עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shlomom,

שלום, יש לי רשת אלחוטית בה שני מחשבים עם כרטיסי רשת שונים מתחברים לראוטר 3Com 3CRWE554G72T המחובר למודם ECI של בזק ADSL. חיבור האינטרנט מתנתק לעתים. לא יודע אם האשם במודם או בראוטר. לאחר ניתוק אם אני נכנס לראוטר אני יכול לראות ב LOG שבוצע חיבור מחדש לאינטרנט PPPoE ואין כלום ב LOG לפני, מה שגורם לי לחשוב שזאת בעיה בראוטר. אני מפעיל eMule ברקע כמעט תמיד. יש לי את גרסת הראוטר האחרונה מ 15 לאוקטובר v2.01.10. 1. האם יש עוד מישהו עם אותו ראוטר שחווה בעיות כאלה ? 2. מה אתם מציעים לעשות ? 3. האם יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע כדי לעלות על מקור הבעיה ? :nixweiss:

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מחפש נתב MIMO אלחוטי בתקן N + חוטי 1G ברמה גבוהה.מחיר לא מאוד קריטי אבל הייתי מעדיף לא להתפרע אם אין צורך של ממש. אם יש חיבור USB לדיסק חיצוני בלי תוספת מחיר משמעותית - מה טוב. רצוי מאוד יותר מ-4 פורטים חוטיים, אבל אני יודע שזה נדיר... שימוש ביתי - טורנטים 24\7 , גיבויים וסטרימינג (לא FHD). יחובר בקומה העליונה בבית פרטי עם עוד קומה מתחת עם 4 מחשבים. בשאיפה שיכסה גם את החצר (~700 מ"ר). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין אם אפשר במדריך איך לחבר ראוטר EDIMAX BR6204WG כמגבר ברשת אלחוטית עם ראוטר נוסף מדגם MSI RG54G2. הראוטר שמחובר למודם ה-ADSL (מסוג ECI 312+) הוא ה-MSI, מוגדר עם אבטחת WPA-TKIP עם מפתח בעל 8 תוים. הראוטר שצריך להתחבר אליו באופן אלחוטי, ולהגביר את העוצמה של הרשת, הוא ה-EDIMAX. הבעיה היא: הקליטה האלחוטית בקומה ה-3 מעט חלשה. הרעיון הוא: בבית 3 קומות, ה-MSI נמצא בקומה 1. ה-EDIMAX יימצא בקומה ה-2, שם הקליטה טובה (75% מהעוצמה מגיעה לשם). ה-EDIMAX יקלוט את האות של ה-MSI וישלח אותו מחדש מהקומה השניה לרחבי הבית. אני יודע שאפשר לחבר ביניהם בכבל אבל אני לא מעוניין בכך. 2 הראוטרים כבר נמצאים אצלי ככה שהחלפות לראוטרים אחרים לא באים בינתיים בחשבון. אני לא מע…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. התשתית של בזק בשבועיים האחרונים הפכה לתשתית הכי גרועה שחוויתי אי פעם. זה התחיל לפני שבועיים, הפינגים התחילו לעלות בצורה מטורפת בין הראוטר לספקית (בדקתי עם 4 ספקיות שונות ועם כמה רשתות אלחוטיות שיש פה באיזור, בכולם הפינגים זהים לספקיות [40-300 פינג]). אני התקשרתי לבזק פעמיים, בפעם הראשונה הם האשימו את הספקית לאחר שנתנו לי את השם משתמש עם ה@1 והפינגים היו בסדר והטכנאי פשוט זלזל בי ולא נתן לי אפילו זמן להגיד לו שהוא מפגר השיחה הסתיימה. לאחר מכן התקשרתי לטריפל סי והטכנאי ענה תוך כמה שניות והסביר לי שזה חייב ליהיות בזק אם זה בכל הספקיות תכלס הרגשתי רע ששיגעתי אותו כי הוא באמת צודק בתכלס אבל הטכנאי בבזק גרם לי לבילבול אגדי. התקשרתי עוד פעם לבזק, סוף סוף ענה לי נציג נורמלי שהסכי…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי מ-20 ל-30 בתשתית בזק (אני לקוח שלהם מאז שיצא בערך האינטרנט המהיר). לפני כשנה ששידרגתי למהירות של 20 מגה והייתי עם 012 היו לי מספר חשבונות פרימיום להורדה משרתים בחו"ל ולא הייתי מקבל את המקסימום לאורך היום- בעוד שלחבר שלי היתה תשתית של הוט (12 מגה) ויצא לנו בערך להוריד במהירויות דומות...בדקתי את הנושא מולם והתשובה שקיבלתי היא שהם מתחייבים למהירות הורדה מקסימלית רק בארץ וחבילת גיימרים אין במהירויות האלו. ממש לפני כמה חודשים הציעו לי בבזק לשדרג ל-30, הספקתי לעבור ל-2 ספקיות בגלל המחיר ולבדוק מאיפה התקלה נובעת (014 בעבר ו-013 כיום) ועדיין אני לא מקבל את המקסימום מהשרת שאני מוריד, יכול להגיע ל-1.8 בשעות השיא ו-2.7 בשעות השפל- זה קרה לי בכל הספקים (ו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לכם חיים תתרחקו מהמושב שלי, כבר התקשרתי 10 פעמים לבזק ו10 פעמים לערוצי זהב ולאף אחד אין תשתית פה, אני לא מבין את זה אני גר ממש ליד פתח תקווה. בבקשה תנו לי כמה דקות לקלל: %$&@%$##@$!@#!@%%$&&*&!#$!@#!@@!!!!!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by MichaelZ,

שלום. מן הסתם אני מבקש לקבל תשובה לשאלה בכותרת אבל יש פה עוד איזה קטע. אני מחובר לרשת דרך 013 נטוויז'ן כבר משהו כמו 10 שנים (ברק, לא נטוויז'ן). לא יכול להגיד שיש הרבה תלונות, אבל כל פעם שהם מעדכנים לי את החבילה – זה אותו סיפור. כרגע אני גולש על 4.5 מגה. ביום ראשון או שני בחורה נחמדה מתקשרת אליי ואומרת שהם רוצים לשדרג לי ל-10 מגה בתוספת של 10 שקלים לחודש. היא קצת לוחצת, נותנת לי להרגיש שכבר החליטו בשבילי והם רק זקוקים לאישור שלי. המחיר סבבה ולא צריך בכלל לחשוב, נכון? אם זאת אני מתמהמה מפני שאני יודע מה הולך להיות. תוך כדי אני שואל מה תהיה מהירות העלאה – היא לא יודעת מה זה... היא אומרת לי שהמהירות תהיה 10 מגה.. אני מסביר שזה לא יכול להיות, שזה תמיד פחות. היא אומרת שהיא לא מ…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום.. מה שלומכם? יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עובד על WIN95 אחד על XP ואחד על ME ב XP יש לי ADSL עכשיו אני רוצה לחבר בין שלושת המחשבים ברשת + ADSL עכשיו חשוב לי שה ADSL יהיה דרך חומרה ולא תוכנה כמו PROXY (כדי שלא יהיו לי בעיות עם FTP או ICQ וכאלה... עכשיו הציוד שיש לי הוא שלושה כרטיסי רשת 10/100 ראוטר(שמותאם ל ADSL ) והאב(5 PORT 10/100) של LINKSYS עכשיו איך אני עושה את החיבור? והאם אני צריך עוד משהו? אני יודע שזה לא בדיוק השאלה הכי קלה אבל אני מאוד מקווה שתעזרו לי תודה... ביי

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Cheif,

חברת Linksys הכריזה היום על נתב חדש בסדרת ה-WRT שלה, המאפשרת טעינת קושחות צד שלישי. הנתב, המכונה WRT3200ACM, מספק מהירות של 2.6Gbps בתדר 5Ghz ו-600Mbps בתדר 2.4Ghz. המבנה החיצוני ורובו של המבנה הפנימי של ה-WRT3200ACM זהה לחלוטין ל-WRT1900ACS, כשההבדל היחידי ביניהם נוגע לרכיב האלחוטי. לעומת הדגם הקודם, הרכיב החדש מספק מהירות כפולה בתדר ה-5Ghz והיא מושגת על ידי משלושה זרמים ברוחב 160Mhz כ"א, שכל אחד מגיע למהירות של 866Mbps. מחירו של הנתב (בארה"ב) הוא $250 והוא זמין לרכישה מיידית. יש לזכור שלנתב החדש אין עדיין מתאם רשת מקביל וגם אין בנמצא מחשבים ניידים או טלפוניים חכמים התומכים במהירות של 2.6Gbps. כיוון שכך, מדובר בנתב עם פוטניצאל אך בשלב זה …

10. נתב שברשותי: D-link 6850U של בזק חברה מועדפת-link מרחק הנתב מהרפיטר 6 מטר תדרים:2.4ghz+5ghz חיבור קווי (לטובת VOD בממיר) תקציב:200ש"ח מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת? עריכת המודר (nice-1): כל כך קשה? :

12. Started by aviramco1,

איך אני מאריך את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית כך שתקלוט בכל הבית בצורה טובה? קראתי שניתן לחבר ראוטר אלחוטי נוסף ואני לא יודע איך.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by alex15,

אני צריך אותו רגיל שיתחבר ל ראוטר בחיבור קווי עם כבל . מהדפסת לראוטר כבל רגיל כי אין לי בראוטר חיבור באמצעות כבל .

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מגיע להתמוטטות עצבים בקרוב! אני ב1.5 מגה באינטרנט גנב ופשוט נמאס לי! נמאס לי שאי אפשר לראות סרטונים בstreaming מחול בלי לחכות ולחכות שהbuffering ייגיע לפחות לחצי. בלתי אפשרי לראות סרטונים ביוטיוב בלי להכנס לקריזה, שלא נדבר על allsp , מחכים שעה כדי לראות חצי פרק, ואז עוד שעה שיסיים לטעון את החצי השני. אבל מה? בין השעות 1-6 בבוקר, פתאום הכל עובד מצויין, כל אתרי הstreaming הלא ישראלים למניהם, עובדים כמו שצריך! מה זה החרטאבונה הזאת, אני משלם לרוחב פס , ובפועל מקבל אותו רק בישראל? מצטער שקצת התעצבנתי, פשוט אני עובד בעבודה לילית, והשעות שאני על המחשב הן בין 5-9 " שעות העומס" כביכול. משגע אותי לשלם על משהו שאני לא נהנה ממנו לחלוטין! מה המצב בשאר הספקיות? אותו סיפור מחו…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שבוע הבא אני מתחבר לשירות הסיבים של פרטנר. שמעתי מכמה אנשים שהציוד שהם נותנים (בתשלום כמובן) לא הכי הכי... בנוסף אני גם צריך ראווטר נוסף כדי להגדיל את טווח האלחוטי באיזור אחר של הבית. אז השאלה שלי היא: האם יש צורך לקנות ראווטר מודם חדש במקום הציוד של פרטנר בנוסף לראווטר הרגיל (שאני גם ככה צריך לקנות כדי להגדיל את הטווח)? או שהציוד שלהם בסדר ואין צורך להחליף אותו... במידה וכן, אשמח לקבל המלצה על ראווטר מודם במקום הציוד של פרטנרשיתמוך ב1 גיגה בנוסף אשמח להמלצה על ראווטר (רגיל) שיעמוד במהירות של 1גיגה תודה מראש לעוזרים?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Unavoidable Encounter,

לאיזו מהירות אפשר להגיע בערך, בחיבור אלחוטי לראוטר TP-LINK WR1043ND עם כרטיס TP-LINK WN951N, נניח עם מרחק של 3-4 מטר וקיר אחד ביניהם? האם יש סיכוי להגיע ל-100 מגביט?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by עוד מישהו,

היי, לאחרונה עברתי מהוט לבזק. בבזק עברתי למהירות של 30 מגה. והספקית היא אקספון. רציתי לברר מה מהירות ההורדה המקסימלית שלי. ראיתי שהיא אמורה להיות 4 מגה ביט לשנייה. בבדיקות של המהירות של בזק אני מקבל בערך 28 ומידי פעם 25 מגה בהורדה (בממשק של ההורדה) אבל בפועל כשאני מוריד איזה קובץ כמו באתר התפעול של בזק אני מוריד על 2.2 מגה ביט בשנייה. אז לא ברור לי למה בבדיקות המהירות, כמו SPEED TEST ואני מקבל פלוס מינוס מה שאני אמור לקבל אבל בפועל כשאני מוריד משהו אני מקבל מהירות איטית בהרבה יותר... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by huber,

היום, חודש אחרי שנרשמתי למבצע החדש של נטוויזיון (הכולל מודם ADSL מתנה), התקשרתי לשירות לקוחות לשאל מה קורה עם המודם הנ"ל. ענתה לי בחורה מאוד חביבה שציינה שהיא רואה שאני כבר גולש בנימה די מאשימה. ששאלתי מה הקשר הגברת ציינה שמודם היא כבר לא תוכל לספק לי. לשאלתי מדוע, ענתה הגברת "אם לא מזמינים את החיבור ל ADSL דרכנו, לא מקבלים מודם". זועם שאלתי את אותה הגברת מה הקשר ולמה הדבר לא צוין בשיחה הראשונית עם נציג המכירות. הגברת טענה שכנראה אותו נציג הניח שאני מודע לכך... הניח?! האם אני אמור לדעת מראש את כל הפרטים ללא איזכור שלהם ע"י הנציג?! מה גם שאת החיבור הישן שלי הם מסרבים בכל תוקף לנתק... זה כחודש אני רודף אחרי כל מיני אנשים שם רק בשביל לנתק מנוי שאני לא מחויב אליו יותר! ON TOP…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כמובן ההודעה הזאת פונה לכאלו שהם לא לקוחות קיימים ומשומרים ע"י החברה כי להם נותנים הכל (אבל הכל כדי שישארו) זה מתחיל בזה שכל העיסקאות שלהם היום כרוכות בהתחייבות שלא ניתן להפר לא ע"י קנס ולא בשום דרך אחרת . זהו ציטוט של אחראית משמרת של השירות (שלא ננקוב בשמה) לנטויז'ן יש דרך מאוד מעניינת לתת שירות במענה מהיר והוא ע"י יירוט שיחות . עונים לך מהר אומרים לך שעסוקים ויתקשרו אלייך ב 24 השעות הקרובות . (לומרות שהיו נציגים שטענו שזה 48 שעות . והם פשוט משקרים כדי לכסת"ח) אליי חזרו אחרי יומיים ואחרי בערך 20 פניות ביומיים האלו שפשוט יירטו אותי כל פעם ואמרו שיחזרו אליי. מעבר לזה אצלהם אין מס' ימים לביטול העיסקה . הם אומרים שעם השתמשת מספיק דקה באינטרנט דרכנו אז העסקה תקפה ולא ניתן לב…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל, חיברתי וניתקתי כמה פעמים.. עשיתי ריסט ניקתי רגולות וכל דבר אחר שהיה בעזרת תוכנות. ועדיין יש את התופעה. יש להזכיר שהתופעה התחילה רק מהצהריים... אני בבזק וברק 013-נטוויז'ין אתרים ישראלים כמו YNET, NANA, וכו' עובדים מהר ומעולה. אין בעיה להיכנס אליהם. נניח למשל עכשיו: יש פאקים לGMAIL. לא מצליח להיכנס. מקודם היה פאקים לויקיפדיה, ואחרי שניתקתי וחיברתי הסתדר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by hell,

היו היה ברשותי SWITCH של EDIMAX ניראה לי דגם WS8E שעבד בסדר גמור. ליפני כיומיים קניתי ראוטר וכ.רשת של אותה החברה אלחוטי חדש וכאשר החלפתי בין הסוויץ לראוטר החדש שלי האינטרנט במחשב השני שחובר בקבל רשת שעבד מצויין ליפני לא עובד יותר ):. בדקתי ואף הגדרה לא שונתה ולמרבה הפלא המחשב והראוטר מראים שניהם שהכל תקין, הראוטר מראה שהמחשב השני מחובר בעוד המחשב מראה שקיים חיבור רשת אבל אין מעבר נתונים( אתרים לא עולים,תוכנות לא פועלות וכדומה). מה יכול ליהיות הגורם לבעיה? באיזה כיוון לחפש? תודה ANTIXRIST

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותו כלומר איך אני פותח פורטים וכל השטויות האלה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הבנתי שניתן לרכוש אנטנות שמשדרות לטווח גדול יותר למודמים של TP-LINK. 1. מה האופציות שעומדות בפני קנייה רק של אנטנות. 2. מה האומדן בגידול בטווח ובקרינה כתוצאה מההחלפה ?

24. Started by Pavlik,

שלום,יש לי את הראוטר "BR6204WG" על האריזה שלו כתוב שהוא של Dynamode אבל על הראוטר עצמו השם לא מופיע,קיצר עוד אחד מהתואמים\חיקויים של EDIMAX.... אני מעוניין להגדיר אותו לשיתוף אינטרנט ל 2 מחשבים ברשת חוטית, בשניהם מותקן Windows XP. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר שאני אוכל לגלוש באינטרנט...זה לא גולש משום מחשב. יש לי אינטרנט של 013 ברק. אני פשוט לא מבין מה בדיוק צריך כדי שזה יעבוד... אשמח לעזרה, פבל.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

יש לי ראוטר EDIMAX 6204Wg שהגיע עם אנטנה 3dbi שכרגע מכסה את כל החדרים שאני צריך, רק שבחדרים המרוחקים הקליטה גבולית מאוד, חשבתי שאולי מספיק להחליף את האנטנה ל-7dbi בשביל לייצב את האות בחדרים האלה. יש אנטנות ממותג מוכר שעולות 80 עד 120ש"ח (אדימקס\די-לינק\level one). ואנטנות סיניות חסרות מותג (בשלל צורות וצבעים) שמתחילות מ-2 דולר אבל בכל זאת מוצהרות על 7dbi. האנטנות האלה בכלל ישרתו את המטרה שלי? מה יהיה ההבדל בין האנטנות האלה בסופו של דבר? ובעניין הקרינה, לאנטנות ממותגות יש יתרון כלשהו או שאף אחד לא מתייחס לנושא? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.