רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
התשתית של בזק בשבועיים האחרונים הפכה לתשתית הכי גרועה שחוויתי אי פעם. זה התחיל לפני שבועיים, הפינגים התחילו לעלות בצורה מטורפת בין הראוטר לספקית (בדקתי עם 4 ספקיות שונות ועם כמה רשתות אלחוטיות שיש פה באיזור, בכולם הפינגים זהים לספקיות [40-300 פינג]). אני התקשרתי לבזק פעמיים, בפעם הראשונה הם האשימו את הספקית לאחר שנתנו לי את השם משתמש עם ה@1 והפינגים היו בסדר והטכנאי פשוט זלזל בי ולא נתן לי אפילו זמן להגיד לו שהוא מפגר השיחה הסתיימה. לאחר מכן התקשרתי לטריפל סי והטכנאי ענה תוך כמה שניות והסביר לי שזה חייב ליהיות בזק אם זה בכל הספקיות תכלס הרגשתי רע ששיגעתי אותו כי הוא באמת צודק בתכלס אבל הטכנאי בבזק גרם לי לבילבול אגדי. התקשרתי עוד פעם לבזק, סוף סוף ענה לי נציג נורמלי שהסכי…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם זה בסדר? כי עדכנתי אותו מpro ל510 וקראתי באיזה מקום שגירסא 510 היא רק לרשתות כמו כן אני משתמש בuPnP במקום הpptpהאם זה בסדר? או שעשיתי טעות?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש פייר-וול חדש ה sygate firewall שלי ממש מאט את האינטרנט בטירוף אני מחפש פיירוול חדש אנא עזרו לי ובבקשה אמרו לי גם מהם היתרונות של הפיירוול שעליו אתם ממליצים תודה רבה רבה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX 6204Wg שהגיע עם אנטנה 3dbi שכרגע מכסה את כל החדרים שאני צריך, רק שבחדרים המרוחקים הקליטה גבולית מאוד, חשבתי שאולי מספיק להחליף את האנטנה ל-7dbi בשביל לייצב את האות בחדרים האלה. יש אנטנות ממותג מוכר שעולות 80 עד 120ש"ח (אדימקס\די-לינק\level one). ואנטנות סיניות חסרות מותג (בשלל צורות וצבעים) שמתחילות מ-2 דולר אבל בכל זאת מוצהרות על 7dbi. האנטנות האלה בכלל ישרתו את המטרה שלי? מה יהיה ההבדל בין האנטנות האלה בסופו של דבר? ובעניין הקרינה, לאנטנות ממותגות יש יתרון כלשהו או שאף אחד לא מתייחס לנושא? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, אני עם תשתית הוט 100 מגה כבר תקופה ארוכה ביחד עם בזק בינלאומי. לאחרונה היו תקלות בגלישה לחול ועברתי ל018 בתור ספק, מה שפתר באופן חלקי את התקלות. בכל מקרה נאמר לי ש018 משתמשים ב L2TP ולכן ההוט בוקס לא סוחב 100 מגה והמליצו לקנות ראוטר נפרד ולהפוך את ההוט בוקס למודם בלבד. לאחר בדיקה מצאתי את האתר הזה http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm שהמליץ על מספר ראוטרים, ביניהם גם http://ksp.co.il/?uin=13020 אך הוא מסומן באדום רגיל ולא באדום מודגש כפי שרושם בעל האתר. תהיתי אם יש אנשים בעלי נסיון איתו על L2TP ואם הוא יעבוד באמת קרוב ל 100 מגה או האם יש לכם המלצה אחרת לראוטר (עדיף באזור ה150 שקל, רק אם אין ברירה אז אפשר עד 250) [בנוסף אשמח להמלצות …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול אכלתי סרטים רעים עם האלקטל הזה. אז ככה... אינטרנט זהב כהרגלם, קרסו, אז היה לי משעמם והחלטתי שבא לי לעשות Set Defaults דרך ממשק ה Html ששולט על התוכנה הפנימית של המודם (אם לא פורמט... אז תעסוקה אחרת). ;D ובכן, כך עשיתי. "האם אתה בטוח"? OK... המודם קונפג להגדרות ברירת המחדל שמסתבר שהן פשוט... Nothing! למה הכוונה? אחרי אתחול המודם וסנכרונו מחדש עם הציוד במרכזת, כל ההגדרות נעלמו, אפס, כלום!!!... כל התפריטים של ה Routing, PhoneBook, PPTP על כל תוכנם, נמחקו! מן הסתם לא יכלתי לבצע סנכרון עם אינטרנט זהב מאז... המודם "שווק חיים". החלטתי להתקשר לחבר שלי על מנת שיקריא לי את ההגדרות ואזין אותן מחדש ידנית. אחרי 15 דקות שבהן נאלצתי לטמטם אותו, עדיין שום דבר לא עוזר... ה RE…
-
יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ? ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזהו המקום הנכון,מחפש מישהו שישלח לי הזמנה לTORRENT LEECH אם אפשר יש לי קצב הורדה+העלאה גבוהה ואני מחובר 24/7 אם מישהו יוכל לעזור לי בכך אודה לו מאוד. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, מקרה: יש ברשותי שני מחשבים, שרת ורכזת (switch). כאשר אני מחבר את המחשבים והשרת לרכזת אזי יש תקשורת רק בין המחשבים אף אחד לא מזהה את השרת והשרת לא מזהה אף אחד. לעומת זאת כאשר אני מחבר את השרת ישירות למחשב מסוים יש תקשורת אך אני לא מוצא את השרת ברשת. נתונים: מערכות הפעלה: - בשני המחשבים מותקן windows 7 - בשרת מותקן windows server 2008 R2 כתובות: - HOST A: 192.168.1.4 255.255.255.0 - HOST B: 192.168.1.5 255.255.255.0 - SERVER 192.168.1.3 255.255.255.0 דגם: - שני המחשבים Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60GHz -השרת IBM system x3550 m3 - כל החומרות תקינות - חומת אש כבויה בשני המחשבים וברשת. - הרשת הינה רשת פנימית, לא יוצאת לרשת האינטרנט.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מאריך את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית כך שתקלוט בכל הבית בצורה טובה? קראתי שניתן לחבר ראוטר אלחוטי נוסף ואני לא יודע איך.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יאללה כולם להוריד את התוכנה סבבה בחיבור ישיר תוכנה בת זונה מהירה הורדתי 3.96 ג'יגה בלילה אחד אני כל יום צריך לרוקן מקום מה 230 ג'יגה שלי...........................אז אתם קולטים את הקטע מציע למי שאוהב להוריד דברים מהאינטרנט אבל תיקראו קודם את המדריך כי אם לא קוראים אז הדברים יכולים להדפק קצת........!האתר...: sababadcpp.6x.to
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מבזק את המודם aztech 600E ויש לי חיבור 5 מגה. מאז שקיבלתי אותו ולמשל אני מוריד דרך uTorrent , יש לי כל הזמן נפילות מהירות (פתאום ההורדות צונחות ל 60 קיי ואז עולה בחזרה) כמובן דיברתי עם בזק\014...מהאתרי בדיקות שלהם זה יורד על המקסימום וזה לא קורה (לא ממש עוזר לי) מה יכולה להיות הבעיה? לא נגעתי בכלל בהגדרות שלו..(לא פורטים ולא בשאר ההגדרות) צריך לשנות משהו אולי? אשמח לעזרה, תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? חיברתי את הכבל לכרטיס רשת ומשם לאקס בוקס ואין לי מושג מה אלה, יש למישהו מדריך בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ובגלל שהיה מרחק בין הראוטר למחשב הוספתי מגבר וזה גם מה שעזר לי אבל לפני כמה ימים פירמטתי לWINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר שוב לרשת של המגבר אלה רק לראוטר עצמו והקליטה מאוד נמוכה.. אני ניסיתי גם להתקשר לתמיכה של האינטרנט אבל הם לא מוכנים לעזור לי כי הם עוד לא קיבלו הסמכה ממיקרוסופט בשביל זה.. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם יש לכם חיים תתרחקו מהמושב שלי, כבר התקשרתי 10 פעמים לבזק ו10 פעמים לערוצי זהב ולאף אחד אין תשתית פה, אני לא מבין את זה אני גר ממש ליד פתח תקווה. בבקשה תנו לי כמה דקות לקלל: %$&@%$##@$!@#!@%%$&&*&!#$!@#!@@!!!!!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, אחרי שינוי סיסמאת הWIFI בהוטבוקס לא ניתן להתחבר אליו, הפתרון היחיד שעוזר זה ביצוע ריסט לראוטר (בעזרת כפתור הריסט) ואז חזור חלילה מישהו מכיר את התקלה הזאת ופתרון עבורה? דבר אחרון שבא לי זה להתקשר לתמיכה של הוט
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאמר מאלף -- http://www.law.co.il/news/free-speech/2011/01/30/egypt-disconnects-internet-traffic/
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, התשתית שלי עד לפני שבוע הייתה סופר מעולה. 102\2 כל היום שליחת פינגים כל הלילה נגמרה עם 0 איבודי מידע! לפני כשבוע אני לא יודע מה נסגר התחלתי לקבל מלא איבודי מידע... גם שהתקשרתי לתמיכה אמרו לי שרואים שיש לי 60%! איבודי מידע... עכשיו זה לסירוגין יכול להיות 5 שעות הכל טוב ופתאום שעה התקפה של איבודי מידע משהו מטורף... שלחו לי טכנאי שללא ממש עשה משהו חוץ מלהחליף מפצל כלשהו שממש לא שינה כלום (אולי היטיב עוד יותר עם העוצמות שהיו מעולות בכל מקרה) עדיין יש לי עוצמות מצויינות אבל מאיפה נובע איבודי המידע? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ה DEFUALT GATEWAY מוגדר אצלי כ 10.0.0.128 ואני רוצה לשנות אותו ל 192.168.1.1 כמו שהיה לי פעם... איך עושים זאת ? יש לי מצלמת IP בבית שעובדת על 192.168.1.99 והיא אפשר לנתב אותו אחרת... בבקשה עזרה ! אני בעל IP קבועה מול הספק.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחבר בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב , על 2 המחשבים מותקן Windows xp. אני מעוניין להתקין Windows 7 על המחשב שאינו המחשב הראשי-המודם ישאר על המחשב עם הXP. לאחר שאתקין Windows 7 על המחשב המשני , לא תהיה בעיה עם שיתוף גלישה ושיתוף מדפסות עם המחשב של הXP? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר לתוכנת אימיול. יש לי שם שורה שבה אני צריך לרשום את ה server ip address. עכשיו הבנתי שזה האייפי של המחשב אבל הבעיה שלי היא שכשאני מחפש דרך אתרי מסויימים את האיפי שלי הם נותנים לי איי פי בסגנון 78.143.32.*** כשאני רושם cmd ip config אני מקבל כתובת של 10.0.0.*** השאלה היא לאיזה איי פי להתייחס ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת לגבי הראוטר הבא : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34013 רקע : אני לקוח של פרטנר סיבים, כרגע עם ראוטר technicolor שהם נותנים, שמחובר לסיב עם הממיר שלהם. מחפש להשתדרג לראוטר משלי, בעיקר לאור עבודה מוגברת מהבית. האם ארגיש שדרוג במעבר ל Archer AX10 ? האם כדאי לשקול דגם אחר (עד 800 ש״ח) ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-