רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אפשרות לקבל בחינם ראוטר אלחוטי מבזק ואני לא יודע איזה לבחור? לא הצלחתי לתפוס את החנות של בזקסוטר באזור המגורים שלי כך שאני לא יודע מה האפשרויות אז אם יש מישהו שכן ידוע מה האפשרויות אז אני אשמח להמלצה... ועוד שאלה... כרגע שני המחשבים שלי מחוברים ברשת קווית האם אני יוכל להמשיך לחבר אותם ככה למרות שהרואטר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים באותו החדר. במחשב הראשי היה לי כרטיס רשת מובנה של הלוח אם + כרטיס רשת ובמחשב המשנה היה רק כרטיס רשת. רציתי לעשות רשת בין שניהם ואז בגלל שבמחשב הראשי היו 2 כרטיסים היתה התנגשות או משהו כזה אז הוצאתי את הכרטיס רשת ונשארתי רק עם המובנה. חיברתי אם שני המחשבים עם כבל רשת מוצלב והכל טוב.. היה לי אז מודם USB ככה שיכולתי לעשות שיתוף אינטרנט אבל המודם התקלקל והחליפו לי אותו למודם שמתחבר לכרטיס רשת. אז החזרתי למחשב הראשי את הכרטיס רשת שאז הוצאתי ולכרטיס המובנה חיברתי את המודם. הבעיה היא שהוא כל הזמן אומר לי שהכבל רשת מנותק והוא לא! חיברתי את הכבל רשת לכרטיס המובנה והוא אמר לי שהוא מחובר, החזרתי לכרטיס השני והוא אומר לי "מנותק". גם לא דולקות שם הנורות כשאני מ…
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אילו פתרונות חומרה/תוכנה יש להעברת פקסים למחשב או למייל? אני יודע שיש שרות כזה של בזק אבל הוא מחייב אותי להסתמך עליהם ולשלם עבור כל פקס. האם יש פתרון חומרתי/תוכנתי אחר שיאפשר לי לבצע את זה? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אז ככה יש לי תשתית וספק בזק במהירות 1.5M (לא מהיר אבל זה מה יש). יש לי ראוטר DLINK DIR 300 ונתב מעפן של בזק. בקיצור אני מנסה להוריד דברים ויש לי גם IDM וזה מוריד לי על מהירויות מגוחכות למשל 5 KB ומהירויות כאלה... מה אני עושה לא נכון? לא הגדרתי נכון את הרשת...מה הבעיה? אני רק מציין שהמחשב הוא שלוחני ומחובר חוטי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהוא מכיר את הראוטר הזה ? הפכתי כל פינה בה ולא מצאתי שום דבר שקשור לפתיחת פורטים . מישהוא הצליח\יודע לפתוח איתו פורטים ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זה טיפה ארוך, אשמח מאוד לקבל עזרה. בזמן האחרון הרגשתי איטיות כבדה בגלישה באינטרנט, במקום לגלוש על 1.5 (בערך 189KB), גלשתי על 20-50KB במקרה הטוב. הזמנתי טכנאי של בזק, הוא התחבר עם המחשב הנייד שלו בעזרת כבל רשת לנתב וגלש על מהירות מקסימלית. הוא אמר שהבעיה היא במחשב שלי ולא משהו אצלם. הבנתי שאם כך, המחשב השני שלי שמחובר ברשת אמור לגלוש טוב, בדקתי מהירות גלישה ובאמת הוא גם מוריד על המקסימום. אחרי שהטכנאי הלך, חזרתי למחשב שלי שמחובר בכבל רשת, בדקתי ספיי, וירוסים, תהליכים מוזרים שרצים ולא נמצא משהו שונה. עלה לי רעיון לבודד את הבעיה ולקחת את המתאם האלחוטי של בזק (שנמצא במחשב השני שלי) ולחבר אותו ל USB ולגלוש במחשב הבעייתי בעזרת המתאם ולא הנתב. ניתקתי את הכבל רשת של הנ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם ההצפנה ששמתי היא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3 הנתב הינו SIMENS SL2 141 לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי) ושני לפטופים אלחוטי הבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטית כשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESS בסוף או שמצליח להתחבר או שלא וגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED בד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היום דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני - ויסטה אולט' מחשב CLIENT ברשת הביתית - xp pro sp3 אני מחפייש איזו תוכנה שבעזרת אני יוכל לשלוט במחשב השני (לא remote desktop, למרות שגם זו אופציה נחמדה) אלא מבחינת קבצים, להריץ CMD, תיעוד של פתיחת תוכנות רישום סטט' תעבורת רשת והתקנה/מחיקת תוכנות "מאחורי הקלעים".. יש חיה כזו? :-X
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בעוד כחודש עובר דירה, ואני חושב על להקים רשת אלחוטית בקוטג' של 2 קומות.. האינטרנט צריך להיות נגיש במהירות גבוהה ובאיכות גבוהה, מן הסתם, גם בחצר, גם בקומה למעלה וגם בקומה למטה... הייתי מעוני לשמוע על פתרונות אפשריים והצעות.. תודה רבה לעוזרים ולמתעניינים.
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
רק חשוב שיתמוך בVISTA ובכבלים. חשבתי לקת את ה3CRWER100-75 של 3com ב214 שזה אחלה מחיר יש המלצות אחרות?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן סגרתי עיסקה עם יס, לפני יס הייתי בטריפל של הוט (טלויזיה, אינטרנט, וטלפון) כאשר באו הטכנאים של יס להתקין את החיבורים והממירים הם אמרו לי שלא ניתן להעביר תכבל של יס דרך הצינור בחוץ שיכנס לתוך הבית מכיוון שבצינור ישנו הכבל של הוט, והוא ניסה להכניס בנוסף את הכבל של יס אך הכבל נתקע באמצע...אחרי כמה נסיונות התשובה שלו הייתה שלא מה שניתן לעשות זה לבטל את הטלפון והאינטרנט של הוט כך שהכבל של יס יעבור בצינור לבד בלי בעיה, השאלה שלי היא האם זה נכון, כי זה לא נשמע הגיוני שאי אפשר להתחבר ליס וגם להיות בטלפון והאינטרנט של הוט זה הזוי...או שהטכנולוגיה של החברות בארץ הוא נחות בצורה מדהימה או שהוא סתם אמר ויש דרך להעביר את שני הכבלים בדרך זאת או אחרת.... אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן. גם אני תקוע עם 012 לאגים, 5 מגה על 4 מחשבים (ובדר"כ רק שלי ושל אח שלי הגדול פועלים). *תשתית של הוט כשרק הצטרפנו, היינו על 2.5 מגה, הכל עבד אחלה, שיחקתי: archlord online, hero online, knight online, mu online, counter strike, warrock, אפילו שרדתי את הלאגים העצומים של silkroad online. ועוד מלא... עם הזמן הלאגים התחזקו והתחזקו. אט אט פחתה כמות המשחקים שיכולתי לשחק בהם, ולבסוף- נשאר לי רק guild wars. לאחר שיכנועים של אמא שלי שידרגנו ל5 מגה. השינוי במהירות הגלישה באתרים הישראלים היה נחמד, אך באתרים מחול לא, והפינג במשחקי רשת לא זז אפילו בקצת. זה לא וירוס (כי פרמטתי את המחשב) זה לא הראוטר (כי קנינו חדש) זה לא המודם (גם חדש) זה לא משהו במחשב (כי זה בכל המחשבים בבית) זה לא ת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון היו לי מלא לאגים במשחק רשת מסוים. פניתי אל החברה שלו לקבלת עזרה. הם עשו לי מלא בדיקות על המחשב וביקשו ממני להעביר להם נתונים. עשינו מלא פעולות כדי להפסיק את הלאגים ובסוף, ששום דבר לא עזר הם שלחו לי את ההודעה הבאה: " From the test results it shows that your 2nd hop now is intermittently not responding at all. The best bet now is to contact your ISP and let them know there is a problem on their router: 93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ). " אני מבין שהם רוצים שאני יתקשר לספקית שלי וידווח להם על בעיה אצלהם אבל אין לי מוסג מה להגיד... כאילו אני יתקשר ושיענה נציג מה אני אמור להגיד לו? איך אני אמור להסביר לו את מה שהם אמרו לי בעברית? תו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם בכלל.... ואיך אני יכול לנעול את הראוטר עם קוד? כרגע הורדתי לו את האנטנה כדי שלא יקלטו.... מה עושים? איך נועלים אותו ?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הכרטיס רשת הוא של 3COM דגם : 3C905-TX. במידה ולא קיים מה עושים? רק לקנות כרטיס רשת חדש? תודה שבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי את התוכנה של TeamViewer , קלה לשימוש, הבעיה היא שקצב הרענון נמוך (תצוגה איטית) השליטה היא דרך האנטרנט . אני מחפש חלופות, מה שחשוב שהתצוגה תהיה כמה שיותר מהירה.
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מודמים. אחד רגיל של הספקית, ואחד שלשבאמצעותו אמא שלי מתחברת למחשב בעבודה. במחשב שלי יש רק חיבור אחד ככה שכל הזמן צריך לנתק ולחבר את הכבל. יש כרטיס רשת קווי, עם 2 חיבורי אטרנט, ככה ששני הכבלים יהיו מחוברים כל הזמן ואז צטרך רק לבחור את הרשת במחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המשרד שבו אני עובד מקבל את חיבור האינטרנט מהבניין בו אנו שוכנים (מקבל מה"פארק"). הם טוענים שהם נותנים לנו קו של X מגה סימטרי. הבוס שלי ביקש שאבדוק את נכונות הדבר, כי הוא בעיקר חושש שאנחנו משלמים להם יותר מדי בשביל שירות לא משהו. השאלה שלי היא כיצד אני יכול לבדוק את מצב החיבור (שליחה+קבלה) במהלך יום עבודה? אני מכיר אתרי בדיקת מהירות (testmy.net שבו אני משתמש בבית לעיתים) אך אני מרגיש שזו לא הבדיקה שאני צריך לעשות. ואולי כן? יש למישהו רעיון? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מודם סלולרי (של סלקום או אורנג') משדר בנפחים גדולים יותר ולמרחק גדול יותר ולכן עוצמת השיגור שלו חזקה יותר מאשר אינטרנט אלחוטי. האם סכנת הקרינה ממודם סלולרי כזה מסוכנת ? מיקום המודם הסלולרי במרחק של 3-4 מטר מאדם מספיק ? האם יש מידע כלשהו על עוצמות הקרינה וסכנותיה ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז הרעיון הוא כזה, יש לי כאן לאפטופ עם גישה לאינטרנט (אני בחו"ל) ובבית יש לי מחשב שאני יכול לעשות לו remote desktop, אני יודע שאפשר להעביר קול דרך RDP, עכשו השאלה היחידה היא אם זה אפשרי להתקשר באמצעות המודם של המחשב שנמצא בבית שמחובר לקו הטלפון לטלפונים בישראל, ודבר איתם כאן? בעצם ליצור מעין VOIP משלי. אפשרי הדבר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בסופ"ש האחרון עברתי דירה והשארתי את המודם שלי להורי. המודם שהיה לי היה: aztec 600e המודם שיש לי כרגע הוא ה: ECI 270PR, משודרג לגרסה האחרונה מהאתר של בזק - במצב BRIDGE. המודם מחובר דרך נתב LINKSYS wrt54g. הכל עובד מצויין, המהירות טיפה נמוכה ממה שציפיתי במעבר ל-4מגה, אבל ניחא. הבעיה התחילה שרציתי להוריד סרטון מ-GAMETRAILERS, מי שמכיר ומי שלא, זה סרטון של משחקי מחשב\קונסולה וכו'. אני מוריד את הסרטונים בעזרת FLASHGET, תוכנה שבטח הרבה מכירים, וכמובן שאני נותן להם להוריד עם 5 THREADS בשביל שיתפוס את כל רוחב הפס. אבבבבלללללל, מאז המודם החדש, אני תמיד מקבל תשובה שהאתרים לא תומכים ב-206 ( PARTIAL CONTENT ) וגם לא ב-RESUME. הבעיה אינה באתר, וגם כנראה לא ב-ROUTER ( כי הוא פשוט …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לעדכן את הפירמימוויר של הנתב? הוא לא עודכן שנתיים בערך או אולי יותר? עכשיו הכל עובד מצויין האם זה ישפר משהו? האם אחרי העדכון אני יצטרך להגדיר אותו מחדש? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-