עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nim901,

בזק עושים מבצע ומגיע לי ראוטר אלחוטי מהבאים http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm מה כדאי? אם שאלו פה קודם, צטער

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by mosheazran,

שלום . עברתי למסלול בזק max100 יש לי לבחור ראוטר tp link n600 דואל או נאטגיר יש עדיפות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by xDa,

אהלן, יש לי כרגע את הראוטר של D-Link DSL-225. אני חושב שהוא עושה לי המון בעיות,יש לי ניתוקים הן ברשת האלחוטית והן הקווית. היתי רוצה המלצה לראוטר שלא נמכר בארץ משהו מאמזון שנחשב איכותי. אין לי כל ידע ברשתות,אם מישהו בערך יוכל לכוון אותי מה אני צריך אני אשמח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Access Denied,

הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  5. שלום לכולם יש ברשותי אינטרנט 12MB וראטור D-LINK DIR 300 שניחשב יחסית פשוט וסטנדרטי! לראוטר מחובר 3 מחשבים שמחשב אחד מריץ אימיול 24/7. שיחקתי עם כל ההגדרות של האימיול וכיונתי אותו בדיוק לרוחב הפס שיש לי אבל לצערי הוא לא מנצל את הרוחב כמו שצריך. ואחרי הכל לא יוריד לי מעל 60OKB וגם רק לכמה שניות שלרוב זה הרבה פחות.. OK הבנתי שתשובות לגבי האימיול ואיך להגדיר אותו זה לא המקום ואני גם לא צריך..כבר הבנתי איך לעשות את זה ממזמן עוד שהיה לי 5MB. השאלה שלי היא אחרת! לאחר הבירור לא קטן הבנתי שמה שמגביל את הניצול זה הראטור! ושהוא אינו יכול לעמוד בכמות גדולה של חיבורים בו זמנית! אולי זה מה שמסביר את הנפילות של הרואטר בזמן שהתעבורה עמוסה ברשת? בכל אופן חשבתי על פשוט להחליף ראוטר והפעם …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by crovei,

שבוע טוב. כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בבית 2 קומות, ורשת אלחוטית עם כמה מחשבים שפזורים בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר של level one (WBR-3406TX). המחשב נמצא בקומה התחתונה והייתה לנו בעיית קליטה בקומה העליונה. ניסינו להוסיף איזה מגבר אבל הוא עשה בעיות. קיצור עכשיו אני מחשב נתב חדש עם טווח קליטה שיהיה מספיק חזק לעבור כמה קירות ולקומה למעלה (הבית לא גדול, פשוט יש בעיה עם הבדלי הקומות) אני כבר לא מעודכן בכל התחום, אז אם יש לכם מה להמליץ אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gilke85,

שלום לכולם..אני מעוניין לקנות ראוטר שישמש אותי בבית.. אני לא כלכך מבין בדברים האלו (יש לי מי שיתקין לי אותו) אבל אני רק צריך לבחור איזה לקנות יהיו מחוברים אליו אחד חוטי ומקסימום 3 ניידים.. ושלא יעלה הון (בין 200-400) אודה להמלצותיכם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. נכון להיות יש 6424 שעובר דירה לדירה של סבא שלי. צריך המלצתכם לראוטר חדש שיתמוך במהירות חיבור 12 מגה - לא וודאי אם/בלי חייגן אלו האופציות שנראות לי: D-LINK DIR-615 TP-LINK TL-WR841N TP-LINK TL-WR941ND

9. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת ראוטר שמתאים לחיבור כבלים (הבנתי שיש הבדל בין ADSL) ואם אפשר גם את המחיר שלו ... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Michael Pinhasov,

שלום. רציתי לדעת איזה ראוטר היום מתאים לסיב אופטי ? האם יש חיבור מיוחד לחיבור הסיב אם כן איך הוא נקרא היום. למה צריך לשים לב היום בראוטר עצמו מבחינת מהירויות וחיבורים? תודה לעונים!

11. המליצו לי על TP-Link TD-W8961ND nLite : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4368 איך הוא בהשוואה למודם שמקבלים בבזק? משהו מומלץ יותר? התקציב גמיש אבל בגבולות הסביר. מה שחשוב זו גלישה חלקה בעיקר. לא משהו מתוחכם מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. התוכן בכותר. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by crovei,

שלום. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים כרגע ברשת חוטית, ועכשיו אמא שלי קיבלה מהעבודה מחשב נייד חדש, מה שאומר שצריך להפטר מהכבלים (: אני לא כ"כ מבין בחומרה של רשתות (בצד הטכני אין לי כ"כ בעיה להתקין/להגדיר/כל מה שצריך), ככה שאני לא ממש יודע מה אני צריך. בגדול אני צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים הנייחים, וראוטור/נתב/סוייצ' או כל דבר אחר שינהל את הרשת, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה (: המודם (אלקטל speed touch home, מחובר באתרנת') מחובר למחשב שלי, ובמחשב הנישא יש חיבור אלחוטי 802.11b/g. ממה שהבנתי G יותר מהיר (54Mbps לעומת 11 של ה-B), ככה שאני מעדיף שהרשת תעבוד בפרוטקול G. אני מחובר ב-ADSL 750MB.. זה יספיק לי? אני יודע שהרשת "מחלקת" את רוחב הפס בין כל המחשבים, אז יכול לצא…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by יואב שניר,

איזה שרת יניב בצועים טובים יותר ... משהו בסדר גודל של OPENDNS או השרת של הספק המקומי ?

15. חיפשתי קצת ומצאתי את הראוטר הזה : EDIMAX-BR-6424N ואת כרטיס הרשת הזה: WUA-0605 LEVEL ONE . הכרטיס ב 86 שח והראוטר ב183 שח. בחרתי אותם, מלבד המפרט שלהם, בגלל שיש להם certification של wifi . האם מישהו מכיר\ניסה את שני המוצרים האלה -ביחד או כל אחד לחוד? האם כדאי? אין לי כרגע רצון להשקיע הרבה כסף ברכישה. תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by MasterDK,

היי, קורה לפעמים שאני נמצא במקום ציבורי שיש בו WIFI אך לא מוצפן וכמובן שהכל עובר בטקסט רגיל וניתן להאזין לו. אשמח לדעת איך ניתן לאבטח את עצמי במצב כזה? אני יודע שאשפר לקנות שרת ולהתקין VPN ולגלוש דרכו אבל כרגע אין לי רצון/יכולת להוציא כסף על שרת. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by davidmath,

אני רוצה להכין אתר אינטרנט בכתובת www.myfeeling.com עכשיו נכנסתי לכתובת וראיתי אפשרות של קבלת בעלות על הדומיין. השאלה שלי אם אני נותן פרטי אשראי כמו שמבקשים בקישור, האשראי שלי לא ייפול לגניבת אשראי. אפשר הדרכה, כיצד ניתן לדעת שהכנסת פרטי האשראי בטוחה?

18. אין לי דומיין ולא הגדרתי שום הגדרות דומיין , ועכשיו המחשב "נעול" מה עושים ? איך משחררים אותו?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  19. עד לפני השדרוג של ההוטבוקס קיבלתי 102 יציב על 2. די התייאשתי מהשירות של הוט ותת הרמה של השירות הטכני ביררתי עם בזק והם טוענים שאני יכול להתחבר של טופ 100 באזור שלי והמרחק שלי מהמרכזיה (אני מניח שה MSAG) הוא לא יותר מ 300 מטר. האם להערכתכם שווה לי לבצע את המעבר?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  20. Started by Torian,

שלום, הסבר קצר על מה שיש לי היום: מודם הוט -> נתב אלחוטי 1043ND -> מתג 1 ג'יגה ברצוני לבודד את הרשת הלחוטית מהקווית, להגביל את המהירות שלה(QOS) ולמנוע מהתקנים אלחוטיים להיות במגע אחד עם השני(AP Isolate) ולאחר מכן להסיר את הסיסמא על הרשת האלחוטית חשבתי לעשות את הפעולות הבאות: להפוך את הHOTBOX לנתב ואז לחבר אותו: 1.מתג של הרשת הקווית 2.הנתב האחוטי TP-LINK השאלות שלי הם כאלה: א. האם אפשר לכבות את הWIFI בHOTBOX ולהפוך אותו לנתב קווי בלבד? ב. בשביל לבודד את הרשתות אחת מן השניה אני צריך להשאיר את הDHCP דלוק בנתב האלחוטי על תחום אחר של כתובות IP נכון? ג. האם להשאיר את הנתב האלחוטי מחובר דרך יציאת הWAN ואת ההגדרה של הDHCP ? פתרונות נוספים יתקבלו בברכה, תודה!

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by WishMonster1,

אהלן, יש לי בעיה שמחשב ספציפי בבית שולח packets למכשירי האנדרואיד מה שגורם להם להתעורר (wakelocks) דבר שגורם לביזבוז סוללה משמעותי (20% בלילה). רציתי לדעת איך ניתן להתגבר על הבעיה, איך ניתן לבודד את המחשב מהרשת הביתית (מבחינתי להגדירו כמחשב שמקבל אינטרנט בלבד ולא יכול לגשת לרשת הביתית) ראיתי על פיתרון של AP Isolation רק שאצלי בראוטר (dir615) אני פשוט לא מוצא את האופציה, ראיתי שיש אופציה של dmz - שלא ברור לי בדיוק איך זה עובד. אשמח להדרכה מה לחפש בתפריטים ומה להגדיר שם

• 26 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. אני מנוי לבזק בנלאומי,4 מגה מהירות,הכל היה בסדר עד לאחרונה,ביום אי אפשר לעבור את ה100 KB או לגלוש באינטרנט חלק בלי תקיעות משום מה,בלילה הכל משתנה,הכל ניהיה מהיר,חוזר ל500 מהירות,אין בעיה בגלישה,זה מאוד מוזר גם לכם זה קורה או שרק לי ? אני גר באיזור הצפון,לא היו לי בעיות איתם עד לאחרונה ואני כבר שנים איתם אני שואל כי אני שומע שהם התחילו להשים הגבלות ולשחק איתנו הלקוחות,מקווה שזה לא ככה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by triple_maxim188,

התחלתי להוריד קובץ הוריד לי ב150K ופתאום לא מוריד לי כלום 0K מה יכולה להיות הבעיה לא שיניתי כלום

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. שלום רב, אם וכאשר אני מכניס כתובת אתר לא נכונה למשל www.gogle.com אז ספקית האינטרנט (alice) מפנה אותי לעמוד החיפוש שלה ומציעה לי את הכתובת הנכונה וכו' איך ניתן לבטל את זה? אין לי תוספים לדפדפן או רוגלות. זה סך הכל שירות שהם מצעים שאני לא רוצה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lehava,

שלום, האם ישנה דרך לבטל 5g במודם של הוט מדגם hot box 5 ? בממשק web של המודם אין אפשרות. תמיכה טכנית טוענים שללקוחות שמחוברים עם סיב אופטי אין אפשרות לכבות 5g גם מאצלם. מה עושים ? האם יש מודם פרטי שאפשרי לרכוש שתומך בחיבור סיב אופטי ודרכו ניתן לבטל 5g ? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.