רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הכתבה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/794/259.html הזאת,רציתי לדעת כמה דברים. א.האם הפרוקסי שהספקיות מציעות מספק אנונימיות כמו כל פרוקסי אחר ב.האם כדי להשתמש בפרוקסי בשביל משחקי רשת ג.האם פרוקסי הוא באמת כלי יעיל לאנונימיות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שלום! יש לי בעייה ברשת: אין לי תקשורת בין 2 המחשבים: הפעלתי את האשף לרשת ביתית בשני מחשבים (ראה מצגת). לאחר מכן, ראיתי כי אין שיתוף בין שני המחשבים. יש לי מודם/ ראוטר של רוטל rta1320a וסוויטש של רוטל של 4 יציאות. המודם מתחבר לקו הטלפון, ממנו מתחבר לסוויטש, ומשם מתפצל לשני המחשבים. כל מחשב מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. בדקתי PING בין המחשבים ויש תקשורת, 0מילי שניות. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה,במחשב הראשון, אני מקבל את ההודעה: " אין אפשרות גישה אל GRINS. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת שרתים עבור קבוצת עבודה זן אינה זמינה כעת. " במחשב השני אני מצליח להציג את המחשבים בקבוצת העבודה, ואנ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לאחרונה עברתי מהוט לבזק. בבזק עברתי למהירות של 30 מגה. והספקית היא אקספון. רציתי לברר מה מהירות ההורדה המקסימלית שלי. ראיתי שהיא אמורה להיות 4 מגה ביט לשנייה. בבדיקות של המהירות של בזק אני מקבל בערך 28 ומידי פעם 25 מגה בהורדה (בממשק של ההורדה) אבל בפועל כשאני מוריד איזה קובץ כמו באתר התפעול של בזק אני מוריד על 2.2 מגה ביט בשנייה. אז לא ברור לי למה בבדיקות המהירות, כמו SPEED TEST ואני מקבל פלוס מינוס מה שאני אמור לקבל אבל בפועל כשאני מוריד משהו אני מקבל מהירות איטית בהרבה יותר... מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם (אחד ב-USB ואחד עם כבל רשת). לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים (אל תשאלו אותי איך... אבל זה זיהה את הרשת והעברתי את הקבצים) בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר או נתב אלחוטי איך שתקראו לזה של חברת tp-link ואין בו שימוש כי לפני חודש התחברנו לרשת האלחוטית של אורנג' ויש להם כבר ראוטר מובנה. עכשיו יש לי בבית מחשב נייח שברצוני לחבר אותו לרשת האלחוטית הביתית אבל אין לי כרטיס רשת אלחוטי והמחשב רחוק מדיי מכדיי לחבר אותו חוטית לראוטר של אורנג'....אז חשבתי להשתמש בראוטר של tp-link בתור כרטיס רשת...ולחבר אותו למחשב הנייח וככה יהיה אינטרנט...יש מצב לעשות את זה? תודה לעוזרים, דורון.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לעומת הכרזות פומביות על שדרוגים והטבות, הרעת תנאים תמיד מתרחשת מתחת לרדאר. כמי שקורא את האותיות הקטנות בתנאי החבילות של בזק, גיליתי כי מהירות המינימום המובטחת בחבילת 100M ירדה לפתע מ-50M ל-40M. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על כך במפורט ולהשוות את התנאים שהוצעו עד לפני חודשיים, לתנאים המוצעים כיום. גם תגובת בזק מצורפת לעיונכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=5370
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו שם החליק על הראש בהוט, החברה החליטה בחוזה חדש (מנויים חדשים/מחדשים החל מ- 1.12.11) להגביל את נפח התעבורה ל- 50GB ושומרת לעצמה את הזכות להגביל את הלקוח בגלישה ו/או לחייבו בחריגת הנפח. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה מראש על העונים והעזרה. אז ככה יש לי לאפטופ של HP dv6000 ווינדוס וויסטה עד לפני כמה ימים הכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט ל מסנגר זה נכנס וזהו לא לשום אתר שהרצתי פינגים לאתרים זה מחזיר לי פינג והכל טוב ויפה חשדתי שאולי זה בעיה באקספלורר אבל הורדתי גם פיירפוקס ועדיין לא עובד בנוסף בדקתי בכמה רשתות גם רשת אלחוטית וגם רשת רגילה לא עובד אני חושד שזה בעיה בקבצים של ווינדוס אבל אין לי מושג אילו ואיך לפתור את זה מאוד אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני מנסה כבר זמן מה לבצע WOL למחשב שלי בבית לא דרך הרשת הביתית (זה עובד יופי) אלא מרחוק דרך האינטרנט . הקמתי חיבור VPN למחשב בבית אבל החיבור לא עובד במקרה שהמחשב במצב שינה אז ניכנסתי פה ללופ מעצבן שאני רוצה להעיר את המחשב וזה נעשה דרך VPN אבל VPN לא מתחבר למחשב במצב שינה . מקווה שהסברתי נכון, אם יש למישהו רעיון או פתרון לאיך להעיר את המחשב מרחוק ???
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מנסה כבר כמה זמן להפוך את הW9970 שלי למודם בלבד שאליו יתחבר ה Archer C7 שלי.... אני מנסה להבין איך החיבור אמור להיות מוגדר: Quick Start בתפריט של הW9970 ובחירת חיבור BRIDGE - כך שזהו החיבור היחיד שיש, אין PPPOE חיבור הArcher C7 דרך פורט ה WAN שלו לאחד הפורטים של ה W9970 תחת NETWORK, WAN, הגדרת החיבור כ PPPOE הכנסת שם משתמש וסיסמא של החיבור לנטוויז'ן האם אלו השלבים הנכונים? כרגע הראוטר לא מצליח להתחבר בחיבור ה PPPOE, כל הזמן נכשל... האם חסרה לי איזושהיא קונפיגורציה? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, אחרי שינוי סיסמאת הWIFI בהוטבוקס לא ניתן להתחבר אליו, הפתרון היחיד שעוזר זה ביצוע ריסט לראוטר (בעזרת כפתור הריסט) ואז חזור חלילה מישהו מכיר את התקלה הזאת ופתרון עבורה? דבר אחרון שבא לי זה להתקשר לתמיכה של הוט
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי נתב TPLINK 1043ND ומחשב שמחובר אליו אלחוטית עם כרטיס רשת TP-LINK TL-WN951N. יש לי בעיה קצת מוזרה עם הWIFI במחשב הזה. הוא יכול להיות מחובר ימים לראוטר בלי בעיות, הקליטה מצויינת תמיד והמחשב גם לא מרוחק מאוד פיזית מהראוטר. אבל אם אני מנסה להוריד מטורנטים אז אחרי 20 דקות עד שעה אני מקבל את הסימן קריאה הצהוב ורשום "no internet access". במקרה הזה אני פשוט מתנתק מהרשת לרגע ומתחבר והכל ממשיך כרגיל. הגדרתי מספר די נמוך של חיבורים בUTORRENT - בכללי 60, לכל טורנט 40, סה"כ 2 טורנטים עובדים בכל רגע נתון. יש לי תשתית 10MB בבית - חסמתי את ההורדה על 500KB ואת העלאה על 45KB (מתוך 100). שמתי לב שאם אני מוריד את מספר החיבורים ל 40 בכללי ו 20 לכל טורנט המצב משתפר מאוד. אבל ככה ה P…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הראוטר הנוכחי שלי (TP LINK 1043ND v1) מראה סימני גסיסה ואני זקוק לראוטר חדש שיחליף אותו. הדרישות: ראוטר יציב ככל האפשר- צריך להיות מסוגל לעמוד בתעבורה גבוהה ברשת- יחוברו כ- 5-6 מחשבים במקביל, כולל שרת NAS, קליטה טובה של WIFI, מהירות 1G. הוא יחובר ישירות לסוויץ 1G ומשם לכל הבית, אם זה משנה משהו. יחובר גם ל HOTBOX. התקציב- כ 400-500 ש"ח לכל היותר (נראה לי מחיר סביר לראוטר חדש).
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הראוטר שהיה לי לאחרונה מת ואני מעוניין לקנות אחד חדש. הקודם היה TP-LINK והייתי מרוצה ממנו. אני מחפש ראוטר חדש וחשבתי לנצל את ההזדמנות לבדוק את היתרונות של התקנת DD-WRT. במיוחד אני רוצה להגדיר VPN בשביל גישה מרחוק לקבצים ברשת ושליטה על המחשב (אני בכוונה לא רוצה להגדיר תוכנה לגישה מרחוק לקבצים) ועוד כמה פיצ'רים כמו סינון URL, השימוש העיקרי יהיה VPN מהסמארטפון (אנדרואיד) ומחשב לינוקס, ככה ש-openvpn שמגיע עם הקושחה מתאים. הסתכלתי בפורום של DD-WRT על TP-LINK TL-WR841ND ונראה שאין לדגם גרסה שתומכה ב-VPN. האם למישהו יש ניסיון או יכול להמליץ על ראוטר אחר שמתאים למשימה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת שמחוברת לרשת דרך USB דרך מחשב שמחובר לראוטר... רציתי לדעת אם יש אפשרות שיהיה אפשר לשלוח להדפסה אפילו שהמחשב יהיה מכובה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ? ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו מה קורה כשאני מנסה להגדיר את הסיסמא: 1. http://img22.imageshack.us/img22/4594/82401858.jpg 2. http://img6.imageshack.us/img6/6949/18617086.jpg למה הסיסמא נעלמת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש 2 ראוטרים 3COM זהים אותו דגם 100-75 חברתי אותם אחד לשני בכבל ככה: האחד ראשי שמחובר למודם בקומה תחתונה והשני בקומה עליונה שישמש כמו סוויי'ץ ל 3 מחשבים . חיברתי בין שני הראוטרים עם כבל ישר כל אחד ל LAN מאחור, הראוטר התחתון משמש גם לעוד יציאת LAN וגם אלחוטי ,ההגדרות שקבעתי הם ככה: בתחתון הראשי מתחיל IP מ 192.168.1.2 עד >192.168.1.150 במקור הוא(192.168.1.254) וכל שאר ההגדרות רגילות ובעליון קבעתי כך: שיהיה IP סטטי ב LAN מעל הסוף חלוקה של הראוטר הראשי כלומר מעל 192.168.1.150 ואז את ה DHCP ביטלתי ואפשרות אלחוטית לא צריך כרגע , בינתיים מה שקורה זה עובד טוב יום יומיים ואז יש בעיות התחברות לאינרנט אבל לתוך הנתבים אין בעייה ,או שקורה משהו מוזר אחר שאם מישהו עובד עם המחשב במ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מאוד מוזרה שקוראת כבר כשבוע ולא קרתה בעבר.אני צריך להכניס IP ושרתי DNS בצורה ידנית לחיבור שלי (Internet Protocol Version 4) ומשום מה ברגע שאני לוחץ אוקיי זה מיד נמחק. לא משנה מה אני עושה זה לא נשאר.ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של המודם וגם לעדכן אותו וזה לא עוזר.מה אני יכול לעשות? המון תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבדיקת מהירות של HOT אני לא מקבל תמיד את מלוא המהירות ולעתים אני מגיע ל- 30MB. (בד"כ מקבל בטווחים של בין 20 ל- 25 לפעמים פחות) באתר pingtest יש Packet loss שלל כ- 7% בנטוויז'ן אותו הסיפור קבלתי 22 מגה הורדה. דברתי עם נציג של הוט, הוא אמר שמבחינתם זה בסדר ואני לא חייב לקבל בבדיקה את מלוא המהירות והוא הגדיר את המהירות כ"עד 30 מגה אתה מקבל". המצב תקין? יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית שלי מותקן הציוד הבא: מודם ראוטר ADSL של בזק מסוג DLINK 6850 ספק אורנג' מהירות 40 מגה [h=1] 3 מגדילי טווח מסוג Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPn Mini 300Mbps[/h]המגדילי טווח מחוברים לממירים של יס בכל חדר. בנוסף עוד ראוטר של LINKSYS E3200 עם DD-WRT שמוגדר גם כמגדיל טווח בסלון ואליו מחוברים 2 ממירים של יס וסלקום TV. הרשת האלחוטית הבייתית מוגדרת עם WPA2 AES בCHANNEL 3 לאחר שבזק היו מספר פעמים בבית ותיקנו את הבעיות תשתית עדין אני סובל מניתוקים של האינטרנט. הבנתי שהרואטר של בזק יוצר המון בעיות ולכן קניתי מודם/ראוטר מאייבורי מסוג KASDA 5212 ועדין ישנם התנתקויות. האם מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל בבית וקניתי עכשיו מחשב נייד עם WIFI אין לי WIFI במחשב הרגיל להפיץ את האינטרנט שלי ב BROADCAST בשביל הנייד, ובגלל זה קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB 802.11G אני רוצה להפיץ את האינרנט שלי ברחבי הבית אבל זה לא עובד לי, זה כאילו שאני יכול רק לקלוט אינטרנט ולא להפיץ אותו. האם זה אפשרי? ואיך אני מקים רשת בבית בעזרתו? הכרטיס מותקן כמו שצריך אבל אין לי רשת אלחוטית בבית. תודה לעזורים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 64bit, איך מקימים חיבור לאינטרנט? ספק נטויז'ן, תשתית כבלים (חיבור ללא חייגן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-