רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ספק-בזק בינלאומי תשתית-HOT חיבור ללא חייגן כרגע אני עומד על 100 מגה ו2 מגה מקסימום העלאה רציתי לדעת אם אני מתקשר להוט אני יכול לבקש יותר קצב העלאה?או שזה עדיין בלתי אפשרי?כי שמעתי אצל בזק יש כבר 4 מגה העלאה תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
היי. היום מישהו שאני מכיר, אמר לי בסקייפ שהוא "יכול להפיל לאנשים את האינטרנט". בהתחלה חשבתי שזה סתם script kiddie ששולח לי פינגים. מסתבר שזה אכן כך, אבל הוא לגמרי הצליח. הוא גילה את כתובת ה IP שלי דרך הסקייפ (גם תוכנה שאפשר בקלות למצוא באינטרנט), הפעיל את התוכנה שלו, והאינטרנט שלי אכן הפסיק לעבוד לגמרי, עד לרמה שקיבלתי timeout בפינגים לגוגל. אפילו כשהוא הפסיק את פעילות התוכנה, הראוטר שלי לא התאושש, והייתי צריך להפעיל אותו מחדש. הציוד שאני משתמש בו : מודם d-link 2760u עם ראוטר Linksys WRT54GL, שמריץ DD-WRT. לפי מה שידוע לי, ב DD-WRT אמורה להיות הגנה נגד DDoS. אם אכן קיימת הגנה כזו, האם היא כזו חלשה שלא מסוגלת להתמודד עם מתקפה ממחשב אחד? או שיכול להיות שמה שהפסיק לעבוד זה …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן! הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף את הראוטר הישן שלי (Edimax BR6204Wg). יש לי חיבור במהירות 12 מגה, בית לא גדול (3 חדרים, בערך 60 מ"ר) ובלי יותר מדי מכשירים - מחשב שמחובר לראוטר פיזית, מחשב אלחוטי, וטלפונים סלולריים. הבעיה העיקרית עם הראוטר הנוכחי היא שבחדר השינה לא קולטים אותו טוב, וכמובן שהוא לא תומך תקן N. ראיתי כל מיני המלצות על ראוטרים של tplink, וראיתי שיש ראוטרים החלק מ-80 ש"ח ועד 260 ש"ח, והשאלה היא האם יש הבדל מהותי בין הראוטרים השונים? סה"כ אני לא משתמש בראוטר מעבר לגלישה באינטרנט, כלומר אני לא צריך יכולות קונפיגורציה מיוחדות או משהו כזה...
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תשתית-HOT ספק-בזק בינלאומי חיבור עם חייגן L2TP עברתי היום לבזק בינלאומי ועשיתי 100 מגה כולל גיימר כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל בקושי 52 מגה למרות שעשיתי 100 מגה איך זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבולבלת האם לבחור בתשתית בזק 15 מגה או הוט 100 מגה?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אם אני מתקינה רשת של הוט האם כדאי לקחת את ההוטבוקס ולחבר אליו שלושה נייחים ולשים מגביר טווח לכל הניידים השונים על מנת לקלוט בקומה שניה? פליז תעזרו לי אני מבולבלת
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קשה לי להבין אותם - הרי הם התבססו על מהירות ההעלאה הגבוהה בארץ - וכבר 4 חודשים בזק בפער מולם..
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אז ככה, כבר המון זמן שמגיעה לי רשת אלחוטית במסגרת מבצע הטריפל, אבל עד היום לא היה לי ראוטר, כלומר היא לא הייתה רלוונטית בפועל. היום התקשרתי אליהם על מנת לברר לגבי הראוטר. בשירות לקוחות אמרו שהם יכולים להזמין לי טכנאי שיבוא להתקין לי את הראוטר וזה עולה תשלום חד פעמי של 130 ש"ח. לאחר מכן ביקשתי שיעבירו אותי למדור טכני כדי שיאמרו לי באיזה דגם של ראוטר מדובר. שם הבחורה הציגה לי כל מני דגמים של חברת TP-LINK והמליצה לקחת את ההוטבוקס שמשמש גם כראוטר וגם כמודם. אז כעת רציתי לשאול אתכם מה עדיף, להזמין מהם את הראוטר שלהם עם טכנאי שיגדיר לי הכל, או לקנות ראוטר עצמאית ולהתקין בעצמי? זה מסובך? מה עליי לעשות על מנת להתחבר לראוטר עצמאית? (להתקשר לספק, פעולות טכניות וכו'). דבר שני, במידה…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני גר בבית דו קומתי ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בכל הבית. שמתי ראוטר בקומה התחתונה אבל הקומה העליונה לא קולטת. חשבתי על הפיתרון הבא. לרכוש 2 מתאמי רשת לחשמל - האחד יתחבר לראוטר שבקומה התחתונה והשני יהיה בחדר בקומה העליונה שאליו יחובר נתב. בקומה התחתונה אקלוט מהראוטר ומהקומה העליונה אקלוט מהנתב (אני משתמש במתאמי רשת לחשמל כי הנתב שלמעלה לא קולט מהראוטר). מה דעתכם? יש לכם פתרונות אחרים? איזה נתב מומלץ ומה העלויות לכך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זכור לי שפעם נאמר פה כי מהירות ההורדה תלויה במהירות הורדה, אני על 100/1.5 ולא מקבל גם קרוב ל100, מסתכרן על 86, בפועל זה 60+, אני לא ממש מוצע מידע או מושג של העניין, אבל מה תמליצו לנסות? לשדרג ל 100/3? או לרדת ל50/3? תודה
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן אני נמצא כרגע בתשתית של HOT וספק HOTnet חיבור אוטומטית ללא חייגן אני מעוניין להחליף את איפי של בגלל שחסמו אותי באיזה משחק רשת עכשיו קראתי קצת בגוגל על בקשת הרענון דרך התשתית התקשרתי לתשתית הוט בקשתי מהם רענון ועדיין האיפי שלי לא השתנה משהו יכול להמליץ לי מה אפשר לעשות בשביל לשנות איפי? תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, עברתי השבוע לאינטרנט המחובר בראוטר. עד היום היה לי חיבור ADSL קווי. המחשב מחובר אליו בכבל רשת. כמו כן קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB TP LINK. אני מעוניינת שהראוטר יהיה בחדר אחר, הוא נמצא כעת בחדר השינה. איך אני מחברת את האינטרנט לכרטיס הרשת האלחוטי? בתודה מראש, גלי
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם מישהו כאן התנסה בטלפון הקווי של בזק בינלאומי? 1. האם עובד תקין ללא ניתוקים? 2. האם מורגשת השפעה של הטלפון על האינטרנט מבחינת מהירות או פינגים? אם כן, אז עד כמה? תודה מראש לכל מי שיוכל לענות...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון ב10MB. יש ברשותי נתב tp-link 1043nd. לנתב מחובר מחשב המריץ UNRAID בגרסתה האחרונה ועליה רץ קליינט transmission. לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר, האינטרנט זוחל! לוקח המון זמן לאתרים לעלות, בבדיקות מהירות אני מקבל פינגים ארוכים ומהירות שהיא עשירית ממה שאני אמור לקבל. עכשיו עשיתי השהייה לכל ההורדות בשרת והפלא ופלא האינטרנט חזר לתפקד כרגיל. אתרים מגיבים מהר והפינגים נמוכים. מה שמוזר בזה היא העובדה שהקבצים בשרת יורדים במהירות ממש נמוכה ככה שלא נראה כאילו הם "אוכלים" את כל רוחב הפס. יכול להיות מצב שהנתב קורס מהעומס שאני מפעיל עליו? או שבכלל הבעיה היא בספק אקספון? הם אמרו שיש להם בעיות לאחרונה.. אשמח לשמוע רעיונות... תודה ושובע טוב! שמעון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני בניינים שאני צריך לחבר אותם לרשת אחת, החוט היחיד שיש לי בין שני הבניינים זה חוט אודיו 2 גידים (יש סיכוך על שניהם) באורך של בערך 300 מטר. איך אני יכול להעביר רשת על שני הגידים האלה? חשבתי על מתאמי HPNA, האם הם יעבדו על חוטים כאלה ובמרחק כזה? מה תהיה המהירות? איזה מתאמים מומלצים? HOME PLUG אפשרי? אשמח לתשובות
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, יש לי תקלה מוזרה שכשאני מוריד קבצים גדולים הם תמיד יוצאים פגומים. כשאני מוריד קבצים של מגה פחות או יותר הקובץ הוא בסדר. אם אני מוריד למשל סרט הוא מראה קובץ מלא, אבל בצפייה של הסרט הוא פשוט נחתך באמצע (אם אני מריץ קצת אז זה ממשיך לנגן). בפתיחה של קבצי RAR שהורדתי אני תמיד מקבל שגיאה שהקובץ פגום. יש לי נטגיר שמוגדר כמודם ונתב טיפילינק 1043. התקלה היא במחשב בחיבור אלחוטי. במחשב בחיבור קווי ההורדות תקינות. הורדה ישירה. בהעברת קובץ בתוך הרשת למחשב האלחטי הקובץ תקין. ניסיתי מנהל הורדות והורדה מהדפדפן. ניסיתי להוריד בחיבור דרך הנטגיר כשהוא מוגדר כנתב אך אותה התוצאה. החלפתי מתאם אלחטי. שמרתי לכונן קשיח אחר במחשב. ניסיתי להוריד כשכל פעם מחובר כרטיס זיכרון אחד ועם כולם הקבצים …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ההוטבוקס כבר בערך שנה. מייד כשהותקן ביקשתי להפוך אותו למודם בלבד כי קראתי את הביקורות השליליות עליו ולא רציתי להישאר עם ראוטר גרוע. האם לאחר תקופה יחסית ארוכה ומספר עדכוני FIRMWARE שהוט שחררו אפשר לומר שההוטבוקס השתפר וכבר אפשר להשתמש בו כנתב (אם לא מצפים כמובן לתכונות מיוחדות). ? האם הוא כבר מאפשר חלוקת כתובות IP ברשת הבייתית לפי MAC ADDRESS ? תודה על ההתייחסות
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יצרנית השבבים Marvell מכריזה על על תחילת השיווק של רכיב ה-802.11ac שלה המכונה Marvell Avastar 88W8864. באמצעותו היא שוברת את הבלעדיות של Broadcom ומגבירה את התחרות בתחום זה. למה זה חשוב ומה המשמעות לגבי ישראל? הכל בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=2759
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, בשבוע-שבועיים האחרונים התחילה תופעה מוזרה עם הראוטר האלחוטי שלי, Edimax BR-6504n. הוא מחובר למחשב הראשי בחיבור חוטי והכל בסדר, והקישוריות WiFi שלו פתוחה ופעילה - אבל לא ניתן להתחבר אליה. מה שקורה זה שכל המכשירים שניסיתי (טלפון, טלפון נוסף, לפטופ) כולם מזהים את הרשת, ובעוצמה מלאה. כשאני מנסה להתחבר אליה הם מגיעים לשלב שהם מבקשים סיסמה, אבל אח"כ פשוט לא מתחברים. הלפטופ עם Win7 מחזיר הודעה של "enable to connect" או משהו בסגנון, הטלפונים פשוט לא מתחברים. ניסיתי להחליף ערוצים, ניסיתי להגדיר אותו כ-B+G בלי תקן N סתם כדי לנסות, ניסיתי אפילו להחליף ESSID .... כמובן שביצוע reset זה משהו שניסיתי עשרות פעמים. כלום לא עזר. בדקתי אם יש עדכון firmware, וראיתי שאני כבר משתמש …
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מכיוון שזה רק ארה"ב, אני מחפש דרך בכל זאת לעקוף את זה ולצפות בסטרימינג שלהם. השאלה איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-