עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. השבוע בעקבות מבצע של בזק 20 מגה ללא תוספת מחיר שדרגתי ל 20 מגה. שעשיתי בדיקה של הורדה והעלאה התברר לי שהורדה היא 20 מגה, אולם העלאה היא רק מגה 1 שאלתי תכנאי מבזק מדוע אני מקבל רק מגה 1 בהעלאה ונאמר לי כי לא משנה איזה חבילת מהירות אני רוכש מקסימום העלאה היא 1 מגה ואני לתומי חשבתי שהעלאה היא 10% מההורדה אמורה להיות, האם אכן כך הוא ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by WarMachine,

עד עכשיו שהייתי מחובר אליבם לא היו לי דברים רעים לומר,המהירות טובה לארץ ולחול,הפינגים גם כן ובאופן כללי הייתי מרוצ,לפחות עד אתמול. אתמול בערך בשעה 5 הייתה תקלה,לא הצלחתי להתחבר,חיכיתי איזה חצי שעה ושעדיין לא הצלחתי התקשרתי למוקד תמיכה שלכם לברר. ענה לי איזה אחד הוא אמר שיש בעייה כרגע בכל האיזורים ולנסות עוד שעה. טוב ניסיתי עוד שעה והכל עבד בסדר,הלכתי לישון והמחשב כמובן מוריד דברים ואני קם היום בבוקר ורואה שהיה לי ניתוק,הניתוק היה ב5 בבוקר ועד שעה 12 לא הצלחתי להתחבר(קמתי ב10)הפעם שהתקשרתי אפילו לא ענה אף אחד. גם לכם היו בעיות איתם בימים האחרונים? בכל מקרה אני מעוניין לעבור לחברה אחרת לא רק בגלל זה אלא מעוד שיקולים,העיקר לא אינטרנט זהב ו012. על איזה חברה אתם ממליצים לי? אמ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by matliran,

היי, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת SMC אני מנסה להוסיף בחדר עבודה נתב אלחוטי נוסף ( בחיבור קוי לראשון) שישמש ל א) אופציה לחיבור 2 מחשבים אות יותר בחדר עבודה בצורה קוית או אלחוטית ב) הגברת האות בתוך חדר העבודה (ממ"ד) החלק השני פחות חשוב אבל נחמד לדעת איך להפעיל גם אותו הנתב החדש הוא של חברת TP-LINK ולא ראיתי בהגדרות שלו התייחסות ל WDS חיברתי נקודת LAN ב SMC אל נקודת ה WAN ב TP-LINK חיברתי את המחשב בחדר העבודה ליציאת LAN ב TP-LINK כרגע למחשב ולמכונות הוירטואליות עליו יש אינטרנט והם רואות אחת את השניה יש מחשב נוסף בבית שמחובר ל SMC אבל אותו אני לא מצליח לראות אשמח לעזרה אם מישהו יודע מה לא הגדרתי נכון תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by omerpaz,

מישהו התנסה עם כרטיס הרשת Alfa AWUS036NH http://www.data-alliance.net/-strse-158/Alfa-AWUS036NH-2000mW-1000mW/Detail.bok מה הטווח קליטה שלו בשטח עירוני ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by srulikg,

הבנתי שבזק ו-HOT משדרגות את הרשת שלהן לסיבים אופטיים. אלה מגיעים עד ארונות החלוקה ומשם מגיעים אליך הביתה על גבי חוטי טלפון או כבלי קואקס. איזו חברה עדיפה? חוטי טלפון או כבלי קואקס?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by speed42,

שלום רב, אני גר בקומה 4 בן 9 קומות. חבר גר בקומה 7 בצד השני של הבלוק (כלומר אנחנו פונים לכיוונים מנוגדים הוא פונה לצפון ואני לדרום) אני רוצה לשתף אותו באינטרנט שלי אך הוא לא מצליח לקלוט את ה wifi שלי כיצד ניתן להגדיל את טווח הקליטה על מנת שיקלוט אותי בצורה תקינה וחלקה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. אני סטודנט שנה שנייה בבן גוריון ושירותי האינטרנט במעונות האוניברסיטה חוסמים כמעט כל פורט אפשרי, כלומר חוץ מתוכנות כמו מסנג'ר וסקייפי אי אפשר לעשות כלום. לא משחקים, לא תוכנות peer to peer כמו יוטורנט אימיול ואזורוס ולא כלום. הייתי רוצה לדעת אם יש דרכים לעקוף את זה, לפחות לאיזה משחק או שניים. לא מזמן קניתי סטארקראפט 2 ואני אתבאס מאוד אם לא אוכל לגעת בזה כל השנה. הורדות זה טיפה פחות קריטי כי עדיין אפשר להוריד http או ftp. תודה לעוזרים החכמים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by צביקהה,

יש לי ראוטר של בזק IAD604 שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם סלולרי חיברתי את המודם הסלולרי לכניסת USB של הראוטר, בהגדרות אני רואה שהראוטר מזהה אותו כמודם סלולרי, אבל בפועל אין אינטרנט. מה צריך לעשות כדי שהראוטר יתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. אני מתכנן לשתף חיבור אינטרנט אחד בבית עם כמה מחשבים דרך ראוטר אחד מהמחשבים הללו הולך להיות שרת web כך שרצוי שהחיבור יהיה יציב רציתי לשאול אתכם : א. איזה מודם מומלץ לקונפיגורציה הנ"ל ב. האם אני אצטרך לקנות ראוטר מיוחד לצורך הנושא ? ג. עניין האבטחה כאן חשוב קצת יותר ממחשב ביתי רגיל מכיוו שאמנם זה שרת web ביתי אבל עדיין שרת - המלצות מיוחדות לנושא ? -- אם כבר --- ד. אולי מישהו יודע כיצד ניתן להשיג קצב העלאה יותר גבוה על חשבון קצב הורדה יותר נמוך ה. איזה חברה מומלצת על ידיכם כיום לחיבור לאינטרנט מהיר ? ו. מישהו אולי יכול לתת לי טיפ לגבי דרישות מקובלות כיום מספקים (IP קבוע, גודל תיבת דואר וכו' שנהוג [על ידי מי שמבין עניין] לדרוש מהספק) ז. מה כיום עדיף (מבחינת מחיר/בי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. רשימת הנתבים המומלצים באתר NetCHEIF עודכנה. כמה דגשים: 1. חברת 3COM שלא הציגה אף נתב N לשוק הבייתי יצאה כליל מרשימת המומלצים. 2. כל נתבי ה-G יצאו מרשימת המומלצים ובכלל זה הנתב הוותיק של LINKSYS - ה-WRT54GL. 3. כרגע מופיעים ברשימה נתבים מומלצים בתקן N בלבד וכן מספר נתבים התומכים ב-150Mbps. הערות והארות יתקבלו בברכה. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by er0101,

חשבתי להחליף את הנתב שלי באחד עם QOS. האם זה באמת עובד? ??? המטרה שלי: הפעלת שיתוף קבצים אבל לתת עדיפות בראוטר לגלישה ככה שהיא לא תזחל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shlosi,

שלום לכולם, עברתי לדירה חדשה, ומיקמתי את הראוטר באמצע הבית. מבחינת WIFI נראה שהקליטה טובה בכל הבית, ואני רוצה לחבר את המחשב הנייח שנמצא בקצה המרוחק לא דרך wifi (לא דונגל ולא מגדיל טווח). השתמשתי בעבר באינטרנט על גבי חשמל, ורציתי לדעת האם זה הפתרון הכי טוב והכי יעיל. *אין ממד בדירה. * אין אפשרות טכנית למתוח כבל מהראוטר למחשב. רב תודות!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, פעם ראשונה שלי בפורום אז קודם כל נעים מאוד יש לי שאלה שאני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי... יש לי מחשב בסלון שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, עכשיו אני רוצה לחבר אותו באופן אלחוטי גם למסך בחדר שינה (מפריד ביניהם קיר) האם יש איזשהו חיבור אלחוטי כך שאוכל להעביר את התמונה למסך בחדר שינה... זה בעצם הסטרימר הזה שיס מפרסמים עכשיו? יש משהו דומה כי אני בהוט ולא מתכוון לעבור ליס... תודה מראש!

15. Started by The-Magician,

שלום, אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי (מדפסת רגילה ) בכבל USB לראוטר ושאני יוכל להדפיס מכל מחשב ברשת, האם הדבר אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי כולם נגמר לי התחייבות ל014 עכשיו אחרי מן"מ דיי ארוך המחיר של 014 ו013 כמעט זהה ולכן השאלה מי יותר טוב 014 או 013? האם כדיי לעבור ל013? (אני גולש בתשתית של בזק) תודה רבה לעונים יניב

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, אני זקוק לראוטר מרובה משתמשים. כ-25 משתמשים (אלחוטיים) בו זמנית. אפשר להשיג משהו כזה ? זה מסובך לחבר אותו ? כמה זה אמור לעלות והאם מישהו יכול לתת לינק ? תודה רבה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by for.digit,

שלום, מי מהספקיות נחשבת לעדיפה בעיניכם. לפי אתר כמה זה, מחירי הספק ב 018 הם 20 ש"ח ללא התניות. ב 014 לעומת זה המחיר לכל המהירויות הוא 29.9 וזה רק לשנה. אחרי זה המחיר קובץ באנג'י לגובה. וצריך לזכור להתקשר אליהם בתום השנה. האם בזק בינלאומי מצדיקים את ההבדל?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מדריכים יתקבלו בברכה... אם אפשר גם בצירוף תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by arik100,

בהגדרות של הראוטר יש לי בADVANCED ROUTING אפשרות לבחור אם הראוטר יעבוד בתור ROUTER או GATEWAY מה ההבדל? כרגע הוא עובד בתור GATEWAY על שני מחשבים תקשורת מלאה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום אני מתכנן לקנות חיבור רשת ל-Smart tv שלי המבוסס על קוי החשמל בכדי שאוכל לעבוד בצורה טובה יותר על גבי הרשת הביתית. האם יש טעם לקנות מתאם של 500MB? האם בשימוש כלשהו ההבדל יורגש על פני מתאם של 200MB? האם יש לכם מתאמים מומלצים? אני חשבתי על לקנות את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13974 או לקנות אחד טוב יותר ישירות מ-Ebay.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by yoavbd123,

יש לי את הראוטר הבא : Check Point ZoneAlarm Z100G ניסיתי להכנס ל GATEWAY אבל אני צריך סיסמה ואני לא יודע אותה... ניסיתי ADMIN admin וכל מני כאלה... לא ממש עזר... אני יודע שאפשר לשאול בתמיכה טכנית, אבל קיוויתי שאולי מישהו יודע את ה DEFAULT או משהו כזה, כדי שאוכל לעשות זאת מהר יותר... תודה, יואב

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מה עדיף לבחור בהגדרות של הראוטר ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, ברשותי ראוטר של D-LINK דגם 6850U, לאחרונה יש ניתוקים מאבד לפתע את הרשת וכו'... עשיתי איפוס הגדרות, ריסט (לחיצה על הכפתור מאחורה) כיבוי והדלקה... מסתדר ליום-יומיים וחוזר חלילה. אשמח להמלצה לראוטר טוב, שיהיה עם קליטה טובה (2 מחשבים מחוברים באופן קבוע לאלחוטי ומדי פעם הטלוויזיה (סמארט) התקציב עד 400₪ אודה להמלצה על דגמים וחברות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם זה כבר שעה וחצי שאני מחפש את 3COM DISCOVERY TOOL יש לי איזה AP של 3COM WL-524 שכבר מוגדר ברשת קטנה ואני רוצה רק להכניס לו סיסמה... כוון ש HP קנו אותם הפכתי כל אבן למצוא את התוכנה ללא הועיל. ולא מצליח לעלות על ה IP של הח** הקטן הזה יש למישהו פתרון איך אני מוצא את ה IP שלו.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים