עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by uriyafarag,

שלום , ברשותי מודם וראוטר של בזק DLINK N600 . הבית מחווט בתקשורת קווית כ8 נקודות רשת הפזורות בבית . רכשתי רואטר אלוחוטי חדש של LINKSYS EA6400. אני רוצה לבטל את התקשורת האלחוטית של הראוטר של בזק (שהראוטר של בזק יהיה רק לתקשורת קווית וישמש כמודם ). והרואטר השני ישמש לתקושרת אלחוטית ולתקשורת קווית סה"כ 8 נק ' . כיום שניהם מחוברים ביטלתי את התקשורת האלחוטית ברואטר של בזק אבל נוצרו לי 2 רשתות שונות ואיני יכול לגשת למדפסת ולמחשים שמחוברים ברואטר השני . אשמח לעזרה . תודה אוריה .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם אם עדיין לא למדתם רשתות בצורה מקצועית, ואתם רוצים להשתלם בתחום מחר יום רביעי בשעה 17:00 יתקיים ערב פתוח במרכז כיוון ירושלים [ בית בזק רחוב הצבי 15] כולכם מוזמנים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. וכמה זה עולה..?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by azarzar,

לאבא שלי יש עסק והזמנו דרך בזק עסקים 4 מצלמות אבטחה אלחוטיות LinkSys WVC54GC-EU עכשיו אני צריך המלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה עם כמה שפחות ניתוקים ותקלות, התקציב הוא בין 200-300 עם עדיפות לכמה שפחות (גם ככה כל מצלמה עלתה בערך 550 שקל...) אם יש לכם המלצות לחנויות בירושלים זה יהיה מעולה בתודה מראש ! נ.ב. בעסק של אבא שלי אין קירות שיוכלו להפריע לקליטה והוא גם לא כל כך גדול, משהו כמו 100 מ"ר .

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. איך הוא בכלל יודע לאן להתקשר, אני רק מקיש שם וסיסמה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by d__o__r,

עריכה: טכנאי היה אצלי , לא עזר בכלום.. שלום לכולם אני די חדש בפורום אז אני מצטער אם עברתי על איזשהו חוק, בכל מקרה , לאחרונה התחלתי לקבל פינגים יותר גבוהים מן הרגיל ואני חושב שזו בעיה בתשתית , עשיתי בדיקת פינג לתשתית (בעזרת 1@) וקיבלתי 27ms , וזה בערך הפינג הכי נמוך שאני מקבל כרגע בארץ.. הפינגים שלי בתוך הארץ נעים כרגע בין 27-40ms בממוצע. לפני שהתחילו הבעיות היה לי פינג של 5ms לתוך הארץ ולאירופה 65ms , הינה תוצאות לפני שהבעיה התחילה: Israel PING http://www.speedtest.net/result/2082235086.png GB ,London PING http://www.speedtest.net/result/2082240291.png Germany ,Frankfurt PING http://www.speedtest.net/result/2082242707.png כרגע עשיתי Trace עם הפינג הבעייתי, ה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Yakirlv29,

באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה

9. Started by Gilo2005,

ערב טוב וחג שמח לכולם. לאחר כמה ימים של בדיקות וידיעה בוודאות שמישהו שולח לי פינגים בלי הפסקה. רציתי לשאול מה ניתן לעשות בענין, האם פיירוואל טוב כמו ZONE ALARM יכול לעזור? או האם יש דרכים אחרות לפתור את הענין.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי בבית רשת של בזק בינ"ל עם 3 מחשבים, אחד מחובר ישירות דרך הראוטר SIEMENS S12-141 השני מחשב נייד ועוד מחשב נייח עם מתאם רשת USB אלחוטי. עד עכשיו הכל עבד בסדר כבר הרבה זמן אבל החל מהיום בבוקר המחשב עם המתאם האלחוטי לא מצליח לגלוש, אני מצליח להתחבר לרשת איתו וגם להכנס דרכו לממשק של הראוטר אבל לא מצליח לגלוש . שני המחשבים האחרים ברשת (הנייח עם הראוטר והנייד) גולשים בסדר הכל רגיל. חשוב לציין שבמחשב עם הראוטר נגעו בתוכנה TUNE-UP שונתנת כל מיני עצות לשיפור המחשב גם באינטרנט,יכול להיות שזה שינה הגדרות כלשהם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי כרגע 96 קיי upload ורציתי לדעת אם אני אשדרג את החבילה האם אקבל פינגים יותר טובים תודה רבה מראש

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by duzapz,

היי, יש לי בבית ליד כל מחשב נקודות טלפוניה שהן לא בשימוש. 1. האם ניתן להחליפן לנקודות לחיבור כבל רשת כדי שכל המחשבים שלי בבית יתחברו ישירות למודם ולא דרך חיבור אלחוטי? 2. האם במצב זה אני אקבל בוודאות 100 מגה? 3. במידה וניתן להחליף את הנקודות, האם זה סיפור בשביל בעל מקצוע או שזה משהו פשוט? כמה כסף הוא ירצה על זה פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by uskatin,

שלום לכולם מעוניין לרכוש מגביר טווח של tenda mesh ולא יודע מה מתאים לי יותר. מה ההבדל בין Tenda mesh mw3 ל Tenda mesh mw6

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by iveco,

בעיה מוזרה חייב עזרה ! שאני גולש עם ה 019 בסלולאר אני מקבל מהירות הורדה 10-20 מגה ביט לשניה שאני מוסיף VPN המהירות צונחת ל 0.5 - 2 מגה משהו הזוי בדרך כלל המהירות יורדת ל 4-7 מגה הורדה לא כזאת מהירות נמוכה , בעבר גלשתי עם 012 שזה אותה רשת של פרטנר ולא הייתה לי את הבעיה הזאת מה יכולה להיות הבעיה ? מוריד את ה VPN המהירות קופצת ל 15-20 מגה משהו הזוי , יכול להיות ש 019 חוסמת / מסרסת ספקי VPN ?

15. Started by jayz0r,

אהלן, אני מחובר קווית למודם ראוטר EDIMAX AR7024WG שמחלק לי, לעוד מחשב שמחובר קווית ולעוד שניים שמחוברים אלחוטית, כתובות אייפי בצורה דינאמית בעזרת ה- DHCP. מן הסתם שבמצב כרגע ה- Port Forwarding יעבוד לסירוגין, מפני שכאמור האייפי משתנה. כעקרון המטרה שלי היא להגיע למצב שכולם מקבלים אייפי באופן דינאמי ולי יש סטאטי עם פורטים פתוחים לבחירתי. קראתי פה ושם והבנתי שזה לא בעיה אם קובעים אייפי סטאטי שנמצא מחוץ לטווח שמחלק ה- DHCP. אצלי כתובת הראוטר היא 10.0.0.2 הטווח שה- DHCP נוגע בו הוא 10.0.0.4 - 10.0.0.15 ניסיתי לקבוע לי אייפי סטאטי של 10.0.0.20 לדוגמה סאבנט 255.0.0.0 וגייטוויי 10.0.0.2 הבעיה היא שבכל אייפי סטאטי שאני מנסה להשתמש, מה שעובד זה רק האייסיקיו (מסנג'ר, גלישה וכו' לא).…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Kobi-D,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דרך להפוך מחשב ביתי לשרת כך שאוכל לגשת אליו ממחשבים אחרים כל גבי רשת האינטרנט. קצת רקע : יש לי אפליקציה שמתקשרת עם וובסרביס שכתוב ב#C ובוובסרביס יש גישה למס"ד נתונים שכתוב בSQL. אני רוצה לדעת האם אני יכול להפוך מחשב ביתי שישמש אותי להפעלת הוובסרביס מכל מחשב שהוא. האם יש למישהו מדריך בעניין?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yuvals,

שלום לכולם, שאלה לפורום: כמי שמעוניין להתחבר בקרוב לאינטרנט מהיר ורוצה הורדות "כבדות" ומשחקים ברשת, האם חבילת התחברות של 1.5 שווה את ההפרש במחיר (למיטב הבנתי כ - 130 ש"ח לחודש) לעומת חבילה של 0.5? אגב - משוטטות לא ארוכה בפורום נדמה לי שהרוב מחוברים ל - 0.5, ואני מניח שהשימושים של כולנו דומים פחות או יותר. תודה,

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by pC gUy,

מהו האינטרנט המהיר ביותר שיש?? ומה זה בעצם T1 LAN? חחח

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by dvird4,

היי לכולם, אני רוצה להעביר כבלי רשת בבית בתעלות וצריך את עזרתכם בבחירת הכבל הנכון/המרחק/ בחירת switch וראוטר מתאימים. המצב הנוכחי: ראוטר של בזק שיושב בסלון ומחובר קווית לטלויזיה וויפי בבית. בחיבור קווי מקבל 40 מגה. המטרה: 1. העברת כבל תקשורת בתעלות של בזק או משהו כזה לכיוון הארון חשמל (תקשורת) 2. חיבור לswitch (חדש שאקנה) בארון תקשורת 3. הפצת כבלי תקשורת מהswitch לכיוון החדרים (כ3 חדרים)דרך התעלות תקשורת או בזק לשקע נקבה (חדש שאקנה) כאשר באחד מהחדרים אחבר לראוטר (חדש שאקנה) שישמש בתור AP. כרגע המרחק הכי גדול זה לאחד החדרים כ15 מטר תעלה. תודה לעוזרים

21. Started by alximik,

שלום לכולם יש לי שאלה : יש לי כתובת רשת לדוגמה 10.0.0.0 ואני צריך לחלק אותה ל 10 תת-כתובות . אולי מישהוא יכול להסביר איך עושים את זה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MtK,

אני לא זוכר מה אמורה להיות חבילת הגלישה אבל לא נראה לי שזה 0.13Mbps

23. אני צריך לחבר מחשב וממיר של יס לכבל רשת אחד 8 גידים. האם אפשר להשתמש בכבל מוצלב? החיבור מגיע מהתעלות בקיר למחשב, ואז לממיר- אני רוצה מהירות מקסימאלית במחשב. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי חברים. סיימתי התחייבות לספק האינטרנט שלי (נטוויזן) כלקוח עסקי ואני בודק מספר אופציות של ספק. אני כרגע עם הוט במסלול טריפל ולכן הם ההולכה שלי. אני גולש במהירות 12 מגה. משום מה הבנתי שעד היום היה לי IP קבוע ולכן גבו לי מחיר יקר יותר. ראשית השאלה היא האם אני בכלל זקוק לאי פי קבוע? אני מחובר עם ראוטר של אדימקס ל 3 מחשבים ואקסבוקס. אני מוריד הרבה קבצים דרך האימיול וגולש. האם בכלל אני צריך אי פי קבוע. השאלה השנייה היא איזה ספק יותר טוב מבחינת מהירות והגבלות לענייני הורדות. על הפרק כרגע: 012 להתחבר למחלקה הפרטית ב 45 ש"ח לשנה ללא אי פי קבוע. נטוויזן כלקוח עסקי 64.90. שניהם טוענים שמקבלים גם אנטי ספאם וכדומה. מה דעתכם? תודה חנן

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by amitaiz,

יש לנו רשת של 7 מחשבים ללא שרת, מחוברת בהאב. איך אפשר לעשות שתהיה גישה מכל מחשב לאווטלוק שבמחשב הראשי או לסנכרן כל אווטלוק עם האווטלוק במחשב הראשי? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים