עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by clown,

התחדשתי בלפטופ עם כרטיס רשת 4965AGN ואני צריך ראוטר. יש טעם להשקיע בראוטר שכזה? שמתי לב שהם יקרים. תודה.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  2. שלום, אני לקוח netvision כבר יותר מ-9 שנים על גבי קוי בזק בעל חבילת 1.5mbps. קווי הטלפון מהמרכזייה המקומית עד לבית הינם חדשים (הוחלפו לפני כחצי שנה) ומרכזיית בזק בשכונה גם היא חדשה (הותקנה לפני שנתיים). יש לי router modem של edimax דגם AR-7024-A. זה זמן רב (חודש-חודשיים) אני חווה בעיות מתמשכות ומוזרות מאוד של תגובה איטית או חוסר תגובה (response) בגלישה באתרים. הדבר מתבטא בכך שלוקח זמן רב מאוד לדפדפן (ff/ie) ליצור קשר עם אתר מסויים, ולפעמים טעינת הדף מבוצעת באופן חלקי. ישנם אפילו דוגמאות ספציפיות ומוזרות כמו טעינה מהירה של הדף הראשי ב-ynet, אך זה לא מצליח לפתוח אף לא אחת מהכתבות. כאשר אני מוריד קבצים בקישור מהיר מספיק המהירות היא תמיד המקסימום של החבילה 200-220kpbs (גם כאש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by freee,

שלום, לאחרונה קניתי מחברה 1000 אימיילים ועכשיו אני רוצה לפרסם את החברה שלי איך אני יכול לשלוח את מה שאני רוצה במכה? כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר? תודה על העזרה. נ.ב: מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו ולא תמחקו תודה.

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by aloneg,

אני מעוניין לדעת איך הנתב האלחוטי מדגם: NetGear WGR614 והאם יעבוד לי גם עם בזק וגם עם הכבלים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם... יש לי מודם hotbox חבילה טריפל הוט 30 מגה. המודם נמצא אצלי בחדר ומחובר דרך כבל רשת, עובד מצויין, אבל רק אני נהנה ממנו... יש לנו מחשב נייד וסלולרים שלא מקבלים קליטה בסלון (שנמצא צמוד לדלת שלי) ובשאר הבית. האינטרנט עובד להם, אבל ממש לאט ורואים גם שאין הרבה קליטה. היה לי ראוטר של בזק שעשה את אותה בעיה... אני מחפש ראוטר שייפתור את בעיית הקליטה. יש מלצה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by BlueZone,

היי אני רוצה להתחבר ל-ADSL 256K, אני גרה ביבנה. מי הם הספקים המהירים ביותר? (אינטרנט זהב, נטוויז'ן, ברק 013 וכו') תודה.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  7. אנשים תראו....אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להקים רשת ואני מחפש מדריך מתאים, אבל מרוב מדריכים ושכל אחד רושם משהו אחר השתגעתי . רשמתי פה את מה שהבנתי מרוב המדריכים, ס'תומרת שזה מה שאני צריך לעשות ( תתקנו אותי עם אני טועה )... אגב המחשב המארח - XP, המחשב הלקוח - 2000. הרשת בנויה על 2 כרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב ( בשיטת ICS ). אז ככה... אז מה שאני צריך לעשות זה ..... : במחשב הראשי ( בעל ווינדוס XP ) ללכת ל - Start->AllPrograms->Accesories->Communication->Network connections אני נכנס למאפינים של החייגן / ההתקשרות לאינטרנט ושם בתווית ADVANCED תחת כותרת Internet Connection Sharing מסמנים ב - V כל אפשרות קיימת ( מלבד ה - FireWall של ווינדוס ) . אני לוחץ על OK וח…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by XLEE,

חחחח כמה תקלות בחברה "בעקבות פיגעי מזג האויר יתכנו שיבושים...." חחחח מי ישמע יחשוב שיש לנו חורף קשה איזה חברה של ליצנים מתי יהיה סוף כבר????!!! בעקבות שיבושים בתזרים המזומנים שלי אני לא יוכל לשלם לכם החודש איתכם הסליחה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום. יש לי את הנתב הנ"ל שיש לו 3 כניסות USB חיברתי בשלושתם נגן MP3 ודיסק און קי ואני לא יודע איפה אני רואה אותם ואם הם בכלל מזוהים. בקיצור האם אני יכול שהם יהיו מחוברים לשם ואני יראה אותם במחשב הנייד ואוכל לעבוד איתו באופן אלחוטי ולהוריד לשם תכנים {יש לי גם כונן חיצוני של טרה שהוא העיקר שעליו אני מכוון - לא ניסיתי לחבר אותו כיוון שהוא לא אצלי עדין - אני צריך לקחת אותו מחבר} ניסיתי לשחק עם הגדרות ומה שאפשר ללא הועיל. - שאני נכנס להגדרות הנתב הם כן מופיעים - במחשב לא. את הגדרות השיתוף במחשב משום מה אני לא יכול להפעיל זה לא נותן לי כמו עוד אופציות שונות כמו הווינדוס דינפדר ועוד כמה דברים שאין לי מושג מדוע אין לי אפשרות להפעיל אותם. {אולי משום שפעם עשיתי את זה דרך תוכנות כמו…

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by mrsph666,

Hello, First of all, I'd like to apologize: This PC hasn't got Hebrew configured, so I'll have to post my question in English. What do you think are the differencies between internet connection quality in Israel compared to (other) developed countries in Europe and North America, other than, of course, response time (ping/latency) and offered down/uploading rates? Does a customer abroad have to pay both the ISP and the physical infrastructure company in order to receive the service? Do companies there limit customers' downloading capacity as well? Do they block certain ports, mostly used by file-sharing software? I might have forgotten, or do not know of, several addition…

11. שלום כולם , פירמטתי היום את המחשב והתקנתי את הדרייברים מהאתר של הלוח אם , הכל עובד טוב חוץ מזה שהחיבור רשת כותב שהכבל לא מחובר לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה , מה יכולה להיות הבעיה ? (וינדוס XP PRO ENG) תודה, דור

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  12. יש לי נתב של tp link דגם wr740n lite וכשאני מחבר אליו את המודם מהירות הגלישה בשני המחשבים יורדת אל מתחת ל 3 מגה (שזה בעצם 350kbs בפועל) ופחות. נ.ב אחד המחשבים מחובר ע"י חוט והשני באלחוטי. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אני מקבל 12 מגה (1.4 מגה בפועל). ישנן הגדרות כלשהן שעליי לעשות על מנת לקבל את המירות הנ"ל גם ע"י הנתב. אני מצפה לפחות שאם מחשב אחד יהיה כבוי, אז המחשב השני יקבל את כל רוחב הפס ולא שליש ממנו, נראה כי הנתב גוזל את רוב רוחב פ הגלישה...מה עושים? תודה רבה לעונים בברכה, issac

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Cheif,

הנה לכם תמונת מסך של שתי פקודות TRACERT לאתר של אוניברסיטת תל-אביב. פקודת ה-TRACERT הראשונה בוצעה מבזק-בין-לאומי והשניה מ-הוטנט. בשתי התוצאות ה-TRACERT עובר דרך ה-IIX, אבל יש הבדל משמעותי בינהן. מי יהיה הראשון שיסביר את ההבדל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gil_T,

שלום לכולם עקבתי אחרי המדריך הנהדר של צ'יף http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה המבוקשת. הראוטרים שאני משתמש בהם: Edimax 6204Wg הראוטר שאני רוצה להפוך לAP Edimax 6428nS הראוטר הרגיל תחילה רשמתי את הMAC של ה6428, את ערוץ השידור ואת הSSID שלו והעתקתי אותם. לאחר מכן חיברתי את הAP לעתיד ועשיתי את הפעולות הבאות: - שיניתי את הIP שלו כדי שלא יהיה חופף לראוטר הראשון, שיניתי מ192.168.2.1 אל הכתובת 192.168.2.2 - ביטלתי את האפשרות של DHCP - שיניתי את המצב של הראוטר מAP לAP BRIDGE-WDS. לא הייתי אפשרות REPEATER או משהו בסגנון אז נראה לי שזאת האפשרות הנכונה. - שיניתי את הSSID שלו לשם שונה מהשם הקודם ובד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לחבר שלי 2 מחשבים שמחוברים ל רואטר הזה.. DI640 עכשיו המחשב השני משתמש רק ב אינטרנט icq וכו' ובמחשב שהוא משתמש בוא הוא משחק "משחקי רשת" עכשיו במישהו גולש במחשב השני זה עושה לו ping גבוה.. עכשיו הוא רוצה להגביל את המחשב השני ... איך הוא עושה את זה? צריך תוכנה? צריך להגדיר משהו ב רואטר? משהו במחשב? תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 23:44:06 מה אף אחד לא יודע אם אפשר לעשות דבר כזה או איך עושים את זה?[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:13:34ראיתי את זה ב מידע שימושי/קישורים חשובים/מדריכים עודכן 16.04.06 זוהי תוכנה להגבלת מהירות המידע שעובר בכרטיס הרשת שלכם. אם אתם רוצים להגביל את כמות המידע הנכנס/היוצא ברשת שלכם, התוכנה הזאת עושה את העבודה באופן קל מ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איזה ספק מומלץ לתשתית של 100 מ"ב של בזק?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר של אדימקס והבעיה היא שאין גישה בין שני המחשבים. במחשב אחד יש ווינדוס XP ובשני 98. אני רואה שהרשת עובדת ע"י זה שאני שולח קבצים בין שני המחשבים במהירות של 1800KB/S. נגיד אני במחשב של הXP נכנס ל-My network places ואז לקבוצת עבודה שאצלי היא מוגדרת כ MSHOME אני רואה שם את שני המחשבים ואז שאני מנסה ללחוץ על המחשב השני הוא לא נותן לי. קראתי פה בכמה מדריכים קודם אבל לא הצלחתי לסדר את זה מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  18. http://www.optimasys.co.il/I_Prod.asp?idpr=2289 ואם לא, איזה נתב חוטי אחר מומלץ למשתמש ב-L2TP? תודה.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  19. אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית. האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט? ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב. תקציב עד 300 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, בכדי לשדרג את מהירות הרשת שלי מ g ל N קניתי: ראוטר: TP-Link TL-WR1043ND Mimo nMax 300Mbps וכ.רשת: TP-Link TL-WN821N nMax USB 300Mbps חיברתי לראוטר כונן קשיח חיצוני 2USB , wd my cloud 3tb ומחשב נייד (בכבל רשת), המחשב הנייח שלי נמצא כארבע מטר מהראוטר, באותו החדר, אין קירות ביניהם ובמאפיינים של כ.הרשת המחשב מראה שהחיבור הוא Mbps 270-300 . כאשר כל התוכנות סגורות ואין שום דבר שמשתמש ברשת, אני מנסה להעביר קובץ גדול בתוך הרשת האלחוטית ואני מקבל לרוב MBps 2-3 ומקסימום 5MBps !!! באיזו מהירות צריכה להתבצע העברת קבצים ברשת...? מה עלי לעשות? תודה, גיא

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי ראוטר Edimax 6524n כמספר שנים. לאחרונה הוא עושה דיי הרבה בעיות - גלישה מאוד איטית, צריך לנתק אותו מהחשמל באופן קבוע כל כמה ימים כדי שיחזור לעצמו לפני יומיים המצב התדרדר עוד יותר, כרגע הגלישה (אם בכלל היא קיימת) איטית להחריד (נבדק משני מחשבים שונים) וכל מה שניסיתי לא עזר עד כה....ריסט, החזרה להגדות מפעל, ניתוק מהחשמל חשוב לציין שהחיבור נבדק ללא הראוטר ועובד תקין האם הגיע זמנו או שיש עוד תקווה ?!?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, יש לי אפשרות לקבל בחינם ראוטר אלחוטי מבזק ואני לא יודע איזה לבחור? לא הצלחתי לתפוס את החנות של בזקסוטר באזור המגורים שלי כך שאני לא יודע מה האפשרויות אז אם יש מישהו שכן ידוע מה האפשרויות אז אני אשמח להמלצה... ועוד שאלה... כרגע שני המחשבים שלי מחוברים ברשת קווית האם אני יוכל להמשיך לחבר אותם ככה למרות שהרואטר אלחוטי?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  23. בתקופה האחרונה אני חווה לפעמים ניתוקים באינטרנט אצלי בבית או שהגלישה קצת איטית.. זה התחיל פתאום, בדרכ תמיד עבד כמו שצריך. יש לנו תשתית וספקית של הוט, ראוטר של TPLINK שעליו מותקן OWRT הגרסה האחרונה, שמחובר אליו מודם. מה אפשרי לבדוק? ביצעתי ריסטרט לראוטר. זה התחיל לעשות ניתוקים והסתדר לכמה ימים ועכשיו שוב מתנתק מדי פעם...

24. שלום אחרי שחרשתי את הפורום( ) הבנתי - שמחברים את המודם לנתב והוא מתחבר לכל המחשבים. יש לי מודםALE 130 (בחיבור USB) והמקור מתח שלו זה ה-USB כמובן , איך אני יחבר לו מקור חשמל או שהוא מקבל אותו מהרשת הטלפונית? ועוד דבר שחשבתי עליו שאפשר להחלף את המודם למודם רשת של ECI שניתן להפוך אותו לנתב ולחבר אותו לשאר המחשבים עם HUB/Switch ולחסוך את עלות הנתב , האם זה כדאי?? לגבי חלקים - האם כ.רשת שעולה 30 ש"ח שווה קניה ?? ואיזה נתב מומלץ ?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by matan_18,

שלום לכם. קיבלתי טלפון משמח מבזק שאני יכול להחליף את מודם שלי לנתב הזה. כי יש לי כבר שנה חבילה של 2.5 מגה הלכתי לבזק סטור וזה מה שהם נותנים. עכשיו השאלה אם שווה לקחת?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.