עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shashay,

אני מנסה לחבר כבל רשת מיציאת הethernet אל יציאת הlan בפליסטיישן 3 ולהפעיל את האינטרנט שם כwired connection אבל עדיין זה לא מתחבר לי...למרות שלפי מה שהבנתי אכן צריך לחבר ככה את המודם לps3. יש לי אינטרנט בכבלים של נטוויזין....מישהו יודע מה הבעייה איך בדיוק אני אמור לחבר את המודם לps3 ?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by zeroone,

שלום לכולם יש לי רשת עם 3 מחשבים 2 רגילים ואחד נייד. הנייד לא רוצה להתחבר לרשת. אם אני שם מחשב רגיל במקומו הוא מתחבר כך שהקו תקין. לעומת זאת אם אני מחבר אותו בכבל קצר להאב הנייד מתחבר. הכבל לחדר אורכו כ- 25 מטר האם זו יכולה להיות סיבה? (אל תשכחו שלמחשב רגיל הוא כן מתחבר בלי בעיה). כרטיס הרשת בנייד של קומפאק הוא XIRCOM משולב רשת ומודם. בבקשה עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lidorkalfa,

אהלן, לאחרונה עברתי מהוט ל018, קניתי את הנתב Kasda KW5212 ששימש גם כמודם וגם כראוטר וגרם לי להמון בעיות כמו קריסה של הרשת האלחוטית מס' פעמים ביום ואיטיות בלתי נסבלת.. אתמול רכשתי ראוטר Edimax BR-6478AC (שמשדר גם 2.4G וגם 5G ביחד) וכרטיס רשת נייד Edimax EW-7822UAC (שמתחבר לUSB3 במחשב ותומך 5G). התהליך שביצעתי כדי להפוך את הKASDA למודם בלבד היה הגדרתו כBRIDGE וביטול הרשת האלחוטית, לאחר מכן חיברתי את הEDIMAX למודם והתחברתי דרכו לאינטרנט - עד כאן הכל טוב.. מה שקורה עכשיו זה כזה דבר: המכשירים היחידים שתומכים אצלי ב5G הם 2 מכשירי פלאפון (סמסונג גלקסי S4) והלפטופ שלי שחיברתי אליו את הדונגל של EDIMAX.. כל שאר המכשירים שמחוברים על 2.4G מקבלים מקסימום 5 מגה מהירות, שלרוב זה בכלל מ…

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. שלום אני מחפש ראוטר חדש לבית שיתמוך בטווח אלחוטי רחב ושיהיה לו קליטה חזקה ושיתמוך בפס רחב VDSL, מה מומלץ לקנות? תודה

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by yosi-m,

האם כרטיס של 3COM וכרטיס של חברה אחרת יכולים להסתדר ביחד, כאשר אחד הוא ISA - 3COM והשני הוא PCI ????

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Nemesis,

דרישות: 1. הגדרת IP סטטי לפי MAC 2. הגבלת רוחב פס (גם Upload וגם Download) לפי משתמש קצה (IP או MAC) 3. אלחוטי 4. התחברות לכבלים בעזרת L2TP 5. תמיכה ב-PPPoE תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחובר כפי שכתבתי בכותרת, אני מגיע במקסימום ל10-12 מגה גם באלחוטי וגם בחוטי, חוץ מלבדוק עם הספק והוט, יש משהו בראוטר שצריך לכוון ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם. אני לגמרי אובד עצות, יש לי המון ניתוקים/האטות קצב מוזרות שלמען האמת ככל הניראה אינן נובעות מהתשתית אלא מהנתב המיושן שלי (DLINK DSL-6740U_H1). אני מחפש להחליף אותו לנתב חזק מאוד ואמין (לא חייב להיות משולב עם מודם - הבנתי שאפשר לסדר את הנתב הישן כמודם). יש לי תשתית של בזק בבית עם ספק של בזק בינלאומי, אני מקבל סביבות ה85-90Mb/s. ישלנו בית גדול עם שתי יחידות דיור (160 מטר^2) ומחוברים כ3-4 מחשבים (רובם קווית), מממיר שמשדר באמצעות האינטרנט(קווי), שני ממירי סלקום (קווי ואלחוטי), וכומובן 3-5 טלפונים שמחוברים אלחוטית. (ישנם גם שני מפסקים שעוזרים לפזר את כל הכבלים ונקודת גישה באחת מיחידות הדיור). מהניסיונות שלי להבין מה כדאי לי לקנות נתקלתי בנתב TP-Link Archer C7 …

9. אתמול הטענתי את הקשוחה של DD-WRT על הראווטר שלי WRT54GL והיא עבדה מצויין חוץ מזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בחיבור L2TP. בסוף החזרתי את הקשוחה הרגילה (בקושי) וסידרתי הכל. משהו במקרה כן הצליח לחבר את עצמו לאינטרנט דרך אותו חיבור (L2TP) לאחר שידרוג הקשוחה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ekmo,

שלום, אני נע על הגבול הדק שבין פורום רשתות לבין פורום קולנוע ביתי, אבל מכיוון שהשאלה שלי היא יותר בפן הכללי לגבי חיבור אלחוטי נראה לי שזה המקום הנכון. שאלתי היא כזו: אני מתכוון לקנות סטרימר עם יכולות אלחוטיות בזמן הקרוב, הבעיה שלי היא שאנטנה אלחוטית למכשיר הספציפי הזה נמכרת בארץ הקודש במחיר של 250 ש"ח שזה מופקע לכל הדעות. שאלתי היא האם כל אנטנת USB אלחוטית שניתן לרכוש דרך האינטרנט מתאימה ותוכל לחבר את הסטרימר לרשת הביתית או שמא יש סיבה מיוחדת שעליי לרכוש את האנטנה הספציפית הזו לדגם הספציפי הזה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. הבוקר פירמטתי את המחשב סוף סוף לאחר שלל בעיות. לאחר שהווינודס (XP) הותקן, התקנתי את ה-AVG שלי, ובום! הוא לא מצליח לעדכן, גיליתי שאין לי אינטרנט. אני מחובר לאינטרנט בכבלים, הספקית היא Netvision. המודם שלי מחובר לראוטר אלחוטי של 3Com, ולראוטר מחוברים שני במחשבים בכבלים, ומחשב אחד בחיבור אלחוטי. כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה, אך למחשב שפורמט אין אינטרנט, והראוטר גם לא מראה אותו ב-Client List. איך אני עושה שיהיה לו אינטרנט?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם לא מזמן פתחתי FTP עם התוכנה הנ"ל הכל עובד בסדר. אבל יש לי בעיה קטנה כל מה שרשום בעברית נירא כמו ג'בריש. הנה תמונה להמחשה: [התמונה הורדה עקב תוכן לא חוקי שמופיע בה] אם מישהו יודע למה זה קורה והאם אפשר לסדר את זה אני אשמח מאוד. תודה מראש CM

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by rino,

שלום לכולם אני מתכוון לרכוש נתב של אדימקס ונתקלתי בשני הנתבים הללו התומכים בטכנולוגית G . 6114WG עולה כ100 ש"ח יותר מה6104WG. מה ההבדל בינייהם ומי עדיף?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by My_Name,

יש אפשרות לעשות מייל פנימי, ברשת עם 20-30 מחשבים, בלי להשתמש בשרת ? יש אולי אופציה כזאת ב-Outlook או ב-Thunderbird ? כי יצא לי לראות כמה דברים באינטרנט, אבל לא יצא לי לנסות (וגם לא מצאתי ממש את הדרך לעשות את זה). אז מישהו פה פעם ניסה דבר כזה ויכול לשתף קצת מידע ? -* יכול להיות שהנושא הזה בעצם מתאים לפורום תוכנה ( :s05:) ?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

לא רק גלישה איטית...(בחלק מן האתרים)...אלא גם LOW ID באימיול ובמשחק SOF2 MP DEMO הפינגים שלי גבוהים בטירוף...500-300... מה לעשות??. יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הכבלים (נטויזיון)...פיירוול של וינדווס פעיל...

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by yarin153,

יש לי את הראוטר של בזק NETGEAR VVG2000 (מוגדר עם WIFI ) ממספר סיבות מצאתי לנכון להביא את הנתב edimax br 6216mg הגדרתי אותו כ AP BRIDGE POINT TO POINT ועל אותו הערוץ כמו הראוטר שלי הרגיל ואכן כל מה שמחובר אליו לחיבורי הETHERNET מקבל גישה לאינטרנט בצורה מעולה ! אבל יש 2 בעיות : * אין לי אפשרות לנצל את האנטנות של האדימקס לטובת הגדלת טווח הWIFI שלי בנוסף לחיבורי הLAN ( למרות שזאת לא הבעיה שבגללה פתחתי את הדיון אבל אם כבר אז כבר) * הסיבה שבאמת מרגיזה אותי היא שכאשר מדליקים את המחשב מחדש אין גישה לאינטנרנט והדיפולט גייטווי הופך להיות של האדימקס (חשוב לציין שהמחשב מחובר לנטגיר ישירות באופן קווי ) כדי להתגבר על הבעיה אני מכבה ומדליק את האדימקס ואז יש לי שוב גישה לאינטר…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Drazick,

מישהו מכיר אתר המאפשר איחסון קבצים באינטרנט בחינם? קבצים גדולים. ואני לא מדבר על תיבות אי מייל. תודה.

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  18. הכרטיס רשת הוא של 3COM דגם : 3C905-TX. במידה ולא קיים מה עושים? רק לקנות כרטיס רשת חדש? תודה שבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by iSolt,

כונן 4TB חיצוני התנתק ואופ הdeluge מתחיל להוריד 400 טורנטים מחדש אחרי ריסטרט של המחשב. בלי לשאול ולוודא איך מטפלים בזה? ביוטורנט זה לא קורה. הסיבה שהתחלתי להשתמש בdeluge היא בגלל שביוטורנט אחרי הוספה של טורנטים הוא פשוט קורס ולא מגיב וקופא והרבה שיתוף הולך לפח בגלל חוסר דיווח לטראקר בעת כל קריסה/קפיאה. ווינדוס 10 על SSD עם 32GB ראם ומעבד i5 ובכל זאת בקטע הזה של הטורנטים המחשב שלי עושה פדיחות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by matan5165,

קניתי היום נקודות גישה של חברת EDIMAX דגם EW-7206APG זה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6503 אין בפנים הוראות הפעלה, רק חוברת קטנה באנגלית אבל אני ממש לא טוב בזה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות ? ואיך בסופו של דבר אני בכלל יכול לדעת שזה עובד טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מעוניין בראוטר שמאפשר פתיחת רשת אישית עם סיסמה ורשת נוספת פתוחה מה שחשוב לי זה שהרשת לאורחים תהיה מוגבלת מהירות. שאוכל לקבוע X הורדה X העלאה, יש דבר כזה? הכי רחוק שאני מכיר זה להגביל זמן שהייה, אבל זה לא ממש עוזר לי.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני רכשתי מחשב חדש ונזכרתי שאצטרך גם תקשורת WIFI, לכן אשמח להצעה. אני משער לעצמי שחיבור פנימי יהיה עדיף מחיבור USB (אם אני טועה תקנו אותי), לכן אשמח לדעתכם אם יש דגם מומלץ ואם לא על מה אתם ממליצים מהדגמים הבאים http://www.tms.co.il/product/11824 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=16635 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=12695 - PCI

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by d__o__r,

עריכה: טכנאי היה אצלי , לא עזר בכלום.. שלום לכולם אני די חדש בפורום אז אני מצטער אם עברתי על איזשהו חוק, בכל מקרה , לאחרונה התחלתי לקבל פינגים יותר גבוהים מן הרגיל ואני חושב שזו בעיה בתשתית , עשיתי בדיקת פינג לתשתית (בעזרת 1@) וקיבלתי 27ms , וזה בערך הפינג הכי נמוך שאני מקבל כרגע בארץ.. הפינגים שלי בתוך הארץ נעים כרגע בין 27-40ms בממוצע. לפני שהתחילו הבעיות היה לי פינג של 5ms לתוך הארץ ולאירופה 65ms , הינה תוצאות לפני שהבעיה התחילה: Israel PING http://www.speedtest.net/result/2082235086.png GB ,London PING http://www.speedtest.net/result/2082240291.png Germany ,Frankfurt PING http://www.speedtest.net/result/2082242707.png כרגע עשיתי Trace עם הפינג הבעייתי, ה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by nore0,

תמיד שאני נכנס אל גוגל הוא באנגלית אני נכנס לאפשרויות שפה שם עברית וזה לא נישמר מישהו יודע מה הבעיה כי זה מעצבן כל פעם להחליף ת'שפה

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by urich,

אני מחובר דרך נטויזן ופתחתי את הפורטים שאני משתמש בהם עבור הסבבה דיסי אבל אני די בטוח שהשרת הגביל את המהירות. מישהו יכול לכתוב לי אפילו בפרטי איזה פורטים בטוח עובדים בלי בעייה אצל נטויזן.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.