רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
איך אני בודק? דרך איזה אתרים. תודה. רשום לי באייקון 10.0 mbps מה זה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, יש בעיות עם הדגמים הקיימים של החברות D-Link, Netgear
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר בכבל לראוטר D-LINK DIR-615 שעליו מותקן OpenWRT. כשאני עושה בדיקה מהמחשב עם כבל אני מקבל אפלוד של 2.8mbit~. מה שמוזר שכאשר אני מתחבר לאותו הראוטר ומבצע בדיקת מהירות מול אותו השרת עם וייפיי, אני מקבל העלאה של 3.2mbit~. ניסית מחשב נוסף שמחובר באמצעות כבל אחר, ואני מקבל את אותן תוצאות נמוכות. רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כנראה אקים רשת אלחוטית לכן אני רוצה לדעת מראש יש לי שני מחשבים נייחים ואחד מהם בממ"ד התכנון הוא לשים את הנתב סמוך למחשב שלא בחדר ההמ"ד בין הממ"ד לבין החדר שבו נמצא המחשב השני(וסמוך אליו הנתב) יש אמבטיה השאלה שלי האם תהיה בעיה לקלוט אינטרנט אלחוטי בתוך הממ"ד כאשר הנתב נמצא במרחק שני חדרים ובנוסף לכך הנתב צריך לשדר דרך קיר בטון? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הלך לי שוב הראוטר של בזק (פעם שלישית כבר), החלטתי שאני קונה אחד חדש במקום ללכת שוב ולקבל עוד ראוטר שיפסיק לעבוד אחרי חצי שנה שנה, הקטע הוא שבזה אני ממש ממש לא מבין לכן זקוק לעזרתכם. אני רוצה שהוא יהיה משולב עם מודם (ADSL), שידבר מהר וטוב גם עם הPS3 והכי חשוב שיחזיק לי למען השש... בתודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי את הנתב/מודם הזה - ROTAL RTA 1025W מאז 2008 בערך לפני כמה שנים הפסיק לעבוד לי החיבור LAN, אני לא זוכר כבר את הכרונולוגיה של האירועים - אבל קניתי מתאם WIFI ופשוט מאז התחברתי איתו לפני כמה זמן - לאור איטיות בגלישה (נקרא לה איטיות "בינונית" - קיבלתי נניח 9Mbps במקום 15) - החלטתי לנסות שוב ולחבר את ה-LAN, אך ללא הצלחה מה שקורה זה או שיש ניתוקים מדי פעם (כלומר מערכת ההפעלה מדווחת שהכבל ניתק) או שיש איטיות מחרידה (בקטע קיצוני, שדפים בקושי עונים). עכשיו כשקניתי את המחשב החדש, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים בו"ז, זה כבר נהיה קריטי (ואני לא הולך לקנות עוד מתאם WIFI) ניסיתי 3 כבלים שונים, ניסיתי כבר יותר מ-2 מחשבים שונים, ה-WIFI עובד פרפקט (למעט האיטיות …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום יש לי רשת ביתית. כלומר יש לי שלושה מחשבים משחוברים לנקודות תקשורות שמגיעים למקום בו נמצא ראוטר TP-LINK שמחובר למודם של בזק. וכן מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי. אני מעוניין לקנות: 1. כונן רשת שיהיה מחובר לראוטר ע"מ שכולם יכולו להיות נגישים לקבצים משותפים ללא תלות אם מחשב מסויים יהיה מכובה. 2. מדפסת רשתית ע"מ לא לקנות לכל מחשב מדפסת אישית. השאלות שלי הם: 1. איזה כונן מומלץ לקנות (לפחות חצי טרה)? היכן ניתן למצוא כונן כזה? והאם יהיה צורך בהגדרות מסויימות? 2. האם יש מדפסת ביתית שיכולה להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי? היכן ניתן לבצע השוואת מחירים למדפסות מסוג זה? 3. האם נכון יותר אם כל המחשבים יגלשו עם חייגן (למעט המחשב עם הכרטיס האלחוטי), או שזה לא משנה? 4. ב…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
על כל נתב (אלחוטי כמובן) שאני רואה בלמיר מחשבים, רשום 4 PORT. עכשיו כשנכנסתי לפירוט של אחד מהם, היה רשום 10\100 4 PORT LAN. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי, שיספיק לסביבות ה70 מטר מרובע, בטכנולוגית הG ולא הB, ושיהיה בעל 8 פורטים? אקדים תודה, pMor
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי ראוטר ומודם ADSL, ואני רוצה להגדיר סיסמא להתחברות. איך אני עושה את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לרשת מהמחשב שלי ואח שלי גולש דרכי. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה שאני יוכל לקבוע נניח שאח שלי יוכל להוריד במקסימום 50KBS ככה שאם אני נניח משחק CS אז יהיה לי רוחב פס מספיק מובטח ואני לא אצטרך לצעוק לו שיבטל את ההורדות? תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם, בהמשך להמלצות הרבות שראיתי (תודה צ'יף!) רכשתי נתב-מודם בשביל לשדרג לVDSL של בזק. אני מאוד מרוצה מהנתב שיש לי כרגע ורוצה להשתמש בנתב-מודם שקניתי רק בתור מודם (מוד Bridge). הנתב-מודם הוא Q1000. מישהו מצא מדריך נוח להגדרת הקונפיגורציה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לעזרתכם בנושא שקצת חלש אצלי: יש לי ראוטר מודם של בזק מדגם 6740U-H1 ויש לו חיבור USB. כשאני מחבר אליו דיסק און קי, נפתחת תיקיית רשת אליה אני יכול לגשת דרך כל מחשב בבית בעזרת סרגל הכתובות, לכתובת \bezeq\bezeq\\, אולם עד עכשיו אני לא מצליח לגשת לתיקייה דרך האנדרואיד (גלקסי 3 שברשותי). אולי יש מישהו פה שיכול להסביר לי בבקשה איך לפתור את הבעיה? תודה על עזרתכם, חיים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי נתב-מודם TP-Link VR200 במצב נתב בלבד המחובר למודם הוט. יצרתי בנתב Vlan נפרד עבור ה- DVR כמו שאפשר לראות מצילומי המסך, מה שיצר שרת DHCP נוסף. כרגע אין לי גישה ל-DVR מה-Vlan הראשי. הייתי רוצה לאפשר צפייה במצלמות - כלומר לאפשר גישה מה-Vlan הראשי ל-Vlan של המצלמות אך לא להיפך. אני מניחה שאפשר ליצור ניתוב דרך אופציית Advanced Routing אבל לא ממש הבנתי מה לעשות. ממשק הנתב להדגמה: https://www.tp-link.com/resources/simulator/Archer-VR200_V1_Emulator/index.htm אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רוצה להפוך ראוטר ל ACCESS POINT איזה כדי מהשלוש? http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=2⊃=1 BR-6524n/BR-6504IL/BR-6424n אני רוצה לחבר אותו לראוטאר Linksys 802.11g Router WRT54GL יש לי נייד שתומך בתקן Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11a/b/g/draft-n Wireless -HP2230S או אולי לקנות נקודת גישה עם סוויץ מובנה : EW-7209APG תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם, אנסה לתת את כל הפרטים על מנת שהבעיה תהיה ברורה, אז סליחה מראש על הפוסט הארוך. ה-setup אצלי הוא כזה: מודם של הוט, אליו מחובר ראוטר tp-link Archer C2. אל הראוטר מחובר מחשב בכבל אחד, וכבל שני הולך לחדר אחר ובו יש switch אליו מחוברים עוד 3 מכשירים. כל החיבורים הם בכבל רשת (חיבור אלחוטי לא רלוונטי לבעיה הנוכחית שלי, וכבוי רוב הזמן). הכל עבד מצויין, עד ששדרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה, ולכן נאלצתי להחליף לדגם אחר של מודם - הוט בוקס 1. דרך ה- UI של המודם הגדרתי בו brigde mode (על מנת שישמש כמודם בלבד, ואוכל להשתמש בראוטר שלי). מאז החלפת המודם לדגם הוט בוקס 1 אני חווה ניתוקים. לעיתים עוברות כמה שעות עד שמתחילים הניתוקים, אבל לפעמים …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7811DAC http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/wireless_adapters_ac600_dual-band/ew-7811dac/ . וראטור שבזק הביאו לי D LINK 6850. משום מה הכרטיס רשת מסרב לזהות את הרשת של ה-5GHZ, לעומת זאת הטלפון הסלולרי מזהה אותה ועובד איתה מצויין. אשמל לפתרונות אפשריים. תןדה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגדול האינטרנט אצלנו ישמש בעיקר להורדות, כשהכיוון העיקרי הוא הורדות ישירות (מבחינת התכנים זה מה שהכי מתאים אצלנו). וגם סטרימינג, ספורט וכד'. המטרה של הדיון פה זה להבין איך לעזאזל אני מגיע למצב שאני יכול באמת להפיק את המירב האפשרי. כי כרגע אני לא מגרד את הרוחב פס של הספק. זה המצב היום: 30 מגה של הוט, עם ההוטבוקס הידוע (לשמצה?) שלהם, וספק נטוויז'ן, חיבור ללא חייגן. שניהם בלי שום התחייבות בכלל. בחיבור ישיר בכבל לראוטר ספידטסט נותן בכיף 30 מגה. בחיבור wifi ספידטסט באזור ה-22-23 בד"כ. בהורדות ישירות אני מגיע גג עד ה1-1.25 מגהבייט לשניה (לעומת קצת תאורטי של 3.5 לפחות). אמרתי לעצמי, אולי הספק הורדות לא יכול לתת לי לארץ יותר מזה כרגע. אז הורדתי במקביל קבצים משני שרתי הורדות (שניה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שזרקתי המון מונחים בכותרת ויתכן כי זה יותר פשוט אבל הנה המקרה : ראוטר אלחוטי שמחובר אלחוטית למחשב א' עם כרטיס PCI אלחוטי ... במחשב א' ישנו גם כרטיס רשת ממנו יוצא כבל רשת אל מחשב נייד עכשיו במחשב א' - מע' ההפעלה היא WinXP SP2 PRO לפטופ - Linux ubuntu 6 .... מה אני צריך להגדיר על מנת שהאינטרנט יעבוד גם בלפטופ ? אני אישית חשבתי על Bridge בין הכ.רשת למחשב הנייד אבל לא מסתדר לי ... מכיוון ש ICS של ה WINXP לא יכול לעבוד ביחד עם ה BRIDGE או שמא לא צריך ? בקיצור אני קצת אבוד כאן ... למישהו יש פתרון טוב יותר או יכול לעזור לי בפתרון הנוכחי ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אז ככה, מדובר על עסק בשטח של 300 מ"ר + 600 מ"ר חדשים שנוספו עכשיו ומבוצעות עבודות תשתית כרגע (סה"כ 900 מ"ר) מה יש עכשיו - 1. עד כה, במבנה הקטן (300 מ"ר) היו כ- 15 מחשבים שהיו מחוברים בואו נאמר בקומבינות של ראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לאינטרנט + חלק היו מחוברים אל-חוטית. (כמובן ש- 3 מחוברים לראוטר הראשון, עוד 3 לראוטר השני וכן הלאה) - כתוצאה מגדילה עקבית של 10 שנים... 2. יש סוג של שרת שיתופי - מחשב חזק עם 3TB (משותף ברשת הפנימית - כמובן עם יוזרים והרשאות לתיקיות וכו'), אבל זה Windows 7 רגיל, לא Server או משהו, אני לא כל כך מבין בזה... א. העברת נתונים בתוך השרת הפנימי (כלומר ממחשב לשרת) היא איטית מאוד. זה גם משתנה בין מחשבים. המקס' היה 10MBPS וה…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מוצר שאני לא יודע אם קיים, אשמח אם מישהו יפנה אותי אם הוא מכיר, או לפחות למשהו דומה שישיג את אותו הפיתרון. בגדול מה שהייתי רוצה, זה מין פלאג כזה שמתחבר למצת של האוטו, או אפילו בUSB, ומשמש מודם 3G, עם tethering לWIFI, כך שמה שמתקבל הוא איזשהו הוטספוט באוטו מישהו מכיר, יודע?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
גם אחרי איפוס של 30 שניות פיזית עם הכפתור הקטן מאחור לא מצליח להכנס אליו.. מדובר ב3COM 100-75 ואני מנסה להכנס לכתובת 192.168.1.1 אשמח לכל עזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-