רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ויש סיבה שאני שואל אם הן טובות כמו נטוויזיון - כרגע אני מחובר דרך נטוויזיון (תשתית בזק) במהירות 2.5. אני משחק בסטארקראפט 2 ומרוצה מהפינגים. קצב הורדה גם בסדר גמור (טוב, זה רק 2.5). טריפל C ואקספון זולות בהרבה מנטוויזיון, אז אני שוקל לעבור, ורציתי לדעת אם כדאי לי (להישאר באותה מהירות - 2.5) יש הרבה דיונים בפורומים פה אבל נראה שהם עוסקים יותר ברוחב הפס ומהירות הורדה מקסימלית, שהיא הרבה פחות חשובה לי. האם הפינגים טובים? (באותה רמה כמו נטוויזיון או יותר טובים) האם השירות טוב? האם יש הרבה ניתוקים, בעיות שיפריעו לגיימר (חלקי) כמוני? האם יש הגבלות על ה upload שאין בנטוויזיון? בקיצור - אם ההבדל היחיד מנטוויזיון הוא המחיר, אני עובר מייד. הערות והארות?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגדול האינטרנט אצלנו ישמש בעיקר להורדות, כשהכיוון העיקרי הוא הורדות ישירות (מבחינת התכנים זה מה שהכי מתאים אצלנו). וגם סטרימינג, ספורט וכד'. המטרה של הדיון פה זה להבין איך לעזאזל אני מגיע למצב שאני יכול באמת להפיק את המירב האפשרי. כי כרגע אני לא מגרד את הרוחב פס של הספק. זה המצב היום: 30 מגה של הוט, עם ההוטבוקס הידוע (לשמצה?) שלהם, וספק נטוויז'ן, חיבור ללא חייגן. שניהם בלי שום התחייבות בכלל. בחיבור ישיר בכבל לראוטר ספידטסט נותן בכיף 30 מגה. בחיבור wifi ספידטסט באזור ה-22-23 בד"כ. בהורדות ישירות אני מגיע גג עד ה1-1.25 מגהבייט לשניה (לעומת קצת תאורטי של 3.5 לפחות). אמרתי לעצמי, אולי הספק הורדות לא יכול לתת לי לארץ יותר מזה כרגע. אז הורדתי במקביל קבצים משני שרתי הורדות (שניה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי עצתכם בנוגע למשהו שקרה לי היום.. השבוע התחברתי לבזק ואקספוטן במהירות 30 מגה 130 כולל מע"מ שח ספק + תשתית. כל השבוע חיכיתי ליום המיוחל יום שישי ההתקנה של טכנאי בזק. הטכנאי מגיע מתקין הכל ובסוף ניגש אליי ושואל אותי: אם יש לי ראוטר ... ??? אמרתי לו : כן אבל אני לא רוצה ממכם ראוטר שים לי רק מודם אני כבר אחבר לבד מה שאני צריך. הוא אומר לי "אנחנו לא מביאים את הציוד אתה צריך ללכת לבזק סטור לקחת מודם או ראוטר " אני אומר לו : רגע רגע נגיד אין לי בבית כלום חוץ מהמחשב אז היום אין לי אינטרנט אתה סתם באת לשים חוטים וללכת אני צריך לעשות את כל השאר ? הוא אומר לי : כן ממש לא היה לי מילים פשוט הייתי איזה דקה בשוק שדיברתי עם הנציגה היא שאלה אותי אם אני רוצה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש עם מקבוק פרו, והאות של הראוטר שנמצא בסלון לא מגיע עד לחדרי... אני מחפש אנטנה עוצמתית יותר מזו שיש במחשב, שמתחברת למחשב בUSB ונותנת לי אפשרות לקלות אותו WIFI יותר רחוק. האם קיים מוצר כזה? (לא צריך בארץ, אני קונה בארהב או באיביי או דרך דיל אקסטרים). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה... יש לי בבית ראוטר ואני רוצה להתחבר עליו ממחשב אחר אני יודע את האיפי של המחשב שלי בבית אבל אני לא יודע איך להתחבר עליו מרחוק האם אני צריך להגדיר משהוא במחשב כדי שיפנה את פורט 23 לראוטר או מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים שמחוברים אלחוטית לנתב מסוג סימנס של בזק. הראשון כבר מחובר ומתחבר אוטומטית(!) כלומר שהסיסמה מאוחסנת בתוך המחשב. במחשב השני מבקש סיסמה כאשר אני מנסה להתחבר ושכחתי את הסיסמה! , מה אפשר לעשות? יש לציין שאין לי כל גישה לנתב. מה שיש לי כרגע זה שני מחשבים , אחד מחובר ואחד מבקש סיסמה. האם יש תוכנה שמגלה את הסיסמאות שהוטמעו במחשב שלי? איך אפשר לעלות על סיסמת הרשת האלחוטית כשהמחשב מחובר אליה בעצם באופן אוטומטי. מדובר בוינדוז ויסטה תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, לרווחת משתמשים אחרים שנתקלים בתקלה שנתקלתי בה, להלן התקלה והפתרון לה. התקלה הראוטר של לינקסיס (LinkSys) המחובר למודם של hot (הוט) עם חיבור ישיר (ללא חייגן) אינו מחדש כתובת IP לאחר ניתוק אינטרנט זמני של הוט. תשתית האינטרנט של הוט אינו יציבה ב-100% ולצערי מתרחשים ניתוקים אחת לכמה ימים ולפעמים בתדירות גבוהה יותר. במידה והמחשב מחובר ישירות למודם של הוט, אז הניתוק אינו נראה לעין כמעט במידה והוא קצר. לעומת זאת, אם המחשב מחובר לנתב שהוא מחובר למודם, אזי הנתב אינו מגיב כראוי לניתוקים אלו. פעולות שונות שאמורות לעזור, לא עזרו כלל: restart Restore to Factory defaults Renew IP Address אדגיש שהנתב מחובר בעזרת DHCP כי ביקשתי מבזק בין-לאומי חיבור ללא חייגן. הפתרון שדרוג ה-Firmwa…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הלך לי שוב הראוטר של בזק (פעם שלישית כבר), החלטתי שאני קונה אחד חדש במקום ללכת שוב ולקבל עוד ראוטר שיפסיק לעבוד אחרי חצי שנה שנה, הקטע הוא שבזה אני ממש ממש לא מבין לכן זקוק לעזרתכם. אני רוצה שהוא יהיה משולב עם מודם (ADSL), שידבר מהר וטוב גם עם הPS3 והכי חשוב שיחזיק לי למען השש... בתודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לאחרונה גיליתי שאני משלם השכרה על הנתב של פרטנר וכיוון שאני לא מתכוון לעזוב בקרוב החלטתי שעדיף לקנות נתב מאשר להשכיר בפרטנר הציעו לי לקנות את הנתב שלהם ב720 שקל רציתי לשאול אולי כדי לקנות בתקציב הזה נתב אחר יותר טוב? אני מחובר לסיבים של פרטנר ל1000 מגה האמת שאף פעם לא היה לי איתו שום בעיה חוץ מיזה שיש לו חרא של ויפי
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה... הרשת בנויה מ... ראוטר D LINK DSL 2650U בחדר שלי, מחובר בWIFI לINTEL NUC על WINDOWS 7. עוד מחשב בחדר אחר שמחובר בחיבור קווי. לפטופ בסלון על הWIFI. לאחרונה נוסף עוד מחשב INTEL NUC זהה, אבל הוא בחדר רחוק בבית שכבר בקושי יש לו קליטה ויש לו קשיים בחיבור. ונוסף על כך, טאבלט על הWIFI ועוד כ4-5 מכשירים סלולרים שגם יושבים על הWIFI, תלוי מי בבית. ברשת כולם מקבלים IP אוטומטי. לאחרונה נקנה EXTENDER שיושב בסלון שיעזור למחשב הרחוק להתחבר. ואז גם התחילו הבעיות, פתאום באקראי אני או מחשבים אחרים מקבלים IP CONFLICT, באופן במוזר, לפעמים איפוס של המודם עוזר, לפעמים RESET למחשב מסדר את הבעיה, לפעמים הTROUBLESHOOTING של הווינדוס מחזיר אותו לחיים. בעיקר הבעיה …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לחיבור מהיר(ADSL) אבל כמובן שתמיד באה הבעייה של המחירים אני רוצה לקחת את המסלול הפחות מהיר וביררתי מחירים אצל כול מיני ספקיות איטרנט ובסוף כול כך התבלבלתי מכול המחירים,מבצעים והקאטצים שהחברות עושים שנמאס לי והחלטתי לבוא לבקש עזרה מכם! אני כרגע משלם בערך 180 שקל לחודש על איטנרט ללא הגבלה,מודם: 99 שקל לבזק על הקו טלפון 7$ על הספק איטרנט-חופשי חודשי 40 שקל על קו הטלפון-יש לנו שתי קווי טלפון ואחד משמש אך ורק לאיטרנט אז ננתק אותו אחרי שנעשה איטרנט מהיר ונחסוך 40 שקל. אני רוצה להתחבר לאיטרנט מהיר ואני יודע שהמחיר לבזק לחודש זה 119 שקל.אני צודק?בלי שום מבצע ובלי כלום!זה 119 שקל נכון? הבעייה היא בספקיות האינטרנט.כפי שכבר אמרתי,הלכתי לכול האתרים אבל זה פשו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב אני הבאתי לחבר את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות והצלחנו להתחבר ביחד באותו הזמן. האם ספק האינטרנט יכול לחייב אותי על זה? תודה.
-
היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתנתק מבזק ולעבור להוט בתשתית 100M. לצערי אני נתקע עם הנתב VVG2000 של חברת בזק. לאחר בדיקה הבנתי שאין אפשרות להגדיר בנתב חייגן L2TP לשימוש הוט, האפשרות היחידה שיש לי היא להגיד את החייגן במודם של הוט ולהפוך את הנתב הנוכחי לשימוש כראוטר בלבד. בבזק לא היו מוכנים לעזור לי כיצד להפוך את הנתב לשימוש כראוטר בלבד... אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד להגדיר את הנתב שישמש לי כראוטר בלבד. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השגיאה שמתקבלת היא the phone line is busy (המודם מחובר לפילטר מחובר לחשמל בצד אחד שלו לכניסת wan ובצד השני גם כן למחשב הנייד לwan) אין לי מושג מה הבעיה,אפילו התקנתי את הדיסק שקיבלתי ממזמן עם המודם) במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזאת הכל היה בסדר ככה שלא ניראה לי שזה משו שקשור לקו אלא משו שאפשר לסדר ע"י שינוי הגדרות... בקיצור אתם החכמים פה! אתם תעזרו חח
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני לא היחידי בעניין כמשתמש ותיק ב torrentleech יש לי בעיה של איטיות במיוחד בשעות הלילה עכשיו הדבר לא מדבר אל ההורדות בתוכנה מדובר יותר בגלישה באתר ובמיוחד בהורדת קובץ ה TORRENT באתר מישהו נוסף נתקל בדבר? בדקתי כל דבר אפשרי מדובר בחיבור ללא חייגן במהירות 2.5 בתשתית כבלים עם IP של בזק בינלאומי תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חדר ממ"ד שהייתי רוצה לעשות הגדלת טווח לרשת שלי ולחבר אותו ליד החדר הנ"ל. הבעיה שאני לא מצליח לגרום לו להתחבר לרשת הקיימת שלי... ניסיתי דרך Wireless bridge עם מצב AP ומצב Bridge. גם לא ניתן להגדיר סיסמה שם (פשוט נתתי לו שם של הרשת שלי וסיסמה אבל הוא לא עובד כמו שאני מצפה ממנו). עריכה: ניסיתי מגדיל טווח שהשאלתי והוא כן עבד - אבל הוא לא מתאים לשימוש שלי (אני חייב חיבור LAN שדרכו אתחבר לרשת).
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני לקוח של בזק בינלאומי. ADSL 5Mbs . שמתי לב שבהגדרות החייגנים שלהם הם מציעים לכל מערכות ההפעלה חיבור PPPoE ו ל win7 הם מציעים חיבור PPtP . https://www.bezeqint.net/support/internet/dialing לא יודע למה! מה משניהם עדיף? ואם יש לי ראוטר ולא חיבור ישיר למודם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מגבר לראוטר אלחוטית - לעבודה מחוץ למשרד - ןלהלן הדרישות : 1. בעל טווח קליטה ו שידור למרחק גדול . 2.יש לי מודם בחיבור של ADSL ? נתב של COM3 3. שיהיה אמין מאוד ואכותי . 4.רצוי שיהיה לו אפשרות לנייד אותו למקומות התחברות שונים כמו מתנס'ים . תחנות דלק . אולמות של כנסים - כמובן במקומות שיש שם רשת אלחוטית פתוחה . 4.בתקן b/g 5. תקציב עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת TP-Link TL-WN851N PCI למחשב נייח, על מנת להתחבר לרשת האלחוטית שבבית שלי. חיברתי את הכרטיס הנ"ל למחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן. המחשב עם הכרטיס הנ"ל נמצא במרחק של כ-8 מטרים מהנתב Edimax 6524N, משום מה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית הוינדוס מציג שעוצמת הקליטה שלה הינה החלשה ביותר - Very low, אך מצליח להתחבר לרשת. כמו כן, לפי speedtest.net אני מקבל את מלוא המהירות של חבילת הגלישה שלי. סתם מציק לי למה אני קולט על very low? לשם השוואה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית עם מחשב נייד הנמצא ליד המחשב הנייד המדובר, מתקבל חיווי של Very good/excellent.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה יוצר עוד רשת וירטואלית עם isolation או משהו? זה מתבצע באמצעות שרת מתווך? אני מתאר לעצמי שצריך להיות מחובר דרך tr69 כדי שכל הנתונים יעודכנו בנתב. אם מישהו כבר נרשם אשמח לתמונות מסך מתוך הראוטר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אולי עדיף Edimax BR6424N בתוספת 45 שקל? מיועד לחיבור אלחוטי של מחשב נייד בודד (עם כרטיס רשת Atheros 802.11n ). בתשתית בזק עם ספק "בזק בין לאומי". נ.ב. האם ההתקנה הראשונית ממש "מסובכת"? (כי בזק מבקשים 100 שקל על חיבור ראשוני באמצעות טכנאי.)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אז ככה ליפני כמה ימים הוט החליטה שיש אתרים שיש בהם יותר מידי מידע צריך לסגור אותם. בגלל שהם נותנים 100M יש להם עומס אז הם רוצים שלא נוריד דברים שלא ניגלוש באתרים כבדים ועוד והם כאילו אומרים שהם נילחמים באתרי הורדות. אני אישית חושב שזה טיפשי אבל הינה הסרטון והסברים בנאדם תותח שעבד קשה בשביל זה. "אם תוכנה או תוכן מסוים מוצאים חן בעיני, אני משלם עליהם. אני מוחה על חסימת הרשת על ידי גופים מסחריים" http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-