רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת האם הנתב D LINK 6740U שבזק בינלאומי עומד להשכיר לי הוא אכן טוב ? ואשמח לדעת האם ישנו מדריך איך להגדיר(הגדרת ראשוניות, אבטחה וכו') אותו וכן איך לפתוח פורטים ? או שעליי לבטל עסקה זו איתם ?תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב דואלי של חברת TRENDnet מדגם AC1900, אשמח אם תוכלו להמליץ על מודם/נתב מומלץ בו אשתמש כמודם בלבד. מחיפושי הבנתי כי אין כיום אפשרות לקנות מודם (איני לקוח בזק) VDSL2 בארץ, במידה ולא נכון אודה לתיקון. כיום מהירות החיבור 40. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים כשאני עושה בדיקת פורטים באינטרנט לפורט שנבחר כתוב לי שהוא אינו פתוח אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס שקיבל חריגה עבור VUZE
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר למחשב של הבית מהעבודה דרך VNC ולא מצליח. בבית התקנתי את ה SERVER בעבודה יש CLIENT אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לחיבור מהיר(ADSL) אבל כמובן שתמיד באה הבעייה של המחירים אני רוצה לקחת את המסלול הפחות מהיר וביררתי מחירים אצל כול מיני ספקיות איטרנט ובסוף כול כך התבלבלתי מכול המחירים,מבצעים והקאטצים שהחברות עושים שנמאס לי והחלטתי לבוא לבקש עזרה מכם! אני כרגע משלם בערך 180 שקל לחודש על איטנרט ללא הגבלה,מודם: 99 שקל לבזק על הקו טלפון 7$ על הספק איטרנט-חופשי חודשי 40 שקל על קו הטלפון-יש לנו שתי קווי טלפון ואחד משמש אך ורק לאיטרנט אז ננתק אותו אחרי שנעשה איטרנט מהיר ונחסוך 40 שקל. אני רוצה להתחבר לאיטרנט מהיר ואני יודע שהמחיר לבזק לחודש זה 119 שקל.אני צודק?בלי שום מבצע ובלי כלום!זה 119 שקל נכון? הבעייה היא בספקיות האינטרנט.כפי שכבר אמרתי,הלכתי לכול האתרים אבל זה פשו…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, עברנו לא מזמן לטריפל של הוט, ואני די תקוע עם משהו שחשבתי שתוכלו לעזור לי: המרכזייה של הוט צריכה להיות מחוברת לשקע של הכבלים, ויוצאים ממנה גם הטלפון וגם האינטרנט. יש בבית 2 מחשבים - נייד ונייח, שתיהם יחסית רחוקים מהראוטר ומתחברים עם WIFI. הנייד מקבל בסביבות ה 40MBPS. הנייח מתחבר עם מתאם USB כזה שקולט WIFI ומקבל מהירות של בערך 1MBPS. הראוטר עצמו מספק 100 MBPS, אבל אף אחד לא מספיק טוב לקלוט את זה, וכמו שאמרתי בנייח המהירות ממש גרועה, למרות שהקליטה של הוויפי טובה. האם יש לי פיתרון יותר טוב למצב מלהתחיל לקדוח ולמתוח כבלים בבית? אני לא מחפש משהו ממש יקר, ואין לי ידע טכני נרחב ברשתות, אבל אני רוצה לנצל את הרוחב פס שלי. תודה, אבי.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בקצרה: בקומה ראשונה יש שני מחשבים, מודם ADSL וכן נתב רשת אלחוטי של DLINK. בקומה ראשונה הכל עובד אחלה. בקומה השניה יש מחשב חדש, אבל ברוב הקומה אין קליטה לרשת האלחוטית. חשבתי לקנות Access Point, אפילו יש כבל רשת שעובר בין הקומות, אבל הוא ישן וגם עובר מחוץ לבית, ובנוסף מגיע לחדר הלא נכון שבו המחשב לא נמצא. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם יש משהו כמו Repeater שיכול לעזור כאן? 2) יש סיכוי עם אנטנה אחרת? מדובר בבית גדול יחסית. הנתב הוא Dlink 624 REV C כלומר עם אנטנה אחת. 3) אם כבר access point, האם יש המלצות? אני מחפש משהו לא יקר במיוחד, ואני כנראה לא צריך feature-ים מיוחדים, כי יש לי כבר נתב מחובר. הצעות, המלצות, קישורים למוצרים? הכל מתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחובר לבזק/בזב"ל ב-20 מגה. ראוטר 6740H1 בעיה ראשונה: פינגים גבוהים. בעיה שניה: בעיה מוזרה ברשת הקווית. כשאני בודק כבל הפרוס אל אחד החדרים באמצעות בודק כבלים, כל שמונת הגידים מחוברים. כשאני מחבר אל הכבל הפרוס כבל רשת קנוי ובודק את שני הכבלים יחד, אני רואה שהגיד הראשון מנותק. כמובן שבדקתי את הכבל הקנוי והוא תקין. שני הכבלים CAT7 בתקן B. מה אני מפספס? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האישה בחול ולצערנו לא מצליחה להתחבר לאינטרנט - המחשב מציג כל הזמן "מיייבא כתובת רשת". עברתי על הנושא בפורום ,אך אשמח לפיתרון קל שאפשר להסביר לאישה בטלפון איך לפתור את הבעיה (היא לא מבינה גדולה במחשבים.) תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם... אני מחפש אפשרות של פרסום תקייה באינטרנט ככה שאוכל להתחבר אליה מכל מחשב אחר.... לא ברשת ביתית. אלא באינטרנט בכלל. האם יש איזה תוכנה שעושה את זה בקלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
^ המודם בתוך ממ"ד והכרטיס האלחוטי בחדר שליד. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, שמעתי שלפני חודשים היו בעיות בבזק עם הפינגים במהירות 30Mb, אני רוצה לדעת אם מישהו מחובר לבזק והתקלה נפתרה כבר. אשמח אם תוכלו להגיד כמה פינגים אתם מקבלים בבדיקות שונות בתוך הארץ ולאירופה. אגב, אני מחובר לבזב"ל אז עדיף שלקוחות בזב"ל יגיבו, אבל עדיין כל אחד מוזמן...
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אתחיל בזה שכבר ניסיתי בכמה פורומים ולא הצלחתי לקבל תשובה, מקווה שמכאן תבוא הישועה. אז ככה, אני מחפש מודם / ראוטר (לא יודע כל כך מה ההבדל אפילו). אני מחובר לתשתית 100 מגה של הוט ונמצא עם ה- HOTBOX שהם נותנים. אני לא מרוצה ממנו בכלל כל הזמן יש ניתוקים וקליטת הוויפי שלו נוראית בקושי יוצאת מהחדר שהוא נמצא. ההורים שלי כרגע בארה"ב כך שאפשר לנצל את זה ולהזמין מאמאזון או משהו וכך להוזיל מחיר. אשמח להמלצות, תודה רבה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים יש ברשותי את הנתב/מודם הזה - ROTAL RTA 1025W מאז 2008 בערך לפני כמה שנים הפסיק לעבוד לי החיבור LAN, אני לא זוכר כבר את הכרונולוגיה של האירועים - אבל קניתי מתאם WIFI ופשוט מאז התחברתי איתו לפני כמה זמן - לאור איטיות בגלישה (נקרא לה איטיות "בינונית" - קיבלתי נניח 9Mbps במקום 15) - החלטתי לנסות שוב ולחבר את ה-LAN, אך ללא הצלחה מה שקורה זה או שיש ניתוקים מדי פעם (כלומר מערכת ההפעלה מדווחת שהכבל ניתק) או שיש איטיות מחרידה (בקטע קיצוני, שדפים בקושי עונים). עכשיו כשקניתי את המחשב החדש, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים בו"ז, זה כבר נהיה קריטי (ואני לא הולך לקנות עוד מתאם WIFI) ניסיתי 3 כבלים שונים, ניסיתי כבר יותר מ-2 מחשבים שונים, ה-WIFI עובד פרפקט (למעט האיטיות …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
(זה מה שענו לי כששאלתי על ציוד לרשת משרדית קטנה בפורום מפרטי מחשב) סיפור הרקע: אני הולך להקים רשת משרדית קטנה בין 3 מחשבים, עם אפשרות להתחברות בעתיד של עוד לקוחות (מחשבים ניידים שישבו מידי פעם על הרשת, או הוספה עתידית של מחשבים נייחים). כאשר, חוץ מאינטרנט, על הרשת הולך לעבור בעיקר תמונה של מספר מצלמות במעגל סגור. להקים רשת קטנה רגילה, עם Hub, יש לי נסיון- מביתי הקט. השאלה שלי מה ההבדל בכלל בין 2 המערכות המתוארות בציטוט? על איזה מבין שניהם אתם ממליצים לצורך המתואר כאן? במידה ואתם בוחרים באופציה השניה (ראוטר עם כרטיסים של גיגביט lan): במה זה כרוך מבחינת קנייה(לא תקציבית, חומרית)? כיצד מקימים רשת כזאת (מבחינת הגדרה)? כמו שמגדירים רשת רגילה? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. הרצתי חיפושים בפורום, בגוגל, באתרים בעברית ובאנגלית אחרים וכל מה שאני כרגע מבין זה שישראלים משתמשים בדבר שנקרא טרמינל בשביל להוריד ולהעלות מהר. אבל... איך זה עובד? כשאני מוריד את הקבצים זה יורד למחשב שלי או כשאני מעלה זה מהמחשב שלי? כי מישהו הסביר לי שאני בעצם מתחבר למחשב אחר? מה זה שרת ייעודי? בחיפוש שעשיתי בפורום נתקלתי בהודעה שמישהו שחיפש טרמינל אמרו לו לחפש שרת ייעודי? מה המחירים של הטרמינל הזה? האם יש חברות ישראליות שמשכירות \ מוכרות כזה דבר? איפה קונים? יש לכם המלצות מניסיון? תודה רבה לכל העונים ושבת שלום, משה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, עברתי אתמול לדירה חדשה והתחברתי לאיינטרנט של הוט עם ראוטר של הוט החלטתי לשים את הראוטר בממד (כי אני רוצה לחבר אותו ישירות לPS3 שלי שיהיה בממד) וכשאני יושב בסלון עם המחשב הנייד שלי הסיגנל חלש שאלתי את הוט והם אומרים שחוץ מלהוצי את הראוטר מהממד אין שום דבר לעשות אני חשבתי על שתי אופציות 1.לקנות ראוטר חדש שיביא לי סיגנל חזק בסלון גם אם הוא בממד (המרחק מהממד לסלון זה 5-5.5 מטר) הבעיה פה הוא שאני לא יודע איזה ראוטר יעמוד בזה אז אם אתם יכולים בבקשה להביא לי ראוטר איכותי וחזק שיוכל לעמוד בזה 2.לקנות את המוצר הבא:http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/powerline/dhp-500av-powerline-av-500-adapter השאלה שלי היא אם אני יקנה זוג כאלא וישים את הראוטר מחוץ לסלוןויחב…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה ביומיים האחרונים -עד עז הייתי מוריד ב 12 לשנייה קבצים שזה מהירות מעולה -אני מוריד מ SEEDBOX שיש לי באירופה אבל פתאום אני מוריד קובץ זה מתחיל במהירות מקסימלית ופתאום יורד ל מהירות של 1.5 לשנייה שזה כמו מהירות של 12 מגה התקשרתי להוט והם כמובן אמרו שהכל תקין עכישו אם אני מוריד קובץ באתר בדיקה של בזק בין לאומי http://2.i014.net/Check1.html אז המהירות היא יציבה על 13 לשנייה וזה לא יורד וגם בבדיקת מהירות בהוט המהירות היא תקינה מה לעזעזל יכול להיות הבעיה?? האם הם עושים משהו עם ההורדות מחו"ל ? עד לפני יומיים הכל היה מעולה עכשיו יש לי 2 מחשבים וניסיתי עם ראוטר ובלי ראוטר והתוצאות אותו דבר
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקראת תחילת החודש הקרוב או אמצע החודש הזה, אתחבר ככל הנראה לבזק, בזק בינלאומי. אני משתמש בחיבור WiFi עם מרחק מהראוטר(מרחק של עד 10מ'~), אני צריך עזרה בבחירה ציוד שיחזיק טוב את המרחק הזה. השימוש העיקרי באינטרנט הוא משחקי רשת. כמה עלות של ציוד כזה יכול לעלות לי? יש אפשרות לכבל רשת במרחק הזה? הוא יהיה יעיל יותר?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתור תקלה במחשב של ידידה שלי. יש אצלה נתב אלחוטי בבית של 3COM. עכשיו, לפני כמה שבועות אחד השותפים החליט לשים הצפנת WEP על הרשת האלחוטית, וגם חסימה לפי כתובות MAC. רק מה, שהוא לא הצליח בשום אופן לגרום למחשב של הידידה שלי להתחבר עם הצפנת ה-WEP. אז הוא ויתר על זה ונשארנו רק עם החסימה לפי MAC. המחשב הצליח להתחבר והכל היה בסדר. עכשיו היא אומרת לי שהמחשב שלה לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אצלם בבית (השותף שהתחיל את כל הבלאגן לא מצליח לפתור את התקלה הזאת, ומסתבר שגם אני לא ). עכשיו מה שמוזר פה, זה שהמחשב שלה כן מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות, ובנוסף, מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר לרשת אצלם בבית. הבעיה היא אך ורק בין המחשב הספציפי הזה, לנתב הספציפי הזה. עכש…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף בין הרדדיסק רשת בין 2 רשתות שונות. אני רוצה שתהיה אליו גישה מלאה משתיהם אבל שהרשתות יהיו בלתי נראות אחת לשניה, ולא ישותף אינטרנט. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מוצר שאני לא יודע אם קיים, אשמח אם מישהו יפנה אותי אם הוא מכיר, או לפחות למשהו דומה שישיג את אותו הפיתרון. בגדול מה שהייתי רוצה, זה מין פלאג כזה שמתחבר למצת של האוטו, או אפילו בUSB, ומשמש מודם 3G, עם tethering לWIFI, כך שמה שמתקבל הוא איזשהו הוטספוט באוטו מישהו מכיר, יודע?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית. ראוטר של בזק. בסלון נמצא מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה שמחוברת בכבל למחשב (Edimax EW-7128G 54Mbps PCI), אך בכל זאת רוב הזמן התקשורת לסלון על הפנים! לעיתים רחוקות היא יציבה, מהירות השיא היא 2.6 מגה לשניה, אך הממוצע הוא 1.2 מגה לשניה. רוב הפעמים התקשורת ממש גרועה והמהירות נעה בית 600-1050 קילובייט לשניה. במצב כזה, התקשורת נקטעת כל 5-30 דקות ואני לא יכול להשלים העברה של קבצים גדולים שזה בעצם הדברים היחידים שיש לי להעביר לסלון. ככה לפעמים אני צריך לנסות להעביר קובץ 40-50 פעם עד שזה מצליח וזה יכול לקחת 4 שעות בקלות להעביר 4.5 ג'יגה. אני לא מבין מה הבעיה ומה אני יכול לעשות. אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזמנים שבין הניתוקים יש גישה לרשת - שיתוף ואינטרנט אבל כל כמה שניות מופיע "network cable unplugged" . ניסיתי כבלים שונים, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיס הרשת , אפילו format אבל זה לא עוזר. הראוטר הוא Edimax 6114wg , המחשב הוא לאפטופ שבינתיים מחובר באופן חוטי לראוטר. נוריות החיווי של הראוטר בפורט 4- שבו מחובר הלאפטום דולקות לכמה שניות\שבריר שנייה\ חצי דקה ואז נכבות לסירוגין. ניסיתי לחבר לפורט אחר, מחשבים אחרים מחוברים לראוטר ועובדים מצוין. :s05: huh?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-