עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב, אני מחובר דרך ADSL בזק+בזב"ל בחבילה של 1.5 מגה. אני מתכנן שדרוג של הרשת במהירות + פריסה אלחוטית בבית. השאלה היא האם שווה לקחת מודם-ראוטר מבזק (בהנחה שמשלמים 10 ש"ח כל חודש) או לחלופין לרכוש מודם-ראוטר מתאים מחנות (ואם כן - המלצות)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  2. אהלן, קיבלתי משקפי vr ובשביל לשחק אלחוטי אני צריך מודם תומך 5ghz או wifi 6. כרגע יש לי hotbox 2, תשתית הוט ספק בזק בינלאומי. שיחקתי בהגדרות wifi יש לי שם 802.11 b/g/n או 802.11 b/g only או 802.11 n only בכל המצבים אני מקבל רק 2.4ghz וזה לא מספיק. יש איזה דרך להגדיר את זה או לבקש מהוט מודם אחר? (אני איתם רק באינטרנט). או שיש אפשרות לקנות מודם פרטי במקום שלהם? תודה לעוזרים

3. Started by kentaro,

שלום לכולם,אין צורך להכביר במילים,אני מעוניין לעבור ספקית אינטרנט ואני כרגע עם התשתית של HOT תודה וערב טוב.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by hensh9,

ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים שנפח את נשמתו. אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 20-12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי לא כל נתב N שקיים בשוק יוכל להעביר מהירות גבוהה עם חייגן לכבלים אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים (L2TP) זכור לי שבזמנו המלצתם על TP-Link 1043 ועל D-Link DIR 655. האם יש כיום נתב מומלץ יותר מהם או שהם עדיין המומלצים שלכם? תודה מראש *עריכה* לאחר כתיבת ההודעה הראשונית-פניתי לחברת "בנדא"(ייבואנית ונותנת השירות של נתבי TP-LINK) כדי לוודא מתן תמיכה לחיבור ראשוני ע"י איש טכני מטעמם. בשיחה עם טכנאי-הוא הזהיר אותי מראש לא לרכוש(!) נתב של…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, היה לי חיבור עם חייגן כבלים וקיבלתי רק חצי מההעלאה בעת שימוש בWRT54GL קושחה רגילה ו TOMATO . ניסיתי ללא חייגן אותו דבר. חיברתי SWITCH רגיל פשוט וקיבלתי את הכל. למישהו יש מושג למה? עכשיו אם אני מעוניין לעבור לחיבור עם חייגן למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  7. היי , רציתי לעשות את החבילת גיימרים דרך ברק+הוט. הם אמרו לי שחבילת גיימרים = upload גבוה, וזהו. שום דבר מעבר. ואז הם אמרו שחבילת גיימרים , שזה בעצם 1.5 הורדה על 0.5 שליחה עולה 149 שקל. ודרך הוט זה עוד 149 שקל. אז זאת האפשרות היחידה? "חבילת גיימרים" ב 300 שקל? הם לא אמרו שום דבר על שרתים מהירים יותר , או על תיעדוף פינגים.... יש למישהו מושג? מישהו עשה את זה? כמה עלה? איזה מהירות? כמה פינג? תודה..

• 87 תגובות
    • 23.7k צפיות
  8. קבלתי מהוט את המודם האחרון שלהם שנקרא הוטבוקס 5. לצערי הרב , מה שנראה לי ממש טיפשי, למודם רק שתי יציאות של כבל רשת. אני צריך להעביר ל 3 צרכנים. אני חייב משהו שנקרא סוויץ'? והאם כל הסוויצ'ים באים עם חיבור לחשמל? מניח שעדיף לי אחד שתומך עד 1000 מגבייט שניה. לא מכיר מותגים. מישהו מוכן להמליץ?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by RGod,

שלום חברה : התקנתי את חומת האש של ZONEALARM ,איך ניתן לפתוח דרכה פורטים לתוכנות מסויימות ידנית ?איפה יש את האפשרות הזאת ?

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  10. אז בגלל שה-EDIMAX BR-6114WG שלי כבר גוסס, החלטתי לקנות נתב חדש, בתקן N. התקציב שלי הוא כ-300 ש"ח. (אפשר חריגה של כ-50 ש"ח). אני חייב לציין שממש לא הייתי מרוצה מה-EDIMAX - הממשק מסורבל ואיטי (מאוד!), הראוטר נתקע מדי פעם, הקליטה גרועה לגמרי. הנתבים שאני מתלבט ביניהם הם: D-Link DIR-615 Level One WBR-6001 Edimax BR-6424N Edimax BR-6524N את ה-Edimaxים אני מעדיף פחות בגלל הנסיון הקודם שהיה לי איתם, אבל אם הם באמת טובים מהאחרים (והממשק שופר) אז אין לי בעיה. ל-Level One יש יתרון של מחיר (כ-200-250 ש"ח) לעומת האחרים (כ-300 ש"ח). מה דעתכם? אולי עדיף נתב אחר בכלל? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אחרי חיפוש נוקב בפורום שבהם חיפשתי פתרונות, ניסיתי, ושום דבר לא עזר פתחתי את הפורטים של הTCP והUDP הן בפיירוול והן בראוטר (הדגם מופיע בנושא) עדיין האימיול מופיע לי כLOWID.. יש למישהו רעיון מה לעשות בנידון ??? תודה !

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by Amos,

אני מתכוון להקים רשת ביתית בין לאפטופ (win98) לדסקטופ (win xp pro). פוטנציאל גידול לעוד שני מחשבים. יש לי ראוטר של חב' "בלקין" - Four port cable/dsl Gateway router. מודם ADSL HOME של אלקטל. שאלות: 1. יש לי כבל שכתוב עליו: AMP netconnect cat5e cable E138034 1300 24AWG ועוד כל מיני אותיות... האם זה כבל בתקן הנדרש? 2. האם צריכה להיות בעיה כלשהי/התנגשות בחיבור בין הראוטר למודם ADSL? חבר שניסה להתקין רשת דומה נתקל בבעיות, זנח בסוף את הראוטר והשתמש במודם של אלקטל בתור ראוטר. 3. UDICOL כתב באחד הת'רדים ש"כדאי להשתמש בשקעים בולטים לקיר כך שאפשר לבצע חציצה בין הכבל של הקיר לבין המחשב". איפה ניתן למצוא שקעים כאלה? אני טוחן את הפורום כבר יומיים. מתכוון להעזר בלינק שלמטה ובמקורות נוס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי אני מתלבט בין שני ראוטרים של אדימקס הדגמים הם 6524N 6504N אני לי מושג מה ההבדלים, לפחות כאלה ששווים 45 ש"ח ב אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ScreaMan,

אממ... תגידו אפשר להעלות פורום (לא חייב שיהיה מהיר) דרך המחשב בלי שהיה לי שאלל כאילו אם מקום איחסון והכל?! אם כן אז... מאיפה יעזור לי מאוד אם תענו תודה ד"א אם זה לא קשור לנושא הזה אז תעבירו את זה לנושא המתאים...

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Jll69,

שלום, כבל רשת קטגוריה 6E,מחובר לסוויצט מראה 200 mbps. הייתי חייב לחתוך צד אחד ולעשות ראש חדש, ללא סיכוך, בדיקת מהירות מראה 90 mbps, למה? האם הסיכוך משנה משהו? תודה

16. לחבר שלי יש מצלמות אבטחה בחנות,הוא מצליח לראות אותן מכל מחשב חוץ משלו עצמו.למה? מה יכולה להיות הבעיה שלו המחשב פורמט אין לו אנטי וירוג הfirewall בוטל מה עוד יכול להיות

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by iveco,

הייתי משתמש ב WIFI ביטלתי את כל ה WIFI בבית ועברתי לקווי פחות אסתטי אבל לא נורא , אני עושה פינג ( דרך סוויצ ) ויוצא לי רוב הזמן 1MS אבל הייתי קפיצה גם ל 16MS לפי דעתי זה עדיין יותר טוב מה WIFI זה בתחום הקו הירוק לפי התוכנה PingPlotter pro , השאלה אם זה תקין שיש סטיה מדי פעם מה 1MS ל 16 למשל הממוצע זה 1.2 MS .

18. החלפתי היום לראוטר הזה, היה לי VVG2000 של NETGEAR והיוטורנט אומר לי שהפורט לא פתוח, מישהו יודע איך פותחים את הפורט?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. אני מחפשת בנרות משהו איכותי בלי בעיות חיבור לאינטרנט (כמו שיש לי עכשיו...) אשמח להמלצות ממקור מידע אמין או מניסיון אישי בלבד. תודה מראש.

20. Started by SpEcToR,

לנעול

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by Cheif,

בסוף השבוע הקרוב, בלילה בין יום חמישי לשישי (26/3/2010), תעבור מדינת ישראל ל-"שעון קיץ". בשעה 2:00 בלילה השעון יוזז שעה אחת קדימה, השעה תהיה 3:00 וכולנו נפסיד שעת שינה אחת. כיצד משפיע המעבר על המחשבים והנתבים שלנו? כל התשובות כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=558

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. אז ככה, זאת החבילה: טריפל Mega * טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט וכל חבילות תוכן אקסטרה. * תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1,000Kb. * קו טלפון מתקדם במסלול "דבר Extra".י 1000 דקות חינם כל חודש לטלפונים ו 35 אג' לדקה לסלולר. * ממיר Magic וממיר V.O.D ללא תשלום. * רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי. * ספקית תוכן 013 נטוויז'ן במהירות 12Mb ב- 85 ש"ח כל זאת רק ב-403 ש"ח בחודש. זה שווה ? יש משהו יותר משתלם ?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  23. ניסיתי לעשות לוג'ין למסך הראשי של הראוטר ולהכנס עם יוזר וססמא אך ללא הצלחה. יש למישהו מושג או דרך איך אני יכול להכנס ולפרוץ? אני לא יודע מה היוזר ומה הססמא.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  24. שאני מוריד סרט באמיול יכול להיות שבהלך ההורדה לסרט לא יהיה מספיק מקורות להשלים תהורדה עוד ושבהתחלה זה הראה לי שיש לו בחיפוש 100 אחוז מקורות או שברגע שאני התחלתי להוריד הוא ירד לי ב100 אחוז לא משנה מה יקרה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by Snir999,

לא מזמן פתחתי כאן פוסט כדי להיות בטוח שהמכשיר תומך ב WDS. לפני מספר ימים קניתי את הנתב, הגדרתי את מה שצריך על מנת שיעבוד כ Access Point אך משום מה לאחר כל ההגדרות והניסיונות כאשר אני מתחבר אליו אין לי גישה לאינטרנט. הראוטר שאני עובד מולו הוא גם של חברת TP-LINK דגם WR841ND בשניהם הגדרתי כתובות MAC ובחרתי את אותו ערוץ שידור (6) ב 1043 ביטלתי את ה DHCP, הפעלתי את ה WDS ונתתי לו כתובת LAN 192.162.1.2 כמובן שב 841 האינטרנט עובד בצורה תקינה. הערה חשובה היא, שעבדתי גם עפ"י המדריך של netcheif http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm קצת מוזר לי כל העניין, אשמח לקבל עזרה, תודה עריכה: ראוי לציין כאשר הכל מוגדר באותה הצורה אך ללא WDS והראוטרים מחוברים ע…

• 23 תגובות
    • 7.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.