רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
וכמה זה עולה..?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית עכשיו יש בינהם רשת רגילה עם כבל רשת רגיל בינהם... אני עומד להעביר אחד מהמחשבים לקומה למטה... ובגלל שאני לא רוצה שיעבור לי כבל על חצי מהבית אני רוצה למצוא דרך אחרת לעשות את הרשת... חשבתי בהתחלה על רשת אלחוטית אבל אני לא חושב שזה יעבוד כי אני מעביר את המחשב לממד... אז חשבתי לעישות את הרשת דרך הקיר, כאילו עם שקע כזה כמו הכבלים או הטלפון... אני יודע שזה אפשרי... השאלה היא איפה אפשר לקנות שקעים כאלה? ואני יכול לעשות את זה לבד או שעדיף להזמין מישהו? אני יצתרך לוותר על השקע של הטלוויזיה בשביל זה או שיש מספיק מקום להעביר את שניהם? כמה זה בכלל אמור לעלות? ואולי בכל זאת אפשרי לעשות רשת אלחוטית? למרות שזה די יקר...
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה מראש על העונים והעזרה. אז ככה יש לי לאפטופ של HP dv6000 ווינדוס וויסטה עד לפני כמה ימים הכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט ל מסנגר זה נכנס וזהו לא לשום אתר שהרצתי פינגים לאתרים זה מחזיר לי פינג והכל טוב ויפה חשדתי שאולי זה בעיה באקספלורר אבל הורדתי גם פיירפוקס ועדיין לא עובד בנוסף בדקתי בכמה רשתות גם רשת אלחוטית וגם רשת רגילה לא עובד אני חושד שזה בעיה בקבצים של ווינדוס אבל אין לי מושג אילו ואיך לפתור את זה מאוד אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הקידומת היא 072 למי שצריך ואני רוצה לעבור אליהם ואני צריך חוות דעת מאחד המשתמשים שמחוברים לשרות הזה האם המתאם עושב בעיות כגון באימיול וכל הבעיות האלו השרות עדיין בניסוי ואני רוצה לדעת ליפני שאני עובר אליהם יש פה מישהו שמכיר או שהיה בשרות הזה או מחובר...
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר קבוע שבזק בינלאומי חוסמים לי אותו. בטח רובכם מכירים אותו: --------- כשאני נכנס לאתר מופיע לי ההודעה הבהאה ע"H בזק בינלאומי: *************************************************************** אזהרת אבטחה! לקוח/ה יקר/ה, למען הגנה על פרטיותך ועל בטחון מחשבך, האתר אליו ניסית לגשת נחסם על ידי שירות SafeNet. סיבת החסימה: האתר או הקובץ שנחסם מכיל תוכנת ריגול *************************************************************** אז סבבה הבנתי שיש תוכנת ריגול באתר או קובץ כלשהוא מזיק אבל אני בכל זאת רוצה לכנס לאתר. ניסתי דרך IE ואותה הבעיה מופיע. האם למישהוא יש פיתרון איך בכל זאת לכנס לאתר? תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כבל קואקס שמחובר למודם של הכבלים שהטכנאי מתח בחדר שלי - אם אני מפצל אותו ומחבר אותו לטלוויזיה האם אני אוכל לראות כבלים (אנלוגיים מן הסתם בחדר ) ? זה לא יהרוס את האינטרנט ? *הטכנאי אמר שכן
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בית גדול (5 מפלסים), והעברת אינטרנט לכל פינותיו תמיד הייתה משימה קשה ומאוד יקרה (הרבה ציוד שצריך להחליף כל כמה שנים) אז לא מזמן סופסוף הרמתי את הכפפה והעברתי כבלים בקירות, עשיתי רשת לדעתי כמו שצריך רק לא סגרתי פינה אחת קריטית בבית. הראווטר הראשי (dsl-2760U D-Link מבזק..) יושב בקומה הראשונה הוא מחובר לסוויטצ' של 24 שיושב בארון חשמל שמזין את כל השקעים בבית. אחרי שהזנתי את כל הבית ב LAN נשארה לי בעיה אחת לסדר - ה WiFi תופס טוב רק על המפלס הראשון, על השני חלש, במפלס השלישי כבר אין קליטה כמעט בכלל. אז מה שאני רוצה לעשות זה לקנות Router טוב שישמש כAccessPoint במפלס השלישי ויספק WiFi לכל הבית ממרכז הבית ואלו הדרישות שלי: 1. שיתמוך במהירות של GigabyteLan כמו כל …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עובד על Windows 8, מחובר בחיבור קווי לנתב Hotbox (חיבור חיצוני של 100 מגהביט). אני חווה בשבועות האחרונים תקלות חוזרות ונשנות בעת גלישה לאתרים. אני מנסה להיכנס לאתר והוא פשוט לא נטען. לעיתים קרובות אני מקבל הודעות בסגנון could not connect, connection timeout או This page can't be displayed עם הצעת fix connection problems וכו'. ניסיתי זאת עם 3 דפדפנים (IE, פיירפוקס וכרום - כולם מגיבים באופן דומה). ניסיתי להיכנס מהמחשב שלי לדוגמא ל-Ynet. ניסיון עם שלושת הדפדפנים הביא לתוצאות עגומות דומות. מחשב נוסף שמחובר אף הוא קווית לאותו נתב, טען את Ynet באותה העת ללא כל בעיה, כך שככל הנראה לא מדובר בבעיה מול הוט. ניקיתי כמובן את ה-cache בכל הדפדפנים, אך ללא הועיל. מעניין גם לציין שבר…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא זוכר מה אמורה להיות חבילת הגלישה אבל לא נראה לי שזה 0.13Mbps
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מגבר לתשתית וכשהוא מחובר ה-"Power" בהוטבוס מגיע ל- 17.2 dBmV [table][tr][td]1[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]135000000 Hz[/td][td] 17.2 dBmV[/td][td]35.9 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]141000000 Hz[/td][td] 16.9 dBmV[/td][td]35.6 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]147000000 Hz[/td][td] 16.7 dBmV[/td][td]35.7 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]4[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]153000000 Hz[/td][td] 16.3 dBmV[/td][td]35.8 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]5[/td][td] [/td][td]Unknown[/td][td] [/td][td]0 Hz[/td][td] 0.0 dBmV[/td][…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מכניס את השם משתמש ואת הסיסמא אז אני לא מצליח להיכנס וממחשב אחר בבית שלי כן. יש לי פייוואל ויכול להיות שמישהו לחץ או קיי על לחסום תמיד? איך אני נכנס להגדרות ובודק\מבטל את זה? יש לי פיירוואל שבא עם הנורטון אנטי וירוס
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/794/259.html הזאת,רציתי לדעת כמה דברים. א.האם הפרוקסי שהספקיות מציעות מספק אנונימיות כמו כל פרוקסי אחר ב.האם כדי להשתמש בפרוקסי בשביל משחקי רשת ג.האם פרוקסי הוא באמת כלי יעיל לאנונימיות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בזמנו (2010-2013) השתמשתי בשני נתבים מדגמים שונים בתקן N, עם חיבור 100 מגהביט (הוט+הוטנט). אחד מהנתבים היה ה TPLINK-WR1043ND. על כל פנים, מעולם לא הצלחתי להגיע עם נתבים אלו למהירות שעולה על כ60mbps, למרות שבחיבור ישיר לנתב קיבלתי 100 מגהביט יציב. זאת למרות שהמחשבים שבהם השתמשתי חדשים ושניים מהם אף תומכים בתקן AC. מה יכולה להיות הסיבה למגבלת המהירות הזו? הרי ה1043nd למשל אמור לספק הרבה יותר מ100 מגהביט... יש לציין שמאז החלפתי ל6478AC והמחשבים שתומכים בAC כן מגיעים ל100 מגהביט.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. היום כמעט בכל בית יש כמה מחשבים וחיבור אינטרנט משותף. אני מחפש תוכנה כמו Vnc או Pcanywhere שבעזרתה אני יכול להיכנס למחשב שיש לו כתובת לא חוקית ולשלוט עליו. (כמובן שיהיה בצורה מאובטחת) יש לי דודים שיש להם הרבה בעיות ויהיה לי יותר קל לפתור אותם בעזרת Vnc מאשר להסביר בטלפון. הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר למחשבים בעלי IP לא חוקיים מרחוק. אז אם יש תוכנה כזאת אני ישמח לדעת.. שוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחר אני צפוי לשדרג את האינטרנט שלי ל10M NGN מקריאה די מרובה פה בפורום ראיתי שיש אנשים שאומרים שבזק בינלאומי טוענים שאין חבילת גיימר לNGN לפני שאני הולך לדבר איתם רציתי לדעת: איזה חבילות תעדוף קיימות בבזק בינלאומי לNGN ואיזו חבילה עדיפה ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המהירות המקסימלית שהאזוראס מוריד לי היא 190 כמו שהיה לי מקדום באינטרנט 1.5 בדקתי.. והספק אכן מספק 2.5. ניראה לי שיש לי איזשהו תוכנות על המחשב או משו.. שמגבילים את המהירות.. ^^ מה אני אמור להבין מזה?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זו שאלה שמטרידה אותי קצת בזמן האחרון. אני מבין שעם מחשבים ניידים שיש בהם WIFI אפשר להתחבר להרבה מקומות עם אינטרנט אלחוטי. האם גם כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ישירות לPCI יכול גם לקלוט באותם טווחים כמו מחשב נייד עם WIFI? ומה זה בעצם WIFI? כמו כרטיס רשת אלחוטי אבל למעשה הוא יכול לקוט לטווחים הרבה יותר גדולים או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477955,00.html בתשובה לחבילת ה 8 מגה של בזק, הוט מציגה חבילת אינטרנט במהירות של 10 מגה הורדה (1250Kb/s), ומגה העלה (125Kb/s). המחירים לתשתית יהיו בסביבו ה 250 ש"ח (שימו לב! ללא תשלום לספקית האינטרנט), מחיר שערורייתי לחלוטין בהתחשב בעובדה ש 8 מגה עולה בדיוק חצי. מה שמסריח בכל שוק האינטרנט הזה, שהמחירים אינם יורדים כלל כבשאר התחומים לאחר השקת מוצר חדש ומתקדם. המחירים פשוט נערמים אחד על השני, ללא ירידות משמעותיות בחבילות ה"ממוצעות" (אפשר להגיד ש 2.5 כבר ממוצע עם המהירויות האחרונות). השקתם חבילת 10 מגה? תחתכו את המחירים של שאר החבילות, תנו לאנשים להנות יותר מהאינטרנט שלהם באותו מחיר. כנ"ל נזק. האם שוק האינטרנט בישראל מתחיל סוף סוף להזי…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני פעם ממזמן ממזמן הגדרתי קיבלתי דף הוראות איך להגדיר מהמקום שקניתי אותו ונעלם הדף. אז ניסיתי לבד, לא ממש הולך לי יש לי אינטרנט ADSL של בזק ויש לי 2 ניידים בבית שיתחברו לנטב וגם פלאפון אחד. אניישים תמונות אני חושב שפה מה שצריך לשנות וכו' מן הסתם גם לשים לרשת סיסמא שלא כל העיר תיגלוש לי על הנטב תגידו לי מה מו מי אם צריך עוד דברים:
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. לפני השאלה, אני רק אציין שיש לי ידע כללי במחשבים אבל הידע שלי ברשתות הוא דל מאוד. אני בטוח שזאת אפילו תיחשב שאלה "שטותית", אבל אני אשאל בכל זאת - כי מצב ה-Wifi בבית שלי הוא בכי רע. התשתית אצלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. מהירות גלישה 40Mb. נכון לעכשיו אני משתמש בראוטר+מודם שלהם: Private Box 2. בגב המכשיר יש חיבורי LAN שאני יכול לחבר אליהם מחשבים, אבל רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשם גם את ה-Google Wifi וכך לספק לו חיבור? זה יעבוד? אני רוצה מאוד לקנות ראוטר איכותי כי הראוטר הזה פשוט לא מספיק טוב... הוא נמצא בקומה למטה, ובקומה למעלה אין כמעט קליטה של Wifi. ה-Extender קצת מרחיב את הפריסה אבל החיבור אליו לא באמת איכותי. אין לי אפשרו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שמתי לב שאני משלם על אינטרנט הסכום הנכון אבל הצטרפו שירותים שאני לא מכיר כגון דואל ו הבטחת EMAIL שיוצא בסופו של דבר כפול עכשיו החייוב היה כך כמעט שנה (אני מסכים שהיה רשלנות שלי במקרה הנל) שמתי לב שבחיובים שלא היה לי את השירותים הללו הם למעשה הוסיפו אותם אבל זיכו אותי ... פתאום לא היה זיכוי והחשבון תפח לפי שתיים הם אמרו שהם מוכנים לפצות אולי על חודשיים כמובן שאני לא מסכים לזה בעליל ...נכון שהיה רשלנות משלי אבל זה לא תירוץ שהם יגנבו מכספי משהו מכיר את זה. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתחבר דרך כבל לרשת אינטרנט באוניברסיטה. כל דקה +- מתבסס חיבור ואז ישר מתנתק. וככה זה חוזר על עצמו עד שבסופו של דבר זה כן מתחבר לתקופה ממושכת (מרבע שעה עד כמה שעות אפילו), אבל זה מתנתק ושוב חצי שעה בערך עד שזה מצליח להתחבר שוב. יש לציין שאני לא היחיד שזה קורה לו. אני מכיר עוד 4 אנשים שזה קורה להם. הקטע שחשבתי שזה בעיה באוניברסיטה והתקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שהכל צריך להיות בסדר, בדקתי שהכבל בסדר ואפילו קבעו לי תאריך שיבוא אלי טכנאי להחליף/לבדוק את השקע בקיר. אבל אז התקנתי אובונטו! ושם אין שום בעיות.. החיבור מיידי ואין כלל ניתוקים. מה זה יכול להיות? לאיזה כיוון לפנות? הבעיה אצלהם או אצלי? (תזכרו שזה קורה לעוד אנשים לא רק לי ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי. לאחר שעקבתי אחר ההוראות בפרטי פרטים, החיבור אכן עבד. אבל מה? בבייתי ממוקם מחשב נוסף מבוסס חלונות (אני עובד על סלאק), שעד עכשיו ניזון משיתוף האינטרנט של המחשב הנוכחי ע"י כבל מוצלב וההגדרות הבאות: Gateway: 192.168.0.1 - למחשב החלונות הוקצה .0.2 הגדרות ה DNS הרגילות של הספק בו אני עובד, mask 255.255.255.0 אבל למרות שיש פינג בין השניים, השיתוף כבר לא עובד (באופן טבעי ובלתי מפתיע). אילו הגדרות אני צריך לשנות ולמה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-