רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
עם הנתב הישן שלי netgear 614 יכלתי לקלוט אפילו מחוץ לבית עם הנתב הזה אין קליטה כלל מחוץ לבית ולא שיניתי מיקום כלל. לשכנה שלי יש נתב dlink 2670 פשוט ויש קליטה על אף שהוא נמצא רחוק יותר מהראוטר שלי. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי לגוגל כרום את התוספת Proxy Switchy! ולא השתמשתי בה בסופו של דבר משום שלא ממש הבנתי אותה, אז פשוט הסרתי אותה מהתוספות ועכשיו כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com אני רואה שכתוב Proxy: Suspected Network Sharing Device מישהו יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל? זאת רק דוגמא ממה שמופיע אצלי כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com ,רק שאצלי בConnection כתוב Broadband תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר כמה ימים יש לי מלא ניתוקים בגלישה עם שגיאה של DNS LOOKUP ERROR. אני עם תשתית ADSL ברוחב 5MB ועם הנתב של אורנג'. (סמארטבוקס) אורנג' עשו לי היום איפוס הגדרות בנתב ללא הועיל. האם הבעייה יכולה להיות קשורה לניתוקים רגעיים בADSL עצמו ? בזק שידרגו פה לפני שבועיים את התשתית לNGN. האם זה יכול להשפיע ? מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המהירות המקסימלית שהאזוראס מוריד לי היא 190 כמו שהיה לי מקדום באינטרנט 1.5 בדקתי.. והספק אכן מספק 2.5. ניראה לי שיש לי איזשהו תוכנות על המחשב או משו.. שמגבילים את המהירות.. ^^ מה אני אמור להבין מזה?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשת קצת בפורום אבל לא ממש מצאתי ראוטר מומלץ. אני מחפש ראוטר דואל בנד עם תמיכה בAC שנותן טווח יחסית גדול ויציבות. החיבור של הראוטר יהיה לHOTBOX של הוט (חוטית) שמשמש כרגע גם כראוטר ומודם אבל אהפוך אותו למודם לאחר הקנייה. החבילה שלי בהוט היא של 100 מגה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי שני נתבים: SIEMENS SL2 -141 - הנתב מחובר לקו הטלפון ומשמש גם כמודם, מחובר ישירות למחשב בכבל רשת. EDIMAX BR6114WG - הנתב מחובר ישירות בכבל רשת למחשב נוסף. איזה הגדרות אני צריך להגדיר בכל נתב על מנת ליצור תקשורת ביניהם?? בעבר הייתה תקשורת וניתן היה לגלוש באינטרנט במחשב המקובר לEDIMAX. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר ראוטר חדש לעסק קטן ורציתי לדעת קצת יותר מה המשמעות של WPS. בעקרון הראוטר מפעיל שתי רשתות אחת ב 5GHZ והשניה ב 2.4GHZ. הגדרות ברירת המחדל הן שה WPS פועל ולרשתות אין שום SECURITY. האם זה סביר? האם צריך להגדיר PASSPHRASE לכל אחת מהרשתות יש אפשרות כזאת. אם אני מגדיר PASSPHRASE ניסיתי כבר שני מחשבים והם לא מתחברים עם ה WPS אלא דורשים את הPASSPHRASE ואז זה די מייתר לי את כל העסק. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר את הרשתות כך שיהיו גם נוחות לשימוש וגם מאובטחות. אני אשמח להשתמש ב WPS נראה לי חביב למשרד שבו מתחברים כל מיני אנשים והם משתמשים מאוד בסיסיים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני מנסה כבר זמן מה לבצע WOL למחשב שלי בבית לא דרך הרשת הביתית (זה עובד יופי) אלא מרחוק דרך האינטרנט . הקמתי חיבור VPN למחשב בבית אבל החיבור לא עובד במקרה שהמחשב במצב שינה אז ניכנסתי פה ללופ מעצבן שאני רוצה להעיר את המחשב וזה נעשה דרך VPN אבל VPN לא מתחבר למחשב במצב שינה . מקווה שהסברתי נכון, אם יש למישהו רעיון או פתרון לאיך להעיר את המחשב מרחוק ???
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן הייתי לקוח של בזק והצלחתי לראות את המצלמה דרך פורט 80 כיום אני מחובר להוט ולא מצליח לחבר את ההוטבוקס למצלמה. שרותי התמיכה ניתנים ע"י..... אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים בבית. . mi box לא מזהה את הראוטר של tp-link אלא רק את הראוטר שסלקום נתנו לי. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לא יודע ממתי זה אבל רק היום שמתי לב לזה http://mail.google.com/mail/help/about_whatsnew.html
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי על השיטות איך לכוון את שידור הראוטר בכדי לשפר טווח קליטה. שאלתי היא: אם אני מחבר חוט ארוך לאנטנה האם בכך אני מגביר את הטווח? לי יש ראוטר במרתף שכולו בטון ואין לי קליטה כבר בקומת כניסה יש לי אפשרות לחבר חוט לאנטנה, החוט הזה יגיע עד קומת כניסה כ - 3 מטר האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שמתי לב שאני משלם על אינטרנט הסכום הנכון אבל הצטרפו שירותים שאני לא מכיר כגון דואל ו הבטחת EMAIL שיוצא בסופו של דבר כפול עכשיו החייוב היה כך כמעט שנה (אני מסכים שהיה רשלנות שלי במקרה הנל) שמתי לב שבחיובים שלא היה לי את השירותים הללו הם למעשה הוסיפו אותם אבל זיכו אותי ... פתאום לא היה זיכוי והחשבון תפח לפי שתיים הם אמרו שהם מוכנים לפצות אולי על חודשיים כמובן שאני לא מסכים לזה בעליל ...נכון שהיה רשלנות משלי אבל זה לא תירוץ שהם יגנבו מכספי משהו מכיר את זה. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה מראש על העונים והעזרה. אז ככה יש לי לאפטופ של HP dv6000 ווינדוס וויסטה עד לפני כמה ימים הכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט ל מסנגר זה נכנס וזהו לא לשום אתר שהרצתי פינגים לאתרים זה מחזיר לי פינג והכל טוב ויפה חשדתי שאולי זה בעיה באקספלורר אבל הורדתי גם פיירפוקס ועדיין לא עובד בנוסף בדקתי בכמה רשתות גם רשת אלחוטית וגם רשת רגילה לא עובד אני חושד שזה בעיה בקבצים של ווינדוס אבל אין לי מושג אילו ואיך לפתור את זה מאוד אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באחד ממבחני ההכנה ל-CCNA, שלצערי אין לי את התשובות אליו, ראיתי את השאלה הזאת: ניסיתי לחפש את המושגים בויקפדיה, אבל הם מובילים אחד לשני וגם בגוגל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר בבקשה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שמת"ב קיבלה אישור. אבל מתי היא תתחיל כבר לשווק את האינטרנט שלה??? ועוד דבר יש לי ווינדוס XP לא מקורי הם יסכימו להתקין למרות זאת? ועוד דבר גם יש לי סורק ומדפסת שמחוברים ב USB אז בטח אני אצטרך לקנות hub!?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקשרתי עכשיו לבזק בינלאומי (עד שמצאתי את המספר ל התמיכה) וחיכיתי על הקו כי הייתי בטוח שהם חוסמים את רפיד שייר האם יכול להיות שהאתר חוסם את בזק בינלאומי? הנציגה הזאת שלהם לא ענתה לי על השאלה מי אמר לה שלא חוסמים אצלם אתרים. בכל אופן אני כבר חצי שנה לא יכול להיכנס לרפידשייר משום מחשב עם בזק בינלאומי. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מתאם בתקן B או G יצליח להתחבר לרשת שמוצפנת תקן N בסוג הצפנה: WPA2-PSK? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העדכון החדש לדפדפן הפופולרי מתיימר לספק שיפורים גדולים ליעילותו לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-מבטיחה-כרום-יפסיק-לזלול-את-זכרון-ה/
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל בבית וקניתי עכשיו מחשב נייד עם WIFI אין לי WIFI במחשב הרגיל להפיץ את האינטרנט שלי ב BROADCAST בשביל הנייד, ובגלל זה קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB 802.11G אני רוצה להפיץ את האינרנט שלי ברחבי הבית אבל זה לא עובד לי, זה כאילו שאני יכול רק לקלוט אינטרנט ולא להפיץ אותו. האם זה אפשרי? ואיך אני מקים רשת בבית בעזרתו? הכרטיס מותקן כמו שצריך אבל אין לי רשת אלחוטית בבית. תודה לעזורים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-