עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LOOSE,

הי אני מעוניין לעשות משהו שאני לא בטוח איך להגדיר אותו אז אני אנסה להסביר במילים שלי בגדול אני רוצה שחברת האינטרנט או כל אחד אחר לא יוכל לדעת איפה אני גולש ומה אני מוריד. חבר אמר לי משהו כזה VPN + proxy + replace manufacturer firmware in the router for a safe firmware and that’s it. אבל זה לא באמת אומר לי כלום אותו חבר הוא אחד האנשים העסוקים אז קשה להוציא ממנו הסבר אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום חברים.. לפני מספר ימים הקמתי רשת אלחוטית בבבית. בשני המחשבים יש לי אוווטלוק 2003 ואני יודע שיש אפשרות לשתף את האווטלוק כך שאני גם משמחשב השני אשלוט עליו. אם למישהו יש קצת הבסרים או מדריך אשמח לקבל אותו תודה צוות יקר.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם, האמת שאין לי בעיה, כי פתרתי אותה, אבל חשבתי שיהיה טוב לפתוח ת'רד בנושא בשביל אנשים שיתקלו באותה הבעיה בעתיד. החלפנו ראוטר ממש בימים האחרונים (בשביל לעבור למבצע של 018), וכשניסיתי לפתוח פורטים בראוטר היה לי איזה באג מוזר. אגב למי שמחפש מודם-ראוטר מדובר במודם-ראוטר הכי זול (ADSL2, כלומר עד 24Mbps) שיש בשוק ממה שראיתי. את הפתיחה אפשר לעשות באמצעות המדריך הזה - http://www.pcwintech.com/port-forwarding-tp-link-td-w8901g-tp-link-firmware מה שקרה לי זה שגם אחרי שעשיתי מה שרשום במדריך עדיין כשנכנסתי דרך המחשב שאליו פתחתי את הפורט, ונכנסתי לעמוד שבודק אם הפורט פתוח, אז זה הראה שהפורט סגור. מה שגיליתי בדיעבד זה שצריך שתוכנה ממש תיגש לפורט (במקרה זה יו-טורנט) אחרת זה מרא…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by arik100,

בהגדרות של הראוטר יש לי בADVANCED ROUTING אפשרות לבחור אם הראוטר יעבוד בתור ROUTER או GATEWAY מה ההבדל? כרגע הוא עובד בתור GATEWAY על שני מחשבים תקשורת מלאה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by celad,

שלום לכולם, אני צריך את המלצתכם בשדרוג ראוטר ברשת ביתית, כרגע יש לי ראוטר DI 524 של DLINK עם מודם ADSL ECI 312. יש לי בבית 5 מחשבים אחד מחובר בכבל ישירות לראוטר וכל השאר ביניהם PS3 וטלפונים סלולארים שמחוברים ב WIFI. הבית הוא בית פרטי בגודל 220 מטר עם חצר ו 3 קומות. נכון להיום המחשב שמחובר בכבל עובד נהדר עם הורדות כבדות 24/7 P2P דרך היוטורנט. כל שאר המחשבים ברשת האלחוטית מגמגמים לגמרי, הרבה ניתוקים,והרבה פעמיים יש חיבור ואין אינטרנט, הרבה פעמים המחשבים לא מצליחים להתחבר לראוטר ויש צורך לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר. החלטתי שיש צורך להחליף את הראוטר כי הוא כבר עשה את שלו אני מתלבט בין 2 דגמים: BR-6424n או WRT54G. לאחר שחרשתי את כל הפורום לגבי מידע על שניהם אני לא בטוח שיש לי צו…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני רוצה לעשות לי רשת ביתית (רק לכמה שבועות)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם, אני בונה בית, או יותר נכון, נמצא בשלב התכנון המפורט - בין היתר, תוכניות חשמל (שם כללי לכל התשתיות בקירות שאינם מים)... מכיוון שבית לא בונים לשנה - שנתיים או אפילו לטווח של 5 שנים בלבד, אשמח לדעת, איך לדעתכם כדי לתכנן היום את תשתיות האינטרנט, טלוויזיה כך שיתאימו גם לעתיד כפי שנראה כיום? למה להיערך? אילו כבלים לסלול בקירות? מה התכנון האידיאלי לדעתכם? אסף.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. או הוט תשתית 30 מגה והוט-נט ספק 30 מגה הוט יותר זולים ב60 ש"ח......

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yaniv55,

אני צריך את עזרתכם בכמה דברים : צורך : חיבור 2 מחשבים ברשת קווית , גלישה באינטרנט, צפיה בוידאו ,ושיתוף קבצים (E-MULE , BIT ) בצורה תקינה בלי שאחד המחשבים יהיה "מקופח" ובלי LOW ID באחד מהם , שיתוף משאבים בין המחשבים - כוננים , מדפסות וכו , בעתיד הלא רחוק - התחברות מרחוק אמצעים : 2 מחשבים + כ.רשת , כבל מוצלב ( יהפוך לישיר במידת הצורך ) , חיבור ADSL 1.5M , מודם רשת של בזק ( כחול ,מרובע קטן אבל לא לא ה ECI שהבנתי שיותר איכותי [ אני לא בבית כרגע לכן אין לי את הדגם] ) , NORTON 2003 AV+FW בעיות במצב הקיים : -אני מחובר כיום ברשת קווית ( 2 מחשבים , כבל מוצלב , אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת - , במחשב השני יש כרטיס רשת אחד . בגדול ,המחשב במחובר ישירות לאינטרנט גולש סבבה , ומורי…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מה הפתרון לחיבור רשת ביתית על שקעי החשמל כאשר בבית יש חיבור חשמל 3 פאזות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם קורה לי משהו מוזר. אחרי שאני משאיר את המחשב דולק והאימיול מוריד דברים, אני חוזר סוגר את האימיול, מנסה להכנס למשחק כלשהו, והפתעה! הפינגים עלו לסביבות ה400-500. זה קורה רק אחרי שהאימיול עובד. למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או למנוע? תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by אופיר,

ברצוני להקים שדרה במהירות גיגה ולשם כך, בין היתר, אני צריך לרכוש 2-3 מתגים. מה דעתכם על Edimax ES-5500G 5 Ports? דרך זאפ הוא עולה 150 שח.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by dvird4,

היי לכולם, אני רוצה להעביר כבלי רשת בבית בתעלות וצריך את עזרתכם בבחירת הכבל הנכון/המרחק/ בחירת switch וראוטר מתאימים. המצב הנוכחי: ראוטר של בזק שיושב בסלון ומחובר קווית לטלויזיה וויפי בבית. בחיבור קווי מקבל 40 מגה. המטרה: 1. העברת כבל תקשורת בתעלות של בזק או משהו כזה לכיוון הארון חשמל (תקשורת) 2. חיבור לswitch (חדש שאקנה) בארון תקשורת 3. הפצת כבלי תקשורת מהswitch לכיוון החדרים (כ3 חדרים)דרך התעלות תקשורת או בזק לשקע נקבה (חדש שאקנה) כאשר באחד מהחדרים אחבר לראוטר (חדש שאקנה) שישמש בתור AP. כרגע המרחק הכי גדול זה לאחד החדרים כ15 מטר תעלה. תודה לעוזרים

14. יש לי כרגע 96 קיי upload ורציתי לדעת אם אני אשדרג את החבילה האם אקבל פינגים יותר טובים תודה רבה מראש

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Shual,

שלום, יש לי בעיה של חוסר כניסות LAN [דרוש שלוש יש שתיים] הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה עם HUB או SWITCH. מה ההבדל ומה עדיף? אני אציין כי המקום שאליו יתחבר ה-HUB / SWITCH הוא לא לראוטר ישירות אלא למכשיר הזה - http://www.bezeq.co.il/Internet/wire...s/HPNA3.1.aspx תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by duzapz,

היי, יש לי בבית ליד כל מחשב נקודות טלפוניה שהן לא בשימוש. 1. האם ניתן להחליפן לנקודות לחיבור כבל רשת כדי שכל המחשבים שלי בבית יתחברו ישירות למודם ולא דרך חיבור אלחוטי? 2. האם במצב זה אני אקבל בוודאות 100 מגה? 3. במידה וניתן להחליף את הנקודות, האם זה סיפור בשביל בעל מקצוע או שזה משהו פשוט? כמה כסף הוא ירצה על זה פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. גם במשרד וגם בבית אני חווה תקלות בהגעה לשרתים בארה"ב. אתרי חדשות אמריקאיים, אתרי בנקים אמריקאיים, ובכלל - כל מה שלא ממוקם בארץ. מישהו שם לב לזה? אם כי הספק שלי גם במשרד וגם בבית הם בזק בינלאומי, והתשתית היא של בזק.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ברגע של שעמום וניסיון החלטתי לנסות קושחה של openWRT והורדתי את הגרסה הנ"ל http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory.bin צרבתי דרך ממשק ה-TPLINK הרגיל, לאחר שהכל הסתיים לא יכולתי להיכנס אל הממשק 192.168.1.1 למרות שפינגים אני מצליח לקבל מהכתובת http://oi43.tinypic.com/2hn16p2.jpg דגם הראוטר: WDR4300 V1.3 משתמש בחייגן PPPoE יש לי ראוטר VVG200 אשמח לפתרונות שלא כוללות פתיחה של הראוטר.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Gilo2005,

ערב טוב וחג שמח לכולם. לאחר כמה ימים של בדיקות וידיעה בוודאות שמישהו שולח לי פינגים בלי הפסקה. רציתי לשאול מה ניתן לעשות בענין, האם פיירוואל טוב כמו ZONE ALARM יכול לעזור? או האם יש דרכים אחרות לפתור את הענין.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב על נתב WRT54G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting", ולפעמים נותן הודעת שגיאה שאומרת בערך "Cannot get IP address from L2TP server". כמו כן, נתקלתי בבעיה נוספת: מדי פעם הנתב נתקע. לדוגמא, ברוב הפעמים שאני לוחץ על save setting הנתב מפסיק להגיב (אף דף שלו לא עולה יותר), ואני נאלץ לעשות לו ריסט. מצורף סקרינשוט של ההגדרות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Cheif,

שבוע טוב. חברת פרטנר מוכיחה שוב שהשיניים של משרד התקשורת אינן חדות מספיק ומעלה שוב את מחירי הגלישה סלולרית. http://www.netcheif.com/blog/?p=909 CHEIF

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by wow,

יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת(האב,מודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכו'). איך אני מגדיר שאני אוכל לראות את המחשב השני מהמחשב שלי בכדי שאוכל להעביר בניהם קבצים מאחד לשני?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, עד לא מזמן היה לי את המודם הרגיל של הוט ושני המחשבים שלי היו מחוברים דרך כבל מוצלב והעברתי חומר ביניהם בלי בעיות. לא מזמן הצטרפתי לטריפל של הוט וקיבלתי ראוטר אלחוטי. מכיוון שהמחשבים קרובים לראוטר הם מחוברים אליו קווית. שני המחשבים רואים אחד את השני וגם הצלחתי להעביר קובץ. הבעיה היא שההעברה לקחה המון זמן למרות שהחיבור הוא 100Mbit, נראה כאילו המידע לא עבר ישירות ממחשב למחשב או שמהו בראוטר האיט את זה. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ברשותי מספר מחשבים ניידים שמחוברים בצורה אלחוטית לנתב NETGEAR. יש לי גם מדפסת של HP. לפעמים, כל פעם בהדלקת המחשב אני לא יכול להדפיס מהמחשבים המשותפים ברשת הביתית בגלל איי פי משתנה. המדפסת שיש לי היא לא אלחוטית לכן אי אפשר לחבר אותה לנתב ישירות ולהדפיס מהמחשבים המשותפים. אני יודע שאפשר לחבר במקרה כזה את המחשב הנייד דרך כבל לנתב, עם חיבור איי פי קבוע ולפתור את הבעיה שהמדפסת תוכל להיות משותפת עם כל המחשבים, מבלי שהאייפי ישתנה, מה שעושה את המחשב חסום לרשתות אחרות, כי מוגדר בו איי פי קבוע. אני יודע שזאת אפשרות, אבל יש דרך גם לחבר את המדפסת, למרות שהיא לא אלחוטית לנתב, דרך חיבור USB, שזה במקום מדפסת רשת, שאני מניח שאני לא תלוי בפעולת המחשב הבסיסי שמחובר לרשת, וגם לא צריך לרכוש …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.