רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
במקביל לשדרוג המהירות האוטומטי, בזק גם משיקה שירות חינמי לגיבוי בענן. השירות מבוסס על השרתים והממשק של PogoPlug והוא אינו מוגבל בנפח האכסון שלו. לשירות החדש יש תוכנה ל-Windows המאפשרת גיבוי אוטומטי של ספריות. בנוסף יש אפליקציות יעודיות לסמארטפונים וטאבלטים ב-iOS וב-Android המאפשרת לגבות מכל מקום ומכל מכשיר. http://www.bezeq.co.il/bezeqcloud/Pages/minisite.aspx
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יום עשיר בהודעות מעניינות יש לנו היום. על פי אמיתיו זיו מ-THE MARKER, אקספון (018) הגיע להסכם סיטונאי ראשון מסוגו עם בזק. על פי ההסכם, תרכוש אקספון מבזק תשתית ותספק עליה שירותי טלפון ואינטרנט. האחריות למחיר לשירות תהיה בלעדית לאקספון והלקוח יהיה קשור רק אל החברה הזו. אם המחיר שאקספון תציע יהיה אטרקטיבי והשירות יהיה נאות, יתכן שיש כאן תחילתה של מהפיכה. http://technation.themarker.com/1.1938989
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית שאנשים שיתחברו אליה יקבלו דף כניסה שיצטרכו לאשר לפני שנכנסים. אין לי קונפיגורציה של הראוטר אפשרות להוסיף דף כניסה. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
האם במצב שבו אני מחבר יותר מציאה אחת למודם (ומקבל איפי שונה) - אני מקבל סה"כ את כל חבילת הגלישה שלי? כלומר סה"כ חבילת הגלישה שלי מתחלקת בסה"כ היציאות של ההוטבוקס ללא תלות באיפי? אני מחובר להוט 100 מגה + 014 עם חיבור ללא חייגן
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר ההוטבוקס עובד כמודם - האם יש אפשרות לביצוע ריסטרט דרך הממשק שלו? (לא מצאתי) אני צריך לעיתים לבצע ריסטרט מרחוק וזה די מבאס להתקשר למוקד הטכני ולבקש בכל פעם מחדש
-
- 4 תגובות
- 100.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מעט מוזרה אך אשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליה... אני חדשה בתחום הרשתות ויש דבר אחד שקשה לי מעט להבין והוא כיצד עובדת העברת נתונים באינטרנט/ברשת. כלומר, מהי המשמעות כאשר מהירות גלישה היא 5 מגה חוץ מהעניין של מהירות הגלישה, וההבדל בין העברת נתונים בין כרטיס רשת לאינטרנט לבין כרטיס הרשת למחשב עצמו? לא ברור לי ההבדל ביניהם איך זה עובד בפועל ומי נגד מי בכל הנושא של תעבורת נתונים... תודה מראש לעונים, נטלי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לבזק בינלאומי עם תשתית בזק במהירות 10 מגה. (PRIVATE NGN + חבילת גיימר + כבל תת ימי וכל השטויות האלו) זה כבר הרבה זמן שהורדות קבצים עוצרות באמצע (אם זה בדפדפן, IDM וכו'). המחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר שבזק מספקים (כרגע NETGEAR N לא הכסוף). יש לציין שבשיחות עם בזק בינלאומי מפילים את האשמה על בזק ובזק מצידה טוענת שהכל תקין וציוד הרשת יכול להיות פגום. הם החליפו כבר 3 ראוטרים פה (סוגים שונים: שני ראוטרים שונים של DLINK ועכשיו NETGEAR) והבעיה ממשיכה. כל המחשבים מחוברים באופן חוטי(!) ולא מדובר במשהו שקשור לאינטרנט האלחוטי. לא יודע אם זה קשור אבל גם סטרימינג ביוטיוב אף פעם לא נטען עד הסוף (תמיד קופא באמצע). צירפתי הקלטה של נסיון הורדה מעכשיו שתבינו על מה אני מדבר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי אתמול דיסק רשת 3TB של LIVE WD המתחבר לרשת לשיתוף תמונות/וידאו/קבצים. לאחר חיבורו לרשת התחלתי להעביר בסביבות 1TB חומר לדיסק דרך הרשת. מהירות העברה שקיבלתי היתה 9M בשניה וכמות של 1TB לוקח יותר מ-1 יום...... מטורף. הדיסק חובר לנתב מבזק של D-LINK 2760U בתקן N (לבן עם 2 אנטנות) לאחר חיפוש בגוגל מתברר שכל עוד הנתב שלי הוא לא 10/100/1000 לא אוכל לקבל מהירות העברה סבירה. אני עכשיו חייב להחליף את הנתב בחדש (או דרך בזק או באופן פרטי) מבקש את עזרתכם בחיפוש נתב אלחוטי המחליף את הנתב הקיים בעל יכולת של 10/100/1000 האם מישהו יכול ולהמליץ לי על נתב טוב ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במערכת דואר שאני מגיע אליה דרך אתר (בו אני מקיש שם משתמש וסיסמא). זה של חברת ביטוח גדולה. שאלתי אם אוכל להיכנס דרך Thunderbolt (שהוא email cleint), ונאמר לי שלא, כאשר התשובה הייתה "אי אפשר, זה Web E". (או משהו כזה). האם זה באמת המקרה? כי התומך היה נשמע לי חצי רדום, ואני רוצה לדעת זה אפשרי או לא (לא הייתי שואל אם זה לא היה מאוד חשוב לי). תודה!
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בבית ראוטר\מודם של בזק netgear 2000בתוך החדר ממד כי שם התקינו לי אותו ,מחוץ לחדר באיזור הסלון הקליטה האלחוטית היא מחצית ממה שצריכה להיות . יש לי ראוטר שלי dlink dir 320 , השאלה האם אני יכול לבצע bridge , האם משתלם ובאיזו דרך אני אעשה זאת ? בתודה אורן
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה מעצבנת שבזק/בזק בינלאומי לא מצליחים לפתור או בכלל להכיר שיש בעיה ורציתי לבדוק עם משתמשים אחרים האם קרה גם לכם בעבר או מה המצב אצלכם כעת. יש לי חיבור 20 מגה VDSL במשך כמעט שנה כאשר במשך חצי שנה פחות או יותר מאז שעברתי לראוטר של VDSL DLINK 6740 הפינג להופ הראשון היה 7 MS. לפני כמה חודשים הפינג בהופ הראשון קפץ ל20-22 MS ומאחר שהספק והתשתית לא מצאו בעיה הם האשימו את הראוטר שהוא לא תקין. חשוב לי לציין שכאשר עלתה הבעיה לראשונה דיברתי עם בזק ולאחר כל מיני איפוסים למיניהם הפינג חזר לתקין לשבוע בערך אבל אז שוב עלה ולכן מצאתי עצמי בטיול לבזק סטור. החלפתי ראוטר אך הבעיה לא נפתרה ולאחרונה אני חווה בעיות של ניתוקים (משהו שעדיין בטיפול) כך שהיה אצלי טכנאי בשבוע ש…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני לחבר לו 3 מצלמות IP 2 מצלמות חיברתי בלי בעיה כי זה היה על אותו הרשת, המצלמה השלישית רחוקה ולא מקבלת אות מהרואטר אז חיברתי לה AP אבל היא לא מופיע בחיפוש הפנימי כמו שאר המצלמות. מה יכולה להיות הסיבה? אולי הAP מביא כתובת איפי פנימית שונה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בתקופה האחרונה אני מרגיש שיש לי לאגים כשאני משחק סטארקראפט. רציתי לדעת לאיזה שרתים אני צריך לעשות בדיקת פינגים ומה התוצאות שאמורות לצאת לי. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פתחתי נושא לפני זמן מה על קפיצות הפינג (כשעברתי מנטויז'ן לבב"ל) אך הסתבר שזו הייתה בעיה בציוד (המודם של התשתית היה ישן מדיי והחליפו אותו) בא טכנאי (התשתית שלי היא הוט) והביא אחד חדש וגם סידר עוצמות והכל היה בסדר כמעט שנה שלמה ועכשיו זה חזר (יש לציין שהקפיצות הן לא בעוצמה כל כך חזקה כמו פעם אלא ב10-20 פינג - אך זה עדיין מפריע ומשבש את המשחק.) עכשיו, אני משער שהבעיה היא אצל הוט (משום שהיה ניתוק איזורי של יום שלם לפני כשבועיים ועוד אחד לפני שבוע) וכנראה הם פשוט לא חזרו לעצמם (לפני אותם ניתוקים הכל היה בסדר) ואני כבר שבוע עם הקפיצות האלה אך אני לא בטוח בכלל מהו מקור הבעיה. אני מפחד שזה שוב המודם אגב - אני עם חייגן (שמוגדר בתוך הראוטר) עם אייפי של 84.110 \ …
-
- 64 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
כרגיל היה סינכרון מחדש של המודם לא עלה כמו שצריך עם SNR לא תקין 30 בערך, אז כיביתי הפעלתי עלה 38-40 בכל 8 הערוצים בערך מה שמקודם לפני האיפוס 41 יציב בכולם בערך. בדיקה של פינגים ל ynet ו download.com פתאום מראה קפיצה מ 189 ל 195 ו ynet מ 7-8 ל 11-13 בערך. הבעיה זה שיש איבודי מידע מזעריים אבל שלא היו מקודם ובהחלט מעצבנים. אחד לכמה שניות או דקות יש איבוד מידע אם זה לזה או לזה. בחיבור עם חייגן נראה שזה לא קורה. אני בודק עם הוט לראות מה קרה, אומרים הכל בסדר. אני מבקש מהם לשים אותי עם HOTNET ללא חייגן אומרים לי אפשר. אז מה שמעניין אותי אם לכם זה קורה ואם אתם רציתם להחליף ספק לצורך בדיקות הוט אמרו לכם אי אפשר ? אני בשיחה איתם מבקש את המנהל. כי זה מהלך לא הגיוני אם אנחנו צריכים ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הוט\הוט-נט ובמשך שנה שלמה לא השתנתה לי כתובת הIP הספק והתשתית טוענים שהכתובת צריכה להשתנות כל 3 חודשים, התווכחתי איתם בערך חצי שעה שהכתובת לא השתנתה ויש לי לוגים שמוכיחים את זה.. לטענתם אין דרך לשנות את הכתובת עם תשתית של הוט וזה לא הגיוני שהכתובת לא השתנתה עד היום בסוף הגענו להסכם שלא כל כך עוזר לי, וזה שהיא 'תרשום' לעצמה לבדוק בעוד 3 חודשים אם הכתובת השתנתה, ואם לא, אז אין לה מה לעשות בנושא האם באמת אין שום דרך לשנות כתובת IP עם תשתית של הוט? אני מאמין שמישהו חשב על זה פעם.. חייבת להיות איזושהי דרך.. זה לא הגיוני שיהיה אייפי אחד שלא יתחלף לעולם הדרך היחידה כנראה היא לעבור לבזק, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף את הנתב של הוט וזה סתם בלאגן שלא ש…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי לכולם! כיום יש לי ראוטר אלחוטי אחד בבית אולם אות השידור חלש מידי ואין קליטה בכל הבית. אני רוצה להקים רשת חדשה שתכלול שני ראוטרים או access point איך אני מחבר את המכשירים כך שבפועל אני אראה רשת אלחוטית אחת? האם המכשירים צריכים להיות מאותו חברה? האם יש דגם מומלץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר (siemens sl2-141 ) שממוקם רחוק מהחדר בו אני משתמש ברשת ואני מחפש דרך להגביר את האות. אשמח לקבל המלצות כיצד להגביר את הסיגנל. תודה
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לאחר שנתיים בדירה מסויימת וחיבור אינטרנט מצויין של 013/בזק במהירות 30 מגה וחבילת גיימר לפינגים נמוכים. עברתי דירה והתבשר לי שאצטרך לרדת ל-5 מגה בקושי.. הטכנאי אומר שהבניינים פה ישנים ולכן אין תשתית טובה. אמרו לי בבזק שיש פה כיסוי של 30 מגה אבל הטכנאי היה פה ואמר אחרת..מה לעשות? הוא אמר בנוסף שאם הוא ינסה לחבר 10-15 מגה יהיו ניתוקים כיוון שאני רחוק מהמרכזייה. מה אתם מציעים לעשות?: לעבור לתשתית של הוט? מה אני עושה כרגע עם ראוטר בתקן vdsl שאני משלם עליו לבזק לבזק? האם חיבור הגיימר(פינגים נמוכים) יפגע לי? בבקשה עיזרו לי אני כרגע ללא אינטרנט וגולש דרך הסלולארי..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיש לו חבילה של 50 או 100 מגה דרך 012 דרך תשתית בזק שיפנה אליי בפרטי בבקשה, אני מנסה לפתור תקלה ארורה אצלי ואני צריך מישהו שמחובר ב012 על תשתית של בזק בשביל לעזור לי לאבחן חלק מהבעייה.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ברשת בבית שאני אמור לקבל מהירות של 100 מגה בייט ולפי הבדיקה של התשתית ושל הספק לא אמורה להיות בעיה כי דרכם אני מחובר על 100 מגה וגם עשיתי בדיקה באינטרנט ורשום לי שיש לי 100 אבל שאני עושה בדיקה בSPEEDTEST זה מראה לי שיש לי 10 מגה בייט.. מישהו יכול להסביר לי איך זה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מדפסת עם יציאה לרשת קווית עד עכשיו היא הייתה קרובה למחשב ככה שלא היה צורך במשהו מיוחד היא חוברה דרך כבל USB רגיל למחשב(לא היה שימוש ביציאת הרשת שלה). עכשיו המחשב עבר לחדר אחר והיא נשארה באותו מקום. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר אותה לרשת האלחוטית בבית בעזרת מתאם פשוט או שאני חייב לקנות שרת מדפסת בשביל זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב/מודם D-link dsl 604 שעושה את העבודה פחות או יותר בסדר כבר 7 שנים. מה לעשות, הגיע הזמן להחליף - התעבורה האלחוטית שלו נמוכה, אין לו חיבור USB לשיתוף מדפסת או דיסק רשת, ומידי פעם אני נאלץ לעשות לו Reset כי משהו נתקע. לאחר שבדקתי ראשונית מה מוכרים היום, ראיתי שמרבית הנתבים מגיעים ללא מודם ADSL אינטגרטיבי, ואז זה אומר שאני צריך לקנות שתי "קופסאות" - מודל ADSL שיתמוך במהירויות של עד 15 מגה ונתב. אני מבים שרכישה כזו תאפשר לי בעתיד החלפת מודם בלבד היה ואחליט לעבור מבזק לכבלים. לחילופין, ראיתי דגם של Linksys שנקרא X3000 שפוטר אותי מרכישת שתי קופסאות - תומך ב- ADSL, אבל המחיר שלו מכובד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צירוף מודם/נתב או מכשיר אחוד שעובד באמינות ולא מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-