רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
לצורך מעבר דירה, כיביתי ופירקתי את המחשבים שלי. כשהרכבתי את המחשבים בדירה החדשה, מחשב אחד עובד בסדר גמור ומתחבר לאינטרנט בלי בעיה. אבל, המחשב השני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, וגם לא לדף הבית של הראוטר (192.168.168.1). לשני המחשבים יש אותה כתובת IP שהיתה להם לפני כן. כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו, אז אני מקבל חיווי מתאים. ניסיתי להחליף כבל רשת, וגם לחבר אותו ליציאה אחרת בראוטר, ללא הואיל. המחשב הסרבן מריץ Windows XP Professional SP2, והראוטר שלי הוא Compex NP-28G. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתב מדהים אבל בעייתי? קיבלתי היום את הLINKSYS WRT54GL http://blau.in/blog/401 פשוט מדהים אין לי מילים. רק בעיה אחת. אז ככה יש לי בבית 3 מחשבים (ראשון בחדר שלי, השני בחדר של אחותי השלישי נייד). כעשיתי תהתקנה לפי ההוראות, אז בשלב שהיה צריך לחבר את ה PC'S שכחתי לחבר תמחשב שלה. כלומר חיברתי רק תכבל רשת בין המחשב שלי לנתב. בקיצור המחשב שלי מחובר סבבה תיק תק וגם הנייד שמסתובב בבית. הבעיה היא עם המחשב של אחותי שכאשר דחפתי תכבל מהמחשב שלה לנתב (יציאה 2 מתוך 4) אז מאומה לא קרה. המחשב שלה פשוט לא מתחבר. אומר מצב לא מקוון ולא מצליח להתחבר. יש לציין שהמחשב שלה נמצא בהגדרות של רשת ביתית כמחשב שמתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר (דרך המחשב שבחדר שלי). בקיצור סאמאתוכה אחת גדולה. אני…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9/page11?p=4843637&viewfull=1#post4843637 מה ההשלכות של שימוש בשקע RJ46 ולא RJ45? זה משנה משהו בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שזרקתי המון מונחים בכותרת ויתכן כי זה יותר פשוט אבל הנה המקרה : ראוטר אלחוטי שמחובר אלחוטית למחשב א' עם כרטיס PCI אלחוטי ... במחשב א' ישנו גם כרטיס רשת ממנו יוצא כבל רשת אל מחשב נייד עכשיו במחשב א' - מע' ההפעלה היא WinXP SP2 PRO לפטופ - Linux ubuntu 6 .... מה אני צריך להגדיר על מנת שהאינטרנט יעבוד גם בלפטופ ? אני אישית חשבתי על Bridge בין הכ.רשת למחשב הנייד אבל לא מסתדר לי ... מכיוון ש ICS של ה WINXP לא יכול לעבוד ביחד עם ה BRIDGE או שמא לא צריך ? בקיצור אני קצת אבוד כאן ... למישהו יש פתרון טוב יותר או יכול לעזור לי בפתרון הנוכחי ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מצלמת IP של Foscam דגם FI8904W, הצלחתי להגדיר את המצלמה לגישה מהאינטרנט, אני רוצה לדעת האם יש תוכנת DVR למחשב? לקחת אפילו מחשב ישן ולייעד אותו למצלמות, שיקליט ויתן לי גישה למצלמות מבחוץ (אינטרנט), כרגע זה מצלמה אחת אבל מתוכננות עוד 3 בדרך. מקווה שזה הפורום הרלוונטי, תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כלקוח של Netvision יש שלולה טווחי IP שאני עשוי לקבל בעת התחברותי 217.132.*.* 62.*.*.* 85.*.*.*. האם יש איזו שהיא דרך שבה אני יכול לבחור את טווח IP שאני רוצה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בכל נושא השרתים. ככה יש לי דומין שקניתי ב LIVE DNS ואני רוצה לחבר אותו לשרת שלי. ב LIVE DNS מבקשים ממני להכניס NS שאין לי מושג מה אני צריך לרשום שם. והאם בשרת שלי אני צריך להגדיר משהו שיאפשר לתקשורת אם LIVE DNS ? אם אפשר מדריכים בוידאו שמסבירים זה יהיה מצויין
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברה יש לי בעיה יש לי winxp home ואני לא מצליח לשתף אותו ברשת ממחשב למחשב עם win098se כמובן שעם כ רשת ןכבל מוצלב אני רואה את ה98 אבל לא מצליח לשתף איתו את התיקיות מה אני עושה? האם יש עוד איזה הגדרות שצריך לעשות?? אני מבקש עזרה זה דחוף לי אם אפשר הסבר או מדריך כתוב איך לשתף רשת בין xp ל 98 תודה רבה ושהיה לכם אחלה של יום ביי ;D
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הנתב שלי מתחיל לעשות לי בלאגנים, ברצוני לרכוש אחד חדש. כמו שראיתם, התקציב הוא 350 ש"ח. אני רוצה שיהיה עמיד להרבה חיבורים בו זמנית, אני מריץ שרתים על המחשב, שיתמוך במהירות גבוהה. שיתמוך בתקן N, ואם אפשר אז גם DD-WRT. והכי חשוב, שלא יהיה מסובך לפתוח בו פורטים. שהשירות של היבואן יהיה אמין וטוב. הבנתי שהנתב הזה הוא טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 המחיר קצת יקר, אבל אם זה נתב שישרת אותי נאמנה לזמן ממושך ואני אהיה מרוצה מהקניה, אני מוכן לרכוש אותו. ד"א, מחוברים אצלינו תמיד הרבה מחשבים בWI-FI, אז צריך שלא תהיה לנתב בעיה עם זה. אנחנו מורידים המון קבצים גדולים, לפעמים גם בכמה מחשבים בו זמנית. מחוברים גם 3 מחשבים בצורה קווית. אם אני צריך לה…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם... אני מחפש אפשרות של פרסום תקייה באינטרנט ככה שאוכל להתחבר אליה מכל מחשב אחר.... לא ברשת ביתית. אלא באינטרנט בכלל. האם יש איזה תוכנה שעושה את זה בקלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים. אבל, מיד לאחר השדרוג (ובלי שום קשר) קרס דיסק C שלי. רק היום הצלחתי להחזיר את כל המערכת לעבודה. בשבוע הבא תתבצע בדיקת הביצועים של בזב"ל וההשוואה מול ביצוי HOTNET.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מאסתי במצב המזעזע של חיבורי האינטרנט הביתי בארץ. מה השלב הבא מבחינת חיבורים עסקיים שאפשר לחבר לשימוש אינטנסיבי++ בבית, לרבות מהירות העלאה נורמלית? מוכן לשלם בהתאם לתמורה. אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אישי עם חיבורים מתקדמים יותר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האישה בחול ולצערנו לא מצליחה להתחבר לאינטרנט - המחשב מציג כל הזמן "מיייבא כתובת רשת". עברתי על הנושא בפורום ,אך אשמח לפיתרון קל שאפשר להסביר לאישה בטלפון איך לפתור את הבעיה (היא לא מבינה גדולה במחשבים.) תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משחק זמן רב במשחק KALONLINE, מאז שהתחברתי לבזק בין לאומי לפני 7 חודשים הייתי מרוצה עד הגג. לפני כחודשיים התחילה איטיות בלתי נסבלת במשחק, אי אפשר לשחק שאתה זז לשניה ו לא זז חמש שניות וחוזר. דיברתי עם נציג שירות מטעם בז'לאומי והוא הסביר לי שאין מה לעשות ויכול להיות שהבעיה תפתר אם אני יתחבר לשירות גיימר שכמובן עולה כפול. פקודת טרייס לשרת: איזשהם פתרונות למצב ???
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי. הרצתי חיפושים בפורום, בגוגל, באתרים בעברית ובאנגלית אחרים וכל מה שאני כרגע מבין זה שישראלים משתמשים בדבר שנקרא טרמינל בשביל להוריד ולהעלות מהר. אבל... איך זה עובד? כשאני מוריד את הקבצים זה יורד למחשב שלי או כשאני מעלה זה מהמחשב שלי? כי מישהו הסביר לי שאני בעצם מתחבר למחשב אחר? מה זה שרת ייעודי? בחיפוש שעשיתי בפורום נתקלתי בהודעה שמישהו שחיפש טרמינל אמרו לו לחפש שרת ייעודי? מה המחירים של הטרמינל הזה? האם יש חברות ישראליות שמשכירות \ מוכרות כזה דבר? איפה קונים? יש לכם המלצות מניסיון? תודה רבה לכל העונים ושבת שלום, משה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני עברתי להוט (הצטרפתי לחבילה של ה-Fiberbox) ואני רוצה לדעת למה בבדיקת המהירות אני מקבל רק 70 מגה בפועל מתוך 100 מגה שאני אמור לקבל מהם. אני מחובר דרך ה-moca הזה. יכול להיות שזאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי את המודם הזה: ראוטר+מודם TP-Link TD-W9970 N300 VDSL/ADSL2+ 300Mbps במקום לשלם 10 ש"ח לבזק כל חודש. תשתית 100 מגה של בזק. בבדיקת מהירות במחשב הנייח שמחובר : נותן לי מהירות הורדה של 40 מגה - שזה מה שקיים בשכונה בתשתית בזק. בבדיקת מהירות ב WIFI נותן לי רק מהירות הורדה של 15 מגה. שזה לא הגיוני ולא סביר. הראוטר מודם חדש לגמרי. יש מה להגדיר? זה מה שהוא נותן? אשמח שמי שיש לו ראוטר כזה יבדוק מהירות ויגיד לי אם גם אצלו זה כך. אם אצל כולם זה כך אז אני מבין שזה מה יש ואולי אקנה ראוטר אחר.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל להזמין נתב מדגם WDR3600 של TP-LINK מחו"ל. יש למישהו ניסיון עם הזמנה של נתבים שפועלים גם ב- 5Ghz מחו"ל? מה קורה אם זה נתפס לביקורת? האם אי אפשר לשחרר את זה בכלל? מישהו הזמין והכל עבר חלק?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, עברנו לא מזמן לטריפל של הוט, ואני די תקוע עם משהו שחשבתי שתוכלו לעזור לי: המרכזייה של הוט צריכה להיות מחוברת לשקע של הכבלים, ויוצאים ממנה גם הטלפון וגם האינטרנט. יש בבית 2 מחשבים - נייד ונייח, שתיהם יחסית רחוקים מהראוטר ומתחברים עם WIFI. הנייד מקבל בסביבות ה 40MBPS. הנייח מתחבר עם מתאם USB כזה שקולט WIFI ומקבל מהירות של בערך 1MBPS. הראוטר עצמו מספק 100 MBPS, אבל אף אחד לא מספיק טוב לקלוט את זה, וכמו שאמרתי בנייח המהירות ממש גרועה, למרות שהקליטה של הוויפי טובה. האם יש לי פיתרון יותר טוב למצב מלהתחיל לקדוח ולמתוח כבלים בבית? אני לא מחפש משהו ממש יקר, ואין לי ידע טכני נרחב ברשתות, אבל אני רוצה לנצל את הרוחב פס שלי. תודה, אבי.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד DELL, אני מישתמש מחשב נייח חלונות 10 Pro שפה עברית. ומחשב נייד חלונות 10 HOME שפה עברית. ויש בעיה קטנה שליטה מרחוק Remote Desktop Connection. במחשב נייד בחלונות 10 HOME כן מצליח להיתחבר למחשב נייח. ואח"כ מחשב נייח חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר למחשב נייד חלונות 10 HOME. קיבלתי הודעה מצורף תמונה.... למה חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר לחלונות 10 HOME? מה חסר בהגדרות חלונות 10 HOME, איך מיתחברים שליטה מרחוק? אני לא מעוניין תוכנות חיצוניות כמו למשל TeamViewer או AnyDesk או Ammyy Admin או ShowMyPC אני רוצה רק בחלונות 10 שליטה מרחוק זה נוח לי מאוד. בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-