רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
היי, בעכבות האיטיות שאני חווה בבזק בינלאומי , הם מבקשים בדיקות מסויימות. איך אני עושה backtrace לכתובת של gamespot לדוגמה 216.239.113.172 מהמחשב שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב שהגדרתי הכל כמו שצריך ;D ואח שלי יכול לחבר אותי לאינטרנט ולנתק אותי ! אבל הוא לא יכול לגלוש ! :bash: מה לא עשיתי טוב ? נ.ב איך אני יכול להראות לכם בתמונות את מה שהגדרתי?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול הוקצו 2 בלוקים 8s/ לAPNIC (רשם האינטרנט האיזורי של דרום מזרח אסיה) בידי IANA נותרו 5 בלוקים אחרונים, אשר על פי החלטה משנת 2009 יוקצו אחד לכל ספק איזורי. המשמעות, מאגר כתובות הIP העולמי אזל. אומנם נכון שיתכן (לא סביר) שיחליטו להקצות את 16 הבלוקים השמורים 240-255, אבל זה לא סביר. ויתכן שעוד חברות ענק שתופסות בלוקים מתחילת ימי האינטרנט יקרסו וישחררו קצת אוויר לנשימה. אבל כך או כך, ימי הIPv4 הולכים ואוזלים. בטרם תיתם שנה זו יאזלו הכתובות! אצל רוב הרשמים האיזוריים. אז המלך גוסס, אבל מה עם המלך החדש? בארץ כנראה שרק ספקית אחת מוכנה במיידי לספק IPv6 לכל הלקוחות. שאר הספקיות עדיין לא ערוכות לכך מבחינה טכנית, וחלקן אפילו לא רכשו פולים.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כבר שבועות שהאינטרנט איטי ברמה מטורפת.. פניות חוזרות ונשנות להוט כמובן לא מניבות כלום למעט איפוס המודם ושינוי תדרים (פשוט הזוי) וכנראה שאני צריך לקחת את המושכות לידיים שלי ולא להסתמך על טכנאי (שלא יגיע אף פעם).. ראיתי פוסטים רבים באינטרנט על הנתונים שמציג המודם של הוט אבל עדיין אני לא מצליח להבין בעצמי האם הנתונים שלי תקינים ומה הנורמל שצריך להיות. הבנתי שניתן לפתור בעיות של עוצמות שגורמות לשגיאות באמצעות מגבירים או מנמיכים אבל לאן לחבר ומה לקנות? אז צירפתי לפוסט זה את הנתונים שהמודם שלי מציג, מדובר בספק + תשתית של 100MB ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (מלבד השגיאות שאני מבין שזה לא תקין) מה אמורות להיות העוצמות והאם הפרטים אצלי תקינים, ובמידה ולא - א…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים, אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול ואני חושב שזה בגלל שאני אמור לפתוח פורטים. חומת האש מאפשרת חריגים. אילו פורטים אני צריך לפתוח? יש לי ראוטר מדגם aztech dsl-600e תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ביוטיוב בגלרית תמונות אחרי החיפוש מופיעים חלונות שחורים במקום התמונות של הוידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... לא נגעתי בכלום וקיבלתי LOW ID
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי על קו הטלפון בבית אינטרקום אשר משתמש במתאם PAL WINTECH 101 לפני זה היה לי אותו סוג ודגם מתאם אבל החלפתי אותו לחדש יותר בגלל שעבר זמנו ומקודם לא היו לי שום בעיות לא עם האינטרנט ולא עם הטלפון עכשיו אחרי שבנאדם מוסמך היה אצלי בבית והסתכל על החיווט ופירק הכל כי החיווט היה על הפנים, מה שהוא עשה עכשיו הוא עשה כך שבכל הבית יעבור אותו קו, בכל החדרים, כשמקודם באחת הנקודות הייתה הצלבה של חוטים, יכול להיות שהאינטרנט היה מופרד מהקו שהלך לשאר הבית? בכל הבית שמנו פילטרים (האמתי שהם היו עוד מקודם), אבל לפני זה היה פילטר גם בחוטים שבקופסא, לפני שמתפצלים לתוך הבית, אולי לסנן את הפולסים שהאינטרקום מעביר מהקופסא לקו הטלפון? בכל מקרה , הפילטרים אמורים לסנן הפרעות של שיחה נכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12M של 012 בכבלים. מיום חמישי התחיל לי האטה מטורפת בגלישה באינטרנט. אתרים מהירים כמו גוגל,WALLA ועוד נטענים רק אחרי כמה דקות. התקשרתי ל012 ,אמרו לי להוריד קובץ כלשהו מהאתר שלהם,וההורדה הייתה על 1.7 מגה לשניה-תקינה. למרות שאמרו לי שאצלם רשום להם שיש לי 5 מגה ובהוט רשום שיש לי 12 מגה. הוא גם אמר שאולי בגלל שזה לא מתואם אז מזה נוצר האיטיות. אבל ככה פתאום?כבר כמה ימים רצוף האינטרנט זוחל. בכל מקרה אני ניסיתי להחליף דפדפנים,חזרתי לאקספלורר אחר עברתי לCHROME ואז בגלל שלא היה הבדל חזרתי לFIREFOX. עשיתי בדיקת וירוסים,רוגלות וכו' ,נמצאו ונמחקו ועדיין המצב דומה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שאין לי בעיה, כי פתרתי אותה, אבל חשבתי שיהיה טוב לפתוח ת'רד בנושא בשביל אנשים שיתקלו באותה הבעיה בעתיד. החלפנו ראוטר ממש בימים האחרונים (בשביל לעבור למבצע של 018), וכשניסיתי לפתוח פורטים בראוטר היה לי איזה באג מוזר. אגב למי שמחפש מודם-ראוטר מדובר במודם-ראוטר הכי זול (ADSL2, כלומר עד 24Mbps) שיש בשוק ממה שראיתי. את הפתיחה אפשר לעשות באמצעות המדריך הזה - http://www.pcwintech.com/port-forwarding-tp-link-td-w8901g-tp-link-firmware מה שקרה לי זה שגם אחרי שעשיתי מה שרשום במדריך עדיין כשנכנסתי דרך המחשב שאליו פתחתי את הפורט, ונכנסתי לעמוד שבודק אם הפורט פתוח, אז זה הראה שהפורט סגור. מה שגיליתי בדיעבד זה שצריך שתוכנה ממש תיגש לפורט (במקרה זה יו-טורנט) אחרת זה מרא…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר יותר משבוע שאני לא מצליח לגלוש בynet וכלכליסט. לוקח לדף הראשי יותר מדקה שלמה להטען, וגם אז זה באופן חלקי. לאחרונה עברתי לבזק בין לאומי ויכול להיות שהבעיה קשורה אליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי אני וחברים שלי מתכננים לערוך מחר לאן פארטי אצלי בבית, רציתי שתגידו לי איזה תוכנה הכיטובה והכי חשוב- הכי פחות מעמיסה על המחשב, שאפשר לדבר דרכה אחד עם השני, תוך כדי הלאן. אני אשמח גם אם תסבירו לי בכללי איך לעבוד עם התוכנה, ושתתנו לי לינק להורדה. אני שוב מזכיר, התוכנה צריכה כמה שפחות להעמיס על המחשב ( כי יש לי מחשב שהוא גם שרת וגם משחקים בו ), וגם שישמעו בה טוב ולא סתם חירטוטים. תודה רבה, יובל
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך את עזרתכם שוב לאחר המון בירורים ותשאולים מרובים קניתי רשת אלחוטית. Linksys 54g router וכרטיס רשת netgear WG111 חיברתי את הראוטר למודם ראוטר של סמסונג שלי ואחר כך חיברתי אותו למחשב. במחשב השני חיברתי את ה NETGEAR התקנתי אותו והוא עובד מצוין ומתקשר אם הראוטר מצוין, מזוהה לגמרי ע"י ה SSID. הבעיה היא שאני יכול להיכנס לתיקיות שני המחשבים, ואני יכול לעשות פינג לראוטר מהמחשב אם הNETGEAR אבל אני לא יכול להיתחבר לאינטרנט ממנו. הגדרות ה SECURITY שלי הם על DISABLED ככה שאין לי WEP או WPA מופעלים וככה גם בהגדרות של ה NETGEAR זה כאילו הראוטר פשוט לא מעביר את השידור האלחוטי לאינטרנט אלה רק את החוטי. אני אודה לכם אם תעזרו לי עמית
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, הצלחתי לשתף את החיבור אינטרנט ברשת, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת. כשאני מנסה לסמן בהגדרות של הכרטיס רשת *המחבר* במחשב השרת, את האופציה Share , הוא מודיע לי שכבר החיבור adsl ב - Share ולכן אי אפשר לעשות Share . כאילו אי אפשר שגם האינטרנט וגם הקבצים ב - Share ?!?! כרגע המצב של החייגן (במחשב שרת) הוא Enabled, Shared , והמצב של הכרטיס רשת המחבר הוא רק Enabled . אני מניח שבגלל זה אני לא יכול לשתף קבצים, אבל מצד שני, הוא לא מאפשר לי לשים Share. מה הפיתרון ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת של כמה מחשבים בבית. על אחד המחשבים מותקנת מערכת ההפעלה Vista Ultimate. אני מעוניין לשלוט במחשב זה דרך מחשב אחר שעליו מותקנת XP Pro SP3 - הכוונה לשליטה מלאה לגמרי (Remote Desktop). האם זה אפשרי? ואם כן - איך עושים זאת? ניסיתי כבר בעבר אך קפצה הודעה שאמרה שיש בעיה עם ה- Policies, או משהו כזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת למצלמות ip. בשל המבנה המיוחד של הבית אצטרך לחבר 8 מצלמות לסוויטש לא Poe... ו 8 נוספות לסוויטש זהה אחר. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הסוויטש הראשון (אליו מחוברות 8 מצלמות) אל הסוויטש השני (אשר גם אליו יחוברו 8 מצלמות) ומהסוויטש השני אוציא כבל ארוך אל יציאת הראוטר. האם החיבור נכון וכל מצלמה תקבל כתובת נפרדת משלה? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מח]ש משהו שאני לא יודע אם הוא קיים והייתי שמח שתעזרו לי אני מחפש כבל או מתאם של חיבור ethernet משהו כמו זה אבל לחיבור של כבל רשת אם אפשר קישור לאיבי או אם יש את זה בארץ אפילו יותר טוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאבא שלי יש עסק והזמנו דרך בזק עסקים 4 מצלמות אבטחה אלחוטיות LinkSys WVC54GC-EU עכשיו אני צריך המלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה עם כמה שפחות ניתוקים ותקלות, התקציב הוא בין 200-300 עם עדיפות לכמה שפחות (גם ככה כל מצלמה עלתה בערך 550 שקל...) אם יש לכם המלצות לחנויות בירושלים זה יהיה מעולה בתודה מראש ! נ.ב. בעסק של אבא שלי אין קירות שיוכלו להפריע לקליטה והוא גם לא כל כך גדול, משהו כמו 100 מ"ר .
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי אתמול הראוטר, אל הראטור היה מחובר הDVR של מצלמות האבטחה בעסק. (provision isr) חיברתי ראטור אחר שהיה זרוק לי בבית (netgear dgn2200) האינטרנט עובד. המצלמות לא. לDVR יש IP קבוע, אני מניח שצריך להגדיר משהו בראוטר כדי שיפנה אותו מהIP המקומי לIP הקבוע אך אין לי מושג איך עושים זאת. אם תוכלו להסביר לי איך מחזירים את המצב לקדמותו זה יהיה מעולה - אני יודע מה הIP הקבוע -אני יודע מה הIP המקומי -אני יודע איך נכנסים להגדרות של הראוטר משם תצטרכו להסביר לי...תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מספר מחשבים ניידים שמחוברים בצורה אלחוטית לנתב NETGEAR. יש לי גם מדפסת של HP. לפעמים, כל פעם בהדלקת המחשב אני לא יכול להדפיס מהמחשבים המשותפים ברשת הביתית בגלל איי פי משתנה. המדפסת שיש לי היא לא אלחוטית לכן אי אפשר לחבר אותה לנתב ישירות ולהדפיס מהמחשבים המשותפים. אני יודע שאפשר לחבר במקרה כזה את המחשב הנייד דרך כבל לנתב, עם חיבור איי פי קבוע ולפתור את הבעיה שהמדפסת תוכל להיות משותפת עם כל המחשבים, מבלי שהאייפי ישתנה, מה שעושה את המחשב חסום לרשתות אחרות, כי מוגדר בו איי פי קבוע. אני יודע שזאת אפשרות, אבל יש דרך גם לחבר את המדפסת, למרות שהיא לא אלחוטית לנתב, דרך חיבור USB, שזה במקום מדפסת רשת, שאני מניח שאני לא תלוי בפעולת המחשב הבסיסי שמחובר לרשת, וגם לא צריך לרכוש …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, התחברתי לאחרונה ל סיב האופטי של בזק (1GB/100M) אני מתלבט אם להעביר את הטלוויזיה שלי ל פרטנר TV או סלקום TV / כל ספק אחר שמשדר דרך האינטרנט. בנוסף אני משחק במשחקים ONLINE שדורשים פינג נמוך ולייטנסי נמוך (FIFA, EFT וכדומה). האם טלוויזיה עם Streamin תקח רוחב פס רחב ותפגע באיכות בזמן משחקים (כגון פינג גבוהה יותר, Latency גבוהה יותר, פאקטלוסים) אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. איך אפשר להגדיל טווח קליטה של מחשב נייד בלי לגעת בראוטר והתעסקות בחומרה של המחשב. שמעתי שמועות שקיימת תוכנה שמיעלת את קליטת WIFI. זה קיים? זה אפשר? :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה, לעתים - ולאחרונה בכל פעם - שאני מעיר את המחשב (הנייד), הוא לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית השמורה אצלו. הוא כן מנסה להתחבר, אך נתקע בלופים של נסיונות כושלים. כמובן ש"פתור בעיות" לא עוזר. הראוטר אליו הוא מנסה להתחבר הוא TL-841n המקושר WDS'ית לראוטר דומה. העניין הוא שעם הטלפון אין בעיה להתחבר לרשת, אז כשזה קורה אני נכנס דרך הטלפון לממשק הניהול של הראוטר ומפעילו מחדש - רק ככה העניין מסתדר. התוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר את גרסא 3 של הראוטר (כולל ה VOIP) של סלקום? מישהו יודע מה הדגם המקורי שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-