רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם ברשת אחת, ועוד מחשב ברשת אחרת באותו בניין, אני צריך להגדיר שליטה מרחוק על מהמחשב הנפרד, על המחשב ברשת הנפרדת למעלה ניסיתי מלא מדריכים להגדרת שליטה מרחוק, התקנתי dyn dns hosts בכדי שאני לא יצטרך לקבוע איפי ובכל זאת זה לא עובד, ניסיתי גם להתקין VNC server על המחשב הנשלט ו- viewer על השני ופתחתי פורטים וזה לא עובד יש לי XP pro sp3 בשני המחשבים אם תוכלו לעזור לי אני בבקשה תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כבר שעות מנסה להבין איך להחליף IP עם הדבר הזה ופשוט לא מצליח.. אני פשוט חייב להחליף IP.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תיאור התנאים: המחשב הראשי (נייח) נמצא בסלון וכן הראוטר, קדחתי חורים בקירות עד לחדר אליו אני מבקש למתוח את כבל הרשת כדי להעביר דרכם את הכבל. הבעיה: החורים מאפשרים להעביר רק את הכבל ללא החיבורים עצמם (תקעי הפלסטיק שבקצוות) ואיני מעוניין להגדיל מעבר לכך את החורים. השאלה: א. מה נחוץ כדי לחבר את חיבורי הפלסטיק לכבל עצמו ? ב. מהו סוג הכבל לו אני זקוק ומה הם סוגי המחברים (הפלסטיקים שבקצוות) ג. האם זה משהו שניתן לעשותו בקלות וללא עזרת איש מקצוע ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה?
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני דיי נוב בזה ורציתי לדעת מה עושה כרטיס רשת? למה הוא נועד? *לא יודע אם זה משנה אבל מדובר על כרטיס הרשת של הלוח אם
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
windows 7 64bit מעבד i5 זיכרון 6gb כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך כבל רשת. רושם לי ללא גישה לאינטרנט מחשב שני מחובר לאותה רשת אצלו עובד ללא בעיות.
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הי מערכת הפעלה- WIN2003 אני מצליח להתחבר אליה ממחשב נייד, אבל אני לא רואה שום דבר שרץ. לדוגמא: נניח ועל מערכת ההפעלה יש חלונות פתוחים כגון סוליטר המסמכים שלי ולוח הבקרה, כאשר אני מתחבר מרחוק אני רואה שולחן עבודה ריק(!) תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13741 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12077 ידוע לי ש-PCI נחשב לבחירה היותר בטוחה, אבל אני כן חושב על ה-USB בעיקר בגלל עניין המיקום. כרטיס PCI יהיה פשוט תקוע מאחורי המחשב שלי, חסום משני כיוונים. כרטיס USB אני אוכל למקם על השולחן שלי. מה לדעתכם הבחירה הנכונה פה? מה שחשוב לי זה קליטה אופטימלית ומהירות גלישה אלחוטית מקסימלית. המחשב משמש למשחקי רשת.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנו מישהו שיוכל להסביר כיצד ניתן להתחבר ממחשב ביתי עם חיבור רשת רגיל למחשב משרדי שנמצא ברשת IPVPN? בזק לא מסוגלת לתת תשובה.. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אתמול בערב הגעתי ללאס וגאס ובעוד שעות אחדות יתחילו כאן האירועים הראשונים של CES 2011. את כל החדשות והמידע הטרי מהאירועים תוכלו למצוא בשרשור הזה או בעמוד ה-FACEBOOK של NetCHEIF כאן -- http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927 אבל לפני שצוללים לאירועים ולטכנולוגיה, קצת מזג אוויר וגיאוגרפיה לא יזיקו -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1006 קריאה מהנה. CHEIF
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת אלחוטית שבה מחשב שולחני מחובר לנתב פיסית באמצעות כבל ועוד לפטופ מחובר אלחוטית. לאחרונה הלפטופ לא יכול לגשת לאתרים מעבר לנק' מסוימת נניח אני נכנס לאתר של בנק הפועלים,הוא נכנס לדף הבית אבל כשאני מבקש להכנס לחשבון האישי את דף הססמא הוא לא טוען,כאילו התנתק לי החיבור כמו כן כרגע הרשת שלי מאובטחת באמצעות Mac Adress וכשאני מנסה לשנות את ההגדות לWPA psk אז הלפטופ לא שומר את ההגדרות,אני מגדיר הכל כמו שצריך,מתחבר ואז הוא מתנתק וכל ההגדרות שלו חוזרות לאיפה שהוא התחיל. מישהו? אני אובד עצות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לדרוש סיסמה בהתחברות לרכזת רשת? ארון התקשורת שלי מחוץ לבית ואני רוצה להמנע מכל מיני בעיות שעלולות להגרם מכך. לנעול את הארון זה פתרון שלא מתאים לי.... תודה רבה! שאלה נוספת: האם ניתן להשתלט על מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר/רכזת? האם קיים בכלל קשר בין המחשבים או שלכל אחד "נתיב משלו" בלי קשר לשאר הנתיבים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפלת רשת האינטרנט, והעלתה מחדש? אנחנו משפחה דתיה, ולא רוצים שאחי הקטן יפעיל את המחשב בשבת. ניסינו לפרק את הכבל רשת אבל הוא השיג לעצמו, לקיחת המודם מעוררת מריבות בבית. צריכים משהו פשוט שבלחיצץ כפתור האינרטנט יפול, ויחזור בצאת השבת. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לSwitch יש אפשרות שיהיה אפשר לחייג (במידה והמודם לא מוחבר) לאינטרנט דרך הSwitch, ולא אני לא מעוניין שהמודם יהיה ראוטר
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן מומחיטוס אני כרגע מחובר דרך תשתית בזק, וספק בזק בינלאומי המבצע (טריפל) של הוט באמת קורץ ואני שואל האם כדאי לוותר על שירותי התשתית של בזק ולעבור לתשתית של הוט? לפי עיון קל בכמה מההודעות שדומות לדיון הזה הבנתי שהתשתית של הוט היא לא בדיוק מציאה אשמח לקבל כמה הסברים מהן בדיוק החסרונות של הוט כתשתית לעומת ה ADSL של בזק האם כדאי או לא לעבור להוט?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איפה אני יכול להזמין כבל רשת לפי מידה? אני מוצא באתרים רק כבלים של 1מטר 3 מטר או מגשרים קטנים אני צריך כבל של איזה 10 ומשהו מטר או אולי אפילו יותר (עוד לא מדדתי בדיוק) אני יודע להכין לבד אבל אין לי את הכלים ולא בא לי לקנות בשביל כולה פעם אחת מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, הקמתי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים: מחשב ראשי מחובר חוטית לראוטר ראוטר: 192.168.2.1 (הוא ה Access Point) מחשב ראשי: 192.168.2.100 (קיבל IP אוטומטית מהראוטר) מחשב משני מחובר חוטית ל bridge (ה bridge מחובר אל חוטית לראוטר) גשר: 192.168.1.253 (IP קבוע) מחשב משני: 192.168.1.250 (הוזן ידנית) ניסיתי לשלוח הודעה ב TCP מהמחשב המשני לראשי ולא הצלחתי להתחבר לאחר מכן ניסיתי לעשות PING מכל מחשב לשני ולא עבר ה PING האם יש בעיה בניתוב כתובות ה IP ברשת? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לנו הרבה מפלסים בבית ויש בעיה קשה של אינטרנט אלחוטי. יש לי נתב די חזק של POWERNET שהוא חוטי+אלחוטי רק שהקליטה לא מספיקה לכל הבית, ועל כן חשבתי לקנות נתב נוסף שאוכל לחבר אותו לחשמל בלבד (ולא לשרשר אותו לראווטר הקיים), ז"א חיבור HOMEPLUG אם הבנתי נכון (כתובת MAC משהו?), שאותו אתקין באמצע הדרך בהנחה והוא תומך בWDS. שאלותיי הן כאלה: 1. מה ההבדל בין מגביר טווח לAP? 2. הבנתי ששרשור ראווטר מוריד את רוחב הפס ב50%. האם זה נכון גם לHOME PLUG?? גם אם זה נכון אין מה לעשות אחרת, נכון? 3. איזה ראווטר מומלץ עד350 שח לעניין הAP? נניח DLINK DIR615 טוב? כבר עדיף לקחת תקן N למרות שהראווטר המקורי הוא תקן G? תודה תודה תודה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... יש לי חבילת 5 מגה בבזק בינלאומי , ומזה כבר שבועיים יש בעית איטיות בפתיחת אתרים זה ממש איטי ויש אתרים שהו לא פותח אלאא רק אחרי כמה רענונים חשבתי שזה זמני אבל לא עבר .. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בדקו ואמרו שאין בעיות ... מהירות ההורדה של קבצים היא סבבה אין בעיות במהירות הורדת קבצים .. הבעיה היא רק בפתיחת אתרים .. מה דעתכם קורה פה מה הבעיה ??? תודההה
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני חייל בצבא ואני עוסק בתחום של תשתיות והקמת / שדרוג רשתות שבנויות על מתגים ( סוויצ'ים) בעיקר של 3COM ושל CISCO משלל הדגמים. לא עשיתי קורס שיכשיר אותי אך אני מעוניין לדעת יותר ובעיקר לדעת לקנפג מתגים ולתת להם הגדרות כמו אייפי, פרוטוקולים, פתיחת פורטים וסגירה וכו'. אשמח לקבל המלצות, אתרים, פורמים או כל דבר שיעזור לי להיכנס לעניין הרבה יותר טוב. תודה ממש גדולה לעוזרים זה חשוב לי.
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן AVANT BROWSER ורציתי לדעת אם הוא נחשב לדפדפן טוב ? ומה הם הדפדפנים הטובים או המומלצים מכל הבחינות כולל כמות המשאבים שהוא לוקח כאשר אני פותח כמה דפני אינטרנט. תודה. ???
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-