עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי הרצתי את הבדיקה של sandra2005 וזה מה שקיבלתי ... זה לא איטי מידי ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  2. שלום לכולם, אז ככה: ברוך ה', קניתי סוף סוף את 2 המחשבים שכ"כ רציני (וקצת חפרתי לכם), אז עד שהכבלים עושים לי חור למעלה, הצלחתי להתחבר מהממ"ד לקומה עליונה את המחשב שבעל מערכת הפעלה XP - בכרטיס רשת אלחוטי. בתוך הממ"ד יש 2 מחשבים. מחשב ישן שהוא גם בעל מערכת הפעלה XP ורשת אלחוטי זהה של המחשב השני למעלה, שבו יש את המדפסת ומחשב ניייד שהוא דווקא מחובר לכבל (כי הוא שלי ) בעל מערכת הפעלה החדשה ויסטה. הכל טוב ויפה התחלתי להגדיר את ההגדרות לראוטר, הגדרות IP במחשב, פתיחת פורטים (אם זה מעניין אותכם), אז זהו, בכל המחשבים אני יכול לגלוש ולהוריד מה שאני רוצה, הבעיה היא שהמחשב למעלה לא רוצה לשתף קבצים ומדפסת. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת במשחבים הלמעטה. איפה יש לי בעיה? ההגדרות במערכת הפעל…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. היי בטח כבר קראתם את התראד הזה של התוכנה שפורצת ICQ, אז מחקתי 217 קבצים שSPYWARE DOCKTOR מצא... עכשיו איך אני יודע שמחקתי את האקר?? תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?

5. שלום, נתקלתי בבעייה מוזרה כרגע, הראטור האלחוטי מחובר למודם, והלאפטופ מזהה את הראטור כקו אחד בלבד! גם אם אני נמצא במרחק כמה חדרים מהראוטר וגם אם אני נמצא ממש לידו. אני מקבל רק קו אחד. אני נמצא עם חבר פה שהלאפטופ שלו מקבל את הסימן מצויין, בלי בעייה. במרחק כמה חדרים גם הוא מקבל 2 קווים.. העניין הוא שאני לא מצליח להתחבר בכלל. משום מה ההתחברות נכשלת.. שאני מנסה להתחבר עם המודם האלחוטי שלי, הלאפטופ שלי מקבל סימן מצויין גם .. מה יכולה להיות הבעייה ?? ועוד משהו קטן, האם יש לנו אפשרות להקים רשת PEER TO PEER ? יש לנו כבל רשת פה, איך אנחנו יכולים לעשות את זה??.. (אגב אני מריץ XP והוא מריץ VISTA על הלאפטופ שלו) תודה לכולם וסופ"ש נעים !!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. תקשיבו יש לי את הראוטר הזה ושתי מחשבים מחוברים אליו פיזית (עם כבל רשת). אמא שלי במחשב השני, כאשר היא משתמשת בסקייפ נראה שהיא לוקחת את כל רוחב הפס. אני משחק במשחקי רשת והפינגים משתוללים לגמריי. התקשרתי לספק בזק בילאומי, אמרו לי לדבר עם בזק. דיברתי עם בזק והם אמרו שאין פתרון לבעיה זו, אין דרך להגביל את המחשב שלה ברוחב הפס. הבחורה הנחמדה שדיברה איתי הציעה שתי דברים שרציתי לדפוק לה את השפרפרת בראש על זה: -אל תשחק בזמן שהיא מדברת -להוריד את המהירות של הפס בכלל !?!??!?!?!?!??!?! באמת ?!?!?!?! בכל אופן חברים, קראתי משהו על התוכנה DD_WRT אך הראוטר שלי לא נתמך. ניסיתי את התוכנה NETLIMITER וזה עזר. בהגדרות של הראוטר שלי אינני מצליח להבין דבר. בבקשה, עזרו לי תודה רבה כ…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. כתגובה להודעה זאת בעודי מחפש את כפתור התגובה שמתי לב שההודעה ננעלה. וחבל! maCr0T - אני מניח שלפי המשפט האחרון של "shimon956" (ציטוט: "תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות") אפשר להבין שהוא לא סתם "ספאמר" וזאת לא הודעה ללא תוכן. אולי אותך זה לא מעניין אבל כשאני התנתקתי מהספק שלי גם חפשתי איזה גיבוי ממישהו שיגיד לי שעשיתי צעד חכם ושווה להשקיע במקום אחר קצת יותר. אולי עצות או כיוון ממישהו עם יותר נסיון. shimon956 היקר, (בתקווה שאתה באמת מחפש איזו תגובה למה שעשית) אני לא יודע מה עם Netvision כי מעולם לא התחברתי אליהם אבל עצם זה ש Aquanet לא הספק שלך יותר זה כבר מעולה. Aquanet מגבילה את מהירות הגלישה לחו"ל ל 30K (מינוס/פלוס) וזה נורא... בזמן עומס הגלישה ממש איטית ונורא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by falukky,

יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-Z68M-D2H הלוח יחסית חדש (3 שנים) ואני מחפש את האפשרות של WOL ולא מוצא, יכול להיות שאין ?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר זקוק לקודים של הכניסה , אודה לכם מאד

10. Started by Amir c,

ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  11. כבר חודשיים בערך שיש לי בעיות באינטרנט (תשתית בזק 5מגה). ואני בודק כל הזמן את החיבור גם ב speedtest.net וגם באתר של בזק. עכשיו שמתי לב שלפעמים כשהטורנטים פועלים אני מקבל בבדיקה 5 מגה, ולפעמים אני מקבל פחות. האם זה תקין? או שאני צריך לראות תמיד בבדיקות 5 מגה גם בזמן הורדות של טורנטים וכזה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. שלום לכולם, שאלתי היא כזאתברשותי נתב+רשת אלחוטית) האם מבחינת החוק הישראלי ,חסימת פורטים עי ספקיות האינטרנט הינו חוקי(בתוכנות שיתוף למינהן)? במידה והספק מצהיר בגלוי שהוא חוסם זה תקין? כיצד עלי לנהוג בפנייה לספק האינטרנט שלי ,כשאני יודע בוודאות שהוא חוסם(אל תגידו לי תחליף ספק כולם חוסמים)? האם פשוט אין מה לעשות??וצריך לסבול בשקט? תודה לעוזרים.

• 66 תגובות
    • 12.4k צפיות
  13. Started by AiXC,

אני כיום על 15 מגה משלם 110 ש"ח לתשתית בזק ו 62 ש"ח לבזק בינלאומי על גיימר + POWER NGN, והציעו לי בבזק (התשתית) 30 מגה ב 125 ש"ח, עכשיו אם אני יאיים להתנתק אני יקבל במחיר יותר זול?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by buli1,

שלום! לאחר שנדפק לי הכבל רשת לא היה מנוס מלרכוש כרטיס רשת אלחוטי (הכבל עובר בתוך הקיר לקומה התחתונה ואי אפשר להחליף אותו...). אז קניתי כרטיס רשת אלחוטי tp-link דגם tl-wn550g, הראוטר שלי מסוג level one דגם wbr-3460tx. התקנתי את הדריבר מהדיסק המצורף אבל אחרי הריסטארט הוא לא קולט את הרשת האלחוטית (שאני גולש ממנה כרגע בנייד..) איך מגדירים את זה והאם יש בעיה אחרת? תודה מראש על העזרה אגב אני עם win xp

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by thony,

האם יש הבדל ביניהם? יש אחד Edimax 802.11b/g/nLITE WIRELESS Mini-size USB Adapter EW-7711UMn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=27729 שעולה 110 ש"ח ויש Edimax 802.11n 300Mbps Wireless PCI Card EW-7727In http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=24569 שעולה 220 ש"ח למה גרסת PCI עולה כפול מ-USB?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  16. Started by TheShadow,

הבעיה היא בעיה מוכרת של חסימת תוכנות וכו בראוטרים... למשל שאני מנסה לפתוח סרבר למשחק אני חייב לחבר את המודם ישיר למחשב כדי שאנשים מבית אחר יתחברו כי אם זה מחובר זה פותח לאן גיים גם אם בחרתי דרך המשחק באופציה של סרבר כללי... או שיש לי בעיה עם תוכנה מסוימת שמאפשרת לי לשלוט בשרת משחק מסוים אז אני לא יכול להתחבר דרכה לסרבר עם הD LINK אני חייב לחבר את המודם ישירות... ואני לא יכול לעשות את זה כי יש עוד מחשבים שצריכים רשת בבית... (דרך אגב זה ראוטר אל חוטי) איך אני מכבה לו את הפייירוול או את פותח פורטים מסוימים?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by zvikaz,

בשנים האחרונות היה לי linksys wrt54gl עם tomato, ששירת אותי מצוין. עד שנשרף לו איזה מעגל... אשמח לשמוע על המלצה לתחליף מודרני. דרישות: א. אמינות ב. תמיכה בקושחת צד שלישי, כמו טומטו או dd-wrt ג. כניסת USB ד. תמיכה בתקן N ה. טווח תקציב - עד כ 500 ש"ח. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי את הDLINK 2650U ואני גולש על 15 מגה בייט. בזק ונטוויזן. אני מחפש המלצה לראוטר חדש לשימוש ביתי בסיסי שיעבוד טוב עם 6 מכשירים או יותר (מדפסת שני פלאפונים ושלושה מחשבים) אין לי צורך בתכונות יוצאות דופן של הנתב, אלא אם תספרו לי על אחת שתישמע הכרחית. אני מחפש שיהיה זול ושיהיה שווה משהו במידה וארצה לשדרג מהירות ל 100 מגה או ליותר. USB בשביל לחבר מדפסת יהיה חביב אבל לא חובה אם הוא מעלה את המחיר. אשמח למספר המלצות. תודה.

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. שלום פירמטתי את המחשב, וגיליתי שלמחשב אין LAN. ואין אינטרנט, חשבתי שאולי זה הדרייבר והורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  20. היי, בימים האלו אני מעלה אתר חדש שאמור לתת למשתמש מידע על המחשב שלו, הרשת שלו(מהירות גלישה ועוד) אני אשמח לרעיונות חדשים, ולהערות.. http://www.WhatIsMySpec.com

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. שלום לכולם, אתאר תחילה את המקרה ותוך כדי אגיע לבעיה. במשרד ישנו צורך לחבר נתב באחד מן החדרים כדי שאחד מהעובדים יוכל לעבוד על לפטופ ,תוך כדי לעשות שיתוף קבצים בין הנייד לנייח והדפסה במדפסת רשת שנמצאת אצל המזכירה. העניין הוא כך, שיתוף קבצים בין המחשבים במשרד ללא הנתב והלפטופ הוא תקין וכל שאר הרשת במשרד נגישה (יש מספר מחשבים). כאשר מוסיפים נתב, יש אינטרנט גם בנייח וגם בלפטופ (שניהם מחוברים לנתב אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי) ואף שיתוף קבצים בינהם, אך שאר הרשת כבר לא נגישה. כלומר, לא ניתן לגשת לשאר המשאבים ואף לא ניתן להדפיס במדפסת שמשותפת בין המחשבים במשרד. כל העניין נובע לעניות דעתי עקב חלוקת IP חדש בתת-רשת, ניסיתי לבטל את הDHCP של הנתב ללא הצלחה ,ניסיתי עוד מגוון דרכים ללא …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Lyoko,

שלום, אני פותח את הדיון הזה כדי ליידע אנשים עם מתאם שיחות של 012 על בעיה ואולי הפתרון שלה שלשום ההורים שלי החליטו שיהיה טלפון בבית של 012, בלי לעדכן אותי, היום גיליתי שהמכשיר הזה חוסם פורטים ברגע ש [מודם הוט/בזק] >>> [מתאם שיחות של 012] >>> [מחשב או ראוטר].. לא בידיוק חוסם פורטים, אלא משהו שאני עדיין לא מבין.. בקיצור חסם לי 80 ואולי עוד דברים.. הטכנאי שהתקין את המתאם אמר שאין אפשרות לחבר אותו לראוטר שלי, חשבתי לא לנסות, כך גם בשיחה עם נציג של 012 שארכה 40 דקות ללא פתרונות לבעיה.. אזרתי אומץ וחיברתי לבד את המתאם שיחות לראוטר, ונחשו מה זה עבד... אישית אני רואה מתאם שיחות כמכשיר גדול ומיותר.. אני ממש לא הייתי שמח כשהבנתי שהטלפון והמתאם שיחות יהיו אצל…

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. קניתי את הראוטר של לינקסיס WRT54G עכשיו אני במחשב הראשי, והגלישה נהפכה לאיטית הרבה יותר וגם אני מתנתק כל כמה זמן, סתם בלי סיבה איך אפשר להאיץ את הגלישה ואני חייב לגלות מה מפריע לגלישה ומה גורם להתנתקויות? יש איזשהי תוכנה שיכולה לעזור לי? אתם יכולים בבקשה לעזור לי בזה, תודה אין לי שום פאייר וואל מותקן במחשב (היה מותקן אבל הסרתי אותו בגלל זה) טל

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by alon_s,

שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ChronoDog,

לפני כחודש, לאחר השקת הכבל החדש, נדהמתי לטובה לראות פינגים של 60-65ms לשרת משחקים בפרנקפורט (בזק+בזב"ל+גיימר). שבוע אחרי, הפינגים עלו לכ 78-80ms ואמרתי "טוב נו... עדיין סבבה". כעבור עוד שבועיים (נכון להיום) הפינגים לאותו שרת חזרו להיות זהים למה שהיה עם מד-נאוטילוס (80-90ms). אני רואה לאן זה מתקדם, והאמת שכבר נמאס לי, אני עם גיימר בבזב"ל כבר 5~ שנים ומעולם לא קיבלתי הרגשה של גיימר של ממש מבחינתי, אני מוכן לשלם גם 300 ש"ח לחודש על חבילה של 1 מגה (כן, אחד, ואפילו פחות) אם החבילה הזו תכלול פינגים של אפילו 40-50ms לאירופה, שזה די גבוה ע"פ סטנדרטים אירופאיים, אבל קרוב לאופטימלי בהתחשב במגבלות המרחק. מישהו מכיר משהו כזה? ספקית פרטית קטנה ונידחת? שירות "מיוחד" אצל ספקיות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.