רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

אני כרגע מנסה להתקין מערכת אלחוטית של EDIMAX שכוללת: ראוטר BR-6424n וכרטיס רשת (בחיבור USB) מסוג EW-7717Un . להלן המהירות שמתקבלת: Transmit Link Speed--> 135Mbps Receive Link Speed--> 270Mbps למיטב הבנתי זה אמור להיות עד 300Mbps? האם זה אמור להיות גם לגבי ה TRANSMIT ? שאלה שניה היא לגבי ה CHANNEL שיש לבחור. ראיתי שבגדול יש הבדלים במהירויות שמתקבלות בהתאם ל CHANNEL שנבחר....הסבר יותר מפורט על איך לבחור את ה CHANNEL הרצוי יתקבל בברכה. - 

- 1 תגובה
- 863 צפיות

- 

- 

היי,אני רוצה להגדיר את הsmartphone כראוטר ראשי ,ולחבר אליו ראוטר משני עם חיבור קווי בתצורה של AP,האם זה אפשרי? לפי המדריך הזה: https://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבנתי שאפשר עם ראוטר ראשי וראוטר משני.. תודה רבה - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אני כרגע מחפש פתרון אפשרי לאחסון קבצים ברשת. השימושים שלי הם הורדה וצפייה בסטרימר וגישה לקבצים ממחשבים\מכשירים אחרים ברשת.ראיתי שאפשר לקחת מחשב ישן ולהתקין FREENAS אבל העניין שמחשב ישן צורך המון חשמל. אני מחפש פתרון שיתן מענה לצריכת חשמל נמוכה ביותר ועם היעילות הגבוהה ביותר (ביצועים,נוחות). ראיתי NAS ים למינהם וגם ארד דיסקים עם חיבור LAN כמו זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJEF2971F אבל בארד דיסק אין לו ממשק שאפשר להוריד דרכו בלי להפעיל את המחשב דלוק,ולגבי הNAS אני לא יודע מה לבחור איזה טוב ויתן גם ביצועים מקסימאלים עם אופציה למספר ארד דיסקים במחיר של עד 1000 ש''ח אבקש את עצות החברים פה שיש להם NAS או פתרונות אחרים שעונים לדירישותיי - 

- 16 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

- 

רציתי המלצה על נתב אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש. - 

- 0 תגובות
- 769 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ע"י סוויטץ' והמודם הוא ADSL של בזק (RTA1320). איך מקנפגים אותו שיעבוד כראוטר ואני אוכל לעבוד עם 2 המחשבים? צריך עזרה דחופה. - 

- 1 תגובה
- 821 צפיות

- 

- 

יש לי שאלה קטנה לגבי מודם כבלים , האם ניתן לחבר שני מחשבים אל אותו המודם כך שיוכלו לגלוש ללא תלות אחד בשני, או שאני צריך להסמין שני מודמים מחברת הכבלים? תודה - 

- 4 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

זה החל מלפני חודש. באמצע גלישה רגילה, פתאום מתנתק האינטרנט. רק כאשר אני נכנס לפאנל של המודם דרך 10.0.0.138 ולוחץ על התחברות, האינטרנט חוזר. עד שזה קרה היו ניתוקים נדירים של פעם בחודש, וגם אחרי שניה האינטרנט היה מתחבר בעצמו. יש לי אינטרנט במהירות 5MB תשתית בזק, וספקית נטוויז'ן 017. וד"א מאז שהתחילו הניתוקים האינטרנט התחיל להיות זוועה. הכל יותר איטי, בעיות גלישה בכל אתר הרבה שגיאות של טעינת דפים, שלא נדבר על זה שאי אפשר כבר להוריד קבצים גדולים כי אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק. אין הבדל בבעיות בין EE לבין פיירפוקס. בהתחלה כשהבעיות של הניתוקים החלו להופיע התקשרתי למוקד התמיכה הטכנית של בזק והם הציעו לאפס את המודם, עשיתי את זה ולא היה בעיות למשך מספר שעות, אבל אחרי זה הם חזרו. … - 

- 5 תגובות
- 3k צפיות

- 

- 

רכשתי את הראוטר לינקסיס E1000 אני צריך עזרה בהגדרתו נכנסתי ל192.168.1.1 אני עם 012 כספקית וכבלים כתשתית - יש לי MPLS (אם זה רלוונטי) האינטרנט עובד אך לאט בחיבור בכבל ישירות למחשב מוריד 10 מגה תקין בחיבור ללינקסיס ובמחשב שמחובר לראוטר עם כבל - בדיקת מהירות נותנת 2 2.5 עם הראוטר הישן עובד תקין לדעתי לא הגדרתי טוב אם מישהו יוכל לעזור - 

- 1 תגובה
- 758 צפיות

- 

- 

יש לי בבית רשת אלחוטית שנפרשת על 2 קומות (בין הקומות יש מגבר כדי שתהיה קלטה גם בקומה העליונה), הרשת כוללת שני מחשבים נייחים ומחשב נישא אחד. לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב נישא ואחרי שהוא התחבר לרשת (דרך המגבר) קיבלתי הודעה על "limited connection", ובה היה כתוב שחלק מהאפשרויות של הרשת כמו גלישה באינטרנט אולי לא ייפעלו, ובאמת לא הצלחתי לגלוש או להכנס לאתרים בשום צורה אחרת. שני המחשבים האחרים פועלים כרגיל.. ניסתי לעשות תיקון לרשת, לכבות ולפתוח אותה, אבל כלום לא עזר.. מה אפשר לעשות? ורציתי לדעת עוד משהו.. במקרה שהתחברתי לרשת אלחוטית ואני רוצה לגשת לקבצים שנמצאים במחשב אחר ברשת, איך אפשר לעשות זאת אם אני לא חבר באותה workgroup? תודה מראש! - 

- 3 תגובות
- 13.7k צפיות

- 

- 

שלום חברים, עברתי דירה וכשהזמנתי את בזק להתקין תשתית אינטרנט הם טענו שהנקודה לא מחוברת לארון שנמצא בקומה שלי (הארון נמצא חצי מטר מהדלת שלי). הם טוענים שכנראה כמה גידים קרועים בדרך ולכן צריך להשחיל כבל טלפון חדש. מסתבר שהם לא מוכנים לעשות את זה ואחרי ויכוחים הם הסכימו להשתתף בעלות "הזמנת חשמלאי" על סך 200 ש"ח. הבנתי שאפשר אפילו להשתמש בכבל רשת רגיל לצורך זה (יש לי 2 כבלים של 5 מטרים). ניסיתי למשוך את הכבל הקיים מתוך הצינור בקיר אבל נראה לי שהוא נקרע ורק הגומי שלו נשאר מחובר סביבו. יש מישהו שמעוניין לעשות התקנה כזאת ב-200 ש"ח? זה כולל גם חיבור הגידים לארון קרונה. אשמח אם תחזרו אלי בפרטי, אני גר בר"ג. - 

- 8 תגובות
- 4.5k צפיות

- 

- 

שלום רב, אני כרגע מנוי להוט, שוקל לעבור לבזק עקב הצעה משתלמת מסלקום שמשתמשת בתשתית של בזק. התשתית של הוט באיזור שלי יציבה, איזור בת-ים. תקלות הן נדירות מאד. האם אוכל לצפות לאותה רמה של יציבות בתשתית של בזק? היכן אני יכול לקבל מידע לגבי רמת התשתית של בזק באיזור שלי? תודה - 

- 1 תגובה
- 947 צפיות

- 

- 

הוא לא מגיב ל ACCESS POINT של 192.168.0.1.... ועשיתי לו RESET כמו שכתוב בתאר החברה, ועדיין לא עובד. אני ניסיתי להיכנס דרך ה IE דרך FIREFOX... ותמיד אותה שגיא קלאסית של הוא לא מוצא את הדף המבוקש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? :( - 

- 0 תגובות
- 612 צפיות

- 

- 

אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו. - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

היי ריציתי לבדוק משהו באינטרנט ולא היה לי כח להדליק את המחשב, אז הלכתי למחשב הנייד של אמי, באתי להיכנס לאינטרנט (אאוטלוק ואקספלורר) והוא אומר לי שחסר קובץ CMD ניכנתי ל"הפעלה" כתבתי CMD והוא לא מצא את הקובץ הזה מישהו יודע מה הבעיה\ ואיך פותרים אותה? :s05: תודה מראש Install - 

- 1 תגובה
- 776 צפיות

- 

- 

במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול? - 

- 7 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

לאחר התלבטויות רבות החלטתי להזמין את ה D-link dir 655 שבכלל לא חשבתי לכיוון שלו. ההתלבטויות שלי היו WRT610N,D-link825,D-link 855 לאחר קריאת ביקורות על ה D-link825 פסלתי אותו מכיוון שה 655 עובר אותו בכל דבר חוץ מחוסר האפשרות ל dual band. קצת היססתי בנוגע לרכישה כי ה 655 הוא דגם של סוף 2006/2007. ברגע שאני אקבל אותו אני אכתוב ביקורת מקיפה עליו כדי לעזור לאחרים בבחירה אם הם מתלבטים. - 

- 11 תגובות
- 2.7k צפיות

- 

- 

היי , אני מעוניין להתחבר לאינטרנט 1000MB של בזק (סיב אופטי). אבל .. אני לא מעוניין בראוטר שאותו הם מביאים. אני מעוניין לקנות ראוטר פרטי , כבר די נעול על asus rt ax82u . ידוע לי שצריך לקנות בנפרד גם מתאם מדיה אליו יתחבר הסיב אופטי וכבל רשת שיתחבר אל כניסת ה WAN בראוטר הפרטי. השאלה העיקרית היא איך אני מגדיר אותו כדי שהוא יעבוד ? - אני כמעט בטוח שהטכנאי של בזק לא ירצה להתעסק איתו כי זה לא ציוד שלהם. קראתי קצת ברשת וראיתי שחלקם מגדירים את הראוטר כנתב אלחוטי כ- PPPoE או לחלופין באופציה שנקראת DYNAMIC IP האמת , אין לי מושג מהן האופציות הללו , אשמח לקבל הסבר , וכמובן האם זה מסובך או שזו פעולה פשוטה ? תודה. קישור לראוטר : … - 

- 6 תגובות
- 22k צפיות
- 2 followers

- 

- 

טוב אז יש לי בעיה שהופיע לפני 4 ימים המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של הכבל שמחובר מהמודם למחשב והחיבור פשוט אומר a network cable is unplugged ניסיתי לעשות ROLLBACK לדרייבר למחוק ולהתקין אותו מחדש לעשות system restore ליום לפני שזה קרא ושום דבר לא עוזר.הבעיה היא בטוח לא בקבל כי ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא עובד מצויין.ראיתי שאחד הפתרונות הוא להזיז את הכרטיס רשת לסלוט PCI אחר אבל בדקתי את לוח האם וזה כרטיס רשת מובנה ואני לא שום מקום אחר שאני יכול לדחוף אותו ואני גם לא רואה איך אני יכול להוציא אותו...(לוח אם:ConroeXfire-eSATA2) והכרטיס רשת עליו זה RJ-45 port. אז יש למישהו הצעות כל שהן? - 

- 5 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

הטפולוגייה של הרשת שלי היא נורא פשוטה: אינטרנט>>נתב>> 2 מחשבים. אז אני מבין שאני צריך לקנות SWITCH שבעצם יתחבר אחרי הנתב ויחבר את שתי המחשבים והוא עצמו יתחבר לנתב. השימוש שלי לדבר כזה הוא מפני שמידי פעם יוצא לי להעביר קבצים של כמה גיגות טובות ועם 100MBIT זה לוקח דיי הרבה זמן. לגביי הכבלים שיש לי הארוך מבינהם הוא 20 מטר ככה שמבחינת הכבל אני יודע שזה יהיה תקין. שאלתי היא כזו איזה Switch אתם ממליצים לי? ברשותי נתב של Edimax BR6204WG וראיתי Switch של Edimax סביבות ה260 ככה שזה מחיר טוב בשבילי , אני מחפש משהו טוב סביבות ה250-300 יציב,טוב, ושאני יוכל לחבר אליו 3 מחשבים. האם בגלל תאימות כדאי לי לקחת את הSWITCH שלהם? האם הSwitch הנ"ל יספיק לי? אם לא יש עוד כמה ב… - 

- 2 תגובות
- 839 צפיות

- 

- 

יש לי 2 מחשבים בבית.הראוטר+מודם אצלי והמחשב השני הוא אל חוטי ושידרגתי מ15 ל40 מגה עכשיו והראוטר שלי עכשיו NETGEAR של בזק הוא עד 15 אז השאלה איזה ראוטר+מודם אני צריך עכשיו ? תודה על העזרה - 

- 10 תגובות
- 5.9k צפיות

- 

- 

למרות ששוטטתי פה רבות טרם הצלחתי לקבל החלטה לגבי דגם הנתב שארכוש. אני מוצא הרבה סטירות במה שרשום בהודעות שנות פה, וגם באתר זאפ', אם כי את מה שרשום שם אני לוקח יותר בעירבון מוגבל. גם אני מחפש נתב אלחוטי ( לטובת מחשב נייד ) לבית, אך גם עם חיבור חוטי (לטובת מדפסת רשת ומחשב ישן ) רוב ההמלצות הם לדגם WRT54GL של חברת Linksys. יש גם המלצות לדגם WRT54G. אם הבנתי את ההבדלים ביניהם, הראשון הוא מוצר פתוח לשינויים ולתקנה תוכנה צד שלישי, והשני מוצר סגור. נושא גרסאות התוכנה רק הוסיף לבלבול :s05: לא הצלחתי לבין באיזו גרסה נפתרה בעיית החיבור לתשתית הכבלים. נתקלתי היום בדף הבא : http://buy.digitalsupport.co.il/product.asp?productid=235 1. האם המשמעות שעולה מהדף הנ"ל שאין הצדקה … - 

- 19 תגובות
- 5.9k צפיות

- 

- 

אני לקוח של הוט ובזק בינלאומי בחבילה של 12 מ״ב. יש לי רק מחשב אחד בבית ואני צריך רשת רק בשביל האייפד. הבית בגודל של 90 מ״ר לערך ואין בו קירות ממ״ד. קניתי את הראוטר הנ״ל של אדימקס והוא פשוט לא עבד כמו שצריך. (אות חלש, ניתוקים והאטה דרסטית של מהירות הגלישה במחשב) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795692 קיבלתי אישור להחזיר אותו והמלצה לא לרכוש נתב אדימקס לתשתית של הוט. בכל מקרה, הנה הנתב שאני שוקל לרכוש במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 הדרישות שלי הן: טווח טוב כי האייפד יהיה בתזוזה בבית. יציבות (ההפך מניתוקים) והכי חשוב, שלא יאט את מהירות הגלישה במחשב הראשי אך עדיין ייתן לאייפד לנצל את מלוא המהירות. שבה הוא תומך. אשמח להמלמות ועצות. תודה, … - 

- 16 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

יש לי בזק בינלאומי 0.5 ואני מקבל פינגים של 1200 - 2300 בשרתי משחקים! וזה מוריד לי קבצים על 20-40! (גרוע) איך לבדוק את הבעיה? האם זה ימשך או זה יעבור עוד כמה שעות? - 

- 6 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

תראו מה זה רושם לי.. מצורף קובץ עם תמונה למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לעשות שחזור זה לא ממש עוזר [attachment deleted by admin - 90 dayss] - 

- 2 תגובות
- 624 צפיות

-