עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladbu,

שלום לכולם זה כבר שעה וחצי שאני מחפש את 3COM DISCOVERY TOOL יש לי איזה AP של 3COM WL-524 שכבר מוגדר ברשת קטנה ואני רוצה רק להכניס לו סיסמה... כוון ש HP קנו אותם הפכתי כל אבן למצוא את התוכנה ללא הועיל. ולא מצליח לעלות על ה IP של הח** הקטן הזה יש למישהו פתרון איך אני מוצא את ה IP שלו.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by benor,

תראו כמה שעות אני כבר מחובר ואני בנטוויז'ן! אני בחבילה 750K :AR15: פעם זה היה לי מחובר 10 שעות ומתנתק כנראה הם השתפרו במשך הזמן! הנה קבלו: ואלה שסתם אומרים שלא יגידו סתם!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by d__o__r,

שלום לחברי הפורום, אני צריך עזרה לגבי הפינגים בתשתית בזק. אני נמצא במסלול vdsl 20/3. בעבר הייתי עם מסלול 20 מגה הורדה ו1.5 העלאה. לפני השדרוג ל3 מגה העלאה הייתי מקבל בhop הראשון 7ms, אבל כיום אני מקבל 20-25ms. הנציגים בשירות הטכני אומרים לי שRate Adaptive מוגדר כבר ולפי הראוטר ניתן לראות שיש אצלי delay בקו.. ממש חשוב עניין הפינגים, אני יודע שנושא זה הועלה כבר כל כך הרבה פעמים אבל הנציגים אשר אני מדבר איתם לא מוכנים להגדיר אותי על RA. האם למישהו יש עצה איך לשכנע אותם להגדיר אותי על RA? תודה רבה ושבוע נעים לכולם. הינה מספר תמונות להמחשת המצב: http://srv2.jpg.co.il/8/5133b1f105c88.png http://srv2.jpg.co.il/7/5133b2874ce32.png

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מחפש לרכוש ראוטר במקום לשלם 20 ש"ח שכירות. מחובר דרך גילת טלקום עם תשתית בזק ב 1GB. שוכר את הראוטר שלהם ב 20 ש"ח לחודש. תומך WIFI6. הם מציעים לרכוש אותו גם ב 350 ש"ח. זה הקישור למפרט של הראוטר שלהם. https://gilat-telecom.co.il/wp-content/uploads/2025/01/CDATA-XPON-ONU-FD614GS3-R8504GE-2WIFI6AX3000-1POTSdatasheet-v4.0-2.pdf האם יש ראוטר אחר מומלץ? בטווח מחירים דומה? אני עובד מהבית ולראוטר מחוברים 3 מחשבים נייחים כך שצריך ראוטר עם לפחות 4 כניסת LAN . שיתמוך גם במעבר לחברות אינטרנט סיבים אחרות בעתיד? כגון פרטנר, סלקום וכו'? תודה מראש לכל העוזרים?

5. אהלן, אני רוצה לחדש את הציוד אינטרנט אצלי בבית. כיום מנוי של 012. האינטואיציה שלי אומרת לי לקחת "קופסא" מהספק אינטרנט, להגדיר אותה כמודם בלבד ולשים ראוטר איכותי פרטי מאוד (למשל Google Wifi). אשמח לחוות דעתכם + המלצה איזה ספק אינטרנט מאפשר קופסא שהיא מודם בלבד + איזה ראוטר הייתם קונים? תודה! יוני

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! בגדול, התקינו לי מחברת HOT ראוטר חדש. הראוטר הזה כלול בתוך קופסת תקשורת הכוללת בתוכה גם את הטלפון גם את הראוטר וגם מודם כפי שהם קוראים לה, HOTBOX. השם שמופיע על הקופסה הוא: SAGEMCOM איני יודע בוודאות האם זה שם חברת הראוטר או לא? מגלישה באינטרנט ראיתי אכן אתר בשם זה שנראה כחברת ראוטרים. אחרי שחיברו אותו שמתי לב כי איני יכול לקבל HIGH ID בתוכנת ה-EMULE ובכלל הגלישה דרכו חסומה לגמרי. מבירור בפורומים שונים הבנתי שהבעיה בעיקרה נעוזה בהגדרות הראוטר וב-PORT FORWORDING בפרט. התקשרתי לתמיכה של HOT ויחד עם נציג שכבר מלחתחילה הבנתי שלא מבין הרבה בעניין (זו לא ביקורת על החברה חס וחלילה. אשתי עובדת בה ) ביצענו הגדרות שלאחריהן נדפק כל החיבור לאינטרנט בכלל. כתוצאה מזה…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. בזמנו בוצע במודם של ECI שידרוג לPRO על מנת שיתפקד גם כראוטר. האם צריך לבטל את השדרוג הזה? או שאפשר לעבוד עם שניהם ביחד?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by nir_varon,

היי אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך הוט. ומעוניין להוסיף נתב אלחוטי. אשמח לקבל המלצות על הנתב או על נתב אחר טוב יותר אך באותה רמת מחיר (350 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. האם ניתן לשנות כתובת IP של מחשב שמחובר דרך ראוטר לצורך הורדה במקביל של קבצים מ RAPIDSHARE? במידה ואכן ניתן, אשמח לקבל הסבר איך.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. בחודשיים האחרונים יש לי בעיות איטיות ואני לא מצליח למצות את החבילה שלי בהתחלה חשבתי שזה הספק והתברר שזה לא. יש לי 7MB בהוט והספק זה אורנג'. במקום להוריד ב 875KB אני מוריד ב 650KB כרגע ולרוב מוריד במהירות 750KB המקס שאני מקבל זה 840KB כל פעם שאני שם לב לאיטיות אני עושה בדיקת מהירות באתר של הוט בכתובת 213.57.1.12 וכל פעם זה תואם את האיטיות. כלומר אם אני מוריד מאתר ישראלי מסויים ב 650KB אני מקבל בבדיקת המהירות של האתר של הוט אותו קריאה משמע הבעיה אצל הוט ולא אצל הספק. השאלה מה אני יכול לעשות ? התקשרתי אליהם שלחו טכנאי לא עזר שלחו טכנאי בכיר ופתאום ברגע שהוא בא לא היו בעיות מהירות זה משגע אותי כי אני משלם להוט על משהו שאני לא מקבל מהם תמורה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by WarMachine,

עד עכשיו שהייתי מחובר אליבם לא היו לי דברים רעים לומר,המהירות טובה לארץ ולחול,הפינגים גם כן ובאופן כללי הייתי מרוצ,לפחות עד אתמול. אתמול בערך בשעה 5 הייתה תקלה,לא הצלחתי להתחבר,חיכיתי איזה חצי שעה ושעדיין לא הצלחתי התקשרתי למוקד תמיכה שלכם לברר. ענה לי איזה אחד הוא אמר שיש בעייה כרגע בכל האיזורים ולנסות עוד שעה. טוב ניסיתי עוד שעה והכל עבד בסדר,הלכתי לישון והמחשב כמובן מוריד דברים ואני קם היום בבוקר ורואה שהיה לי ניתוק,הניתוק היה ב5 בבוקר ועד שעה 12 לא הצלחתי להתחבר(קמתי ב10)הפעם שהתקשרתי אפילו לא ענה אף אחד. גם לכם היו בעיות איתם בימים האחרונים? בכל מקרה אני מעוניין לעבור לחברה אחרת לא רק בגלל זה אלא מעוד שיקולים,העיקר לא אינטרנט זהב ו012. על איזה חברה אתם ממליצים לי? אמ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי, אני מחפש נט סטיק כמו שיש לסלקום ואורנג', אלו שאפשר לשים בהם SIM CARD ואז לגלוש באינטרנט. אני לקוח של סלקום אבל אני גולש דרך המכשיר הסלולרי שלי (שדי נהרס עקב זה כנראה) ולכן חיפשתי לקנות נט סטיק שאני יוכל להעתיק אליו את הכרטיס SIM שלי ולגלוש בלי להוציא את הכרטיס SIM מהמכשיר הסלולרי שלי. קראתי איפשהו שיש דבר כזה ואני לא יודע איך למצוא בדיוק. במקרה ואין ואני סתם חלמתי, אפשר המלצה לנט סטיק רגיל שאליו אוכל להעביר את ה SIM ברגע שארצה להתחבר לאינטרנט ולא ע"י המכשיר הסלולרי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני כבר שבוע מנוי על חבילת 5m ללא התחייבות באורנג' מהיום הראשון החיבור של הנתב לisp לא עבר חלק לפעמים מתחבר מייד ולפעמים זה לוקח דקות ארוכות לבזק בנלאומי תמיד מתחבר לי מיידית. יש לי נתב נטגיר Wpn824 ומודם אזטק 600e התמיכה של אורנג' בנתיים לא ממש מצליחים לרדת לשורש הבעייה. כמובן שהציעו לי להחליף את הנתב לsmartbox כי אותו הם מכירים ויכולים לשלוט בו ואת הנתב שלי הם לא יודעים איך לאכול. הציעו לי גם לפנות לתמיכה של נטגיר... מה יכולה להיות הסיבה שעם התשתית של בזק בנלאומי אין לי בעיות ועם אורנג' החיבור נתקל בקשיים?? שמתי לב באתר של נטגיר שלנתב הזה יש 2 גירסאות קושחה, אחת לארה"ב ואחת לשאר העולם. אצלי יש את הגירסה האמריקנית. למישהו יש מושג האם זה יכול להיות קשור לבעייה שלי?? אני ש…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ShmenTul,

שלום לכולם! החלטתי ללכת על גדול, אני רוצה לקלוט רחוק וחזק ולכן קניתי (ב-KSP) את האנטנה הפרבולות של TP-Link, מדגם TP-Link TL-ANT2424B 2.4GHz 24dBi Grid Parabolic (תמונה מצורפת). היא מגיע עם חיבור N-Type או רציתי לחבר למתאם רשת אלחוטי מדגם TP-Link TL-WN722N nLITE 150Mbps (תמונה מצורפת) אשר מגיע עם חיבור RP-SMA. כדי לחבר בין השניים קניתי כבל קואקסלי 58 אום (COPA RG-58 COAXIAL Cable 003M - ככה רשום על הכבל) לו הולחמו שני החיבורים הרלוונטיים. הכבל נבדק בבודק מתחים והוא עובד פיקס. אבל... כאשר חיברתי אותו לאנטנה ולמתאם רשת (במקום האנטנה הקטנה שלו) שום דבר לא קרה, זה מראה שום שינוי שהוא ולהפך, הוא כאילו כלל לא עובד. מישהו מבין המומחים כאן י…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by POPCORN,

אני מנסה ליצור קובץ הסנפה של התעבורה שלי בפיירוול הוא שומר לי קובץ קטן מאוד המליצו לי לבצע הסנפה עם tcpdump דרך ssh איך אני עושה את זה?? כי אם אני מבצע הסנפה לתעבורה מהמחשב שלי הוא הותן לי רק את התעבורה מהמחשב אני צריך של כל הרשת (בנוסף יש לי מספר vlan שונים, אני צריך של הכל כולל הvlan השונים) הבנתי שאחרי חיבור ssh אני כאילו נמצא בפיירוול ואז אוכל לשמור הכל השאלה היא איך אני מבצע את החיבור הזה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מדריכים יתקבלו בברכה... אם אפשר גם בצירוף תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. היי עד כה אני ב-ccc על 40MB מועדפת (למרות שהם טוענים שאין דבר שכזה) ומאוד מרוצה חוץ מהמחיר הרצחני של 140שח ספק ותשתית. אני רוצה מאוד לעבור לאקספון ומחפש 2 נתבים מדגם Actiontec C1000A הבעיה שלא ניתן למצוא בישראל..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by מiכaל,

יש לי בעיה באינטרנט עקב האלחוטי.. בבית יש לי d-link 6740u שמחובר ישירות למחשב ואני מחובר אליו באלחוטי עם USB כזה... הבעיה היא בעיקר נובעת במשחקים ובמהירות הורדה האינטרנט אצלי מוגבל (באלחוטי) למהירות של 5 מגה (ומהירות ההורדה בהתאם) בעוד שהאינטרנט עצמו הוא מעל זה. במשחקים הבעיה היא בעיקר לאגים. ובלי קשר ניתוקי אינטרנט (אין זמן קבוע) מה שאני שואל זה, מה הפתרון האופטימלי ביותר? כמובן יש את הפתרון של כבל אבל כאמור הייתי כבר מחבר אם זה היה רלוונטי (בעיקר בגלל מרחק) באתר של בזק הם מציעים 4 פתרונות http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-network.aspx (אין ממד או מרתף לצורך העניין) מהו הפתרון הכי טוב (אם בכלל) מבין כל הארבע? דרך קו טלפון? חשמל? או ש...? פתר…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by SEangel,

שלום. אפשר לחבר מנקודה קווית (נקודה שראוטר קווי מספק לה את האינטרנט) ראוטר אחר שיספק WIFI? (אני לא רוצה להגדיל את עצמת השידור האלחוטי של הראוטר הראשון, אלא ליצור עוד מקור שידור.)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אם הייתם לקוחות של 012 בין 2008-2012, עשיתם שימוש בתוכנה לחלוקת קבצים ואתם עדיין לקוחות שלה, אתם זכאים לשדרוג חינמי למהירות הבאה שלהם למשך 9 חודשים (לא כולל תשלום לתשתית שתחול עליכם). לעוד מידע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4581559,00.html לדעתי האישית הסכם פשרה מעפן שרק העורכי דין מרוויחים בו.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by gabi21,

יש ברשותי מחשב שמותכן עליו VMware-workstation בתוכו התקנתי SERVER 2003 רציתי לדעת אך אני יוצר קשר וירטואלי בין המחשב שלי לבין המערכת שנמצאת ב VMware

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by arik100,

בהגדרות של הראוטר יש לי בADVANCED ROUTING אפשרות לבחור אם הראוטר יעבוד בתור ROUTER או GATEWAY מה ההבדל? כרגע הוא עובד בתור GATEWAY על שני מחשבים תקשורת מלאה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by barakdavid,

שלום היום התקנתי את רשת במחשב הראשי מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS 7 ומחוברת אליו מדפסת במחשב השני מותקן WINDOWS XP , המחשבים חוברו והכל עבר חלק ומזהים זה את זה , שיתפתי הכל ותאמתי WORKGROUP בין שתי המחשבים , הבעיה היא : כשניסיתי לשתף את המדפסת היא לא זוהתה במחשב השני עם ה-XP , עשיתי שיתוף מדפסת+ נתתי לה שם בWIN7 , מה הבעיה? ושאלה נוספת בבקשה, כשאני רוצה לתת הרשאות למשתמשים במחשב , זה רק במחשב מסוים או שאני יכול לתת הרשאות גם למחשבים אחרים ברשת מהמחשב הראשי , כי אני במחשב הראשי תמיד רואה USERS או ADMINSTRATORS , אני לא רואה שמות של משתמשים ( נגיד במחשב השני למשתמש קוראים אורן , אני לא רואה אורן במשתמשים במחשב הראשי תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם קורה לי משהו מוזר. אחרי שאני משאיר את המחשב דולק והאימיול מוריד דברים, אני חוזר סוגר את האימיול, מנסה להכנס למשחק כלשהו, והפתעה! הפינגים עלו לסביבות ה400-500. זה קורה רק אחרי שהאימיול עובד. למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או למנוע? תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לראוטר , והשני מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי. דגם ראוטר: LYNKSYS WRT54GL. ווינדוס 7 במחשב שמחובר חוטית לראוטר וווינדוס XP במחשב שמחובר אלחוטית לראוטר. מהקליינט האלחוטי (המחשב הנייח שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר), אני מצליח להתחבר לרשת של הראוטר אך כאשר אני מנסה להתחבר לקליינט שמחובר באופן חוטי לנתב איני מצליח (אני מנסה זאת באמצעות התחל->הפעלה->SHACOMP\\ שזה בעצם שם הקליינט שמחובר בכבל לראוטר, מצד שני גם דרך מיקומי הרשת שלי איני מצליח למצוא את התיקיות ששיתפתי בקליינט החוטי). ניסיתי את אותו דבר גם מהקליינט החוטי לכיוון הקליינט האלחוטי - להתחבר דרך הקלדת SKYCOM\\ שזה שם הקליינט האלחוטי. ניסיתי להיכנס לCMD בקליינט האלחוטי ושלחתי פינג לכתוב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.