רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הנתב שלי מתחיל לעשות לי בלאגנים, ברצוני לרכוש אחד חדש. כמו שראיתם, התקציב הוא 350 ש"ח. אני רוצה שיהיה עמיד להרבה חיבורים בו זמנית, אני מריץ שרתים על המחשב, שיתמוך במהירות גבוהה. שיתמוך בתקן N, ואם אפשר אז גם DD-WRT. והכי חשוב, שלא יהיה מסובך לפתוח בו פורטים. שהשירות של היבואן יהיה אמין וטוב. הבנתי שהנתב הזה הוא טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 המחיר קצת יקר, אבל אם זה נתב שישרת אותי נאמנה לזמן ממושך ואני אהיה מרוצה מהקניה, אני מוכן לרכוש אותו. ד"א, מחוברים אצלינו תמיד הרבה מחשבים בWI-FI, אז צריך שלא תהיה לנתב בעיה עם זה. אנחנו מורידים המון קבצים גדולים, לפעמים גם בכמה מחשבים בו זמנית. מחוברים גם 3 מחשבים בצורה קווית. אם אני צריך לה…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעקבות מספר שאלות בנושא תקן AC, להלן ריכוז פתרונות שקיימים בארץ נכון לסוף ינואר 2015: 1. נתב BR-6478AC של חברת Edimax (סקירה) שעולה סביב 450 שקל. 2. נתב EA6900 של LINKSYS שעולה סביב 1,500 שקל. 3. נתב WRT1900AC שעולה סביב 2,000 שקל. 4. ממש לאחרונה התחיל להיות זמין הנתב BR-6208AC של EDIMAX בכ-290 שקל. אפשרות אחרת היא לרכוש נתב סטנדרטי ולחבר אליו נקודת גישה שתומכת ב-AC כמו ה-DAP-2660 של D-LINK בכ-1,300 שקל.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הראוטר חדש, ובזק טוענים שהוא לא תומך וצריך לקנות מהם ראוטר. האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כבר על סף יאוש ... יש ברשותי ראוטר של DLINK דגם DAP-1360 שאני מעוניין שישמש כריפיטר. לפי האתר שלהם צריך להגדיר IP קבוע למחשב על מנת שיהיה אפשר להגדיר את הראוטר. מחיפוש בגוגל מצאתי שעל מנת לקבוע IP חדש יש לקבוע מה הIP עכשיו לרשום על דף ואז להיכנס להגדרות והIP הקבוע לרשום מה שרשום לי שם(אצלי יצא פורמט 192.168.1.X כאשר אצל כולם ראיתי שיש 0 במקום האחד). האינטרנט הכל עובד כמו שצריך אבל כשאני מנסה להיכנס ל192.168.0.50 כמו שרשום אצלהם באתר או אפילו להיכנס לdlinkap שניהם פשוט לא עובדים לי. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד כמה שאני זוכר אם אתה קונה בארץ אין דבר אחר חוץ מ1043ND במומלצים. האם המצב משתנה בחו"ל? אני רואה שאת ה1043ND אפשר לקנות שם בכ60 דולר. הייתי שמח לדעת אם יש ראוטרים מומלצים יותר באותו טוווח מחיר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נתב ישן NETGEAR wgr614 עד כמה שאני מבין הוא עובד בתקן 802.11g 54mbps ויש לו אנטנה אחת. הבעיה העיקרית שלי היא שלא קולטים טוב את הרשת האלחוטית בקצה הבית בקומה מתחת. הנתב ממוקם בחדר ביטחון וזה כאב ראש בשביל להוציא אותו משם כי הוא מחובר שם בכבל לכמה מחשבים. חשבתי אולי להחליף נתב לאחד שעובד בתקן n במהירות 300mbps עם שתי אנטנטות, השאלה היא האם נתב חדש ויותר מתקדם יתן לי באמת קליטה יותר טובה או שלא בהכרח. אשמח להמלצה על נתב עם סיגנל חזק שיהווה שיפור משמעותי מהנתב הנוכחי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הראוטר 1043ND עקב ההמלצות פה. אני משתמש בהוטבוקס (שמשמש כמודם). וכל כמה שעות הראוטר שלי נתקע. במחשב שמחובר ישירות מסומן את הסימן רשת עם סימן קריאה. אין לי רשת אלחוטית ולא ניתן להתחבר גם לממשק של הראוטר. הוצאה והחזרה לחשמל מסדרת את העניין אבל אני צריך לעשות את זה כל כמה שעות. למישהו יש פתרון? (ניסתי את העניים עם הCHANNEL זה לא עזר) תודה ! פרטים על הראוטר: [table][tr][td] Firmware Version: 3.13.12 Build 120405 Rel.33996n[/td][/tr][tr][td] Hardware Version: WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table]
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כבר כתבתי על הנושא בעבר, אך לא היה לי זמן להתעסק בזה כמו שצריך ולכן אני כותב שוב. אני עובד על תשתית בזק, ספק בזק בינ״ל. יש לי ראוטר 6740u h1 במשך שנתיים כמעט. לאחרונה הוספתי מספר מכשירים שמתחברים בwifi כך שכיום בערך 6-7 מכשירים מתחברים לראוטר בwifi ו2 בחיבור קווי. החיבור הקווי עובד ללא תקלות, אך בחיבור האלחוטי יש סוג של ניתוקים ברמה שכבר קשה לגלוש באינטרנט(יותר בלפטופ מאשר בסמארטפון). מה אפשר לעשות על מנת לפתור את התקלה? חשבתי בתחילה על החלפת ראוטר, אבל עכשיו אני לא בטוח שגם זה יפתור את הבעיה. תודה מראש =)
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של 7 מחשבים. אחד מהם לא רואה מחשב מסויים (שהוא אמור לראות) אבל המחשב שהוא לא רואה - רואה אותו... יש למשהו עצה \ פתרון לבעיה המציקה הזאת ?? רשת ללא שרת TCP\IP וNETBUIE מותקנים בעמדות. אולי דרך LMHOSTS או HOSTS ??
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה שני סוויטצים לקנות על מנת שיתנו לי תוצאות מקסימליות ברשת גיגה. מדובר על רשת קווית CAT5E שמושחלת לכל חדרי הבית. היום המודם של בזק ECI B-FOCUS 270 משורשר ללינקסיס WRT54G וממנו מחוברות כל הנקודות בבית. חשבתי לשרשר סוויטצ גיגה (לא מנוהל) 8 פורטים לראוטר המרכזי, וסוויטצ נוסף למקם מאחורי ארונית הטלוויזיה. (לטובת : רסיבר,TV,סטרימר,PS3,נגן בלוריי ומקס HD) בינתיים אלו נראה לי האופציות שעומדות לרשותי: 1. D-LINK DGS-1008D 8-PORT - עלות 176 לאחד 2. 3COM Gigabit Switch 8PORT 3CGSU08A - עלות 307 לאחד 3. LEVEL ONE GSW-0807 8 PORT - עלות 231 לאחד היתרון של אופציה 1 ו-3 היא שהם סוויטצים "ירוקים" זאת אומרת: מצב SLEEP כאשר אין תעבורה בכלל בסוויטצ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת לראוטר עכשיו יש לי את המודם של סמסונג החדש (aht-e300) שבזק מוכרים עכשיו האם אני צריך לקנות בשבילו האב או לקנות ראוטר ואיזה סוג לקנות וכמה עולה. תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שני מחשבים אחד נייח עם כרטיס רשת sis 900 based PCI fast Ethernet adapter השני נייד dell vostro 500 עם כרטיס רשת מובנה. קניתי ראוטר של Edimax 6204wg ואף אחד מהמחשבים לא נותן לי להיכנס אליו כאשר בדפדפן אני רושם כתובת 192.168.2.1 . ניסיתי ריסט גם למחשבים, וגם לראוטר. הוא רושם לי low connectivity והכתובת שאני מקבל היא 169.254.18.46 (את ה low connectivity העפתי דרך ההגדרות והוא מראה לי חיבור ). מה זאת הכתובת הזאת ומה אפשר לעשות. ד"א, כל זה נעשה עם החיבור הקווי שלא נדבר על הנייד עם החיבור האל חוטי שלא מוצא את הראוטר.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת על חוטית מוגנת עם סיסמא. ישנה אפשרות שאני יכול לקבל גישה למחשב הנייח דרך מחשב נייד בעזרת הרשת האלחוטית ? (כוננים ,וכדומה..) תודה ..
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
נרשמתי באתר של NO-IP. אם אני מפעיל את התוכנה על המחשב אז זה עובד מצוין ואני מצליח להיכנס מרחוק דרך הכתובת שהקצו לי באתר. יש לי נתב של TP-LINK דגם TL-WR741ND. בנתב מובנית אפשרות של NO-IP. כשאני מזין שם משתמש וסיסמא ועושה SAVE. הוא רושם לי שהתקשורת בוצעה וזה נראה שכל כמה שניות הוא מעדכן מחדש את ה-DNS. הבעיה שלי שבפועל אין תקשורת לשירות NO-IP והנתב לא מעדכן את הכתובת שלי. אני אדגיש שוב שבמחשב זה עובד לי כך שנרשמתי באופן תקין. אודה לכם על תגובתכם
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר TL-WR1043ND ואליו מחובר, בכבל רשת ישיר, מחשב שולחני. כשאני מדליק את המחשב לפעמים כתובת ה-MAC שלו, הנרשמת ב-DHCP Clients List, היא 00-00-AB-CD-EF-GH ולפעמים היא 00-AB-CD-EF-GH-12. הכתובת האמיתית הרושומה בכרטיס הרשת היא השניה. זה שכתובת ה-MAC משתנה יוצר לי בעיות עם Address Reservation והפניית פורטים. הבעיה מסתדרת אחריי הפעלת המחשב מחדש ולפעים נדרשת גם הפעלת הראוטר מחדש. מישהו נתקל בבעיה הזו? מה יוצר אותה? איך מתמודדים איתה? לראוטר הזה מחוברים עוד מחשבים ונדמה לי שאיתם אין בעיה דומה, גם אלו המחוברים באל חוטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה מעצבן אותי כבר הרבה זמן! אני לא מצליח לפתוח נגיד שרת של רדיו על המחשב, להשתמש בשירות REMOTE של האימיול או להשתמש ב vibestreamer אני מצליח להתחבר לעצמי רק דרך הרשת עם האיפי הפנימי (10.1.1.X). אם אני מנסה להתחבר עם האיפי החיצוני זה פשוט לא מגיב.. זה רק בתוכנות מסוימות... נגיד ב UT אין לי בעיה לפתוח שרת ושיתחברו אליו או ב GENERALS ועוד די הרבה משחקים... יש לי בבית ראוטר עם פורטים פתוחים, ואין לי Fire-wall יש לי גם High ID באימיול. ואני לא מצליח להבין מה הבעיה תעזרו לי
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי 2 עותקים של C&C3 החדש (קניתי חוקי הכל עם סריאל ואני רשום בשני משתמשים ב EA , יש לי ראוטר של EDIMAX, ושני מחשבים שמחוברים אליו בחיבור לא אלחוטי. ) שאני מנסה להיכנס ולשחק, הוא זורק אותי ברגע שאני נכנס למשחק ועושה שאני מוכן לשחק, אני בטוח שזה בעיה של ראוטר ובלאגן יש לי WINXP SP2 בשני המחשבים הבעיה היא גם שכתוב באתר של EA שצריך להעביר פורטים מסוימים, טווח של איזה 2000-3000 לא זוכר בדיוק, הבעיה היא שממה שיודוע לי אי אפשר להעביר 2 פורטים זהים ל2 מחשבים שונים אז מה אתם אומרים? נבצר עליי לשחק רק במחשב אחד כל פעם און ליין ? איך אני פותר את הבעיה הזו לשני מחשבים, או בכלל, איך למחשב אחד לפחות???
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בתחום והתבקשתי להקים רשת אלחוטית בבית של ההורים שלי. מאחר והוריי לא מבינים הרבה במחשבים אני צריך ראוטר שהוא סוס עבודה שלא יצטרך הרבה תחזוקה וטיפול. בזמנו קניתי לעצמי linksys 54gl שעד היום נותן עבודה בלי הפרעות ותקלות (טפו טפו) ואני מחפש משהו דומה שיהיה אמין ומספיק חזק (אני מניח שה-linksys 54gl כבר נחשב ישן היום ובטח יש משהו יותר חדש וטוב). על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מנסה ב PPTP ללא הצלחה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם הנורה של הכרטיס רשת דולקת כל הזמן גם כשהמחשב לא דלוק רק שאני מנתק את הכבל רשת היא מפסיקה להבהב איך אפשר לעשות שברגע שאני אסגור את המחשב הנורה תפסיק להבהב? ???
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר שיאפשר חיבור לאינטרנט דרך דור 4 \ LTE האם חוץ מ: tplink Archer MR200 אין לי אפשרויות אחרות בארץ בטווח המחירים ההגיוני? (500 ש"ח גג) ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך יכול לשנות כתובת IP לקו אינטרנט שנכנס לטלוויזיה ישירות מהנתב ? אני רוצה להתחבר לנטפליקס ארה"ב - יש תוכניות אחרות מלישראל . איך עושה זאת ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, נאמר לי כרגע מבזק שבעשור הקרוב הם לא מתכננים שיפוץ בשכונה שלי (עד 20 מגה מהירות הורדה, ועד מגה וחצי העלאה, וגם זה לא יציב במזג אוויר חורפי שהעמודי תקשורת בחוץ נרטבים) לא רק שזה לא יציב, בערך כ4-5 פעמים בשנה צריך לבוא טכנאי לעשות כל מיני סידורי קומבינה בעמוד ברחוב וכל מיני זריקות חוטים על גגות של השכנים רק כדי למשוך עוד עם התשתית הזאת עד לעוד 10 שנים שיעשו סיבים... חשבתי לזרוק את כל החוטים שלהם מהגג ולחבר את הרשת הביתית (מחווטת היטב) למודם 4G (בהמשך 5G) ושלום על ישראל. אילו חברות בארץ מציעות 4G ללא הגבלה (יש נטפליקס בבית), כמה זה עולה, והאם לדעתכם אפשר להגיע לכל הפחות לאותה מהירות של הDSL החלש שלי ? אשמח למחשבות בנושא, ולח…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אז כרגע אני מנוי לאקספון 100 מגה עם ראוטר+מודם vvg2000 netgear מזדקן שנשאר מהתקופה שהייתי בבזק. יש לי גם את הראוטר של שיאומי mi router 3 שלא מחובר שקניתי מזמן כי קיוויתי שבקרוב תהיה לו תמיכה של openWRT, דבר שלא קרה. אני בקרוב מתחבר לפרטנר TV ואני חושש שה-vvg2000 יתקשה לסחוב את כל המכשירים (כולם מחוברים אלחוטית): 3 טלפונים סלולרים 2 לפטופים מדפסת אלחוטית 2 ממירים של פרטנר TV (ככל הנראה, מן הסתם, יצטרפו עם הזמן מכשירי IOT נוספים) אני מעוניין בהמלצה למודם-ראוטר חדש שיעבוד עם אקספון (וגם עם כמה שיותר חברות אחרות בארץ, עדיף שיתמוך גם ב-HOT, ליתר ביטחון). כרגע המודם-ראוטר ממוקם בממד וזה לא הולך להשתנות ויש קל…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-