רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש בלנובו Z370 בווינדוס 7 ובעברי הצלחתי להתחבר למכשירים סלולאריים שונים (ובפרט אייפונים) באמצעות נקודת גישה. באייפון הנוכחי שבבעלותי (ios 6, מפעילה פלאפון) אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הסלולרי. מרגע הפעלת נקודת הגישה בפלאפון אני מוצא את הרשת במחשב (אציין כי אני מוצא אותה רק בטווח של דקות מהפעלתה - אם אני מחפש מאוחר יותר היא כבר לא ברשימה), אבל כשאני בוחר להתחבר אליה אני מקבל שגיאה נוסח "ל-Windows לא היתה אפשרות להתחבר ל-[שם המכשיר]". "פותר הבעיות" של ווינדוס מעלה את הדו"ח הבא: http://www.fastup.co.il/images/80306521.png אותו המצב קורה אגב כשאני מחבר את האייפון דרך כבל USB. כשאני מנסה להתחבר לאייפון הספציפי ממחשב אחר - עובד (אלחוטית). אשמח לכל עזרה שהיא, המכשי…
-
- 1 תגובה
- 12.5k צפיות
-
-
שלום, כרטיס רשת סטנדרטי מגיע עם אנטנה קטנה של 2 dbi האם ניתן לחבר אליו אנטנה עם הגבר גבוה יותר, למשל 15 dbi? לא ראיתי משהו דומה במפרטים. מישהו יודע האם זה באמת צפוי להועיל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך להגדיר חייגן l2tp על מק, מערכת הפעלה mountain lion ? אני על תשתית hot אני מצליח להגדיר חייגן על הראוטר שלי, על windows אבל לא על המק ישירות הוא טוען שהוא לא מצליח להתחבר לשרת, אבל כל דבר אחר כן מצליח להתחבר אז זו לא הבעיה. נציגי התמיכה לא ממש יודעים איך להתמודד עם מערכות ההפעלה היותר עדכניות של המק. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נמאס לי מבזק בינאלומי. אני מחובר לחבילה של 30/1.5MB בהוט עם ספק בזק בינלאומי וחבילת גיימרים. באמת שיש לי מחיר די אטרקטיבי אבל האינטרנט בחיבור לאירופה מזעזע. אני משחק בעיקר דיאבלו 3 ובPES2013 בפלייסטיישן עם חיבור קווי למודם בשניהם והכל נורא איטי, עם פינגים לא ממש נמוכים. כשאני נכנס ב2 בלילה לשחק לא אמור להיות עומס ויש לי איטיות נוראית כל הזמן זה מתבטא בלאגים מעצבנים וניתוקים. חבר שלי ב012 ובמשך כמעט כל היום המשחקים שוטפים יפה ואין כמעט בעיות. התקשרתי לבזק לתמיכה וענה לי נציג נורא נחמד היה איתי שעה על הקו עשה לי מיליון בדיקות כולל של פינגים וטרייס וכו' וטען חד משמעית שהבעיה לא אצלי והיא אצל בליזארד וקונאמי והשרתים שלהם על הפנים. נשבע שזאת התשובה הכי מטומטמת שקיב…
-
- 9 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 30 מגה עם תשתית בזק וספק נטויז'ן. משום מה שאני עושה בדיקה באתר ספיד טסט התוצאה היא מהירות של 12 מגה בייט כנ"ל גם שאני עושה בדיקה בערוץ 888 של יס המהירות היא 12 מגה. שאני מוריד קובץ דרך רפידשר או פייל פלייר אז מהירות הורדת הקובץ הוא 2.2 מגה ולא 3.5 כמו שאמור להיות. אבל שאני עושה בדיקה באתר של נטויז'ן ובזק התוצאה היא מהירות של 30 מגה ואפילו קצת יותר. איך יכול להיות דבר כזה ומה הבעיה? תודה לכל העוזרים! חשוב לי להגיד שכמובן הבדיקות נעשו ע"י מחשב וממיר של יס שמחוברים בצורה חוטית לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש בבקשה המלצה לראוטר שיתאים לצרכים שלי שאותם אני אפרט. חיבור 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ-10 מטר בצורה אלחוטית ווייפיי כאשר הראוטר (המחשב הראשי) נמצא בקומה ה-2 וה-2 מחשבים נמצאים בקומה ה-3, כלומר תקרה מפרידה ביני לבין 2 המחשבים הממוקמים בקומה ה-3. המחשבים בקומה ה-3 משמשים אך ורק לגלישה ברשת ולשני המחשבים יש אנטנות USB לקליטת רשתות וייפי (באחד המחשבים יש סטיק 54BPS ובמחשב השני יש סטיק 300BPS). יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL מחובר וה-2 מחשבים בקומה ה-3 בקושי רב קולטים את האות (רק קו אחד ירוק ולפעמים גם זה נעלם). כאשר הראוטר מחובר בקומה ה-3 כמובן 2 המחשבים גולשים במהירות. יש לי כרגע חיבור ADSL במהירות 10 מגה יכול להיות שהמהירות תעלה בעתיד הקרוב ויכול להיות ש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמחובר בחיבור כבל למחשב ובחיבור WIFI אל מזרים מדיה בשם Xtreamer Pro. אני מנסה לאפשר לאנשים מחוץ לרשת הפנימית שלי שהנתב יוצר, אלא מרחבי האינטרנט, לגשת אל אותו XTREAMER. כלומר תחת הIP שאני מקבל ישנם לכל אחד מהמכשירים (XTREAMER והמחשב) אי פי פנימי שאפשר לפנות אליו רק מתוך הרשת הפנימית שהנתב מספק. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע גר אצל ההורים ואצלם יש ראוטר DLINK624+ עם חייגן של בזב"ל ורשת אלחוטית עם WPA-PSK. ביחידת דיור שלי יש קליטה גרועה ממש של WIFI אבל יש כבל רשת שהעברנו עד לראוטר כך שאפשר להתחבר קווית עם מחשב אחד(או האקסבוקס). רציתי כבר הרבה זמן לחבר לקו הזה ראוטר נוסף(או מכשיר אחר בהתאם להמלצה) כDMZ בDLINK624 ובעצם ליצור רשת אלחוטית נוספת ביחידת דיור שלי שמקשרת לראוטר למעלה. העניין הוא שהתקציב שלי הוא נמוך, כמה נמוך אתם שואלים? כמה נמוך שרק אפשר. אם המכשיר הכי זול שאני אוכל למצוא יהיה 200 ש"ח אז אין מה לעשות ואני אקנה אותו, אבל בינינו אני לא צריך יותר מדי, כולה חיבור DYNAMIC IP עם DHCP שיוכל להתמודד עם איזה 4-5 מכשירים בו זמנית ולעשות PORT FORWARDING לטורנטים. אני פשוט ממש לא …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel GbE LAN יש לי 2 כניסות LAN במחשב האם ניתן לחבר בכניסה 1 HOT ובכניסה שנייה בזק וכך 2 קווי אינטרנט עובדים ? האם המחשב יכול לעמוד בשני קווי אינטרנט בו זמנית ? האם אני צריך להקפיד על משהו ?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה ברשת הבייתית שלי כבר הרבה זמן. הבעייה מתחלקת ל2, אחד זה הקצב העברה בין מחשבים ברשת והשנייה זה המהירות עצמה של האינטרנט. המחשבים אצלי משתמשים בכרטיסי רשת usb עם מהירות 54 mbps . ומחוברים לראוטר tp-link WR541g אני יתחיל בבעייה הראשונה, שאני מנסה לשלוח קבצים בין מחשבים ברשת אם זה בעזרת תיקיות משותפות או בעזרת סקייפ אני לא עובר את ה800 קילו בייט לשנייה.. אני לא מצליח להבין למה, אמנם אני לא מצפה ל54 אבל לפחות לכמה מגות טובות. והבעייה השנייה , עברנו ל30 מגה לא מזמן ושאני מריץ ספיד-טסטים למיניהם אני לא עובר את ה14 , עכשיו שחיברתי מחשב ישירות למודם כן קיבלתי 30 מגה.. בגדול כבר ניסיתי לעשות ריסט להגדרות של הראוטר, ניסיתי להחליף ערוצים, בדקתי כרטיסי רשת שונים …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתודה מראש יש לי בית גדול והראוטר נמצא בצד הרחוק מהסלון רכשתי מעבירי רשת דרך החשמל דגם lea netplug 200+ ואני מקבל רשת במחשב שבסלון במהירות של 1.5 מגה אציין שבחדר שבו מחובר הראוטר אני מקבל מהירות של 15 מגה האם יש פתרון שמתאים לי..הראוטר הוא dsl276ou תודה אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע בשתית וספק של בזק 20 מגה POWER NGN עם נתב של NETGEAR אני שוקל לעבור להוט בגלל המחיר שמציעים לי השאלה איך הנתב שלהם? מהירות ? ופינגים בחו"ל אני בעיקר משחק במשחקי רשת בשרתים בחו"ל ובנוסף לא כל כך מרוצה מהNETGEAR אשמח לקבל חוות דעת
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הרמה של הקופסה השחורה הזו (בהוט קוראים לקופסה הזו ראוטר) לפחות מבחינת יכולות אלחוטיות היא גרועה ביותר. אני לא מדבר על זה שאני יושב מטר וחצי ליד הראוטר ולא מקבל אות מלאה, אלא על זה שיש לי כמה מכשירים דורשי WI-FI שונים ולא כולם מצליחים לעבוד עם הראוטר הזה בלי שאני אשחק עם הערוצי שידור בהגדרות שלו. לדוגמה שהערוץ שידור מוגדר על AUTO אני מצליח לעבוד אלחוטי עם ה MK802II אבל לא עם הטאבלט. שאני משנה ערוץ שידור למספר אחר אני מצליח לעבוד עם הטאבלט אבל לא עם ה MK802II ואז גם אין קליטה טובה בפלאפון. קיצר סיוט של ראוטר, דיברתי עם נציג טכני של הוט והוא אמר שאין שאין לא מה לעשות. יש פתרון לקופסה הזו של הוט ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הבוקר התחיל מוזר. לא הצלחתי לגשת מה Raspberry Pi שלי לרשת, אבל לאינטרנט כן הצלחתי להתחבר.. היה ממש מוזר ושברתי על זה את הראש קצת עד שהתייאשתי ואמרתי שאני אחזור לזה אחר כך.. הכתובת IP שלו נשארה כמו הכתובת ששמרתי לו דרך הראטור אז לא חשבתי שכאן הבעיה (למרות שב arp\dhcp table לא ראיתי אותו באמת..) עברתי למחשב נייד שלי, אני מנסה לגלוש באינטרנט והוא לא עובד. אני מנסה להכנס לנתב.. 192.168.1.1 ואני רואה Login Screen של נתב אחר! אבל אני עדיין מחובר לנתב שלי (לפחות זה מה שאני חושב, לפי ה SSID). בכל מקרה אני מכניס admin admin ואני בפנים ומסתבר שברשת של השכנים שלי. ה SSID שלהם שונה, יש להם הצפנת WEP ובכל זאת אני מחובר אליהם בלי להכניס סיסמה או משהו כזה, וה SSID שכתוב …
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכם, קבלתי היום ראוטר חדש של DLINK מבזק (DSL6740U-G2), אבל אני לא מצליחה להתחבר לניהול של הראוטר.. הסיסמאות הרגילות של admin/admin לא עובדות... עזרה?
-
- 2 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
אחרי שכל השבוע האחרון הרגשתי בעיות של איטיות נמאס לי ובדקתי את המסך של ההוטבוקס מתברר ששלושה ערוצים מתוך ה-8 מייצרים מיליוני שגיאות וכנראה דופקים לי את החיבור בדיקה מהירות פשוטה מגלה שמהירות ההורדה השתנתה ל-25 מתוך 100 המובטחים השיחה לתמיכה הטכנית של הוט סיוט, עונים מהר אבל מעבירים אותך שבעת מדורי גיהנום של בדיקות פשוטות ובסוף מתאמים טכנאי. קרה למישהו שפתאום חלק מהערוצים השתגע ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של tp-link, דגם wr-541G. כאשר אני מתחבר לאינטרנט כאשר הראוטר מחובר ישירות למחשב (הכוונה עם כבל) זה מתחבר כרגיל, אך כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה wireless, המחשב אמנם מתחבר, אך יש משולש צהוב קטן ליד, ואין אפשרות להכנס לאתרים, ומופיע הכיתוב "no internet access". עשיתי עידכון קושחה לראוטר ואיפסתי את כל ההגדרות אך זה לא עזר. כמו כן יש ברשותי מתאם טלפון אינטרטי של בזק בינלאומי. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לבדוק את הראוטר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עברתי אתמול לדירה חדשה והתחברתי לאיינטרנט של הוט עם ראוטר של הוט החלטתי לשים את הראוטר בממד (כי אני רוצה לחבר אותו ישירות לPS3 שלי שיהיה בממד) וכשאני יושב בסלון עם המחשב הנייד שלי הסיגנל חלש שאלתי את הוט והם אומרים שחוץ מלהוצי את הראוטר מהממד אין שום דבר לעשות אני חשבתי על שתי אופציות 1.לקנות ראוטר חדש שיביא לי סיגנל חזק בסלון גם אם הוא בממד (המרחק מהממד לסלון זה 5-5.5 מטר) הבעיה פה הוא שאני לא יודע איזה ראוטר יעמוד בזה אז אם אתם יכולים בבקשה להביא לי ראוטר איכותי וחזק שיוכל לעמוד בזה 2.לקנות את המוצר הבא:http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/powerline/dhp-500av-powerline-av-500-adapter השאלה שלי היא אם אני יקנה זוג כאלא וישים את הראוטר מחוץ לסלוןויחב…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו הצפנה הכי טובה לרשת אלחוטית? מה משמעות הפרמטרים שצריך להזין בהצפנה זו? מהם הפרמטרים המומלצים להזנה? WEP מומלץ? במידה וכן, כמה ביט ואיזה פרמטרים מומלץ להזין? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לאחרונה עברנו דירה וגילינו שהHOTBOX איטי להחריד בכל הקשור לביצועים אלחוטיים - חדר מרוחק 15 מטר בקושי מקבל חיבור(נבדק במספר מחשבים). בעיה נוספת שקיימת היא שבממד אין קליטה בכלל גם שהדלת פתוחה. בדירה הקודמת רישתנו את כל הבית בכבלי רשת כך שלא הייתה בעיה אבל בדירה זו לא מתוכנן כרגע רישות כזה. האם קניית ראוטר חדש(וחזק יותר) + שיחה להוט על מנת להפוך את הHOTBOX למודם בלבד תשפר את הבעיות שציינתי? יש ראוטר מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מאז השרשור האחרון שפתחתי לא יצא לי לדבר עם בזק עקב חוסר זמן. עוד כמה ימים נגמרת לי החבילה אז רציתי לשאול שאלה: אחרי שיחה ב014 עם קשרי לקוחות השגתי מחיר של 29 ש"ח לספק 100/1.5 + 16 ש"ח לגיימר. השאלה שלי האם כדאי להישאר עם חייגן, ואם כן האם לעשות את הגיימר. עוד שאלה: אמרו לי ש100/3 עולה 99 ש"ח ולא ניתן לרדת מהמחיר הזה. האם הספק מגביל מהירות העלאה כיוון שבבזק הציעו לי תמורת 150 ש"ח (מחיר קבוע ל3 שנים) ל100/3 ותמורת 160 ש"ח 100/2 (כן אני יודע שזה מוזר). ברוב טפשותי שכחתי לשאול מה המחיר ל100/1.5. אז הוא מגביל או לא? כי אם לא אני אלך על חבילת הספק ב29 ש"ח (הוא בכל מקרה נראה לי הכי משתלם אז נראה לי שאני אקח אותו בכל מקרה אז הייתי רוצה לדעת כמה תאורתית אני אקבל בהעלאה. הם שלח…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWA-140 . עכשיו פרמטתי את המחשב של אחי . לפני הפורמט היה ווינדוס XP והכרטיס רשת עבד כמו שצריך. אחרי הפורמט שמתי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מזהה אותו. אם אני מעביר את המתאם למחשב שלי או של אחי השני המתאם עובד. אם אני לוקח את המתאם שנמצא כרגע במחשב שלי ושם במחשב של אחי השני המתאם גם עובד משום מה המתאם שהיה אצל אחי לא עובד באף אחד מהמחשבים - מה הסיבה ואיך פותרים אותה כי המחשב עומד עכשיו בלי אינטרנט .. =[ CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-