עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם כרטיסי רשת חיצוניים/ניידים בסגנון של אלו שמתחברים ישירות ל-USB: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5582&filters[1523][]=1527 כמו אלו בלינק פה. יוכלו לשפר לי את טווח הקליטה בבית? אני לא זקוק למשהו מפלצתי, פשוט בוסט קטן של שיפור בקליטה כאשר הראוטר נמצא בערך 25-20 מטר מהסלון...בלי הפרעות משמעותיות... אשמח לשמוע את דעתכם ועל הדרך המלצה לכרטיס כזה (עדיפות לקומפקטי כמה שניתן) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני שמתי לב שאני משלם על אינטרנט הסכום הנכון אבל הצטרפו שירותים שאני לא מכיר כגון דואל ו הבטחת EMAIL שיוצא בסופו של דבר כפול עכשיו החייוב היה כך כמעט שנה (אני מסכים שהיה רשלנות שלי במקרה הנל) שמתי לב שבחיובים שלא היה לי את השירותים הללו הם למעשה הוסיפו אותם אבל זיכו אותי ... פתאום לא היה זיכוי והחשבון תפח לפי שתיים הם אמרו שהם מוכנים לפצות אולי על חודשיים כמובן שאני לא מסכים לזה בעליל ...נכון שהיה רשלנות משלי אבל זה לא תירוץ שהם יגנבו מכספי משהו מכיר את זה. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by אלונה,

שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. לא יודע ממתי זה אבל רק היום שמתי לב לזה http://mail.google.com/mail/help/about_whatsnew.html

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by kalda01,

האם ההוט-בוקס תואם סמארטבוקס של אורנג'? האם תומך ב2 קווי טלפון? (אחד פקס) האם הWIFI יציב ומאפשר חיבור נתב שני כREPEATER ? האם ההוטבוקס יתפקד טוב כנתב קווי כאשר מחובר אליו נתב אלחוטי חיצוני כנקודת גישה ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם, אתמול רכשתי את הנתב Edimax BR-6524n, בנוסף רכשתי גם כרטיס רשת אלחוטי של EW7728ILוEdimax התומך גם הוא בתקן n של לחיבור אלחוטי. ההגדרה והפעלה היו קלים ביותר ותוך כמה דקות כבר הכול עבד (יש לי מודם AZTECH והנתב משמש גם כחייגן). הבעיה היא שכשאר אני מקנפג את הנתב לעבוד במהירות n אז יש לי מלא ניתוקים (לא מהאינטרנט - החיבור הקווי אליו עובד יפה) בחיבור האלחוטי - כלומר הוא מצליח לגלוש לחצי דקה בערך ואז מתנתק. כאשר אני מוריד את המהירות של הנתב ל-G הוא עובד אחלה, כל גלישה מהירה והכל טוב, אבל אז אני לא מנצל את המהירות המקס' וחוזק השידור שבישבילו רכשתי את הנתב הזה. דיברתי עם התמיכה של EDIMAX בארץ והם אמרו לי לעשות עדכון קושחה, אז עדכנתי לגרסא 1.58 שיש באתר שלהם (משום מה בא…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS עם FIRMWARE של DD-WRT. יש לי 5 מחשבים בבית שמחוברים כולם אלחוטית לראטור. לראטור מחובר מודם והראטור משתמש חייגן. עכשיו, הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מחשבים אחרים ברשת. אני כן יכול לחפש לפי שם מחשב ואז לראות מדפסות, אבל כשאני עושה PING לאיזה מחשב לפי ה IP אני לא מקבל תשובה. אני רוצה להשתמש ב VNC אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב האתר מסיבה זו. מה הבעיה פה? אפשר לסגור. בעיה דפוקה עם הפיירוול.. כמו דפוק חשבתי שאם אני רק ניגש למחשבים ברשת הפנימית אני לא צריך לפתוח פורטים ומסתבר שכן.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Yama,

ברצוני לעזוב את הוט בה הייתה תמיכה ברשת אינטרנט על הקואקס שרץ בבית ע"י מתאמי moca, האם מתאמי ה- HPNA של יס מבצעים זאת? ברצוני להוסיף במס' נק' ראוטר שיוגדר כ- AP, האם יש נסיון מוכח לכך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by GunBlade,

שלום! יש לי ADSL בבית וגם רשת ביתית המורכבת משני מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא Windows 98 SE. אני מעוניין ששני המחשבים יפעלו על אותו הקו. ניסיתי להתקין את Internet Connection Sharing של Windows אבל למרות שיש קשר רשת פנימי בין שני המחשבים, המחשב המרוחק אינו "רואה" את האינטרנט. אין לי שום Firewall, אז אולי לא קינפגתי טוב את העניינים, למרות שה Wizard היה אמור כביכול לעשות את זה.. מישהו יכול לתת לי קווים כלליים להתקנה מהתחלה עד הסוף של ה Internet Connection Sharing של ADSL? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by zaroor,

יש 2 ראוטרים 3COM זהים אותו דגם 100-75 חברתי אותם אחד לשני בכבל ככה: האחד ראשי שמחובר למודם בקומה תחתונה והשני בקומה עליונה שישמש כמו סוויי'ץ ל 3 מחשבים . חיברתי בין שני הראוטרים עם כבל ישר כל אחד ל LAN מאחור, הראוטר התחתון משמש גם לעוד יציאת LAN וגם אלחוטי ,ההגדרות שקבעתי הם ככה: בתחתון הראשי מתחיל IP מ 192.168.1.2 עד >192.168.1.150 במקור הוא(192.168.1.254) וכל שאר ההגדרות רגילות ובעליון קבעתי כך: שיהיה IP סטטי ב LAN מעל הסוף חלוקה של הראוטר הראשי כלומר מעל 192.168.1.150 ואז את ה DHCP ביטלתי ואפשרות אלחוטית לא צריך כרגע , בינתיים מה שקורה זה עובד טוב יום יומיים ואז יש בעיות התחברות לאינרנט אבל לתוך הנתבים אין בעייה ,או שקורה משהו מוזר אחר שאם מישהו עובד עם המחשב במ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש 2 אתרים ל- 014 בשניהם עשיתי בדיקת מהירות http://2.i014.net/Check1.html באתר הזה מהירות 014 כפולה http://82.80.231.232/ באתר הנ"ל אמרו לי שהמהירות גבוהה כי הוא בודק בלי שרתים בדרך ? לא הבנתי , משהו יכול להסביר לי ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום חברים, במחשב הנייח (מחובר בכבל רשת) אני מקבל לאחרונה מהירות גלישה איטית מאוד, של 12 מגה (מתוך 40 שזו החבילה שלי הן בספק והן בתשתית). בנייד (אלחוטי), מהירות הגלישה עומדת על 25 מגה וכאשר אני מחבר את הכבל רשת של הנייח לנייד, המהירות גלישה עומדת על 40 מגה. כלומר, מפה ניתן להסיק שהמחשב הנייח שלי הוא הבעיה ולא הגלישה. דיברתי עם בזק וגם 012 (הראוטר של בזק מוגדר כמודם ומתחבר לנתב שיחות של 012, הנתב שיחות מתחבר למחשב), ואצלהם הכל בסדר - ולראיה העובדה שכאשר מתחברים ישירות לנייד - אני באמת מקבל את רוחב הפס שלי. מה יכול להיות הגורם במחשב הנייח שמאט לי כך את מהירות הגלישה? חייב לציין שלא התקנתי שום דבר רציני בימים האחרונים, ועד עכשיו הכל עבד פיקס. המון תודה על עזרתכם. אמיל

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף). ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי. מעדיף לחסוך אם ניתן. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, לאחרונה החלפתי את הנתב הותיק של בזק בנטגיר חדש מהקופסה - וברצוני להמשיך להשתמש בו בתור מגדיל טווח. דבר דומה עשיתי ב-Dir 615 העוד יותר ישן של בזק, פשוט החלפתי את ה-Firmware הבסיסי של בזק בממשק הרגיל של דילינק, מה שפתח לי את האפשרות ל-Client Mode שמשום מה יורד ממכלול האפשרויות ברגע שמאפסים את הראוטר. אני מנסה לעשות משהו דומה, אבל לפי הבנתי ה-2760U הוא מוצר המשווק אך ורק בארץ ולא מקבל שום תוכנה של אף ראוטר אחר, דומה ככל שיהיה. האם יש דרך לעשות את זה ללא צורך בהתקנת ממשק חדש? או שיש ממשק שהמכשיר שלי דווקא יקבל? בדקתי את אפשרויות הWireless Bridge אבל לא הצלחתי לעשות דבר ללא ביטול האבטחה בנטגיר החדש. למי יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. בעקבות הכתבה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/794/259.html הזאת,רציתי לדעת כמה דברים. א.האם הפרוקסי שהספקיות מציעות מספק אנונימיות כמו כל פרוקסי אחר ב.האם כדי להשתמש בפרוקסי בשביל משחקי רשת ג.האם פרוקסי הוא באמת כלי יעיל לאנונימיות? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by benor,

אני יודע שמת"ב קיבלה אישור. אבל מתי היא תתחיל כבר לשווק את האינטרנט שלה??? ועוד דבר יש לי ווינדוס XP לא מקורי הם יסכימו להתקין למרות זאת? ועוד דבר גם יש לי סורק ומדפסת שמחוברים ב USB אז בטח אני אצטרך לקנות hub!?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by zvikaavr,

שלום. אני עובד בבית עם ראוטר LevelOne - WBR3408 ואני לא מצליח להתחבר לאף שרת ב eMule. פתחתי את הפורטים הנחוצים לי 4662-TCP ו- 4672-UDP. כשאני מבצע בדיקה האתר מראה לי שהפורטים פתוחים ותקינים ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר לאף שרת. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. המהירות המקסימלית שהאזוראס מוריד לי היא 190 כמו שהיה לי מקדום באינטרנט 1.5 בדקתי.. והספק אכן מספק 2.5. ניראה לי שיש לי איזשהו תוכנות על המחשב או משו.. שמגבילים את המהירות.. ^^ מה אני אמור להבין מזה?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by garnett,

אני מקבל הודעת שגיאה HTTP 500 - Internal server error בכל פעם שאני מנסה להריץ קובץ PHP או ASP בlocalhost... מה אפשר לעשות?? בתודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום, רציתי לראות דעות של אנשים על כל מיני תוכנות להאצת אינטרנט, מנסיונם מה הכי טוב, מה באמת עובד וכו' תגובות... טוב לי יש אחת: אולי זו מקריות אבל כשהורדתי את התוכנה SpeedNet זה הוריד לי אותה על 47-48 אחרי שהתקנתי וסיימתי להאיץ זה הוריד לי את אותה תוכנה מואתו מקום אותו קובץ אותו שרת על 57-58 --עריכה-- אני מתכוון לטוויקים...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by approx,

מה יותר מהיר ? מה יותר טוב ? מה עדיף ? מה עושה פחות בעיות ? יש איזה שינוי משמעותי בין השתיים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Potter,

יש לי 2 מחשבים ששניהם מוחברים לנתב מסוג LINKSYS, WRT54G למחשב א יש כתובת IP : 192.168.1.100 למחשב ב יש כתובת : 192.168.1.101 והכתובתב של הראוטר היא 192.168.1.1 עד כאן הכל בסדר אני מחצליח לשתף קצבים בניהם והכל, ממחשב א אני יכול לגשת לקבצים ע"י 192.168.1.101\\ עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לגשת למחשב ב דרך הראוטר כלומר שאני אוכל לעשות 192.168.1.1\\ ולגשת לגבצים במחשב ב למשל, ניסיתי להגדיר PORT FORWARDING אבל זה לא עובד משום מה, אם מישהו יודע בדיוק איך עושים זאת אני אודה לו.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום אני צריך מודם-ראוטר, שכולל את הדברים הבאים: - מודם ADSL - Wi-Fi שיהיה טוב ואמין ויעבוד בלי בעיה ולא יעשה בעיות ב-Wi-Fi או דברים כאלה.. אני מתלבט בין Linksys ו-TPLink. מי מבין שני הבאים מומלץ יותר? Linksys WAG120N with ADSL Modem TP-Link TD-W8960 with ADSL Modem תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Rhinoc,

מישהו מכיר חנות עם מחירים טובים ? לפי החיפוש בגוגל כל אחד זורק מחיר שונה.. נועד להשחלה בבית על תשתית הטלפון , אני מניח שUTP יספיק

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.