עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by omri_ro,

אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!

2. Started by menihen16,

שלום לכולם, הנתב שלי מתחיל לעשות לי בלאגנים, ברצוני לרכוש אחד חדש. כמו שראיתם, התקציב הוא 350 ש"ח. אני רוצה שיהיה עמיד להרבה חיבורים בו זמנית, אני מריץ שרתים על המחשב, שיתמוך במהירות גבוהה. שיתמוך בתקן N, ואם אפשר אז גם DD-WRT. והכי חשוב, שלא יהיה מסובך לפתוח בו פורטים. שהשירות של היבואן יהיה אמין וטוב. הבנתי שהנתב הזה הוא טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 המחיר קצת יקר, אבל אם זה נתב שישרת אותי נאמנה לזמן ממושך ואני אהיה מרוצה מהקניה, אני מוכן לרכוש אותו. ד"א, מחוברים אצלינו תמיד הרבה מחשבים בWI-FI, אז צריך שלא תהיה לנתב בעיה עם זה. אנחנו מורידים המון קבצים גדולים, לפעמים גם בכמה מחשבים בו זמנית. מחוברים גם 3 מחשבים בצורה קווית. אם אני צריך לה…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by TATA BOX,

שלום, אז כרגע אני מנוי לאקספון 100 מגה עם ראוטר+מודם vvg2000 netgear מזדקן שנשאר מהתקופה שהייתי בבזק. יש לי גם את הראוטר של שיאומי mi router 3 שלא מחובר שקניתי מזמן כי קיוויתי שבקרוב תהיה לו תמיכה של openWRT, דבר שלא קרה. אני בקרוב מתחבר לפרטנר TV ואני חושש שה-vvg2000 יתקשה לסחוב את כל המכשירים (כולם מחוברים אלחוטית): 3 טלפונים סלולרים 2 לפטופים מדפסת אלחוטית 2 ממירים של פרטנר TV (ככל הנראה, מן הסתם, יצטרפו עם הזמן מכשירי IOT נוספים) אני מעוניין בהמלצה למודם-ראוטר חדש שיעבוד עם אקספון (וגם עם כמה שיותר חברות אחרות בארץ, עדיף שיתמוך גם ב-HOT, ליתר ביטחון). כרגע המודם-ראוטר ממוקם בממד וזה לא הולך להשתנות ויש קל…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. האם יש מישהו שמשתמש בזה באופן קבוע? האם יש הגבלות כלשהן שצריך לקחת בחשבון? (מעבר לירידה במהירות אחרי נפח מסויים) או שאפשר להוריד איתו עשרות גיגות? למה הTETHERING מתנתק לי כל כמה זמן? (ANDROID - GALAXY S)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Klayhamn,

אהלן חברים יש ברשותי את הנתב/מודם הזה - ROTAL RTA 1025W מאז 2008 בערך לפני כמה שנים הפסיק לעבוד לי החיבור LAN, אני לא זוכר כבר את הכרונולוגיה של האירועים - אבל קניתי מתאם WIFI ופשוט מאז התחברתי איתו לפני כמה זמן - לאור איטיות בגלישה (נקרא לה איטיות "בינונית" - קיבלתי נניח 9Mbps במקום 15) - החלטתי לנסות שוב ולחבר את ה-LAN, אך ללא הצלחה מה שקורה זה או שיש ניתוקים מדי פעם (כלומר מערכת ההפעלה מדווחת שהכבל ניתק) או שיש איטיות מחרידה (בקטע קיצוני, שדפים בקושי עונים). עכשיו כשקניתי את המחשב החדש, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים בו"ז, זה כבר נהיה קריטי (ואני לא הולך לקנות עוד מתאם WIFI) ניסיתי 3 כבלים שונים, ניסיתי כבר יותר מ-2 מחשבים שונים, ה-WIFI עובד פרפקט (למעט האיטיות …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם לאחר ששבוע שעבר שדרגתי בבזק את המהירות כולל החלפת נתב מנתב של אורנג' (סימנס) לנתב של בזק (דילינק) אני נתקל בבעיות גלישה במיוחד בפתיחת דפי אינטרנט וכאשר אני מבצע בדיקת מהירות הכל מראה תקין. לפעמים אתרים כלל לא נפתחים ומופיעה הודעה שלא ניתן לפתוח את הדף עם שגיאה 105 ולפעמים 108 ואין לי מושג מה זה אומר. עריכה- עכשיו קבלתי שגיאה: " שגיאה 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): השרת סגר את החיבור בלי לשלוח נתונים " נתונים: תשתית 15M בזק ספק:018 מודם:דילינק של בזק תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by furyanaor,

היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by ariel2k,

לקראת תחילת החודש הקרוב או אמצע החודש הזה, אתחבר ככל הנראה לבזק, בזק בינלאומי. אני משתמש בחיבור WiFi עם מרחק מהראוטר(מרחק של עד 10מ'~), אני צריך עזרה בבחירה ציוד שיחזיק טוב את המרחק הזה. השימוש העיקרי באינטרנט הוא משחקי רשת. כמה עלות של ציוד כזה יכול לעלות לי? יש אפשרות לכבל רשת במרחק הזה? הוא יהיה יעיל יותר?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Cheif,

אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים. אבל, מיד לאחר השדרוג (ובלי שום קשר) קרס דיסק C שלי. רק היום הצלחתי להחזיר את כל המערכת לעבודה. בשבוע הבא תתבצע בדיקת הביצועים של בזב"ל וההשוואה מול ביצוי HOTNET.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Fkl0ster,

Title says it...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אהלן. קניתי מחשב נייד ואני מנסה להתחבר אליו לרשת האלחוטית בבית שלי והוא כותב לי שהוא התחבר אבל הוא מוגבל. אמא שלי עם המחשב הנייד שלה מצליחה להתחבר בלי בעיות. קניתי את המחשב בארה"ב ושמה הצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית בבית של חברים שלי.. איך מסדרים את הבעיה? תודה..!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. בזמנים שבין הניתוקים יש גישה לרשת - שיתוף ואינטרנט אבל כל כמה שניות מופיע "network cable unplugged" . ניסיתי כבלים שונים, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיס הרשת , אפילו format אבל זה לא עוזר. הראוטר הוא Edimax 6114wg , המחשב הוא לאפטופ שבינתיים מחובר באופן חוטי לראוטר. נוריות החיווי של הראוטר בפורט 4- שבו מחובר הלאפטום דולקות לכמה שניות\שבריר שנייה\ חצי דקה ואז נכבות לסירוגין. ניסיתי לחבר לפורט אחר, מחשבים אחרים מחוברים לראוטר ועובדים מצוין. :s05: huh?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by oded6188,

אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by שמואל דקל,

שלום יד לי מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים מאחורי קיר יש לי ראוטר והאות ממש חלשה ומתנתקת. איזה usb הייתם ממליצים לקנות שיהיה עם קליטה טובה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by genia,

שלום, אני מחפש ראוטר שיאפשר חיבור לאינטרנט דרך דור 4 \ LTE האם חוץ מ: tplink Archer MR200 אין לי אפשרויות אחרות בארץ בטווח המחירים ההגיוני? (500 ש"ח גג) ?

18. הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי, יש ברשותי 2 עותקים של C&C3 החדש (קניתי חוקי הכל עם סריאל ואני רשום בשני משתמשים ב EA , יש לי ראוטר של EDIMAX, ושני מחשבים שמחוברים אליו בחיבור לא אלחוטי. ) שאני מנסה להיכנס ולשחק, הוא זורק אותי ברגע שאני נכנס למשחק ועושה שאני מוכן לשחק, אני בטוח שזה בעיה של ראוטר ובלאגן יש לי WINXP SP2 בשני המחשבים הבעיה היא גם שכתוב באתר של EA שצריך להעביר פורטים מסוימים, טווח של איזה 2000-3000 לא זוכר בדיוק, הבעיה היא שממה שיודוע לי אי אפשר להעביר 2 פורטים זהים ל2 מחשבים שונים אז מה אתם אומרים? נבצר עליי לשחק רק במחשב אחד כל פעם און ליין ? איך אני פותר את הבעיה הזו לשני מחשבים, או בכלל, איך למחשב אחד לפחות???

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. קניתי מדפסת WIRELESS איך אני מגדיר למחשב הרחוק שיזהה את המדפסת(WIN XP)

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Zelig,

בקצרה: בקומה ראשונה יש שני מחשבים, מודם ADSL וכן נתב רשת אלחוטי של DLINK. בקומה ראשונה הכל עובד אחלה. בקומה השניה יש מחשב חדש, אבל ברוב הקומה אין קליטה לרשת האלחוטית. חשבתי לקנות Access Point, אפילו יש כבל רשת שעובר בין הקומות, אבל הוא ישן וגם עובר מחוץ לבית, ובנוסף מגיע לחדר הלא נכון שבו המחשב לא נמצא. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם יש משהו כמו Repeater שיכול לעזור כאן? 2) יש סיכוי עם אנטנה אחרת? מדובר בבית גדול יחסית. הנתב הוא Dlink 624 REV C כלומר עם אנטנה אחת. 3) אם כבר access point, האם יש המלצות? אני מחפש משהו לא יקר במיוחד, ואני כנראה לא צריך feature-ים מיוחדים, כי יש לי כבר נתב מחובר. הצעות, המלצות, קישורים למוצרים? הכל מתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by פיסטוק1423,

שלום אני לא מצליחה לקלוט בפלאפון את ה WIFI במקום מרוחק מהראוטר, וגם בממד בקושי. ראיתי שמוכרים מגבר לWIFI - כתוב שם תומך רשת B G N - מה זה אומר? האם המגבר זה "אקסס פוינט"? חשוב לי בעיקר הקליטה לפלאפון לא למחשב נייד. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yakirsh4,

שלום, עברתי אתמול לדירה חדשה והתחברתי לאיינטרנט של הוט עם ראוטר של הוט החלטתי לשים את הראוטר בממד (כי אני רוצה לחבר אותו ישירות לPS3 שלי שיהיה בממד) וכשאני יושב בסלון עם המחשב הנייד שלי הסיגנל חלש שאלתי את הוט והם אומרים שחוץ מלהוצי את הראוטר מהממד אין שום דבר לעשות אני חשבתי על שתי אופציות 1.לקנות ראוטר חדש שיביא לי סיגנל חזק בסלון גם אם הוא בממד (המרחק מהממד לסלון זה 5-5.5 מטר) הבעיה פה הוא שאני לא יודע איזה ראוטר יעמוד בזה אז אם אתם יכולים בבקשה להביא לי ראוטר איכותי וחזק שיוכל לעמוד בזה 2.לקנות את המוצר הבא:http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/powerline/dhp-500av-powerline-av-500-adapter השאלה שלי היא אם אני יקנה זוג כאלא וישים את הראוטר מחוץ לסלוןויחב…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by yossi,

יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by scheinerman,

שלום, קניתי את הראוטר 1043ND עקב ההמלצות פה. אני משתמש בהוטבוקס (שמשמש כמודם). וכל כמה שעות הראוטר שלי נתקע. במחשב שמחובר ישירות מסומן את הסימן רשת עם סימן קריאה. אין לי רשת אלחוטית ולא ניתן להתחבר גם לממשק של הראוטר. הוצאה והחזרה לחשמל מסדרת את העניין אבל אני צריך לעשות את זה כל כמה שעות. למישהו יש פתרון? (ניסתי את העניים עם הCHANNEL זה לא עזר) תודה ! פרטים על הראוטר: [table][tr][td] Firmware Version: 3.13.12 Build 120405 Rel.33996n[/td][/tr][tr][td] Hardware Version: WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table]

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים