עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. המחשב הראשי שלי מחובר ע"י כבל אל הראוטר (ROTAL RTA 1025W) לאחרונה החלו בעיות והתגלה לי שהסולטים LAN 1 ו LAN 2 - אינם עובדים כראוי \ עובדים באיטיות רבה ואילו LAN 3 ו LAN 4 עובדים בסדר. חוץ מבעיה אחת.... כל כמה שניות מתקבלת הודעה על "כבל רשת מנותק" כמו כן כשמתקבלת ההודעה הנורה הירוקה של אותו חיבור (LAN 4 ) נכבת. כמובן שגם האינטרנט אינו עובד עד שהראוטר שוב מתחבר ואז לאחר כמה שניות שוב מתנתק , מתקבלת ההודעה , ומתחבר . גם שמתי לב שיכול להיות שעות שבהם הכל עובד בסדר , ויכול להיות שעות (כמו עכשיו למשל... ) שממש כל שניה, התנקות - התחברות- התנתקות - התחברות וכו' וזה לא מפסיק... לדעתכם הבעיה בראוטר? בכבל? אולי בכלל עם בזק?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. היי, אז ככה, אצלי בבית קיים מודם אלחוטי של בזק N600 ובנוסף מודם VOIP יעודי של 012. כיום המודם VOIP נפטר אחרי עבודה של למעלה מ10 שנים. אני רוצה להשתמש בפונקציית VOIP של המודם האלחוטי של בזק ולנצל אותו. בזק לא רוצים לתת תמיכה מאחר ואני לקוח של 012, ו012 לא יכולים לתת תמיכה למודם אלחוטי של בזק. להסרת הספק, אם אני אפנה ל012 ואבקש מודם חדש הם יתנו לי מודם אלחוטי חדש עם פונקציית VOIP בתוספת תשלום חודשית של 10ש"ח. וזה מיותר כי יש לי אחד כזה של בזק. אם אני אפנה לבזק ואעבור אליהם אז אני אשלם יותר על קו טלפון ביתי על בסיס אינטרנט ממה שאני משלם ל012. אני יכול לרכוש מודם VOIP יעודי חדש אבל אני קודם רוצה לבדוק אם אני יכול להשתמש במכשיר…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי כרגע 96 קיי upload ורציתי לדעת אם אני אשדרג את החבילה האם אקבל פינגים יותר טובים תודה רבה מראש

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by matliran,

היי, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת SMC אני מנסה להוסיף בחדר עבודה נתב אלחוטי נוסף ( בחיבור קוי לראשון) שישמש ל א) אופציה לחיבור 2 מחשבים אות יותר בחדר עבודה בצורה קוית או אלחוטית ב) הגברת האות בתוך חדר העבודה (ממ"ד) החלק השני פחות חשוב אבל נחמד לדעת איך להפעיל גם אותו הנתב החדש הוא של חברת TP-LINK ולא ראיתי בהגדרות שלו התייחסות ל WDS חיברתי נקודת LAN ב SMC אל נקודת ה WAN ב TP-LINK חיברתי את המחשב בחדר העבודה ליציאת LAN ב TP-LINK כרגע למחשב ולמכונות הוירטואליות עליו יש אינטרנט והם רואות אחת את השניה יש מחשב נוסף בבית שמחובר ל SMC אבל אותו אני לא מצליח לראות אשמח לעזרה אם מישהו יודע מה לא הגדרתי נכון תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום אני מתכנן לקנות חיבור רשת ל-Smart tv שלי המבוסס על קוי החשמל בכדי שאוכל לעבוד בצורה טובה יותר על גבי הרשת הביתית. האם יש טעם לקנות מתאם של 500MB? האם בשימוש כלשהו ההבדל יורגש על פני מתאם של 200MB? האם יש לכם מתאמים מומלצים? אני חשבתי על לקנות את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13974 או לקנות אחד טוב יותר ישירות מ-Ebay.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. היי כולם נגמר לי התחייבות ל014 עכשיו אחרי מן"מ דיי ארוך המחיר של 014 ו013 כמעט זהה ולכן השאלה מי יותר טוב 014 או 013? האם כדיי לעבור ל013? (אני גולש בתשתית של בזק) תודה רבה לעונים יניב

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by er0101,

חשבתי להחליף את הנתב שלי באחד עם QOS. האם זה באמת עובד? ??? המטרה שלי: הפעלת שיתוף קבצים אבל לתת עדיפות בראוטר לגלישה ככה שהיא לא תזחל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ברשותי מלחשב נייד של אימבר ואני. עם נטוויז'ן בתור ספק, ובזק בתור תשתית. בבית אני מחובר לקריטריונים דילינק. אבל גם כשאני מתחבר בבית מופיע לי limited access, אבל אני מצליח לגלוש לעשות הכל כרגיל למרות זאת. כשאני מנסה להתחבר לרשת אחרת (אלחוטית) החיבור עורך זמן ארוך מהרגיל, ובסופו של דבר רשום שהחיבור unseccsseful, ונותן לי גם limited access, אבל לא כמו בבית, אי אפשר לגלוש ולא להתחבר לשום דבר, שלא כמו בבית. ניסיתי להתחבר למגוון רשתות כולל של האוניברסיטה וכשחיברתי את הפלאפון שלי כנקודת תקשורת (הנחשב מזהה את נקודת התקשורת אבל לא ניתן להתחבר). בהגדרות של חיבור הווירלס, בtcp/ipv6 האופציה של obtain an ipv6 address automatically, היא זו דמבומנת, ואותו דבר בdns. בהגדרות של הtcp/ipv4 מ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by speed42,

שלום רב, אני גר בקומה 4 בן 9 קומות. חבר גר בקומה 7 בצד השני של הבלוק (כלומר אנחנו פונים לכיוונים מנוגדים הוא פונה לצפון ואני לדרום) אני רוצה לשתף אותו באינטרנט שלי אך הוא לא מצליח לקלוט את ה wifi שלי כיצד ניתן להגדיל את טווח הקליטה על מנת שיקלוט אותי בצורה תקינה וחלקה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי עד כה אני ב-ccc על 40MB מועדפת (למרות שהם טוענים שאין דבר שכזה) ומאוד מרוצה חוץ מהמחיר הרצחני של 140שח ספק ותשתית. אני רוצה מאוד לעבור לאקספון ומחפש 2 נתבים מדגם Actiontec C1000A הבעיה שלא ניתן למצוא בישראל..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יש בעיה ב ADSL שמתנתק לכמה שניות וחוזר. במודם הישן ביפוקוס, אור שלו של SYNC מתכבה בזמן ניתוק מרשת ונדלק אחרי 2 שניות.. בא בזק, אמר נו בטח מודם שלהם גם ישן מאד וגם לא שווה כלום. תלך לבזק סטור יחליפו לך באחד חדש D2560U של דילינק. ואפילו בחינם. החלפתי ובאמת עכשיו אור של SYNC דולק קבוע כל הזמן. אבל אינטרנט מתנתק כמו קודם לכמה שניות וחוזר ו SYNC במודם דולק קבוע. מתברר שדלינק הזה חדש מאד אבל מכבה אור של SYNC רק אם קשר מת ליותר מ 10 שניות ! מי יש לו מודם כזה שינתק קו ממודם ויראה ש SYNC מתכבה רק אחרי 10 שניות שקרן המודם הזה וצריח להיזהר ממנו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by The-Magician,

שלום, אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי (מדפסת רגילה ) בכבל USB לראוטר ושאני יוכל להדפיס מכל מחשב ברשת, האם הדבר אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. קניתי את הראוטר הזה היום והמוכר אמר לי שהוא לא משו עם כבלים ויש ניתוקים. אבל לאחר הרבה ביקורות טובות באתרים קניתי אותו, האם עשיתי בחירה טובה? עוד משו, ראיתי שהוא לא תקן n האם זה משמעותי לעתיד? עדיין לא פתחתי תקופסא ואני יכול להחליף אותו..

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי ראוטר של בזק (PRIVATE BOX) שנמצא בחדר ובינו לבין החדר של המחשב מפריד חדר אמבטיה , הקליטה למחשב נעשית באמצעות סטיק של TP LINK והקליטה לא משהו ויש ניתוקים איזה אפשרויות יש בפני כדי להגביר את הקליטה?בחדר של המחשב אין שקע טלפון אלא רק שקע חשמל (הבית הוא תלת פאזי) זה יכול לעזור? http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/a6e42b6d-ff1e-4dd5-8bfd-20238987c7d3?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Group-e_11_01_2014-stars תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מה עדיף לבחור בהגדרות של הראוטר ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by elad_jacoby,

חבר שלי לחץ על כפתור הריסט ומאז הראוטר לא עובד.. הוא יכול להיכנס ל192.168.0.1 .. אבל לא יותר מזה.. האינטרנט פשוט לא עובד.. מישהו מבין בראוטר הזה ויכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by SEangel,

שלום. אפשר לחבר מנקודה קווית (נקודה שראוטר קווי מספק לה את האינטרנט) ראוטר אחר שיספק WIFI? (אני לא רוצה להגדיל את עצמת השידור האלחוטי של הראוטר הראשון, אלא ליצור עוד מקור שידור.)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by MrMale,

לאחרונה שמתי לב שהיאנטרנט בשני המחשב שלי נהיה ממש איטי... בדקתי את זה בהגדרות הראוטר, ומסתבר שמישהו אחד התחבר לי לרשת כולל המחשב השני בחדר שלי שכבר היה מחובר... אני קראתי את המדריך פה לאבחטת הרשת, ניסיתי את ה- MAC, ואז את ה WPA , ונראה היה שהמחשב השילשי לא הצליח להתחבר... אבל צצה בעיה נוספת, המחשב השני לא הצליח להתחבר לי לרשת, הוא בכלל לא הופיע לי ברשת ה STATIONS בהגדרות הראוטר... אבל המחשב השלישי שגלש לי על הרשת בחינם כן מופיעה.. המחשב הזה, המחשב הראשי שעליו מחובר הראוטר כן פועלת האינטרנט בסדר, אבל אף מחשב לא מצליח להתחבר לרשת, גם לא שלי וגם לא של השכן או מי שזה לא יהיה... לפני שניסיתי לאבטח את הרשת הכול פעל מצויין, רק האיטיות הייתה הבעיה.. עכשיו , אחרי שקבעתי את ה…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by saharmal,

אהלן, נשרף לי אתמול הראוטר, אל הראטור היה מחובר הDVR של מצלמות האבטחה בעסק. (provision isr) חיברתי ראטור אחר שהיה זרוק לי בבית (netgear dgn2200) האינטרנט עובד. המצלמות לא. לDVR יש IP קבוע, אני מניח שצריך להגדיר משהו בראוטר כדי שיפנה אותו מהIP המקומי לIP הקבוע אך אין לי מושג איך עושים זאת. אם תוכלו להסביר לי איך מחזירים את המצב לקדמותו זה יהיה מעולה - אני יודע מה הIP הקבוע -אני יודע מה הIP המקומי -אני יודע איך נכנסים להגדרות של הראוטר משם תצטרכו להסביר לי...תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by izikd,

אני מחפש אתרים הנותנים דומינים בחינם מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ShmenTul,

שלום לכולם! החלטתי ללכת על גדול, אני רוצה לקלוט רחוק וחזק ולכן קניתי (ב-KSP) את האנטנה הפרבולות של TP-Link, מדגם TP-Link TL-ANT2424B 2.4GHz 24dBi Grid Parabolic (תמונה מצורפת). היא מגיע עם חיבור N-Type או רציתי לחבר למתאם רשת אלחוטי מדגם TP-Link TL-WN722N nLITE 150Mbps (תמונה מצורפת) אשר מגיע עם חיבור RP-SMA. כדי לחבר בין השניים קניתי כבל קואקסלי 58 אום (COPA RG-58 COAXIAL Cable 003M - ככה רשום על הכבל) לו הולחמו שני החיבורים הרלוונטיים. הכבל נבדק בבודק מתחים והוא עובד פיקס. אבל... כאשר חיברתי אותו לאנטנה ולמתאם רשת (במקום האנטנה הקטנה שלו) שום דבר לא קרה, זה מראה שום שינוי שהוא ולהפך, הוא כאילו כלל לא עובד. מישהו מבין המומחים כאן י…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, ברשותי ראוטר של D-LINK דגם 6850U, לאחרונה יש ניתוקים מאבד לפתע את הרשת וכו'... עשיתי איפוס הגדרות, ריסט (לחיצה על הכפתור מאחורה) כיבוי והדלקה... מסתדר ליום-יומיים וחוזר חלילה. אשמח להמלצה לראוטר טוב, שיהיה עם קליטה טובה (2 מחשבים מחוברים באופן קבוע לאלחוטי ומדי פעם הטלוויזיה (סמארט) התקציב עד 400₪ אודה להמלצה על דגמים וחברות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by gabi21,

יש ברשותי מחשב שמותכן עליו VMware-workstation בתוכו התקנתי SERVER 2003 רציתי לדעת אך אני יוצר קשר וירטואלי בין המחשב שלי לבין המערכת שנמצאת ב VMware

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. האם ניתן לשנות כתובת IP של מחשב שמחובר דרך ראוטר לצורך הורדה במקביל של קבצים מ RAPIDSHARE? במידה ואכן ניתן, אשמח לקבל הסבר איך.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים