עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני גר בישוב קטן במרכז, ומאז ומתמיד חוויתי תקלות באינטרנט לעיתים תכופות מאוד. בתקופות מסוימות אפילו על בסיס יומיומי. ניסיתי כל מה שעלה בדעתי, קניתי מכשירים מתקדמים (נתבים, כרטיסי רשת ..), החלפתי ספקי אנטרנט והתנסתי גם על תשתית בזק וגם על הוט (לצערי לא קיימות תשתיות נוספות ביישוב שלי). היום אני בחבילה של 200/5 דרך פרטנר על תשתית הוט וכמובן שהאנטרנט עדיין עובד גרוע. וכשאני אומר גרוע, אני מתכוון לחוסר יציבות (ניתוקים והרבה, זמנים ארוכים שבהם האינטרנט איטי מאוד וכו') וגם פינג מאוד גבוה שמתבטא במשחקים אונליין ובשיחות וידאו/אודיו ברשת. אתמול לכמה שעות המצב היה רע עד כדי כך: אז חשבתי על 2 אפשרויות שעדיין לא ניסיתי, ורציתי להתייעץ כדי להבין אם הנסיון ב…

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. אמרו לי ש 50000 זה טוב מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by G-FoRcE,

1) יש למישהו פה המלצה לשרת שמריץ ASP שהוא freeware? (לווינדוס 2000) המחשב שלי דלוק 27/7 ומשמש גם כשרת אינטרנט קטן (התמונה למטה היא מהשרת הביתי שלי.. אין לי כוח לפתוח חשבון איפהשהו) כרגע אני משתמש בשרת אינטרנט קטן שהורדתי מהאינטרנט, הוא שירת אותי טוב מאוד במשך השנה האחרונה אבל עכשיו אני מחפש גם משהו שיכול להריץ ASP... 2) כשהיה לי את הווינדוס 98 עבדתי עם הPWS שהיה די דפוק עכשיו יש לי WIN2000 וכשאני מנסה להפעיל את ה IIS אז הוא מראה לי את ההודעת שגיאה הזו: יש לי פיירוול, אבל נתתי ל IIS את כל מה שהוא צריך כדי לעבוד וזה לא עזר ניסיתי אפילו לכבות אותו לגמרי, גם לא עזר...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by The_Maestro,

שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  5. אני צריך עזרה אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד פנטיום 2 עם ווינדוס 98 השני אטלון 2100+ ןאני רוצה שיהיה שם רשת אינטרנט ומדפסת משותפת בבקשה בגיבו ותעזרו לי להבין איך אני עושה את זה אני חשבתי על נטב אל-חוטי שאני מחבר לכל מחשב שמתחבר גם למדפסת (אנידיי בטוח שיש במתפסת חיבור רשת) טוב אז אם יש לכם הערכות איך לעשות את זה וכמה זה יעלה לי אז תכתבו tnx to all

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by moris,

היי מה אני צריך כדי לחבר 10 מחשבים למחשב אחד וזאת כדי שאעשה פעולות במחשב לדוגמא כמו בוורד וכל השאר יצפו כיצד אני עושה זאת "בזמן אמת"? תודה

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  7. היום נכנסתי ל-MY NETWORK CONNECTIONS וקלטתי שיש שם חייגן חדש!!! וזה חייגן של NETVISION (אף פעם לא היה לי קשר אליהם) ואני בכלל עם 012 וחוץ מזה אי אפשר למחוק את החייגן ועוד דבר האינטרנט התחיל לעבוד לאט לאט.... האם פרצו לי למחשב??? ואם כן איך ניתן לטפל בזה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by EagleXDR,

שלום, לפני כמה זמן פתחתי דיון עם אותה שאלה, אך בסופו עזרתם לי להגיע למסקנה שעדיף לקחת מבזק מודם פשוט ולקנות ראוטר. היום, אחרי שיחה עם הבזק, הבנתי שמסתבר שהמודם שלי לא באחריות, והם רוצים תשלום תמיכה או שטות כזו או אחרת כדי לקחת מהם מודם אחר. החלטתי, שנמאס לי לקחת מהם את המודמים שלהם שמתים כל חצי שנה, ואני מעדיף לקנות מודם בנפרד וראוטר בנפרד, לא מבזק. בקשר לראוטר, חשבתי ללכת על WRT54GL (או רק L) הישן והטוב, כיוון שגם ככה האקסבוקס והמחשב מחוברים חוטית, אז אני לא צריך N בשביל משחקים או סטרימינג. בקשר למודם - מה ההמלצה שלכם? תודה.

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  10. בזק בינלאומי הגבילה הרגע המון ירושלמים היום ל750 קיי כי יש להם "בעיה בשרת" הבעיה נמשכת כבר שעתיים וכנראה תמשך עד מחר. תוסיפו את זה לבעיות של דפים שלא נפתחים, מהירויות בושה בחו"ל, ומהירויות הורדה של לפני 10 שנים בתשלום מופקע ויש לכם כאן עסק לא מומלץ. אם תייר היה יודע שזאת חברת התקשורת הגדולה במדינה הוא היה מעדיף לגור באפגניסטן, בתוך מערה ולהסתפק ב2 כוסות מחוברות עם חוט ללמעלה. פשוט נמאס כבר, ממש נמאס.

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  11. שלום! קראתי את המדריך המצויין לעיל, וראיתי שעבור שיתוף מחשב לקוח אחד יחד, כתוב שנדרש רק לחבר אותו בכבל רשת למחשב השרת. אני מעוניין לחבר מחשב אחד למחשב שלי שכבר מחובר ב-ADSL, אבל אמרו לי שצריכים ROUTER (נתב). גם אצל חברים שלי יש חיבור של מחשב אחד יחיד, והתקינו להם ROUTER. שאלתי: האם לשיתוף חיבור ADSL של מחשב לקוח אחד יחיד למחשב השרת נדרש ROUTER או לא? (המדריך לעיל נכתב די מזמן, ולא ראיתי בו התיחסות ל-ADSL) שאלה נוספת: ראיתי כאן מדריך לשידרוג מודם ALCATEL והפיכתו לנתב. במידה ואני צריך ROUTER, האם הפעולה הזו יכולה לחסוך לי את העניין?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  12. אני גולש ברשת אלחוטית מאובטחת שלי עם LENOVO N500. אחת לכמה זמן - לא באופן קבוע וללא סממנים מאפיינים נראים לעין - כשאני חוזר בבוקר לאחר שהמחשב היה מחובר למשך הלילה ואולי אף במהלך הורדות, הרשת לא מחוברת, המחשב מגיב באיטיות מוזרה, ככל שזה נוגע לחיבור ואינטרנט (אפילו מקש ימני על אייקון המחשבים ליד השעון מגיב רק לאחר כדקה+-); ב"DIAGNOSE THE PROBLEM" שנפתח באקספלורר הוא חושב שעה ולא מגיע לכלום; וכשאני כן סופסוף נכנס לחיבורי אינטרנט דרך לוח הבקרה, אני רק רואה X אדום על החיבור ביני לבין הרשת (כאילו לא ידעתי), והוא לא ממש פותר לי גם משם את הבעיה. :s05: אפשר לקבל פתרון לבעיה הזאת, שמאלצת אותי רק לעשות ריסטרט כל פעם מחדש??? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by borg,

אני מעוניין לעבור לכבלים, ואני רוצה לדעת איזה מודם אני יכול לבקש מהם, במידה ויש אפשרות כזאת. אמרו לי שהמודם כבלים הכי כדאי הוא Motorola SB40. אפשר להשיג אותו כיום באיזורים של ערוצי זהב? במידה ואני לא אוכל להשיג את המודם הזה, אני רוצה לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש. דרגו בבקשה את המודמים השונים של הכבלים מהטוב ביותר לפחות טוב (מודם רשת בלבד), ופרטו קצת על כל מודם, במידה ויש לכם מידע ספיציפי אודותיו. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Tiger,

שלום לכולם , לכל מחוברי ה adsl . יש לי פינגים די נמוכים לארץ , למשל פינג ל www.bezeq.co.il אני מקבל 27-20 ול www.bezeqint.net אני גם מקבל פינג כזה. עכשיו לחו"ל (אפילו בבוקר מוקדם שאין עומס) אני מקבל פינג של 120 ועוד לסרבר שנחשב בין הטובים !! מה יכולה להיות הבעייה ? הקו בסדר , מהירות בסדר גמור (200-180 kb/sec). כל הזמן שאני מתקשר לנזק בינלאומי הם אומרים שהם יעבירו את זה הלאה (את האיי פי של השרת) , וזה אולי הפעם ה-5 שאני מתקשר וזאת התוצאה ("העברת הבעייה") בבקשה מישהו יכול להסביר מה יכולה להיות הבעייה ולמי לפנות ? (נזק ? או נזק בינלאומי ?? ) בתודה tiger

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by qwerty1987,

משתמש ב-utorrent. ברשת שלי עם חיבור אלחוטי מ- hotbox של הוט מקבל timeout לטראקר. עם wifi מהשכנים - הכל בסדר. פעם אחרונה שהייתה לי בעיה דומה, הספקית "חסמה פורטים". למישהו יש רעיון אם יש הסבר אחר לעניין? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ומה ההבדל ביניהם? תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. יש לי נתב של די לינק 614, עם חיבור למחשב וחיבור אחד אלחוטי. אני מחבר לכבלים, ולאנטרנט זהב, כמובן שיש לי בעיות עם חייגן שלהם, אבל יש לי בעיה מסוג אחר. לפעמים שרוצים להיכנס לתוכנה של הנתב עצמו, הדבר בלתי ניתן. פשוט הוא כאילו לא מחובר. אם אני זוכר נכון היה עוד מישהו שכתב שזה קורה אצלו. כמובן שלי לחשוב פעמיים, פירקתי אותו. ניקיתי קצת אבק, ונשפתי לתוכו אויר בלחץ. השארתי אותו פתוח, הוא התקרר 10 דקות, וחיברתי שוב כשהוא פתוח. פלא- הוא הגיב תוך חצי שניה, לכניסה אליו, התחבר מהר, ואף נשאר מחובר ימים שלמים ! (דבר שלא קרה). האם המסקנה שלי שהוא סובר מחום, נכונה? אולי זה רק ספציפי אצלי, אולי יש גם למישהו אחד בעיה דומה, מה שרציתי לעת, ולבקש, שאם יש למישהו נתב דומה, שיהפוך , יפתח 2 ברגים …

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  18. יכול להיות שפרמוט מחק לי את כל הדואר בoutlook expres או שאין קשר?

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by avih,

שלום לכולם, ברשותי נתב EDIMAX 6478AC שהוא DUAL BAND, היה מוחבר למודם של בזק, והייתי גולש במהירות של 15M. לאחר ששודרג האזור שלי, שאוכל לגלוש עד 100M ,ולאחר בירורים (וקריאה בפורומים פה) מסתבר שהמודם לא יתמוך במהירויות כאלה. וכמו כולם לא רציתי לשכור מבזק את המודם\נתב שלהם, אזי ראיתי המלצה לקנות מודם VDSL בנפרד בעצמי מחו"ל. ואכן הוא הגיע בלי בעיות, אך נראה לי שקפצתי גבוה מדי וצריך קצת עזרה בלהבין מה יש לי 1. לפי הבנתי זה רק מודם או מודם עם ראוטר ? אני רואה שיש לו יציאת של LAN למחשב. 2. אם כן, האם כדאי להשתמש בו גם כראוטר ולא בראוטר של EDIMAX שברשותי ? 3. ואיך מקנפגים אותו ? נכנסתי למסך שלו ויש שם דברים שאין לי מושג מה הם אומרים, ATM, PTM, CPI/VCI , האם שילוב IPv6…

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין להעביר חומר ממחשב ישן לחדש בהדרגה אנ ממשיך לעבוד עם הישן עד שאגמור לסנן חומר ולהעביר את מה שאני צריך בלבד יש לי רשת בבית ואפשרות לחבר את המחשב החדש ישירות לראוטר יחד עם הישן השאלה היא איך אפשר לראות את שני המחשבים בו זמנית על המסך ולבצע העברה מאחד לשני? לא חייב מיקלדת ועכבר משותפים

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. היי יש לי ראווטר ( בעצם עדיין אין לי אבל מתכוון לרכוש אחד מבזק ) ורציתי לדעת אם אוכל לעשות חסימה למסנג'ר , יענו מי שיתחבר בנייד לראווטר לא יכול להשתמש מהנייד (או אייפון-אייפוד ) במסנג'ר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by אריק9,

אהלן אנשים, בידיוק היום אספתי את הראוטר שאותו כאן המלצתם לי לקנות וחיברתי למחשב הנייח. הראוטר הוגדר כמו שהיה רשום והאינטרנט על המחשב עובד. אני מנסה להיכנס לאינטרנט דרך הנייד,אני מצליח לזהות את הרשת,לשים סיסמא אבל אני לא יכול להתחבר כי הוא אומר לי שיש בעיה עם משהו DNS. ניסיתי גם להתחבר מהאייפון,אני מזהה את הרשת,הכנסתי סיסמא אבל אי אפשר לגלוש. מה אפשר לעשות ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by shayw,

אני מתכוון להעביר 2 כבלים באורך של בין 10 ל 15 מטר מהראוטר בחדר לסלון דרך תעלת פלסטיק או אלומיניום האם אני צריך כבל רשת בדרגת סיכוך FTP Ready לפחות? כמו כן, אני זקוק לנתב קווי יציב עד כה, כולם נקטלים בביקורות ואני חושש שאם לא ימצא הראוטר המושלם- אאלץ להשקיע בראוטר בתקן N כמו ה 6524 הנפלא אבל מבוזבז מדי לצרכיי חשבתי על 6214K, אבל לא מצאתי התרשמויות (40Mbps WAN throughput זה הוא קצב העברת נתונים סטנדרטי או שהתקמצנו בראוטר הזה ספציפית?)

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by dog,

ראשית יש לי שאלה כללית. כשאני נכנס לפורום דרך אקספלורר ( אתו אני עובד לאחרונה) זה מעלה לי מעין דף מבולגן, שלא כמו בפיירפוקס. האם עלי לעשות משהו שקשור לפלגאין וכדו' לגבי האתר הזה ? לנושא עצמו: החבילה שלי בהוט/נט ויזון היא 30 מגה הורדה 1.5 העלאה. עד לא מזמן הכל עבד כנדרש על פי המהירויות הנ"ל. מאתמול שמתי לב שכל אתר שאני מנסה לפתוח לוקח לו המון זמן( דבר שנשמשך גם כעת). בדקתי מהירות הורדה גם באתר נטויזון וגם בהוט. המהירויות נעו בין 3 ל7 מגה. מהירות העלאה בסדר. בשעת הבדיקה לא רצה ברקע כל הורדה וכדו'. יצרתי קשר עם תמיכת נטויזון וגם הוט, שניהם טוענים שאצלם הכל נראה תקין ואולי זו בעיה אצלי. גם בחיבור ישיר של המודם של הוט הבעיה לא נפתרה. הרצתי אנטי תולעת, אנטי וירוס , עשיתי את כל…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Theye,

שלום לפורום היקר לפני מספר ימים התקינו לנו בבית קו של 013 והם שנמכו את הגירסה של הראוטר ועכשיו אני לא מצליח לשנות את הסיסמא העניין מעט דחוף כי השכנים חוגגים לי על האינטרנט מצרף גירסה של הראוטר: Device Info Model Name: DSL-2760U-BN Board ID: 96358VW2 Software Version: BN_2.26 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-102.9 Wireless Driver Version: 5.10.85.0.cpe4.402.0 תודה רבה עידו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.