רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז בשבוע האחרון, ברוח של יוזמה התנערנו סוף סוף מחבילת הטריפל המטונפת של הוט. הכבלים הוחלף בצלחת שקולטת את הלווין עמוס, הטלפון והתשתית עברו לבזק. על הדרך אמרנו ביי ביי לנטוויז'ן והתחברנו לבזב"ל. אז הלכנו על חבילת ה-15Mb, אבל אנחנו מקבלים רק 12. זה לפי בדיקה ב-ספידטסט.נט. בבדיקה של בזק זה יוצא בערך אותו הדבר. מהירות ההעלאה אמורה להיות 800Kb, והיא בערך 750 ככה שלא לוחץ לי מהבחינה הזו. אגב, בדקתי גם בוויפי וגם בחיבור פיזי לנתב של בזק. אין הבדל. מדובר באיזה עניין מוכר וידוע, או עילה לפניה לשירות לקוחות? חפשתי דיונים קודמים בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא משהו מיוחד. אולי לא חפשתי טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליחה לקלוט בפלאפון את ה WIFI במקום מרוחק מהראוטר, וגם בממד בקושי. ראיתי שמוכרים מגבר לWIFI - כתוב שם תומך רשת B G N - מה זה אומר? האם המגבר זה "אקסס פוינט"? חשוב לי בעיקר הקליטה לפלאפון לא למחשב נייד. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של 7 מחשבים. אחד מהם לא רואה מחשב מסויים (שהוא אמור לראות) אבל המחשב שהוא לא רואה - רואה אותו... יש למשהו עצה \ פתרון לבעיה המציקה הזאת ?? רשת ללא שרת TCP\IP וNETBUIE מותקנים בעמדות. אולי דרך LMHOSTS או HOSTS ??
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנתב שלי מתחיל לעשות לי בלאגנים, ברצוני לרכוש אחד חדש. כמו שראיתם, התקציב הוא 350 ש"ח. אני רוצה שיהיה עמיד להרבה חיבורים בו זמנית, אני מריץ שרתים על המחשב, שיתמוך במהירות גבוהה. שיתמוך בתקן N, ואם אפשר אז גם DD-WRT. והכי חשוב, שלא יהיה מסובך לפתוח בו פורטים. שהשירות של היבואן יהיה אמין וטוב. הבנתי שהנתב הזה הוא טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 המחיר קצת יקר, אבל אם זה נתב שישרת אותי נאמנה לזמן ממושך ואני אהיה מרוצה מהקניה, אני מוכן לרכוש אותו. ד"א, מחוברים אצלינו תמיד הרבה מחשבים בWI-FI, אז צריך שלא תהיה לנתב בעיה עם זה. אנחנו מורידים המון קבצים גדולים, לפעמים גם בכמה מחשבים בו זמנית. מחוברים גם 3 מחשבים בצורה קווית. אם אני צריך לה…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט של 100/2 של הוט ולחבר שלי יש אינטרנט של 40/3 של בזק עכשיו השאלה שלי היא אם אני רוצה לקנות אינטרנט שמהירות ה-UPLOAD היא 3 מגה ומהירות ה-DOWNLOAD היא לפחות 40 ובמחיר הכי זול והכי טוב שאפשר שיהיה האינטרנט לאן אני צריך להתקשר מה להגיד כי אני רוצה תשתית בזק וספקית בזק אבל אומרים שבזק ביןאלומי יותר כדאי אז לאן להתקשר מה להגיד וגם שיהיה לי פינגים טוב ולא יתנתק האינטרנט כל יום. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משחק זמן רב במשחק KALONLINE, מאז שהתחברתי לבזק בין לאומי לפני 7 חודשים הייתי מרוצה עד הגג. לפני כחודשיים התחילה איטיות בלתי נסבלת במשחק, אי אפשר לשחק שאתה זז לשניה ו לא זז חמש שניות וחוזר. דיברתי עם נציג שירות מטעם בז'לאומי והוא הסביר לי שאין מה לעשות ויכול להיות שהבעיה תפתר אם אני יתחבר לשירות גיימר שכמובן עולה כפול. פקודת טרייס לשרת: איזשהם פתרונות למצב ???
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בתחום והתבקשתי להקים רשת אלחוטית בבית של ההורים שלי. מאחר והוריי לא מבינים הרבה במחשבים אני צריך ראוטר שהוא סוס עבודה שלא יצטרך הרבה תחזוקה וטיפול. בזמנו קניתי לעצמי linksys 54gl שעד היום נותן עבודה בלי הפרעות ותקלות (טפו טפו) ואני מחפש משהו דומה שיהיה אמין ומספיק חזק (אני מניח שה-linksys 54gl כבר נחשב ישן היום ובטח יש משהו יותר חדש וטוב). על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב linksys 54gl התקנתי dd-wrt ומאז כל 2-3 דקות הנתב מתנתק ומתחבר מחדש. למשהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהו האורך המקסימלי שאפשר להשתמש בכבל רשת בלי צורך במגבר סיגנל?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחובר לבזק/בזב"ל ב-20 מגה. ראוטר 6740H1 בעיה ראשונה: פינגים גבוהים. בעיה שניה: בעיה מוזרה ברשת הקווית. כשאני בודק כבל הפרוס אל אחד החדרים באמצעות בודק כבלים, כל שמונת הגידים מחוברים. כשאני מחבר אל הכבל הפרוס כבל רשת קנוי ובודק את שני הכבלים יחד, אני רואה שהגיד הראשון מנותק. כמובן שבדקתי את הכבל הקנוי והוא תקין. שני הכבלים CAT7 בתקן B. מה אני מפספס? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, נאמר לי כרגע מבזק שבעשור הקרוב הם לא מתכננים שיפוץ בשכונה שלי (עד 20 מגה מהירות הורדה, ועד מגה וחצי העלאה, וגם זה לא יציב במזג אוויר חורפי שהעמודי תקשורת בחוץ נרטבים) לא רק שזה לא יציב, בערך כ4-5 פעמים בשנה צריך לבוא טכנאי לעשות כל מיני סידורי קומבינה בעמוד ברחוב וכל מיני זריקות חוטים על גגות של השכנים רק כדי למשוך עוד עם התשתית הזאת עד לעוד 10 שנים שיעשו סיבים... חשבתי לזרוק את כל החוטים שלהם מהגג ולחבר את הרשת הביתית (מחווטת היטב) למודם 4G (בהמשך 5G) ושלום על ישראל. אילו חברות בארץ מציעות 4G ללא הגבלה (יש נטפליקס בבית), כמה זה עולה, והאם לדעתכם אפשר להגיע לכל הפחות לאותה מהירות של הDSL החלש שלי ? אשמח למחשבות בנושא, ולח…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר בכבל לראוטר D-LINK DIR-615 שעליו מותקן OpenWRT. כשאני עושה בדיקה מהמחשב עם כבל אני מקבל אפלוד של 2.8mbit~. מה שמוזר שכאשר אני מתחבר לאותו הראוטר ומבצע בדיקת מהירות מול אותו השרת עם וייפיי, אני מקבל העלאה של 3.2mbit~. ניסית מחשב נוסף שמחובר באמצעות כבל אחר, ואני מקבל את אותן תוצאות נמוכות. רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Jan 1 00:00:24 udhcpd: udhcp server (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:33 pppd[396]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Using interface ppp0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PADS: Service-Name: '' Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PPP session is 337 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: local IP address 80.178.181.91 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: remote IP address 212.199.26.117 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: primary DNS address 212.117.129.12 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: secondary DNS address 212.117.129.5 Jul 6 15:25:36 pppoe[401]: Bogus…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לנו 2 מחשבים באותו חדר אז שניהם היו מחוברים לאותו הראוטר (של TP LINK) עם כבלים חוטיים.. עכשיו בעקבות שיפוצים המחשב שלי עובר לחדר אחר (רחוק) ואני לא רוצה לראות הרבה חוטים האם יש אפשרות לחבר את המחשב בצורה אלחוטית לאינטרנט??..המחשבים מאוד ישנים אני לא מאמינה שיש כרטיס רשת או WIFI וכאלה..אני ממש לא מבינה בזה הייתי רוצה בכלל יותר מידע כי ראיתי שיש כרטיס רשת PCI,PCI-E,כרטיסי רשת USB,מתאם רשת חשמל,נקודות גישה ואנטנות או שבכלל כדאי עוד ראוטר?..וגם מה זה תקן N? הקיצר הייתי שמחה למשהו הכי חזק שיעבוד הכי טוב ויקלוט טוב את האינטרנט כמו בחוטי ושלא יהיו בעיות של נפילה או משהו כזה והייתי שמחה גם בכלל למידע כדי שאדע גם במה לבחור ואיך לבחור בדעתי שלי וגם המלצה לפי דעתכם ולמה…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להשתמש בתוכנת INVENTORY לרשת כלשהי, התוכנה מתחברת למחשב דרך SMB ומקבלת מהמחשב מידע. משום מה התוכנה לא מצליחה להתחבר ולקבל מידע ממחשבי XP שמותקן עליהם אנטיוירוס קספרסקי, חשבתי שהז עניין פיירוול אבל גםפ כשאני מכבה לחלוטין ויוצא מהקספרסקי העניין ממשיך. אשמח לכל כיוון בנושא. התוכנה מצליחה להתחבר ללא בעיות למחשבי SERVER 2003 או וינדוס 7.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב דואלי של חברת TRENDnet מדגם AC1900, אשמח אם תוכלו להמליץ על מודם/נתב מומלץ בו אשתמש כמודם בלבד. מחיפושי הבנתי כי אין כיום אפשרות לקנות מודם (איני לקוח בזק) VDSL2 בארץ, במידה ולא נכון אודה לתיקון. כיום מהירות החיבור 40. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי את הנתב/מודם הזה - ROTAL RTA 1025W מאז 2008 בערך לפני כמה שנים הפסיק לעבוד לי החיבור LAN, אני לא זוכר כבר את הכרונולוגיה של האירועים - אבל קניתי מתאם WIFI ופשוט מאז התחברתי איתו לפני כמה זמן - לאור איטיות בגלישה (נקרא לה איטיות "בינונית" - קיבלתי נניח 9Mbps במקום 15) - החלטתי לנסות שוב ולחבר את ה-LAN, אך ללא הצלחה מה שקורה זה או שיש ניתוקים מדי פעם (כלומר מערכת ההפעלה מדווחת שהכבל ניתק) או שיש איטיות מחרידה (בקטע קיצוני, שדפים בקושי עונים). עכשיו כשקניתי את המחשב החדש, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים בו"ז, זה כבר נהיה קריטי (ואני לא הולך לקנות עוד מתאם WIFI) ניסיתי 3 כבלים שונים, ניסיתי כבר יותר מ-2 מחשבים שונים, ה-WIFI עובד פרפקט (למעט האיטיות …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי דיונים שנמשכו כמעט 4 שנים, אושרה בשבוע שעבר תביעה ייצוגית כנגד חברת נטוויז'ן, בטענה כי נמנעה מלנתק לקוחות מסוימים בתוך פרק הזמן שנקבע בחוק, ברישיונות ובחוזה ההתקשרות. השופט, פרופ' עופר גרוסקופף מבית המשפט המחוזי בלוד, קבע שהתובעים הוכיחו כי התקיימה בחברה מדיניות פסולה של אי-ניתוק לקוחות במקרים בהם לא נוצר קשר עם הלקוח או שנוצר עמו קשר אולם המשא ומתן לא מוצה. (תיק: תצ (מרכז) 30759-02-13) מצ"ב תקציר תקציר ההחלטה של השופט בקובץ PDF. תקדין - ייצוגית נגד נטוויז'ן_ לא ניתקה בזמן לקוחות שלא נוצר עימם קשר לאחר מתן הודעת ההתנתקות.pdf
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה ביומיים האחרונים -עד עז הייתי מוריד ב 12 לשנייה קבצים שזה מהירות מעולה -אני מוריד מ SEEDBOX שיש לי באירופה אבל פתאום אני מוריד קובץ זה מתחיל במהירות מקסימלית ופתאום יורד ל מהירות של 1.5 לשנייה שזה כמו מהירות של 12 מגה התקשרתי להוט והם כמובן אמרו שהכל תקין עכישו אם אני מוריד קובץ באתר בדיקה של בזק בין לאומי http://2.i014.net/Check1.html אז המהירות היא יציבה על 13 לשנייה וזה לא יורד וגם בבדיקת מהירות בהוט המהירות היא תקינה מה לעזעזל יכול להיות הבעיה?? האם הם עושים משהו עם ההורדות מחו"ל ? עד לפני יומיים הכל היה מעולה עכשיו יש לי 2 מחשבים וניסיתי עם ראוטר ובלי ראוטר והתוצאות אותו דבר
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אצל החברה שמארחת את האתר? אצל החברה שמוכרת את הדומיין? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא משהו מיוחד, רק משהו אישי שלי שרציתי לחלוק איתכם בתור קהילה. אני מנוי לאינטרנט מהיר במשך כחצי שנה, ספקי התשתית שלי הם הכבלים, ספק האינטרנט היה אינטרנט זהב על 750kbps נסיון לא היה לפני זה באינטרנט מהיר מהבית, רק בעבודה. בכל מקרה במשך תקופה די ארוכה אני ממש לא מרוצה מהגלישה, הגלישה איטית עד כאב, אני קיבלתי הרבה פעמים ERROR, הורדות מאתרים כמו DOWNLOAD.COM או MICROSOFT.COM איטיות מאוד. בשלב מסוים, עברתי להאשמה עצמית, אמרתי לעצמי, אולי מערכת ההפעלה לא בסדר, אולי האתרים שאתה גולש אליהם איטיים, אולי הקבצים אתה רוצה להוריד פשוט מגיעים גם כן משרתים איטיים. את המחשב התקנתי מחדש בלי שום קשר ועדיין לא חויתי שום שיפור במהירות הגלישה. וגם לא רציתי להתקשר לאינטרנט זהב. לא היה בא לי. ל…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אז כרגע אני מנוי לאקספון 100 מגה עם ראוטר+מודם vvg2000 netgear מזדקן שנשאר מהתקופה שהייתי בבזק. יש לי גם את הראוטר של שיאומי mi router 3 שלא מחובר שקניתי מזמן כי קיוויתי שבקרוב תהיה לו תמיכה של openWRT, דבר שלא קרה. אני בקרוב מתחבר לפרטנר TV ואני חושש שה-vvg2000 יתקשה לסחוב את כל המכשירים (כולם מחוברים אלחוטית): 3 טלפונים סלולרים 2 לפטופים מדפסת אלחוטית 2 ממירים של פרטנר TV (ככל הנראה, מן הסתם, יצטרפו עם הזמן מכשירי IOT נוספים) אני מעוניין בהמלצה למודם-ראוטר חדש שיעבוד עם אקספון (וגם עם כמה שיותר חברות אחרות בארץ, עדיף שיתמוך גם ב-HOT, ליתר ביטחון). כרגע המודם-ראוטר ממוקם בממד וזה לא הולך להשתנות ויש קל…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת לראוטר עכשיו יש לי את המודם של סמסונג החדש (aht-e300) שבזק מוכרים עכשיו האם אני צריך לקנות בשבילו האב או לקנות ראוטר ואיזה סוג לקנות וכמה עולה. תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-