רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום וצהריים טובים לכולם . השבוע החלטתי לעבור לוינדוס החדש Windows VISTA הידוע. לאחר ההתקנה, התחלתי בהתקנת האינטרנט. * התקנתי דרייברים של המודם עם הדיסק דרך מנהל התקנים. *הורדתי חייגן מהכתובת 212.143.205.211 *עשיתי ריסט. לאחר הריסט למחשב.. אמור לקפוץ חלון התחברות של החיגן..ואכן קפץ.. אבל לא היה איפה לרשום סיסמא oO.. אז אמרתי נילך בדרך עקיפה..ועשיתי דרך האינטרנט אקספלורר. כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות. שמה רשמתי את השם משתמש והסיסמא. לאחר שאישרתי הכול. ניסיתי להתחבר..אבל ללא הצלחה. טוב החלטתי להתקשר לשרות התמיכה של נטויז'ן. ענה לי הנציג שירות וסיפרתי לו שהתקנתי את הוינדוס ובלה בלה.. והוא אמר לי אני מצטער אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות כי החברה לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר לסוויצ' וממנו למספר מחשבים. אחד המחשבים שמחוברים להאב הוא COMP1 לצורך העניין, ויש בו 2 כרטיסי רשת. הכרטיס הראשון מחובר לסוויצ' ודרכו ניגש לאינטרנט. הכרטיס השני מחובר למחשב כלשהו, לצורך העניין COMP2. בינהם תקשורת ישירה ואין ל-COMP2 תקשורת לשאר הרשת (ראוטר ושאר המחשבים שמחוברים לסוויצ'). השאלה האם אני יכול דרך הכרטיס השני לשתף את האינטרנט שמחובר מהכרטיס רשת הראשון, כך שגם COMP2 יוכל לגלוש דרך האינטרנט של הראוטר? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני יכול לשלוח באימייל סרט בגודל 500 מגה לאמייל של חבר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, כרגע יש לי מודם aztec 600E, בכל מקרה הבנתי שאני יכול להפוך אותו לראוטר חוטי (אם למישהו יש את המדריך שהביאו לי פעם איך להגדיר אותו כראוטר,תודה), והבנתי גם שצריך לקנות switch ולחבר את הswitch למחשב השני ואת הswitch לראוטר ואת הראוטר למחשב הראשי, ככה זה עובד? אז דבר ראשון אני צריך להזמין טכנאי של בזק כי המרחק הוא דיי גדול. האם זה אפשרי להזמין אותם לפני שעוד יש לי את המחשב החדש ועוד לפני שיש לי switch?.. תודה.. ועוד שאלה, איזה switch כדאי לקנות? (לחבר 2 מחשבים)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתקשה בחיבור מצלמת IP למחשב. מה צריך לעשות כדי לראות התמונה במחשב ?
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי את הכבל הזה בבית,ואני לא יודע למה הוא משמש נראה לי שהוא אמור להעביר נתונים בין מחשב אחד לשני,אבל שאני מחבר אותו שום דבר לא קורה... (כן,כן,זה שני USB זכר)
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט בכבלים... 1. אחת שיטות השימור של בזק היא חזרה על המשפט "אתה מודע לכך שבבזק יש לך קו פרטי, כלומר, אתה מקבל את כול רוחב הפס, בעוד שאצל HOT אתה מתחלק עם שאר השכונה ברוחב הפס שלך, כלומר, גם אם תתחבר לחבילת ה-5 מגה, תגלוש בפועל במהירות של קרוב ל-3 מגה". האם יש אמת בדבר? ברור לי, שאם במעמד ההתקנה לא אראה שמהירות ההורדה היא בסביבות 600Kbps, אז לא אחתום, אבל בכלליות, האם בכבלים בפועל מהירות ההורדה/העלאה נמוכה בשל שיתוף הקו? ??? 2. יש לי רשת אלחוטית בבית. נציגת HOT אמרה שהטכנאי לא יגדיר לי את הנתב, אלא רק את מודם הכבלים, ולאחר מכן אני אצטרך להגדיר את הנתב בעצמי. אין לי בעיה לעשות זאת, שכן יש לי מספיק הבנה בעניין, אך: א. האם, בכל זאת, יש מדריך כל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני כבר שעות מנסה להבין איך להחליף IP עם הדבר הזה ופשוט לא מצליח.. אני פשוט חייב להחליף IP.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום מכירים את האתר ספידגייד? אז יש להם משהו כזה שבודק הגדרות http://www.speedguide.net/analyzer.php?DATA_OFFSET=40&TCP_Options_string=020405500103030101010402&IP_MTU_DISCOVER=1&WIN=65340&RWIN=130680&MSS=1360&SCALE=1&TTL=49&TSOPT=0&SACK_PERM=1&IP_TOS=0&IP=84.94.100.22×tamp=1172179900 עכשיו הקטע הוא שמה שרשום שם הוא לא נכון למרות שהאיי פי הוא נכון לי כתובים הנתונים הבאים(למטה יש תיבה כזאת) « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results » Tested on: 02.22.2007 16:31 IP address: 84.94.xxx.xx TCP options string: 020405500103030101010402 MSS: 1360 MTU: 1400 TCP Window: 130680 (NOT multiple of MSS) RWIN Scaling: 1 Unscaled RWI…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שהמודם וגם התשתית(של כבלים לפחות) יכולים לתמוך במהירויות פי 100 יותר גבוהות מהמהירות הנוכחית. ומי שבעצם מאט את האינטרנט הוא הספקים. כלומר, הם יכולים לאפשר למנוי 750 או 1.5 או 5 או אפילו יותר...? האם ישנה דרך לעקוף את השליטה שלהם? האם אפשר לדבר רק עם הספק כך שיעלה לי מהירות ואז אני אוסיף כסף רק לספק ולא לתשתית. כלומר, החברה שמספקת תשתית תחשוב שאני ב750 ובעצם אני אעשה מנוי ל 1.5 עם הספק? יש לי מודם שך TERAYON, האם ההגדרות הנוספות שיש לו באתר היעודי שלו, יכולות להועיל לי? אם יש לי חבר שעובד נניח ב012 אז הוא יכול לשנות לי את המהירות? מבלי להגיד לכבלים למשל?
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור מ 012 (נגמרה שנת ההתחייבות) מה אתם אומרים על 014 בתור ספקית ? איך הפינגים לחו"ל ב BF2 ? 70-80 ככה.....או יותר לכיוון ה 90 100 ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי ראוטר במחשב אחד, ועוד מחשב בחדר אחר. בקיר עוברים כבלי רשת, בערך 30 מטר או יותר, אין לי מושג. כשאני מחבר את הראוטר למחשב השני (בחדר השני) הנורה של הקליטה דולקת, אבל המחשב לא מתקשר עם ה-DHCP ולא מקבל IP בכלל. אז אמרתי, אולי זאת בעיה בכבל. החלפתי אותו ולא עזר. חיברתי את המחשב הנייד של אבא שלי לכבל הזה (יש לו כרטיס רשת GIGABIT מובנה אם זה משנה) ועבד מעולה. אז החלטתי שהבעיה בכרטיס רשת, אז החלפתי אותו לכרטיס רשת מאותו דגם, ולא עזר. העברתי את המחשב לחדר של הראוטר וחיברתי אותו ישר עם כבל 3 מטר, ועבד מעולה. אז בקיצור: הגעתי למסקנה שעוצמת האות שנשלחת מהראוטר שעוברת דרך איזה 30 מטר כבל נחלשת מספיק כדי שהכרטיס רשת (שהוא לא מי יודע מה... REALTEK 10/100 פשוט) לא קולט אותו…
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל מכר שכל כמה ימים הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט. כשהוא מנסה להתחבר דרך חייגן עם מודם\ראוטר של Aztech הוא מקבל שגיאה 678(ADSL). בכל מקרה, הגעתי אליו לפני שבוע לאחר שגם טכנאים של בזק לא הצליחו לפתור את הבעיה וטענו שהבעיה היא במחשב לאחר שהצליחו להתחבר לאינטרנט עם מחשב נייד משלהם. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי וקיבלתי את אותה השגיאה. לכן, החלטתי להיכנס אל הראוטר ולבדוק את ההגדרות שלו. נכנסתי ל- Quick Start וכנסתי שם משתמש וסיסמה נכונים לאחר שאלו היו Default ולחצתי על Connect. למרה הפלא האינטנרט עבד ואף לא היה צורך בחייגן. היום שוב קיבלתי שיחה ממנו ושוב הבעיה קרתה. היום היה אצלם שוב טכנאי של בזק ושוב הוא טען שהבעיה היא במחשב מכיוון שהצליח להתחבר לאינטרנט עם המ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביטלתי FIREWALL לגמרי. מה עושים? קראתי על הנושא בפורומים אחרים וגם שם לא מצאו פתרון לבעיה הזו. נראה שהבעיה מתרחבת... כאן: http://forum.emule-project.net/lofiversion/index.php/t115588.html קראתי שזה לא הספק, לא הWINDOWS ולא שום FIREWALL אחראים לבעיה. מה עושים!?!?!??!?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבי החליט לעשות לי בבית רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. רק שיש בעיה אחת: הוא לא יודע אם לעשות אלחוטית או קווית. יש לו אפשרות לקדוח בקיר אבל הוא מעדיף שלא. והוא יותר מעדיף את האלחוטית אבל הוא שמע שבאלחוטית המהירות היא 50MBP\S ובקווית היא 110MBP\S. ביחד עם זאת הוא רוצה לקנות לי ראווטר שנוכל לגלוש באינטרנט ביחד כי יש בעיה של זמנים על האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרשת הקווית או האלחוטית ויפרט לי מה החסרונות של האלחוטית(כי אני יודע את היתרונות). תודה ויום טוב, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו כבר שאל זאת בעבר אבל התשובה שניתנה, לעשות Restart בתפריט הראוטר עצמו לא משנה את ה-IP שלי (יש לי 3COM 100-75). אז אני שוב שואל אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת מלבד ניתוק הראוטר מהחשמל. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לנתב איפי למחשב השני שלי יש לי 3 מחשבים בראוטר הקודם הצלחתי להפעיל ת DMZ בשביל שאני יוכל להתחבר למחשב שלי מחברים ... ויש עוד בעיה האיימול לא מתחבר לשרתים גם אחרי הפנייה של הפורטים סעמק איזה רואטר מעצבן זה היה עדיף להישאר עם ה RTA1320
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בבית מודם adsl של בזק וקניתי פלאפון של נוקיה e65 עם Wireless ויש מכירה היום בוואלה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PDTLWR542G של מה שאני מבין נתב אלחוטי שזה מה שאין לי כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט בפלאפון חינם . השאלה שלי כזאת אם זה מה שאני צריך והאם זה מספיק או שחסר לי עוד משהו ? והאם זה טוב ? אשמח לתשובה ותודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התגלגל לידי הפיירוול הנ"ל כשניסיתי לחבר אותו\ בעצם הוא יוצר נתק בין המודם לנתב (524), והנתב לא מצליח ליצור קשר לאינטרנט ניסיתי במצב "נעול \אוטו'\ידני", הוא מסרב לעבוד בכל מצב כמובן שחיברתי אותו בין המודם, לבין הנתב (מודם>פיירוול>נתב) שאלה טכנית נוספת\ בימים הקרובים אני מוסיף סוויצ' של 1GB לרשת הביתית הייתי מעוניין לחבר את הסוויצ' החדש לאחד הפורטים של הנתב, כך שיש לי בין המחשבים רשת ביתית של 1 GB \ ובנוסף אינטרנט לכולם - כרגיל האם תצורת החיבור שלי נכונה?
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם על פי המלצות רכשתי את הנתב הנ"ל. יש לי איתו כמה בעיות ורציתי לראות אם זה רק אצלי או אצל כולם , כמו כן אם אפשר לפתור את הבעיות... אני משתמש בחיבור l2tp דרך הכבלים... הבעיות נוצרות אחרי ניתוק הנתב מהחשמל שקרה פעם מהפסקת חשמל קצרה וכמה פעמים מניתוק קצר של הנתב והמודם מהחשמל עקב סידור כבלי החשמל. מספר פעמים התוצאה היתה שהנתב בהגדרות נשאר אותו הדבר והראה שהוא מחובר(גם התנתקתי והתחברתי) אבל המחשבים לא התליחו להתחבר לאינטרנט אלה רק לרשת פנימית, זאת עד שאיתחלתי את הנתב על ידי reset והכנסת כל הנתונים מחדש. כרגע לאחר סידור כבלים המחשב מחובר לאינטרנט אבל הפורטים לאימיול חסומים למרות הם ניראים כפתוחים בהגדרות הנתב.... למישהו יש עצה? תודה רבה.. עדכון כרגע סרקתי את הרשת וראי…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה לפתוח פורטים מסויימים בנתב שלי עכשיו איך אני עושה את זה והאם אני עושה את בכללי לנתב? או לפי מחשב? ואיך אני עושה העדפות לתוכנות מסוימות בשני המחשבים כלומר שתוכנה אחת תקח יותר פס מהשנייה ואיך אני מבטל את הרשת האלחוטית שיש לי עם הנתב כי כרגע אני משתמש ברשת חוטית תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כבר כחודש אם לא יותר ישנה בעיה חמורה ביותר , בעיה פינגים הנפוצה בבזק בינלאומי ככל הנראה לדעתי זה נגרם בגלל הבעיות שהיו בברק וכול פשוט התחילו לעבור בצורה מטורפת לבזק. והבעיה שישנה כרגע לבזק היתה בברק שעכשיו ברק הם בTOP ובזק פשוט זוועה, על הפנים. עכשיו אני רוצה להתיעץ איתכם האם שווה להתנתק מבזק ולעבור לברק? כי מה שהולך עכשיו עם בזק כבר יותר מחודש אני לא יכול לשחק בשום משחק ברשת כמעט ואף פעם.
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
נניח שהראוטר האלחוטי תומך ב WPA2 ו2 כרטיסי רשת שמחוברים למחשבים שעובדים עם הראוטר הזה תומכים רק ב WPA ולא WPA 2. אז למעשה אין שימוש ב WPA2? לרשת תהיה אבטחה של WPA בלבד? או שהכי חשוב שהראוטר יהיה מאובטח וכל השאר לא כל כך כי אין כיסוי נרחב לכרטיסי רשת כמו שיש לראוטר? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 12.3k צפיות
-