עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום עד היום היה לי חיבור ADSL ולא הייתה לי בעיה להשתמש בראוטר, הגדרתי את האינטרנט בתוך ההגדרות של הראוטר (בתור חיבור PPPOW או משהו כזה) עכשיו כשזה כבלים צריך לשנות את הסוג חיבור ואולי עוד משהו, ואני לא יודע מה לעשות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לעשות ואיפה להגדיר ומה להגדיר יש לי מודם של THOMSON הרגיל של חברת הוט, והספקית היא בזק בינלאומי נ.ב יש לי חיבור עם חייגן תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

היי, אני רוצה לנסות לחדש את הIP שלי בגלל פינגים גבוהים מאוד שאני מקבל, קראתי פה שחידוש IP יכול לעזור וששווה לנסות. בקיצור מצאתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174761.msg1495534#msg1495534 הקובץ המצורף בהודעה הראשית נמחק כי הנושא ישן אבל הפקודות עדיין נמצאות בהודעות השניה, הרצתי אותן דרך cmd שהמודם מחובר ישירות למחשב והחיבור באמת קוראים לו "Local Area Connection" אבל הIP לא השתנה. איך אני יכול בכל זאת לשנות את הIP ויהיה יותר טוב אפילו לשנות את הIP שהראוטר מקבל (למרות שגם בחיבור ישיר וגם בחיבור לראוטר אני מקבל את אותו הIP). תודה (אני מצטער שזה נפתח פעמיים, זה קרה בטעות, תקלה עם האינטרנט אם אחד המנהלים יכול למחוק את אחד הנושאים בבקשה)

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

רציתי להעביר מודם ADSL שהיה בחדר כלשהו בבית למחשב בסלון ...משום מה המודם לא הסתכרן שם התקשרתי לתמיכה של בזק ודרשו ממני פאקינג 170 ש"ח בשביל שזה יסתכרן בסלון ...הנקודה בסלון עובדת פיקס גם לטלפון וגם לפקס אין לי מושג למה זה לא מסתכרן שם ...מה שאני בטוח זה שהיום הם שמו עלי פס שאני לקוח שלהם 6 שנים ואפילו מתקמצנים איתי למקרה הנורא ו " היקר " של שליחת טכנאי לביתי השם ירחם

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by DL,

שלום חברים, קניתי מחשב נייד אז החלטתי לעבור בבית לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל להשתמש בו כמו שצריך. בזק מציעים לי חינם שלוש סוגים של ראוטרים: Siemens 141s Asus 604G Rotal 1025 כאשר הראוטרים של סימנס ורוטל הם חדשים, ושל אסוס מחודש כלומר מישהו לקח והחזיר מסיבה כלשהי, בדקו אותו במעבדה ומצאו שהוא תקין. השאלה שלי היא איזה מבין השלושה כדאי לי לקחת? או שבכלל כדאי לקנות ראוטר טוב יותר שהמחיר שלו שווה את זה? חשוב לציין שהשימוש שלי באינטרנט הוא גם בשביל הורדות של טורנטים מה שדורש חיבור למספר גדול של משתמשים בו זמנית, ככה שמה שחשוב לי חוץ מהטווח קליטה זה שהנתב לא יעשה לי בעיות של קריסה בגלל ריבוי התקשרויות. מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה, תודה, אלמוג.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by habarbash,

לק"י שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם יכולת לרשת אלחוטית, מה שאני מעוניין זה ראוטר ממוצע, לא צריך תכונות מיוחדות, רק שיהיה אמין. אני בתשתית של HOT, אם זה משנה. אם אפשר גם לספק לינק ישיר לאתר ממנו אני יכול לקנות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by nore0,

איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת? עריכת המודר (nice-1): כל כך קשה? :

8. Started by tiger2014,

שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by L0M,

IP-TV MAG-275 למי שנמאס מיס או מהוט ולשלם כל חודש האם זה הפתרו אודה למי שיש את המכשיר יש לשכן שלי אבל אני לא מבין רוסית ראיתי אצלו בבית משתמש במקום צלחת שיש לו על הגג כי הלוין הרוסי זז למקום אחר - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/

10. Started by shimon1,

שלום היום קניתי את הראוטר tp-link wr1043nd, הגדרתי את הרשת והכל עובד טוב. כשחיברתי את הPS3 לראוטר (חוטי ואלחוטי) הסוני אומר בבדיקת הקישוריות שהאפשרות לUPNP לא זמינה. בתוכנה PS3 MEDIA SERVER הסוני מזוהה אבל לא רואים את קצב העברת הנתונים המשוער מתחת לאייקון של הסוני. בהגדרות של הראוטר האופציה של UPNP מופעלת ועידכנתי לגרסא הכי חדשה. מה עושים??? בתודה...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by se7en,

אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Vortex,

אני מוריד משם ממש לאט, אני על כבלים 750

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

יש לי ראוטר EDIMAX 6204Wg שהגיע עם אנטנה 3dbi שכרגע מכסה את כל החדרים שאני צריך, רק שבחדרים המרוחקים הקליטה גבולית מאוד, חשבתי שאולי מספיק להחליף את האנטנה ל-7dbi בשביל לייצב את האות בחדרים האלה. יש אנטנות ממותג מוכר שעולות 80 עד 120ש"ח (אדימקס\די-לינק\level one). ואנטנות סיניות חסרות מותג (בשלל צורות וצבעים) שמתחילות מ-2 דולר אבל בכל זאת מוצהרות על 7dbi. האנטנות האלה בכלל ישרתו את המטרה שלי? מה יהיה ההבדל בין האנטנות האלה בסופו של דבר? ובעניין הקרינה, לאנטנות ממותגות יש יתרון כלשהו או שאף אחד לא מתייחס לנושא? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by amitaiz,

יש לנו רשת של 7 מחשבים ללא שרת, מחוברת בהאב. איך אפשר לעשות שתהיה גישה מכל מחשב לאווטלוק שבמחשב הראשי או לסנכרן כל אווטלוק עם האווטלוק במחשב הראשי? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, התחדשתי בכרטיס AWUS036NHR של Alfa Network. חיברתי אותו למחשב ב- USB לצד הכרטיס הקיים (ה- PCI הישן שלי של Edimax). עכשיו בשורת המשימות אני רואה את 2 הכרטיסים ואת הרשתות שכל כרטיס קולט מהסביבה. הכרטיס הישן קולט 2 רשתות בעוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) ועוד רשת אחת בעוצמה של פחות 2 קווים. הכרטיס החדש קולט את 3 הרשתות שהישן קולט, אך בתוספת קו לכל רשת (עוצמה מלאה ל- 2 רשתות ועוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) לרשת הנוספת) ובנוסף, קולט עוד 3 רשתות אחרות שהכרטיס הישן שלי לא קלט (!!) שמחתי וחשבתי שהנה נפתרה לי הבעיה של הניתוקים שיש לי ברשת בבית, אבל השמחה הייתה מוקדמת מדי. כשביצעתי בדיקת מהירות, ה- Edimax מציג תוצאות טובות יותר (הרשת שלי בבית היא 12 על 1): בישן (Edimax) אני מגיע ל…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Cheif,

חברת Linksys הכריזה היום על נתב חדש בסדרת ה-WRT שלה, המאפשרת טעינת קושחות צד שלישי. הנתב, המכונה WRT3200ACM, מספק מהירות של 2.6Gbps בתדר 5Ghz ו-600Mbps בתדר 2.4Ghz. המבנה החיצוני ורובו של המבנה הפנימי של ה-WRT3200ACM זהה לחלוטין ל-WRT1900ACS, כשההבדל היחידי ביניהם נוגע לרכיב האלחוטי. לעומת הדגם הקודם, הרכיב החדש מספק מהירות כפולה בתדר ה-5Ghz והיא מושגת על ידי משלושה זרמים ברוחב 160Mhz כ"א, שכל אחד מגיע למהירות של 866Mbps. מחירו של הנתב (בארה"ב) הוא $250 והוא זמין לרכישה מיידית. יש לזכור שלנתב החדש אין עדיין מתאם רשת מקביל וגם אין בנמצא מחשבים ניידים או טלפוניים חכמים התומכים במהירות של 2.6Gbps. כיוון שכך, מדובר בנתב עם פוטניצאל אך בשלב זה …

18. מחפש נתב MIMO אלחוטי בתקן N + חוטי 1G ברמה גבוהה.מחיר לא מאוד קריטי אבל הייתי מעדיף לא להתפרע אם אין צורך של ממש. אם יש חיבור USB לדיסק חיצוני בלי תוספת מחיר משמעותית - מה טוב. רצוי מאוד יותר מ-4 פורטים חוטיים, אבל אני יודע שזה נדיר... שימוש ביתי - טורנטים 24\7 , גיבויים וסטרימינג (לא FHD). יחובר בקומה העליונה בבית פרטי עם עוד קומה מתחת עם 4 מחשבים. בשאיפה שיכסה גם את החצר (~700 מ"ר). תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by oliver twist,

שלום, יש לי מדפסת לא אלחוטית של חברת HP משולבת עם סורק ופקס. מעבר לכך, יש לי מחשבים מפוזרים בבית, אך בחדר של המדפסת אין מחשב. רציתי לדעת אם אולי USB אלחוטי שמחברים למדפסת ואז מחברים עוד USB למחשב מסוים ואפשר לעשות שאני אשלח למשל ממחשב אחד הדפסה למדפסת מבלי לעבור חדר..? בנוסף, יש לי גם ראוטר שכל המחשבים בבית עוברים דרכו... ישנו פתרון אחר אולי לקשר את המדפסת לראוטר ומשם שתהיה גישה לכל המחשבים בבית? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. לעומת הכרזות פומביות על שדרוגים והטבות, הרעת תנאים תמיד מתרחשת מתחת לרדאר. כמי שקורא את האותיות הקטנות בתנאי החבילות של בזק, גיליתי כי מהירות המינימום המובטחת בחבילת 100M ירדה לפתע מ-50M ל-40M. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על כך במפורט ולהשוות את התנאים שהוצעו עד לפני חודשיים, לתנאים המוצעים כיום. גם תגובת בזק מצורפת לעיונכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=5370

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. האם זה בסדר? כי עדכנתי אותו מpro ל510 וקראתי באיזה מקום שגירסא 510 היא רק לרשתות כמו כן אני משתמש בuPnP במקום הpptpהאם זה בסדר? או שעשיתי טעות?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by אלון 123,

שלום עד לא מזמן הייתי לקוח של בזק והצלחתי לראות את המצלמה דרך פורט 80 כיום אני מחובר להוט ולא מצליח לחבר את ההוטבוקס למצלמה. שרותי התמיכה ניתנים ע"י..... אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by eli i,

בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מאמר מאלף -- http://www.law.co.il/news/free-speech/2011/01/30/egypt-disconnects-internet-traffic/

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Sargon,

לפניי כמה זמן סיפרתי על מהירויות איטיות להחריד בבזק בין לאומי. כתוצאה התנתקתי מבזק בין לאומי באמצעות NETEK.CO.IL ועשיתי מנוי ל012. בתגובה בזק בין לאומי התקשרו להוריי ואמרו שאני אשלם קנס גבוהה ושאני צריך לחזור אליהם בטלפון(בהמשך תבינו למה). התקשרתי אליהם והם אמרו לי שיתנו לי שלושה חודשים חינם, עד שהכבל החדש יונח ואז אני יגלוש בכבל ה"מדהים" שלהם במחיר מוזל. הסכמתי ובנתיים גלשתי ב012. אלא מה, שמתי לב יום אחד שפתאום שוב המהירות שלי איטית. וחשבתי, גם 012? ואז גיליתי שאני שוב מחובר לבזק בין לאומי, ושוב המהירות שלי איטית. ב012 אמרו לי שאני חייב להתנתק מבזק בין לאומי, אחרת הם לא יכולים לספק לי את האינטרנט. לא רק זה, אלא שבזק בין לאומי חייבו אותי בחודש האחרון, בניגוד להבטחה של שלו…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים