רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. במהלך היום יש לי גישה לשתי מחשבים מחשב ביתי ומחשב עבודה. ברצוני ממחש העבודה לגשת למחשב ביתי בצורה בטוחה. חשבתי להקים VPN אבל אני לא מבין בזה. המחשב הביתי נמצא מאחורי ראוטר ואני לא רוצה לפגוע בהגנה של כל הרשת הביתית שלי. כמו שאמרתי חשבתי להקים VPN רק שאין לא מושג איך ואז להתחבר ל VPN של עצמי מהעבודה ולגשת למחשב שלי ב RDP. אשמח להצעות איך להקים VPN או להצעות אחרות של חיבור שתי מחשבים מרוחקים פיזית בצורה מאובטחת, כאשר אני אומר מאובטחת אני מתכוון שלא תיהיה גישה לחיבור מבחוץ (כלומר סניפר לא יראה מה עובר בין שתי המחשבים [זו הסיבה שבגללה חשבתי על VPN כי שמעתי שהחיבור הוא מאובטח]) ובלי לפגוע באבטחה של הרשת הביתית שכוללת עוד מספר מחשבים. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. הידע שלי ברשתות, די נמוך. אז אין לי מושג מה הבעיה. אני מוריד כמות די עצומה של הורדות. ולאחרונה נתקלתי בבעיה בשיתוף ההורדות שלי. אני מוריד בעיקר מטראקרים פרטיים, לדוגמא:hdme.eu,freshon.tv. ומהירות ההורדה היא תמיד במקסימום שלה. הבעיה היא במהירות ההעלה. אני שמתי לב בתוכנה UTORRENT, שאני לא מצליח לצור קשר עם משתפים ממדינות אחרות. תמונה להוכיח את מה שאני אומר: זה הורדה מhdme.eu. כמו שרואים, אני מצליח לתקשר אך ורק עם ישראלי. וזה בעיה מעצבנת ביותר, אני לא מצליח לשתף, ולשמור על רטיו גבוהה באתרים אחרים. כי אין משתפים בישראל! נתונים: ספק - בזק בנלאומי. תשתית - בזק. מהירות - 20MB. ראוטר - D - LINK VDSL N 6740U ראוטר של בזק. נרשמתי במיוחד בשביל זה, ואני מקווה שאחד מכם יוכל לעזו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. את המחשב חיברתי לרשת במתאם רשת אלחוטי של בזק POZ (שחור כזה). לא הצלחתי להוריד לו דרייבר כמו שצריך אבל הווינדוס 7 גילה אותו והתקין אותו לבד. יש לי 10מגה אינטרנט כשאני מוריד קובץ עם המתאם זה מוריד לי על 80KB מקס ועם כבל רשת מוריד לי על המקסימום 1M+-. הקליטה טובה,המתאם טוב כי במחשב אחר הוא נבדק והוא מוריד מצויין על המקסימום. מה יכולה להיות הבעיה פה אנשים? צריך לדבר עם בזק או עם הבן אדם שקניתי ממנו את המחשב..? תודה מראש לעוזרים התשובה דחופה לי!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום היה לי קצר חשמלי בבית, החשמל קפץ, איתרתי את הבעיה לקצר - בית מנורה תקול ומנורה שנשרפה. לאחר שהחשמל חזר למרות שהמודם והנתב כבר עלו חוויתי בעיות מוזרות בגלישה כמו תקיעות ואיטיות קיצונית בכל המחשבים בבית, רק לאחר ניתוק של המודם והנתב מהחשמל והחזרה שוב אחרי כדקה התקלה הסתדרה. בזמן התקלה נתתי PING ממושך לנתב וראיתי זמני תגובה לא הגיוניים של 200ms ל gateway שהוא 192.168.0.1 ה WIFI פתאום התנתק לי ולא הבנתי למה. מודם THOMSON של הוט ונתב DIR-655 של D-LINK. השאלה היא מה גרם לתופעה מלכתחילה? האם תקלת מודם או נתב? ולמה הפסקת חשמל אחת שיבשה את התקשורת כולה והייתי שוב צריך לנתק ולחבר לחשמל על מנת שתקלה תיפתר, נתקלתי בעבודה בתופעה דומה בנתבים של CISCO. אשמח לדעת מה דעתכם ומה…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי. אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר לתוכנת אימיול. יש לי שם שורה שבה אני צריך לרשום את ה server ip address. עכשיו הבנתי שזה האייפי של המחשב אבל הבעיה שלי היא שכשאני מחפש דרך אתרי מסויימים את האיפי שלי הם נותנים לי איי פי בסגנון 78.143.32.*** כשאני רושם cmd ip config אני מקבל כתובת של 10.0.0.*** השאלה היא לאיזה איי פי להתייחס ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון לשים בו,אבל אני חייב את העזרה שלכם לפני שיתחיל כיפור. האינטרנט עובד הנה אני פה כותב,אבל הוא לא מתחבר למה שאני באמת צריך! - STEAM,WOW - לא מתחבר להם. יש לי ראוטר[כן זה נהיה יותר גרוע] עם 4 מחשבים.כרגע 2 מהם דולקים , לא לוקחים הרבה תעבורה בכלל. הקטע הוא שאתמול גם לא עבד לי כלום. חזרתי מיציאה ב 2 בלילה ואמרתי בוא ננסה - הופ! נכנס הסטים,נכנס ה WOW. ד"א יש לציין שיש לי 012[אמרתי לכם שזה נהיה יותר גרוע] . מזה אומר? הם חוסמים משהו בימים? אני צריך לפתוח פורטים בימים? מה לעשות ? הראוטר הוא SIEMENS SL-141.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף). ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי. מעדיף לחסוך אם ניתן. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שודרגתי בהוט לחיבור 200 מגה. ה Hotbox 2 מחובר לנתב TL-WR1043ND אליו מחוברים כל המחשבים בבית בחיבור ישיר או אלחוטי. המחשבים המחוברים קווית לא מצליחים לעבור 100 מגה בבדיקת מהירות כאשר הם מחוברים דרך ה TL. אם אני מחבר את המחשב ישירות להוטבוקס אני מקבל 200 מגה בלי בעיות. האם יש הגדרה כלשהי ב TL שמונעת את מלוא רוחב הסרט? סיבה אחרת? החלפתי את הכבלים בין ההוטבוקס לראוטר ואני מצליח להגיע ל-106 מגה. אז אולי הבעיה בכבלים? רעיון אחר? תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מכשיר NETGEAR ואני משתמש בו בתקן N, אני מחפש מגבר / ריפיטר שיעבוד איתי בשביל להגדיל את המרחק, ושיתמוך כמובן בהצפנה כמה שיותר גבוהה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ה DEFUALT GATEWAY מוגדר אצלי כ 10.0.0.128 ואני רוצה לשנות אותו ל 192.168.1.1 כמו שהיה לי פעם... איך עושים זאת ? יש לי מצלמת IP בבית שעובדת על 192.168.1.99 והיא אפשר לנתב אותו אחרת... בבקשה עזרה ! אני בעל IP קבועה מול הספק.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכם!! אני חדש פה... :) לפני כמה ימים עשיתי שיתוף אינטרנט עם פרוקסי של www.analogx.com ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים... הבעייה היחידה היא שבמחשב הכליינט (זה בלי המודם) אני לא מצליח להיתחבר לא למירק ולא לקאזה... ובמחשב הסרבר (זה עם המודם) אני מצליח ... מה אני יכול לעשות??? תעזרו לי בקשה... זה חשוב מאוד בשבילי... :(
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למודם וראוטר משולב, או נפרד. יש לי אינטרנט של בזק 40mb ומודם משולב ראוטר שקיבלתי מהם של D-LINK. אני כבר שנה סובל מגלישה איטית ונפילות שגיאות בחיבור ל-DNS ועוד... כבר יצרתי קשר עם התמיכה עשינו בדיקות מרחוק + טכנאי שהגיע והחליף כל מה שאפשר כולל תשתית! ואין שום שינוי בביצועים, לכן הגענו למסקנה שהבעיה כנראה רק בחומרה. החלטתי שנמאס לי ממוצרי זבל (מההתנסות שלי אני לא מכליל), ואני מעדיף לקנות באופן פרטי וגם אין לי בעיה להשקיע בזה סכום נאה אם צריך זה משמש אותי גם לצרכי עבודה, העיקר שיהייה משהו מהיר ואמין! בנוסף רציתי לדעת אם כדאי להשקיע ב-WIRELESS AC? השימושים שלי הם: גלישה מיילים הורדות העלאות ויוטיוב. מקווה שלא החסרתי פרטים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחבר לשירות הסיבים של פרטנר. שמעתי מכמה אנשים שהציוד שהם נותנים (בתשלום כמובן) לא הכי הכי... בנוסף אני גם צריך ראווטר נוסף כדי להגדיל את טווח האלחוטי באיזור אחר של הבית. אז השאלה שלי היא: האם יש צורך לקנות ראווטר מודם חדש במקום הציוד של פרטנר בנוסף לראווטר הרגיל (שאני גם ככה צריך לקנות כדי להגדיל את הטווח)? או שהציוד שלהם בסדר ואין צורך להחליף אותו... במידה וכן, אשמח לקבל המלצה על ראווטר מודם במקום הציוד של פרטנרשיתמוך ב1 גיגה בנוסף אשמח להמלצה על ראווטר (רגיל) שיעמוד במהירות של 1גיגה תודה מראש לעוזרים?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר לנעול או למחוק את ההודעה? נראה לי שפתרתי את הבעיה, באפשרויות צריכת חשמל המסך היה על כיבוי אחרי 20 דקות ומסתבר שזה השפיע על פעולות אחרות... למישהו המצב מוכר? אני מנסה להוריד משרתים כמו מגה אפלואד או פייל פלייר נניח קובץ גדול נניח של 700 מגה באמצע ההורדה זה פשוט קופא... יש לי לוח אם אינטל DG41RQ עם כרטיס רשת מובנה אני מחובר דרך ADSL קו של 4.5 מגה מחשב יחסית חדש, ווינדואז אקס פי סרביס פק 3 עם העדכונים האחרונים בעיקרון אני מתחבר עם מודם ראוטר סימנס SL2-141 הוא משמש גם לוויירלס וגם לכבלים רגיל. בעיקרון לאחרונה זה קרה לי שניסיתי להוריד ממגה אפלואד אבל זה גם קורה לי בשרתים אחרים כל אופן במגה אפלואד יש להם את התוכנה הזו שלהם שמאפשר לפעמים להמשיך את ההורדה מאיפה שהפסיק אבל בכ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, סוף כל סוף קבלתי את המחשב החדש שלי אתמול (שהרכבתי בעזרת האתר שלכם, תודה רבה!), והתחלתי היום קצת עם הסידורים שלו. דבר ראשון כמובן שהייתי מאוד רוצה לעשות זה לחבר אותו לאינטרנט. יחד עם המחשב רכשתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם - EDIMAX WIRELESS 802.11b/g/n NLITE PCI ADAPTER : EW-7711IN שהייתי בטוח אגב, יפתור לי את בעיית גישה לאינטרנט לחלוטין. כמובן שטעיתי ולא הכל ורוד, אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס נוכחתי לדעת שאיכות הקליטה נמוכה מאוד (כ-20%) ולא ניתן לגלוש באינטרנט בצורה סבירה. אפילו סירטונים ביוטוב מסרבים לפעול, שלא נדבר על זה שעם יש עומס במחשב השני - החיבור פשוט מתנתק. מה שיש לי כרגע - מחשב אחד בסלון אשר מחובר ישירות ל Dynalink RTA 1025W עם כבל, ומחשב נוסף (חדש) שעומד…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת ביתית בבית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת לנתב והמחשב השני בסוף הבית ומחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהקליטה מהמחשב השני לא טובה, ולפעמים החיבור מתנתק. יש לי את הנתב - asus am 604g. ויש לי עוד נתב אחד שהוא בקופסה וללא שימוש שהוא - rotal rta 1025w האם אפשרי שהנתב ללא השימוש(rotal rta 1025w) יהיה באמצע הבית ויעשה גשר מהנתב asus לכרטיס הרשת האלחוטי שנמצא במחשב השני? כלומר יש אפשרות שהנתב(asus) ישלח אותות לנתב(rotal), ומהנתב rotal ישלח אותות לכרטיס הרשת? אם אפשר, איך עושים זאת צעד אחרי צעד. בתודה אלעד
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בכולם מותקן חלונות XP פרו... א. מחשב ראשון - מותקן כרטיס USB אלחוטי חיצוני.ויש כרטיס רשת O\B מוגדר IP אחר. בכרטיס USB אלחוטי לא מוגדר IP כולם aotu... התקנתי במחשב ראשון תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי.ובסוף הגדרתי WEP קוד סודי באלחוטי מדפסת ובדקתי להדפיס מדפסת דף ניסיון בין מחשב למדפסת אלחוטי.וזה עובד ותקין. ובסוף במחשב ראשון מותקן דרייבר מדפסת והפכתי אותו לשיתוף ברשת. ב. במחשב שני - לחצתי על סמל בשולחן עבודה שכנים ברשת שלי, ולחצתי על view worgroup computers וכמה שניות מחפש ברשת מי נימצא במחשב.ולא הופיע כלום הוא מבקש הרשאה ברשת.ולא רואה מחשב ראשון. נסיתי להכניס מספר IP וזה לא עזר אני לא רואה מחשב ראשון מחשב שלו. ולא מצליח ליראות מחשב ר…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לצערי נחסמתי באחד האתרים (בפורומים) והם חסמו את הגישה (כלומר את הכתיבה בפורום) נראה לי שחסמו את המחשב בכלל ע"י כתובת IP. כלומר אין לי אפשרות אפילו להשתמש גם בשם משתמש אחר (ניסיתי) בכל מקרה רק לשם הבהרה שאני לא פורע חוק: נחסמתי בפורום מסויים בגלל גחמה עלובה של מנהל הפורום שהיה לא משהו שממש הציק לו כנראה ובגלל זה כל הגישה שלי לכל פורומי האתר נחסמה. לא רק באותו פורום שבו הייתה את הבעיה. השאלה האם אני יכול לעשות משהו (כמו הסתרת IP או משהו דומה, אני לא ממש מבין בזה) ? חוץ מזה פניתי כבר להנהלת הפורומים, אבל לא קיבלתי עדיין תשובה אשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, הבעיה שלי היא כזאת, בכל פעם שאני מחבר התקן ( קווי, בכבל רשת. הWIFI מבוטל אצלי ) לראוטר, נופל לי האינטרנט - נורת הDSL נכבית. לאחר כמה שניות היא נדלקת שוב ולאחר דקה בערך החיבור לאינטרנט מתייצב מחדש. העניין קורה בשני ראוטרים שניסיתי, שניהם מסוג נטגיר (2200, 2610) ובדיוק באותו אופן. ניסיתי להגדיר כתובות קבועות עבור המחשב, הפלייסטיישן והמתאם שיחות של 012 שאני מחבר לראוטר, אך ללא הועיל. מישהו נתקל בתופעה כזאת או יכול לתת לי כיוון בדיקה? תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מקרה: יש ברשותי שני מחשבים, שרת ורכזת (switch). כאשר אני מחבר את המחשבים והשרת לרכזת אזי יש תקשורת רק בין המחשבים אף אחד לא מזהה את השרת והשרת לא מזהה אף אחד. לעומת זאת כאשר אני מחבר את השרת ישירות למחשב מסוים יש תקשורת אך אני לא מוצא את השרת ברשת. נתונים: מערכות הפעלה: - בשני המחשבים מותקן windows 7 - בשרת מותקן windows server 2008 R2 כתובות: - HOST A: 192.168.1.4 255.255.255.0 - HOST B: 192.168.1.5 255.255.255.0 - SERVER 192.168.1.3 255.255.255.0 דגם: - שני המחשבים Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60GHz -השרת IBM system x3550 m3 - כל החומרות תקינות - חומת אש כבויה בשני המחשבים וברשת. - הרשת הינה רשת פנימית, לא יוצאת לרשת האינטרנט.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מזמן לא נכנסתי לאתר ואני מקווה שההודעה הזאת היא בגדר החוקי פה. אני לא בא לפרסם מוצר אלא לשתף משתמשים שהיו רוצים ליהנות משירותים באינטרנט שניתנים רק לגולשים ממדינות מסוימות. הכל התחיל מגלישה לאתר של ה BBC שם גיליתי שכגולש מישראל אני לא יכול ליהנות מצפייה במס' ערוצים המשודרים חי ומתוכניוית מוקלטות. היות ולא מזמן התנתקתי מהכבלים, רציתי לספק את התיאבון שלי לקצת טלויזיה מחו"ל. ידעתי שיש כל מני אתרים שם אפשר לראות בחלוניות קטנות ומפוקסלות שידורים של תחנות שאיש לא שמע עליהן אבל מה שראיתי באתר של ה BBC עשה לי תיאבון. איכות מצויינת (צריך חיבור סביר) של ערוצים טובים ואפילו מבחר תוכניות ב HD. נמאס לי לראות את ההודעות שאני ממדינה בה השירותים לא ניתנים וחיפשתי פיתרון. ידעתי גם על שרתי…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ניצב בפני בעיה מאוד מעצבנת: - יש לי שני מחשבים ניידים בשניהם מותקנת מערכת הפעלה חלונות 2000 (מקום העבודה). - במחשב אחד יש כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שמסתנכרן ללא בעיה עם הנתב וגולשים איתו באינטרנט ללא בעיה - לא מותקן חייגן - הוא מחובר אלחוטית לראוטר DILINK 715P+ שמחובר למודם ADSL ישן של בזק - אלקטל מהראשונים. - המחשב השני מחובר אל המחשב הראשון באופן ישיר דרך כבל רשת מוצלב (RJ45). - אני מנסה ליצור שיתוף אינטרנט כך שהמחשב השני (ללא ה WIFI) יוכל לגלוש באינטרנט דרך המחשב הראשון. - אני מנסה לשתף את החיבור הרלוונטי במחשב הראשון אך ללא הצלחה - הוא כותב משהו בסגנון שיש כבר חיבור LAN שמקונפג עם הכתובת שנדרשת לכבלת כתובת IP אוטומטית. ניסית דרך אגב את זה גם עם XP באחד …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברת Asus מציגה כרטיס רשת קווי, התומך במהירויות מעל 1G, המיועד לשוק הצרכני. האם זה המוצר שיהפוך מהירויות אלו לסטנדרט החדש? http://www.netcheif.com/blog/?p=6958
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי תרד על איטיות : http://hwzone.co.il/community/threads/541610-כבל-טלפון-גורם-לבעיות#.UyNhQenNtaQ בסופו של דבר החלפתי כבל רשת לכבל של 10 מטר ואז כבל הטלפון קצר ולא אמור להוות בעיה - עד כאן בסדר. בזמן האחרון אני מרגיש איטיות בגלישה אבל לא משהו קבוע , זה מתבטא בזה שסרטונים ביוטיוב מגמגמים לעיתים , אותו הסרטון יכול להתנגן רגע אחד באופן חלק ורגע לאחר מכן מתקשה לטעון מספיק מידע כדי לנגן רציף. דפי אינטרנט רגע אחד עולים בשנייה ורגע אח"כ לא נטענים. המחשב שלי יחסית נקי אני לא מבצע שום התקנה של שום דבר בלי לבדוק כל V פעמיים אני יודע בדיוק אילו תוכנות מותקנות אצלי וגם סריקות מראות שאני נקי מרוגלות או ווירוסים. ראיתי את התרד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/5417…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-