רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יצרתי רשת בין שני המחשבים בביתי אבל שאני מנסה ליצור תיקיה משותפת אז אני לא מצליח לראות אותה במחשב אחד ובמחשב השני כן .... למה זה???????? מה עושים?????. תודה...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום פו, נרשמתי כי אני צריך עזרה, חבר שלי אמר לי שאני צריך להגדיר את הרוטר או המודם לחייגן. מודם: ALCATEL רוטר: DIMAX דגם: 6104WB 2 מחשבים: 1. HOST: כבל מהכרטיס רשת בתוך המחשב מתחבר לרוטר. כבל מהמודם מתחבר לרוטר(WAN). 2. אורח: כרטיס אלחוטי DIMAX Wireless LAN PCI CARD דגם: EW-7126 ב-DIMAX דולקים האורות: PWR WAN 1 down &1 up כל השאר לא דולקים ביניהם: WLAN 10/100M כדי להיכנס להגדרות אני רושם תאיפי שהביאו לי, אבל אני עדיין לא מצליח לעשות את זה אני ממש צריך עזרה. אני מחובר דרך אינטרנט זהב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר( לא דחוף) כרגע יש אינטרנט 12 מגה בכבלים. לראוטר יחוברות 2 סמטפונים ומחשב נייד. http://www.gadgetar.com/cisco-linksys-x2000-modem-wireless-n-router-w-adsl2/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עברתי ספק אינטרנט וקיבלתי את הנתב הזה. אני שם לב שמהירות ההעלאה בWIFI זהה לחיבור קווי, אך מהירות ההורדה (מכמה מחשבים שונים) נוראית. עד 20 מגה במקום 40 מגה גם אם המחשבים צמודים לנתב. האם זו מגבלה של הנתב ואין מה לעשות או שאפשר לעשות משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם וראוטר של בזק DLINK N600 . הבית מחווט בתקשורת קווית כ8 נקודות רשת הפזורות בבית . רכשתי רואטר אלוחוטי חדש של LINKSYS EA6400. אני רוצה לבטל את התקשורת האלחוטית של הראוטר של בזק (שהראוטר של בזק יהיה רק לתקשורת קווית וישמש כמודם ). והרואטר השני ישמש לתקושרת אלחוטית ולתקשורת קווית סה"כ 8 נק ' . כיום שניהם מחוברים ביטלתי את התקשורת האלחוטית ברואטר של בזק אבל נוצרו לי 2 רשתות שונות ואיני יכול לגשת למדפסת ולמחשים שמחוברים ברואטר השני . אשמח לעזרה . תודה אוריה .
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת(האב,מודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכו'). איך אני מגדיר שאני אוכל לראות את המחשב השני מהמחשב שלי בכדי שאוכל להעביר בניהם קבצים מאחד לשני?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הראוטר עומד אצלי כבר משהו כמו 3-2 שנים משהו כזה ועבד בסדר מהירות האינטרנט היא 5 מגה! עכשיו עקב בעיות במחשב היתי חייב לעשות פירמוט למחשב.. לאחר הפירמוט בזק אומרים לי שצריך להזמין טכניי כדי שאני יתקין כרטיס מסך והוא מחובר אצלי בעזר קבל... אז מה אני עושה??
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לעצה , לפני כשבוע HOT בצעה עבודת תשתית ונתקה את האינטרנט לכל האזור ליום שלם. לאחר החזרה הראוטר לא מתחבר ולא מצליח למשוך כתובת . מדובר ב TP LINK N750 ללא חיגן שעבד כמה חודשים מאז שנקנה ללא בעיה. לאחר מספר שיחות עם הוט ובזבוז שעות על שעות בהמתנה ועבודה עם תומכים מאוד זוטרים הם התנערו מהבעיה. ראוטרים אחרים אכן מתחברים על הקו אבל זה לא מבטל אתהעובדה שהתקלה חייבת להיות בצד שלהם. לא יתכן שהתקלקל הראוטר החדש בדיוק בזמן שהם בצעו עבודת תשתית. משהו תקוע אצלם לדעתי. איפוס להגדרות מחדל לא שינה את המצב. CLONE k MAC לא עזר. זה ברור לי שהבעיה תהיה מה שתהיה נמצאת אצלם אבל הדבר היחיד שהם מסוגלים לעשות זה לנסות לחבר את המחשב במקום,אין שם פעולה של דיבגינג או חס וחלילה בדיקה אצלם …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הוא בכלל יודע לאן להתקשר, אני רק מקיש שם וסיסמה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. התקנתי DD-WRT בנתב המדובר, ואני רוצה להחזיר את הקושחה המקורית. ניסיתי להתקין את הקושחה המקורית [מהאתר של לינקסיס] דרך ממשק עדכוני הקושחה, וגם ניסיתי להתקין קבתי BIN שמיועדים להחזיר את הקושחה המקורית, ובכל המקרים, הנתב אותחל הרבה זמן וחזר לפעול ב DD-WRT. אשמח לקבל עזרה מקצועית [לא קישורים לאתרים, אותם כבר מצאתי בעצמי] תודה מראש לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N שמתחבר למודם MOTOROLA של HOT. עכשיו, כשהראוטר היה פעיל האינטרנט היה מתנתק די הרבה ולעיתים נורא איטי. אז התקשרתי להוט ואמרו שהם לא רואים שיש בעיות אצלהם, ושהראוטר שלי הוא פרטי ולא שלהם אז כנראה הבעיה היא בו. בקיצור ניסיתי להשתמש במודם בלבד במשך כמה זמן והאינטרנט עבד בסדר גמור. יש אפשרות לסדר את הראוטר לדעתכם? מה גרם לזה? פשוט אני צריך WIFI בבית וכרגע אין לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , קודם הקדמה : אתמול התקנתי את הראוטר החדש בתקן N TP-LINK WR841N , הכל עבד טוב ויפה ואפילו הצלחתי להשיג מהירות הורדה מקסימלית יותר טובה מהראוטר הקודם (linksys) הישן. ישנם כמה מחשבים בבית 2 נייחים אחד מחובר בכבל רשת win7 השני עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (לא מובנה) עם XP, ועוד 2 ניידים ואקסטרימר פרו. כולם תומכים בתקן N ועובדים טוב חוץ מהנייד החדש. הנייד הסורר הוא samsung חדש עם כרטיס רשת intel centrino wirelessN 130 עם דריברים מעודכנים. הבעיה המרכזית היא מהירות תגובה של המחשב בגלישה פשוטה והורדות בסיסיות בדפדפן ואני אנסה לתאר: בעת כניסה לאתר או בלחיצה על לינק באתר ישנה השהייה של 20 עד 40 שניות בתגובה ואז האתר מתחיל לעלות , קודם טקסט ואז עוד השהייה ואז תמונות ופלאש. בהו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה. אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש. פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב. אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לראוטר מרובה משתמשים. כ-25 משתמשים (אלחוטיים) בו זמנית. אפשר להשיג משהו כזה ? זה מסובך לחבר אותו ? כמה זה אמור לעלות והאם מישהו יכול לתת לינק ? תודה רבה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם בין HG612 לבין C1000A יש עדיפות לאחד על פני השני אם המחיר דומה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה: טכנאי היה אצלי , לא עזר בכלום.. שלום לכולם אני די חדש בפורום אז אני מצטער אם עברתי על איזשהו חוק, בכל מקרה , לאחרונה התחלתי לקבל פינגים יותר גבוהים מן הרגיל ואני חושב שזו בעיה בתשתית , עשיתי בדיקת פינג לתשתית (בעזרת 1@) וקיבלתי 27ms , וזה בערך הפינג הכי נמוך שאני מקבל כרגע בארץ.. הפינגים שלי בתוך הארץ נעים כרגע בין 27-40ms בממוצע. לפני שהתחילו הבעיות היה לי פינג של 5ms לתוך הארץ ולאירופה 65ms , הינה תוצאות לפני שהבעיה התחילה: Israel PING http://www.speedtest.net/result/2082235086.png GB ,London PING http://www.speedtest.net/result/2082240291.png Germany ,Frankfurt PING http://www.speedtest.net/result/2082242707.png כרגע עשיתי Trace עם הפינג הבעייתי, ה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים. סיימתי התחייבות לספק האינטרנט שלי (נטוויזן) כלקוח עסקי ואני בודק מספר אופציות של ספק. אני כרגע עם הוט במסלול טריפל ולכן הם ההולכה שלי. אני גולש במהירות 12 מגה. משום מה הבנתי שעד היום היה לי IP קבוע ולכן גבו לי מחיר יקר יותר. ראשית השאלה היא האם אני בכלל זקוק לאי פי קבוע? אני מחובר עם ראוטר של אדימקס ל 3 מחשבים ואקסבוקס. אני מוריד הרבה קבצים דרך האימיול וגולש. האם בכלל אני צריך אי פי קבוע. השאלה השנייה היא איזה ספק יותר טוב מבחינת מהירות והגבלות לענייני הורדות. על הפרק כרגע: 012 להתחבר למחלקה הפרטית ב 45 ש"ח לשנה ללא אי פי קבוע. נטוויזן כלקוח עסקי 64.90. שניהם טוענים שמקבלים גם אנטי ספאם וכדומה. מה דעתכם? תודה חנן
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דרך להפוך מחשב ביתי לשרת כך שאוכל לגשת אליו ממחשבים אחרים כל גבי רשת האינטרנט. קצת רקע : יש לי אפליקציה שמתקשרת עם וובסרביס שכתוב ב#C ובוובסרביס יש גישה למס"ד נתונים שכתוב בSQL. אני רוצה לדעת האם אני יכול להפוך מחשב ביתי שישמש אותי להפעלת הוובסרביס מכל מחשב שהוא. האם יש למישהו מדריך בעניין?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהיאנטרנט בשני המחשב שלי נהיה ממש איטי... בדקתי את זה בהגדרות הראוטר, ומסתבר שמישהו אחד התחבר לי לרשת כולל המחשב השני בחדר שלי שכבר היה מחובר... אני קראתי את המדריך פה לאבחטת הרשת, ניסיתי את ה- MAC, ואז את ה WPA , ונראה היה שהמחשב השילשי לא הצליח להתחבר... אבל צצה בעיה נוספת, המחשב השני לא הצליח להתחבר לי לרשת, הוא בכלל לא הופיע לי ברשת ה STATIONS בהגדרות הראוטר... אבל המחשב השלישי שגלש לי על הרשת בחינם כן מופיעה.. המחשב הזה, המחשב הראשי שעליו מחובר הראוטר כן פועלת האינטרנט בסדר, אבל אף מחשב לא מצליח להתחבר לרשת, גם לא שלי וגם לא של השכן או מי שזה לא יהיה... לפני שניסיתי לאבטח את הרשת הכול פעל מצויין, רק האיטיות הייתה הבעיה.. עכשיו , אחרי שקבעתי את ה…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתקשר השעלה הראשונה שהבחור של ערוצי זהב שועל אחרי הפרטים האישיים זה איזה מעבד יש לך אני אומר לי אי אם די , הוא אומר לי "אי אן קי" אני אומר לו לא מערכת מבוססת מעבד אטלון אקס פי של אי אמ די , אז הוא כזה .. מה זה ,בחיים לא שמעתי ROFL אחרי זה הוא שעל אם יש לי ווינדוז אקס פי מקורי או לא ... ואני עניתי כן :( (לא יודע מה יהיה) בקיצור ביום שני בין 3 ל5 יתקינו לי כבלים , מחכה לטוב.. 8) nezeq should die!! no more ADShell 4 me!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של בזק בינ"ל עם 3 מחשבים, אחד מחובר ישירות דרך הראוטר SIEMENS S12-141 השני מחשב נייד ועוד מחשב נייח עם מתאם רשת USB אלחוטי. עד עכשיו הכל עבד בסדר כבר הרבה זמן אבל החל מהיום בבוקר המחשב עם המתאם האלחוטי לא מצליח לגלוש, אני מצליח להתחבר לרשת איתו וגם להכנס דרכו לממשק של הראוטר אבל לא מצליח לגלוש . שני המחשבים האחרים ברשת (הנייח עם הראוטר והנייד) גולשים בסדר הכל רגיל. חשוב לציין שבמחשב עם הראוטר נגעו בתוכנה TUNE-UP שונתנת כל מיני עצות לשיפור המחשב גם באינטרנט,יכול להיות שזה שינה הגדרות כלשהם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור קובץ הסנפה של התעבורה שלי בפיירוול הוא שומר לי קובץ קטן מאוד המליצו לי לבצע הסנפה עם tcpdump דרך ssh איך אני עושה את זה?? כי אם אני מבצע הסנפה לתעבורה מהמחשב שלי הוא הותן לי רק את התעבורה מהמחשב אני צריך של כל הרשת (בנוסף יש לי מספר vlan שונים, אני צריך של הכל כולל הvlan השונים) הבנתי שאחרי חיבור ssh אני כאילו נמצא בפיירוול ואז אוכל לשמור הכל השאלה היא איך אני מבצע את החיבור הזה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוט רוצים על מגדיל הטווח שלהם כ-500 שח .האם לקחת אוןתו או לקנות אחר ואיזה? בית של שתי קומות.מהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. הסיפור הוא כזה, אני מנסה להתחבר דרך המחשב הנייד שלי בעזרת כרטיס רשת (usb של tp-link) באופן אלחוטי, הכרטיס רשת מזהה את הראוטר אך אין ״גלישה״ כלל. על האייקון של האינטרנט פעם רשום ופעם לא - ״the DNS server isnt responding". דרך האייפון (5) והמחשב הנייד (מקבוק אייר) אני כן מצליח להתחבר ולגלוש. אני מבין שיש כאן איזשהי בעיה בהגדרות הפנימיות של הראוטר (שאופס ע״י reset) כי קראתי באינטרנט שזה עזר למישהו אך לשווא. חשוב לציין שאני מקבל את האינטרנט דרך כבל רשת של hot של בעל הדירה שלי והראוטר שייך לבזק (עדיין משלם עליו שקניתי לפני שנה וקצת והדגם שלו הוא: D-Link 2760u E1). אשמח מאוד לעזרה, אלירן. * כרטיס רשת אלחוטי - tp-link wn722n (קישור - …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-