עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש 2 אתרים ל- 014 בשניהם עשיתי בדיקת מהירות http://2.i014.net/Check1.html באתר הזה מהירות 014 כפולה http://82.80.231.232/ באתר הנ"ל אמרו לי שהמהירות גבוהה כי הוא בודק בלי שרתים בדרך ? לא הבנתי , משהו יכול להסביר לי ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Yama,

ברצוני לעזוב את הוט בה הייתה תמיכה ברשת אינטרנט על הקואקס שרץ בבית ע"י מתאמי moca, האם מתאמי ה- HPNA של יס מבצעים זאת? ברצוני להוסיף במס' נק' ראוטר שיוגדר כ- AP, האם יש נסיון מוכח לכך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by roey1,

שלום , יש ברשותי בית עם מספר מפלסים ועד היום עשיתי שרשור של AP באופן אלחוטי אבל המהירויות הם רעות ואי אפשר להמשיך לעבוד ככה.. בנוסף אין אפשרות של העברת חוטים כרגע. חשבתי לנסות מתאמי רשת על גבי החשמל כדוגמת המוצר הבא : TP-Link TL-PA4010 500Mbps אציין שאין אצלי בבית תלת פאזי. יש לי כמה שאלות : 1. האם יש למישהו ניסיון עם המוצר הספציפי הנ"ל או עם הטכנולוגיה בכללי ויכול לתת חוות דעת? 2. האם יש צורך בין כל 2 נק' קצה 2 מכשירים שונים? כלומר נגיד מהנקודה הראשית בה נמצא הראוטר אני רוצה להגיע ל-3 חדרים בבית האם ליד הראוטר צריך לשים 3 מתאמים כאלה או שאפשר להתקין אחד בלבד? 3. האם יש בעיה של סנכרון והתנגשות אם מתקינים יותר מזוג אחד כאלה באותו רשת חשמל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by EpoXi,

שלום. יש לי בבית תשתית של HOT, מודם של THOMSON וראוטר רגיל (לא אלחוטי) של EDIMAX. קיבלתי מודם-ראוטר של בזק (של ASUS) לתשתית ADSL. השאלה אם אפשר איך שהוא לקמבן בין כל המכשירים כדי שהראוטר שיקבלתי (שהוא אלחוטי) יעבוד ביחד איתם?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אהלן, לא מזמן עברתי לאינטרנט של אורנג' ולכן קניתי שני כרטיסי רשת לשני מחשבים שיש לי בבית כדי להתחבר, ונתקלתי בשתי בעיות: באחד בו יש XP הכל עבד בהתחלה והתקנתי לפי המדריך אבל אז נעלם לי לגמרי החיבור האלחוטי. המחשב פשוט לא קולט את הכרטיס משום מה למרות שהוא מחובר והוא כבר קלט אותו בהתחלה. איך אני אמור להוסיף את החיבור הזה כאופציית התחברות לאינטרנט? יש לי שם אופציית חיבור LAN קווי אבל אין WLAN ... במחשב השני יש לי מערכת SERVER 2008, והדיסק של ההתקנה בכלל לא תואם את מערכת ההפעלה, ולכן הורדתי דרייבר מהאתר של אדימקס וניסיתי להתקין את הדרייבר אך שוב, המחשב כלל לא נותן לי אופציה לחיבור אלחוטי באמצעות כרטיס רשת. איך אני יוצר את החיבור הזה במחשב השני? תודה וסליחה על החפירה, מקוו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

חבר שלי צריך אחת, יש את intel anypoint אבל אין לי מושג איפה יש את זה בארץ...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ORrrr,

שלום, רציתי לראות דעות של אנשים על כל מיני תוכנות להאצת אינטרנט, מנסיונם מה הכי טוב, מה באמת עובד וכו' תגובות... טוב לי יש אחת: אולי זו מקריות אבל כשהורדתי את התוכנה SpeedNet זה הוריד לי אותה על 47-48 אחרי שהתקנתי וסיימתי להאיץ זה הוריד לי את אותה תוכנה מואתו מקום אותו קובץ אותו שרת על 57-58 --עריכה-- אני מתכוון לטוויקים...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. לא יודע ממתי זה אבל רק היום שמתי לב לזה http://mail.google.com/mail/help/about_whatsnew.html

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by garnett,

אני מקבל הודעת שגיאה HTTP 500 - Internal server error בכל פעם שאני מנסה להריץ קובץ PHP או ASP בlocalhost... מה אפשר לעשות?? בתודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Dimazaur,

קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by approx,

מה יותר מהיר ? מה יותר טוב ? מה עדיף ? מה עושה פחות בעיות ? יש איזה שינוי משמעותי בין השתיים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP). בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית. כאמור, הבעיות מופיעות רק כש…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by 1m_b1,

שלום! זהו מחשב נייחWIN 7 בעברית 64 BIT ביטלתי את חומת האש של ווינדוס ויש לי NOD32 Smart Security 5 ונראה שהאופציה של קבוצה ביתית פועלת שם: הבעיה היא כזאת: יצרתי קבוצה ביתית במחשב הנייח שלי וקישרתי את כל שאר המחשבים (נייח ונייד) למחשב שלי רשום שהוא מצורף לקבוצה אבל כשאני נכנס לתקייה ולוחץ קבוצה ביתית זה מראה שכלום לא מחובר **ואצל המחשבים האחרים זה מזהה את הקבוצה ומראה את המחשבים המחוברים תמונה: כמו שציינתי המחשבים האחרים מחוברים ואפילו ברשת רואים שיש עוד 3 מחשבים. ועוד עזרה קטנה:המחשב הנייד שלי הפך להיות מעין התקן מדיה (שזה טוב) וכך אני יכול לראות סרטים מהנייד דרך הפלאפון שלי (GS3) דרך הנגן של הפלא', הוא מוצא את המחשב ב"התקנים קרובים". איך אני מפעיל את…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מישהו שם החליק על הראש בהוט, החברה החליטה בחוזה חדש (מנויים חדשים/מחדשים החל מ- 1.12.11) להגביל את נפח התעבורה ל- 50GB ושומרת לעצמה את הזכות להגביל את הלקוח בגלישה ו/או לחייבו בחריגת הנפח. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. בזק בנלאומי התחילה בחודשיים האחרונים לפגוע באימיול !תקראו ותצעקו שלום לכם אני יודע שחלקכם סובל מבעיות קשות בתקשורת אינטרנט עם אימיול דבר שידוע עם נטויזן ובזמן האחרון בזק בנלאומי היתחלה גם כן לפגוע בגולשים ע"י תיכנות ראוטרים וסווצים שיגלו גולשים שגוזלים פס אינטרנט יקר לשרתים בחו"ל והזרמת מידע דרך ראוטרים שמקצצים בקישורים של אימיול ..... באם אתם תבדקו כמה GB מקצה חברת בזק בנלאומי לשירותי אינטרנט לרוחב פס חו"ל לא כולל שיחות בין לאומיות ! תגלו בחשבון מתמטי פשוט שלא יתכן שכמה מאות אלפי מנויים מקבלים רוחב פס קטן . והיום בעידן האינטרנט המהיר שלכל אחד יש קו המצב נעשה קשה מאוד לעבוד עם אימיול שגוזל הרבה מאוד קישורים גם שתפתחו 10000 קישורים ב- XP לא שווה הדבר כלום ,באם בזק בנ…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by iakovl,

קניתי לפני חודש בערך את הWRT54GL V1.1 וישר התקנתי לו את קושחת tomato 1.27 מאחר וידעתי שהDD-WRT לא תומך בחייגן L2TP אחרי זמן מסויים הL2TP שיגע גם את העגבניה ובסוף אחרי שיחה קצרה עברתי לחיבור ללא חייגן עכשיו עלתה בי המחשבה, האם לשנות קושחה לDD-WRT שאמורה לעבוד עכשיו כשאין את נושא החייגן, או להישאר עם העגבניה, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, ברשותי שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד. כרגע כולם מחוברים לאינטרנט אלחוטי ע"י ראוטר שניקנה מבזק (סימנס), ומתאם אלחוטי בכל מחשב נייח. האם ניתן לעשות רשת של שיתוף קבצים בין המחשבים? בצורה אלחוטית כמובן. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Mamba-Gamba,

שלום, אני מעוניין לרכוש מאתר בחו"ל את הראוטר הזה ASUS RT-AC66U האם למישהו יש ניסיון עם הזמנה של ראוטרים ויכול להגיד אם שווה לקחת את הסיכון. הבנתי שרוב הסיכויים שמשרד התקשורת יעצור את זה אצלו. האם יהיה ניתן לשחרר במקרה כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by benor,

אני יודע שמת"ב קיבלה אישור. אבל מתי היא תתחיל כבר לשווק את האינטרנט שלה??? ועוד דבר יש לי ווינדוס XP לא מקורי הם יסכימו להתקין למרות זאת? ועוד דבר גם יש לי סורק ומדפסת שמחוברים ב USB אז בטח אני אצטרך לקנות hub!?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי לכם!! אני חדש פה... :) לפני כמה ימים עשיתי שיתוף אינטרנט עם פרוקסי של www.analogx.com ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים... הבעייה היחידה היא שבמחשב הכליינט (זה בלי המודם) אני לא מצליח להיתחבר לא למירק ולא לקאזה... ובמחשב הסרבר (זה עם המודם) אני מצליח ... מה אני יכול לעשות??? תעזרו לי בקשה... זה חשוב מאוד בשבילי... :(

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by אלונה,

שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אורנג' היא החברה הראשונה בישראל המציעה החל מהיום חבילות גלישה משולבות, המאפשרות לקבל במחיר אחד קבוע וידוע מראש, חיבור לאינטרנט הן בבית, הן דרך המחשב הנייד מחוץ לבית והן דרך הסלולרי. בשלב זה אורנג' מציע שתי חבילות. החבילה הראשונה עולה 129 שקל לחודש וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 5GB לחודש 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית לטלפון הנייד בנפח 500MB החבילה השניה עולה 159 שקל וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 20GB 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית 500MB לטלפון הנייד מבחינת החומרה, מוצעים 4 דגמים שונים של מודמים סלולריים בחיבור …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ORrrr,

לפני כמה ימים חזרתי בבוקר הביתה ולהפתעתי האינטרנט היה מנותק (המחשב היה דלוק בלילה וכך גם האינטרנט), למרות שהמחשב לא נכבה או עשה ריסטרט. ניסיתי להתחבר וקיבלתי error 734 התקשרתי לתמיכה של נטויז'ן ושם אמרו לי שאין אצלהם בעיות וזה כנראה בזק. התקשרתי לבזק ומהתמיכה נמסר שבאמת יש בעיה והיא אמרה לי לחכות שניה, וכשהיא חזרה היא אמרה עכשיו זה אמור להיות תקין. אז ניסיתי שוב(היא עדיין על הקו) ולא.. אותו דבר. גם לא 1@1 ולא שום דבר אחר בכלל אין נסיון התקשרות למרות שהאינדיקציה לתקשורת על הקו מראה שיש תקשורת. אז אמרתי לה לא, ואז היא בדקה שוב ואמרה שהיא חושבת שהמודם שלי משבש את ההגדרות שלהם ואני צריך להחליף מודם אז החלפתי מודם. אציין שהיה לי מודם PCI מקודם שקיבלתי מנטויז'ן, ועכשיו הלכתי לק…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Internal,

התשלום על קו קל היה אמור להתבטל ב 5 לאפריל האם זה כבר נכנס לתוקף?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אהלן הכותרת די מדברת בעד עצמה. יש לי בניין גדול שאני רוצה לרשת בחיבור אלחוטי איכותי. בסופו של דבר זה אומר לשים בכל קומה (מתוך ה-4) AP. העניין הוא שאני רוצה שכל AP יהיה עם אותו SSID ושכולם יתחברו בסופו של דבר לאותו שרת GATEWAY. הבנתי שאני צריך לבטל בכל ה-APים את ה-DHCP ואת ה-NAT (כי השרת שלי כרגע עושה את זה), לקבוע את אותו ה-SSID בכולם ולבחור בערוץ שידור שונה בכל -AP. העניין הוא שלא הבנתי איך אני מבצע את הקישוריות בין כל ה-APים לשרת GATEWAY. אציין שאחד ה-APים יוצב בקרבה פיזית לשרת. טרם בצעתי רכישה של הAPים. אם יש המלצות לחומרה אשמח לשמוע. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים