רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכם... אני מחפש אפשרות של פרסום תקייה באינטרנט ככה שאוכל להתחבר אליה מכל מחשב אחר.... לא ברשת ביתית. אלא באינטרנט בכלל. האם יש איזה תוכנה שעושה את זה בקלות? תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 2k צפיות

- 

- 

רכשתי את המודם הזה: ראוטר+מודם TP-Link TD-W9970 N300 VDSL/ADSL2+ 300Mbps במקום לשלם 10 ש"ח לבזק כל חודש. תשתית 100 מגה של בזק. בבדיקת מהירות במחשב הנייח שמחובר : נותן לי מהירות הורדה של 40 מגה - שזה מה שקיים בשכונה בתשתית בזק. בבדיקת מהירות ב WIFI נותן לי רק מהירות הורדה של 15 מגה. שזה לא הגיוני ולא סביר. הראוטר מודם חדש לגמרי. יש מה להגדיר? זה מה שהוא נותן? אשמח שמי שיש לו ראוטר כזה יבדוק מהירות ויגיד לי אם גם אצלו זה כך. אם אצל כולם זה כך אז אני מבין שזה מה יש ואולי אקנה ראוטר אחר.
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום לכם, ראיתי ראוטר סיסקו בעל יציאות LAN וגם יציאה אחת COM... רציתי לדעת למה נועדה היציאה הזו אם אפשר לשלוט על הראוטר דרך הLAN... והכי חשוב - מה ההדבל בין היציאות בבקשה? תודה רבה לכם והמשך יום נעים, אורן.
- 

- 13 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אני שוקל להזמין נתב מדגם WDR3600 של TP-LINK מחו"ל. יש למישהו ניסיון עם הזמנה של נתבים שפועלים גם ב- 5Ghz מחו"ל? מה קורה אם זה נתפס לביקורת? האם אי אפשר לשחרר את זה בכלל? מישהו הזמין והכל עבר חלק?
- 

- 5 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי נתב WRT54GL ועד היום בבוקר הוא התחבר ללא בעיה ב-L2TP ל-012. היום בבוקר לא הצלחתי לגלוש, אז בדקתי את הנתב וגיליתי שהוא לא מוכן להתחבר. הוא מקבל IP, אבל נותן שגיאת could not connect אחרי כמה שניות. אני מצליח להתחבר עם המחשב ישירות למודם, אז זו לא הבעיה. ניסיתי לנתק מהחשמל, ריסט, restore factory defaults וכו' ללא הצלחה. הקונפיגורציה לא השתנתה מאתמול להיום, ואף אחד לא שיחק עם הנתב? מה יכול לגרום לבעיה? מצורפת תמונה של ה-status בנתב. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]
- 

- 13 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…
- 

- 1 תגובה
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי את המודם dlink-6740u h1 מבזק שאותו הפכתי לברידג' וקניתי את הראוטר 1043nd V2 של TP LINK.. עכשיו אני רוצה לבדוק אם אני על RA אבל אני לא מצליח להכנס למודם עצמו כדי לבדוק נתוני קו... מה עליי לעשות ?
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

היי, עברנו לא מזמן לטריפל של הוט, ואני די תקוע עם משהו שחשבתי שתוכלו לעזור לי: המרכזייה של הוט צריכה להיות מחוברת לשקע של הכבלים, ויוצאים ממנה גם הטלפון וגם האינטרנט. יש בבית 2 מחשבים - נייד ונייח, שתיהם יחסית רחוקים מהראוטר ומתחברים עם WIFI. הנייד מקבל בסביבות ה 40MBPS. הנייח מתחבר עם מתאם USB כזה שקולט WIFI ומקבל מהירות של בערך 1MBPS. הראוטר עצמו מספק 100 MBPS, אבל אף אחד לא מספיק טוב לקלוט את זה, וכמו שאמרתי בנייח המהירות ממש גרועה, למרות שהקליטה של הוויפי טובה. האם יש לי פיתרון יותר טוב למצב מלהתחיל לקדוח ולמתוח כבלים בבית? אני לא מחפש משהו ממש יקר, ואין לי ידע טכני נרחב ברשתות, אבל אני רוצה לנצל את הרוחב פס שלי. תודה, אבי.
- 

- 5 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי מחשב עם ראוטר בחדר אחד ולחדר אחר בבית קניתי לא מזמן מחשב חדש. הייתי בטוח שהראוטר יספיק, אבל נראה שלא כך הדבר כי יש הרבה ניתוקים ו/או חיבור איטי. מה אפשר לעשות? האם יש מגברים ו/או ממסרים שאפשר לשים באמצע הדרך או משהו כזה? זקוק לעזרה באופן נואש תודה!
- 

- 10 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

לצורך מעבר דירה, כיביתי ופירקתי את המחשבים שלי. כשהרכבתי את המחשבים בדירה החדשה, מחשב אחד עובד בסדר גמור ומתחבר לאינטרנט בלי בעיה. אבל, המחשב השני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, וגם לא לדף הבית של הראוטר (192.168.168.1). לשני המחשבים יש אותה כתובת IP שהיתה להם לפני כן. כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו, אז אני מקבל חיווי מתאים. ניסיתי להחליף כבל רשת, וגם לחבר אותו ליציאה אחרת בראוטר, ללא הואיל. המחשב הסרבן מריץ Windows XP Professional SP2, והראוטר שלי הוא Compex NP-28G. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה?
- 

- 11 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

מאסתי במצב המזעזע של חיבורי האינטרנט הביתי בארץ. מה השלב הבא מבחינת חיבורים עסקיים שאפשר לחבר לשימוש אינטנסיבי++ בבית, לרבות מהירות העלאה נורמלית? מוכן לשלם בהתאם לתמורה. אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אישי עם חיבורים מתקדמים יותר.
- 

- 1 תגובה
 - 2k צפיות

- 

- 

אני יודע שזרקתי המון מונחים בכותרת ויתכן כי זה יותר פשוט אבל הנה המקרה : ראוטר אלחוטי שמחובר אלחוטית למחשב א' עם כרטיס PCI אלחוטי ... במחשב א' ישנו גם כרטיס רשת ממנו יוצא כבל רשת אל מחשב נייד עכשיו במחשב א' - מע' ההפעלה היא WinXP SP2 PRO לפטופ - Linux ubuntu 6 .... מה אני צריך להגדיר על מנת שהאינטרנט יעבוד גם בלפטופ ? אני אישית חשבתי על Bridge בין הכ.רשת למחשב הנייד אבל לא מסתדר לי ... מכיוון ש ICS של ה WINXP לא יכול לעבוד ביחד עם ה BRIDGE או שמא לא צריך ? בקיצור אני קצת אבוד כאן ... למישהו יש פתרון טוב יותר או יכול לעזור לי בפתרון הנוכחי ?
- 

- 21 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום ברשותי נתב Edimax 6424n שאמור להחליף מודם ראוטר אסוס של בזק למטרת שיפור הקליטה בדירה. האם ניתן לחבר את ה EDIMAX אל ה ASUS ? או שאני צריך לרכוש מודם חדש - אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

קניתי ראוטר של LEVEL ONE נתב אלחוטי דגם WBR-3406 בתקן 802.11g מהירות 54Mbps ויש לי 3 מחשבים ( 2 נייחים ו 1 נייד). הנייחים פועלים עם האינטרנט רגיל והנייד הוא של חברת DELL והיה בוא ווינודס VISTA (בויסטה נכנסתי לאינטרנט חופשי..) והחליפו לי לXP ועכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר אינטרנט בנייד ככה שאפשר להתחבר לכל רשת מקומית.. תודה לעוזרים.
- 

- 6 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

לפני חודשיים הצטרפתי לאינטרנט HOT קיבלתי בנדל ספק + תשתית מצרף תמונה שמציין מחיר ובנדל http://oi59.tinypic.com/u0r2g.jpg כמו שרואים הכול רשום ומודפס ע"י איש מכירות HOT כפי שדרשתי מאיש מכירות במעמד המכירה . הוט לא עומדת בהסכם היום קיבלתי בנוסף לחשבונית 223 ש"ח התחילו לשלוח חשבונית על 40 ש"ח יותר לספק אינטרנט למרות שמצויין שזה בנדל ספק +תשתית כלומר הוט כבר גונבת מחשבוני ב40 ש"ח ,ממה שסוכם . כל שיחותי מול נציגת HOT לא מצליחה להבין כלום , כל שנייה שטות אחרת גם שאני אומר לה גברת יש לי בכתובים הסכם שרשום מחיר מסודר ומאורגן ממשיכה לדבר שטויות , לא מעניין אותה כלום . מצרף חשבונית שקיבלתי על חשבון ספק http://oi58.tinypic.com/14t58o4.jpg למרות שאני משלם עליו בבנדל הו…
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

בעיה שנתקלתי בה בבית הורי : WIN XP PRO SP2 מחובר ל ADSL דרך מודם אלקטל 510 המשמש כנתב, ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי, 750K הבעיה שנתקלתי בה היא שלעיתים חלק מהאתרים עולים, וחלק לא עולים (404). ביצעתי בדיקה, וזה לא בגלל שהאתרים נפלו (אני מדבר גם על אתרים כמו YNET, YAHOO וכו'), אלא פשוט פתאום חלק עולים וחלק לא. כדי לשלול את אופציית הטעינה מה CACH, קבעתי שהאקספלורר יטען תמיד דף חדש, ניקיתי את ה CACH ואת ההיסטוריה, והשתמשתי ה CTRL+F5 כפשוט חלק עולים וחלק לא... ולאחר כמה דקות זה מסתדר... מישהו יודע מדוע ?
- 

- 11 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים. אבל, מיד לאחר השדרוג (ובלי שום קשר) קרס דיסק C שלי. רק היום הצלחתי להחזיר את כל המערכת לעבודה. בשבוע הבא תתבצע בדיקת הביצועים של בזב"ל וההשוואה מול ביצוי HOTNET.
- 

- 18 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

- 

מאז שקניתי את הראוטר הזה, WRT160N של LINKSYS, כואב לי בכיס. הגדרתי אותו עם הצפנת WPA2-ASE, שידור ב 802.11b/g/n. סידרתי ב 20MHZ, ובחרתי Channel 7. הגדרות פיירוול - מנותקות. בהתחלה, כל האלחוטיים (הנוקיה N95, האייפון והאיפד) מפסיקים לעבוד איתו. בשלב מסויים זה מגיע לכך שהמחשבים מקפיצים הערת IP Address conflict, הרשת הקווית מפסיקה לעבוד ואז הראוטר מרסט את עצמו. זה קורה בתדירות של 10 דקות. ניסיתי להתקין עליו DD-WRT, אבל הבנתי שהוא לא עובד עם L2TP (יש לי חיבור להוט) אז החזרתי לקושחה המקורית. יש דרך לסדר את זה שאני לא ארוץ לראוטר כל 10 דקות וארסק אותו על הקיר? נגמר לי הטיח. לחלופין, איך ניתן לחבר את הראוטר עם קושחת DD-WRT דרך L2TP? תשתית הוט.
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

כרגע יש לי D-Link-524, ולאחרונה הוא עושה לי כל מיני ניתוקים רנדומליים של כמה שניות ואז חוזר לבד. חיפשתי בזאפ ראוטר זול וטוב ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=748279 אין לי מושג בנתבים ואני לא יודע אם הוא טוב. מה אתם אומרים? אני מחפש נתב בטווח של 200 שקל פלוס מינוס. תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 2k צפיות

- 

- 

למה נועד BRIDGE בין שני כרטיסים באותו מחשב. אם יש כתבה כלשהי מפורטת אשמח מאוד לקבל לינק. תודה
- 

- 8 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, התחברתי להוט וCCC ביום ראשון. את CCC דחפו לי בכוח, אחרת הייתי משלם עוד 25 שקל לחודש. בשיחה עם הנציגה, הבהרתי שאני לא מעוניין בנתב אלחוטי, אלא רק במודם. בסופו של דבר, הטכנאי הביא הוטבוקס... אני עמוס בזמן האחרון ואין לי זמן לקשקשת. אמרתי לו "ביקשתי מודם בלבד". הוא אמר "זה מודם. הנתב המובנה מנותק". שיהיה. למחרת חיברתי נתב שקניתי בעצמי (תקן N שהומלץ לי פה), וחיברתי את המחשבים לרשת החדשה. הבעיה שתמיד יש פאק אחר בחיבור האלחוטי. פייסבוק לא עולה (הזוי לגמרי), וכל הזמן יש ניתוקים בגלישה בכל המחשבים שברשת. המודם והנתב מראים שהכל מחובר תקין, אבל עדיין אין חיבור בחלק לא מבוטל מהזמן. כשאני מתחבר ישירות למודם הכל תקין. במודם עצמו אין שקע ייעודי לנתב. חיברתי את הנתב לאחד מ4 היציאו…
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

- 

סיקור של ה PC PRO http://www.billion.uk.com/downloads/literature/2071_PC_Pro_Jan09.jpg ובונוס : חוברת ההדרכה לרוכשי החבילה http://www.bezeq.co.il/Internet/Bnet/Documents/112816_HomePlug8-09.pdf וכאן מדריך וידאו "STEP by STEP" להתקניה והגדרה: http://www.computeractive.co.uk/computeractive/video/2235261/billion-homeplug-adapter-kit 14.99 ש"ח לחודש... וגם לכם יש 2 כאלו ! אני הזמנתי . . . מקווה שזה מתאים לחשמל תלת פאזי שלא יהיו לי הפתעות :
- 

- 5 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

יש לי אינטרנט 4 מגה עם נתב של לינקסיס WRT54GL ואני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב באופן רצוף המחשב השני א פועל ואני באימיול אבל זה לא צריך להפריע משהו יודע מה עושים?
- 

- 3 תגובות
 - 2k צפיות

-