עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מנסה להגדיר איי פי סטטי, הבעיה שלי היא שכשאני מחפש default gateway בipconfig הוא מופיע לי בתור 0.0.0.0, ב/renew אני מקבל: An error occurred while renewing interface Local Area Connection : unable to contact your DHCP server. Request has timed out. ההבנה שלי בנושא מינימלית ולכן אני מבקש את עזרכם, אם זה עוזר, יש לי ויסטה, מחובר עם eci Bfocus 270br, בזק בינלאומי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by guysfa,

במחשב הראשי יש Vista בעיברית ובמחשב האורח (השני) יש XP בעיברית איך אני מגדיר ששני המחשבים יתחברו לאינטרנט (בו זמנית) תודה לעוזרים.

3. Started by NIVs,

אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Master Boo,

איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכם ישנם בעיות קשות בהתחברות לבזק בינלאומי כתוצאה ששרתים מפוצצים בלקוחות או חסימה יזומה . אשמח לשמוע המלצות על חברת תוכן טובה לחיבור ADSL +הסבר מדוע חושבים החיבור לאימיול +5MB

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by sofix4,

אני מחובר דרך 012 כבלים, ווואלה בימים האחרונים לא עובד לי. גם אצלכם? עכשיו אני רואה שגם אתרים נוספים לא עובדים כמו סקאי.פי.סי, נעה מחשבים, ביז פורטל, ובטח יש עוד שעוד לא ראיתי ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by arkady,

היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  8. יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SeReGa,

http://img68.imageshack.us/img68/4841/printscreensp3220071107fe6.jpg הנה.. זאת הרשת.... הכבלים המקווקוים זה Cross Over והשחורים הישרים Straight Trough עכשיו ככה... הגדרתי IP, Subnet Mask, Default Gateway לכל מחשב.... ונתתי גם IP לכל אינטרפייס של הראוטרים... עשיתי no shutdown שמרתי הכל.. יופי הכל מחובר.... עכשיו כשאני שולח פינג בתוך הרשת.. יעני בלי לצאת מחוץ לראוטר.. הוא שולח..... אבל כשאני מנסה לשלוח דרך הראוטר לרשת השניה... זה כבר לא נותן...... זה כותב לי Destination host unreachable הכי רחוק שהפינג מגיע.. לדוגמה מהצד השמאלי... זה עד האינטרפייס FA0/0 של הרארוטר השמאלי.... אם אני מנסה לשלוח ל FA1/0 של הראוטר הימני... זה אומר לי Destination host unreachable מה…

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by OnlyOne,

היי סוף סוף הצלחתי לשכנע את אמא שלי לשדרג תמהירות של האינטרנט אחרי שאני סובל עם חבילה של 750KB ספק+תשתית ב110 (שלא תחשבו ההתחייבות ניגמרה לפני חצי שנה אבל לקח לי זמן לשכנע את אמא שלי) בקיצור אני לא מעוניין בבלגן אז אני מעוניין להשאר בברק 013 כספק ובזק כתשתית אז השאלה שלי האם אני צריך להחליף מודם?(החלפתי לפני חצי שנה בערך למודם רשת זה שנותנים עם הפורט אחד)? אני מעוניין לשדרג ל 1.5 או ל2 היותר משתלם מן השתיים והזול יותר אלה אם כן מדובר בכמה שקלים בודדים דיברתי עם נציגה מברק והיא הציעה לי מסלול של 1.5 מגה עם התחייבות לשנה ושהמחיר נישאר אותו הדבר גם לאחר השנה התחייבות 49.99 ועם בזק עדיין לא דיברתי על תשתית בקשר לעסקה שברק ניסו לתת לי אני מבין שהיא לא שווה שאפשר להש…

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by ThaPhoeniX,

מה עדיף? כרגע יש לי את שניהם בבית והALCATEL PRO הוא זה שמחובר, אבל מה שמפריע לי בו זה שהוא מוגבל ל 256 חיבורים (חיבורי TCP) במקביל, השאלה היא האם הAZTEC עדיף? (ששניהם מוגדרים כנתב)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by oded6188,

אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי ב WPA2... הבעיה היא שווינדוס XP (שמותקן על המחשבים) לא תומך ב WPA2... יש איזה עידכון או משהו שיעזור לי? ניכנסתי לראוטר וביטלתי את ה Broadcast SSID... קראתי שזה טוב שהשם של הרשת לא מופץ באוויר... אבל עכשיו גם אני לא מצליח למצוא את הרשת... אז מה יצא?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לכולם. לפני כשבוע עברתי למודם ראוטר חוטי של אדימקס לאחר כמה שנים של שימוש במודם רשת סטנדרטי של אלקטל. לאחר שהתקנתי את הראוטר, פתחתי לו את הפורטים המתבקשים ע"י תוכנת האימיול ופתחתי אותם גם בתוכנת הפיירוול המובנית של מערכת ההפעלה. לאחר כל אלה אני מקבל מזהה גבוה אך ההורדות עדיין איטיות, האם יש פיתרון נוסף מעבר לכל הפעולות האלה? מישהו הציע לי לכבות את הפיירוול בראוטר, האם זה כדאי לעשות, כי בסה"כ הפיירוול בווינדוס עדין פועל. או שעדיף לסגור את הפייוול המובנה בווינדוס? הציעו לי בבקשה פתרונות.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by slim_shady,

אני עובר עכשיו לבזק 014 סוף סוף!!! עכשיו יש כמה אפשריות לחבילות אבל ההדבל ביניהם די זניח... זה משהו כמו 1000 ש"ח לשנה אם אני לא טועה לחיבור של 5 מגה... והחיבור העכשיוי שלי הוא 2 מגה... השאלה היא האם בחיבור של 5 מגה אני יראה הבדל... אם אפשר אפילו סתם סקרין שוט מאיזה הורדה לאנשים עם חיבור 5.. רק לראות את ההבדלים והאם זה באמת שווה את הכסף...

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by nim901,

בזק עושים מבצע ומגיע לי ראוטר אלחוטי מהבאים http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm מה כדאי? אם שאלו פה קודם, צטער

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, מזמן לא כתבתי בפורום פה עקב מחסור בזמן (עבודה + לימודים) בכל אופן בניתי בבית רשת פנימית מודם של בזק RTA 1320 (גם אני לא אוהב אותו אבל זה מה יש...) ראוטר אדימקס + SWITCH אדימקס... הבעיה הקיימת ברשת באחד המחשבים זה המרחק מהנתב הוא מרוחק כ 30 מטר מהנתב ולכן זה לא היה עובד אז הוספתי את הסוויץ' ועכשיו זה עובד אבל על 10 מגה בלבד, ב 100 לא עובד. הייתי רוצה לדעת מה אוכל לעשות כדי לגרום לזה לעבוד אם יש צורך בהחלפת הנתב או הסוויץ' אני אעשה זאת, הכבלים אדומים ומיועדים למרחקים רבים אבל הציוד בינוני ומטה כפי שכתבתי......לפי דעתי הציוד זו הבעיה. אשמח לקבל עזרה ולמצוא פתרון לבעיה. לגבי השרת הביתי יש בידי מחשב P3 800 אני רוצה לחבר לו 2 - 3 HD שקיימים בבית, כרטיס רשת וכרטיס מס…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Black Knight,

אני נמצא עכשיו במשרד בעבודה. מסתבר שזה לא נכנס לי לתוכנות כמו ICQ או מסנג'ר אז רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה... תיארתי לעצמי שזה בגלל הרשת של המחשבים בכל המשרד. האם יש דרך לעקוף את זה? הICQ עושה Connecting ואז אופס ויש בעיה... והוא מפנה אותי לחיבורים.. בבקשה עזרה. וכמה שיותר מהר... תודה מראש!!!

18. שלום לכולם, אני מנסה לגשת למחשב שלי בבית מהמשרד דרך ה-Remote Desktop. המחשב בבית מחובר לרשת בעלת שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי Level One WBR-3408. את כתובת ה-IP בבית יש לי אבל אני לא יודע איך אני אוכל לגשת למחשב אחד מהשניים כי הרי כתובת ה-IP היא לשני המחשבים. במחשב שאני רוצה לעבוד איתו הגדרות ה-Remote Desktop בסדר וה-IP הפנימי שלו הוא 192.168.0.2. האם אני צריך לפתוח פורטים בראוטר והאם יש עוד דברים שצריך להגדיר! מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת. תודה לכם מראש!!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לאחרונה התוודעתי ל-USENET אבל יש כ"כ הרבה מבחר של ספקים שאני לא יודע במי לבחור.התקנתי את תוכנת ה-NEWSLEECHER ואני לא סגור על איזה ספק ללכת.כמובן שהכל בתשלום.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, קראתי הרבה בפורום וזה די ייצב לי את הבחירה בראוטר ליצירת רשת ביתית על תשית ADSL. אבל ממש שניה לפני שרכשתי אותו, הבנתי שהוא ראוטר ללא מודם. מהווה בעיה כי המודם הנוכחי שלי הוא פנימי לחלוטין, החיוג מתבצע עם כניסה למערכת הפעלה. חיפשתי פתרונות וכרגע אני עומד על שתי אפשרויות: 1. ללכת על ראוטר של בזק שכולל מודם, במחיר של 250 שקלים. 2. ללכת על הראוטר של לינקסיס ובנוסף להחליף את המודם לחיצוני (בזק מאפשרים לי לקבל בהשאלה). העלות הכוללת של 350-400 שקלים. באיזו אפשרות הייתם ממליצים לבחור? ובשאלה נוספת: האם הראוטר של לינקסיס מאפשר יצירת רשת לשיתוף קבצים בין שני המחשבים?

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by averaraz,

האם כאשר אני מחבר כבל רשת למחשב(בלי לחבר את הקצה השני לשום דבר) אז המחשב מזהה כאילו יש כבל רשת מחובר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ofer40,

היי אני רוצה לאפשר לחבר להוריד ממני קבצים דרך האינטרנט ישירות מהמחשב שלי. האם זה אפשרי? דרך שיתוף הקבצים במסנג'ר זה איטי מידי לקבצים גדולים ואני צריך תוכנה כמו FTP שמורידה משרתים. אני יודע שאפר להוריד קבצים משרת שנמצא על רשת האינטרנט אבל איך אני עושה את זה עם מחשב של חבר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כן כן אני יודע שזה חרוש אבל ניסיתי כבר מלא דברים ואין לי מושג מה הבעיה... החיבור הולך ככה מודם eci b-focus תשתית של בזק (usb) כרטיס רשת אחד בכל מחשב (הרשת של שתי מחשבים) כבל רשת מוצלב (כמובן ) פעלתי לפי המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והמחשב הלקוח לא מצליח להתחבר אל המארח בדקתי את הכרטיסי רשת עצמם בשני המחשבים ע"י ping ועבד בסדר אבל כשאני שולח ping אל מחשב אחר ברשת אז אין תשובה חזרה ניסיתי גם את אשף הגדרת הרשת (הפעלתי בשני המחשבים) והוא אומר שהוא הצליח אבל עדיין המחשב הלקוח לא מחובר מממ... אז חשבתי שאולי זה הכבל שהוא בעייתי אבל כשניתקתי אותו מהמחשב השני אז המארח אמר שהלקוח התנתק ושחיברתי שוב הוא הודיע שהוא מחובר וגם שני ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יכול להיות שפרמוט מחק לי את כל הדואר בoutlook expres או שאין קשר?

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  25. השאלה בכותרת אני מתכוון מי לא קובע נגיד שאני יכול להוריד רק כמות מסוימת של גיגה בחודש

• 9 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.