רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
איך יכול לשנות כתובת IP לקו אינטרנט שנכנס לטלוויזיה ישירות מהנתב ? אני רוצה להתחבר לנטפליקס ארה"ב - יש תוכניות אחרות מלישראל . איך עושה זאת ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מעצבן אותי כבר הרבה זמן! אני לא מצליח לפתוח נגיד שרת של רדיו על המחשב, להשתמש בשירות REMOTE של האימיול או להשתמש ב vibestreamer אני מצליח להתחבר לעצמי רק דרך הרשת עם האיפי הפנימי (10.1.1.X). אם אני מנסה להתחבר עם האיפי החיצוני זה פשוט לא מגיב.. זה רק בתוכנות מסוימות... נגיד ב UT אין לי בעיה לפתוח שרת ושיתחברו אליו או ב GENERALS ועוד די הרבה משחקים... יש לי בבית ראוטר עם פורטים פתוחים, ואין לי Fire-wall יש לי גם High ID באימיול. ואני לא מצליח להבין מה הבעיה תעזרו לי
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד ימים אחדים ההתחייבות לנטוייז'ן תסתיים והם ממהרים להציע דברים מוזלים על מנת להשאיר אותי לעוד שנה. אני דווקא שוקל לעבור לבב"ל מאחר ושמעתי מחבריי שהוא "הכי פחות חוסם" פורטים. מטרה עיקרית של האינטרנט הינה להורדות וגלישה, טיפה גיימינג. מהירויות גלישה אצל נטוויז'ן בדרך כלל סבירים, אך לפעמים מהירות צונחת משמעותית בהורדות (טורנטים) (ואני יודע איך מורידים ומה הטורנטים הטובים) שזה קצת מחשיד, וגם במשחק BF2 אני בקושי מצליח להתחבר לשרת עם ממוצע של 150, שזה לא משהו. 1. אז הינה הדילמה : נטוויז'ן מציעה חבילה (ספק + תשתית בזק) של 10 מגה + IP GAMER באותו מחיר שמציעה בב"ל 8 מגה רגיל. 2. האם IP GAMER יתרום משהו מעבר לפינגים נמוכים יחסים במשחקי און ליין לחווית גלישה רגילה או…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם כבר עסקינן בנתבים של בזק - אז אני חייב לציין שהNETGEAR DGN834 פשוט מעולה , הוא עומד בעומס מטורף אצלי , גם על 15 מגה בכיף ללא תלונות ויציבות פנטסטית. אבל הVVG2000 מזכיר את התופעה שהייתה בנתבים המגעילים של SIMENS שבזק סיפקו. אחרי העמסה מסויימת הNAT CACHE שלו מתמלא ונתקע. מה שמפליא זה שאפשר לעשות פינגים לבחוץ אבל אי אפשר לגלוש ! אולי הCACHE של הסשיינים של ה"FW" נתקע (זה יכול לקרות בNETSCREEN למשל). בכל אופן אני אבדוק לעומק את האפשרות לגרסא עדכנית של FIMRWARE , עד אז מילה שלי הנתב הזה לא מספק את הסחורה אלא אם כן אתם צריכים מודם BRIDGE. אני אזמין לי את הDLINK ואדווח
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי !אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי בשעה טובה ל-VDSL 30/3 רכשתי ראוטר דרך בזק Netgear VVG2000 קיים ברשותי TP-LINK1043ND כעת הם עובדים במצב BRIDGE היכולת האלחוטית של ה-VVG נוטרלה. האם אני יכול להשתמש ב-2 SSID שונים (להשתמש ב-2 הנתבים בו זמנית?) האם אני יכול לנצל את חיבורי ה-LAN של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? האם אפשר לנצל את חיבורי ה-USB של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? איך אני יכול להגיע למודם VVG מרחוק / בתוך הרשת כאשר תצורת החיבור היא : VVG2000-->1043ND DHCP
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב חברה יש לי בעיה יש לי winxp home ואני לא מצליח לשתף אותו ברשת ממחשב למחשב עם win098se כמובן שעם כ רשת ןכבל מוצלב אני רואה את ה98 אבל לא מצליח לשתף איתו את התיקיות מה אני עושה? האם יש עוד איזה הגדרות שצריך לעשות?? אני מבקש עזרה זה דחוף לי אם אפשר הסבר או מדריך כתוב איך לשתף רשת בין xp ל 98 תודה רבה ושהיה לכם אחלה של יום ביי ;D
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת שגם אנשי התמיכה של האינטרנט של הוט לא הצליחו לפתור: יש לי ראוטר של הוט (נקרא: HOTBOX. עשינו טריפל לא מזמן) , הספק הוא בזק בינלאומי . 2 מחשבים מחוברים לראוטר : הראשון נייח - יש גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה השני- נייד . אין גישה לאינטרנט מה שמוזר זה שלקבל אימיילים ל OUTLOOK ולשלוח אימיילים או לעדכן את הוינדוס אני מצליח בנייד אבל גלישה בדפדפן - אין (גם בחיבור חוטי וגם בוייפיי). כשאני מחבר את הכבל רשת לנייד אני רואה באייקון למטה שרשום לי מחובר אבל "ייתכן שיידרש מידע נוסף אודות כניסה למערכת". מה זה צריך להיות ?? מישהו יודע איך לפתור תבעיה הזאת ? הבעיה התחילה אתמול וחשוב לי להגיד שלפני כן הכל עבד יפה בשתי המחשבים. תודה על העזרה !,
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים כשאני עושה בדיקת פורטים באינטרנט לפורט שנבחר כתוב לי שהוא אינו פתוח אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס שקיבל חריגה עבור VUZE
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזק עומדת לבצע ניסוי בטכנולוגית G.Fast על מנת לבדוק אם באמצעותה היא יכולה לספק לבתים מהירות חיבור לאינטרנט שעולה על 100M. באופן תאורטי הטכנולוגיה הזו יכולה לספק אפילו מהירות של 1G וזו כמעט הדרך היחידה של בזק להתחרות ב-IBC. הסיבים האופטיים שבזק פורסת עד הבתים בבית יתחברו לקופסא שמותקנת בבניין. משם, הפיזור לדירות יהיה בטכנולוגית G.Fast. המשמעות היא שהשימוש בנחושת הוא למקטע קצר יחסית - כמה עשרות מטרים בלבד. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000935279 להלן סקירה קצרה שפרסמתי על הטכנולוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=4387
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם על פי ה Header של אימייל ניתן לדעת את המיקום הכללי של שולח המכתב ?? ניסיתי לחפש לפי ה IP שמופיע שם והתשובה שאני מקבל היא שזה Private IP Address .......... למשל: 10.142.47.9 מה ניתן לעשות והאם ניתן לאתר לפחות את האזור ממנו יצא האימייל ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב נייד ואני מנסה להתחבר אליו לרשת האלחוטית בבית שלי והוא כותב לי שהוא התחבר אבל הוא מוגבל. אמא שלי עם המחשב הנייד שלה מצליחה להתחבר בלי בעיות. קניתי את המחשב בארה"ב ושמה הצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית בבית של חברים שלי.. איך מסדרים את הבעיה? תודה..!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראוטר tplik1043nd תשתית הוט ספק בב"ל. מהירות 5 מגה, בבדיקות מהירות שעשיתי הכל עובד פיקס במחשב בנייח, שאני גולש במחשב הנייד יש איטיות נוראית.. עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור, מישו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? יש מצב שזה קשור לראוטר? אה ודרך אגב הקליטה מעולה הכי גבוהה.. תודה!!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנה תמונה שיכולה לעזור להרבה מאוד אנשים שמתלבטים לגבי מהירות של 12Mb. התמונה הראשונה: http://ufu.co.il/files/leoyj3o9zni6d0m0v116.png רואים פה שגם בשעות העומס מקבלים לחו"ל מהירות מקסימלית. ואני נמצא ללא חבילות גיימרים וללא כל חבילת תעדוף כל שהיא. אז לכל מי שמתלבט אם 12 מגה זה בשבילו או לא, אז אין לכם מה לדאוג, מקבלים ומנצלים את המהירות הזאת עד תום, גם לחו"ל. ולמי שרוצה גם סטטיסטיקות: נ.ב אלא טראקרים ציבוריים בלבד.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אצל החברה שמארחת את האתר? אצל החברה שמוכרת את הדומיין? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכותרת מסבירה, הבעיה התחילה היום ורוב האתרים לא עובדים. אני משתמש בADSL של בזק בין לאומי עם מודם USB דרך אגב אני משתמש ב ווינדוס אקס פי
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של 7 מחשבים. אחד מהם לא רואה מחשב מסויים (שהוא אמור לראות) אבל המחשב שהוא לא רואה - רואה אותו... יש למשהו עצה \ פתרון לבעיה המציקה הזאת ?? רשת ללא שרת TCP\IP וNETBUIE מותקנים בעמדות. אולי דרך LMHOSTS או HOSTS ??
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
(זה מה שענו לי כששאלתי על ציוד לרשת משרדית קטנה בפורום מפרטי מחשב) סיפור הרקע: אני הולך להקים רשת משרדית קטנה בין 3 מחשבים, עם אפשרות להתחברות בעתיד של עוד לקוחות (מחשבים ניידים שישבו מידי פעם על הרשת, או הוספה עתידית של מחשבים נייחים). כאשר, חוץ מאינטרנט, על הרשת הולך לעבור בעיקר תמונה של מספר מצלמות במעגל סגור. להקים רשת קטנה רגילה, עם Hub, יש לי נסיון- מביתי הקט. השאלה שלי מה ההבדל בכלל בין 2 המערכות המתוארות בציטוט? על איזה מבין שניהם אתם ממליצים לצורך המתואר כאן? במידה ואתם בוחרים באופציה השניה (ראוטר עם כרטיסים של גיגביט lan): במה זה כרוך מבחינת קנייה(לא תקציבית, חומרית)? כיצד מקימים רשת כזאת (מבחינת הגדרה)? כמו שמגדירים רשת רגילה? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי השבוע לסלקום לאינטרנט פייבר עד 600 מגה עכשיו יש בעיה שלא מצליח לאתר מהי ואשמח אם מישהו עם טיפה ידע בנושא יגרום לי להבין מה לא תקין אז ככה הראוטר שלהם מחובר למחשב 1 ישירות בלי סוויץ בדרך או משהו עם כבל ומקבל אכן את המהירות של ה600 עכשיו עוד מחשבים מחוברים לראוטר הזה דרך כבל שעובר דרך קירות ועובר דרך סוויץ לפני שמתפזר למחשבים אחרים בבית מה שקורה ששאר המחשבים מקבלים מהירות של עד 100מגה לאחר בדיקה שלי ראיתי שהסוויץ שהיה לי תמך עד 100 מגה ולכן קניתי חדש והחלפתי לזה:TP-Link TL-SG1008D לאחר ההחלפה בודק ושוב מהירות עד 100 מגה ולא מבין למה בדיוק המחשב שלי ושאר המחשבים הכרטיס רשת תומך עד 1000 מגה אשמח לעזרה בנושא תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עפ"י המלצות כאן בפורום, רכשתי את הראוטר הזה. הבעיה היא שכשאני מוריד קבצים עם uTorrent, הוא מגיב לאט מאוד בהתחברות ל-UI שלו וממש לא ניתן להתחבר ברשת האלחוטית. כשאני סוגר את התכנה, המצב חוזר לקדמותו. גרסת החומרה שלי היא העדכנית ביותר. בנוסף, אני לא מצליח למצוא אפשרות ל-QOS על מנת לתת תיעדוף למחשבים ולא ל-uTorrent. האפשרות היחידה שמצאתי היא להגביל באופן חד ערכי את רוחב הפס ולא בצורת תיעדוף. רכשתי את הראוטר רק מאחר והבנתי שהוא יוכל לעמוד במטלות הנ"ל. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, עברתי לפני כמה חודשים לבזב"ל כי הגיימר של נטויז'ן התחיל להאכזב ואני מבסוט אש מאז, אני מחובר בתכנית של 20מגה+גיימר ומקבל פינג של 70-75MS ללונדון בדרך כלל. עם זאת, התשתית שלי היא NGN 15MB, מכיוון שלא משתלם לי להוסיף עוד כסף בשביל עוד 500KBPS. נתקלתי כאן הרבה במושגים VDSL וADSL2 ודברים בסגנון, במה מדובר? הבנתי שיש חלוקה כלשהי בין לקוחות המחוברים בחיבור מעל 15 מגה לבין אלו שמחוברים בחיבור איטי יותר, האם העובדה שיש לי חיבור 20מגה אך תשתית 15 מגה מגביל אותי במובן מסויים חוץ מקבלת מהירות הורדה נמוכה יותר? ושאלה נוספת - הIP של הXBOX שלי מוגדר כDMZ בראוטר, האם זה באמת פותח לחלוטין את כל הפורטים ומהווה תחליף ראוי לפתיחת פורטים ספציפיים לXBOX אחד אחד, או שלא? הNAT שלי תמיד…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התבקשתי לספק המלצה לראוטר עבור רשת משרדית קטנה עם הדרישות הבאות: כ-12 מחשבים מחוברים ברשת קווית, וכעוד 3 קליינטים ברשת האלחוטית. הדרישה היא לראוטר שיכול ליישם מדיניות של הגבלת גלישה לרשימה לבנה לחלק מהקליינטים (או לכל קליינט חדש כברירת מחדל), וגלישה חופשית לכמה קליינטים מסוימים. עד עכשיו היה שם נתב קטן ופשוט של TP-LINK או אסוס שסיפק את הרשת הקווית (עם סוויצ') וגם את הרשת האלחוטית (עם AP כלשהו) שהקושחה שלו הוחלפה ל-Gargoyle שסיפקה את השירותים הנ"ל. במשך כל התקופה שהנתב היה מותקן מידי פעם (רנדומלית) הנתב היה מתאפס להגדרות ברירת המחדל שלו וכל הרשימה הנ"ל היתה נמחקת. לאחרונה הם חוו ניתוקים חוזרים ונשנים עד לרמה בלתי נסבלת. כעת כל הציוד הוחלף, והם רוצים ליישם מחדש את המדיני…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת, יותר נכון, אבא קנה, בתור הכנה לחיבור לאינטרנט מהיר המייחל ובא לאזורינו שבשטחים. אם תוכלו להגיד לי דעות על הכרטיס: Dynamode - nc100tx-r עלה 90 שקל... בחוברת הסבר כתוב שצריך להיות לי wake-up cabel, ואין לי אותו. מה זה הכבל הזה? אני חייב אותו?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנתב שלי מתחיל לעשות לי בלאגנים, ברצוני לרכוש אחד חדש. כמו שראיתם, התקציב הוא 350 ש"ח. אני רוצה שיהיה עמיד להרבה חיבורים בו זמנית, אני מריץ שרתים על המחשב, שיתמוך במהירות גבוהה. שיתמוך בתקן N, ואם אפשר אז גם DD-WRT. והכי חשוב, שלא יהיה מסובך לפתוח בו פורטים. שהשירות של היבואן יהיה אמין וטוב. הבנתי שהנתב הזה הוא טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 המחיר קצת יקר, אבל אם זה נתב שישרת אותי נאמנה לזמן ממושך ואני אהיה מרוצה מהקניה, אני מוכן לרכוש אותו. ד"א, מחוברים אצלינו תמיד הרבה מחשבים בWI-FI, אז צריך שלא תהיה לנתב בעיה עם זה. אנחנו מורידים המון קבצים גדולים, לפעמים גם בכמה מחשבים בו זמנית. מחוברים גם 3 מחשבים בצורה קווית. אם אני צריך לה…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-