רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני מתקשר השעלה הראשונה שהבחור של ערוצי זהב שועל אחרי הפרטים האישיים זה איזה מעבד יש לך אני אומר לי אי אם די , הוא אומר לי "אי אן קי" אני אומר לו לא מערכת מבוססת מעבד אטלון אקס פי של אי אמ די , אז הוא כזה .. מה זה ,בחיים לא שמעתי ROFL אחרי זה הוא שעל אם יש לי ווינדוז אקס פי מקורי או לא ... ואני עניתי כן :( (לא יודע מה יהיה) בקיצור ביום שני בין 3 ל5 יתקינו לי כבלים , מחכה לטוב.. 8) nezeq should die!! no more ADShell 4 me!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי על זה היום וזה ממש מעניין אותי מתי יתאפשר כל העניין הזה? אני גר באשדוד.. ואני עומד על 3 MB העלאה ואני חייב דחוף העלאה יותר גבוה אפילו 15 זה מצוין.. החברות בישראל פשוט ביזיון שהעלאה ממש נמוכה.. http://www.twitch.tv/archangelsc2 כסטרימר אני צריך את זה מאוד.!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בזמנו אני זוכר שהכתובת של מי שבמסלול גיימר היתה 79/109.XXX.141-143.XXX עכשיו שמתי לב שבמקום 141, 142, 143 מופיע לי 66 ...... יש למישהו מושג בדבר? או שזה הזמן להתעצבן..?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה שמשגעת אותי,המחשב הנייד שלי גורם לראוטר לקרוס אחרי זמן רנדומלי המחשב זה MSI GT70 עם כרטיס רשת Killer Doublshot 1202 הסיפור המלא: עברתי ל40מגה של בזק בהתחלה קיבלתי את הDLink DUALBAND שלהם הכל היה סבבה האינטרנט עובד אחלה. חיברתי את הנייד שלי ל5GHZ עבר כמה שעות\דקות ה5GHZ קורס נשאר רק ה2.4 וצריך לעשות ריסט לראוטר ככה כמה ימים מפה לשם החלפתי 4 ראוטרים ! שתיים DLINK ושתיים NETGEAR ואותו סיפור עם כל אחד, שעות על הקו על בזק כלום לא עוזר ועכשיו השארתי את הרשת פתוחה בלי סיסמא וככה היא לא קורסת.. ניסיתי דרייברים שונים ומה לא גם בפורום של MSI וכלום לא עוזר.. יש למישו רעיונות ??
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהיאנטרנט בשני המחשב שלי נהיה ממש איטי... בדקתי את זה בהגדרות הראוטר, ומסתבר שמישהו אחד התחבר לי לרשת כולל המחשב השני בחדר שלי שכבר היה מחובר... אני קראתי את המדריך פה לאבחטת הרשת, ניסיתי את ה- MAC, ואז את ה WPA , ונראה היה שהמחשב השילשי לא הצליח להתחבר... אבל צצה בעיה נוספת, המחשב השני לא הצליח להתחבר לי לרשת, הוא בכלל לא הופיע לי ברשת ה STATIONS בהגדרות הראוטר... אבל המחשב השלישי שגלש לי על הרשת בחינם כן מופיעה.. המחשב הזה, המחשב הראשי שעליו מחובר הראוטר כן פועלת האינטרנט בסדר, אבל אף מחשב לא מצליח להתחבר לרשת, גם לא שלי וגם לא של השכן או מי שזה לא יהיה... לפני שניסיתי לאבטח את הרשת הכול פעל מצויין, רק האיטיות הייתה הבעיה.. עכשיו , אחרי שקבעתי את ה…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1264763611.htm , אני והחברה רוצים לארגן מסיבה אבל לאף 1 אין נתב ואנחנו רוצים לקנות ביחד , האם הנתב הזה הוא מספיק טוב ,אנחנו 9 אנשים . אם לא אז תצליצו לי על משהו טוב !
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם נגמר לי התחייבות ל014 עכשיו אחרי מן"מ דיי ארוך המחיר של 014 ו013 כמעט זהה ולכן השאלה מי יותר טוב 014 או 013? האם כדיי לעבור ל013? (אני גולש בתשתית של בזק) תודה רבה לעונים יניב
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי ללכת על גדול, אני רוצה לקלוט רחוק וחזק ולכן קניתי (ב-KSP) את האנטנה הפרבולות של TP-Link, מדגם TP-Link TL-ANT2424B 2.4GHz 24dBi Grid Parabolic (תמונה מצורפת). היא מגיע עם חיבור N-Type או רציתי לחבר למתאם רשת אלחוטי מדגם TP-Link TL-WN722N nLITE 150Mbps (תמונה מצורפת) אשר מגיע עם חיבור RP-SMA. כדי לחבר בין השניים קניתי כבל קואקסלי 58 אום (COPA RG-58 COAXIAL Cable 003M - ככה רשום על הכבל) לו הולחמו שני החיבורים הרלוונטיים. הכבל נבדק בבודק מתחים והוא עובד פיקס. אבל... כאשר חיברתי אותו לאנטנה ולמתאם רשת (במקום האנטנה הקטנה שלו) שום דבר לא קרה, זה מראה שום שינוי שהוא ולהפך, הוא כאילו כלל לא עובד. מישהו מבין המומחים כאן י…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב Asus N550JV. לאחרונה אני חווה ניתוקים אקראיים דרך המחשב... בעוד שכל שאר המכשירים המחוברים אלחוטית (אייפדים, טלפונים, מחשבים נוספים גם בקווי וגם באלחוטי) המחשב מראה שעדיין מתקשר עם הראוטר אך אין גישה לאינטרנט בעוד שבשאר המכשירים הנ"ל אין בעיה עם הגישה לאינטרנט. הפיתרון הזמני לבעיה היא כיבוי הWIFI והפעלתו מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה שהבעיה שוב חוזרת על עצמה. עכשיו יש לי איזו השערה איך לא הצלחתי לאמת אותה ולגלות האם מדובר בהכרח בזה. אז ככה, שירשרתי מודם נוסף להוטבוקס (המעפן) כדי להרחיב את הקליטה בבית על פי המדריך המצויין הזה בחלקו האחרון, חיבור ישיר דרך כבל. עכשיו במחשב משום מה, אני לא יודע למה אני רואה 2 רשתות של הבית. ובשאר המכשירים, כמו האיי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שנראה כרגע, מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל קורס. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2172 CHEIF
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הראשי שלי מחובר ע"י כבל אל הראוטר (ROTAL RTA 1025W) לאחרונה החלו בעיות והתגלה לי שהסולטים LAN 1 ו LAN 2 - אינם עובדים כראוי \ עובדים באיטיות רבה ואילו LAN 3 ו LAN 4 עובדים בסדר. חוץ מבעיה אחת.... כל כמה שניות מתקבלת הודעה על "כבל רשת מנותק" כמו כן כשמתקבלת ההודעה הנורה הירוקה של אותו חיבור (LAN 4 ) נכבת. כמובן שגם האינטרנט אינו עובד עד שהראוטר שוב מתחבר ואז לאחר כמה שניות שוב מתנתק , מתקבלת ההודעה , ומתחבר . גם שמתי לב שיכול להיות שעות שבהם הכל עובד בסדר , ויכול להיות שעות (כמו עכשיו למשל... ) שממש כל שניה, התנקות - התחברות- התנתקות - התחברות וכו' וזה לא מפסיק... לדעתכם הבעיה בראוטר? בכבל? אולי בכלל עם בזק?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כדי להקים רשת אלחוטית בבית אני צריך: נתב אלחוטי - Linksys WRT54GL למשל (הוא טוב??) מודם שיתחבר מהקו טלפון עם כבל תקשורת לנתב (זה כבל RJ45????) כרטיסי רשת אלחוטיים בשני המחשבים (יש לי Usb1.1 באחד המחשבים, אז עדיף כרטיס רשת שיתחבר לסלוט של ה- PCI??) אני רוצה לעשות הפתעה למשפחה שלי אז תפרגנו ותגידו לי אם זה נכון ואם יש לכם המלצות :
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש עצה, שדרגתי ל- 100M בבזק, ברשותי נתב D-LINK 2760U שלא תומך ועלי לשדרג . הנתב מחובר למחשב דרך הוםפלאג, ומספר מכשירים משתמשים באלחוטי (לפטופ, סלולרים). שאלות: ההוםפלאג AZTECH HL110E תומך ב-200Mbps , לא מהווה צוואר בקבוק? האפשרויות לשדרוג: 1. אחד משני הנתבים שבזק מציעים- מה עדיף? DLINK 6850U או VEGN2610 של חברת NETGEAR ? לא מצאתי סקירות. זו האפשרות המועדפת עלי- אני לא מבין בתחום, מבחינת מיקום, כבילה והתעסקות מעדיף להתעסק עם מכשיר אחד גם אם הוא פחות אידאלי. 2. לרכוש מבזק רק מודם מתאים ולחבר נתב - אפשר להשתמש ב- D-LINK 2760U כנתב רק לצורך האלחוטי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, שידרגתי את האינטרנט ל40MB אצל בזק ואמרו לי שאני חייב להחליף את המודם ל 6740U על מנת שהמהירות החדשה תעבוד. לאחר השידרוג התחילו הרבה בעיות כאשר הבעיה המרכזית היא קליטה חלשה מאוד של רשת אלחוטית בכל הבית (לאחר בירור עם בזק הבנתי שזאת בעיה עם המודם הזה). ברשותי מודם יותר ישן של בזקום (2650U) ובמודם הזה לא היו בעיות בכלל של קליטת רשת אלחוטית, האם אפשר להשתמש במודם הזה רק כמשדר רשת אלחוטית במקום המודם החדש? במידה וכן מה אני צריך לעשות? מתנצל על הבורות ותודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר מספר ניתוקים רבים הסתכלתי ב-event viewer של windows וניתקלתי בשגיאה 1014 הרבה פעמים שחוזרת על עצמה כל פעם שיש ניתוק "name resolution for the name teredo.ipv6.microsoft.com timed out after none of the configured DNS servers responded" מה הולך פה? בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז השאלה היא כמו בכותרת...: האם אפשר להפוך מחשב רגיל לשרתשעליו אפשר להקים אתר באינטרנט להעלות קבצים וכו'???
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מתחבר אליהם ל100 מגה התשתית שלי תיהיה של הוט אבל השאלה שלי איזה ספק אני יכול לבחור? ומה הכי מועדף לדעתכם? שמעתי שהוט מחווייבים להביא מ 80 עד 100 מגה זה נכון? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה הראוטר שברשותי (edimax br-2662n) עושה בעיות: הוא מתנתק ספונטאנית ברגע שיש יותר ממחשב אחד שמתחבר לרשת האלחוטית. גם עדכון הקושחה לא עזר אז אני תוהה אם יש דרך לטפל בו או שעדיף להחליף ראוטר... אם צריך לקנות חדש, הנה הדרישות: - הדירה קטנה (70 מ"ר) ללא ממ"ד. - יש שלושה מחשבים מחוברים במקביל ברשת האלחוטית. - זול ואמין. - תשתית אינטרנט - הוט, ספק: נטוויז'ן 013 - קיים מודם Arris TM602A החיבור דרך המודם, ללא חייגן. מישהו מכיר את הדגם הזה, מה אתם אומרים עליו? Netis WF-2402 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה היום שידרגתי את האינטרנט ל10 מגה וקיבלתי את הרוואטר מודם dlink 2650u נכנסתי והגדרתי לו את הפורט של הµTorrent והפורט נפתח (בדקתי) הבעיה היא כזאת איך שאני מפעיל את הµTorrent כל האינטרנט לא זז...איזה דקה לוקח לי להיכנס לגוגל.. וכשאני עושה סטופ על ההורדה או יוצא מהµTorrent האינטרנט פועל מצויין איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? יש דרך להגדיר טוב יותר את הµTorrent? ניסיתי לשחק במהירות הורדה והעלאה אך ללא יועיל תודה לעוזרים ולמנסים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי מספר תגובות ב Ynet הטוענים לניתוקים רבים בשימוש בנתב אלחוטי זה, האם מישהו נתקל ויכול לאשש/להפריך את הטענה ממקור ראשון ? (הסיבה שארכוש נתב אלחוטי זה הוא בשל כרטיס הרשת האלחוטי ללפטופ +D-Link DWL 650 - כדי למנוע אי תאימות...) תודה ! עריכה : קראתי שוב את האשכול בוא הומלץ על הנתב האלחוטי Belkin 802.11g F5D7230 ההפרש שלהם במחיר הוא זניח (הבלקין יקר יותר ב 30 ש"ח). 2 השאלות החשובות ביותר הם : 1. האם בטוח שלבלקין לא תהיה בעיה לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי DLINK שבטפטופ ? 2. הבנתי שהיתרון העקרי שלו היא מהירות גבוהה יותר - האם כרטיס הרשת שבלפטופ לא מגביל בכל מקרה ל 11 ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב תופעה מוזרה של ניתוקים בלתי פוסקים בראוטר הקיים שלי (3Com), שגם איפוס הגדרות ועדכון קושחה לא פתרו אותם, החלטתי לרכוש ראוטר חדש, בתקווה שזה יפתור את הבעיות. אני מחפש ראוטר בתקן N מלא, אשר כולל חיבורים קוויים לרשת 1Gbit/s, ושיש לו אות חזק מאד, כי הוא חייב להיות (לצערי) בממ"ד. כמו כן אני צריך כרטיס רשת בתקן N שיקלוט אותו היטב מחדר מרוחק (כשהראוטר, כזכור, בממ"ד). ממה שקראתי באתר ובפורום, חשבתי על WR1043ND של TP-LINK, ועל מתאם רשת WN821N של אותו יצרן. אני מבין שהראוטר עונה מתחינת תקן N ותמיכה ברשת בקצב ג'יגה ביט (1000), וגם לא יקר, אבל נראה שהשידור/קליטה שלו לא חזקים במיוחד. אני גם לא יודע אם מתאם הרשת במחשב המרוחק קולט מספיק טוב. מה דעתכם? יש משהו מומלץ יותר ל…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העפתי את כל הפייוולים מהמחשב ועשיתי DMZ HOST לאייפי שיפתח את כל הפורטים בראוטר... ועדיין LOWID באימיול, במספר קליינטים שונים.. אני משתמש בנתב סימנס.. כבר ניסיתי לפתוח פורט פורט... זה לא עבד גם. האם בזק התעלקו עלי ? עוד בעייה: הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עושה ריפרשים לעמודים שלא רוצים להפתח וזה מסדר את הבעייה.. כאילו קליק אחד לא מספיק, צריך לסגור, לפתוח, לעשות ריפרש שעה ואז זה יפתח... זה כאילו זה משחק איתך משחקים .. וזה קורה המון גם בעייה של בזק ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו הרכיב את הראוטר לינוקס שישנו במדריך האתר? ואם כן, שתף אותנו במידע כיצד הוא עובד? בעיות, ואם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! בחודשיים האחרונים אני פשוט סובל מבעיות של איטיות בלתי נסבלת בבזק בינלאומי . כמו רבים מכם. נכון לעכשיו יש לי חבילת 2.5 MB בזב"ל + תשתית בזק. עכשיו אני גם ככה מנוי של הוט בכבלים ויוצא לי בין כה וכה הרבה יותר משתלם לעבור לטריפל של הוט. (12MB) אך השאלה שלי היא האם האינטרנט של הוט מומלץ ואיכותי (מבחינת 0 התנתקיות , הורדה נורמילת יחסית, פינגים נמוכים רוב הזמן) או שבסופו של דבר אני אקבל את אותה הגברת בשינוי אדרת (ואף יותר גרוע?!) :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היות והייתי צריך לנטוש את ה1043 שלי, אני מחפש עכשיו אחד חדש. בגדול מה שחשוב לי בראוטר זה מהירות, יופי חיצוני, ויכולת להרים רשת אלחוטית שניה שיהיה לי אפשרות לכמה שיותר שליטת QoS עליה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-