רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום. אפשר לחבר מנקודה קווית (נקודה שראוטר קווי מספק לה את האינטרנט) ראוטר אחר שיספק WIFI? (אני לא רוצה להגדיל את עצמת השידור האלחוטי של הראוטר הראשון, אלא ליצור עוד מקור שידור.)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב. חברת פרטנר מוכיחה שוב שהשיניים של משרד התקשורת אינן חדות מספיק ומעלה שוב את מחירי הגלישה סלולרית. http://www.netcheif.com/blog/?p=909 CHEIF
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש לי 6100 tv lg חדישה 4k עם אפליקציות נטפליקס. כדי שהנטפליקס יעבוד טוב חיברתי מהראוטר של בזק כבל רשת ישיר לטלויזיה. בנוסף חיברתי באמצעות wifi סטרימר של sting tv. מסתבר שהסטרימר זקוק לחיבור של 40מגה, אלא שהטלויזיה באמצעות wifi מגיעה אולי ל10 מגה. הבעיה שיש לטלויזיה שקע קווי אחד בלבד והוא תפוס על ידי נטפליקס. ואם אני רוצה לחבר לסטרימר של sting tv כבל אז אין אפשרות. האם יש מפצל שקע קווי לטלויזיה שניתן לחבר אליו שני כבלי רשת? זה בכלל ניתן? או יש דרך אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
גם במשרד וגם בבית אני חווה תקלות בהגעה לשרתים בארה"ב. אתרי חדשות אמריקאיים, אתרי בנקים אמריקאיים, ובכלל - כל מה שלא ממוקם בארץ. מישהו שם לב לזה? אם כי הספק שלי גם במשרד וגם בבית הם בזק בינלאומי, והתשתית היא של בזק.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, עברתי לאיזה ספק קטן של אינטרנט, אחרי המעבר סרטונים בקושי זזים אצלי בשעה מסוימת, שעות כנראה של עומס... הייתי בחברה מוכרת ויקרה י עכשיו אני בחברה לא מוכרת וזולה, מה עושים?? הם טוענים שהכל בסדר, גם מבדיקת מהירות הכל נראה תקין, אבל נראה לי מוזר מדובר אגב רק בצפייה בסרטונים באתרים של טלויזיה או סרטונים לצפייה ישירה לא כמו יוטיוב אלא כמו אתר "סדרות" וכאלה, פשוט כל פעם נטען, מה יכולה להיות הסיבה??? יכול להיות שזה קשור לאתר עצמו?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברגע של שעמום וניסיון החלטתי לנסות קושחה של openWRT והורדתי את הגרסה הנ"ל http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory.bin צרבתי דרך ממשק ה-TPLINK הרגיל, לאחר שהכל הסתיים לא יכולתי להיכנס אל הממשק 192.168.1.1 למרות שפינגים אני מצליח לקבל מהכתובת http://oi43.tinypic.com/2hn16p2.jpg דגם הראוטר: WDR4300 V1.3 משתמש בחייגן PPPoE יש לי ראוטר VVG200 אשמח לפתרונות שלא כוללות פתיחה של הראוטר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה לדעת מה הפרוצדורה לחיבור לאינטרנט, איזה דברים אני צריך,איזה אפשרויות קיימות ומה חשוב לדעת. המחשב הנייד יהיה העמדה היחידה בבית. תודה ושבת שלום !
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אתם התקווה האחרונה שלי. מהירות האינטרנט שלי 1.5 (בגלל מגבלות אזוריות) לאחרונה (בערך שלושה חודשים) המהירות הרגילה שלי שהיא 180 (הורדה) ירדה לממוצע שנע בין 5-50 ק"ב. זה כמובן מלווה בעשרות ניתוקים במהלך היום והלילה. אני בודק את מהירות האינטרנט באתרי הבדיקה של 012\בזק\speedtest המהירות לכאורה תקינה. מראה 1.2 יש ימים שמראה 1.5. בפועל: אני לא מצליח לראות סרטונים, תכני פלאש כמעט שלא עולים, הורדה מאתרי אינטרנט (גם אתרים אמינים כמו microsoft ) ההורדה בדר"כ נכשלת אחרי שהמהירות מתחילה ב50 יורדת ל30 ואז 10 ואז 0. פנייה לספק האינטרנט והתשתית לא עזרה, מבחינתם הכל תקין, ואני מגזים. הגלישה באתרי האינטרנט חלקה באופן כללי אז אין להם מה להגיד לי. מה אני יכול עוד לעשות? דרך אגב הבעי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר את גרסא 3 של הראוטר (כולל ה VOIP) של סלקום? מישהו יודע מה הדגם המקורי שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר ובה - 2 ניידים ואחד נשולחני לאינטרנט דרך ראוטר, והכל עובד סבבה... יש לי 2 מחבים נוספים שהם של עבודה בלבד ולא מחוברים בכלל לאינטרנט ואסור שיהיו (אלא מערכות עריכה). אני רוצה לחבר אותם לרשת הביתית כדי לשטף תיקיות ולהעביר חומר מהמחשבים של העריכה למחשב נוסף שבו יש אינטרנט, אך חשבו לי מאוד- שבמחשב של העריכה לא יהיה אפשר להיכנס לאינטרנט ולגלוש/לקבל וירוס/תולעים ומזיקים (אין אנטי וירוס ואסור שיהיה בו). איך אני עושה זאת? להגדיר לשיטוף אני יודע, אבל איך והאם ניתן לחסום אינטרנט ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלוםם.. אני רוצה להגדיר תמונת רקע קבוע לכל המחשבים ברשת שלי.. אני יודע שאפשר לעשות את זה באמצעות active directory עם active dektop אבל זה לא הצליח לי, ואני לא בטוח מה אני לא עושה נכון.. אז אם יש מישו שמכיר ויודע או אולי מכיר דרך אחרת לעשות את זה.. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מודם סלולרי של סלקום האם יש אפשרות להקים מהמחשב אליו הוא מחובר רשת אלחוטית כאשר עוד מס' מחשבים הנמצאים קרוב יוכלו להתחבר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שבזק ו-HOT משדרגות את הרשת שלהן לסיבים אופטיים. אלה מגיעים עד ארונות החלוקה ומשם מגיעים אליך הביתה על גבי חוטי טלפון או כבלי קואקס. איזו חברה עדיפה? חוטי טלפון או כבלי קואקס?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אם עדיין לא למדתם רשתות בצורה מקצועית, ואתם רוצים להשתלם בתחום מחר יום רביעי בשעה 17:00 יתקיים ערב פתוח במרכז כיוון ירושלים [ בית בזק רחוב הצבי 15] כולכם מוזמנים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קורה לי משהו מוזר. אחרי שאני משאיר את המחשב דולק והאימיול מוריד דברים, אני חוזר סוגר את האימיול, מנסה להכנס למשחק כלשהו, והפתעה! הפינגים עלו לסביבות ה400-500. זה קורה רק אחרי שהאימיול עובד. למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או למנוע? תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר שבוע מנוי על חבילת 5m ללא התחייבות באורנג' מהיום הראשון החיבור של הנתב לisp לא עבר חלק לפעמים מתחבר מייד ולפעמים זה לוקח דקות ארוכות לבזק בנלאומי תמיד מתחבר לי מיידית. יש לי נתב נטגיר Wpn824 ומודם אזטק 600e התמיכה של אורנג' בנתיים לא ממש מצליחים לרדת לשורש הבעייה. כמובן שהציעו לי להחליף את הנתב לsmartbox כי אותו הם מכירים ויכולים לשלוט בו ואת הנתב שלי הם לא יודעים איך לאכול. הציעו לי גם לפנות לתמיכה של נטגיר... מה יכולה להיות הסיבה שעם התשתית של בזק בנלאומי אין לי בעיות ועם אורנג' החיבור נתקל בקשיים?? שמתי לב באתר של נטגיר שלנתב הזה יש 2 גירסאות קושחה, אחת לארה"ב ואחת לשאר העולם. אצלי יש את הגירסה האמריקנית. למישהו יש מושג האם זה יכול להיות קשור לבעייה שלי?? אני ש…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. שידרגתי ל 10M של בזק ובנלאומי, עכשיו יש לי מודם של TNN DSL-600E וראוטר של EDIMAX לא יודע איזה דגם אבל הוא וקצת ישן.. עשיתי בדיקה בלי ראוטר ואני גולש על 10M כאשר אני מחבר את הראוטר אני גולש על 8M. צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? איך אני יודע עד איזה מהירות הראוטר תומך..? כתוב על הראוטר 10/100M (לא יודע מה זה אומר) אבל זה תומך ב 10M? תודה רבה ויום טוב..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדריכים יתקבלו בברכה... אם אפשר גם בצירוף תמונות תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה להעביר כבלי רשת בבית בתעלות וצריך את עזרתכם בבחירת הכבל הנכון/המרחק/ בחירת switch וראוטר מתאימים. המצב הנוכחי: ראוטר של בזק שיושב בסלון ומחובר קווית לטלויזיה וויפי בבית. בחיבור קווי מקבל 40 מגה. המטרה: 1. העברת כבל תקשורת בתעלות של בזק או משהו כזה לכיוון הארון חשמל (תקשורת) 2. חיבור לswitch (חדש שאקנה) בארון תקשורת 3. הפצת כבלי תקשורת מהswitch לכיוון החדרים (כ3 חדרים)דרך התעלות תקשורת או בזק לשקע נקבה (חדש שאקנה) כאשר באחד מהחדרים אחבר לראוטר (חדש שאקנה) שישמש בתור AP. כרגע המרחק הכי גדול זה לאחד החדרים כ15 מטר תעלה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מאז שעברתי לתשתית החדשה של בזק בינלאומי האינטרנט הפך להיות מאוד איטי מבחינת הזמן טעינה של דפי האינטרנט וגם יש פעמים שהאינטרנט רושם לי ש"לא ניתן להציג את דף זה " אבל עדיין האינטרנט מחובר,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאבא שלי יש עסק והזמנו דרך בזק עסקים 4 מצלמות אבטחה אלחוטיות LinkSys WVC54GC-EU עכשיו אני צריך המלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה עם כמה שפחות ניתוקים ותקלות, התקציב הוא בין 200-300 עם עדיפות לכמה שפחות (גם ככה כל מצלמה עלתה בערך 550 שקל...) אם יש לכם המלצות לחנויות בירושלים זה יהיה מעולה בתודה מראש ! נ.ב. בעסק של אבא שלי אין קירות שיוכלו להפריע לקליטה והוא גם לא כל כך גדול, משהו כמו 100 מ"ר .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי גם הוט וגם בזק בבית אני רוצה לשלב את שניהם במחשב אחד ,ראוטר עם 2 חיבורי קוים אני יודע שקיים אבל זה הפתרון היחיד? או שקיימת תוכנה שמאחדת את 2 החיבורים ככה שאני לא יצטרך את הראוטר? אם יש ותוכלו לתת לי תשם שלה זה יעזור לי מאוד...בנתיים זה ככה יש לי 2 כרטיסי רשת על הלוח ושניהם מחוברים 1 לבזק ו2 לכבלים (כמו בתמונה) אבל משום מה זה מנצל רק קו אחד בהורדה לפחות הוא מוריד לי על 2.100 מגה לשניה בממוצע זה אומר שהוא מנצל את הקו של בזק במלואו עכשיו מה יוצא לי מזה שבכרטיס רשת השני מחובר הכבלים האם אני מצנל בו משו? עוד דבר בכבלים יש ראוטר שמחובר ל 5 מחשבים יש לי גישה מלאה לכל המחשבים שמחוברים לכבלים !זה אומר שהכרטיס השני גם עובד רק אני לא גולש דרכו או מנצל חלק מהמהירות שלו...ניראה …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הפקודה NETSH netsh d יש לה פלט רציני שלא כל כך הבנתי מה הוא אומר אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-