רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עד היום התחברתי לאינטרנט דרך מודם ADSL ועכשיו התקינו אצלי נתב (Router) לשיתוף החיבור בין שניי מחשבים. הכל עובד כרגיל אבל אני מקבל באמיול LowID כל הזמן שזה משהו שכמעט ואף פעם לא היה לי. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כנראה הולך לרכוש מנטויזין את הרוטר של אדימקס BR6424N שלפי דברי הנציג יש הוא בתקן N ובעל 2 אנטנות עכשיו שאלתי היא מה עדיף לחבר את 2 המחשבים (ואולי 3) הנייחים ע''י אלחוטי או חוטי ??? מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד משני האפשרותיות?? כעניין הסירבול של חוטי לא נכנס לשכלול (הוא ברור ולא כל כך משפיע)
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאיזו מהירות אפשר להגיע בערך, בחיבור אלחוטי לראוטר TP-LINK WR1043ND עם כרטיס TP-LINK WN951N, נניח עם מרחק של 3-4 מטר וקיר אחד ביניהם? האם יש סיכוי להגיע ל-100 מגביט?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מבזק את המודם aztech 600E ויש לי חיבור 5 מגה. מאז שקיבלתי אותו ולמשל אני מוריד דרך uTorrent , יש לי כל הזמן נפילות מהירות (פתאום ההורדות צונחות ל 60 קיי ואז עולה בחזרה) כמובן דיברתי עם בזק\014...מהאתרי בדיקות שלהם זה יורד על המקסימום וזה לא קורה (לא ממש עוזר לי) מה יכולה להיות הבעיה? לא נגעתי בכלל בהגדרות שלו..(לא פורטים ולא בשאר ההגדרות) צריך לשנות משהו אולי? אשמח לעזרה, תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו בכותרת התקנתי על הלפטופ החדש WINDOWS 7, יצרתי שיתוף על תיקיות מסויימות ברשת הביתית אני מזהה את המחשב החדש וברגע שאני מנסה להתחבר לאחת מהתיקיות אני מקבל את חלון הסיסמה (תמונה למטה) מה עשיתי לא נכון או שלא עשיתי ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בה שני מחשבים עם כרטיסי רשת שונים מתחברים לראוטר 3Com 3CRWE554G72T המחובר למודם ECI של בזק ADSL. חיבור האינטרנט מתנתק לעתים. לא יודע אם האשם במודם או בראוטר. לאחר ניתוק אם אני נכנס לראוטר אני יכול לראות ב LOG שבוצע חיבור מחדש לאינטרנט PPPoE ואין כלום ב LOG לפני, מה שגורם לי לחשוב שזאת בעיה בראוטר. אני מפעיל eMule ברקע כמעט תמיד. יש לי את גרסת הראוטר האחרונה מ 15 לאוקטובר v2.01.10. 1. האם יש עוד מישהו עם אותו ראוטר שחווה בעיות כאלה ? 2. מה אתם מציעים לעשות ? 3. האם יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע כדי לעלות על מקור הבעיה ? :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחבר בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב , על 2 המחשבים מותקן Windows xp. אני מעוניין להתקין Windows 7 על המחשב שאינו המחשב הראשי-המודם ישאר על המחשב עם הXP. לאחר שאתקין Windows 7 על המחשב המשני , לא תהיה בעיה עם שיתוף גלישה ושיתוף מדפסות עם המחשב של הXP? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הראוטר מסוג Dlink dir-615 כל כמה שעות הראוטר פשוט משתבש כי פתאום אין אינטרנט, ואז אם אני מכבה ואחרי זה מדליק זה שוב פועל לכמה שעות. אם זה משנה אני ב100 מגה בהוט ו012 למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך אותו רגיל שיתחבר ל ראוטר בחיבור קווי עם כבל . מהדפסת לראוטר כבל רגיל כי אין לי בראוטר חיבור באמצעות כבל .
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, חוקר לאחרונה את כל נושא הClustering וNetwork Load Balancing. אני מעוניין לבנות מערך של כמה מחשבים שינוהלו ע"י מחשב אחד שמשתמש בכוח העיבוד של השאר ע"ב תשתית LAN. הבנתי שcluster אמיתי מיועד רק לתוכנות שנכתבו במיוחד לסוג עיבוד כזה (MPI). לכן רוב התוכנות יעבדו רק על מחשב אחד בכל פעם והעומס לא יתחלק. השאלה היא, האם אני יכול לבנות Load Balancer שבאמצעות מחשב Master יחלק לכל מחשב Slave תוכנה אחרת להריץ בשביל לחלק עומסים? בסוף, הכוונה היא שהכל יוצג על מערכת הפעלה אחת כאילו זה מחשב אחד. אם לא, איך כן אפשר להקים מערך כזה לשימוש ביתי? אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעסק מס' מחשבים מחוברים דרך מרכזיה HUB 3com ומקבלים תקשורת אינטרנט מראוטר ADSL של סיסקו 800 מגובים בפיירוול חומרה של צ'ק פויינט. בכל אחד מהמחשבים יש מס' כונני רשת וכולם עובדים win2000 pro לאחר מס' דקות של חוסר שימוש בכוננים הם מקבלים בכל אחד מהמחשבים איקסים אדומים כאילו הם מנותקים ובאמת כאשר אני מנסה לשלוח קבצים הוא נותן הודעת שגיאה כאילו הכוננים לא מחוברים. לחיצת דאבל קליק על כונן עם איקס אדום הופך אןתו מיידית לכונן רגיל ללא שום בעיות החלפתי מרכזייה ולא עזר. למישהו עוד רעיונות? אגב, שמתי לב שגם הפיירוול וגם המרכזיות מגיעים לחום גבוה (לא רתיחה אבל חם מאוד) אולי זה משפיע? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בראוטר באפשרות אבטחה מתקדמת את האפשרויות הבאות: Enable ICMP-FLOOD Attack Filtering ICMP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable UDP-FLOOD Filtering UDP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable TCP-SYN-FLOOD Attack Filtering TCP-SYN-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Ignore Ping Packet From WAN Port Forbid Ping Packet From LAN Port מה אומרים הפיצ'רים האלה והאם כדי להפעיל וכמה פקטות לקנפג ? כמו כן האם כדי להפעיל UPNP ? האם זה בטוח ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבסיס מסויים בצבא , ואני אחראי על הרשת בבסיס הקמתי שרת ודרכו אני משדר רדיו. הכל עובד ואין לי בעיה אך הבעיה היא שיש מגבלה של 41 איש, לומרות שבהגדרות של הרדיו אין שום הגבלה ובמאפיינים קבעתי שלא תיהיה הגבלה מה יכולה להיות הבעיה? מה אוכל לעשות כדי שכולם יוכלו להתחבר? יש בבסיס מעל ל400+- תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לראוטר חדש. אין לי בעיה של מרחקים, אני רק צריך שתהיה לי אפשרות ששני מחשבים יקבלו ממנו אינטרנט במהירות מלאה של 100MB. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני מנסה כבר זמן מה לבצע WOL למחשב שלי בבית לא דרך הרשת הביתית (זה עובד יופי) אלא מרחוק דרך האינטרנט . הקמתי חיבור VPN למחשב בבית אבל החיבור לא עובד במקרה שהמחשב במצב שינה אז ניכנסתי פה ללופ מעצבן שאני רוצה להעיר את המחשב וזה נעשה דרך VPN אבל VPN לא מתחבר למחשב במצב שינה . מקווה שהסברתי נכון, אם יש למישהו רעיון או פתרון לאיך להעיר את המחשב מרחוק ???
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הראוטר "BR6204WG" על האריזה שלו כתוב שהוא של Dynamode אבל על הראוטר עצמו השם לא מופיע,קיצר עוד אחד מהתואמים\חיקויים של EDIMAX.... אני מעוניין להגדיר אותו לשיתוף אינטרנט ל 2 מחשבים ברשת חוטית, בשניהם מותקן Windows XP. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר שאני אוכל לגלוש באינטרנט...זה לא גולש משום מחשב. יש לי אינטרנט של 013 ברק. אני פשוט לא מבין מה בדיוק צריך כדי שזה יעבוד... אשמח לעזרה, פבל.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת? עריכת המודר (nice-1): כל כך קשה? :
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם רכשתי מחשב חדש לפני כחודש, והתקנתי בו מערכת הפעלה מסוג Windows 10 Home יש לי בבית ספק ותשתית אינטרנט של 30MB קניתי בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, PCI-E מדגם TP-Link TL-WN881ND nMax N PCI Express 300Mbps לא ברור לי למה, אבל מהירות האינטרנט נמוכה להחריד, כמה נמוכה? ביחס לLG3 שלי, שגם הוא מחובר לאותה רשת אלחוטית. תמונות מצורפות אפשר לראות שמשום מה מהירות הגלישה היא כפי 2 מאשר במחשב הנייח, ולפעמים זה אף יותר מכך! רק בשביל להגיד את המובן מאליו, בעת ביצוע הבדיקה, לא פעלה ברקע תוכנת הורדות, וכן שני המכשירים היו באותו החדר. ניסיתי כמובן לעדכן דרייבר לWindows 10, גם של Atheros, וזה שיפר מעט את המהירות, לא יו…
-
שלום חברים! אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת RIS כלומר שרת שאליו אני יכול לחבר מחשבים ולבצע דרכו התקנה של windows (לא מחייב חיבור לאינטרנט פעיל עבור זה) אני צריך את זה בעיקר להתקנת מחשבים חדשים. כלומר אני מגדיר במחשבים החדשים שהBOOT אצלהם יתחיל מהרשת כאשר הם מחוברים אל המחשב הזה וזה למעשה הרשת. תודה חברים וחג שמח!!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, אחרי שינוי סיסמאת הWIFI בהוטבוקס לא ניתן להתחבר אליו, הפתרון היחיד שעוזר זה ביצוע ריסט לראוטר (בעזרת כפתור הריסט) ואז חזור חלילה מישהו מכיר את התקלה הזאת ופתרון עבורה? דבר אחרון שבא לי זה להתקשר לתמיכה של הוט
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר משרדי, כרגע קיים ראוטר של בזק אך לדעתי הוא לא עומד בעומס כיוון וישנם ניתוקים לעיתים קרובות. מדובר במשרד עם 6 עמדות מחשב + חיבורים אלחוטיים למיניהם (מכשירים סלולרים, לפטופים וכו'). התקציב הוא באזור ה-1000 שקלים, רצוי כבר יגיע עם תקן AC ו-DUAL BAND. אציין שהתשתית היא בזק והספק בזק בינלאומי. תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מאריך את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית כך שתקלוט בכל הבית בצורה טובה? קראתי שניתן לחבר ראוטר אלחוטי נוסף ואני לא יודע איך.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם (אחד ב-USB ואחד עם כבל רשת). לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים (אל תשאלו אותי איך... אבל זה זיהה את הרשת והעברתי את הקבצים) בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-