רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד יש בו כרטיס רשת אלחוטי אם אני יקנה את זה http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1518&scat=282&tcat=45 ויחבר למחשב הביתי אם אני יוכל לגלוש במחשב הנייד או שאני צריך ראוטר תודה
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות ראוטר שיתמוך בכבלים ושיהיה אפשר לחבר אותו להאב על איזה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
עשיתי את הפקודה netstat -n וזה מה שמופיע: Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 82.166.109.23:2550 205.188.5.220:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2718 64.12.29.72:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2762 216.239.59.104:80 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1024 127.0.0.1:1032 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1032 127.0.0.1:1024 ESTABLISHED מישהו הביא לי אתר (שמראה באיזה פורטים משתמשים טרויאנים) וראיתי שהפורטים 1024 ו 1032 הם של טרויאנים יש לי ZA ניסיתי להעלות את רמת האבטחה להכי גבוה ועדיין זה מופיע... מישהו יודע איך אני חוסם את הפורטים האלה ?
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית ביתית, ואיבדתי את הרגליים ואת הידיים בכל סוגי הראוטרים, ההאבים וכולי. אז הנה, שאלות : 1) מה ההבדל בין ראוטר להאב ואיזה אחד מהם אני צריך? 2) מה ההבדל בין כל סוגי התקשורת השונים [802.11G, 802.11B]? 3) איך אני יודע מה סוג התקשורת של המחשב שלי? בטח יהיו עוד שאלות בהמשך... ^Z^
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום, על איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים עבור חיבור דרך הכבלים (L2TP)? הבנתי שהיום הראוטרים יודעים לתת פיטצ'רים נוספים (כמו חיבור VPN נכנס וFW), האם זה נפוץ בשוק הביתי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על Switch בסביבות ה-120 ש"ח לחיבור 4 מחשבים ברשת (לא אלחוטית). חיבור ADSL עם מודם של בזק ECI B-FOCuS 312+ . יש אפשרות להחליף בבזק את המודם ל- ECI B-FOCuS 342+ (יש לו 4 חיבורים של Eth ) ואז אני לא אצטרך לקנות Switch ??? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, אתמול המחשב שלי נתקע והפסיק לעבוד. עשיתי ריסטרט - לא עזר גם שחזור המערכת לא עזר. בסופו של דבר החלטתי לעשות תיקון מערכת באמצעות דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה. התיקון בהחלט פתר את הבעיה אך כרגע איני יכול להתחבר לאינטרנט מאותו מחשב (כרגע אני כותב ממחשב אחר). יש לי רשת בין שני מחשבים בעזרת נתב. תודה מראש לעוזרים - אתם מצילים אותי.
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז ככה, לי יש ראוטר של D-LINK DI-714P+ ואני מוחבר באינטרנט בכבלים (זהב). הגדרתי את החיבור כדרוש אבל כל פרק זמן מסויים האינטרנט מתנתק ואני צריך או לרסט את הראוטר או לנתק ולחבר את המודם דרך הדף של הראוטר (לא בחוט). עכשיו דיברתי עם חברים שלי על זה ושמתי לב שלעוד כמה מהם שיש להם ראוטר שמחובר בכבלים יש בעיית ניתוקים דומה (חלקם גם בעלי IP סטטי). אז רציתי לשאול האם גם לכם יש בעיות דומות ואם כן איך פתרתם אותן ? תודה
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קיבלתי 53 מכתבי ספאם רק אתמול , התחיל בבת אחת ולא נרשמתי בזמן האחרון לשום מקום. מישהו נתקל בתופעה הזאת ויודע מה קורה ? מדובר על חשבון אימייל בשרתי נטוויז'ן וחשבתי שאולי זו בעיה מקומית שם . אולי הפסיקו איזשהו שרות שהופעל וחסם אותם עד עכשיו... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות: -אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני. אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול. גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה) -האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים. (כולל תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום החלפתי את המודמים הנ"ל כי היו לי בעיות עם פינגים וגם כדי שתהיה תמיכה בלינוקס http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181111.msg1567130#msg1567130 הפינגים לא ירדו הם ממשיכים לקפוץ אני רואה עכשיו איטיות רצינית ופינגים גבוהים לאתר HWZONE מקסימום 420MS מינימום 74MS זה הגיוני שמעבר מחיבור USB לחיבור רשת מוריד בביצועים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותקן אצלי מודם ADSL שקיבלתי מבזק דגם ALE 130 כל פעם שאני משאיר תוכנה הורדה פתוחה ברגע ומפעיל משחק כלשהו ה- connection tray נהיה לא מגיב, החיבור של האינטרנט נתקע ואי אפשר לגלוש, להמשיך להוריד וכל פעולה אחרת שדורשת אינטרנט. השאלה שלי אם זה קרה לעוד אנשים עם המודם הזה או שזה רק לי? (זה מתאים בכלל לפורום תוכנה ? או חומרה...אז תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
You are using an Invalid IP to access this site! זה האתר http://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפני כשנה היה לי מודם ECI270 שעבד כראוטר עד שיום אחד הפסיק לעבוד כראוטר ללא סיבה. כמודם עבד תקין. עבדתי עם ראוטר ולאחר שהחלפתי ל ECI312 שוב עבדתי איתו כנתב עד שהיום גם הוא התחיל לגמגם חזק . גם הוא כמודם עבד תקין. ניסיתי לעבוד עם 600E כראוטר וגם הוא לא עבד רציף. גם הוא כמודם עבד תקין. הוצאתי את הראטור שלי מהאיפסון ושוב יש לי רשת. בזק עשו משהוא שמשבש עבודה ברשת עם המודמים שלה???????????????
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר עם מודם/ראוטר ECI 312 וסוויטץ' המחשב שלי מקבל אינטרנט, המחשבים האחרים לא, רשום להם בכ. רשת קישורית מוגבלת או חסרה, (אחד כרטיס און בורד P4S800 והשני כ. PCI), הכבלים תקינים בדקתי עם המחשב שלי.. מה יכולה להיות פה הבעיה? ניסתי להסיר מנהל התקן ולהתקין שנית ועדיין לא עזר.. המחשבים גם לא מזוהים ברשת כך שזה לא שהראוטר מעיף אותם..
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, רציתי לברר איתכם מה המהירות של ההורדות שלכם בקצבי אינטרנט שונים שכל אחד ירשום פה את הספקית, מהירות חבילה ואת המהירות עצמה שהוא מוריד באמת מהאינטרנט בשרתים ישראלים ומשרתים מחו"ל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האלקטל 510 עשה לי בעיות של רעשים מוזרים..... אז ביקשתי טכנאי ... הגיע למסקנה שצריך להחליף את המודם המעפן הזה לקח לי את האלקטל והביא לי ECI 312פלוס... כל הויכוחים שיביא לי אלקטל בחזרה לא הועילו..... מרגיז או לא מרגיז??? האם האלקטל באמת יותר טוב , ובמה?
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברצוני לקנות בארה"ב נתב אלחוטי, ראיתי שהרבה ממליצים על ה Linksys למניהם אשמח לקבל דגם או לחליופין נתב מחברה אחרת. התרציב הוא כעיקרון עד 500 שח והשימוש שלו יהיה ביתי למקסימום שלושה או ארבעה מחשבים.
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן , לחבר שלי יש נתב+מודם משהו משולב כזה של speedtouch הוא רוצה לעשות חייגן אבל בתמיכה של בזק אומרים לו שאי אפשר לעשות למה שיש לו חייגן .. זה יכול להיות ? ומהזה dial up mode ? נ.ב הוא מחובר בadsl
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום דיברתי עם אינטרנט זהב היום והם אמרו שהם מבצעים התקנות והכל כדאי לדעתכם? לא אכפת לי "לזרוק" כסף על ההתקנה,חשוב לי שהכל יהיה מסודר ושלא יהיו לי כאבי ראש אחר כך.. אני לא מתמצא ממש ברשתות 54Mbit זה בסדר עבור רשת אלחוטית? ואיזה נתב הם מציעים ומה דעתכם עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני איזה חודש התחילה לי בעיה מוזרה... תמיד היו לי פינגים של 90-110 לחול, הכל היה סבבה, לא שיחקתי בארץ... רק בחול... פתאום, בחול נהיו לי פינגים של 200-250! פעם ב... בלילה זה יורד ל100... התקשרתי עשרות פעמים לנטויז'ן... הם אמרו שהבעיה אצלי ולא אצלהם... האמנתי... ואז חשבתי ככה, אני יעשה FORMAT ואז הכל יסתדר.... ויתרתי על כל הBOOKMARKS שהיו לי... ביטלתי הורדות באמיול... מאות של קבצים אבודים :'( :'( :'( קיצר הפינגים עדיין אותו דבר... אולי אתם יודעים מה לעשות?! אני כבר לא יכול לעשות כלום :'( :'( אולי זה איזה וירוס או משהו.. תודה בהקדם
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-