רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הי , אני זקוקה לעזרתכם בפיתרון התעלומה בביתי יש ראוטר מסוג N של בזק ובזק בינלאומי כספק לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסוג DELL I7 , המחשב בניגוד ליתר המחשבים בבית לא מצליח לגלוש על הרשת הביתית בחיבור אלחוטי לעומת זאת כשהתחברתי במקומות אחרים לרשת ביתית אחרת יכולתי לגלוש ללא כל הפרעה פניתי לספק וביצעתי איפוס של הנתב - עדיין לא היתה יכולת גלישה למחשב הזה לשכנה שלי (חברה) יש את אותה הבעיה עם אותו מחשב אותו נתב והספק אצלה הוא נטוויז'ן לעומת זאת בבית אחר שכן הצלחתי להתחבר אליו ולגלוש יש גם את אותו הנתב אובדת עצות האם החלפת הראוטר תעזור ? איך נוצר מצב שרק מחשב אחד ורק בכתובת אחת לא מצליח להתחבר , מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
]שלום ברצוני לרכוש ראוטר חדש. עכשיו אנחנו גרים בווילה עם 2 קומות אז עדיף שהיה אם טווח ארוך-3 אנטנות ותקן N כמובן. מחיר עד 250 ש"ח. עדיף המלצות על ראוטר מניסיון מאישי. תודה[]
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להגדיר מחשב (PS3) כשרת DMZ בראוטר 3COM 3CRWER100-75 היה לי לפעמים התנתקות בהורדה ואמרו לי שזה יכול לפתור את הבעיה. שאלתי היא איך אני עושה את זה בראוטר הנ"ל? ??? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ניסיתי עם הכפתור fn לא עזר וגם לחפש servies.msc ולהפעיל משם גם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 5.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, עד כה הייתי מנוי לספקית 013 החיוב של 10mbit/10 ותשתית ADSL עמד ע"ס 132.5שח לחודש סכום גבוה לכל הדעות לאחר 6 שנים ב013 הגיע הזמן לעבור הלאה. כעת עולות 2 התלבטויות : 1) האם לעבור לתשתית הוט + ספקית FAST החדשה? 2) לעבור לספקית אחרת כגון 014? בעיקרון עם 013 לא היו לי בעיות כלל בשנים האחרונות ומספר הפניות שלי אליהם נמדד ב-3 ולא היו לי תלונות. בנוסף פינג בשרתי משחק כגון World of Tanks מניב לי 70~80ms אינני יודע אם זה נחשב לטוב או גרוע אך עשה את עבודתו נאמנה עד כה ללא תקיעות. כעת אני מחפש להוזיל עלויות ואולי גם לשדרג את המהירות השאלה היא מהי הספקית המומלצת במידה ואשאר בבזק. הנתב שיש כעת ברשותי הוא 1043ND שמשרת : 2 ניידים נייח שמחובר באלחוטי ממיר שמחוב…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ישן של אדימקס BR6204WG, אותו אני רוצה להחליף (קיים כבר 6 שנים, עדיין עובד...) ולהוסיף עוד access point או ראוטר שישמש כaccess point. ה-setup שאני מתכנן הוא כזה - מחשב מחובר חוטית לראוטר מס' 1 ובמרחק של 10-12 מטר ממנו יהיה accesspoint / router שאליו יהיה מחובר חוטית מחשב מס' 2. אני זקוק גם לכיסוי אלחוטי בכל הטווח (לסמרטפונים/לפטופים). המטרה היא שמחשב מס' 2 ישדר סטרימינג FHD ממחשב מס' 1 ללא לאגים. 1) איזה ראוטר אלחוטי כדאי לקנות כראוטר מס' 1 לסטרימינג FHD (האם 150 מגה לשניה יספיק או צריך מינימום של 300 מגה לשניה)? 2) האם יש עדיפות לaccess point על פני ראוטר נוסף שיוסב לשימוש כaccess point ? האם רכישת 2 ראוטרים זולים כמו TP841 של TPLINK או W306R של TENDA י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך עם SMART TV וברשותי גם נתב אלחוטי DLINK 615. כאשר אני מנסה ליצור חיבור רשת (אלחוטית או קווית) המסך מקבל כתובת APIPA 169.254.xxxx. הבעיה היא רק מול המסך, 2 מחשבים שמחוברים קווית לנתב והתקנים אלחוטיים (אייפון אייפד) מתחברים ללא בעיה ומקבלים גישה לאינטרנט וIP תקין. מה שעשיתי עד עכשיו זה איתחול הגדרות ועדכון גרסאות גם לנתב וגם למסך הטלוויזיה, החלפת פורטים, ביטול הFIREWALL בנתב, פתיחת פורטים מתאימים עבור המסך בנתב ואפילו ניסיתי לקבוע IP סטאטי במסך. למרות כתובת הAPIPA, אני מצליח לתקשר בDLNA למסך, אך אין גישה חיצונית לאינטרנט. אני עדיין לא יודע אם זו בעיה בהגדרות, תקלה בנתב או תקלה בכרטיס הרשת במסך. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הזמנה מחבר ל torrentleech ורציתי להתחיל להוריד עם utorrent על מחשב ה mac שלי. הבעיה היא שההורדה לא מתחילה כרגע ודברים שהורדתי לפני לא מעלה בכלל . פתחתי את הפורט של ה uTorrent בראוטר שלי, ורציתי לדעת האם יש דברים נוספים שאפשר לעשות או קליינט אחר שמומלץ להשתמש בו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TRENDnet מציגה נתב ומתאם הפועלים בתקן ac, שני מאריכי טווח (extender) ומתאם חשמל (Home Plug). כרגיל, כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=3144
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
גם חברת netgear ניצלה את CES 2013 על מנת להכריז על שורה של מוצרים חדשים, אבל מעטים מהם היו בתחום התקשורת הבייתית הקלאסית. http://www.netcheif.com/blog/?p=3116
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני עובר לבית חדש ולאחר הרבה שנים של תקשורת קווית, אנחנו מעונינים להוסיף תקשורת אלחוטית. בדירה החדשה, הראוטר יהיה בסלון ואמור לספק רשת לכל הבית כאשר אם יש אפשרות אז גם בתוך הממ"ד. רציתי לשאול, איזה ראטור אני יכול לקנות כדי שיעשה את העבודה? אני רוצה ראטור איכותי, מהיר ויספק רוחב פס כמה שיותר גדול. מבחינת מחיר, אני לא כל כך מוגבל, אבל אני לא ראיתי משהו שעולה יותר מ400-500 שקל (אולי לא חיפשתי במקומות הנכונים). אם לדעתכם ראוטר אחד לא מספיק וכדאי Access Point בנוסף אז אם אפשר המצלמה על אחד כזה זה יהיה מצוין! תודה... (שוב לגבי המחיר, אם יש ראוטרים באלפי שקלים שאני לא מכיר אז אני לא רוצה גם להכיר...)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתחבר למחשב שלי במשרד מהבית (העסק הוא שלי) שתהייה לי שליטה מלאה על המחשב מרחוק כולל העברת קבצים בחינם האם כדאי להשתמש בRDP של ויינדוס או בתוכנה אחרת ?(שמתי לב ש TEAM VIEWER לעסק היא בתשלום) אם אפשר גם לינק למדריכים איך להגדיר את הRDP?? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר ~500-400 ש"ח. אפשר להתפשר על הפיירוול אם אין בתקציב... תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
הי, בשידרוג ל20 מגה קיבלתי מודם ראוטר VDSL חדש מדגם D-Link 6740U, מיותר לציין למי שמכיר כבר שהוא מלא בבעיות והאינטרנט / רשת בבית ירדו באכות בצורה דרסטית. ישנה אלטרנטיבה בבזק עם מודם / ראוטר חדש גם של D-link מדגם 7850u, בתשלום של 15 שח לחודש לשנתיים (360 שח), או שעדיף לקנות משהו פרטי שתומך בVDSL? תודה!
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בתערוכת CES הנוכחית לחברת D-Link לא היה ביתן, אבל זה לא מנע ממנה להכריז על שורה של מוצרים חדשים ובינהם 4 נתבים ו-2 מצלמות IP. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3091
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לתשתית של בזק וספק נטויז'ן במהירות של 30 מגה. יש לי את הראוטר של נטגיר שבזק משאילה שמוגדר כמודם וראוטר של tp-link 1043nd. האינטרנט עבד בסדר עד שבימים האחרונים יש לי נפילות אינטרנט מעצבנות שמצריכות חיבור מחדש במחשב או בגלקסי או כיבוי והדלקה של הראוטר והמודם. בנוסף יש לי בעיית מהירות שהיא אינה קבועה זאת אומרת שפעם יש לי 6 מגה, פעם 10 מגה ופעם 40 מגה. הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. בגלקסי אף פעם אני לא עובר את ה-6 מגה מהירות. המהירות העלאה טובה וקבועה במהירות של 1.5 מגה. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיות המרגיזות הללו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש על זה מידע גם פה וגם באינטרנט ולא ממש הצלחתי. יש לי ראוטר/מודם אלחוטי DSL2650U (DLINK) אבל שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ובזק נתנו לי מודם חדש. כשאני מתחבר באמצעות המודם הפנימי של הראוטר אני מקבל ביצועים טיפה פחות טובים מאשר כשאני מתחבר באמצעות המודם. המודם אגב, גם הוא ראוטר/מודם DSL2500U אבל הוא לא אלחוטי, ובגלל אני רוצה להשתמש גם בראוטר האלחוטי? מה שעשיתי בינתיים זה ככה: הראוטר האלחוטי מוגדר עם DHCP וזיהוי אוטומטי של DNS וgateway. כאשר מכשיר מתחבר לרשת הוא מקבל את הכתובת של האוטר 10.0.0.138 גם ככתובת של הGW וגם ככתובת של הDNS. הגדרתי את המודם (2500U) עם כתובת IP של 10.0.0.139 וביטלתי לו את שרת הDHCP (וכמובן הגדרתי במודם את הגדרות החיבור שלי עם ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן עברתי ל100MB של הוט, והטורנטים פשוט לא זזים. כאיל והאינטרנט עצמו טס, יוטיוב טוען לי בFHD בשניות, אבל הטורנטים לא יורדים מהר בכלל ליחס המהירות. לפני שעברתי, הייתי בבזק עם 15MB וירד לי על 1.6MB לשנייה בטורנט, ועכשיו זה יורד מקסימלי על 2.3MB לשנייה. מישהו יודע למה זה קורא? אולי זה קשור לפורטים של הראוטר? יש לגם רעיון איך לסדר את זה? כי זה צריך לרדת על 10~12MB..
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מתאם HPNA 3200 מבזק על מנת לייצר נקודת LAN נוספת בקומה נפרדת (הבית בין שתי קומות) לטובת חיבור YES VOD בהתחלה הראוטר (DLINK 26 ) לא עבד עם המתאם , לאחר שהחלפתי בין המתאמים (יש שניים) התחיל לעבוד. חיברתי את המתאם הנוסף לנקודת טלפון בחדר סמוך וחיברתי אליו מחשב נייד בLAN וגלש כמו גדול! עברתי לקומה השנייה , חיברתי את המתאם לנקודת טלפון , וכלום! עברתי לעוד נקודה בקומה השנייה ! גם שם כלום! האם יש לכם רעיונות למה בקומה השנייה המתאם לא עובד? משהו שאפשר לבדוק? האם יש קשר לזה שהבית בתלת פאזי?... הרי מדובר בקו הטלפון. בזק כרגע לא ממש עוזרים לי. (166) מבקשים שאעשה תמיכה בתשלום.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים (לא קרה עד עכשיו, הטלפון היה באותו מיקום מעולם לא היו 'התנגשויות' בין התדרים של הטלפון לראוטר) כל שימוש בטלפון האלחוטי - אם זה בגלל מישהו שמתקשר או סתם הוצאה והחזרה של הטלפון למטען שלו גורמת לניתוק האינטרנט מהראוטר (רק החלק של ה INT וDSL מתנתקים) ולרוב צריך לעשות ריסט לראוטר כדי שהוא יתפוס חיבור מחדש. גם כשהעברתי את הטלפון למקום אחר ומחובר בשקע אחר - אותה תופעה. מה גם שביומיים האחרונים המהירות הורדה\העלאה איטית להחריד. אולי התשתית קצת ניזוקה בגלל הגשמים וזה הגורם לתופעות האלה? חשבתי שיש להם כבל "תת ימי" , אז קצת גשם הם נשברים? התשתית בזק ספק בזק בינלאומי ראוטר D-Link 2760U
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי של 3COM שרכשתי עוד ב-2006 ולאחרונה נזכרתי שיש לי אותו אז החלטתי להשתמש בו שוב כי אז ב-2006 לא הייתי בקיא כזה. ההתקן עבד טוב מאוד בערך חודש ללא שום ניתוקים וביומיים אחרונים גיליתי איתו בעיות עם ניתוקים. שלשום גיליתי שכל פעם אני טוען סרט מ-YOUTUBE לאחר כמה שניות קו טעינה מפסיק לזוז וסרט לא נטען בשלמותו גם במחשב נייד שלי וגם בסמארטפון שלי. חשבתי יש בעיה עם YOUTUBE ספציפי אולם לאחר בדיקות מהירות של ספק שלי שהוא נטוויז'ין וגם שירות SPEEDTEST חשבתי שבעיה עם עומס של רוחב פס שגורם לנתב להשתגע. בסופו של דבר הסתכלתי ב-LOG של נתב והבנתי שאין קשר לרוחב פס כי נתב מתנתק כל כמה שניות, דקות: כבר מהבוקר שובר ראש על בעיה, נסיתי כל מיני שינויים בקונפיגורצית נתב וכאשר אנ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת TP-LINK פותחת את 2013 בסערה ומכריזה על למעלה מ-10 מוצרים חדשים הכוללים נתב ומתאם בתקן ac, שני נתבים זעירים, 4 מתאמי Home Plug, שתי נקודות גישה ונתב סלולרי. סקירה מקיפה של כל המוצרים הללו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3039
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יו"ר ה-FCC, המקבילה האמריקאית למשרד התקשורת, החליט להגדיל את מספר הערוצים לשימוש בתדר 5Ghz. ואצלנו? הצבא, משרד הבטחון, משרד התקשורת ומשרד האוצר ממשיכים להתקוטט - ואנחנו האזרחים תקועים עם 5Ghz נכה וצולע. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3065
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב TP-LINK TL-WR740N שעובד רוב הזמן בסדר. פעם בכמה ימים אני שם לב שאי אפשר לגשת לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 שבה אני נכנס להגדרות בדרך כלל ואז למעשה אין לי גישה לנתב, למרות שהאינטרנט עובד. הבעיה שאז, בכדי לגשת להגדרות אני צריך לכבות אותו או לעשות Reset , וזה חוזר על עצמו כל כמה ימים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-