רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
-
*אני אשמח אם זה יכנס לסטיקי, זה יחסוך הרבה שאלות* 100 מגה עם חייגן, האם זה בכלל אפשרי? וינדוס/נתב כל התשובות שחיכיתם להם, נמצאים פה. אתמול בלילה רציתי לבדוק את זה אחת ולתמיד, האם דרך חייגן אפשרי לקבל 100 מגה. תשובה: לא!. ויש אבל, אותו תראו בהמשך. אתמול התחברתי בשנית להוט, עשיתי בדיקות מהירות באתר של נטוויזן (שכן הראתי לכם בדיון אחר שאין לו בעייה להגיע גם ל150 מגה) בבוקר הייתי מקבל סביבות ה80 מגה, לאחר מכן בשעות אחר הצהריים הייתי מקבל סביבות ה70 מגה, ולאחר מכן בערב הייתי מקבל 65 מגה, כל זה נובע מעומס ואז לאט לאט בשעות המאוחרות של הלילה זה התחיל לעלות בחזרה. סביבות שעה 3 בלילה התחלתי לקבל 100 מגה, אז התחלתי לעשות את הבדיקות. שלב ראשון היה להשיג מכונה שיכולה להגיע בL2T…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
החלפתי מודם ישן במודם החדש של בזק מסוג Dlink שמשמש גם כנתב. אני מנסה לסנכרן בינו לבין רפיטר שיש לי מסוג Edimex כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית ולא מצליח. הרפיטר עבד מצויין עם הנתב הקודם. מישהו יכול לעזור עם הגדרות המודם החדש? עזרה תתקבל בברכה, מנשה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד ניתן על ידי סקריפט בוינדוס XP PRO לעשות את התהליכים הבאים שאני לרוב עושה אותם ידנית דרך ממשק ה"גואי" של וינדוס: פקודת IPCONFIG עם כל הפרמטרים שלה. כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם לשנות כתובת IP ידנית כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם "לקבל כתובת IP באופן אוטומטי"
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אם אני מצתרף לספק הוטנט במהירות 100 מגה ויש לי תשתית בזק 20 מגה, האם זה יגרום לבעיות של התנתקויות וכו'? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ומה מכניסים בDOMAIN Win98sec אי אפשר שלא לכתוב שם כלום ואין לי מושג מה צריך... דחוף דחוף!!! ****אשמח אם מישו שמבין יפנה אליי לאי סי קיו 109354512 **** ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שיש ויוע על אחת כזאת שיגיד לי
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה ספק/תשתית נחשבים לטובים בתחום הזה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E הוא מחובר ברשת לאינטרנט עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון שלום זאת ההודעה הראשונה שלי פה D: יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. פעם הייתי ב-012 עם אחד וחצי מגה אבל זה היה ממש מזמן לפני בערך 3-4 שנים. הייתה לי בעיה לא קשורה לפינגים הפינגים שלי היו דווקא מצויינים בכל המשחקים. לא משנה עברתי ל-014. הכל היה טוב לכמה חודשים אולי שנה אבל בשלב מסוים התחילו לי לאגים. היו לי לאגים באותם המקומות שלא היו לי ב-012 אפילו שחבילת הגלישה שלי כרגע היא 2.5MB שזה יותר ממש שהיה קודם 1.5MB. אם היו לי לאגים במקום אחד אז מלא עוד אפשר להבין אבל בכל משחק ולא משנה מה הוא יש לי פינגים-חוץ משרתים בישראל. ב-DEKARON שזה שרת ארופאי יש לי 1200+ פינג בשרתים פרטיים של DEKARON שמאוכסנים גם כן יש לי 18000 פינג!!!,בכל השרתים הפרטיים של RYL מי שמכיר יש ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת קווית ביתית של 2 מחשבים. אני המחשב המשני ויש לי xp pro ונורטון 2003, במחשב הראשי יש 98' ו Mcafee. לפני שהיה מקאפי במחשב הראשי, ראיתי את המחשב הראשון ממני והיה שיתוף. מאז מקאפי יש בעיות. אישרתי במחשב הראשי, בתוך מקאפי, את הכתובת ip של המחשב המשני. (confirmed ip) אבל בכל זאת אין שיתוף. יש לציין שהמחשב הראשי רואה את המשני. התקשרתי לתמיכה של מקפאי (שעכשיו אין לי כבר) ואמרו לי לעשות disable לפיירוול של מקאפי, ואז unable. זה הסתדר והיה שיתוף, אבל אחרי זמן קצר שוב "נחסמתי". עכשיו שעושים את ה disable ו unable זה כבר לא עובד. מה עושים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שדרגתי את מהירות הגלישה מ 15MB ל 100MB. כיום ברשותי מודם-ראוטר מבזק של חברת NETGEAR DGN2200 האם מודם זה מתאים לגלישה במהירות 100MB? במידה ולא, האם ניתן לקנות מודם-ראוטר שתומך במהירות כזו באופן פרטי או שאני חייב לקנות דרך בזק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? שידרגתי ל 100MB בבזק ובזק בינלאומי, אחרי 24 שעות לא הייתה גלישה, יצרתי קשר איתם, הצלחנו להסתנכן על 20MB, ניתקנו את כל הציוד הטלפוני,וקיבלנו סנכרון על 100, ביקשתי מהנציג שננסה להגדיר על rate adaptive ואכן ראיתי בנתוני הראוטר שיש סנכרון על 100, לא זוכר מה הייתה המהירות בפועל, אחרי זה החזרנו לסנכרון 60-100, אבל ביקשתי שיחזיר שוב ל rate adaptive, לפי בזק הוא אומן העביר אותי לזה, אך בססטיסטיקה של הרואטר לא ראיתי שינוי (n) ,ניסנו שוב לבטל ושוב להפעיל את זה, אך ללא שינוי, בבדיקת מהירות אני מקבל כ 65 לפי בזק. איפו הבעיה ? הנה הנתונים : https://picasaweb.google.com/lh/photo/ODLCzD26lRYWz1yN3Tdbm5f0VmWKZqMthOK5iQkN7s8?feat=directlink אני יודע שהראוטר החרה הזה מוגבל ל…
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי פה ראוטר מודם של בזק ROTAL RTA1025W אבל אנחנו פה HOT עדיין אוכל לשתף איתו אינטרנט אל חוטי ? כי מאחורה יש לי כניסת DSL (של טלפון רגיל) ובנוסף עוד 4 כניסות רגילות של ETHERNET כבל רשת החיבור שלי פה הוא קבוע איי פי קבוע מ בזק בין לאומי (ללא חייגן) .... ניתן ? כרגע המודם הוט מחובר לקיר ולמחשב עם כבל רשת אני צריך להוציא את הכבל מהמחשב לחבר לפורט מספר 1 ולמתוח עוד כבל רשת מפורט 2 למחשב וזהו ? או שזה לא יעבוד .... ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה היום נכנסתי לאייסיקיו ברוב טיפשותי האייסיקיו התעדכן והפך את עצמו למנוע החיפוש שלי כברירת המחדל עכשיו הדבר הזה השתלט לי על כל הדפדפנים ועל האינטרנט!! שאני פותח Tab חדש זה מופיע לי, שאני עושה חיפוש בשורת הכתובת האייסיקיו נדחף איך אני מעיף את האייסיקיו הזה מחקתי אותו מהמחשב מחקתי את הפיירפוקס והתקנתי מחדש אבל כלום לא עוזר הוא נדבק כמו מגפה האייסיקיו הזה איך אני מחזיר למה שהיה לי מקודם? תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים ומקצועיים שיבדקו אם יש לי פירצות אבטחה במחשב ואם הפיירוול שלי מתפקד כראוי אנא אני מחפש אתרים מקצועיים
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הלו, בזק - לפני שאתם רצים לתת לנו חבילות של יותר מ-100M, אולי תתנו למי שכבר רכש 100M, את המהירות המובטחת? מי שרכש מבזק חבילה של 100M וקיבל יותר מ-60M שירים את היד... ובהזדמנות הזו אולי גם תגדילו לנו את מהירות ה-UPLOAD העלובה? http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001049212
-
- 70 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני סטודנט יוצר סרטים (כרגע בHD) וכותב בOfice. יש לי כוננים של 1TB+500MB+500MB+500MB בגלל שכל אחד מן הכוננים מזמן שונה, אני מגבה פרויקטים: את הסרטים לYOUTUBE ואת המסמכים לgoogle doc. שאלתי היא: איזה חבילת גלישה של ספקיות התשתית והאינטרנט כדי לי לכחת וכמה הן יעלו לי?
-
שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב. כרגע אני מחובר לאינטרנט במהירות של 10mb עם מודם 2500U, מבקש המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח. הבית הוא מפלס אחד בלי ממ"ד אני לא רואה את עצמי עובר למהירות של 100MB בשנה הקרובה חשבתי על tplink 841N או 941N תודה!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב: אני צריך המלצה בנוגע לראוטר אני לא מבין גדול של זה אז אני צריך המלצה עם מעט פירוט, אני גיימר וצופה ב-HD וב-4K ואני מעוניין שהכל יעבוד לי חלק "כי על איכות לא מתפשרים", בנוגע למחיר אפשר להתפרע מה שאומר שאם תגידו לי 1500 ש"ח ואני יהיה מרוצה לשש השנים הבאות אז זה מקובל. תודה מראש אביחי, נ.ב. יגלשו על הרשת 3-4 מחשבים, לפחות 4 android tv ושש ניידים פחות או יותר בו זמנית, ואם הראוטר זה לא הדבר היחיד שמספיק אשמח לעזרה כי אני גיימר, ואני לא רוצה שיפריעו לי בזמן שאני משחק אז לא רק הראוטר חשוב גם האיכות של השידור/רוחב פס. ושוב תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית ויש לנו איתה כמה בעיות הראשונה זה שאצלי היא מזוהה בתור 22 מגה ביט ואצלו היא מזוהה בתור 11 מגה ביט ויש לנו את אותו הכרטיס רשת במדיוק! עכשיו הבעיה השנייה היא דיי קשורה לבעייה הקודמת כשאני מעביר קובץ ברשת בינו לבייני אז הניצול של משאבי הרשת לעולם לא עובר את ה11% פתרונות התקבלו בשמחה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-