רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, יש אצלי בבית כרגע אינטרנט בתשתית של הוט, עם המודם/נתב של הוטבוקס. הקליטה האלחוטית בבית די גרועה ואני רוצה לשפר את העניין. קניתי ראוטר אלחוטי TP-Link TD-W9970 ואני רוצה להשתמש בו כדי להגדיל את הטווח. (אני יודע שהראוטר הספציפי הזה הוא גם מודם, אבל אני לא צריך להשתמש בו כמודם כרגע). הבנתי שניתן להפוך את המודם/נתב של הוט למודם בלבד ולחבר אליו את הראוטר. איך אני עושה את זה בפועל? יש מדריך שאני יכול להיעזר בו? תודה אנשים.
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
רשמתי את הפורטים שיש לי באימיול ולפעמים כתוב לי למטה ב-Kad Network Status: firewall אני צריך לפתוח עוד פורטים בנוסף למה שיש כאן ? http://img420.imageshack.us/img420/4588/rtgj9.jpg
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
אהלן, קנייתי ראוטר לינקסיס השבוע ואני מנסה לקנפג אותו ככה שיהיה לו DNS קבוע (Static DNS) - אבל ברגע שאני מגדיר אחד, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט (אין הודעת שגיאה מוגדרת - או שאני פשוט לא יודע לזהות בעיה כזו). ניסיתי שני ספקי אינטרנט שונים אבל זה לא מתחבר לשניהם. ניסיתי גם להגדיר OpenDNS וזה נתן את אותן תוצאות. אני משתמש ב-Tomato והאינטרנט הוא בכבלים (L2TP) - מישהו ניסה את זה פעם? מישהו עם לינקסיס וכבלים יכול לבדוק אצלו ולראות אם זה קורה גם אצלו (אולי הראוטר לא תקין)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע על חומרה שאפשר לחבר לכניסת רשת שתהפוך אותו ל- WIFI. אני יודע שיש ברידג'ים למינהם שניתן לחבר כמו http://www.amazon.com/D-Link-DWL-G810-Ethernet-Wireless-Adapter/dp/B0000CEPCH אבל אני רוצה לדעת אם יש איזשהו דונגל שניתן יהיה לחבר לכניסת רשת במקום הקופסאות הקיימות (מטעמי אסתטיקה).
-
- 9 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי חנות באינטרנט וכבר פעם שלישית שעקצו אותי.. פעם ראושנה זה היה ב800 שקל פעם שנייה ב1100 שקל ופעם שלישית ב1450 שקל. פעמיים הפסדתי כסף וחוייבתי ע"י חברת האשראי ועכשיו אני לא מוכן לוותר. אז ככה במקרה האחרון שלחתי את החבילה ע"י דואר אקספרס וכנראה היה פה תיאום מראש עם המספר טלפון ומישהו אחר קיבל את החבילה. עכשיו יש לי את הכתובת והכל של הבן אדם שלא מכחיש שהכרטיס אשראי הזה שלו רק מה שהוא אומר זה שלא גנבו לו את האשראי אז איך יכול להיות שאם לא גנבו לו את הכרטיס אשראי ולא את הארנק ולא את הת.ז. אז למישהו יש את הפרטים שלו ולמה שמישהו שרוצה לגנות פה כמה מוצרים ירצה שזה ישלח דווקא לכתובת האמיתית של אותו בן אדם.. הרי הכתובת תואמת את פרטי האשראי במדיוק רק הבן אדם טוען שזה לא הו…
-
- 9 תגובות
- 69.9k צפיות
-
-
אני הולך לעבור מ ADSL לכבלים חשבתי ש012 יתנו לי את המהירות הכי טובה והכי יציבה רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם כבלים 750 והם עם 012 לגבי המהירות והיציבות תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות בנושא חיבור דרך ספקיות האינטרנט: 1. הבנתי מנציגי שירות של בזק בינלאומי שכבר בימים הקרובים יופעל השירות של הכבל התת ימי ויהיה שיפור באיכות ובמהירות (אמרו שאני אגלוש במהירות המקסימלית שלי כל הזמן ולא רק כשאין עומס גלישה) , האם מבחינת לתשתית ולסוג החיבור שלי דרך בזק יש משמעות? אני לא עשיתי שינוי משמעותי וחיבור במחיוחד ל-NGN אלא המשכתי אותו דבר במהירות 2.5M דרך בזק ובזק בינלאומי. האם אני אוכל להנות מהשירות של הכבל התת ימי בכל מקרה או שזה דורש להתחבר בצורה אחרת וכו'? 2. במסגרת מלחמות מחירים בין החברות 012 הציעו לי לנסות חודשיים חינם ולאחר מכן בתשלום (ללא התחייבות) כי הם טוענים שהם טובים יותר וכו' ואמרו שאני אראה שהגלישה דרכם יותר טובה. השאלה שלי היא האם אני …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הכוונה שלי אם הכבל הזה יכול לשמש כ pclink בין מחשבים לעביר קבצים אני מדבר על הכבל שהסורק מחובר למחשב יש לו הרי זכר בשני הצדדים.. השאלה אבל איזה קצרים יש בתוכנו תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני עם חבילת 20Mb בבזק ובזק בינלאומי וביקשתי לשדרג ל-30Mb. ביום ראשון בשיחת וועידה עם נציגי שתי החברות העניין סוכם. בשני בערב יצרתי קשר עם בזק לאחר בדיקת מהירות לתשתית שנשארה 20. בזק אמרו שיש בעיה ב"כרטיס" שלי ויש להעביר אותו לארון שרתים אחר, זה ייקח מספר שבועות ועלי להתקשר בבוקר לשרות לקוחות למידע נוסף. היום (שלישי) יצרתי עימם קשר שוב ונאמר לי שזה ייקח מספר חודשים. בצהריים הם התקשרו שוב ואמרו שאין יכולת לספק לי 30 מגה כרגע ואין צפי לשינוי. אני מבין שלאנשי מכירות אין גישה מיידית למידע תשתיתי אך הם יכלו לעדכן אותי מאוחר יותר ולחסוך לי את הטרטור (כמובן לא חייבו אותי בתשלום על השדרוג). אז אני עדיין עם 20Mb וללא תקווה לשדרוג. חשבתי שחיבור ל-NGN מספיק, בטח שלמהירויות היח…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתחיל מזה שנמאס לי בתכלית העליל מהם, אני מתקשר אליהם 3 פעמים ביום מסיבות טובות. אני רושם את הכתבה הזאת בשביל שתדעו מה קורה, למה יש בעיות לכולם ואיך הגעתי למסקנה שלהוט לא איכפת כי כשאתם תבינו את התשובה בסוף, תדעו למה החברה הזאת היא כזאת בשירות. הציוד MOTOROLA 5121 מודם הוט שכן רק שם ניתן לשנות את ה UPSTREAM ID מה שיוסבר בהמשך נתב Linksys E3000 עם גירסה Tomato 1.28beta נמשיך בכך שעבדתי באקספון בתמיכה טכנית אינטרנט, כרגע עובד באורנג' בתמיכה טכנית אינטרנט וטלפון ואצלי בבית אני משתמש באינטרנט בתור משחקים, הורדות וגם בפן עסקי מסוג מסויים שהוא לכלל הלימודים והרווחת כסף מהצד. הבעיה התחילה בסביבות ה 11/10/2010 - תמונה לאיך שהיא נראית פה ואני יסביר מאיזה סיבה זה קורה ( הבדיקה …
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
בשבוע האחרון (בתקופה שבין 10/11/2002 לבין 13/11/2002 ) נעשו בחברת הכבלים "ערוצי זהב" שידרוג למערכת התמסורת שלהם באיזור הדרום ואיזורים אחרים בארץ. לאחר שיחה קצרה ביני לבין חברת האינטרנט שלי -"בזק בינלאומי" הובהר לי כי הם מתחילים בתקופת פיילוט שבו ניתנו ל-20 משתמשים חייגנים ע"מ לתקשר עם חברת ספקית האינטרט. כפי שידוע לכולם תקופת החייגנים אכן מבורכת ויעילה אך חברות הכבלים, עם חברות ספקית האינטרנט מפתחות את החייגנים לבדן תוך התעלמות מתקנים שבהם נתבים תומכים (לפי מקורות שונים בארץ). עם מספר הסתייגויות: *בעיות רבות נבעו מחייגנים באיזור המרכז (חברות הכבלים מתב) גרמו למספר רב של לקוחות זועמים. *בסופו של דבר אי אפשר להתעלם מנתבים כיוון שהם משתמשים לקוחות רבים בכל העולם הרחב והמתוקן…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר אינספור המלצות ברחבי האינטרנט על הנתב - TP-Link TL-WR1043ND החלטתי לקנות אותו. אני אישית עברתי מ-Edimax ופשוט מאוכזב ובגדול. עברתי אליו בגלל שהאדימקס לא היה עומד תחת העומס והיה קורס ודורש אתחול. מסתבר שה- TP-Link לא רק שהוא לא עומד בעומס הוא פשוט קורס הרבה לפני, פשוט אכזבה. מספיק לפתוח את הטורנט ולהוריד 3-4 קבצים במקביל ותוך דקות הרשת האלחוטית נופלת: קישורית מוגבלת\חסרה, אי אפשר להתחבר לרשת האלחוטית. הגבלתי את מספר החיבורים לטורנט ל-100 ועדין התופעה חוזרת על עצמה. חשוב לציין שזה אחרי החלפה של נתב בחדש מהשקית בגלל בעיות אחרות שהיו. האם יש פתרון סגנון יצרן? כדאי לצרוב קושחה של DD-WRT? האם היא מבטלת את האחריות? זו הגרסא אשר מעודכנת בנתב: Firmware Version: 3.13.12 Build …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם התוכנה סגורה (כלומר, אפילו לא רצה ברקע), האם היא לוקחת רוחב פס. שמעתי פעם משהו כזה אבל אני לא בטוח אם זה נכון. האם גם לאחר הסרת התוכנה, עדיין סקייפ משתמשת במחשב שלי להעברת נתונים? מה לגבי תוכנות אחרו כמו מסנג'ר ואייסיקיו? האם גם הן מתנהגות כך? תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני עם ספקית 012 הרבה זמן והחלטתי שאני רוצה להתנתק.. יש לי 30M ואני מרגיש שהאינטרנט חרא ובעיקר אני משלם להם סתם. אני לא כל כך מעודכן בספקיות הטובות והזולת היום בגלל זה אני מבקש את עזרתם בבחירת ספקית זולה וטובה. בנוסף אני משתמש ב2 ראוטרים בבית (מקושרים בעזרת כבל רשת) שהראשון הוא TP LINK יחסית חדש. (עם 2 אנטנות)TP-Link TLWR841N והמשני הוא LEVEL ONE ישן מאוד. ולפי הבדיקות של מהירות הרשת כשאני בודק על אינטרנט אלחוטי אני מקבל 20 מגה. לעומת זאת בחוטי 30. *עשיתי לפי ההגדרות כמו שצריך. לדעתי זה בגלל שהראוטר ישן וכנראה לא תומך כמו שצריך. אני מחפש ראוטר טוב עם עוצמה חזקה יותר מהTP-Link TLWR841N.. ואז אני יקח את הTP-Link TLWR841N להיות משני. *אגב הבנתי שבזק משדרגים ל100M ללקוח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(למעט כבל רשת). שלום, דיברתי עכשיו עם נציג של בזק (2 נציגים בעצם, כדי לוודא שהראשון לא טעה) לגבי רכישה של HOMEPLUG או HPNA והוא אמר לי שבעצם הדברים האלה יוצרים עוד יותר קרינה מנתב אלחוטי רגיל ושהם לא מעבירים מידע דרך הקו עצמו כמו למשל באות של אינטרנט רגיל שנכנס למודם, אלא הם רק מגבירים את האות האלחוטי. ובשביל מה שאני רוצה (אינטרנט במחשב נוסף בבית אבל ללא קרינה או יציאה של אותות מהבית(גם לא קדיחה בקירות כדי להעביר כבל רשת)) הם הציעו לי לקנות קו אינטרנט נוסף לבית. האם הם באמת צודקים או שמדובר בעניין של מכירות? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
על מנת לחבר מודם ALCATEL שעבר שדרוג ל PRO ברשת אלחוטית , מה יהיה עדיף , ראוטר אלחוטי או סוויטצ' אלחוטי ? אשמח לתשובות אם אפשר לפרט גם יצרן ממולץ ודגם . תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Airlive WT-2000R ואני מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 המשחבים שברשותי. התשתית אליה אני מחובר היא של בזק. מבזק קיבלתי מודם שבאמצעותו אני יכול להתחבר רק למחשב אחד . מישהו יכול לעזור לי .... זה מאוד חשוב. תודה גיל
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שבוע טוב. חברת פרטנר מוכיחה שוב שהשיניים של משרד התקשורת אינן חדות מספיק ומעלה שוב את מחירי הגלישה סלולרית. http://www.netcheif.com/blog/?p=909 CHEIF
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחשב הראשי יש Vista בעיברית ובמחשב האורח (השני) יש XP בעיברית איך אני מגדיר ששני המחשבים יתחברו לאינטרנט (בו זמנית) תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי החלפתי לא מכבר לוח אם, וניסיתי לחבר את המודם של הכבלים דרך הכרטיס הרשת (לפני ההחלפה היה עם USB) אך ללא הצלחה ביקשתי עזרה מנציג תמיכה של בב"ל, שאחרי שהרצנו IPCONFIG ולא הצלחנו לקבל IP טען שהבעיה בכרטיס האם יש דרך בה אני יכול לוודא אם יש תקלה בכרטיס ? (אני הולך להשתמש בו בקרוב) תודה נתי
-
- 9 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
כרגע נגמרה לי תקופה של התחייבות ואני משלם מחיר פראי של 120 שקל לחודש.. משיחה עם נציגת שרות היא הציעה לי חבילה של 99.90 לחודש בהתחייבות לשנה , סכום שעדיין נראה לי קצת גבוה ולמרות ששאלתי אותה שוב ושוב אם אין לה הצעה אחרת ,הדבר היחיד שהציעה לי היה להוריד במהירות. באתר "כמה זה" יש חבילה של 5 מגה ללקוחות חדשים בסכום ממוצע של 60 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה להוריד מהר ולפעמים להתחבר לשיתוף קבצים, אך כל האתרים עובדים היטב. חשבתי שזה בעיה של הספק (013) אך לאחר בדיקה מרובה שמתי לב אני לא יכול להתחבר ל-127.0.0.1 בפורט 80. ואפילו כאשר ביטלתי את הfirewall של windows. איך לי נתב, רק מודם פשוט. אך בכל מקרה אני אמור להתחבר (ככה נראה לי לא?) פירמטתי את המחשב, וגם עכשיו ללא כל תוכנה עליו חוץ מהתוכנות של windows אני לא מתחבר צרפתי כאן את הניסיון: C:\Documents and Settings\Administrator>telnet 127.0.0.1 80 Connecting To 127.0.0.1...Could not open connection to the host, on port 80: Con nect failed יש לי בעיה בכרטיס רשת??? או שאולי זה משהו אחר? בדקתי דרך הכרטיס רשת והוא אמר שהוא לא מוצא wins server זה קשור?? תודה…
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מעוניין בנתב שלא יקרוס בגלל תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואימיול. קראתי בפורום וראיתי כמה המלצות על TL-WR1043ND. האם הוא עובד טוב בחיבור בלי חייגן? וגם מה ההבדל בין הדגם הזה ל TL-WR841ND שהרבה יותר זול ממנו? ההבדל במחיר מצדיק את ההשקעה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-