראשי בכל אחת מהקומות לראוטר שישב באחת מהקומות דרך כבל כך שישדרו בכל קומה רשת אלחוטית תוך חיבור חוטי דרך הקיר. מספר שאלות: 1. האם התכנון נשמע הגיוני? יש סיבה שלא להשתמש במערכת כזו א…

20. חבל להשכיר משהוא שאפשר תכלס לקנות , ועוד הרבה יותר איכותי , וישאר אצלי. השאלה אם סלקום / פרטנר / בזק בן לאומי / 018 וכו' מאפשרים את זה או שהם מכריחים ראוטר מודם שהם תומכים בו ספציפית או/ו רק להשכיר מהם ? כלומר אני בכלל שואל על הכדאיות אם יש בכלל למה לקנות. ואם כן , איך הנתב הזה tp-link v400 ? לינק v400 מ-ksp האם הוא יציב ומומלץ ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. משיחה שלי עם מנהל התמיכה - מתברר שבימים הקרובים 014 ישיקו תצורת חיבור חדשה ב MPLS ללקוחות הכבלים שתכלול את הכבל החדש ואולי אף גיימר...אופן הפעולה לא ברור אבל נעשים מאמצים רבים שזה יהיה בימים הקרובים בגלל התקלות בחיבור ה 100 עם חייגן אשר לא ניתנות לפתרון

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by wTw,

יש לי ראוטר של אדימקס כבר הרבה מאוד זמן, אני מחובר אליו וגם המחשב של אחי. בהגדרות שלו כשנכנסים ל"אתר" 192.168.2..... האפשרות לwireless כבויה. אבא שלי קנה טאבלט חדש וכשרציתי להתחבר לאינטרנט אלחוחטי דרכו פתחתי את האפשרות באתר של אדימקס, הטאבלט מצא את הרשת אבל לא הצליח להתחבר. בנוסך גם הבלקברי שלי מצא את הרשת כשחיפשתי WI FI אבל גם לא הצליח להתחבר... אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by MrMale,

לאחרונה שמתי לב שהיאנטרנט בשני המחשב שלי נהיה ממש איטי... בדקתי את זה בהגדרות הראוטר, ומסתבר שמישהו אחד התחבר לי לרשת כולל המחשב השני בחדר שלי שכבר היה מחובר... אני קראתי את המדריך פה לאבחטת הרשת, ניסיתי את ה- MAC, ואז את ה WPA , ונראה היה שהמחשב השילשי לא הצליח להתחבר... אבל צצה בעיה נוספת, המחשב השני לא הצליח להתחבר לי לרשת, הוא בכלל לא הופיע לי ברשת ה STATIONS בהגדרות הראוטר... אבל המחשב השלישי שגלש לי על הרשת בחינם כן מופיעה.. המחשב הזה, המחשב הראשי שעליו מחובר הראוטר כן פועלת האינטרנט בסדר, אבל אף מחשב לא מצליח להתחבר לרשת, גם לא שלי וגם לא של השכן או מי שזה לא יהיה... לפני שניסיתי לאבטח את הרשת הכול פעל מצויין, רק האיטיות הייתה הבעיה.. עכשיו , אחרי שקבעתי את ה…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by kalda01,

רכשתי נתב בתקן N דגם BR6524N של אדימקס ומעוניין לחבר אותו כAP BRIDGE לנתב הראשי דגם 2650U של DLINK מישהו יכול להדריך אותי כיצד עושים זאת??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by tiptipon,

דיברתי עם בזק היום ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי חינם של חברת רוטל (אני לא יודע איזה דגם) בגלל שיש לי חבילת 2.5 MB מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים