רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש בפורום פו, נרשמתי כי אני צריך עזרה, חבר שלי אמר לי שאני צריך להגדיר את הרוטר או המודם לחייגן. מודם: ALCATEL רוטר: DIMAX דגם: 6104WB 2 מחשבים: 1. HOST: כבל מהכרטיס רשת בתוך המחשב מתחבר לרוטר. כבל מהמודם מתחבר לרוטר(WAN). 2. אורח: כרטיס אלחוטי DIMAX Wireless LAN PCI CARD דגם: EW-7126 ב-DIMAX דולקים האורות: PWR WAN 1 down &1 up כל השאר לא דולקים ביניהם: WLAN 10/100M כדי להיכנס להגדרות אני רושם תאיפי שהביאו לי, אבל אני עדיין לא מצליח לעשות את זה אני ממש צריך עזרה. אני מחובר דרך אינטרנט זהב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מספר מחשבים ניידים שמחוברים בצורה אלחוטית לנתב NETGEAR. יש לי גם מדפסת של HP. לפעמים, כל פעם בהדלקת המחשב אני לא יכול להדפיס מהמחשבים המשותפים ברשת הביתית בגלל איי פי משתנה. המדפסת שיש לי היא לא אלחוטית לכן אי אפשר לחבר אותה לנתב ישירות ולהדפיס מהמחשבים המשותפים. אני יודע שאפשר לחבר במקרה כזה את המחשב הנייד דרך כבל לנתב, עם חיבור איי פי קבוע ולפתור את הבעיה שהמדפסת תוכל להיות משותפת עם כל המחשבים, מבלי שהאייפי ישתנה, מה שעושה את המחשב חסום לרשתות אחרות, כי מוגדר בו איי פי קבוע. אני יודע שזאת אפשרות, אבל יש דרך גם לחבר את המדפסת, למרות שהיא לא אלחוטית לנתב, דרך חיבור USB, שזה במקום מדפסת רשת, שאני מניח שאני לא תלוי בפעולת המחשב הבסיסי שמחובר לרשת, וגם לא צריך לרכוש …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. יש לי עוד משהו כמו 30 שקל בויזה הנטען ואמרתי שאני אקנה איתם כבל HD אבל אז חשבתי לקנות בעצם שתי כבלי רשת- כדי לחבר את המחשב או ה-PS3(או הטלוויזיה) לראוטר באופן חוטי(דרך הקירות). בכל מקרה, פעם קראתי על זה קצת אבל עבר הרבה זמן- מישהו יכול להזכיר לי איך קונים כבל רשת שיתאים לצרכים שלי? *דרך אגב אם אפשר עוד שאלה- יש לי ראוטר מדגם DSL-6740U של D-LINK(מבזק) ומתאם TL-WN823N של TP-LINK. משום מה גם במחשב וגם בפלייסטיישן הקליטה לא יציבה לחלוטין(במחשב לדוגמה זה קופץ מ-30-40% ל-97% ל-60% וכד'). המחשב לא כ"כ רחוק מהראוטר ואין הרבה קירות, והפלייסטיישן בכלל נמצא באותו חדר עם הראוטר. למישהו יש מושג מה זה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בשביל לשפר את טווח הקליטה בבית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים במשרד יש לנו כ10 מחשבים המחוברים קווית דרך סוויץ' למודם הוטבוקס. כל בערך כחצי שעה יש לנו ניתוק של 2-3 דק' לאינטרנט והוא חוזר. החבר'ה בהוט לא רואים את זה בלוגים ואם מחברים מחשב בודד למודם של הוט אז אין ניתוקים מה שגורם לי לחשוב שמדובר בסוויץ' שמנתק אותנו. יש אפשרות להיכנס להגדרות של סוויץ' דרך כתובת מסויימת? איך אני יכול לקפנג או לנסות לחשוב על פתרון לבעיה? (מדובר בסוויץ' חדש) הדגם hp 1410-24g
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתם התקווה האחרונה שלי. מהירות האינטרנט שלי 1.5 (בגלל מגבלות אזוריות) לאחרונה (בערך שלושה חודשים) המהירות הרגילה שלי שהיא 180 (הורדה) ירדה לממוצע שנע בין 5-50 ק"ב. זה כמובן מלווה בעשרות ניתוקים במהלך היום והלילה. אני בודק את מהירות האינטרנט באתרי הבדיקה של 012\בזק\speedtest המהירות לכאורה תקינה. מראה 1.2 יש ימים שמראה 1.5. בפועל: אני לא מצליח לראות סרטונים, תכני פלאש כמעט שלא עולים, הורדה מאתרי אינטרנט (גם אתרים אמינים כמו microsoft ) ההורדה בדר"כ נכשלת אחרי שהמהירות מתחילה ב50 יורדת ל30 ואז 10 ואז 0. פנייה לספק האינטרנט והתשתית לא עזרה, מבחינתם הכל תקין, ואני מגזים. הגלישה באתרי האינטרנט חלקה באופן כללי אז אין להם מה להגיד לי. מה אני יכול עוד לעשות? דרך אגב הבעי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבוע שדרגתי מ 2.5 מגה ל 20 מגה בעקבות המבצע של בזק. כידוע בזק מעניקה ראוטר VVG2000 . בבדיקה של מהירות גלישה אני מקבל פינגים גבוהים, הבדיקה נערכה היום בשעות הצהריים תמונה... ושאלתי היא, האם הבעייה היא בראוטר ?, ואם כן האם זכותי לדרוש להחלפתו.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשנותא ת התכובת ה-IP הפנימית מ- 10.0.0.0/24 ל-192.168.1.0/24, אבל כשהנתב מתאתחל, אני אמנם מקבל כתובת שתואמת למזהה הרשת המצויין לעיל, אבל אינני יכול לתת פינג לראווטר. חשוב לציין שטווח הכתובות המוקצות לחלוקה רחוקה מהכתובת שנתתי לרואוטר (192.168.1.1) מישהו נתקל בשטות הזו ? האם אני מפספס משהו בהגדרות ? האם יש עדכון קשוחה לנתב הזה ? תודה על התשובות.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, עברתי לאיזה ספק קטן של אינטרנט, אחרי המעבר סרטונים בקושי זזים אצלי בשעה מסוימת, שעות כנראה של עומס... הייתי בחברה מוכרת ויקרה י עכשיו אני בחברה לא מוכרת וזולה, מה עושים?? הם טוענים שהכל בסדר, גם מבדיקת מהירות הכל נראה תקין, אבל נראה לי מוזר מדובר אגב רק בצפייה בסרטונים באתרים של טלויזיה או סרטונים לצפייה ישירה לא כמו יוטיוב אלא כמו אתר "סדרות" וכאלה, פשוט כל פעם נטען, מה יכולה להיות הסיבה??? יכול להיות שזה קשור לאתר עצמו?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה לדעת מה הפרוצדורה לחיבור לאינטרנט, איזה דברים אני צריך,איזה אפשרויות קיימות ומה חשוב לדעת. המחשב הנייד יהיה העמדה היחידה בבית. תודה ושבת שלום !
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כלומר אנשים שולחים לי הודעות(וידאתי את זה אתם) וחלק מההודעות לא מגיעות. זה קורה גם במסנג'ר וגם בצ'אט של פייסבוק. זה מאוד בעייתי, ממש פגוע לי ביחסים עם כל מיני אנשים. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי את הנתב תקן N של בזק 2760u. windows vista
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבאמצעותו ניתן לפתוח תיבת דואר זמנית, לצורך רישום לאתרים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, יש לי 6100 tv lg חדישה 4k עם אפליקציות נטפליקס. כדי שהנטפליקס יעבוד טוב חיברתי מהראוטר של בזק כבל רשת ישיר לטלויזיה. בנוסף חיברתי באמצעות wifi סטרימר של sting tv. מסתבר שהסטרימר זקוק לחיבור של 40מגה, אלא שהטלויזיה באמצעות wifi מגיעה אולי ל10 מגה. הבעיה שיש לטלויזיה שקע קווי אחד בלבד והוא תפוס על ידי נטפליקס. ואם אני רוצה לחבר לסטרימר של sting tv כבל אז אין אפשרות. האם יש מפצל שקע קווי לטלויזיה שניתן לחבר אליו שני כבלי רשת? זה בכלל ניתן? או יש דרך אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר את גרסא 3 של הראוטר (כולל ה VOIP) של סלקום? מישהו יודע מה הדגם המקורי שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מבזק Netgear VEGN2610 ובגלל שהטווח שלו לא טוב כמו הראוטר הקודם שלי TP-Link WR641G אז חיברתי בכבל רשת את הראוטר הקודם לראוטר של בזק שיישמש כנק' גישה. בחיבור של מחשבים לנק' הגישה (ואני יודע שזה מחובר לנק' הגישה ולא לראוטר של בזק לפי הערוץ ולפי שזה תקן G) אין שום בעיה באינטרנט. בחיבור של הטלפונים (נקסוס 4, נקסוס 5, SGS2) יש דיליי של כמה שעות בקבלת הודעות WHATSAPP או בגישה לאינטרנט. כרגע שני הראוטרים נמצאים מטר אחד מהשני. אשמח לעצות.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. שידרגתי ל 10M של בזק ובנלאומי, עכשיו יש לי מודם של TNN DSL-600E וראוטר של EDIMAX לא יודע איזה דגם אבל הוא וקצת ישן.. עשיתי בדיקה בלי ראוטר ואני גולש על 10M כאשר אני מחבר את הראוטר אני גולש על 8M. צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? איך אני יודע עד איזה מהירות הראוטר תומך..? כתוב על הראוטר 10/100M (לא יודע מה זה אומר) אבל זה תומך ב 10M? תודה רבה ויום טוב..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. התקנתי DD-WRT בנתב המדובר, ואני רוצה להחזיר את הקושחה המקורית. ניסיתי להתקין את הקושחה המקורית [מהאתר של לינקסיס] דרך ממשק עדכוני הקושחה, וגם ניסיתי להתקין קבתי BIN שמיועדים להחזיר את הקושחה המקורית, ובכל המקרים, הנתב אותחל הרבה זמן וחזר לפעול ב DD-WRT. אשמח לקבל עזרה מקצועית [לא קישורים לאתרים, אותם כבר מצאתי בעצמי] תודה מראש לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר ובה - 2 ניידים ואחד נשולחני לאינטרנט דרך ראוטר, והכל עובד סבבה... יש לי 2 מחבים נוספים שהם של עבודה בלבד ולא מחוברים בכלל לאינטרנט ואסור שיהיו (אלא מערכות עריכה). אני רוצה לחבר אותם לרשת הביתית כדי לשטף תיקיות ולהעביר חומר מהמחשבים של העריכה למחשב נוסף שבו יש אינטרנט, אך חשבו לי מאוד- שבמחשב של העריכה לא יהיה אפשר להיכנס לאינטרנט ולגלוש/לקבל וירוס/תולעים ומזיקים (אין אנטי וירוס ואסור שיהיה בו). איך אני עושה זאת? להגדיר לשיטוף אני יודע, אבל איך והאם ניתן לחסום אינטרנט ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אם עדיין לא למדתם רשתות בצורה מקצועית, ואתם רוצים להשתלם בתחום מחר יום רביעי בשעה 17:00 יתקיים ערב פתוח במרכז כיוון ירושלים [ בית בזק רחוב הצבי 15] כולכם מוזמנים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספקית אינטרנט שתיתן פינג נמוך לארה"ב , או לפחות פינג כמה שיותר נורמלי ... הבנתי שיש לבזק בנלאומי איזושהי חבילה מיוחדת אם מישהו יודע איך היא מבחינת עלות וביצועים ? ובין שאר הספקיות אם מישהו יודע מה המצב מהבחינה הזו ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... לא נגעתי בכלום וקיבלתי LOW ID
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מאז שעברתי לתשתית החדשה של בזק בינלאומי האינטרנט הפך להיות מאוד איטי מבחינת הזמן טעינה של דפי האינטרנט וגם יש פעמים שהאינטרנט רושם לי ש"לא ניתן להציג את דף זה " אבל עדיין האינטרנט מחובר,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם בין HG612 לבין C1000A יש עדיפות לאחד על פני השני אם המחיר דומה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים , הבית שלי לא כזה גדול ..עם זאת יש לי נקודות מתות בפינה הרחוקה ביותר (שהיא הסלון לצערי הרב) ירשתי לאחרונה ראוטר ישן מדגם LEVEL ONE WBR-3406TX (תומך WDS לפי מה שרשום) בנוסף לראוטר שפעיל אצלי, וחשבתי להוסיף אותו כמגביר טווח קליטה לרשת ... התכנון הוא שהראוטר EDIMAX BR-6524N שיש לי לא מכבר ישאר בתפקידו כעיקרי (זה שמחובר קווית למודם של בזק) ובLEVEL ONE אני אשתמש כמגביר קליטה עכשיו ניסיתי לעשות את זה בכוחות עצמי זה לא ממש הלך נעזרתי בזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עכשיו או שאני לא עושה משהו נכון או ששני המכשירים לא מדברים ביניהם באותה שפה אשמח אם מישהו יוכל לעזור , תודה לעוזרים התבלבלתי באחת מה מכתובת הMAC ..אחרי שש…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-